Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)
DiskuzePřidat názor
Ahojky holky
heladoma
| 12. 6. 2008 16:50
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

a co zkoušky, už máš všechno za sebou?
já teda nevím ale já bych ráno určitě nevstala,to bych musela z pelíšku ráno už před 4hodinou a to uznejte to by mě asi zabilo
to to běhání raději oželím,mě to stejně moc nebere,bolí mě z toho kolínkatak já raději ten eliptikal a nějaký posilování
lapala sem po dechu rudá až na zadku-no hrůůůza,ale zvládla sem to a to sem si dala jen 20min a snížila zátež.Tady vidím kam to spěje když to flákámtak jdu do hajan mějte se krásně a vám co jdete ráno běhat tak at vám neprší.Jihlava-tady leje jak z konve a v Třešti nám padaly kroupy.Tak pááááááá a dobrou
- no tolik asi ne, ale šlo mi to celkem fajn. 

jako vždy super a opravdu povzbuzující. Už při pohledu do ní mě mrzí, že už nemám ty úbytky. Já chci ještě tak dvě kilča, prosím, prosím...
Ale co zbytek rodiny? Oni to občas chtějí. Není to na denním pořádku, ale někdy maj chuť. Víc je nechci trápit. Už je dobrý to, že sní někdy i šmakouna a ostatní zdravé věci
. Minule mě nejvíc naštval ten špenát, protože skoro každý list byl zkroucený a v něm spousta mšicí s mravencema. A to jsem se na něho táááák těšila. Dnes jsem rezignovala a koupila si bazalku a šalvěj, která mi ze semínek letos opravdu ukrutně nevyšla