Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Deník hubnutí Kamínka! Přidáte se?

Diskuze

Dnešní váha
Evik212
| 25. 8. 2008 09:33
je 82,1 kgVšechny zdravím!
Dnešní váha
Evik212
| 25. 8. 2008 08:37
je 82,1 kgVšechny zdravím!
Ahojky všem.
tonka27
| 25. 8. 2008 08:18
Dnešní váha je 85,7 kg.
Včera jsem úplně náhodou zjistila, že mám dost vysoký tlak. Zase už mi pracují nervy, protože se snad budu koncem měsíce stěhovat zase mezi lidi do svého nového bytečku.
Se štítnou žlázou nemám osobní zkušenosti, ale špatnou funkci má moje sestra a bohužel stále přibírá. Před čtyřmi lety zhubla 45 kg, potom o těhotněla a rozhodila si právě štítnou žlázu. Už má zase ta kila zpět a nemůže zhubnout. Bohužel to je problém funkce štítné žlázy. Buď člověk nekontrolovaně hubne nebo přibírá.
:)
anonym
| 24. 8. 2008 15:29
Jancino,držím ti moc palce,vím,že když je psychika nabouraná,tak to všechno stojí za prd!!Tak ti přeji pevné nervy
Kutziku,kemp se nám také líbil,navštívili jste Žleby??Ten zámek je krásný a navíc jsme tam byli hnedka tu neděli a platili jsme za 110min. pro celou rodinu,což je pět ,140Kč!!Takže za málo penízek hodně a hezké k vidění! A co lodičky,ty jste určitě nevynechali?!My si je půjčovali a jezdili se koupat na ten ostrůvek,tam zeleno nebylo!
Hodně štěstí vám všem do zítřejšího vážení,já už dnes vím,že to bude špatné
Zdravím vás,
jancina
| 24. 8. 2008 14:39
pokud chcete, tak do pátku změřte svá tělíčka a písněte míry. Můžeme se domluvit vždycky na poslední týden v měsíci, jestli souhlasíte. Jinak zítra jdu na vyšetření se štítnou žlázou a bojím se (má to něco společného s tím mým vypadáváním vlasů), mám asi takovou variantu, kdy je zpomalený metabolismus.. takže i malé zhubnutí je pryč...Ale uvidím zítra co a jak? Nemáte někdo zkušenosti se štítnou žlázou? Mějte se hezky.
Ahojky,
Kutzik
| 24. 8. 2008 14:00
tak jsem zase mezi vámi. Po dovolený. Sice mám ještě týden, ale to už nebudu daleko od compu. Zítra se zvážím a uvidím, co jsem napáchala. Taky jsme si to užívali z plna hrdla, takže budu taky asi znovu začínat.
Na výlety jsme jezdili hlavně autem, protože sbíráme turistické známky, tak jsme objeli daleké okolí, k tomu ty dobré hospodské obědy.

Bylo to výborné, ale taky jsem nadávala, že dělají tak veliké porce. Používají oblé talíře, aby se tam toho hodně vešlo, 6 knedliků nebo ještě víc. Dětské porce nedělají, jen vyjímečně. Jednou jsem si takovou dětskou porci dala a byla to taková úplně normální porce, která se dala sníst.

Když už si totiž něco objednám, tak je mi velice líto tam půlku nechat. Ale už dělám i to.

RENINO, kemp byl fajn, sice první den lilo, ale pak se to vybralo a už bylo krásně. Nekoupali jsme se, protože to bylo zelený, ale ani nám to nechybělo.
Jeden večer jsme si k večeři dali v restauraci v kempu banán v čokoládě. To byla lahůdka!

No zítra se to ukáže.

Takže nezoufejte, jsem tu s váma.
anonym
| 23. 8. 2008 21:22
Jo snaha,tak tu mám vždycky,ale nejhorší je,že v hlavě ,ale už jsem si to vyzkoušela,tak vím,že to jde,jenom něco pro to dělat!Nejhorší na tom je,že když večer usínám,tak si říkám,jak to od zítřka půjde a bude všechno fajn,ráno člověk vstane a jakoby ten snivý večer vůbec nebyl!!Také jste tak teoreticky akční a skutek utek???
renina
Mlada
| 23. 8. 2008 20:46
tak to moc děkuji. Ale pokud se budeš snažit, budeš mít lepší postavu, než já. Já jsem se teda holky hned od pátku do toho pustila. Míň jídla a rotoped půl hodiny. Dnes zas. Takže uvidím za měsíc.
vítám
anonym
| 22. 8. 2008 12:35
novou příchozí Mladu,ať se jí nejenom s námi,ale i v životě daří
Jinak mezi námi,já mít za 13 let takovou postavu,tak si hlavu nedělám,ale blbnu ji chlapům
Evulko, prosím Tě
Evik212
| 22. 8. 2008 12:18
ty seš stará,jo? Na to, že si říkáš stará, vypadáš dost dobře! To jsou fakt starosti! Hlavně zdraví a spokojenost! A ty roky přibývají každýmu stejně. Podívej se na to, co jsi dokázala a buď na sebe pyšná!
Ahoj Mlado,
tonka27
| 22. 8. 2008 11:31
vítej v klubu odpůrkyň víly Žravěny.Bohužel ona je děsně silná a většinou vítězí. Ale my si to samozřejmě nechceme nechat líbit.
Evik212
Mlada
| 22. 8. 2008 11:04
Děkuji. Já vím, že nejsem soudek, nikdy jsem nebyla a po těhotenství šly kila samy nějak rychle dolů. Ale táhne mi na 50 a svůj boj rozhodně nevzdávám. Mám takový příklad ve své sestře, přibrala a teď ne a ne to dát dolů. Toho se fakt hrozím. Takže ráda budu s holkama, kterým na sobě záleží. Podporovat se musíme všechny.
Já už se smířila
Evulka21
| 22. 8. 2008 10:55
No já už jsem se smířila, už netoužím být blondýnka se zelenýma očima, prostě po čtyřicítce jsem tahle sny zapudila s jsem hnedovlasá a stará a hotovo.
Ahoj Mlado,
Evik212
| 22. 8. 2008 10:52
tak Tě vítám mezi nás! Já myslím, že tvůj cíl je víc než reálný, ale podle mě to nemáš ani zapotřebí, seš kočka. No, ale člověk nemá být nikdy se sebou spokojený, pořád je co zlepšovat. Tak ať se daří!
hubnutí
Mlada
| 22. 8. 2008 10:22
ahoj holky, přidávám se do klubu hubnutí. Je mi tedy 44 let, měřím 165 cm, vážím 62 kg i míň. ale ráda bych 3 kg dala dolů. Posílám foto - teď z dovolený.
Jo
tonka27
| 22. 8. 2008 08:47
a taky jsem byla včera s Vendulkou na Živitelce. Bylo to tam pěkný, ale dneska mě bolejí strašně záda. Venda byla nadšená, její čtyřleté nožičky to parádně zvládly a vůbec nezlobila. Prostě paráda.
souhlasím
tonka27
| 22. 8. 2008 08:45
s Reninou. Slyšela jsem názor mých kamarádů, že ty modelky jsou sice hezké v "ksichtě", ale spát s nimi nejde. Prý je to, jako když leží na radiátoru. Názor mě potěšil a dodal sebevědomí. Manžel mi také žádné problémy nedělá, ale štve mě, že jsem fakt krásně zhubla ve svém životě dvakrát a potřetí mi to prostě nějak nejde. Je to asi taky tím, že mám čtyřicítku na krku a to tělo už nějak nefunguje, jak bych chtěla. Já jsem ten případ, kdy je mozek mladý, tělo staré. Ale já mu zvednu mandle a ukážu mu věci.To si za rámeček nedá, to moje tělo!
anonym
| 22. 8. 2008 07:55
Přesně tak,žádná z nás nebude nikdy spokojená s tím co má,člověk by měl na sobě hledat to hezké,nejen to špatnéA já si také myslím,že s tou výškou a váhou to u tebe Nikki není tak špatné a jestli ti vadí bříško,tak mi věř,že to je to poslední,co mi vadilo,po dětech se to stejně všechno změní,alespoň u většiny ženských a pak zjištíš,že jsou mnohem důležitější věci,než je ploché bříško!Pokud tě má chlap rád takovou jaká jsi,tak buď v klidu,pro něj jsi hezká a neřeší sem tam špíček!! Já začala hubnout,jelikož mě k tomu donutil zdravotní stav,takže u mě to byl důvod!!!Stačí,když budeš fit a nebudeš funět do každých schodů,nebo při rychlejší chůzi!To si nás takhle zblbla civilizace,když začala zúžovat kalhoty,zkracovat trika a upřednostňovat modelingové krásky,které absolutně se zdravým člověkem nemají nic společného!!Proč do reklam nedávají takové normální,co jim nekoukají kosti,pak by se na to člověku i lépe dívalo a věř mi,že i plno chlapům,ten můj např. vyloženě krásky typu kost a kůže nensnáší!Má doma raději to ,o co se může třeba i ohřát !! Takže závěrem ,nesmutnit a myslet na to,že to děláme né kvůli předurčeným parametrům této doby a modelingové vychrtlé kráse,ale především kvůli zdraví!!!!!!!!!!!!!
No adalší šok, já to nikdy nekupovala
Evulka21
| 21. 8. 2008 23:12
787,- Kč Bellasin Effect tbl.100

1 315,- Kč Lipodex cps.120

788,- Kč Lipoxal Extreme tbl.120

Právě si tady nad cenami léků a konzultací říkám, že bych si měla za ušetřený peníz na vlastním hubnutí koupit nějakou odměnu.
To jsem teda ušetřila
Evulka21
| 21. 8. 2008 22:39
Nestačila jsem valit oči, jak je to drahé.

tady jsem jenom stáhla pro informaci, kolik stojí služby u www.hubnuti.org

JEDNOTLIVÉ SLUŽBY:

* Vstupní konzultace (2 hod): 500 Kč

* Individuální konzultace: 300 Kč / 30min

* Individuální konzultace: 600 Kč / 60min

* Fitness trenér: 600 - 1000Kč / podle fitness centra kde trenér cvičí

* Terapie, osobní rozvoj: 600 - 1000Kč / 1,5 hod

* Výživové doplňky a vitamíny: platný ceník k dispozici v kanceláři
Nikkitko,
Evik212
| 21. 8. 2008 11:34
já vím, že člověk není nikdy sám se sebou spokojený, ale podívej se na nás ostatní, já třeba měřím 158 a vážím, teď kolem 82 kg, na jaře jsem měla už 90 kg, takže si myslím, že s tvojí výškou, těch 75 kg, nebo kolik teď zrovna máš, není tak moc. A s tím břichem se netrap, každá ženská, která rodila, ti potvrdí, že už to nikdy nebude vypadat takjako předtím. Ha, Ha
Reni
Nikkitka
| 21. 8. 2008 08:47
Jenže já vždycky týden držím a pak přijde zlom a třeba dva dny se cpu nezdravým, pak vlezu na váhu, vidím, že mám víc a mám nervy, nic mě nebaví, vztekám se na lidi okolo. Přitom je to jen a jen moje vina. I to jak vypadám, vyžrala jsem se sama, tak se s tím musím také sama poprat. . Jen je docela komické, že mne mrzí, že jsou mi velké kalhoty (jedny mám totiž dost oblíbené a teď na mne visí a vůbec to není pěkné ).
A taky mě mrzí, že nemůžu chodit nikam cvičit. Ráda bych šla třeba na spining nebo na trampolíny. Jenže.... Přítel je šílený žárlivec a abych šla někam cvičit mezi chlapy to nepřipadá v úvahu. Takže než rozpoutávat doma hádky, tak se snažím cvičit sama, ale asi pořád cvičím blbě, protože mě pokaždé bolí záda.

Holky cvičíte všechny? A pravidelně? Nebo spíš udržujete jídelníček? A jaké děláte cviky?
Nikkitka
anonym
| 21. 8. 2008 07:56
Nezoufej,vždyť to jde a co se týká určitých partií,tak holt budou výraznější,ale už pro to něco děláš a to je hlavní!!Co se týká mě,není co závidět,jelikož jsem už lecos zvorala a a teď zachraňuji jen a jen svou blbost!Některé věci vůbec nemusely dopadnout,tak jak dopadly a já tady dneska nemusela vůbec řešit každé sousto,které dám do úst !! Ale jak jsem říkala na začátku,nezoufat,pořád se dá začínat a pokud je člověk zdravý,tak může i skály lámat!!!!
něco dobrého
Evulka21
| 21. 8. 2008 06:49
Rizoto
s krabími tyčkami nebo kousky tuňáka

100GRÝŽE, 100G DUŠENÉ
ZEL.S GR.KOŘ. V MIKROVLNCE A DUČENÉ KRABÍ TYČKY
MENŠÍ BALÍČEK, to je celkem dobré a je to
oběd, dá se to udělat i na dva dny,
břicho
Nikkitka
| 20. 8. 2008 14:50
Mě jen hrozně štve,že mi hubne to co nepotřebuju. Nevím jak to břicho shodit. Přijde mi že i když se snažím cvičit, vůbec se nemění. Ale i tak jsem ráda, že alespoń když už ta váha nejde tak rychle dolů, že jsme zůstala na těch 74 a něco a nejdu nahoru. Na jaře jsem měla i 78kg, no fuj. Jenže ty první 4 kg šli uplně sami a teď už se to nějak nehýbe. Přitom když to srovnám třeba s tebou Reni, tak jsem břídil. Ty můžeš být pyšná kolik si dokázala shodit.

Máte také některá problém vyloženě v oblasti břicha? Kdyby jste měla některá nějaký typ jak na to, budu moc ráda. Sice mám načteno dost, ale nějak se to ne mne neprojevuje
nějak
tonka27
| 20. 8. 2008 13:36
se mi to seklo, máte to třikrát.
Kaminek
tonka27
| 20. 8. 2008 13:35
má pravdu, Reni, hubneš tak, že ti nikde nevisí přebytečná kůže a to je pohoda. Hrozné je, když člověk (ženská) zhubne 50 kilo a je jí to prd platné, když si z kůže, která na ní visí může šít kabáty.
Kaminek
tonka27
má pravdu, Reni, hubneš tak, že ti nikde nevisí přebytečná kůže a to je pohoda. Hrozné je, když člověk (ženská) zhubne 50 kilo a je jí to prd platné, když si z kůže, která na ní visí může šít kabáty.
Kaminek
tonka27
Hojky
anonym
| 20. 8. 2008 09:56
Reni, myslím si, že nemáš vůbec důvod se trápit. Když se tak dívám na naše úplné začátky a ty počáteční váhy, tak si myslím, že bys na sebe měla být spíš pyšná. Nemůžeš počítat s tím, že to bude hop na krávu, už je tele. Zhubla jsi hodně a tak, aby ti váha vydržela, popř. se zmenšila. Jsi šikulka, tak vydrž a jen tak dál!!!

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
16. 6. 2025 15:11
14514
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
cudlik
16. 6. 2025 15:53