Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

Ahoj
Hibiscus
| 19. 6. 2008 12:39
Ahojky všem - studujícím, pracujícím i těm co jsou na mateřské. A zároveň se těším na doplňování do tabulky, i když se podezřele tenčí kolonky, které jsou vyplněné. Tak se holky polepšete!
Nevíte co jse s Bobíkem, od té doby co přilítla do ČR tak se po ní slehla zem.
Jinak jak píšete o tom hrášku, tak ten také miluji, ale já se dokážu nepředstaavitelně přecpat třešněmi. Postavte předemne mísu s třešněmi a dokud tam bude jedna tak mně od toho nikdo nedostane. Asi jsem byla v minulém životě špaček .

Jinač so se týče dovolené, já sem tady psala, že pojedu (aspoň doufám) za synem do Kataru, ale až v listopadu, teď bych tam 45 stupňová vedra nevydržela. Ale konečně by měl v srpnu po roce dorazit, nejdříve budou u mnželčiných rodičů, protože já si můžu vzít dovolenou až ve druhé polovině srpna. A pak si je budu užívat já. Kež by bylo pěkné počasí, chtěli bychom někde vyrazit.
Druhý syn jede příští týden s přítelkyní do penzionu Pauli v České Skalici. Tam se mi taky strašně líbí, nejste holky některá od tamtud? Já byla na svatební cestě právě tam, dělali jsme výlety, Dvůr Králové - zoo, Ardžbachy, Babiččino údolí, nádrž Rozkoš. Po 25 letech manželství jsme si to zopakovali a opět jsme byli nadšení. Nasmáli jsme se, že tam budeme slavit třeba zlatou svatbu, ale to nevím jestli ty Adržbachy ještě zvladnu .
Tak jsem se trochu vykecala a jdu zase pracovat. Pište, pište a hlavně držím palečky na zítřejší vážení. Vaše Laďka - Hibiscus.
(Ještě mně napadlo, jestli víte co je hibiscus - je to klasický ibišek. Tato přezdívka vznikla, když jsem se na nějakém servru chtěla přihlásit a pořád mě to vracelo, že už toto jméno existuje - tak jsem se podívala na okno, kde mi zrovna kvetl ibišek - a protože jsem dělala v zahradnictví tai jsem použila latinský název. To jen tak naokraj. a teď už fakt pá.)
jandula76
Kloa
| 19. 6. 2008 12:17
Nechci narušovat diskuzi, když jsem nehubnoucí Dočetla jsem se, že jandula kupuje auto a koupě auta je docela velké rozhodnutí. Taky jsme si před nedávnem (měsíc) koupili nové (ojeté) auto, tak to mám ještě v živé paměti. Octavia nemusí být špatné auto, ale jako každé auto mají i Octavie svou bolístku. Proto doporučuju přečíst i o Octaviích nějaké recenze na internetu, je totiž rozdíl mezi ročníky výroby. Jeden ročník má od výroby poměrně velkou závadu a to je to, že má nekvalitní lanka, která drží skla v oknech. Právě tento ročník si koupil přítel mé sestřenice a několikrát za rok musí kupovat nové stahování do oken, což není zrovna nejlevnější a navíc je to dost nebezpečné, protože při představě, že nechám tuto Octavii stát někde na parkovišti, s tím, že mám auto dobře zavřené a okno si samo od sebe povolí a sklo spadne, tak to nepotěší a jsou to otevřené dveře pro zloděje.
Jinak jsou škodovácké auta docela předražené (a zbytečně), ale záleží na jakou nabídku natrefíte.
hrášek
veronikav
| 19. 6. 2008 09:06
Tak jsem na ten hrášek koukala... a nejprve jsem měla šok, když jsem se dívala na hrách a ten má na 100g nějakých 1500kj.... tý jo, pěkně jsem se zhrozila. Ale pak jsem našla ten náš zelený hrášek a ten má prý nějakých 300 kj na 100 g... což jde....Já ho minule na večeři zbaštila asi půl kila...takže to bych se i tak vlezla do večeře...

Takže buď v klidu, je celkem v pohodě...
Veronikav
ilona
| 19. 6. 2008 09:01
kolik má kalorijí teda nevím,ale nestraš.Já ho včera uždibovala jěště v devět večer paneboože! Skusím na to někde mrknout.
hrášek
veronikav
| 19. 6. 2008 08:55
Ilonko jako bys mi četla myšlenky... já totiž miluji hrášek...právě jsem si ho koupila několikrát a snědla jsem ho docela dost... a nevím jak je na tom kaloricky... že jsem z toho nafouklá to jo... ale to z každé luštěniny...
Ale zajímalo by mě, kolik má asi kj 100g... třeba.
Nevíte holky?
Jandulko
ilona
| 19. 6. 2008 08:54
omlouvám se za chybu ve jménu!!! Napsala sem Janinka,ale myslela Jandulka!
krásné ráno...
veronikav
| 19. 6. 2008 08:53
Ahoj holky...

Niky... velká gratulace . Jsi fakt !!!Tý jo prázdniny... to bude veget co? Taky bych je brala. To je výhoda toho studování... no jo.. Ale zasloužíš si to volno za ty nervy a učení... .

Jani s tou Octávkou je to dobrý výběr. My ji osobně tedy nemáme ale když jsem před rokem kupovali auto, taky jsme uvažovali. Co vím od známých tak je to spolehlivé auto...

Jinak mám hrůzu ze zítřejšího vážení... nějak se mi ta váha zastavila a nechce se jí dolů ani o deko... A to teď od pondělka každý den cvičím... ...no tak uvidím po víkendu... to se mi to vždy nějak spraví....

Holky a co dovolená??? Plánujete? My máme letos výročí 10 let s přítelem a tak jsme chtěli někam vycestovat... ale ne přímo pobytovou dovolenou u moře... něco jiného. A včera jsme si zajednali týdenní ubytování v Římě a letíme v září... my jsme ještě neletěli, takže je to pro nás zážitek... už se nemůžu dočkat.... původně jsme chtěli do Benátek, ale tam bylo šíleně drahé ubytování... tak vyhrál Řím...
My jsme původně chtěli jet s cestovkou na poznávací zájezd.... projeli se Benátky, Řím, Florencie, Pompeje atd... ale bez cesty to bylo jen na 4 dny, navíc autobusem a cena byla na to celkem vysoká. když k tomu člověk přičetl vše ostatní... no a navíc jsem měla strach z té mojí migrénu. Tam člověk ráno opustí hotel a po celém dnu je zase ubytovaný jinde. No a já nevím co bych si počla, kdyby mě chytla zrovna migréna. nedokázala bych chodit celý den... no a taky si člověk takhle zajde kam chce, posedí si ... no holky už se moc těším!!! Ale je to daleko ještě...

A co vy? Kampak jedete letos?
Ahoj
ilona
| 19. 6. 2008 08:50
Holky!!! Krásné čtvrteční ránko přeji!!! Tady vypadá,že bude krásny den.Včera sem dělala zásoby do lednice hrášku a stále uždibovala.No děs.Dnes sem nafouklá jak balon.Ale dnes nasadím druhou várku.Holky zítřejší vážení tuším katastrofální.V tydnu sem se vážila a byla spokojená a dnes sem hupsla zase a váha mě ukázala 1,5navíc.To bude as ten hrášek. Niko tobě moc gratuluji!! Janinko pěkná fotečka! Holky hodte sem nějaky receptík at vím co vařit!Zatím pa
Ahojda všem:))))
jandula76
| 18. 6. 2008 22:26
Všechny vás zdravím, ahojky holčinky !!!!!!!!!!!!!

Nějak sem vůbec nestíhám zavítat, furt řeším jen to přiblbý auto, nakonec to asi bude Octávka(och kde jsi můh milovaný Peugotku:(
Ale mému se líbí moc moc, a mě v podstatě taky, takže není co řešit, nemáte někdo doma tohle autíčko? Že byste napsali zkušenosti? A spokojenost, chceme tedy kombíka, když už tak už, budu mít auto tank:))))))))))))))

Jinak se u nás nic nového neděje, stavíme domeček, sbíráme jahůdky na zahradě(mnam:)))
já chodím cvičit, takže doufám, že moje váha (už v pátek o bože) nebude katastrofální:)))

Vojtíšek roste jako z vody, a to doslova, má nějaký růstový spurt, tak to pak stojí za to, všechny kalhoty jsou mu krátký:)))
Začal ted strašně mluvit, tak je s ním sranda, jak furt mudruje:))), miláček....

NIKKO ty šikulko, tý jo i se stípkem, jsi moc moc moc moc šikovná kočka, posíláme gratulaci obrovskou

Zdravíme Surinku, taky šikulka, všechny zkoušky zvládneš levou zadní.)) Já ti věřím:)) a brigádičku na vesnické hospůdce závidím, to miluju, vždycky když jedeme na výlet, tak jíme v takovýhlech zastrčených hospůdkách, mají prostě svojí atmosféru:))))

Holky já u toho koukám na Vlastní oči, jak prodávají dceru, aby mohli opravovat dům, normálně mám slzy v očích, to je tak děsný, na jedný straně se tu trápíme s přebytečnými kily a na druhou stranu, tam na druhé straně zeměkoule, takováhle bída, že já na to koukala, pak jsem z toho vždy úplně hotová, chjoooooooto je fakt strašný:(

To jsem ale odbočila, kdo to psal, že už zavařuje třešně? U nás ještě ani nedozrávají, to je sranda...

Holčinky mějte se a vězte, že vás sleduju, i když s těmi příspěvky je to trošku pofidérní...

papapa Jana

p.s. a jedna fotečka, aby vám to nebylo líto:) tady vám máváme z dětského dne na Sychrově.))
niky
Lilimi
| 18. 6. 2008 21:06
no gratuluju kočko moje...šikulka...to ted bude veget co? ...jinak děkujeme za rady budu se těšit protože pro mně vydržet je největší problem...Ale dneska jsem si v obchodaku koupila krasný tílko s motylkama tak se tesim az gho vytahnu ven. Pritel mi totiz dneska rekl proc nechodim elegantneji oblecena, (měla jsem zrovna na sobe oranzove triko s mikimausem a džiny) tak jsme sli do obchodaku a koupil mi takove decentni tilko. A já si vyhlidla bile triko ktere ma na sobe potisk koleckovych bruslich kolem krku...je boži...hold miluje vesele potisky...
domasovanda
jannika
| 18. 6. 2008 17:06
teda co to tady čtu???Vlastní máma a nepřeje Ti štěstí,tak to je smutný.Jak psaly holky,najděte si podnájem nebo byteček a odstěhujte se,z vlastní zkušenosti vím,že mladí a staří to nedělá dobrotu.Dřív nebo později to začne skřípat a to co Ti řekla o malé,taky si myslím že Tě s tím spíš vydírá.
Hlavně že se máte vy dva rádi a rozumíte si s mamkou se to časem určitě urovná,tak přeju hodně štěstí
nika 24
jannika
| 18. 6. 2008 17:02
Niky,MOOOOOOOOOOOOOC TI GRATULUJU a užij si prázdniny si šikulka
jóóóó
nika2411
| 18. 6. 2008 15:08
A dokonce bude i stipendium
jupííííííííííííííííííí
nika2411
| 18. 6. 2008 15:08
Holky máááááááááááááááááááááááááááááááám toooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Už mám prááááázdniny
:-)
Aklunajka
| 18. 6. 2008 11:10
Omlouvám se, ale opět nestíhám číst... Tentokrát ne ale kvůli škole ale kvůli hodům... Letos ale toho mám trošku víc jak loni (zažizování a poslední dodělávky - jsou totiž už o víkendu) a mamča se mi vyprdla na pečení takže u toho stojím opd rána do večera a je toho už prostě moc... tak se omlouvám ale jakmile zase budu chvilinku mít tak se ozvu mějte se krásně kuřátka
prosím o radu
Ivet
| 18. 6. 2008 08:36
Ahoj děvčata, vidím že vás tady chodí spousta, chtěla jsem se zeptat jeslti ěnkterá máte zkušennost s publikací 21 triků jak vydržet dietu? Já sjem si ted knihu objednala v elektronické verzi, tak jsem zvědavá. myslím, že spíš v tom je zakopaný pes, víme přesně co máme a co nemáme jíst, ale JEN vydržet. Tak třeba tam budou nějaké zajímavé rady. Pak vám dám vedět. Ivule
Jéééé Lilimi
domasovanda
| 17. 6. 2008 21:37
to budeš kousek ode mě,já bydlím 3 km od začátku Vysočiny,tak doufám,že to bude blíže Brnu
drž se
Lilimi
| 17. 6. 2008 15:47
držim palečky a drz se..vis jak za lasku se vyplati bojovat...mně milaček pred svou sestřičkou a otce obhajuje už vic jak rok a porad bezuspechu...Ale na jaře snad už vemem do zaječi do noveho domecku na vysočinu.... už aby to bylo
ahojky
domasovanda
| 17. 6. 2008 15:23
holky,jsem tu čtu Vás,ale neodepisovala jsem přez víkend,jsme měli jet
do Čech,ale dovezli nám v pátek dřevo,tak jsme raději zůstali
doma(mohli by jsme mít vystěhované věci)pokud by jsme jeli a nebyli
odma když se dělalo dřevo.Takže jsme je dělali a v neděli jsme byli v
Brně na nákupech,já jsme včera byla taky nakupovat,musela jsme si jet
koupit opět kalhoty,protože ty 44 zž jsou mi velké,tak jsme je vyměnila
za 40/42.Pokoupila jsme si džíny,7/8kalhoty,tričko,mikču.A je doma
miláček,v neděli v 10večer odjel a včera v 8 večer už byl doma z
Německa a pojede až zítra během dne a o víkendu valíme zase k jeho
mamince-už se tam hrozně těším,je tam klid a pohoda a hlavně je to
hrozně fajn ženská,takže s etam jedu odreagovat- ,kéž by ten víkend měl aspoň 14 dní .Jinak
doma,matka se mnou mluví jen to co potřebuje a já na ní taky tak-svatbu
jsme zatím nezrušila,,nechám to ty 2 měsíce a pak se uvidí.Tak se
zatím mějte a papapapapa
božínku
ilona
| 17. 6. 2008 11:56
kdo ví,jak válčí Domasovanda!!!!!! Už se tu dlouho neukázala!! Snad je vše O.K
ahojda
ilona
| 17. 6. 2008 11:54
holky při úterku! Tady u nás je dnes teda tak divné počasi,že se mě nechce nic dělat. Jakási sem unavená.A s tím jídlem ani nemluvím.To je děs! A to máme v pátek vážení to zase bude kalamita. Jak tady psala Hibiskus,tak se mi taky zdá,že v zimě to snad bylo lepší.Zádné grilovačky,pivečka atd. Zase ale nebylo čerstvé ovoce a zeleninka.Clověk si nevybere že jo? Už mám zdolané 3 okna a odpoledne by to chtělo jít do zahrádky,ale ta energie veškerá žádná.Ach jo.To bude den. Tak zatím pa pa!!!
preji vsem pekny den
Kayla
| 17. 6. 2008 08:22
a Niko, gratuluji a drzim pesti.
Zatim ahoj,letim do prace.
zkouška
nika2411
| 16. 6. 2008 23:35
Ahoj holky, tak zkoušku nakonec mám, ale ten učitel byl fakt moc nepříjemný - dal mi nakonec za 2, ale myslím, že jsem měla navíc. Ale hádat se s ním to fakt nemělo cenu - zkoušela jsem co se dalo, ale byl jak tvrdohlavý býk. A nejhorší bylo, že ze mě dělal úplného vola, připadala jsem si tam jak debil. I můj říkal, že mu to zkoušení bylo dost nepříjemné. Ách jo.....Takže ještě ta středa a je to za náma. Té se začínám docela dost bát. Nevidím to růžově. Jestli nám to nedá, tak se snad picnu. Od čtvrtka mám totiž nabitý program - budem chystat tu oslavu 50-tin, takže nemám čas psát nějakou náhradní práci - ještě to tak. V pondělí nastupuju na brigádu, takže si užívám poslední dny volna a odpočinku.
Hibicus
slunko
| 16. 6. 2008 12:52
Hibicus, receptík na tu mátovici vložím o víkendu, neb mám receptůru doma. Ale když zadáš do vyhledávače, myslím, že ti vyjede spousta receptů. Já ji ještě nemám ozkoušenou, toto je poprvé, tak snad se podaří. O víkendu to zjistim a vložím. K.
Máta
Hibiscus
| 16. 6. 2008 12:33
Ahoj, zaujal mně tvůj příspěvek co všechno zavařuješ, já teda nemám ani třešně ani jahody, ale máty mám spoustu, jak děláš nějakou tu mátovici, nebo co ještě můžeš proadit co s ní, kromě usušení na čaj.

Jinač o víkendu jak psala Surinka, bylo na Ostravsku pěkně, dokonce jsem se chvíli opalovala, ani nekáplo, dneska ráno bylo taky kouzelné, tato teď se už nějaké mraky přihnaly. Já mám dneska bílé kalhoty a jestli bude pršet, tak budu jak čuně. Já totiž neumím chodit v dešti, albych nebyla zastříkaná až za ušima...

Já sice chodím cvičit, ale jídlo teď trochu flákám, pořád mám na něco chuť, zase mám krizi, před chvíli jsem zblajzla dva čokoládové bombony, takže v pátek asi nebude žádný úbytek - ale "příbytek.."
Holky už se trápíme půl roku, tak už nejsem tak důsledná, navíc pořád nějaké grilování, posezení venku, které se neobejde bez něčeho dobrého, třeba aspoň nanuku, nebo sklenky vína...škoda mluvit. Připadá mi, že v zimě se mi ta dieta držela líp. No to je jen mé postesknutí, snad to překonám a ještě něco zhubnu. Zatím všechny moc zdravím a neberte si ze mně příklad, leda odstrašující. Zdraví Laďka
:)
slunko
| 16. 6. 2008 11:52
Hooolky, já vás taky zdravím po víkendu. U mě to byl také udřený víkend. Ještě v pátek jsme asi do půlnoci zavařovali třešně a druhý den jsem ze zbytku dělala třešňovo-jahodovou šťávu (sirup) a taky bublaninu, to je klasika a vždycky se na ní děsně těším. Taky jsem konečně udělala jitrocelový sirup, neb přítel je zase nachlazený, tak ať máme zásobu i na nevlídnou zimu. Naložila jsem také mátu na mátovici, ted si tam bude měsíc zrát a pak se uvidí jak to zachutná :). V sobotu jsme se šli podívat na svatbu kamaráda, teď se mi všichni okolo žení a vdávají. Já si počkám až ta vlna odpadne, pak i pro dítě budou plné bazary kočárků a dalších potřeb . V neděli jsem zase posekala asi 25 arů zahrady a úplně vyšťavená jela v sedm hodin z víkendu.
Ještě k tomu se blíží úplněk a v sobotu dokonce letní slunovrat a já poslední dva dny špatně spím, pořád se budím, nevím, co se děje, nestává se Vám to také?
Jinak mám od vážícího pátka další kilo dole, takže jsem moc ráda, ta hranice 63kg pořád nešla pokořit. mějte se hezky!
čau
petrasan
| 16. 6. 2008 11:39
, tak jsem tu po odmlce zas.
Kibic-Vlasto, bohužel je to často jediné řešení, jak mnohé překousnout a vydržet, když to není doma, nikoho to neláká, pak-li nemáme tak silnou vůli, jakože většinou ne. Tak disciplinovaných lidí, je opravdu menšina. Já ji taky ještě nemám tak pevnou , přestože rozumově to chápu, ale sem tam mi v hlavě něco přeskočí a jdu rabovat a následně se na sebe zlobím. Proto si domů už žádná lákadla nenosím. A teď navíc "mlsám " radši třešně či mrkev apod. Nebo když už musím něco chroupat , jím ty zrníčka. Obvykle z brambůrek je mi pak nanic a už mi to ani příliš nechutná. Zbytek rodiny si zvykl a nějak to nevyžaduje. Sem tam musím koupit nějakou čokoládu, ale jinak se radši snažím píct a nebo skočím do Country lifu a koupím jim něco dobrého z jejich pečiva. Většinou se nejvíc dožadují těch flákot a ty jim připravuju. I když mi občas dělá problém na to i sahat. Nejstrašnější bylo minulý týden pro mě porcování králíka - holky, měla jsem ho i s hlavou a to pak tedy vůbec nemám chuť na žádné maso ani ryby. Jsou to prostě mrtvolky.
Štěpán se s tím však smířil rychle, bála jsem se, když králíka uvidí staženého a mrtvého , nebude ho chtít pozřít. Ale vzal to , že je to ten králíček- ušáček a on ho pak prý spapá. No...
Domašovando - co to máš doma za teror. To ti dělá vlastní matka? Ovšem někdy jsou matky vůči svým dcerám neuvěřitelně žárlivé a až nepřející. Navíc je chtějí mít pod dohledem a třeba je i nějak "ovládat" či s nimi manipulovat. Možná má taky strach ze samoty. Kdoví, příčin jejího chování může být více. A víš co se říká, sejde z očí sejde z mysli. Takže pokud už tě nemůže ovlivňovat, tak by možná raději uvítala, když tě vůbec neuvidí. Určitě máte spolu "specifický" vztah, zvláště pokud prožívala to samé co ty kdysi a nechce, aby to toho vztahu někdo další (přítel) zasahoval. Chce tě mít jen pro sebe. To ,co řekla na adresu vnučky, bude spíš jen taková neuvážená záležitost, asi tě taky chtěla zranit. Víš, lidská psýcha je někdy nevyzpytatelná.
Asi se zkus odstěhovat, pokud budeš mít kam, zřejmě by to nebylo dobře ani pro tvého přítele, aby tam bydlel s tchýní. Mohla by se pokoušet ho ze žárlivost odrovnat. Taky bych se svojí mámou nemohla sdílet prakticky jeden dům natož domácnost. Ona je hrozný kontrolor a perfekcionista a i když máme spolu dnes už pohodový vztah, nemohly bychom žít už spolu. O určitých věcech má prostě jasnou představu a je těžké ji předělat.
Jinak jsem měla těžce pracovní víkend, jelikož máme sad třešní a velkou zahradu na chalupě, ale nejvíc tam dře táta, ovšem nemůžu ho v tom nechat a tak sázíme, plejeme, stříháme atd. Znáte to zahradnice. Zejména jsme teď česali ty třešně, abychom je pak rozdali. Ale je škoda to nechat shnít na stromě, zvláště když jsou tak ukázkové.
Pak taky v práci šílím, protože od čtvrtka si beru dovolenou, tak tu musím řadu věcí uzavřít, vrátím se až 28.6. čili nebudu nějaký čas ani tady. Ale už to potřebujeme celá rodina. Jedeme navíc na Cres do přírody, je to tam prakticky taková pustá divočina a prázdné pláže.
Zatím se mějte P
Ahoj holky
Surina
| 16. 6. 2008 10:16
Já taky včera koukala na fotbala. Dokonce jsem kvůli tomu zavřela o hodinu dříve hospodu a jela. Jenže co se nestalo. Něco mi v tom autě rublo (asi něco ve výfuku) a hrčelo to jako traktzor. Tak já raději hned volala tatikovi, jestli s tím vůbec můžu dojet domů a on že jo. No a dnes jsem byla objednaná k zubaři, takže jsem jela do města fakt jak s traktorem. Kaz naštěstí nemám žádný. Jsem o 60 kč lehčí (30 zubař a 30 za to že mi sestra na gyndě napsala recept a změřila mi tlak)...
No k tomu fotbalu. Bylo to otřesné. první poločas jsme hráli dobře, ale pak ... no škoda mluvit. Já taky koukám jen tak na to EURO nebo nějaká mistrovství světa a olympiádu...
Jo a to auto jsem hned zavezla kámošovi ať mi to spraví a udělá mi i technickou, takže zítra se asi vydám z posledních peněz ach jo...
Do prácve tedy jedu na kole... U nás je krásně. já byla ve městě jen v kratinkých šatičkách a v sandálkách...
Jdu se učit holky. Papa
Ahojky holky
heladoma
| 16. 6. 2008 09:08
Tédy to byl náročný víkend Radeček měl včera 8 narozeniny , tak jsme byli jedna návštěva za druhou.

Jinak Soni do Plzeňské ZOO jede Radeček na školní výlet příští pondělí , tak doufám, že bude pěkné počasí.

Taky u vás tak prší to je děsný, já takové počasí opravdu nemusím .

Mějte se krásně já pádím něco dělat, naložila jsem si na bezinkovou šťávu ,tak to půjdu scedit do lahví. Ahojky
ahoj
veronikav
| 16. 6. 2008 08:32
holky... přeji pěkné pondělí...

Teda včera jsme byli s miláčkem na fotbal v baru a to je zklamání ta naše prohra. Já se tedy dívám na sport jen když je něco takového jako euro... no a potom když hraje můj oblíbenec Ronaldo ... holky ten se mi fakt líbí .

No to jen tak na okraj...

Jinak blahopřeji Suri za takový výsledek v hubnutí zase... Jsi vážně šikulka!!! To já se nějak nemůžu odlepit od toho 0,5 kg týdně. Víc nezhubnu ani kdybych se .... Asi budu muset přidat cvičení. S jídlem si myslím, že jsem v pohodě. No teda tento víkend to bylo trochu chaotické... Nějak jsem nestíhala jíst pravidelně, takže se do toho musím zase opřít na 100%

Jinak holky řekněte mi, kde se ztratil Bobik a Žanetka... a spol... že se ani neozvou???

Jo Peťulo, jak jsi psala o té písničce Better in time, tak mě se taky moc líbí... Taky ji mám stáhlou
A jinak je fajn, že jste s autíčkem spokojení!!!

Tak holky páá pááá, jdu makat.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
23. 6. 2025 13:12
14566
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Remi - Mirka