Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Deník hubnutí Kamínka! Přidáte se?
DiskuzePřidat názor
Nikkitka
anonym
| 16. 6. 2008 10:17
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
a tam jsem tomu tedy dala (whisky, pivo, víno). Celou neděli mi bylo blbě a tak jsem pak i odflákla pravidelný režim (místo snídaně rovnou oběd, pak bez svačny a k večeři kousek vařeného vepřového kolene s křenem). Váha ukazuje 74,1. Já se přes tu 74 také nemůžu dostat, pořád to kazím. Věřím že kdybych se o víkendu ovládala, tak už mám klidně i 72. No co, ale i tak jsem ráda. Ještě v lednu jsem vážila 78 kg.
Snad to bude ok... jestli jo, tak začínam úplně novej život
Od základu...
!!
vlákninu si také můžeš koupit,já mám psyllium.papa a hezký večer
Jinak zítra se do toho zase pořádně vrhnu,ale mám pocit,že to nikdy nezvládnu,já to papání hrozně miluju,holky,já jsem z toho tak smutná,můj přítel kouká na ulici po hubených slečnách a mě to tak mrzí,já chci být taky štíhlá,ale nemůžu to zvládnout ,hrozně vám závidím,že se vám to hubnutí daří,já už nevím jak to mám dělat,aby mě to papání nelákalo
, na svatbě bylo pečené prasátko, tak já prasátko jsem se pěkně nacpala, sice bez chleba, ale v tom množství tuku už je to jedno. Dneska piškot se šlehačkou a jahodama. Tak zdar, jdu se picnout, nic nevydržím.
To bude zítra váha na stejným bodě, aspoň doufám, že ne víc. No, ale žijeme jen jednou, ne? Tak vám přeju hezkou neděli a zítra se na vás těším. Aspoň někdo zhubne, když ne já a vám to přeju, protože nejste takový béčka jako já. No, tak jsem se tady vykecala z těch mých hříchů a ulevilo se mi. 

Tak uvidím, jak to bude vypadat a hlavně, jak to bude na mě učinkovat !