Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Deník hubnutí Kamínka! Přidáte se?
DiskuzePřidat názor
anonym
| 17. 2. 2013 10:44
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
Ahoj Jancino, nevím, jestli si mě pamatuješ, chodila jsem sem často a pak nějak polevila ve všem, nastaly různé situace v životě,takže jsem zanevřela na victorky....achjo. Docela mi to chybí, tak snad se zase nějaká z nás ozve a budeme pokračovat,alespoň v tom psaní.

hezký den Veronika
si určitě všichni řeknete že je to naprosto v pořádku, jenže já moc spokojená nejsem, když se dívám na ostatní holky v mém věku které mají okolo 55kg a já 63 
ahojky holky, vím že jen nás hodn, které nejsme spokojené se svejma postavama... i já do té kategorie spadám. Měřím 182 cm a mám 66kg, vím, že si říkáte co ta kráva blázní, má dobrou váhu, ale není to tak:/ v poslední době jsem měla obžérství a pociťuju to dost na sobě
. Jinak nám v úterý udělali plastová okna, ještě teď lítám jako hadr na holi, včera jsem vysávala prach se všech knížek, protože v našem malém bytečku všechny úložné prostory praskají ve švech, takže spousta věcí zůstala tak, jak byla a prach jsme měli úplně všude
.. Přihlásila jsem se na fitbally, takže na konci září začínám a jsem moc zvědavá. Snad se zase začne dařit. Zvlášť mám radost, že mi paní doktorka pohyb (v rozumné míře) zase povolila. Ale jenom pod dozorem, takže ten náš orbitrek jsem asi ani umývat nemusela, na něj se bude vesele prášit dál. Snad jenom chvilku. Mějte krásné babí léto 

Musím se zase nějak nastartovat...
a ještě mě zvládl utěšovat, ačkoliv mu hoří termín v práci a jinak u toho sedí od rána do noci.. No, ale včera - vyrazili jsme do města a když jsme šli kolem cestovky, tak mi řekl, že se můžeme zkusit zeptat, jestli by jsme třeba nenašli něco levnějšího a přece jen nevyrazili. Nakonec se zeptal přímo na destinaci, kam bych ráda. Poinformaci o ceně a termínu, do kdy se musí zaplatit jsem už chtěla odejít, ale manžel řekl "ok" a šel vybrat peníze. Asi si umíte představit, jak jsem z toho byla vedle! Takže ve druhé polovině srpna vyrážíme na 11 dní do Řecka.