Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)
DiskuzePřidat názor
No ja nevim
Joela
| 21. 6. 2008 15:43
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
aspon něco....od středy jsem měla dovču a malovali jsme obývák....na jídlo nebyl moc čas, takže jsme jen snídaly a obědvaly a večeřeli...
, ale kdybych si jí dala až potom, bylo by to horší, tím se teda utěšuju...
takže až bude zase klid a ještě ty prázdniny - to to nechci vidět

No co se dá dělat.Musím na to zase vlítnout.S takovou to do prázdnin na těch 60 už nevidím.
Jinak se mě zase skřípla krční páteř.Ani se holky neotočím.To je už k uzoufání.V noci sem se nemohla v posteli ani otočit.A to budu s malou dnes celej den a noc sama.Manža šel na rybářské závody prodávat do bufetu.Je to od 8ráno dnes do 8ráno zítra.

, to snad není možné že bych za těch 14 dní místo hubnutí přibrala a rovnou 1,5 kila. 
taky to nevidím nijak slavně, no snad tam přeci jen něco bude dolů, lítám tu jak hadr na holi,to snad musí být někde vidět:(
Jo a minulý týden jsem se stala členkou tenisového klubu. Dneska mi mamka přivezla novou raketu. Je božská. Úplně lehoučká. Chodím zatím jen na stěnu protože nemám parťáka. Ale snad příští týden už se mnou bude chodit taťka. No mějte se a já zítra určo písnu tu váhu. Teď jdeme s mamkou koukat na nějakou komedii a zítra zase učení. Tak papa