Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)
DiskuzePřidat názor
Rakkra
domasovanda
| 10. 6. 2008 11:56
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
. První od ledna. Pak mě to dost mrzelo, protože jak je vidět, tak už je ani nemusím. Ale co to bylo včera za chutě, nevím. Doufám, že to bylo zase naposledy na pěkně dlouho. Ale ty večery mi dávají pořád zabrat. Už tý zeleniny mám taky dost a nevím, co mám večer mlsat
.
Dneska jsem byla ráno poprvé běhat. Snad mi to vydrží dlouho.Dřív mě to i bavilo.
o víkednu jsme byli na jarmarku v Železném Brodě a se setrou jsme napočítali přes 10 budoucích maminek...jo jo silný ročník útočí
.
.
.
wow to smekám...já ted chodím běhat přes měsíc a zatím žádný veliký zlepšení nevidím...běháme taky asi ten kilák a půl, ale že mi to vždycky dá zabrat...a ty jsi předtím ještě hodku cvičila....teda je fajn když tě to takhle baví....
Dál později. Dneska musím makat neb potřebuju brzo vypadnout, protože máme v MŠ, kam bude chodit Štěpán karneval a tak abych byla doma v 15 h. Trochu se nám objevily komplikace se zápisem do školky, je moc dětí a školky praskají ve švech a to bydlíme ve stejné městské části a ještě jsem pracující matka. Už pomůže snad jen špatná sociální situace, aby se dítě normálně dostalo do školy.
. Ale baví mě to - opravdu. Zítra jedem do Hradiště do školy odevzat jednu práci a zrovna si uděláme výlet na Buchlov - je to jen asi 15 nebo 20 km. Tak už se moc těším. Aspoň nějaké zpříjemnění zkouškového. Já už to nějak neřeším. Už mi to připadá jako kdyby už bylo po zkouškách. Dneska byl můj v práci a já tu byla celý den sama. Holky já se tááák nudila. Už jsem nevěděla co dělat. Nádobí jsem umyla, navařila, zacvičila si, zkoukla internet, chvilku telku, nějaké počteníčko v časáku a pak děs a hrůza - jen jsem tady přešlapovala a fakt se nudila. Můj došel až kolem půl 6, a pak mi usnul v klíně
. No ale dost toho, aspoň že salát mi tam nějaký zůstal, ředkvičky, holky to je takováááá dobrota
Ale aspon už dneska svítí sluníčko. Tak zatím se mějte! Pa!
Takže jsem byla rád že jsme tp v 8 zabalili a šli jsme na zkoušky na hody - už se mi to blííííží
Zatím pa a ještě jednou se omouvám...