Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Deník hubnutí Kamínka! Přidáte se?

Diskuze

ahoj holky,
jancina
| 21. 7. 2008 14:34
koukám, že jsme na tom většina stejně - na houby . Ale nevzdávejte to a vydržte, ono se to projeví, že se snažíme, jen to tomu tělíčku musí dojít, je asi nějaký zpomalený. Takže já dneska 56,8 kg, příští pondělí to prostě bude lepší a bude!!! Vim to a budu se snažit . Ostatním, co zaznamenaly pokroky blahopřeju! A jinak, žádné hladovky, to bysme si ještě víc zadělaly...Jen dál pokračujem v krasojízdě. Zítra mě čekají výsledky kvůli vlasům, tak jsem zvědavá.
Dnešní váha
javelinka
| 21. 7. 2008 12:02
Tak já bych prosila o přidání do tanulky. Věk 23, výška 174 a dnešní váha 65,1. Jinak holky, ty co sundate za ten tyden pul kila, nezoufejte, že je to jenom pul kila, správné hubnutí je právě 0,5-1kgza týden!
Dnešní váha
Evik212
| 21. 7. 2008 11:45
je 84,5 kg. Mohlo to být i lepší, kdybych nežrala tolik sladkýho, měli jsme v rodině svatbu a obdrželi jsme krabici cukroví a v něděli jsme byli u našich na pouti, takže děs. I přesto jsem půl kila zhubla, tak si můžu gratulovat. Rozhodně to nevzdám. Budu s váma pokračovat v krutém boji s vílou Žravěnou!
váha
mandy
| 21. 7. 2008 10:49
Ahoj holky takže moje váha 53,8 takže žádná slávaale
už jsem aspoň strávila dvě hodiny v tom týdnu cvičením, ovšem borůvkový
koláč, kzerému jsem neodolala to zase celkem vyrovnal tak příšte to už
snad bude lepší.
váha:)
Smoulinka
| 21. 7. 2008 10:48
Ahoj holky, tak já jsem něco sice sundala,ale je to jen díky tomu že už držím třetí den tu rýžovou dietu:) takže moje dnešní váha byla rovných 74,0 :) ale je to fakt jen díky tomu jinak bych byla na tom stejně jako minule:) No uvidíme co další pondělí..:)))
Vážení
Mismas
| 21. 7. 2008 10:14
Ahoj holky hubnulky,
zdravím nové bojovnice s váhou.
Dneska je moje váha hrůza..............95,6 kg. Nedivím se ani neomlouvám, protože jsme slavili kamaráda narozená dvojčátka a strejdovi 60tiny. Takže celý víkend žranice a až se sama u sebe divím i alkohol. No děs, ale můžu si za to sama, tak hurá opět do boje.
Nevěšte hlavičky milé kočičky a úsměv na tváři vše vyváží.
Zdravim všechny,
Kutzik
| 21. 7. 2008 09:27
tak se mnou to jde nějak z kopce. Zase o trochu víc. Taky si ale za to můžu sama. Měla jsem zmrzlimu a čokoládu.
Tak tedy dnes je to 69,8. Ale budu se snažit i nadále.
Všem držim palce ať jste na tom líp než já.
kalanetika
Nikkitka
| 21. 7. 2008 08:19
Ahoj, já jsem z kalanetiky zkoušela takové ty úklony do stran s rukou nahoře (je to ve cvicích i tady na zeny.cz. No a zůžil se mi pas, ale ty boule zůstaly, takžet mi přijde, že to vypadá ještě hůř¨. No s váhou jsem na tom sice o maličko líp - 74,6 ale nevím zda ještě něco přes týden nenaskočí. V sobotu jsem to pokazila kroketami, včera toffife a dnes ráno nugátový croissant. Ach jo, to je ta menstruace, to mám vždy mlsnou
vážení
anonym
| 21. 7. 2008 08:04
Ahoj holky,tak dnešní váha rovných 89kg,omlouvat to nebudu,vím z čeho to mám,to jsou ty podělaný nervy z padání vlasů(takže uzobávání)! Chtělo by to konečně vzít za správný konec ,tak ať alespoň vám ostatním to vyjde a já se jdu asi potrestat hladovkou
Ahojky,
Kutzik
| 20. 7. 2008 21:47
tak ja jsem na tom stejně jako Jancina. Chutě mě taky honí. Tak uvidíme zítra. Všem držim palce. Dobrou noc.
jak asi dopadne
jancina
| 20. 7. 2008 17:25
zítřejší váženíčko? U mě určitě ne nejlíp.. Dneska jsem se ze zvědavosti vážila.. Ale snad je to tím, že to mám dostat, taky proto mě honí mlsná, měla jsem puding, snad to není tak hrozné, když není tolik oslazený a neodolala jsem rohlíku s marmeládou.. Takže přeju vám úspěch a šťasné zvládnutí zbytku víkendu!
*
Smoulinka
| 19. 7. 2008 21:39
Díky, no snad mi to tak nedopadne:) ale už jsem to zkusila a šlo to bez problémů. Ikdyž teda už po prvním dnu přemýšlím že to trochu zkrátím:) ...
Děkuji za uvítání:-)
javelinka
| 19. 7. 2008 12:15
Reni, na kalanetiku jsem chodila asi rok a pul v kuse, za par měsíců byly vidět výsledky, ale pak uz si asi tělo zvyklo a po čase už to stagnovalo. Jinak já jsem sportovní nadšenec, sport miluju, na základce jsem hrála 4 roky závodně volejbal, na gymplu pak 4 roky atletiku. Sport mi rozhodně není cizí, ale mám pocit, že mé tělo už je tak navyklé, že na sport jako hubnoucí účinek už moc nereaguje. Spíš mi přijde, že se musím sportem udržovat, abych nepřibírala. Ale je fakt, že teď asi 2 měsíce s kamarádkou chodíme pravidelně tak 2x-3x týdně běhat a to si pochvaluju. Tohle mi naprosto vyhovuje, je to pro mě přirozený pohyb a baví mě to a výsledky už trochu vidím Jen by to chtělo mít i tu sebekázeň v jídle. Snad se k tomu s vámi dopracuji
smoulinka
anonym
| 19. 7. 2008 09:55
Přeji ti,ať se ti dietka povede,ale prosimtě nepřeháněj to,koukej já,mně to tak šlo,až mi z toho začaly padat vlasy,takže mi doktorka nařídila nehubnout tak rychle,ale pomaloučku,pak ti to i vydrží!!
Vlásky mám o 20cm kratší(jsou ale pořád dlouhé),je to taková moje nová image,ale prý mi to sluší,no,je pravda,že dlouhé vlasy ženskou také nedělají!!Musím to brát s rezervou a nezbláznit se,pošlu vám někdy foto mého ostříhání
"dietka"
Smoulinka
| 19. 7. 2008 00:40
Ahojky holky, tak sjem se vrátila ze tří denní dámské jízdy z chaty- bylo to fajn, ale doslova jsem se přeplácala čím šlo- od zmrzky až po brambůrky, na váhu jsem dneska radši aninelezla,a le snad to nebude tak zlý:) Ale rozhodla sjem se dát si takovou detoxikační dietku:) Už jsem jí jednou zkoušila a byla docela dobrá:) Jde o to že 10 dní jíš jen rýži, pohanku, jáhly a nebo cizrnu, nic víc se nesmí. A k pití jen voda žádné kafe, čaj....Když jsem to zkoušela naposledy, zhubla jsem skoro 4 kilča a bylo to moc fajn:) hned se člověk cítil líp. A dokonce mě překvapilo že se neobjevil téměř žádný jojo efekt. Cise se mi asi kilo během dalšího týden vrátilo, ale i tak to bylodobrý a cítila jsem se fajn:) Takže ted od soboty jdu do toho znova:) tak snad to zvládnu:)) Budu se hlásit z infem jak mi to jde:)
javelinka
anonym
| 18. 7. 2008 23:43
vítej a držím palečky,ať nedopadneš jako já, ale sama máš ze sebe radost!! zkus kalanetiku na stehna a boky,uvidíš sama za měsíc,jak ti to bude na cm ubývat,vím,o čem mluvím!!!
jasne
Nikkitka
| 18. 7. 2008 13:08
Ahoj Javelinko, jasně, že můžeš mezi nás. Když tak čtu tvou výšku a váhu, tak tolik jsem vážila při stejné výšce před 8mi lety. Jéé a ještě jsem si připadala tlustá a styděla se za sebe. Kdybych tenkrát věděla, že jednou budu mít o 10kg víc, tak bych se asi oběsila
Ahoj všeb hubnoucím
javelinka
| 18. 7. 2008 12:14
už nějaký pátek vás čtu a móóc ráda bych se přidala k vašemu hubnoucímu snažení. Nejsem tlustá, při výšce 174cm vážím jak kdy 65, 66kg. Ale trápí mě větší zadek (103cm),kde bych chtěla shodit alespoň 5cm a vůbec, nezlobila bych se, kdyby se mi podařilo zhubnout na 60kg. Čili to je takový můj cíl. Já osobně si myslím, zhubnutí pár kil je o trochu obtížnější než třeba 20kg( i když to nechci zlehčovat, to musí být taky pořádná fuška, ale přeci jen, výsledky jsou i mnohem znatelnější).
Takže, můžu mezi vás?
váha
Nikkitka
| 18. 7. 2008 11:17
ahoj všem, neozvala jsem se a omlouvám se. Byli jsme na chalupě a tam není váha ani internet. No a moje váha, ani se neptejte - 75,1 kg dnes dopoledne. Mám menstruaci, "žeru" jako kyselina a i když zdravé věci, přesto mám kilo nahoře. Ale říkám si, snad je to tou menstruací, většinou při ní naberu a po ní to je zase hned dole. Nicméně blbou náladu z toho tedy mám a stydím se před vámi. Tak vám to jde a já to pořád jen kazím
Ahoj Jancino,
Kutzik
| 17. 7. 2008 19:12
já jsem měla strašně ráda snídani na sladko a k tomu kávu s mlékem bez cukru. Třeba müsli s mlékem. Ale teď mě to nějak přešlo a snídám slaně, suchary se sýrem, s uzeninou nebo nějaké pečivo, ale tak jen jeden kus pečiva nebo 4 plátky sucharů.
Když mě honí mlsná tak se snažím přijít na to, na co přesně mám chuť. Protože když na to nepřijdu snim toho moc. Ale většinou je to u mě čokoláda, takže když jí mám, tak si kousek dám. Taky miluju jablka. Ty mám doma stále.
Ahoj Reni,
Kutzik
| 17. 7. 2008 19:04
díky za fajn nápad. My zatim nemáme nic v plánu, spíš trochu popojíždět, ale ten kemp je moc hezký , že bychom se tam třeba stavili na noc nebo na dýl. Uvidíme. Ale nevim ještě kdy. Asi někdy v srpnu.
Teď poraďte
jancina
| 17. 7. 2008 14:26
vy mě, co mám dělat s tou váhou, byla bych šťastná jako blecha, kdybych shodila 2 kila, ale vážně to nejde. Jíst se snažim pravidelně a zdravě, i když to ne vždy vyjde. Co třeba snídáte? Já pořád dokola vločky (ty čistý) večer zaliju mlíkem a ráno si je ohřeju a přidám jogurt. Dneska jsem si dala celozrnný chleba se sýrem, asi to zkusím trochu změnit. A co třeba když vás honí mlsná, koušete suchary, ovoce, zeleninu, nějakou musli tyčinku nebo co? Příště dáme co obědváte jo? pa
Ahojky
jancina
| 17. 7. 2008 14:21
Tak u doktora dneska docela fajn - ani jsem ho nezastihla , byla jsem tam dřív, abych nemusela čekat a vyplatilo se, za pár minut přišla sestřička co potřebuju, dala jsem jí doporučení od té kožní na nějaké testy a zítra ráno jdu na tu krev.. Ty a Reni, ty se nechystáš náhodou k doktorovi? Buď na to kožní a nebo rovnou k obvodnímu, možná bys měla, aby ti bylo líp. Taky jsem brečela, nechtěla si už ani vlasy mít a česat se,ani si do nich šahat, protože mě každý vlas, který zůstal v ruce znervózňoval. A to ty se necháš teda ostříhat, aby ti posílily vlásky? Já každopádně ještě udělám nějaká opatření, kouknu se po nějakým hřebenu nebo kartáči z přírodních materiálů a nakoupím velký pytlík mandlí (se šlupkou) mají se chroupat, každý den 10 mandliček, pro zdravé vlásky. Jinak kostým indiánky vážně luxus, jseš moc šikovná.
Reni, kostým se Ti fakt
UNL13
| 17. 7. 2008 13:38
povedl , asi se budu opakovat, ale máš fakt moc krásný holčičky, sluší jí to! A ty vlásky .. Tím jsem se dostala k tématu vlasů.. Nic si z toho nedělej, když se s tím začne něco dělat včas, všechno bude zase ok. Kamarádka měla taky krásné dlouhé vlasy, ale svojí blbostí (patlala si toho na vlasy hrozně moc a v šíleném množství - taky mimo návody k použití.., až to pokožka hlavy nevydržela a onemocněla), musela si je ostříhat na ježka a mazat vodičkou, ale hlavička i vlásky se uzdravily a dneska už je má zase dlouhý a krásný. Mě taky zhruba čtyři měsíce po porodu začaly hrozně padat, ale já jsem si s myšlenkou ostříhání pohrávala už předtím, jen manželovi se to moc nelíbilo .. Nakonec mi to i pochválil a včera jsem byla v kadeřnictví zas a nechala je zkrátit ještě víc. Budu sem muset hodit nějakou fotku . Ono je to hodně praktické, neschnou mi půl dne a konečně se s nima dá taky něco dělat. A navíc.. zase dorostou .
dovča!!
anonym
| 17. 7. 2008 12:28
Holky,kam vlastně jedete na dovolenou,teda pokud jste ještě nebyly,my jedeme 9.8. sem,tak kdyby některá z vás bydlela blízko,bylo by fajn si vypít alespoň skleničku a popovídat!! http://www.autocamp.***/ (ale asi jsem naivní)
zdravím
anonym
| 17. 7. 2008 08:14
Jancino,přeji hodně štěstí u toho doktora,já včera kvůli tomu našemu problému s vlasy brečela jak malé dítě,vždycky jsem měla takové háro a teď to bude muset dolu,což si vůbec nedovedu představit!Ale hlavně,ať jsme zdravé!!!! Pak mi napiš,jak si dopadla!
copak se to děje
jancina
| 17. 7. 2008 08:08
Taky nějak polevuju, asi že se mi váha zastavila ať se snažim jak chci.. A tak různě užďibuju a honí mě mlsná (snad i proto, že to mám dostat). Do cvičení se mi taky nechce zrovna moc, ale nějak se překonám vždycky a trochu si zacvičím. Za chvilku jdu k doktorovi kvůli vlasům zase... Mějte se hezky! Taky by už mohlo být zase trochu ***i.
Mandy,
Evik212
| 16. 7. 2008 20:52
mě to připadá, že se obrovsky nadchnu, jsem tím skoro posedlá, až ostatním lezu na nervy a pak, jako když spadneš do Macochy a bum a všechno je v háji. Asi by to chtělo nějakej motor, kterej tě bude startovat a udržovat v chodu každej den a pořád udržovat špetičku nadšení, aby to dlouho vydrželo. Ale jak to udělat?!!
Evik
mandy
| 16. 7. 2008 20:39
mám dost podobný problém, neumím se sama pořádně motivovat, jde to
jedině, když má třeba někdo hnusnou poznáku, že jsem přibrala a pak se
dokážu vypnout k hubnutí, nejlíp mi to jde po rozchodu, když si říkám
aby aspoň viděl jak jsem úžasná ale sma se dokážu motivovat jen na
chvilku a pak to zas přejde
Tak dneska to teda vedu!
Evik212
| 16. 7. 2008 20:31
Vůbec se nemůžu dostat do nějakýho režimu, nebo plánu. Jsem hrozná, sežeru na co přijdu. Před půl hodinou zrovna pikantní sýrovou pomazánku a chleba, no hnus! Ale nemohla jsem si pomoct. Slibuju, že už se budu krotit! "Ha, ha!" říkám si v duchu. Holky, jak to děláte, že to tak dlouho vydržíte? Já jsem úplně na dně, je mně všechno jedno, prostě hroznej flegmoš. Potřebuju nějak nastartovat, ale nevím jak. Poraďte.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
rozvita.ruze
17. 6. 2025 19:45
14519
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Hanka
17. 6. 2025 21:43