Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Deník hubnutí Kamínka! Přidáte se?

Diskuze

Dobré ráno všem
tonka27
| 30. 6. 2008 07:44
při pondělku. Včera jsem odvezla Elišku na taneční tábor a Vendulku na chalupu k našim. Jsem bez nich jak bez ruky. Dodělám si všechny restíky a budu si i trochu užívat. Snad se mi i podaří něco zhubnout, když tu nejsou děti. Dnešní váha v pyžamu byla 84,9 kg. Včera jsem trochu hřešila, protože u našich bylo spousta dobrůtek a já neodolala minipizze z lískového těsta. Dneska se zase vracím do normálu, naordinovala jsem si samé bílkoviny, tzn. jenom mléko, mléčné výrobky a k večeři kousek masíčka se zeleninou. Všem vám přeju hezký začátek týdne.
vážení
chazzina
| 29. 6. 2008 20:25
Taky přeju hodně zdaru a pohyb ručičky na váze směrem doleva já svůj zdar nebo nezdar nahlásím večer a ted už se půjdu koupat a pak chrnit
mohlo být i hůř :)
jancina
| 29. 6. 2008 19:49
Co takhle porovnat tatranku s chlebem? Lepší ne, tak nevěš hlavu. Já právě hrábla do tyčinek, vzpomněla si nás a jsem tu. Jeden chleba cítit na váze rozhodně nebude.
Jinak myslim, že lehčí véča po sedmý hodině neuškodí. Taky se říkalo, že 4 hodiny před spaním se může člověk najíst.
Hodně štěstí při zítřejším vážení!
Ahojky holčiny :)
chazzina
| 29. 6. 2008 19:32
Tak jsem prave neodolala chlebu se salamem no hruza,to jsem ale trubka,neradsi bych se uskrtila,ale co,zitra zase zacnu tak jak mam...myslite,ze se to na me projevi?ten jeden chlebik?v pul osme vecer,no doufam ,ze ne:( Taky jsem se vlastne chtela zeptat,v kolik hodin nejpozdeji jite?ja chodim spat celkem pozde,tak v kolik tak nejpozdeji muzu papat?A dneska jsem vyzkousela sojove mleko a byla to namka jinak jsem objevila neco jako zalivku do salatu od Luciny a myslim,ze to bude taky moc dobry a neni to tucny...
k tabulce
jancina
| 29. 6. 2008 14:43
Všechny vás zdravím a omlouvám se, že jsem nedodala váhu minulý týden, ale zítra napíšu. Určitě se nevzdávám! Byla jsem se školou na výletě, tak nebyl čast, ale už jsem tu s vámi. Všechno si pylně pročtu, abych věděla, co je tu nového za ten týden. Mějte se hezky a užívejte pařáky!!!
No nazdar
Kutzik
| 28. 6. 2008 20:25
tak mě právě navštívila víla žravěna.No co se dá dělat.
Koukám, že je to u více z nás něco podobnýho. Asi jsou skvrny na slunci.
Snad se zítra donutim dát si trochu do těla. No je fakt, že jsem měla dnes trochu víc práce, tak si ted sednu s čajíkem k bedně a budu relaxovat.
Tak všem krásný večer. Pápá.
po dlouhé době
slipup
| 28. 6. 2008 19:23
se opět ozývám,ale zas jen na skok...Takže rychle stručně- co dělám? furt jen pracuju a jím poslední dva týdny i to,co jsem si z jídelníčku už dávno vyřadila...čas plavek se opravdu blíží a já to na toto léto ještě nevidím...jak říká maykee..nejde jen o kilogramy,ale hlavně o ty centimetry... a ty u mě nic moc....nebo spíš na rovinu: pneumatiky se ne a ne zbavit...a "stehýnka" bych taky nerada někde veřejně prezentovala,takže se určitě do plavek na veřejnosti ještě neodhodlám,což mě mrzí, protože teď mám pár nových známých, s kterými by jít na plavák byla určitě sranda..Nikdy jsem vlastně s kamošema na koupáku nebyla a dost mě to dnes mrzí,tak snad jednou......
:-O
maykee
| 28. 6. 2008 18:20
Teda, tady je mrtvo... Holky, co děláte? Já celej den sedim nad anatomií, nejde mi to, navíc pohyb minimální... Stydim se... Nepohodli sme se s přítelem, takže nálada taky pod bodem mrazu, ach jo, to je den...
co jsem
tonka27
| 28. 6. 2008 10:28
to napsala? Samozřejmě resty z týdne.
Právě teď
tonka27
| 28. 6. 2008 10:27
odvezl manžel holky k babičce, vrátí se s nimi až zítra dopoledne. Takže mě čekají sporty žehling, pering a baling, protože Eliška zítra odjíždí na taneční tábor a Vendulka k našim na chalupu. Musím to všechno stihnout během dneška, protože nerada vypravuju děti na poslední chvíli. Dneska nedodržuju režim hned od rána, protože jsem vypila jenom kafe, k jídlu jsem se ještě nedostala. Za to už mám umyté nádobí, vyluxováno, děti odjely s plnou taškou oblečení, prádlo je v pračce, za chvíli jdu věšet a až to tu dopíšu, hned si připravím prkno na žehlení. Víkendy jsou pro mně dny, kdy doháním restu v týdne. Ach jo.
Já jsem někdy
Evik212
| 27. 6. 2008 21:39
šťastná, když zalezu do betle, protože chuť na něco mám skoro pořád a když usínám, tak už přemýšlím, co si dám ke snídani. No děs. A to jsem někde četla, že když myslíte na jídlo, tak tolik nesníte. Ha ha.
Chjo...
maykee
| 27. 6. 2008 21:33
Já nějak ztrácim energii Honí mě mlsná, už vám věřim, že před a při menstruaci máte chutě, teď sem se na to zaměřila a něco na tom bude...
čas do vody utíká a já natíkam ne, to neni k smíchu
víkend
anonym
| 27. 6. 2008 21:30
Co o víkendu,no hrůza,čeká mě sport typu seding,griling.chlasting!! Máme příbuzenskou sešlost,tak se budeme činit!!Jinak doufám,že budu po celou dobu držet skleničku suchého bílého a vydržím si nedat nějakou mňamku z grilu na oleji s cibulkou atak,fuj,co to píšu,to jsem ostuda ,Vydržte holky a pak budeme krásnější!! (no,to si fandím)
chazzina
maykee
| 27. 6. 2008 21:13
Já chodim na brusle, teď poměrně často hraju tenis, chodim plavat a chtěla bych chodit i běhat, ale stejně to na mě neni poznat...
Všem hezký páteční večer:)
chazzina
| 27. 6. 2008 20:40
tak mě napadlo,jestli si nebudeme hlídat nejen váhu,ale i míry.... protože jsem zjistila,že se vůbec neměřím,jen vážím,a přitom míry jsou taky moc důležité A co plánujete na víkend?Chtěla bych začít sportovat ,ale nevím jaký sport si vybrat,asi se opřu do kolčkových bruslí a třeba squash ...A jaké sporty děláte vy holky?
tak!
maykee
| 27. 6. 2008 17:47
tak sem se do toho opřela a udělala si plán tak sem zvědavá, jak dlouho mi to vydrží
Maykee
Kutzik
| 27. 6. 2008 12:29
to se nedá říct, jestli je to hodne nebo málo, samozřejmě že čím víc spálíš, tim je to lepší, ale jaký jsi měla u toho puls? byl v tom hubnoucím pásmu? jestli jo, tak je to v pohodě a můžu jen tleskat.
Samozřejmě by to chtělo aspon obden, ale ty to tak asi máš, takže je to .
Tak jsem se sem
Evik212
| 27. 6. 2008 11:32
konečně dostala. Po té bouřce nám ten internet nešel nakopnout. Tak koukám, že jste se pěkně rozepsaly. A musím konstatovat, že všechny nás spojuje touha být hezčí a hlavně lehčí. A jak všechny víme, je to hrozně těžký každodenní boj sama se sebou. Tak vydržte a přeju hezký víkend. A ať vám vyjdou vaše plány ohledně odhánění víly Žravěny
Renina, Tonka
Mismas
| 27. 6. 2008 11:06
Ahojky holky, gratuluji k chytrým potomkům a určo jejich výsledky stojí za oslavu. My chodíme zatím do školky, tak mám zatím takový bezstarostný život, ale taky mi to jednou začne. Jojo
Jinak zpět k hubnutí............nevím jak vy všechny hubnulky, ale já jsem vděčná, že mám skleník. Vůbec jsem ho nechtěla provozovat, od té doby co jsme pořídili samozavlažovací systém, tak si ho nemůžu vynachválit. A když můžu každý den jít a vzít si čerstvou okurku, rajče a papriku........opravdu nemám slov. To mi půjde hubnutí jedna radost.
vysvědčení
tonka27
| 27. 6. 2008 10:32
Eliška už taky přinesla vysvědčení. Ukončila třetí třídu a zatím pořád samé jedničky. Jsem moc šťastná a taky mám důvod k radosti a ke slavení.
vysvědčení
anonym
| 27. 6. 2008 09:50
Tak hurá,máme to za sebou Starší dvě dvojky(6.tř.), mladší tři dvojky(4.tř.)! Holky mi udělaly radost,tak mám důvod oslavovat,dneska bude vínko a určitě něco k tomu,doufám,že se to neodrazí na vážení!
Přeji vašim ratolestem také hodně úspěchu,ať je na obou dvou stranách radost
:)
maykee
| 26. 6. 2008 15:04
Jojo, tohle já všechno vim, "švagrová" je na tohle docela blázen, tak sem snaží taky zlanařit, spinning a tak a pulsmetr sem si taky koupila... a právě nevim, jestli těch 800 je hodně nebo ne, jako jakej z toho mam mít pocit
No, já mám pulsmetr
Kutzik
| 26. 6. 2008 13:44
pás kolem hrudníku a k tomu hodinky a měřim si půls, abych cvičila v aerobním - spalovacím - hubnoucím pásmu a za hodinu aerobiku, či 30 min. na orbitreku + posilování mám tak kolem 400 kcal +-50.
Je fakt, že čim méně intenzivní, ale zato delší cvičení, tím lépe. A je to fakt.
Někdy ze mě leje, jsem zpocená úplně všude a tep pod 200(coje strašně moc) a to je spíš na posílení srdce a zvětšení kondice, ale hezky pomalu těch 40-60% maximální tepové frekvence úplně stačí. Pro zjednodušení: člověk ba se měl zahřát, ale měl by být schopen souvisle plynule mluvit. To je to pravé. 3x týdně alespon 45 minut.
Tak už zase musim běžet.
maykee
| 26. 6. 2008 13:11
Holky, vypíšete tak hezky že mě to doceal nabíjí energií Dneska sem byla asi 2 hodinky na tenise, dolů šlo asi 800 kcal, ale nevim, jestli je to hodně nebo málo, v přepočtu na kJ, což je něco kolem 3000 mi to přišlo dost, ale nevim... a myslim, že už mam podnět... Mamku... ne že bych jí to nepřála, ale blíží se k 70kg a představa že jí - po dvou dětech - a mě - pouze línou - budě dělit jenom třeba 5 kilo, to bych s tim asi měla něci udělat takže teď si udělam obídek a dojdu nakoupit nový zásoby zeleniny, došla, a vrhnu se na to, plnou parou vpřed, prostě to vyjít už konečně musí...
Dlouholeté hubnutí
tonka27
| 26. 6. 2008 11:34
Já jsem už byla hnusné, tlusté dítě. Měla jsem v první třídě těžký úraz a od té doby jsem jenom kynula. Až na střední škole jsem rychle zhubla, protože jsem byla na intru a chtěla jsem se vrátit k mamince. Potom jsem si zvykla, našla si kamarádky a poté i kluky. Po škole jsem se přestěhovala do Prahy a tam jsem získala pro mně ideální váhu. Jenže spokojený život s přítelem mě zase vykopl na vyšší čísla. Když jsme se rozešli, byla jsem nešťastná a zase to šlo dolů. Našla jsem si jiného (svého současného manžela) a držela jsem se do doby, kdy jsem poprvé otěhotněla. Přibrala jsem 28 kilo a ty jsem za necelé tři roky sundala. Měla jsem zase svých oblíbených 57-58 kg. Byla jsem opět šťastná. Pak přišlo druhé těhotenství, znovu téměř 30 kilo a ty mám dodnes. Dofám, že je zase sundám, protože mám vás, moje kámošky hubnulky. Přeju sobě i vám všem, aby nám to dříve nebo pozděli klaplo. To je můj životní příběh. Doufám, že v jeho další fázi bude opět 58 kg. Držte mi palce.
Renino
Mismas
| 26. 6. 2008 09:55
vůbec tě nechci chválit, ale jsi úžasná Taky bych chtěla zažít pocit, že mám hubnutí pod palcem a vlastně netrpím hlady a jde to. 20 cm v pase a za jak dlouho se můžu těšit takových úbytků
anonym
| 26. 6. 2008 09:42
Mismas (a všechny co hubneme),podpora je fakt důležitá,já to znám,pokud člověk začne na sobě dělat sám a nikdo ho nechválí,nepodporuje,či nepomáhá,tak je výsledek většinou nulový,já se také snažila asi 12 let hubnot a nic!Teď je to o něčem jiném a já mám pocit po těch letech,že konečně zapadám do společnosti,mám chuť si vyrazit na diskotéku,zapařit se svými známými a nebát se pohledů na mé v křeči svíjející se špeky!! Ikdyž ta váha ještě parametrům neodpovídá a zdravotní rizika jsou stále ještě na dosah,tak je mi mnohem lépe a já se už ani nebojím fotoaparátů,ráda se na sebe kouknu i na videu,nezatahuji křečovitě břicho,jelikož jsem v pase zhubla 20cm a jsem šťastná za každý hezký pohled jak od mého muže i od cizích chlapů! Ale to neznamená,že je konec,stále ještě chci bojovat a díky za tento web,že jsem tu s vámi a mohu si číst v klidu ze svého soukromí vaše životní příspěvky!Znovu opakuji,budu dál na sobě makat a vědět,že v tom nejsem sama,držet vám všem palce,aby vám bylo na dušičce dobře a už mě nechvalte,nestojím za to,jste leckterá z vás mnohem lepší v jiných věcech,já jsem lecos v životě vzdala a teď mě to mrzí,ale to je už jedno,mám krásnou rodinu a budu se muset v životě živit pouze rukama ,takže ruce mi zůstanou celý život ošklivé
Halóó
Mismas
| 26. 6. 2008 09:13
snad jste se nelekly mé maličkosti. Kde jste kdo??? Potřebuji podporu, páč na mě jdou chutě na něco mňamózního. U nás je pod mrakem, tak se pohybuju nebezpečně blízko lednice a to není dobré znamení
Cílová váha
Mismas
| 25. 6. 2008 21:02
Ahojky holky,
předem prosím o doplnění cílové váhy 75 kg (prozatím) A doufám, že vám nebudu kazit dobrý průměr v úbytcích.
Maykee nevěš hlavu, já takhle provozuju hubnutí už asi 10 let, začínám a končím a pořád dokola. Ale jsem rozhodnutá, že s vámi to zvládnu Nebudu se radovat dopředu, protože za koblížek k snídani bych si nejradši dala přes čumák.
Myslím, že pořádně prostuduju Reniny taháky na 100% hubnutí a bude.
Dneska jsem se manži zeptala jestli se za mě nestydí a on pravil, že když se nestydím já za sebe, tak on nemá důvod. Docela mě to nakoplo, že jsem si v duchu chvíli tvrdila, že se na jídlo už vůbec nikdy nepodívám a dokážu nemožné. Jo a basta
Přeji všem krásný večer a dobrou noc.
:(
maykee
| 25. 6. 2008 20:03
Holky, já sem vážně slaboch Pokaždý začnu a nevydržim Já už nevim, jakej podnět bych potřebovala Začínam padat do skepse nad svojí osobou Je mi tak strašně líto, že se nedokážu zakousnout jako vy a něco dokázat a tak strašně moc bych chtěla
Musim se nějak dokopat... něco udělat, aby se to změnilo, ale vůbec netušim CO

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
rozvita.ruze
17. 6. 2025 19:45
14519
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
jirinaova