Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)
DiskuzePřidat názor
Ahoj
Hibiscus
| 19. 6. 2008 12:39
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
Dočetla jsem se, že jandula kupuje auto a koupě auta je docela velké rozhodnutí. Taky jsme si před nedávnem (měsíc) koupili nové (ojeté) auto, tak to mám ještě v živé paměti. Octavia nemusí být špatné auto, ale jako každé auto mají i Octavie svou bolístku. Proto doporučuju přečíst i o Octaviích nějaké recenze na internetu, je totiž rozdíl mezi ročníky výroby. Jeden ročník má od výroby poměrně velkou závadu a to je to, že má nekvalitní lanka, která drží skla v oknech. Právě tento ročník si koupil přítel mé sestřenice a několikrát za rok musí kupovat nové stahování do oken, což není zrovna nejlevnější a navíc je to dost nebezpečné, protože při představě, že nechám tuto Octavii stát někde na parkovišti, s tím, že mám auto dobře zavřené a okno si samo od sebe povolí a sklo spadne, tak to nepotěší a jsou to otevřené dveře pro zloděje. 

Skusím na to někde mrknout. 
!!!Tý jo prázdniny... to bude veget co? Taky bych je brala. To je výhoda toho studování... no jo..
Ale zasloužíš si to volno za ty nervy a učení...
...no tak uvidím po víkendu... to se mi to vždy nějak spraví....
Ale dnes nasadím druhou várku.Holky zítřejší vážení tuším katastrofální.V tydnu sem se vážila a byla spokojená a dnes sem hupsla zase a váha mě ukázala 1,5navíc.
To bude as ten hrášek.
Janinko pěkná fotečka!