Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Deník hubnutí Kamínka! Přidáte se?
DiskuzePřidat názor
Krásné odpoledne,
Kutzik
| 25. 6. 2008 17:28
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

. Víte, co by mě zajímalo..? Jestli to holky, které se v tabulce objeví max. 2x hned vzdají, nebo jenom nemají čas sem chodit.. Vítám Mismas a děkuji za pochvalu, ale za minulý týden si ji opravdu nezasloužím
. Jsou tu jiné adeptky na obdiv - o Renině to ani nemá smysl psát, ta je prostě skvělá
. Kutziku, ty špaldové chlebíčky jsem taky měla, moc mi chutnaly třeba k ovocnému jogurtu.. Akorát jsem tam necítila ty ořechy, ale to necítím ani v těstovinách a to jiné než špaldové nejím
. Teď jsem si koupila křehké špaldové chlebíčky (bio) a ty jsou taky moc mňam. Reni, dneska jsem si udělala ten salát s ananasem, jak jsi sem dala recept a vážně to nemá chybu. A to musím říct, že já ananas ráda, ale jenom samotnej, v kombinaci s něčím jiným (třeba v salátu s kuřecím masem, je to pro mě příšernost..), tak jsem byla z počátku nedůvěřivá
. Tonko, já mám pocit, že nic nezvládám ani s jedním dítětem a to doma, takže je otázkou, kdo je tady divnej
. Ještě, že se nestalo nic Martíkovi.. Já mám rozbitý koleno, takže nemůžu sportovat.. Ale aspoň už jsem se zase vrátila ke zdravému stravování 
A musím říct, že mi ani moc nechutnaly, ale byly lepší než nic nebo kalorické brambůrky. 
a nemohla jsem se na ně ani postavit jaká to byla bolest. Takhle hrozně jsem se ještě nikdy nespálila. Teď mám ty nohy uplně fialový a pod kůži tečky krve. No děs, mažu to panthenolem, ale nevim nevim jak to dopadne. No a samozřejmě jak jsem se válela doma, tak jsme pořád smejčila špajz. No a včera jsem se do té jedné spálené nohy kopla o postel a tak moc to bolelo, že jsem si jako bolestné dala dva nanuky