Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

No ja nevim
Joela
| 21. 6. 2008 15:43
Ono totiž existuje něco lepšího než omezovat se v jídle. Já beru produkt - místo jídla si namíchám koktejl a hubnu. Běhání...to je sice pěkný, ale obdiv těm, co to vydrží...
čaučik
Rakkra
| 21. 6. 2008 13:41
já hlásím váhu o 1kg méně.... aspon něco....od středy jsem měla dovču a malovali jsme obývák....na jídlo nebyl moc čas, takže jsme jen snídaly a obědvaly a večeřeli...

jsem moc ráda, že se to aspon trošku hnulo....včera jsme byly opět běhat...a tak krásně se nám běželo, uběhly jsme dál a pak jsem z toho byla tak rozprouděná, že jsem ještě chvilku posilovala.... je tedy prauda, že před během jsem měla tatranku , ale kdybych si jí dala až potom, bylo by to horší, tím se teda utěšuju...

Z avonu mám dvd, cvičení s Davidem Hufem...cvičí tam na velkém míči a tak...zatim jsem to neměla puštěný celý, ale začátek mě nadchnul....dneska k večeru to zkusím...máte ho taky někdo?

Mějte se krásně a užijte si víkend papa Radka
Dobré ránko Viktorky
Aklunajka
| 21. 6. 2008 08:39
Přiznám se, že to jídlo trošičku flákám, ale můžou za to opravdu jenom ty dnešní hody... Ráno něco málo posnídám a k obědu se dostanu až kolem 5 odpoledne a na večeři taky nejsem doma
Takže moje váha zázrakem klesla na 52, ale to si myslím že se vrátí jelikož pořád lítám a za necelé 3 hodiny se oblíkám do kroje takže až bude zase klid a ještě ty prázdniny - to to nechci vidět
holky já se tak těším

No tak já musím zase letět protože za chvíli by ke mě měla přijít kámoška abych jí zapletla vlasy a do toho věněček tak jsem zvědavá

Mějte se krásně
Mátový likér
slunko
| 21. 6. 2008 08:05
Někomu jsem tady slíbila recept na mátový likér (omlouvám se, zapomněla jsem nick). Takže:

Mátový likér
Na výrobu použijeme pouze mladé a čerstvě natrhané lístky máty, kterých budeme potřebovat asi tři hrsti. Lístky pečlivě propláchneme pod tekoucí vodou a necháme řádně okapat na sítě. Potom vezmeme sklenici se širokým hrdlem, nejlépe zavařovací velkou sklenici na okurky, tu vymyjeme, vložíme do ní okapané lístky máty a zalijeme je 1,5 litrem konzumního jemného lihu. Sklenici poté dobře uzavřeme celofánem a dáme na teplé a slunné místo na 3 týdny vyluhovat. Po uplynutí této doby přecedíme vzniklý výlh přes husté plátýnko a přidáme chladný cukerný roztok, který si předem připravíme svařením 1,5 litru vody s 800 g cukru. Vše řádně promícháme, opět uzavřeme ve sklenici a dáme do chladna na několik dní ustát. Potom likér opatrně stočíme hadičkou, abychom nenasáli i kal usazený u dna, přímo do připravených láhví. Ty uložíme v chladnu a temnu alespon na dobu 3 týdnů.

Zkouším poprvé, takže nemohu doporučit jako vyzkoušené :)
váha
ilona
| 21. 6. 2008 07:23
Krásné sobotní ráno!!!!! Tak holky je to děs,tak jak sem předpokládala.Má váha je 66,5kg.A to už sem měla tento tyden i 64,5.No co se dá dělat.Musím na to zase vlítnout.S takovou to do prázdnin na těch 60 už nevidím.Jinak se mě zase skřípla krční páteř.Ani se holky neotočím.To je už k uzoufání.V noci sem se nemohla v posteli ani otočit.A to budu s malou dnes celej den a noc sama.Manža šel na rybářské závody prodávat do bufetu.Je to od 8ráno dnes do 8ráno zítra.Už mám v sobě nějaky dryják,tak uvidím snad zabere.Tak se mějte o 100%líp než já!!!!!!!!!!!! Pa.
já zapoměla:(((
jandula76
| 20. 6. 2008 23:13
Holky já zapoměla se ráno zvážitjsem prdla prdka:(

Jinak díky za recenze na autíko, já se na to mrknu, ale dneska už ne, dneska už toho mám dost:(

Přivezli nám cihly, oooo bože, mě tak bolejí ručičkyjdu si dát ruce nahoru a očička dolů:)))

Jdu dělat

Váhu nahlásím během vikendu, vydržet:))

Domasovando, tak já ti tu tiše závidím, 42/40 je moje vysněná velikost, zatím se natáhnu do 44, ale nesmím moc dýchat

NIKO:)
Neboj práce bude dost, to je tak vždy na začátku, se navalí nadšenci, zbyde vás pak pár:))))
A oslava bude super, vždycky to je takové chaotické a pak super pohodička, a co užiješ si i bez tvého miláška, tak si dáš pár panáčků a budeš mít miláška ze všech okolo:)))
Přeju at se zadaří, když už to stálo takové nervíky

papapa a mějte se kočky hezký víkend, u nás pracovní:))

Jana
holky
domasovanda
| 20. 6. 2008 21:12
já vám zapoměla napsat jakou mám radost, v pondělí jsme byla
nakupovat nějaké oblečení uý¨ž mi zase bylo všechno velké,takže
moje velikost před hubnutím byla 48/50,pak jsme si koupila 44
vel. a teď mám 40/42,tak to snad na tu 38 dotáhnu,pořád lepší mít
svatební šaty 40 ,jako 50,že jo-jáááá se tak těším
váha
jannika
| 20. 6. 2008 20:19
ahoj holčiny,moje váha opět 65 a mám to patří mi to,když sem hřešila
Přeji vám všem krásný víkend
jo jo uz to mam
Kayla
| 20. 6. 2008 17:41
bylo to pro Soniska, co ma v praci trable s mistrovou a mistrem. Nemam presne info o situaci a chapu , ze lidi si nekdy nesednout. Bohuzel jsou i taci, co neznaji meze slusnosti. Tak ti preji hodne sily a nenech se zdeptat nejakymi pitomci. Ty jsi super!
ahoj vsechny
Kayla
| 20. 6. 2008 17:35
Tak hlasim cislo 63, coz znamena vic nez minule. No cekat jsem to cekala, co me ale zarazi, ze jsem v tydnu hupsla na vahu nekolikrat a bylo tam porad stejne..rano, vecer..porad 63, tak nevim, jestli ta vaha vlastne funguje.
Jinak Niko s tou brigadou to je fakt bida, budu ti drzet pesti, treba zase tolik lidi nebude.
Jeste jsem chtela reagovat na neco jineho, ale ted nevim. Zatim pa.
váha
eleanorita
| 20. 6. 2008 17:30
53,2 Kg.
jandula76
Kloa
| 20. 6. 2008 16:03
Tak jsem se ptala. Dle všeho mají různé problémy s okny Octavie až do face liftu. Ta octavie přítele mé sestřenice je ročník 98 a není to combík.
Přeji dobrý kup Ať se vám pak v autíčku dobře jezdí bez nehod.
no to je den
nika2411
| 20. 6. 2008 14:34
Ahoj holky, no to je dneska den D!!!!!! Jsem naštvaná už od rána - to mi ty prázdniny hezky začínají. Ráno jsem byl v podniku, kam mám nastupovat na brigádu - chtěla jsem si sepsat smlouvu. Prý že na mě nemají čas, a to už jsem tam byla dneska podruhé. Navíc mi oznámili, že se mám stavit v pondělí a že tam nabírají hodně lidí. A já myslela, že tam budu zase sama jak loni. Hodně lidí = málo práce = pár dní na brigádě = skoro žádné peníze. Jsem fakt naštvaná. Myslela jsem, že tam budu aspoň měsíc, ale s takovou to vypadá tak na 14 dní. Takhle hezky to začalo. Pak jsem si šla k babičce půjčit auto - potřebovali jsme zase do Hodonína skrz tu oslavu - vyzvednout dort a tak.....Takže jedu, jedu, přijedu na moji oblíbenou křižovatku a zas!!!!!!!!!!!!! To auto je fakt tak zralé do šrotu!!!! Nenávidím ho. Zase jsem tam stála jak vůl a blokovala křižovatku, navíc je celý Hodoš rozkopaný a vedou tam samé objížďky - takže všichni měli evidentně radost. Ještě že šli kolem nějací kluci - takže historie se přesně opakovala. Volala jsem mojému - ten jel dneska na 3 denní sraz - někam k Pelhřimovu, takže cca 200km. Naštěstí tou dobou byl ještě v Hodoši, takže za chvilku byl u mě. Jeli jsme jeho autíčkem pro dort a nakoupit. Pak to chudák malý musel odřídit domů on, já jela jeho Fordíkem. Na křižovatce se mu stalo to samé - už tam taky nervačil, protože všichni troubili jak pominutí. Já myslela, že vyletím a všeckým vzteky nadám - měla jsem nervy úplně nadranc.

Teďka jsme s mamkou naklepali a nasolili 40 řízků. Za chvilku půjdem na bramborový salát a na porcování kuřat. Pak musíme zajet pro klíče od té chajdy, kde bude ta oslava. Musíme si to tam zhruba nachystat, podívat se, jak se zapojuje bečka. Pak ještě k opravářovi, ať se podívá na to auto - protože s ním odmítám jezdit. Já ho potřebuju kvůli brigádě - nemám se tam jak dostat.

Takže to byl prosím můj den - super, že?Hezky nám to začíná. Zítra mě taky asi hrábne, protože to budu dělat šoféra - musím tam všecko to jídlo a pití navozit, vyzvednout babičku, dovést ji tam........................, protože nemůže na nohy, pak se asi za odměnu ztřískám, jak to prasátko - navíc tam nebude můj, takže jak se znám, tak mi to pak všecko dojde líto, že jsem tam bez něho a že tam sedím sama jak pecka.

Jinak vážím 50,7kg. Do tabulky mě už dávat Hibiscus nemusíš, ale jak chceš - já už nehubnu - už by mi všecko padalo
váha
heladoma
| 20. 6. 2008 12:09
Ahoj holčiny, tak já tedy nemám žádný důvod k radosti ráno jsem vlezla na váhu a myslela jsem že omdlím, ručička ukazovala 68,5 , to snad není možné že bych za těch 14 dní místo hubnutí přibrala a rovnou 1,5 kila.

Já se ještě zkusím o víkendu převážit u našich, tak uvidím jestly jsem po těch skoro šesti měsících místo hubnutí začala přibýrat. Holky já mám na sebe takovou zlost

Radši jdu uklízet ,ať si ten vztek vybiju užitečně.
jandula76
Kloa
| 20. 6. 2008 10:43
Ahoj. Nemůžu teď nikde dohledat tu sérii, která měla tu vadu a přítele teď nemám u sebe, aby poradil.
Tady je ještě pár recenzí o vadách:

http://www.autorecenze.cz/…i-66-kw-6493.htm
http://www.autorecenze.cz/…tdi-con-6512.htm
http://www.autohit.cz/…lx_16i_1999.html

On si to auto tehdy taky nechával dovážet z Německa (auto bylo po krupobití), ale na ten ročník si opravdu nevzpomenu. Ale proti dovozu z Neměcka nic nemám, mám jen dobré zkušenosti, hlavně nenarazit na nějakého podvodníka. Taky máme to své auto dovezené z Německa.
Jinak přítelův kamarád měl kdysi Golfa, pak ho prodal, že půjde do lepšího, koupil si Octavii a nebyl s ní spokojený, spíše nešťastný, zdálo se mu, že tam pořád něco tříská, vrže, tak ji před nedávnem prodal a nechal si dovést z Německa nový model Golfa 5. A je nad míru spokojený.
Ale asi to je všechno o štěstí na jaký kus narazíte, může to být šmejd a nemusí. Poptej se třeba klidně i v nějakém autoservisu, řeknou ti co nejvíce opravují.
váha
Hibiscus
| 20. 6. 2008 09:49
Tak já bohužel,žádný úbytek, váha stojí jak přibitá a to jsem se snažila.
Včera jsem byla cvičit, měli jsme zase zástup, majitelku fitka a potila jsem krev...ale potěšilo mne, že jsem nebyla sama. Dneska mně bolí svaly, hlavně ruce, které mám slabší.
Zatím pá, tabulku do úterý budu doplňovat, a pak ty co se již 14 dní neozvaly škrkám, mrzí mně, že mezi ně bude patřit i Bobík...
ahoj všem...
SONISEK
| 20. 6. 2008 09:19
Tak hlásím váhu do tabulky stejnou 77kg.
Včera jsem měla v práci blbej den,naváží se tam do mě mistrovo žena,štve lidi proti mně,prostě jsem jí nepadla do oka,co jsem tam nastoupila,přitom nená důvod,nic jsem jí neudělala.A vůbec nechápu,jak může být mistr s manželkou na směně,dělá to akorát zlou krev,ona se tam chová někdy víc než mistr,nemluvě jak on na ní může dělat posudek,pokud se přidává.Tak jsem z toho pěkně rozhozená,žádná chuť jít do práce s radostí,dneska to bude mít pokračování,pěkně na ní vlítnu.
Krásný víkend a hodně zdaru při hlášení váhy
Váha do tabulky
Surina
| 20. 6. 2008 08:39
Tak já mám dnes holky 67,9 kg. Kdybych se víc snažila mohlo to být i 67. No ale příští vážení je za čtrnáct dní a to odjíždím do toho Rumunska na dovču a chtěla bych mít 66. Takže to je takový můj závazek a snad jej dostojím. Co dnes vaříte holky? Já včera měla výborného šmakouna. Udělala jsem ho na nudličky s paprikou, cibulí a rajčetem a kořením pikant na kuře no a smíchala s celozrnou rýží a bylo to výborné. Dnes budu dělat čočku s kroupama. Už jsem to jednou dělala a taky super, ale musím kouknout do receptu co tam byly za přísady. Tak já se jdu učit. Doufám, že dnes bude více lidí, kteří nahlásí váhu. A Hibiscus, já bych ty, kteří opakovaně nenahlásili a co už tady nepíšou, normálně vyškrtla. Co si myslíte vy ostatní???
vaha
Lilimi
| 20. 6. 2008 08:27
tak vaha je 88,8 ale kde je mých 85 které jsem měla tak měsic zpatky... jinak taky mně nějak poboliva v krku a ne a ne se toho zbavit.
Váha
domasovanda
| 20. 6. 2008 06:48
ahojenky holky tak já dneska hlísím -1kg ,tak už se to zase pohnulo.

Jandulko:já zapoměla,že už je znáš,tak se omlouvám.

Niko:gratuluji moooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooocc!!

holky:já valím bolí mě už 3 dny v krku a né a né to přesat,tak si sjedu
k doktorce,pak musím do Brna do banky a pak musím vařit,jedeme na
víkend k miláčkové mamince,tak musím naložit prsíčka na grilování a
uvařit gulášek na černém pivíčku.Tak papapa a v pondělí se ozvu o
víkendu nebudu mít asi čas sem kuknout i když y bylo odkud
Výsledky
slunko
| 20. 6. 2008 06:21
Takže hlásím váhu, a to, 62,9 kg . Musím se přiznat, že před dvěmi dny jsem měla ještě o půl kila méně, ale ve středu jsem to hrozně pohřbila, měla jsem hrozný záchvaty. Důvod? Zase beru antikoncepci a moje tělo opět funguje ne tak rychle, nafukuje se, hůře tráví a vylučuje,, také problémy v práci (naštěstí se netýkají přímo mě, ale dotýkají se) atd. Ale ve čtrvtek jsem se zase jakžtakž zakousla, byla běhat, ale váha zůstala nastejno, tak aspoň, že nevzrostla. Minule jsem myslím hlásila 63,5 kg, takže mám vlastně 0,5 kg dole, za což jsem tedy ráda. Ale je to tááák zatraceně těžký
Autí:(
jandula76
| 20. 6. 2008 00:37
Holčinky díky za reakce na koupi mého(našeho, hihi) autíka, tak dle recenzí je ta oktávka docela kvalitní autíko, prosím, kdo mi to psal o té špatné sérii, kde zjistím, v kterém roce to vyjelo?
Jedeme po autíku tak od roku 01-02 tak snad to zrovna nebude tato série?

Zítra je vážení? NO NAZDAR taky to nevidím nijak slavně, no snad tam přeci jen něco bude dolů, lítám tu jak hadr na holi,to snad musí být někde vidět:(

Dneska jsem opět pěstovala svůj oblíbený sport, praní, vaření, hraní si s Vojtulí, no prostě furt dokola:)

Ještě že se odpolko udělalo hezky, hned mi to šlo lépe od ruky, akorát to žehlení mě tedy vůbec nebaví, už tu mám plný koš a čekám..., nevím na co, asi až zahřmí

Domasovando, tohle autí já už přeci znám posílala jsi mi ho na meilje moc krásný, se nedivím, že ho nechceš dát z ruky.))), taky se těším na to naše, ale zatím, žádné v dohledu, čekáme ještě na jednoho pána má se nám ozvat z německa jestli tam něco co chceme nemají

Tak já už půjdu pomalu spinkat, jsem nějaká hotová, mějte se krásně kočenky a vážení zdar, bud to bude takhle ale spíše to vidím na takhlenebo a pak očekávám hromadnou podporu asi takhle

a ted jdu dělat takhle

papapa Jana
Úroda
Surina
| 19. 6. 2008 21:41
My třešně taky ještě nemáme, ale asi jsou různé druhy protože už jsem viděla červenající se stromy kolem cest. A hrášek už kvete - taky ho miluju. No teď co mlsám jsou jahody a mám ráda i kedluby. Ráno si dávám polystyren se sýrem a kedloubek. Tak už fakt končím
Ahoj holky
Surina
| 19. 6. 2008 21:39
Jo jo, jsem taky na ten zítřek zvědavá. Snad to bude zase o něco méně. Já teď pravidelně cvičím. Zrovna jsem dorazila z aerobiku Jo a minulý týden jsem se stala členkou tenisového klubu. Dneska mi mamka přivezla novou raketu. Je božská. Úplně lehoučká. Chodím zatím jen na stěnu protože nemám parťáka. Ale snad příští týden už se mnou bude chodit taťka. No mějte se a já zítra určo písnu tu váhu. Teď jdeme s mamkou koukat na nějakou komedii a zítra zase učení. Tak papa
ahojky
Kayla
| 19. 6. 2008 21:05
jsi me rozesmala Domasovando ze mi bere auti!
vcera jsem vas zase jen tak prolitla a Niko moc gratuluji, jsi sikula.
Jinak tady nekdo psal o tom, jak koukal na vlastni oci, tak jsem na to dnes take mrkla. Priznam se, ze jednu dobu jsem zpravy v CR moc necetla, ale od te doby co mam net, ctu ci se divam pravidelne. No a kolikrat je mi z toho vseho smutno a rikam si...ze na co si vlastne stezuju...
K tematu dovolena....ja bych taky jela do Italie No ale letos to (kvuli praci me drahe polovicky) vypada "jen" na to tradicni Holandsko a Nemecko. No ale hlavne ze budem spolu. Navic mam i prisliben vylet do Amsterdamu a vyuku golfu...tak se holky strasne tesim. Jo pritel se za mnou prijede podivat i tuto sobotu. Hura.
Zatim ahojte. Zitra je vazeni, ale ubytek necekam...spis naopak.
Jandulko
domasovanda
| 19. 6. 2008 20:38
Já jezdím s Octávkou,a v kombíku,al enevím my už máme(teda miláček
má)ten nejnovější model,a s tím se jezdí úplně super jak jsme do ní
sedla,tak už jsme z ní nechtěla vylézt,a když mě jí Michal bere třeba
jednou za měsín na týden pryč,tak to obrečím,ale né to ,že Michal
odjíždí,ale že mi bere autí......................dělám si srandu.Pošlu
Ti fotečku,jak vypadá
dovolená
ilona
| 19. 6. 2008 20:32
No na téme dovolená. Tak my asi pojedem i s malou na raft sjíždět Vltavu! Tak sem moc zvědavá. Letos to beru sportovně. Nedávno to byl let padákem a v červenci raft.
tema dovolena
Lilimi
| 19. 6. 2008 13:41
no my se chystame do Německa ke strejdovi...bydli kousek od Franrurktu a jsou tam krasne zamky...takže se taky moooc tesim. JIan kdruha varianta jsou aršpaské skali (snad se to tak piše) ale vy vite co jsem chtěla řict
ilonka
Hibiscus
| 19. 6. 2008 13:28
Tos mně dostala to neznám, nebo jsem si nevšimla. Ale těší mně, že si vzpomeneš.
Hibiskus
ilona
| 19. 6. 2008 12:44
já si na tebe vždycky vzpomenu,když jdu prat. Mám aviváž a je na ní hibiskus. Tak se vždycky usměju!!

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
rozvita.ruze
23. 6. 2025 07:48
14563
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
cudlik
22. 6. 2025 16:08