Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

kde jste ???
SONISEK
| 19. 7. 2008 19:43
Tak návštěvu i oslavu už mám za sebou a dortík se dceři moooooc líbil i ostaním
Počasí si tu dělá co chce,chvíli sluníčko,pak zataženo a dokonce i pršelo.Zítra nastupuji na noční ,holky vůbec se mi tam nechce Tak přeji všem co teprve budou mít dovku,aby se jim počasí vydařilo víc než nám.
A zde jedna společná fotečka nás ženských....
váha
ilona
| 19. 7. 2008 12:32
Ahojky holky!!! Tak přidávám taky svou hroznou váhu je to 65.5kg.Ale je to má chyba,protože sem se na to trošku vyflákla. Sonísku ten ten dort je tak náádherny,že je ho škoda zbaštit.ty si se minula povolání!!! Jinak mám dnes holky ten srázek ze základky a už se moc těším.Taky mám novy sestřih vlásků a sem nadšená.No aspon z vlásků,když ta váha... No a taky sem si našla brigádu k mateřské na 4 hodinky.Až to bude na tuto,tak napíšu víc.Nechci to zakřiknout.Znáte to né? Tak se zatím mějte moc fáájn a já po srázku písnu!!! Pa.
dort
nika2411
| 19. 7. 2008 12:08
Jéééééžiš Sonísku ten je božíííííííííííííííííííííííííííííí!!!!!!!!!!!!!!!!!! Já chci taky . Ty jsi hotová cukrářka. Sakriš, kde se to holky učíte? Já jsem ráda, že zvládnu nepečený piškotový dortík s ovocem - a jsem ráda, že jsem ráda. Holky, taky vám nefungují smajlíci??? Mně už delší dobu. Jdou mi tak 3 - ty co tu mám
zdravím
Lilimi
| 19. 7. 2008 10:28
no moje vaha je 88 konečně to kleslo ale to jen tou střevni chřipkou co mám....a to neni dobře...ale snad mi bude lip už to trva 4 den pokud přes víkend nepřestane budu muset k doktorce a to se mi nece
konečně slunííííčko
SONISEK
| 19. 7. 2008 09:30
to vylezlo brzy,když už máme po dovceale teď mají mladí s dětičkama,tak snad budou mít líp.
Holky,já jen v rychlosti,mám tu ještě práci,než přijedou mladí na tu pouť,tak jen Vám vložím ten můj *PAŘEZOVÝ VÝTVOR*
Má asi 4,5kg
Večer se ozvu,to už budu mít klíííídek
Dobré ráno,
adel
| 19. 7. 2008 07:36
hlásím váhu 71,2kg. Nic moc, a to jsem si myslela, že to v létě půjde samo. Ale jím vlastně úplně normálně, skoro nic si neodpírám, poměr "zdravé" stravy k té ne příliš doporučované je asi 80:20. Potřebovala bych se hýbat, bohužel mi to mé klouby nedovolují, tak nevím, nevím, kdy se dostanu na těch 58kg.
Sonísku - mrzí mě, že ti dovča skoro propršela. Tady se snad hodí jen citovat Vančurovo Rozmarné léto :"Tento způsob léta....."
Jandulko - perfektní úbytek, ale prosím tě, už to takhle nepřeháněj a nevymýšlej takové drastické způsoby, jak nás všechny v tom hubnutí předhonit .Jinak přeju brzké uzdravení!
Holky, moc vám to na fotkách sluší a je fajn, že jste se sešly.
Všem, kdo se chystají na dovolenou přeju krásné počasí a pohodu.
Zase už nevím, na co všechno jsem chtěla reagovat, tak končím a jdu dělat něco užitečného.
houba
nika2411
| 19. 7. 2008 02:35
Radši jsem si zapnula noťásek. Já si holky před chvilkou z netu objednala takovou léčivou houbu (ne kombuchu - tu znám dobře), ale takovou, ze které se doma vyrábí mléčný kefír. Máte s ní některá z vás zkušenosti? Našla jsem si o ní, že je výborná při hubení kvasinek, tak třeba mi pomůže.

Posílám odkaz:http://mbm.dotnet11.hostbasket.com/…ir/milkKefir.htm
to je noc
nika2411
| 19. 7. 2008 02:31
Holky já nemůžu spát - to je tím úplňkem...navíc zhruba ve 2 ráno u nás někdo zvonil, tak mám docela strach. Šla jsem pomalu dole ke dveřím (myslela jsem, že je to ségra s kámoškou, které šly na diskotéku), ale když jsem přišla dolů, tak jsem nikoho neslyšela. Je to jak v hororu.....furt slyším nějaké zvuky. Já snad ani neusnu. Ještě že jsem zamčená.
záhada
nika2411
| 18. 7. 2008 23:39
Holky já zírám jak puk. Asi před 3 hodinkama jsem sem vkládala sálodlouhý příspěvek a on nikde...............nechápu to. Hmm, no nic, jen ve zkratce.

Janči ten chlebík musel být eňo ňůňo , mňam dala bych si - voní až sem .

Dneska jsme si byli zaplatit dovču - takže je to konečně oficiální: 5. září jedeme do Lida di Jesela - asi cca 20km od Benátek. Já už se tááák moc těším.

Suri: lapacho ti schvaluju a opravdu vřele doporučuju. Je to zázračný čajík. Našla jsem ti stránečku, kde najdeš shrnutí všech jeho pozitiv na lidský organismus. Posílám odkaz: http://zdrava-vyziva.doktorka.cz/…caj-lapacho-caj/
Hibiscus zkus ho koupit i synovci....................myslím, že by se mohly dít zázraky. Dokonce je lapacho tak silné, že dokáže zabít vznikající nádor. A někde jsem četla, že se s ním v budoucnu dokonce plánuje i léčit HIV. Tak je ten čajík silný!!! Mně opravdu velice pomohl a vděčím mu za hodně. Před těma 3 hodinkama jsem vám psala, že mám šílenou migrénu. Nemohla jsem to vydržet. A jak jsem hledala Surince nějaké info o lapachu, tak jsem si přečetla, že je výborný i na migrénu. Tak jsem si ho šla uvařit a opravdu!!! Zázrak. Hlava mě už nebolí....

Holky já si až teď uvědomila, že mám za celou dobu, co jsem začala hubnout dole 15kilo!!!! Začínala jsem na 65kg. Jsou to 2 roky. Začínala jsem s mírama tak: 92-68-102cm......................teď mám 83 -61 -91cm...To je fakt mazec. Nikdy jsem nad tím tak neuvažovala. Až dneska. I od mojého jsem dostala pochvalu. A to už opravdu potěší. On si se mnou zažil všecky moje období. Když jsme spolu začínali, tak jsem měla něco kolem 53kg, pak jsem se s ním měla jaksi dobře a váha vyskočila až skoro na 65kg (takže vlastně je to on, kdo mě má na svědomí ) a teď po více než 3 letech společného života, mám ještě míň než na začátku.
..a ještě zákroj
jandula76
| 18. 7. 2008 21:47
tak a poslední slibuju mnamka, fakt

papa Jana
chlebík
jandula76
| 18. 7. 2008 21:46
a tohle z ní pak vypadne já u toho stála jak u televize, to je vám pořad, když se motá těsto, přišli i sousedky, jedný je 78 a prý kdyby tohle bylo za nás, tolik práce ušetřený

Kuk na můj první chlebík, je s oříškama:)))
narozeninový dárek:))))
jandula76
| 18. 7. 2008 21:44
holky dnes dorazila pečka, tak mám první chlebík, bože to je dobrota, to tedy nevím s těma kilama:(

Zanetko příjemnou dovolenou užíj si to, má být trochu lépe příští týden, tak snad ti to výjde,

Holky tady to voní pošlu pár fotek abyste věděly:))

Tak tohle je ona moje pečka.))
ahojky berušky
Zanetka
| 18. 7. 2008 17:40
tak jsem si vás konečně dočetla... byla to fuška, zítra odlétám a pak to zas bude pořádná fuška to dočítat že?

Už ani nevím na co všechno jsem chtěla reagovat...
Prvně Sonisek... to je mi líto, že ti nevyšlo to počasíčko na dovču... ale aspoň sis trošku odpočinula od práce ne?...ty tvoje noční musí být pořádná zabíračka, ikdyž vím, že člověk si zvykne... nevím nevím, jestli bych si zvykla...ale asi bych musela že?...tak aspoň jsi se "vypla" trošičku ne?... to člověk taky potřebuje jako sůl... co tvoje maminka... jak to s ní vyadá... už dlouho jsi o ní nic nepsala... snad je vše o.k.... joooo a super nápad navštívit Janičku ...to muselo být pořádné překvápko...jsi šikulka... a hrooozně ti to na fotkách sluší...jsi.

Janičko taky děkuji a jsem ráda, že už to máš za sebou a je ti líp.

Nika... tak jsem si to myslela dobře, že s tím pc v tom nejsem sama...ale že mě to nenapadlo dřív, dostat se sem přes poslední články . S těma zánětama jsem byla podobně na tom jako ty... můj doktor mi řekl, že u někoho se to prostě nevyléčí úplně a vracet se to bude pořád... mě se to trošku ustálilo... trápí mě to tak 2-3x ročně, vždycky dostanu mastičku Jenamazol, ta mi pomůže a taky si myslím, že jsem ty záněty měla často i proto, že jsem pořád nosila jen tanga... teď už je nenosím, jen občas výjmečně a od té doby se to hodně zlepšilo... nevím, jestli to má souvislost, ale četla jsem o tom i někdo mi to říkal, dokonce i můj přítel...říká, že je sečtělej ... taky si myslím že to je i vnitřní záležitost a že pomůžou různé ty detoxikace, co psala petrasan, ale vím, že ty papkáš zdravě, tak tím to taky asi nebude... jooo ti chlapi to maji v životě jednodužší....

Surinka... fotečky super... jsi šikulka a sluší ti to, taková změna... jo jo .... když se chce a člověk se snaží, tak to jde...
no a s tím počasím se tě příště budu ptát ju?... no a nejedeš náhodou příští sobotu na týden na Lipno?... že bych měla záruku, že budu mít hezkou dovču sluníčkovou .

Lilimi... to je dobře, že už máte své hnízdečko, tak přeji ať se vám tam spolu pěkně hospodaří a jste tam šťastni...
teď jsem si vzpoměla na to slovo ...hospodaří... Terča mi dnes četla perličky z jejich třídy, co vychází ve školním časopise... a tam se učitelka ptala...k čemu slouží hospodářská zvířata?... no a jedno dítko odpovědělo... k práci v hospodě .. tak to mě pobavilo... takže hospodařit hezky doma a ne v hospodě ju?

Laďka... roztroušenou sklerózu měla moje babička.. vím, co to je.. a jen držím palečky ať se to projeví až za hoooodně dlouho.. nechci strašit, ale je to hrozné...

a ještě Domašovanda... ostatní už nevím, co jsem chtěla napsat... já si vzpomenu zas až tu nebudu...

Domašovanda... obdivuji tvá zhozená kilečka... jsi fakt dobrá... takovou pevnou vůli bych chtěla mít... svatbu si krásně užij dle svých představ... škoda jen, že ta tvá mamka je proti... vždyť neví, o co přichází... ono ji to snad dojde, ale už bude pozdě... svatbu své dcery už nezažije.. no ale třeba se ještě do té doby umoudří... ikdyž už je to za pár že?... mě by to bylo líto, že neuvidím svou dceru a vnučku v tak krásných šatičkách...Deniska je v nich opravdu nádherná a budete k sobě krásně ladit..pro ní to bude opravdu krásný zážitek.... no může si za to tvá máti sama... je dobře, že máš svou hlavu a nenechala jsi se od ní zmanipulovat... tak ať je svatba krásná ... určitě máš teď spoustu zařizování kolem... a 60 lidí na oslavě... tak to je bomba.... těším se na fotečky....

Tak děvčátka rozepsala jsem se až až... a zas musím letět... balit .... tak se tu mějte krásně a po dovči se zase objevím.... pááááááááááááá
Počasí a dovolená
Surina
| 18. 7. 2008 12:21
Holky až někdy budete chtět někam jet, tak jedině se mnou. Mi za poslední tři roky ani jednou na dovolené nepršelo, což je asi zázrak. Předloni - deset dní na Aljašce - lidem kteří cestovali ve stejném termínu ale jinou trasu pršelo - nám ani jednou. Loni - deset dní Kalifornie - je tam hrozně proměnlivé počasí - ani jeden den nepršelo. Letos Rumunsko - deset dní - ani jednou nepršelo a druhé skupině v jiných horách pršelo dvakrát a našim na dovolené ve stejném termínu asi čtyřikrát Já si umím vybrat co?
Verčo
Surina
| 18. 7. 2008 12:17
Ty jsi myslím kdysi psala, že piješ čaj Lapacho. Já si ho včera koupila a je boží. Zamilovala jsem se po prvním loku . Ale nedostala jsem k němu žádný letáček. Mohla bys mi napsat na co je dobrý?
Jinak u nás paří slunko. Já dělám rodině oběd. Obalované cukety a ještě upeču buchtu s tvarohem ale nebojte nedám si
:))))))))))))))))))
jandula76
| 18. 7. 2008 11:52

prosím si napsat o 6kg méně:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Já vím, že to není mojí zasluhou, ale jsou dole, chichi, to se mi to hubne, tak ted jen to udržet:))

Doufám, že to klapne:))))

pa Jana

p.s. Žanetko, díky za přání a nápodobně holka to jsme stejně staré cácorky
nestíhám...
SONISEK
| 18. 7. 2008 11:13
Ahoj,tak váhu hlásím 77kg,je to sice o něco více,ale dovolená se na tom určitě projevila.Dva týdny utekly,počasí hnus,tak většinou po nákupech,nebo doma Kdyby nebylo toho výletu za Jandulkou,tak dovolená o ničem.Ale počasí si těžko můžem naplánovat...
Jinak nestíhám,máme před poutí,tak včera trochu gruntovací den ,dneska musím dělat dceři dort,měla v týdnu narozky a bez dortu to nejde,ten všichni od maminky rádi.Ptala jsem se jí jaký a prý * PAŘEZ* k holce se to sice moc nehodí,ale moc se jí na MMB líbil,tak ho chce.Tak alespoň něco jiného.Nevím,jak se povede,tak snad dodám fotečku.Odpoledne budu hlídat vnoučátka,holky jedou s mužskýma do Německa.Sice se mi to moc nehodí,k vůli tomu dortu,ale od toho babičky jsou Budu to muset zmáknout až odjedou,vydím to do noci.
KRÁSNÝ VÍKEND
ahoj
Lilimi
| 18. 7. 2008 09:43
ahojky berušky mám na vas prosbu nebo spíš nabidku mám doma dě knihy. Moje kamaradka prodava knihy přimo od dilera proto jsou odost levnější poprosila mně abych je zkusila prodat neví jestli by se to prodavalo mám dvě a tady vam je nabizím.

Drakologie http://www.eastonebooks.com/…/tit-drmodel.php
cena knihy je 250 Korun tedy o 150 min než na internetu. Je pěkná a model draka je nadherny. KOupila jsem ji i 12 ti letemu bratrovi ale myslim že 10 ti letým dětem uděla radost nebo i menším....

Druhou sem na netu nenašla jedna se o pruvodce filmem Kung fu panda. Jsou tam krásné velké obrazky. Ta je za 150 Korun.

Třeba by se vam holky nějaka knižka zalibi a budete je chtit koupit stačí mi napsat když tak soukromou zpravu...jo? dík moc
pc
nika2411
| 18. 7. 2008 09:17
Ahojky holky, u nás tady svítí sluníčko - konečně. Včera jsem byla s našima venku - no to byla sranda. Mně je fajn - já jen 2 pivka, kafé a mochito. Ale oni: tatin - piva, tulamorky a mamina - vodky s džusem a 3 tulamorky . Mamka nejdřív že to nechce, ale pak to kopla do sebe a prý, že je to docela dobré. No já to od jisté doby už nepiju. Vlastně žádné tvrdé. Vytuhli jsme tam skoro do půlnoci a pak šli domů. Teďka čekám až mi Marťa napíše, co dneska podniknem - jedem si zaplatit tu dovču . No mám vybrakovaný celý účet, ale holt něco za něco.

Jo a Žani, ten PC mi dělá to samé. A taky se sem dostanu jen přes poslední příspěvky.
Váha
Surina
| 18. 7. 2008 09:15
Holky já mám stejně jako minule, ještě před dovolenou - 66,6 kg. A vím proč. Su teď nějaká rozežraná. Ale dnes si dám taky zelenino ovocný den jako Slunko a příští vážení chci mít pod 65! Jinak taky se dost hýbu. V po jsem byla na aerobiku, jela jsem tam i zpět 8 km na kole. V ut takový střední okruh na kole asi 25km a ve středu nic, ale byla jsem v sauně. Včera tenis a dnes půjdu zase.
Zítra jedu za kámošem na jižní Moravu na nějaké jejich slavnosti. Měla jsem jet už dnes, ale on bohužel nedostal dovču, takže tam pojedu jen na jednu noc a v neděli jdu nejspíš do práce.
Mějte se hezky holčiny. Pááá
Vážení
slunko
| 18. 7. 2008 07:00
Zdravím Vás Viktorky . Jdu nahlásit váhu do tabulky a trošku se skepsí se vůbec ale vůbec nepochválit. Ještě v úterý jsem měla 61,5 kg a do dnešního dne to zase nastoupalo . Já blbec jsem totiž včera měla fakt den blbec a nezodpovědně jsem se ládovala hlava nehlava, kdyby bylo o pár týdnů více, řekla bych typická předmenstruační žranica, ale na tohle se dnes vymlouvat nemůžu, a proto mi Hibiscus napiš stejnou váhu jako minule, 62 kg. Dneska to ale napravím ovocem a zeleninou v největší míře, povolím si jen oběd a večer nesmím povolit kolektivnímu uzobávání. No uvidíme. Jinak rpavidelně běhám a posiluji, na centimetrech je to znát, všude 3 - 4 cm, nejvíce v prsou a nejméně v lýtku, ale jsme ráda hlavně za pas a boky.

Už se nemůžu dočkat víkendu, konečně zase zahrádka a moje kočičky a klídeček uprostřed lesů. V sobotu se chystáme na svatoanenské slavnosti, chceme využít koncertu Two Voices - Adlerová a Rychterová - propojení operního zpěvu se šansonem, to si nechci nechat ujít, znáte je některá? Včera jsme byly s kolegyňkami v kině. Sice na filmu, který mi není ani trochu blízký (*** ve městě), seriály vůbec neznám, ale o to víc mě to utvrdilo v tom, že svůj život vedu zajímavě, je to samozřejmě relativní, každý je jiný, ale já ty dámy tam vůbec nechápala. Ale celkem jsem se pobavila, to se musí nechat.

Děvčátka jdu pracovati, dneska chci zmizet už ve dvě hodiny, abychom byli co nejdříve doma, jupííííí . Krásný víkend Viktorky
ahojky děvčátka
Zanetka
| 17. 7. 2008 21:17
já se tady konečně dostala po více než týdnu a to proto, že mě to tady nepustilo. Myslela jsem si, že máme zase něco s pc, ale normálně jsem mohla být kdekoliv jnde na netu, ale když jsem byla na stránkách zeny.cz a šla na diskuzi, pak klikla na O hubnutí a dietě a pokaždé mě to vrátilo na hlavní stranu zeny.cz ... několik dní... nestalo se vám to někomu holky? ... nevěděla jsem, co s tím, jiné diskuze otevřít šli ... a za váma jsem se nemohla dostat ... tak jsem si myslela, že to mají tady nějakou chybu, a že to asi nejde nikomu ... až dnes mě napadlo, že se k vám můžu dostat jinudy ... přes poslední příspěvky v diskuzích ... a to mi jde... jinak ne.... no a vidím, že vy píšete pořád, takže jste asi ten problém co já neměli...

A to jsem teď poslední dny měla vždycky tak hoďku na vás čas.... ach jooo... teď si vás musím dočíst a zítra se budu snažit napsat... snad mi to výjde... zítra mám poslední směnu a pak dovču, budu balit.... v sobotu letíme.

Kdyby mi to nevyšlo děvčátka, nezlobte se na mě, nebudu tady dva týdny... takže raději hlásím už váhu na zítra... mám bohužel pořád stejně 64... ale taky vím proč, vůbec se nehlídám a prosím Laděnko změň mi i věk... už mám 32.

Taky chci ještě popřát Janičce k narozeninám, snad už je v pořádku a doma... hooooodně štěstíčka, zdravíčka, lásky a ať se ti splní všechna tvá přáníčka... ti přeji ze srdíčka.

Jooo a ještě se vám děvčátka musím pochlubit... jsem teď trošičku jiná... dostala jsem od svého miláčka k narozeninám nové brýlky.... po dovči vám tady pošlu fotečku.... teď už musím končit, protože dneska má zase můj miláček narozeniny a byl celý den v práci, tak jdu za ním... mějte se krásně berušky a zítra se tu snad dostanu a vše dočtu a napíšu...papa
Lilimi
eleanorita
| 17. 7. 2008 16:29
chuděro, to bude nějaká střevní chřipka. Tak se z toho rychle dostaň.

Jojo svatby teď hýbou létem. Když to vidím u kamarádek, tak bych se hned vdávala taky
ahooooj
nika2411
| 17. 7. 2008 16:03
Čauky holčiny. To máme pejskové počasi - pořád jen lije a lije. Ráno jsem vyrazila na nákupy a zrovna mě to zastihlo. Potřebovala jsem nutně splašit nějaké šatky na svatbu - je 26.7. Šatičky jsem naštěstí vybrala, ale byl to boj. Já jak teď shodila si můžu dávat tak troje vycpávky . Nic tam nemám, jsem jak přistávací dráha . Šatky stejně musím zanést ke švadleně, aby mi je trošku přes hrudník zúžila....
Jinak jsem potkala kámošku - spolužačku a ona na mě z ničeho nic vybafla: co budeš dělat příští rok 25. dubna??? Já vypleštila oči a říkám jí: ty se budeš vdávat, že? Mě to jen tak napadlo a ona že jo!!!! No já tomu nemohla uvěřit. Prý půjdu za družičku .....Ale dalo se to tak trošičku čekat. S přítelerm je už 6. rok a prý už si shánějí byt. Tak trošku jim závidím - ne trošku, trošku víc .

Včera jsem byla u miláčka - měli jsme výročí: 3 roky a 4 měsíce . Před chviličkou jsem dojela. On je totiž v práci a prý to vypadá na dýl. Mně se u nich nechtělo být samotné, tak jsem radši jela domů.
ahojky zlatička.
Lilimi
| 17. 7. 2008 15:28
berušky moje je mi blbě...od včerejška jsem pořadně nevylezla ze zachodu a pořadně jsem nejedla pokud to do zítra nepřestanu jdu k doktorce...ach jo at je mi lip
u nás
eleanorita
| 17. 7. 2008 15:08
zatím neprší, ale je docela chladno.

Nevím kdepak všichni jsou.......................třeba se ozvou večer
pejsek
eleanorita
| 17. 7. 2008 15:08
mám čivavku, v červnu jí byl jeden rok.
Měla kýlu a v tlamičce moc zoubků. Mléčné jí nevypadaly všechny a tak jí nové vyrostly vedle. Už jí to muselo bolet, protože ani nemohla chroupnout piškotu. Veterinář řekl, že je nutný to udělat, tak jsme na nic nečekali. Už to má za sebou, tak už bude dobře.

Mimo jiné se nám zase pochroumalo auto, fakt už ho asi prodáme, vždyť ani ne před 14 dny bylo v servisu.
pejsek
Hibiscus
| 17. 7. 2008 13:47
Co je pejskovi a jakého máš, já jsem milovník pejsku velice špatně snáším, když nějakému pejskovi něco je. Chudinka, doufám, že je už fit.

Holky kde všechny jste???????? Vždyť prší.
pejsek
Hibiscus
| 17. 7. 2008 13:47
Co je pejskovi a jakého máš, já jsem milovník pejsku velice špatně snáším, když nějakému pejskovi něco je. Chudinka, doufám, že je už fit.

Holky kde všechny jste???????? Vždyť prší.
ahojda
eleanorita
| 17. 7. 2008 13:30
já mám váhu pořád stejnou, nemůžu s tím nějak hnout .
Dneska mi převezli pejska po operaci , má operované bříško a tlamičku. Chudinka jen pomaličku otevírala očička, bylo mi jí líto, ale musela jsem mazat do práce. Měla jsem o ní strach, máme ji jak miminko. Tak ani teď nemyslím na nic jiného.........

Jinak jsem dostala doporučení na urologickou kliniku v Praze. Takže až dostanu výsledky od doktora a uvidim co se mnou zamýšlí, tak bych se tam vydala.

Pa

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
21. 6. 2025 12:49
14554
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
jirinaova