Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

ahoj po víkendu,
SONISEK
| 16. 6. 2008 08:31
počasí vůbec nepřálo,hnus jaká je i dneska zima.
V sobotu jsem byla za mami v nemocnici,ve čtvrtek po kontrole,jí doktorka okamžitě poslala do nemocnice,měla nebezpečně vysoký cukr.Tak by jí to tam měli zase snížit,ale co je to platné,když si doma zase bude dělat co chce.Je to s ní těžké,má svoji hlavu,minule jsme se trošku chytli,protože se jí snažím vysvětlit,že to s ní myslím dobře a ona prý co se o ni pořád starám...Ale nevíme,jací budeme jednou my.Musím na ní někdy trošku rázně,jinak by to s ní šlo ke špatnému konci.
Vsobotu budu mít vnučku,mladá jede na sraz,tak pokud počasí bude přát,vyrazíme do Plzně do Zoo.Už se na to těším,za těch let co jsem tam nebyla,se to tam hodně k lepšímu změnilo.
Hezký pracovní týden a Niko,držím palečky...
nadicek
nika2411
| 15. 6. 2008 23:06
Mockrát děkuju za přáníčko. Taky přeju hodně štěstíčka u zkoušky.

No snad to zítra dopadne dobře. Ale v tu středu to holky vidím bledě. Došlo nám od učitele hodnocení naší práce, kterou jsme museli vypracovat - budeme ji obhajovat u té zkoušky. A moc bodů jsme teda nedostali. A já přitom myslela, že je to dobré. Vcelku se mi to líbilo. Možná nás i vyhodí
Niki
nadicek1
| 15. 6. 2008 21:31
Hodně štěstíčka při zkoušce . Já mám zítra taky jednu, z latiny a asi tam umřu
ahoj
eleanorita
| 15. 6. 2008 16:21
jdu vás pozdravit.
Chtěla jsem vám povědět, že máme první výlet autíčkem za sebou. Byli jsme na té tuning party, bylo to perfektní, nádherná auta a skvělá atmosféra, závody............no super, domů jsme se vraceli až o půl druhé v noci, a to jsme tam byli od jedné odpoledne.
Příští víkend nás čeká další výlet do Litoměřic, děda slaví 70 let, sejde se tam celá rodina, už se taky moc těším, ale už teď myslím na to, že tam bude hodně hříšných lákadel.

Jsem po tom včerejšku nějak zmordovaná, ani mi to nějak nemyslí, abych napsala něco kloudného. Tak třeba zítra

teď se loučím
Kayla
SONISEK
| 15. 6. 2008 15:01
Ahoj,u nás na západě svítí sluníčko,ale stejně je zima a jak jsem se dozvěděla na moravě prší a jinde to asi není lepší.A to,že tu nikoho nenacházíš,je již delší dobu normální.Nějak jsme se po té zimě rozutíkali a jen málo kdo sem už něco napíše.Škoda,moc mi to chybí.
Měj se krásně a díky za pochvalu ze srazu
tak holky
Kayla
| 15. 6. 2008 14:49
kde jste kdo? Asi mate v CR krasne co?
Ja jsem tady byla od vcerejska parkrat a po nikom ani vidu ani slechu.
Surino, diky za znovuprivitani...pekne jsi se rozepsala...a vidim, ze se ti dari v hubnuti. Upne jsi mi pripomnela me ucitelske zacatky ze tretaku ...to uz je ale par let zpatky. No musim se pochlubit, ze ten muj novy job od zari je taky ucitelovani tady v Anglii, takze budu vlastne taky zase zacinat.
Niko drzim pesti s babickou. A vsechny ostatni kocky zdravim. Zatim cao
Hibiscus
Surina
| 15. 6. 2008 12:57
Stáhla jsem si ten časopis a líbí se mi ty recepty. Určitě něco vyzkouším. Třeba ty knedle s jahodama. Vypadají opravdu dobře, mňam
Krásnou neděli vám přeji
Surina
| 15. 6. 2008 12:20
Ahoj holky! Promiňte, že jsem teď nějakou chvíli nepsala. nějak jsem nestíhala.
Holky já poslední týden hřešila. V úterý jsem byla s holkama na pivo, tak jich padlo tedy hodně. Ve středu jsem snědla za celý den 4 rozhlíky (1 z nich byl bílý). No a včera jsem to završila pistáciemi!!!! Jsem fakt prase. No ale dnes jsem vlezla na váhu a mám zas o 1,3 kg míň než minulý týden. Tak to asi bude tím cvičením. Chodím teď fakt pravidelně 3 krát týdně na aerobik a někdy si zacvičím i doma podle dvd. No a jak jsem včera pročetla zameškané příspěvky, tak jsem zjistila, že skoro všechny ráno běháte. Tož jsem si řekla, že musím začít taky. Dnes jsem tedy vyběhla poprvé. já teda vstávám až v deset. Běžela jsem jen 20 minut ale myslím, že napoprvé to není špatné. Máme za barákem les. Tak jsem si dala takový okruh. Byla to krása. Ptáčci zpívali, všude kolem zeleň a čerstvý vzduch. No úplně mě to nabilo energií. Zítra jdu zas a pozítří popopopo atd. Doufám, že mi mé nedšení vydrží. Za 18 dní jedu do toho Rumunska, tak chci zhodit ještě tři kila.
Jinak mám nějaké novinky. Mám brigádu. Ta v obchodě mi padla a jsem ráda, protože jsem našla něco mnohem lepšího. V Avízu (Lilimi, zkus se tam kouknout po nějaké práci - je tam spousta nabídek - zadej si svůj kraj a uvidíš, že něco objevíš) jsem našla inzerát, že hledá číšnici na letní zahrádku. Je to jen vesnice tři kiláky od nás. Budu dělat čtyři dny a čtyři dny volno. Už jsem byla v pátek a včera. Je to fajné a mám za to i dobré peníze. Chtěla jsem jezdit na kole, ale jelikož je zavíračka v deset a někdy i později, jezdím raději autem ať mě v noci někdo nepřepadne. Je to tři kiláky lesem a mezi poli. Fuj.
No a taky jsem byla poprvé učit dětičky. Jednu hodinu matiky v šestce a druhou v sedmičce. Nebylo to nic extra napoprvé, ale myslím, že mě tahle práce bude opravdu bavit.
A teď k vám: V prvé řadě jsem ráda, že už je tu s námi zase Kayla. Bylo mi smutno .
Sonisku ty jsi opravdu největší kočka na tom srazu, úplně tam záříš.
Domašovando - tož to mě mrzí, že svatba padla, ale být tebou, tak asi nedám na mamku a s přítelem se vezmu. Musím říct, že mi to taky přijde brzo jen tři měsíce chození, ale pokud už ho znáš z dřívějška, tak myslím, že není na co čekat. Přeji vám moc štěstí ve společné životě....
Niky, ty jsi dobrá s těma zkouškama. Já su ostuda. Já ještě nemám ani jednu, no psychologii jsem dostala jen za referát. A bioly jsem si odložila. Jinak mi všecko uznali. Takže já teď šrotím kytičky. Jednu mám 26. a druhou 30. Musím je udělat, jinak mě vyrazí (už to mám z min roku). Ale já to určitě zvládnu. Su ve třeťáku a chybí mi už jen poslední rok. Asi třičtvrtě naší skupiny si studium bude prodlužovat. u nás se za to nehorázně platí a já se rozhodla, že té škole nedám ani korunu a příští rok odstátnicuju. I když jsem ve skupině jedna z nějhorších. Já si jako myslím, že jsem chytrá, ale všecko nechávám na poslední chvíli a skoro všechny zkoušky dělám za tři, ale mi to neva. na to se mě nikdo nikdy nebude ptát. Navíc neuznávám systém, šrotit se jak magor nazpaměť 600 rostlin latinsky, když to stejně hned zapomenu.
No promiňte, že jsem se tak rozepsala. Končím. Dnes jdu zase robit. Na oběd mám přírodní kuřecí s bramborem. Už se těším. Tak papa kočeny a hubnutí zdar. Jo a vážení už je teď v pátek????
nazdárek
nika2411
| 15. 6. 2008 11:01
Čau holky, doletěla jsem vás pozdravit. To je ale víkend.S mamkou jsme pořád běhaly kolem babičky - vrátili ji nám z nemocnice. Byla tam ohledně bércových vředů, kterých se vcelku zbavila, ale zase ji našli kamínek v ledvinách. Je jí 82 let. Ale je to čiperka, na ty roky každopádně. Sama si vaří, uklízí.......a to ležení ji opravdu nebaví - prý by radši šla do zahrádky. Ale doktor říkal, že se mu ty výsledky ledvin vůbec nelíbí - všecko má prý hodně zvýšené. Doufám, že se to brzo zlepší. V nemocnici prý tak katastrofálně vařili - nemastné, neslané a takové příšerné kombinace - prý měli dokonce rýžu s rajskou . A tak nám naše babička během 13 dní zhubla 8 kilo!!! Tak je z ní jen takové pápěří. Děláme si z ní srandu, že vypadá jak Twiggy .

Zítra mám předposlední zkoušku a vůbec se mi už nechce. Radši už bych šla na brigádu. To myšlení je vyčerpávající . Tak se mějte hezky, páčko.
Soni
heladoma
| 14. 6. 2008 09:05
Koukám že jsi tu, já jsem úplně zapoměla.
Na srazu jsi byla opravdu kočka, taky už bych potřebovala někam vyrazit, no holt musím počkat až Lukášek povyroste, aby mohl zůstat jenom s taťkou a maminka mohla vyrazit s kamarádkama.
Ahojky holčiny
heladoma
| 14. 6. 2008 09:01
Tak jsem pročítala pár stránek zpět a chtěla jsem ti Dáši gratulovat ke svatbě a když jsem to dočetla vše, tak jsem byla pěkně překvapená. Moc přeji ať si to vše s mamčou vyjasníte. Popravdě řečeno já mám skvělé rodiče můžu si s nimi popovídat o všem , vždy mě ze vším pomohly, ale bydlet společně to né. Můj názor je že mladí nemají bydlet s rodiči, ono to asi opravdu nedělá dobrotu.

Jé Jani ,že ti naši šmudlové jsou stejně nejkouzelnější když spí.

Holčiny to počasí nám stojí pěkně za prd, za chvíli budou mít děti prázdniny, tak jsem zvědavá jestly bude hezké počasí, aby jsme mohly jezdit na výlety.

Tak já mažu kluka vypravit, mají dnes výlet na kolech ,tak doufám , že nezačně pršet.

Mějte se krásně ahojky
jsem zpet
Kayla
| 14. 6. 2008 08:57
Holy tak jsem zase online a mam z toho strasnou radost. Tak doufam, ze k vam stale jeste patrim. Byla jsem tedy online uz vcera vecer po praci, ale zatim se prokousavam vasimi prispevky a musim rict ze si toho moc nepamatuju, tak to pozdeji prolitnu jeste jednou.
Neco si ale pamatuju..no ehhh..uspesne delate vsechny zkousky, nekdo dokonce Dis (fakt nevim kdo), tabulka je plna ubytku. Taky chvalim Soniska fotku ze srazu, moc ti to slusi.
Ja jsem mezitim co jsem tu nebyla stihla toto:
Jak jsem psala, u pohovoru jsem uspela, v zari zacinam...tak se dost tesim, i kdyz z toho mam i vitr. Krome toho jsem zacala i brigadnicit o sobotach.
taky jsem si trochu zavyletovala. Pred 14 dny jsem byla u pritele Holandsku, no a taky jsem vyrazila s kamaradkou do Berlina.
Jnak hubnuti nic moc, podepsalo se na mne cestovani, grilovani a spol. Ale snazim se a verim, ze s vami mi to pujde lip. Mejte fajn sobotu
ahoj kočeny
eleanorita
| 13. 6. 2008 19:20
holky dnes mám za sebou zase prohlídku na rozhoďmožce, dneska to tááák bolelo, auauau. Já tam šla celá nesvá pro výsledky, a on mi řekl, že je asi v laboratoři ztratili, no ale vydupala jsem si ty stěry a další kultivaci a za 14 dní mám naběhnout znovu. Napsal mi zase troje léky, ale nevím jestli je mám vůbec vyzvedávat, stejně mi nikdy nepomohli.

No Domi, co to je za stres......... to je mi líto, že to maminka bere takhle negativně. Třeba se to srovná když si to trošku víc vysvětlíte. Budu držet palečky.

Niky s tím autem jsi mě pobavila. Já totiž stále přemýšlím o tom řidičáku, ale právě z takovýchto situací mám strach, prostě, že někde zůstanu trčet.

Jinak moje mamča pořád trochu brblá kvůli tomu našemu "fáru", ale už to alespoň není tak divoký. Padlo například to, aby jsme ho hned vrátili nebo prodali, a že nám vyberou nějaké jiné a samozřejmě lepší. Včera dokonce vyprovokovala bráchu, aby jí ta auta ukázal na internetu, no a hned mi volala, že tam bylo 18 suprových aut a o 100% lepší než máme. Já už se tomu ale jen smála, protože na to se už nedá nic říct. Toho svýho broučana už máme přihášenýho a zítra jedeme na první výlet, sice jenom tady po okolí, ale za to na velkou akci - tunning party, dostali jsme pozvánku, tak tam bude za VIP hosty, se těším jako blecha.

Holčinky mějte se krásně, doufám, že už nebudou žádné stresující zprávy. Hezký víkend pa Peťa
domasovanda
SONISEK
| 13. 6. 2008 19:17

Dáši,co to tu čtu?????To snad není ani normální,aby se tak matka zachovala a takové řeči vedla,hlavně o vnoučeti.Ajá jsem se tak těšila,jak Vám budu posílat velkou gratulaci.Koukám,že to nemáš doma vůbec jednoduché,já jsem to také zažila a proto jsem se(ne jen proto,ale z velké lásky),co nejdříve vdala a rychle pryč z baráku.Myslím,že bude opiravdu nejlepší si sehnat své bydlení a osamostatnit se.Kdyby Ti bylo nějakých ... náct,ale v Tvém věku Ti ještě rozhodovat o životě????Držím Ti moc palečky,aby jsi to vše v dobrém ustála a hlavně to koukejte vše s miláčkem probrat a najít řešení.Mami to sice určitě tak namyslela,ale co se jednou vysloví,nedá se vzít zpátky.
Drž se
odkaz
Hibiscus
| 13. 6. 2008 18:19
Holky brouzdala jsem po internetu a narazila jsem na internetový časopis, vypadá zajímavě a je zadarmo. Mrkně te se, možná že ho znáte a kdo ne, třeba najdeme nové inspirace.

www.azgastro.cz/index.php?…
... a ostatní:)))
jandula76
| 13. 6. 2008 14:59
Kibic, je pěkně hnusné počasí, to jste si nevybrali asi dobře na dovču vid?
Ale víš co budete spolu na pokoji , bude romantika , a nakonec z toho bude skvělá dovča

Niko, jak já tyhle situace důvěrně znám, mě to auto furt někde nechává ve štychu a co jsme jich měli:))))))))))))
Někdy před dvouma rokama to byl opel , kde nešla dvojka, takže taková jízda do kopce byla opravdu super:))))
Ale hlavní je nepanikařit a usmlouvat okolochodící , aby tě odtlačili, já někdy i obíhala auta stojící za mnou a přemlouvala řidiče at mě jdou štouchnout:))), a většino šli a ještě se smáli.... , jo a u jednoho autí nešla zařadit zpátečka, a když jsem se s ním vracela domů, tak tady v těch našich točkách je místo pouze na jedno auto, tak mě ti odnaproti, taky museli vycouvat, celá kolonka abych já mohla jít, když mi to šlo jen dopředu , takže si z toho nic nedělej, já to znám důvěrně a zatím jsem to furt brala jako srandu,a pak i ti okolo na mě reagovali kladně, takže s úsměvem, jinak bych musela furt brečet a to já zase nechci:))))))))))))))))))))))))))))))

Hibicus, máš moc pěknou fotečku syna:), vidíš jaká jsi šikulka

Holky tady je tak hnusně, že sedím furt u PC , a ted už musím něco dělat, papapapa Jana

p.s. tady vám posílám jednu krásnou spací
Domasovando:)))
jandula76
| 13. 6. 2008 14:50
Co to čtu???
Ach joo, ty mamky, vid?
Třeba to tak nemyslela, řekla to ve vzteku apod,?
To o malý určitě, ale jestli to jen trochu půjde, vystěhujte se,,,:)
Uvidíš jak vám to pomůže ve vztazích, já byla s našima taky na kordy, a ted? Se tam objevím 1x za týden a jsem za hvězdu , ach jooo, tak udělejte svatbu jak jste chtěli a pak se normálně odstěhujte, ne?
Co na to tatka? Ten snad do toho má taky co mluvit?

Drž se.... , a nebud smutná, třeba se to ještě srovná, třeba jenom pracujou nervy?

papapa J Jana
domasovanda
Blanch
| 13. 6. 2008 14:08
Dáši, tak to jsi mě teď teda šokla, takové chování bych fakt asi nedala, dyť to musí být pro maminku nejhezčí, když se jí chce vdávat dcera a s malou si myslím, že má Hibi pravdu, řekla to jen ve vzteku. Najděte si s přítelem podnájem a alespoň si to vyzkoušíté, jaké to je být sami jen spolu a s malou. My do toho chceme jít s přítelem taky, mám totiž u nich od 1.7. práci, ale s jeho rodiči určitě bydlet nechci, mamka zase dělala v pondělí scénu a já na to fakt nemám nervy, mám úplně jiné starosti.
ahojky
nika2411
| 13. 6. 2008 13:47
Dáši, tak chování tvojí mamky opravdu nechápu. To by mě opravdu zamrzelo. Navíc, když jsi psala, že si sma prožila to samé. A taky si myslím, jak psala Vlaďka, že to co vypustila z pusy - že by jí malá nechyběla, bylo jen ve vzteku, protože ji určitě miluje nade vše. Možná má strach, že by o tebe a o malou mohla přijít. Možná jí takový styl života vyhovoval. Mít dcerku pořád při ruce, mít si s kým popovídat. A teď najednou je tu ohrožení v podobě přítele, který si tě chce odvést i s malou. Myslím že v tom je ten zakopaný pes. Zkus si s mamkou v klidu povykládat a rozebrat to. Uvidíš, že se věci vyjasní. Neboj, jsme tu s tebou.

Jinak holky díky za podporu. Já taky myslela, že tam zkolabuju. Nikdy se mi nic takového nestalo. Teda vlastně jo - ale to bylo ve staré škoďárně. Ale tohle je malý Peugotek 206, tak jsem byla pěkně vykolejená. Já byla během 10 minut úplně zpocená a myslela jsem, že mám snad infarkt. Dneska už se s ním jezdilo v pohodě. Prostě jen nesmím vyřadit a je to. Když vím jak na to, tak je to dobrý. Ale stejně se to musí dát co nejdřív opravit. Dneska jsme ještě musely pro maso - za týden jsou ty 50 -tiny, tak už pomalinku plníme mražák . Ale otec si to opravdu nezaslouží. Jen nám nadává, takže nemám vůbec náladu něco slavit. Z původních 30 lidí to vypadá, že nás bude tak 20 - a kdoví jestli vůbec. Otec si půlku rodinu od sebe odehnal - je snad v přechodu, já nevím. Já si s ním nerozumím a nemám si s ním co říct. Včera jsme si s mamkou večer uvařili kafé a sedly na balkon a on zas velice byl vzteklý proč se s ním nebavíme a kdesi cosi. Já přitom rozebírala s mamkou moje osobní problémy a nemám zájem, aby se do nich pletl - stejně jsem mu ukradená. Víte co holky? Můj vlastní otec totiž na mě žárlí!!! Žárlí na to, že si vykládám s vlastní mamkou. Že jsem to já, kdo s ní rozebírá starosti všedního dne, že jdu za ní, když mám problém. Nejradši by mě tu neviděl.......ale co se divím...........sám přiznal, že mě vlastně nechtěl......
Hibiscus
domasovanda
| 13. 6. 2008 13:31
bydlíme u našich,máme na hoře svůj obyvák ložnici a malá
pokojíček,kuchyň a koupelnu máme společnou,Přítel není ani rozvedený a
ni nemá děti,chtěli jsme se vzít,ale prý po 3 měsicích chození je to
brzy a ona bude proti i za půl roku,důvod mě neřekla
dovča
Kibic
| 13. 6. 2008 12:34
Já si musím taky trošku postěžovat. Včera jsme s manžílkem odjeli na prodloužený víkend do Jindřichova Hradce s kolama. A ejhle, v noci začalo pršet a teď je tak zataženo, že se bojíme někam vyrazit. Takže já od rána podřimuji, čtu, prostě leháro. Ale to je taky zapotřebí, že jo? Teď alespoň vyrazíme na tenis. Máme hned vedle tenisovou halu, tak jdem na to.
taky žasnu
Kibic
| 13. 6. 2008 12:29
Domasovando, taky jsem žasla po přečtení tvého příspěvku. Já to taky chápala, že když se k vám nastěhoval, tak je včechno v pořádku. Tvoji mamku tedy vůbec nechápu. Jestli je ten tvůj v pohodě, tak co vlastně chce. Najděte si svoje bydlení a vyzkoušejte si to spolu sami. Držím ti palečky.
Ach jo
Hibiscus
| 13. 6. 2008 10:29
Tomu taky vůbec nerozumím, ty s přítelem žiješ u tvé matky, to ji nevadí, jen ta svatba? Nebo žijete každý zvlášť? A co ji vlastně vadí, tvůj přítel, a proč, je rozvedený, platí na děti, nebo si s ním nerozumí. Jsou to intimní otázky, když nebudeš chtít nemusíš odpovídat. Jen jsem se v tom chtěla zorientovat. Ale já, pokud bych si byla přítelem jistá, tak bych hledala byteček a vdala se. A to že mamince nebude chybět malá, to jí nevěřím, musela to říct ve vzteku. Moc ti držím palečky, taky nemám ráda rozmíšky a mrzelo by mně to. Jsi hodná, že se s námi snažíš podělit o své trápení, uvidíš, že ti holky taky napíši. pá Laďka
.......
ilona
| 13. 6. 2008 08:49
Tolik sem toho chtěla napsat,ale sem ůpně omráčená s toho všeho............ach jo!
domasovando
ilona
| 13. 6. 2008 08:39
to je mě teda moc,moc líto! Já myslela,že si s maminkou rozumíš? A že ti to schválila? Ale třeba se to jěště urovná. Držím pěstičky moc!!!
Niko
domasovanda
| 13. 6. 2008 08:10
vím jak ti včera bylo,já to jednou zažila V brně na nejfrenktovanější
křižovatce a ještě ke všemu byla zůžena,takže se jezdilo jedním pruhem
tai a druhým nazpět,vypadl mi váleček pod spojkou a já zůstala stát v
té křižovatce,za mnou kolona jak blázen a mě nešel přidat plyn,abych od
tama mohla odjet jak ten váleček vypadl,tak mě tam jeden hodnej pán
pomohl auto odtlačit na parkoviště a já volala taťkovi(zrovna jsme pro
něj jela),že se musí dostat nějak za mnou,protože já tomu vůbec
nerozumím,tak po půl hodině i s jeho kolegou dorazili,ale můžu Vám
říct,že v životě mě takhle nebylo,od té toby jsme tomu autu už nevěřila
a teď když jezdím s miláčkovím autím,tak jsme zase v pohodě,je to
funglovka a je to sto a jedna.Jinak holky svatba s ekvůli moji matce
ruší,včera mi řekla,že pokud se vezmeme tak se máme rovnou odstěhovat a
že jí ani malá chybět nebude,tak jsme jí řekla,že dobře že to o půl
roku posuneme a ona mi řekla,že svůj názor nezmění ani za rok,je to
fakt super když vlastnmí máma,která na tom byla úplně stejně jako
já(taky byla svobodná matka a taky se pak vdávala ve 30)vám štěstí
nepřeje a já s ním opravdu šťastná jsem,ale to je jedno,budu ještě k
práci schánět nějaké bydlení a prostě se odstěhujeme,já tady nebudu
pořád snášet hysterické výlevy mé matky,jak ona je bez chyby a já jsme
ten kterej bude poslouchat na slovo ještě pomalu v důchodě.Promiňte,že
jsme si tady tak postěžovala,ale miláček je pryč a nemám si právě
komu vylít srdíčko a vy jste moje druhá rodina.
nika
heladoma
| 13. 6. 2008 07:24
Já mám podobný zážitek z autem, také mě kleklo na křižovatce, ale já jsem jela z manželem. Dostala jsem takový vztek, že jsem vystoupila z auta, řekla manželovi ať si přesedne a od té doby nejezdím. Takže obdivuji tvoji trpělivost.
Jezisku
nadicek1
| 12. 6. 2008 21:13
Teda to jsi jeste sikulka, zes to zvladla , ja bych to zabalila uz na te krizovatce a jela bych zpatky autobusem, proste bych na to nemela nervy
niky
Lilimi
| 12. 6. 2008 20:49
teda to by mně zabylo taky jsem řidič jen na pul a na takove veci nemám odvahu ani trpelivost...smekam před tebou
to byl ale den.............
nika2411
| 12. 6. 2008 19:00
Ahoj holky. Já to včera snad tušila, že ten dnešní den bude stát za to......Ráno mi volala mamka, že máme od strejdy vypůjčené auto, ale prý, že tam blbne spojka. Ale že se s tím dá jet. Říkám si, no supr...to si zas užiju. Po čtvrt roce sedám za volant a auto jede tak napůl. No co se dá dělat. Jedu jedu a v pohodě. Dojela jsem domů, hodily jsme s mamkou kafčo a jeli do Hodonína na nákupy. Hned na první křižovatce se auto zaseklo a nechtělo jet - nedalo se zařadit. Tak jsem tam stála jak trubka, za mnou se pomalinku dělaly zácpy a já se nemohla rozjet. Pak mě roztlačili z křižovatky nějací kluci. Jenže jak jsem zastavila abych nabrala mamku, tak zas! Takže super. Dojeli jsme ke Kauflandu a já volala celá vzteklá mojému. Tak mi poradil, že nemám vůbec vyřazovat. Cesta zpátky byla naštěstí v pohodě.Tak to byl můj dnešní den.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
23. 6. 2025 13:12
14566
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Remi - Mirka
23. 6. 2025 13:27