Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Deník hubnutí Kamínka! Přidáte se?

Diskuze

Co nadělám...
jancina
| 9. 11. 2008 17:05
Byla jsem dneska na štrůdlu.. A taky jednoho šneka se skořicí (z listového těsta) jsem snědla. Teď jsem cvičila trochu. Jinak ty sušenky znám, je to hrůza mít takový dobroty doma.
mlsná
anonym
| 9. 11. 2008 14:43
Nic si z toho nedělej,to je normální,že člověka honí mlsná,já např. ujíždím na těchto sušenkách!!

kupuji je v marketu vždy pro návštěvy,ale nějak tu návštěvu nikdy nestihnou ani vidět ,nechápu to vždycky si řeknu NE a stejně to ten mozek přebere jinak!!!
Honí mě dnes mlsná,
jancina
| 9. 11. 2008 13:17
právě se jí snažím zahnat velkým kafem s mlíkem.. K obědu jsem měla nějaký zelený nudle, se zeleninou a vajíčkem, přijde mi, že mě akorát rozmlsaly. Jaký máte fígly, když máte chuť na sladký. Nějaký tyčinky, oříšky nebo ovoce? Taky mi přijde, že se mi po tý zdravější stravě nafukuje břicho a je to dost nepříjemný.
Ahoj všichni :-)
jilina
| 8. 11. 2008 17:50
Koukám, že všechny pokračujete pěkně podle plánu já sem tam hodně lajdačím, ale aspoň pořád cvičím, tak mám ty špíčky pěkně tvarovaný ale to počasí k chroustání dobrot strašně pobízí, člověku se nechce vůbec ven ani nic dělat, poslední týden dokonce ani moc netančím svoje břišáky, nemůžu se donutit a školu taky flákám, prostě bych jen seděla a koukala na filmy
Nemáte nějaký fígl, jak si zvednout energii trošku?No, sama vím, že řešení je prostě se zvednout, ale nějak nemám moc náladu..no, snad se to časem zlepší..přeju všem krásnej sobotní podvečer
:)
anonym
| 8. 11. 2008 17:11
Já vím,to sojové a šmakoun jako pokrm nic moc,ale proto tam dávám ten bujon,nebo solím bylinkovou solí!!Dá se to kombinovat všelijak ,šmakouna dělám i jako studenou kuchyni,třeba se zeleninovým salátem,už jsem na to zvyklá,takže mi ta mdlost toho jídla nepřijde!Na šmakouna mám spoustu receptů,tak sem zkusím nějaký časem dát!!
Šmakouna
jancina
| 8. 11. 2008 11:49
jsem si dělala jen jednou,ale přišlo mi to takový umělý, neuměla jsem ho ochutit, stejně tak sojové maso, mám spíše hodně překořeněné, tak jdu pohledat nějaké recepty. Ten tvůj ,renino, jsem si už napsala.
Ahojky,
jancina
| 8. 11. 2008 11:46
čaj mi taky chutná nejvíc ten oranžový, zrovna ho popíjím. Akorát jsem včera během dne nestíhala pít, tak jsem to dohnala později odpoledne..asi to není nejlepší. Já nevím s těma čajema na hubnutí, není to spíš tak že hodně odvodňují?
Ahoj všem.
Kutzik
| 7. 11. 2008 12:23
Tak dnes ráno jsem měla müsli s mlékem a kávu. Pak jsem měla angličtinu, normálně jí mám ve středu odpoledne, ale nahrazovali jsme jednu hodinu a domluvili se na pátek ráno. A naše výborná učitelka to pojala jako English breakfast a přinesla pečivo, nějaké koláče a pro mě, jelikož nemůžu sladké, krásné zatočené rohlíky. No to jsem nemohla odmítnout, tak jsem jeden snědla a druhý jsem pak dostala na cestu. Jelikož to nekupuju, jím jen suchary, tak jsem si fakt pochutnala.
No ale k obědu jsem měla zeleninový salát s ovocem. Ten máme vždy v pátek a musim ho mít. Tak snad dobrý.
Piju téměř z 99%ovocné čaje.
Moc mě mrzí, že tady nemám Hypernovu, taky bych si ty čajíky koupila. A jaké bylo to CD nebo DVD co bylo u toho?jestli jsem to tedy dobře pochopila.
Teď si dám svou odpolední kávu.
Mám zkušenost, že po kávě nemám hlad, nějak mě jakoby zasytí. Máte to taky tak?
Tak hezký zbytek pátku.
Dnes se chystám cvičit, tak snad mi to vydrží.
renino,
tonka27
| 7. 11. 2008 10:12
Mně se taky stískalo, ale nebyl čas. Už tu zase budu každý den.
renino,
tonka27
| 7. 11. 2008 10:12
Mně se taky stískalo, ale nebyl čas. Už tu zase budu každý den.
anonym
| 7. 11. 2008 10:06
Ahoj Tonko,já už se bála,že si na nás zapomněla!!Tak to je dobrý s tou pračkou,nezdálo se ti náhodou první noc v novém bytě o tom,že si vytopila sousedy,jelikož první sny se prý plní !!
Zdravím tě a vítej zpět,už jsem tu byla na ty hubeňourky sama
Ahojky všem.
tonka27
| 7. 11. 2008 10:01
Tak se vám do delší době zase hlásím. Už bydlím v novém bytě, snažím se hubnout, ale ještě to pořád není ono. Ještě jsem se nezaběhla. Včera jsem měla velkej průšvih. Místo, abych šla cvičit pilates, vytekla mi celá pračka, takže jsem měla to cvičení doma. V bytě bydlíme týden a už jsem vyopila sousedy. Fakt super.
čaje
anonym
| 7. 11. 2008 08:14
Jancino,jak ti chutnají ty čajíky z DietaFit?Mně ano,obzvlášť ten oranžový,ale toho se pije jen málo!!Ten modrý obsahuje i pu-erh čaj a ten jsem pila v době slávy,kdy mi šla ta kila dolů sama
Takže holky doporučuji při snižování hmotnosti vypít alespoň 4 šálky pu-erh čaje denně!
Dnešní oběd šmakoun na zelenině(dávám zmraženou),s kari a kuřecím bujonem,nakonec dám na to cottage,on se trošku rozehřeje!!K tomu buď celozrnný chleba 2ks,nebo brambor!!Vmíchávám do toho i rajčata a posypu petrželkou!
Mám
jancina
| 6. 11. 2008 16:00
k jídlu připraveného pan*** (rybu), tak jdu na ní. A uvařila jsem si něco jako meltu, je v tom žito, ječmen a kořen řepy a čekanky.
Holky,
jancina
| 6. 11. 2008 15:59
závidím, vám, že jste zase tak pozitivně nabité, já jsem dneska docela vybitá, vzteklá a nervózní. Sem tam bulim a s nikym nemluvim. Jsem nějaká naštvaná nebo nevim co. Zkoušela jsem si dneska džíny a byl to děs, v krámě v zrcadle si přijdu jak buřt, navíc mi vůbec neseděly žádný. Není to na mě vůbec vidět, že na sobě makám a dřu se v posilovně už rok a půl.
Eva
Evulka21
| 5. 11. 2008 23:35
já v pondělí 66 rovných a potom jsem v úterý celé odpoledne cvičila, břišní tance a pak hned cvičení pro dámy a posilovna a mám 66,9, snad to nejsou špeky , ale svaly, zítra jdu zase cvičit.E
...
maykee
| 5. 11. 2008 10:46
Ahoj Tak jsem si zase byla zaběhat Sice jenom 15 minut, ale aspoň něco Pro dobrej pocit Jinak čajíky nevim, jestli seženu, do Hypernovy se dostanu až ve středu... Tak nevim
Jinak, Smiley, chodim běhat jenom na hřiště, mam ho hned u koleje, tak vždycky jenom vyběhnu... Jinak si chci ještě přivézt brusle a využít poslední hezký dny Snad ještě nějaký budou...
Hodně sil přeju
smiley
Mlada
| 5. 11. 2008 10:43
četla jsem čabajku. Tak jsem si říkala - ta má tedy život.
poslední jídlo
smiley
| 5. 11. 2008 10:01
Jo, a poslední jídlo se taky snažím tak do 18,00 a pak už jenom čajíkuju.
dík za tip
smiley
| 5. 11. 2008 10:00
Děkuji za ten tip na šumivé tablety. Uvidím jestli bude mít nějaký efekt ten ocet a pak je kdyžtak vyzkouším.
Maykee, jj běhání je super. A kam chodíš běhat - někam do lesa nebo na hřiště? Ještě že je poslední dobou tak hezký podzim, že.
Jinak, holky co se týče toho jídelníčku, ráno si dávám celozrnné lupínky s mlékem a nějakým ovocem, na dopolední i odpolední svačiny to většinou bývá jogurt nebo něco mléčného nebo ovoce nebo zelenina, a večer třeba tuňáka se zeleninou nebo nějaké pečivo (nejlépe celozrnné) s pomazánkou nebo sýrem a k tomu zeleninu. A mezi tím se snažím hodně pít, což se mi vůbec nedaří. Jsem ráda, když se mi za den podaří vypít tak litr. Toto je pro mě ideální jídelníček, ale poslední dobou jsem nějak vůbec neměla motivaci, asi proto jsem pořád stála. Takže mi kamarádka doporučila jednu 14 denní dietu na pročištění, která určitě pro moje tělo není vůbec zdravá, ale já se prostě potřebuju něčím nastartovat, aby mi to pak šlo.
Tak se držte holky.
hlavně to nevzdat
anonym
| 5. 11. 2008 09:27
Také mi přijde,že jsem teď nějak jinak naladěná a doufám,že už jen pozitivně!!Co se týká toho problému s mými vlasy,tak už rostou a padání ustalo,za což jsem velmi ráda!!Takže teď jen ustat v tom hubnutí a najít tu podělanou práci !!
Cvičím každý den minim. 30min. a doufám,že si tělo zase zvykne!!Ráno snídám převážně celozrnný chleba s něco jako cotage,ale jmenuje se to Körniger Frischkäse,kupuji to v penny a je to moc dobrý,navíc to má jen 386kj,13g bílkoviny a sacharidů 1g!Jo a stojí to jen 15kč a něco!! Pak svačina jogurt,obídek málo toho co vařím rodině +zelenina navíc,potom jablko,nebo něco podobného a večer už jen sem tam něco málo z lednice,od 18hod. už nic,jenom čaje!!Takhle jsem to dělala zezačátku mého hubnutí a šlo to,tak se snad zase rozhoupeme holky nééé
Hodně štěstí a hezký den
...
maykee
| 4. 11. 2008 20:44
ahojky:) Tak dneska jsem teda běhat nebyla, trochu mi po včerejšku bolí nohy, ale chci jít zítra ráno, mam volný dopoledne, tak snad se dokopu Jinak, snažim se v jídle držet, tak snad to bude mít nějakej úspěch I když, to je asi ještě brzo ale věřim, nevzdávam se Sem nabitá nějakou pozitivní energií
Jak jste na tom vy???
Jíte,
jancina
| 4. 11. 2008 19:45
nějaká taky ne tolik obvyklá jídla? Já bych experimentovvala, ale v těch obchoďákách moc výběr není, takže musím do specializované prodejny zdravé výživy. Nebo objednáváte něco přes net?
Maykee,
jancina
| 4. 11. 2008 19:43
to se zkus mrnout po nějaký hypernově, dneska jich měli ještě dost. Jinak s tim běháním jseš šikula, běhám taky v posilce 20-25 minut a mám něco přes 2 km, podle toho jak se cítím, nikdy to neběžím v kuse, ale střídám se svižnou chůzí. Taky už skoro nepíšete, co třeba jíte nebo nějaký fígly. Já jsem třeba snídala pohankový vločky a byly v nich namíchaný jablka a rozinky, udělala jsem z toho kaši a přidala jogurt, svačila jsem nějaký suchary se sýrem, pak byla nějaká mrkev (nosim si jí v tašce pro strýčka příhodu). K obědu jsem měla boršč, hrozně dobrý a snad i zdravý! A pak ovoce - ananas čerstvý, poškrábal mi jazyk a taky kousek kaki, jestli znáte.
Zkus jablečný ocet
Evik212
| 4. 11. 2008 17:39
v šumivých tabletách, je to dobré, vůbec ne kyselé, 20 tbl asi 40 kč
...
smiley
| 4. 11. 2008 12:52
holky, tak co ten jablečný ocet? Zkoušely jste některá. Já to teda už dva dny piju, dám si dycky polévkovou lžíci do asi dvou deci vody a piju nalačno. Tak uvidím. Ale je to pěkně nechutné, jak zkysaný jablkový džus.
Teda maykee, koukámn, že ses do toho pěkně obula. Tak ať ti to jde takhle hezky dál.
čajíky
maykee
| 4. 11. 2008 12:47
Ty jo, holky, já chci taky čajíky Budu se muset kouknout, kde je nejbližší Hypernova
Jinak dneska taky plánuju jít běhat, aspoň to samý jako včera, docela mě to probudilo a měla sem ze sebe lepší pocit Jinak, nestresuju se, byl to šok, ale nakoplo mě to, abych s tim něco udělala... Takže dokud se na váze neobjeví zase nějaký slušný číslo, tak se chci držet...
anonym
| 4. 11. 2008 10:58
Ahoj holky!
Maykee,tak doufám,že ti to vydrží,aby ses zbytečně nestresovala,hoď se do pohody a půjde to!!
Jinak,jsem si dneska zakoupila tu Fitness kolekci,co tu o ní včera psala Jancina,tak jsem zvědavá,jak to bude se mnou za 21 dní vypadat !!Je tam i DVD na cvičení,hezky ty čajíky voní,tak snad to za zkoušku a jenom 50Kč stojí!!Uvidíme
Hezký den a písejte!!!
...
maykee
| 3. 11. 2008 21:20
Ty čaje jsem taky viděla, ale ještě v době, kdy stály 100Kč
Jinak, holky, musim se pochlubit, dneska sem byla běhat Konečně sem se dokopala Uběhla sem asi 2 km, nevim, jestli je to hodně nebo málo, ale bylo to tak na 20 minut Jinak jsem dopoledne i cvičila a dokonce se tak nějak držela v jídle, takže dneska si uděluju plus Uvidíme, jak dlouho mi to vydrží
přeju krásnou noc a zítřek a hodně sil
čajíky
smiley
| 3. 11. 2008 19:08
Hmmm, ty čajíky vypadají dobře. A jenom 50 Kč. To je levné. Tak vyzkoušej a dej vědět.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
13. 6. 2025 09:11
14493
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Hanka
13. 6. 2025 11:53