Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Deník hubnutí Kamínka! Přidáte se?

Diskuze

mismas
Evik212
| 1. 8. 2008 09:35
to jsou krásný dětičky! A ten dort taky paráda, to je určitě z bábovky, ne? Jinak děvčata dnes odjíždím na Žďárské vrchy k mému bratranci, bude se rožnit prasátko, takže zase budu hřešit, ale co, z jednoho večera nepřiberu, žiju jen jednou! Hlavně si trochu odpočinu od naší malé holčičky - dračice - necháme ji doma s babičkou. Takže relax, už se těším. Mějte se hezky a užívejte léta!
Dort včetně oslavenců
Mismas
| 1. 8. 2008 08:55

Tabulka
Mismas
| 1. 8. 2008 07:51
Jejda já mám nějvětší pozadí , jinak je tabulka mooooc krásná, jen doufám, že příště tam budu mít lepší čísílka.
Děkuji za pochvaly.
Renino, slavili jsme dcera 3 a syn 6, jen jsem ho ukecala, že letos upleskám tu panenku a příští rok, pro změnu zase budu dělat jen auto. Naštěstí má už trošánko rozumu, tak mě pochopil. No a souhlasím s tvým výrokem, že kdyby jsme hubly, tak jak se umíme ohánět v kuchyni, byly bysme brzy jako kudly
Papa a krásný víkend a odolání grilovacích nástrah
tabulička
anonym
| 31. 7. 2008 20:07
No dobrý,proč jsem opět první,že by velikost poprsí ,ale fakt dobrý,tak jsem zvědavá,co tam bude za kdy??Měsíc??
Konečně
jancina
| 31. 7. 2008 19:43

hrudník
pas
boky

renina
114
90
106

Evik212
112
99
112

javelinka
90
77
102

Mismas
107
94
114

mandy
85
74
89

Kutzik
97
77
104

jancina
82
67
94
hubnutí a vedro
Nikkitka
| 31. 7. 2008 11:09
Ahoj, no ten dort to je tedy krása, já bych se k tomu nedokopala. Jinak teď mám hodně zdrcující týden. Přítel mívá obědy z kantýny, ale kvůli dovolené je kantýna zavřená a tak vařím aby měl co do práce (je hubený a líný se najíst ). No a to je hrozné pokušení. Dělala jsem hodně zapečené brambory s kuřecím masem a zeleninou. Jenže je v nich smetana . No ale udržela jsem se a večer do toho nezobla (krom ochutnání jestli je to dost slané). Měla jsem to jen druhý den k obědu. No a jinak se držím. Také jsem si řekla, že omezím alkohol, se kterým mám hlavně o víkendu probém jelikož se pořád chodí na nějaké sešlosti, oslavy, posezení, nebo vyloženě "pařby" a tam to prostě bez alkoholu neni ono. No a pak vínko, které máme moc rádi a občas si ho dáváme jen tak k televizi. Taky mám ráda pivo, takže to k hubnutí určitě také nepřispívá. A objednala jsem si krásné džíny, o číslo menší a budu je mít jako motivaci. Tak a teď už to musí jít
:):)
anonym
| 31. 7. 2008 09:05
Mismas, to je krásný,kolik slavíte roků??Moc se ti to povedlo,kdyby nám takhle všem šlo to shazování kil,jako práce v kuchyni ,to bychom byly krasavice
Ahojky všem
Mismas
| 31. 7. 2008 08:49
Možná jsem konečně po dlouhé době prolomila ledy k hubnutí Vůbec jsem neulizovala krém při výrobě narozeninového dortu pro dcerku A to mi dříve kolikrát ani nevyšel na celý dort, jak jsem si pošmákávala Tak se všechny držte, alespoň trošánko, ať se nám zase v pondělí v tabulce objeví zase nějaké úbytky.
Přikládám foto, páč to nejde se nepochlubit. Myslím, že už mě k takovému výkonu nikdo nedostane
divné počasí
slipup
| 30. 7. 2008 15:11
to teda je,divné počasí....Člověk je unavenej ani nemusí nic dělat, má blbou náladu,ale zase to láká na brusle,na volejbal,na kolo..jenom občas ty bouřky a zrovna,když má člověk volno já se snažím dát vše zase do normálu..jako dřív,jde to ztěžka,ale už se tak nepřejídám...Snad. Teda,nějak mi chybí myšlenky na to hlídat si,co a kolik toho sním,i když si to zapisuju ...zamilovala jsem se taky do salátů...těstovinových a jíst je každej den taky není dobrý,kór když se ho vždycky přejím ....blíží se ale konec prázdnin a já si slíbila,že do začátku školy dám těch 60kg...ale spíš se od toho snu vzdaluju...moje váha je ...větší než minule...63,5kg...na to,že mi nechybělo moc do těch 60 je 3,5kg docela tvrdej oříšek...hlavně s tou mlsnou,co mě poslední dobou tak honí...nanuky..... největší lákadlodnes jsem jeden měla...s tím,že to vysportuju,ale venku ch...prší a doma mě to moc neba,to cvičení :(ale nějaký pohyb budu muset vyvinout..i kdybych s eměla jen kroutit do rytmu hudby z rádia ....chci si taky pořídit rotopéd,jen nevím,kam ho doma umístit:(..snad ho budu mít ale co nejdřív,už bych si zašlapala ..Překonejte ta vedra a snad nebudeme muset čekat až do podzimu na restart,protože do té doby se dá nabrat tolik kil,že by trvalo zase až do léta dostat se na tu váhu,kterou máme teď a znova a znova s
dokolečka jako u blbečků na dvorečku a to my přeci nehceme,ne?!?
jancina
UNL13
| 29. 7. 2008 15:20
jo jo, stačí ji sem zkopírovat. Jinak já jsem se poslední dobou dost flákala a v jídle si fakt dopřávala (až mě z toho poslední dva dny pálí žáha ..), ale pořídila jsem si teď knihy od paní doktorky Málkové a také dvd kalanetiky s Lenkou Malou, tak se na to chystám znovu vrhnout .
Kdyby Vám to nešlo, třeba Vás zaujte tohle, chybí mi ještě deset lidí
Evulka21
| 29. 7. 2008 12:27
Dobrý den, píši knihu o svojí metodě na zhubnutí, trvalo mi dost
dlouho, než jsem vyzkoušela, co fakt zabralo, zatím to zkoušelo dost
mých kamarádek, já sama jsem zatím zhubla 21,5 kg, kdyby jste chtěly
mohla bych pomoct a získat tak další ověřovatelky mého programu.

Kdyby přece tady byl někdo, kdo nezhubnul, poradila bych mu,
nakladatelství, pto které zpracovávám knihu o své metodě, má zájem o
víc zájemkyň, které by to vyzkoušely a napsaly o kolik zhubly a za jak
dlouho.Samozřejmě, že to není jedna rada, ale celý soubor, ono nic, co
funguje, není úplně jednoduché, to vám nebudu lhát, ale je to
realizovatelné a zdraví neškodné, finančně i po několik měsíců únosné,
protože to spočívá na běžném jídle a ne nějakých preparátech. Ozvěte se
mi na číslo 736611615 , ve zkratce Vám objasním. Nebo mi napište své
číslo na mobil, jestli máte t mobile, mám večerní paušál na 1000 minut,
zavolám já, abyste neprodělaly. Víte, podvodníků je plno, nabídla jsem
to na pár stránkách pro ženy a mne mrzelo, že jsem za tu nabídku
sklidila

jenom nadávky, už mám pár děvčat přes net, která mají dole první 4 až 6
kg za tři a půl týdne spolupráce se mnou . Já jsem hubla 3 měsíce a nyní
lehce váhu udržuji. Sama uvidíte, zda by to pro vás mělo význam, ale
žádné léky ani driáky to nejsou. Celé je to založené na normálních
běžně cenově dostupných potravinách. Pročetla jsem k tomu dost různých
příruček a vyzkoušela kombinace, které opravdu vedly pomalu a jistě k
cíli, moje původní váha byla 94 současná je už 73,1kg. Trochu mi to
ještě jde dolů setrvačností.Pokud byste chtěly, některé dámy, které
hubnou se mnou ,chtějí přímo jídelníčky a tabulky potravin, buď ten
jídelníček dodrží nebo nahradí něco z něj potravinou s podobným
energetickým nábojem, jenom je tam třeba dodržovat určitou zásadu k
tomu, aby metabolismus spolupracoval, ale nebojte se dělená strava to
nění. Mne ovšem po všech těch peripetiich překvapilo, jaká věc zabrala.
E PS:Dne sráno jsem vážila 72,3.
hlavu vzhůru!!!
anonym
| 29. 7. 2008 11:22
Holky to bude dobrý,v létě má člověk v těle více vody,to divné počasí na psychice také nepřidá a když se konečně udělá krásně až horkohnusně,tak jsme zas líné pro tělo něco dělat!! Uvidíte,jak se všechny opět na podzim nastartujeme a půjde to opět dolů!!
Jinak vám přeji pěkné slunné dny!!
Mně se blíží dovča s rodinou,tak se těším! A vůbec,ještě jste mi žádná nepísla,zda bydlíte někde poblíž toho atc U letadla v Seči!! Nebojte nehodlám vás otravovat,ale sejít se by bylo zajímavé!!
Ahoj
Nikkitka
| 29. 7. 2008 07:51
Ahoj holky, tak já byla na chatě, takže nebyl čas psát. No a jak myslíte že to dopadlo. Já bych si nafackovala. Napřed jsem se držela plodů zahrady a pak večer skončila kde jinde než u talíře plného masových dobrot. Pořád jsem si říkala nejez to, neber si, vem si jen zeleninu. Jenže když jsem viděla jak se každý oblizuje a pořád mi nabízí, tak jsem prostě nevydržela. Druhý den jsem zase měla dvě zmrzliny na výletě a doma večer na nanuka. No a od té doby se to táhne, neustále mě honí mlsná. Ne na sladké, ale na slané - různé nakládané ryby, sýry, olivy. Ach jo, dnes mám příšernou náladu, všechno mě to mrzí - hlavně to jaká jsem, nemám žádnou vůli. Jen fňukám a nic nedokážu. Na jaře jsem měla elán, hubnutí docela šlo, každý týden byl nějaký úbytek. A teď to akorát zase šplhá nahoru. Mám 75,1 a nemůžu se na sebe podívat
ahojky
jancina
| 28. 7. 2008 18:20
Moje váha konečně zase o trošku lepší - 56,1 kg. Tabulku už mám hotovou, jen mám trošku problémy s počítačem... Dodám! Páčko a neusmažte se!
váha
mandy
| 28. 7. 2008 15:18
ahoj holky tak já jsem na tom taky stejně jako minule pořád ještě
upravuju a opravuju svou práci, takže hubnutí nějak nestíhám.
Ahooooj
anonym
| 28. 7. 2008 10:11
Ahoj holky, omlouvám se, že jsem se neozvala, ale jsem už deset dní nemocná a tak strašně unavená, že ani počítač mne neláká. Moje aktuální váha je 69 kg. Už se moc těším, jak si dneska večer přečtu co je u vás nového. zatim papa
vážení
javelinka
| 28. 7. 2008 10:09
Ahoj holciny. Moje váha je myslím taky stejná jako minule. 65,2kg. Jinak, co jsem behem pár let vysledovala je, že v létě mi jde hubnutí vždycky mnohem hůř. Nevím, čím to je, snad že ve vedrech méně sportuju, více to láka na pamlsky typu zmrzlinky, nanuky..člověk si chce to léto asi víc užít a na hlídáni kilogramu jsou vhodná jiná roční období
achjo vážení
anonym
| 28. 7. 2008 09:32
Tak jak na to koukám,jsme na tom podstatně stejně!Já hlásím stejně jak minule,ale alepsoň,že to není víc 89kg

Ještě posílám fotečku ze včerejší návštěvy dcery na táboře!Maj to tam opravdu pěkné!!
Dnešní váha
Evik212
| 28. 7. 2008 09:10
je stejná jako před týdnem 85 kg.
blbé období
Mismas
| 28. 7. 2008 07:59
Souhlasím se všema, kterým se nedaří, mě taktéž. Fakt síla a začínám podléhat představě, že to asi nikdy nedokážuHlásím............ váha stejná jako před týdnem. Zaplať pán Bůh za ní, protože o víkendu to byla nehorázná přežíračka.
Děvčata, třeba kdo si počká ten se dočká a my to jistě všechny zvládneme. Papá
Krásné pondělní ráno!
Kutzik
| 28. 7. 2008 07:28
To je teplo už po ránu. A odpoledne to bude vražedné. Tak závidím mamině, která je na dovolené na kolech. Já musím být v práci ještě 14 dní. To bude to pravé léto a pak už bude zase podzim a já budu mít dovču. No co se dá dělat.
Ale teda hlásim jako první pondělní váhu. Jsem opět na 69,4. Pokusim se držet se, ale i toto je úspěch.
Tak všem přeji krásný slunný den. Vy co jste na dovolený se máte báječně a těm, co jsou v práci přeju, ať nám to rychle utíká. Pa .
:(
anonym
| 27. 7. 2008 21:16
Pozitivní na tom je,že v tom nejsme sami,já se z toho divného období také nemůžu nějak dostat!Potřebovala bych nějak restartovat a začít znovu s takovou optimistickou náladou jako zjara!!
Ale asi to tak teď je a my se s tím musíme poprat!
Můj manžel má tak pozitivní myšlení,že mi pokaždé řekne,,za měsíc,či dva se tomu budeš smát" a věřte mi,vždycky má pravdu,tak teď čekám,kdy už budou ty divné dny za mnou
Koukám,
Evik212
| 27. 7. 2008 17:48
jak nám to všem nejde! Asi je špatné období na hubnutí! Nechápu to a nevím, jak to změnit. Dost mě to štve, připadá mi, že na jaře to šlo skoro samo, ale teď je to přímo katastrofa, asi nějaký skvrny na slunci
chyba systému-mého:/
slipup
| 27. 7. 2008 15:16
tak konečně jsem se sem dostala...dlouho mi to nešlo a nechápu proč
ale teda, nějak mi zkolaboval systém zdravé výživy....Přibrala jsem dvě kilaa nemůžu se znova nastartovat!! Chci vyzkoušet aplefit-nemáte s tím někdo zkušenosti??Jablečný ocet jsem už vyzkoušela,ale pít ho pořád už mi nechutnalo ...tak jo,já valím ...za sportem,konečně...a zase brzo snad ahoj
UNL13,
jancina
| 27. 7. 2008 09:20
prosím napíšeš mi jak sem vložit tabulku, je na tom něco komplikovaného? Nebo se jen zkopíruje? Děkuju a zítra ráno ať vám dopadne váženíčko dobře.
:)
anonym
| 26. 7. 2008 20:22
Paní Evulce jsem už také psla na email,tak jsem sama zvědavá,co a jak mi poradí,je to teď se mnou opravdu nějaké divné,musím se z toho nějak dostat zase jako před únorem!!
Evulko,
chazzina
| 26. 7. 2008 12:19
Je to moc hezké,že nám chcete poradit:) měla bych zájem,můj mail je bbcbabe@centrum.cz ,tak bych byla moc ráda,pokud by jste se ozvala....Děkuju
Evulko,
Evik212
| 25. 7. 2008 19:51
už jsem vám poslala vzkaz přes Ženy.cz, doufám, že dorazil. Každá zkušenost se hodí, když člověk už neví jak to udělat a hlavně jak to vydržet, aby vypadal trochu k světu. Předem dík!
Kdo, chce musí napsat a já mu to na požádání mohz přiblížit
Evulka21
| 25. 7. 2008 19:32
Bohužel, já to kvůli nakladateli nemohu radit veřejně, jsem vázána smlouvou, mohu konzultovat pouze soukromě, třeba el.poštou.E
jakákoliv rada,taky rada,
anonym
| 25. 7. 2008 19:22
tady vás nikdo neodsoudí,člověk může psát o svých zkušenostech a my si je rády přečteme!Jen setrvat a dokázat to!!!

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
rozvita.ruze
17. 12. 2025 15:33
15762
kacenkaj
11. 12. 2025 12:24
280
Anna Vodičková
7. 12. 2025 17:26