Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Deník hubnutí Kamínka! Přidáte se?

Diskuze

Ahoj holky,
Kutzik
| 23. 6. 2008 09:03
dnešní váha 70,0 kg, jsem za to ráda, protože to mohlo být horší, ale přes tu 70-ku se asi fakt nedostanu. Jako by to byla nějaká neviditelná zeď a čím jsem jí blíž, tím to jde hůř. No nezbývá než zatnout zuby a táhnout.

Maykee úplně ti rozumim. Taky asi pojedem na vodu, sice až kolem 12.srpna, takže na to mám o trochu více času než ty, ale zase mám víc co dělat. Taky tam nechci být ta nej... jako vždycky. Tak se budu dál smažit.
Ale teď co dozrává ovoce je to těžký.
Všem hodně sil do dalšího týdne.
Krásné pondělí všem,
UNL13
| 23. 6. 2008 08:31
tak moje dnešní ranní váha - 90 Kg .. No, při tom co a kolik jsem toho za ten týden snědla, můžu být ještě ráda.. Přeju, ať jste na tom líp!
hm:(
maykee
| 23. 6. 2008 08:14
Jak sem předpokládala - 66 a kousek Ach jo No nic, najedeme na zeleninu a občas nějaký to maso a sport sport sport... Vloni to šlo i bez pohybu, tak letos to prostě pujde ještě líp... nevzdam to, slíbila sem si to, tak přece hned nevzdam... když si za to můžu sama, že? Tak já jdu posnídat bílej jogurt a pak asi vytahnu anatomii a pak tenisky
Hlášení váhy
Evik212
| 23. 6. 2008 07:54
Takže, jak jsme předpokládali - 84 kg. vůbec se to nepohnulo.Už dva týdny mám pořád stejně, tak nevím, ale asi to bylo tím nachlázením, protože jsem cvičila jen v pondělí, pak už to nešlo, takže znovu do toho!!!
Maykee
Evik212
| 22. 6. 2008 21:38
to zvládneš! A všechny ty jistě nebudou trpět anorexií. Nezáleží přece na tom, jak vypadáš, ale na tom, jak si to užijete ČUS BUS EVIK
Zdravím všechny!
maykee
| 22. 6. 2008 21:16
Tak je to zase v háji slavili jsme moje přijetí na veterinu a já sem teď nafouklá jak balón... a myslim si, že tak 2 kila sem přibrala... ale na váhu nelezu, až zítra, bůhví jestli, bojim bojim
asi už teď pujdu spát, aby si tělo odpočinulo, strávilo toho co nejvíc a zítra se do toho dám, ráno si pujdu zaběhat, pak se chvíli učit, kolem poledne na tenis, pak posilování, prostě si dam do těla, za tenhle víkend, před nim sem se dostala na 64,8 a teď?
Takže od zítřka to nebude - no, tohle si můžu dát, prostě striktní režim, musim na sebe začít bejt tvrdší... Jak já vam závidim, jak vám to jde...
Na konci července jedeme na vodu, s přítelovo kamarádama a jejich slečnama a já tam nechci hrát roli velryby... takže do tý doby aspoň na těch 62, na který jsem zhubla vloni... ze 70... tak to přece musim dokázat
Taky
Kutzik
| 22. 6. 2008 20:28
mám obavy ze zítřejšího vážení. Ale co, svět se nezboří, aspoň doufám.
Dnes jsem cvičila, ale asi se to tím nevytrhne. Tak krásný večer všem.
:):)
anonym
| 22. 6. 2008 20:18
Zdravím z teplého večera!!Teda holky koukám,jak jste se rychle naučily dodávat obrázky,že vás to hnedka bude víc bavit???!! Jste šikulky!! Na zítra jsem sama zvědavá,po víkendových oslavách,nevím,nevím,ale na váhu opravdu poctivě vlezu až zítra ráno!!
To máme vedro!
Evik212
| 22. 6. 2008 17:32
No já si to moc neužívám, jsem doma zalezlá a léčím si krk, ale už je to lepší, doufám, že už zítra budu mít chuť vlézt na rotoped, nebo jít aspoň na procházku s kočárkem. Mějte se a zítra ahoj při hlášení vašich úbytků, .
Ryba panganius
Godzila
| 22. 6. 2008 16:58
Tak holky, nechala jsem se inspirovat vaším doporučením ohledně ryby panganius a musím říct, že je to skvělý tip. Díky za něj !

Koupila jsem si v pátek v Normě filety (i paní pokladní mi říkala, že je to dobrý), po rozmražení jsem zakápla citronem, posypala grilovacím kořením na ryby a nechala jsem to půl hoďky napařit se zeleninou v parním hrnci. Musím říct, že to nemá chybu! Ryba bez jediné kostičky, to se hned tak nevidí!
Byla to skutečně bašta !

Tak všehny srdečně zdravím a jdu na procházku se
Tak to je boží
Kutzik
| 22. 6. 2008 10:51
že to fakt funguje.
Koukám, že tu nikdo neni, a to je asi dobře, když je tak krásně. Komu by se chtělo

Ale já budu muset.
Byla jsem na nákupu a auto mě pěkně zlobí. Budu muset taky zavolat do servisu.
No nic, tak si užívejte překrásné neděle.
Mějte se.
Zkouška
Kutzik
| 22. 6. 2008 10:46
zdravím
anonym
| 20. 6. 2008 21:14
Ahoj holky,tak co se týká změny vlasů,tak já dneska obnovila barvu,ale nějak moc se mi to nelíbí,takže počkám,až se to opere!Jinak co se týká jídla,tak jsem zhřešila,slavíme dnes Květu a středeční Milany,ty máme dva v rodině!Nachvilku jsem odběhla k vám,protože mě to tam nějak přestává bavit,nojo,alkohol dělá své a já jelikož to navíc mám,tak jsem celkově rozhozená,achjo,ty hormony nám dávají zabrat!!Ale musíme se s tím poprat,jsme ženské a ty něco vydrží!!
Tak zatím pa,odcházím dooslavovat
Ahoj holky
Kutzik
| 20. 6. 2008 19:21
Renino díky za vysvětlení, zkusim si to někdy.
Jina jsem dnes byla u holiče a nechala jsem si to trochu sestříhat a jsem moc spokojená, je to změna§ Ale myslim, že k lepšímu. Sice nevim, jestli budu schopná si to takhle pěkně udělat i po umytí, no uvidfíme.
Jinak jsem měla k večeři dva chlebíčky a dvě piva. No nic moc, ale včera jsem si pěkně dala do těla a zítra si taky dám.

Na prsa už jsem psala, že se toho asi moc dělat nedá. Já cvičim a děti jsem ještě neměla a myslim, že by to mohlo být lepší, ale nedá se.
Tak aspoň dobré prádlo.

Jo dneska jsem si taky koupila super triko za krk. Už se těšim, ažř si ho někam vemu. To je, myslim, pozitivní motivace stále se snažit.

Hezký večer a pevnou vůli o víkendu .
Ahoj, holky
UNL13
| 20. 6. 2008 15:08
děkuji za doplnění údajů, už jsou v tabulce, takže se tam v pondělí objeví komplet. Poslední dobou jsem nějaká úplně bez energie, nic se mi nechce a nic mě nebaví.. Asi to bude trochu i starostma, protože máma chytla druhou mízu nebo co a je horší než puberťák .. Tenhle týden se krmím samýma nezdravíma věcma, protože vážně nemám sílu vařit tři různá jídla, ale budu se k tomu zase muset dokopat, protože už jsem si na zdravou stravu asi zvykla - moc mi ty nezdravé věci nechutnají. Reni, s těma prsama se vážně nic moc dělat nedá (ty moje po jednom! dítěti také podlehly gravitaci ), protože prsní sval je minimum, zbytek tvoří tuk. Ale vylepšit se to trošku dá, třeba ženskými kliky a spínáním dlaní před hrudníkem, kdy jimi proti sobě tlačíš atd. a taky střídáním teplé a studené vody (jako u celulitidy). Ale nejlepší řešení je kvalitní podprsenka , já jsem si teď pořídila dvě, jedna mě vyšla na 1200,- Kč, ale nemůžu si ji vynachválit.. Nikde mi nic neleze a ani nemám kolty proklatě nízko u pasu ..
Mně zrovna
Evik212
| 20. 6. 2008 14:44
před chvílí přivezla PPL novou digitální váhu. Takže už budu vědět přesně kolik jsem zhubla a nebudu to muset odhadovat. Koupila jsem si tu, co měří tuk, vodu a svaly v těle, tak snad uvidím i jiné výsledky kromě váhy.
Evik 212
maykee
| 20. 6. 2008 12:00
Díky díky
No, já se sice vážim každej den, vim, že je to špatně, ale beru to s rezervou vim, že se to houpe i podle toho co jim a tak Když já se bojim, že po tejdnu bych třeba neviděla rozdíl ale asi to tak začnu dělat a asi si pořídim i digitální váhu, po nějaký brigádě...
Maykee
Evik212
| 20. 6. 2008 08:34
ahoj Maykee, já se ti divím, že se takhle zbytečně stresuješ a vážíš se tak často! Já vím, chceš to mít pod kontrolou, ale myslím, že by ti to stačilo jednou za týden. Ale nechci ti do toho kecat, je to jen tvoje věc.Jinak, jsem moc ráda, že se ti splnil tvůj sen. Gratuluju!
Fuj:(
maykee
| 20. 6. 2008 08:23
Tak včera jsem měla asi moc toho těstovinovýho salátu... takže sme zase o malinko vejš s tou váhou, ale taky vim, že sem málo pila, dneska to musim napravit No jo, taky jedine pohyb co vykonávam sou procházky s pejskem... snad už bude čas i na něco jinýho...
:)
anonym
| 19. 6. 2008 22:09
Maykee,to bude tím,že máš klidnější období a nestresuješ se zkouškami ! A že je ti hnedka lépe,když se ti věci daří???Já to znám,když člověku jde vše,tak jak si alespoň trochu představoval,tak je všechno okolo hezčí a lehčí!

Jinak Kutzíku,jak bych ti vysvětlila to vkládání obrázků?Pokusím se: když píšu nový příspěvek,tak si zminimalizuji tuto stránku a na prohlížeči(Seznam.cz) si napíšu animovaní smajlíci,některého si vyberu udělám z té stránky podokno,kliknu na vybraného smajlíka pravým tlačítkem myši a dám kopírovat ,kliknu u příspěvku na tent horní obrázek Vložit(CTRL+V) zmáčknu na klávese CTRL+V a objeví se mi povolit přístup,tak povolím a je to tam!Neumím to odborněji popsat,zkuste si to a uvidíte,že na tom nic není
maykee
| 19. 6. 2008 21:10
Ahoj všem
To, že při menstruaci jsou chutě, to moc neznam, ale pocit, že sem balón až moc dobře, bohužel to neni jenom pocit... ale prostě těch pár dní přežiju
Jinak, od neděle sem nasadila přísnej režim, protože sem si stoupla na váhu a ukázalo se tam 67... asi ty nervy nebo nevim... ale dneska už tam bylo kouséček POD 65 takže sice sem dneska trochu zhřešila, ale stejně mě to nabilo dobrym pocitem, že to prostě pujde Zejtra jdeme s přítelem na tenis, tam mě prožene, to bude kalorií
plastika :(
anonym
| 19. 6. 2008 18:02
Brrr.. plastika,tak to ne,to raději sloní uši,než plastiku , co s tím nadělám, na to,že odkojily tři děti ,tak toho už udělaly dost ,trápit je nějak nebudu a stejně je ukazuji jen manželovi
Reni,
chazzina
| 19. 6. 2008 14:45
Já bych věděla řešení......plastická operace
Renino
Kutzik
| 19. 6. 2008 13:49
kde, prosím tě, bereš tak úžasné obrázky?
Jsou super .
Renina
Kutzik
| 19. 6. 2008 13:48
ahoj, tak tě nechci zbytečně děsit, ale mám takový dojem, nebo jsem to někde slyšela, že s některýma partiema moc nenaděláme. Jako silná lýtka, z těch nikdy nebudou lýtka modelky a tak i prsa. Leda operativní řešení.
Břicho, ruce, trochu i zadek se daj nějak vycvičit, jsou tam svaly, ale prsní sval moc s ženskýma ňadrama nehne.
Jestli má někdo nějaké řešení a zkušenosti tak se ráda poučim. Ale dělám kliky a všelijaké posilování a nic moc. Ruce dobrý, ramena, záda, břicho, zadek. Ale to je asi tak všechno.
pevnější prsa
anonym
| 19. 6. 2008 13:11
Holky,jak jsem zhubla těch 17kg,tak mám sice ještě velká prsa (D)asi čtyřky,ale ta kůže je ochablá a potřebovala by zpevnit, jak a co na to??Když posiluji horní partie,tak mě spíše tvrdnou ramena a paže,než prsa,mám je taková rozblemclá
Ahoj všem:)
chazzina
| 19. 6. 2008 11:17
Co se týká té menstruace,tak mi tedka akorát končí a taky jsem měla první dny chutě,nejdřív na banány,snědla jsem 3 najednou a pak jsem měla corny a pak zas chut na slané,takže pizzu,ale i přes to hubnu
menstruace
Nikkitka
| 19. 6. 2008 10:20
Reni já mám před menstruací a už teď mě honí mlsná. Včera jsem neodolala a koupila si smažené žampiony a zbouchala jich 200g. Sice jsem je měla rozdělené na oběd a večeři, ale i tak. Byly kupované, takže na hnusném oleji. No a večer jsem dělala bramborovou kaši a pořád jsem chodila do hrnce uzobávat. Pak jsem si už připadala jako balón. Dnes mám zase pro změnu chuť na něco piknatního - nějaký salámek, sýr, no hrůza. A už vidím jak mě odpoledne přepadne chuť na sladké (které jinak nejím). To je vždy při menstruaci - mám chut na sladké. Tak jsem si pro ošizení vzala meruňky, ale je mi jasné, že tím to svoje tělíčko neošálím Navíc mě nebaví cvičit, bolí mně břicho. Ani po těch schodech se mi nechce. To bude v pondělí zase vypadat.
anonym
| 19. 6. 2008 07:49
Tak dneska by mohlo být zase hezky! Ale já jsem jak balón,včera jsem to dostala a nijak se mi nic nechtělo,vím,není to nemoc,ale ženskou to tak omezuje
Jinak díky za tabuličku,je fajn,že ji vždycky někdo udělá!
hezky
jancina
| 18. 6. 2008 19:54
jehe,už jsem taky v tabuliče,to je pěkné-děkuji.Vážila jsem se v neděli a bylo to 56,3 kg. Vim, že se vážíte v pondělí, ale ani to další se mi to nepovede (ono se to od neděle snad moc neliší) jedeme v pondělí se školou do Slavonic a musím vstávat asi v půl pátý!

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
18. 6. 2025 17:12
14526
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Alka...
18. 6. 2025 14:09