Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

Rakkra
domasovanda
| 10. 6. 2008 11:56
ano bude se vdávat,dneska jsme zamluvila termín 2.8.2008 ve 12:30,tak papa já letím do školky pro malou
pro kibic
domasovanda
| 10. 6. 2008 11:53
nezoufej,já vím že to pak člověka mrzí,ale ono to asi občas tělo
potřebuje takhle si zahřešit a pak máš další důvod opřít se to
toho znova,já taky nejsem svatá a sem tam nějaká čokoládička mi přijde
pod ruku,jak už jsme psala měsíc jsme to flákala a od včera zase
pracuji na plný plyn
ach jo
Kibic
| 10. 6. 2008 11:00
Holčiny, já bych si nejraději nafackovala. Musím se vám přiznat. Včera večer v devět hodin jsem "sežrala" celý pytlík brambůrek. První od ledna. Pak mě to dost mrzelo, protože jak je vidět, tak už je ani nemusím. Ale co to bylo včera za chutě, nevím. Doufám, že to bylo zase naposledy na pěkně dlouho. Ale ty večery mi dávají pořád zabrat. Už tý zeleniny mám taky dost a nevím, co mám večer mlsat.

Musím se taky ale malinko pochválit. Dneska jsem byla ráno poprvé běhat. Snad mi to vydrží dlouho.Dřív mě to i bavilo.
ahojte
Rakkra
| 10. 6. 2008 10:39
petrasan: zrovna dneska ráno jsem četla na netu, že školky jsou plné, hlavně ve velkých městech, ty na vesnicích tolik ne. Dětí je hodně...taky mi ted i připadá, že potkávám hodně kočárků a těhotných maminek ...to je hezký o víkednu jsme byli na jarmarku v Železném Brodě a se setrou jsme napočítali přes 10 budoucích maminek...jo jo silný ročník útočí .

Lilimi: Nevěš hlavu, myslim, že si to byla ty, kdo psal, že vztahy v práci byly nic moc...určitě najdeš lepší práci a přeji ti, aby i spolupracovníci byli v pohodě...na tom hodně záleží...takže držím pěsti .

Damašovando: Jéé ty se budeš vdávat? Ale kilča ti jdou dolů moc pěkně, budeš nevěsta prizceznička .

Niko: tý bláho, napoprvé jsi uběhla kilák a půl wow to smekám...já ted chodím běhat přes měsíc a zatím žádný veliký zlepšení nevidím...běháme taky asi ten kilák a půl, ale že mi to vždycky dá zabrat...a ty jsi předtím ještě hodku cvičila....teda je fajn když tě to takhle baví....

Soni: souhlasím, že na srazu jsi byla troufám si říct, že jsi tam byla nejhezčí "baba" ....

No a ted já....do tabulky prosím zapsat váhu jako minule...ted jsem se do toho opřela je to asi 3dny...tak pochybuju, že za ty tři dny bych měla nějakou změnu...už sjem měsíc nestála na váze, docela se bojim.....ale dokonce i se snažím jíst pravidelně, zatím 4x denně ale aspon tak ...každý den něco dělám bud běh, nebo cvíčo a holky ....ode dneška jezdím do práce na kole...mám to cca 13km...ráno z kopce dolů ale odpo je to pořád jen do kopce,,,,tak snad mi to vydží...

Mějte se krásně papapa
Lilimi
petrasan
| 10. 6. 2008 10:24
nedej se a hlavně neklesej na mysli, držím ti palce nebo raději pěsti. Snad se brzo dostaví něco pozitivního. Osobně tyhle věci beru vždycky jako zkoušku, abych nezešílela, říkám si - moje cesta je přímá a jasná a celkem se mi daří, když pro to něco dělám, ale překážky a zkoušky v různých podobách prostě přijít musí, abych si nemyslela, že všechno dostanu jen tak či skoro zadarmo. Je to takové prověřování naší duše a vůle. A v tom se holky nesmíme dát a vůbec nepomyslet na to, že něco nejde či prohru, to je konečná. Dál později. Dneska musím makat neb potřebuju brzo vypadnout, protože máme v MŠ, kam bude chodit Štěpán karneval a tak abych byla doma v 15 h. Trochu se nám objevily komplikace se zápisem do školky, je moc dětí a školky praskají ve švech a to bydlíme ve stejné městské části a ještě jsem pracující matka. Už pomůže snad jen špatná sociální situace, aby se dítě normálně dostalo do školy.
pusinky
Lilimi
| 10. 6. 2008 07:40
No děkuji moc za podporu zatim praci hledam ale marně. Jsem tejden doma a myslim že zešilim ale hrozně.
co nového
nika2411
| 9. 6. 2008 23:20
No konečně se nám ta diskuze holky rozjela. Co říkáte?

Sonísku - tys na tom srazu opravdu jen zářila - jako sluníčko. Opravdu ti to moc slušelo.

Lilimi: jaktože tě vyhodili? Hlavně se holka drž! Jsme s tebou.

My jsme byli dneska zase už třetí den běhat, k tomu jsem ráno hoďku a čtvrt cvičila s Vaškem, takže jsem ráda, že se vůbec pohnu . Ale baví mě to - opravdu. Zítra jedem do Hradiště do školy odevzat jednu práci a zrovna si uděláme výlet na Buchlov - je to jen asi 15 nebo 20 km. Tak už se moc těším. Aspoň nějaké zpříjemnění zkouškového. Já už to nějak neřeším. Už mi to připadá jako kdyby už bylo po zkouškách. Dneska byl můj v práci a já tu byla celý den sama. Holky já se tááák nudila. Už jsem nevěděla co dělat. Nádobí jsem umyla, navařila, zacvičila si, zkoukla internet, chvilku telku, nějaké počteníčko v časáku a pak děs a hrůza - jen jsem tady přešlapovala a fakt se nudila. Můj došel až kolem půl 6, a pak mi usnul v klíně. Já mezitím zkoukla Ulici a pak jsem kolem osmé vyrazili běhat. O třičtvrtě na 9 jsme došli domů a dali si pivečko - jééé to byla vzpruha.
ahoj
jandula76
| 9. 6. 2008 23:17
Petrasan, tak to je mi s mamkou líto, ten Jablonce je snad zakletý, kámoška taky na kole taky před barákem a nadvakrát zlomený rameno a rozdrcený loket, rameno ji budou vyndávat už ted v červenci, ale loket prý až v zimě- auau, blbý:(

Lilimi, jak vyhodili z práce? Kdo si to dovolil? Řekni a já tam na ně dojedu:(((
Jinak taky mi váha vylezla nahoru, bééééé:((((

Gratulace k DiS super jednička, bože holky jste táááák chytré:)))

Jdu si umýt hlavu, už chodím asi tak 2 hodiny a furt jsem do tý koupelky nedošla, tak papapapapa Jana
Petrasan
nika2411
| 9. 6. 2008 23:09
Ahoj Petrasan, s maminkou je mi to moc líto. Doufám, že bude brzo v pořádku.

Ohledně té HA. Já žádnou neberu už rok a půl ( před tím jsem ji brala cca 6 let).Psala jsem jen, že, jak jsem ji vysadila, že mi nenaskočil cyklus. A tak jsem skoro rok vyčkávala. Doufala jsem, že to naskočí samo, ale bohužel úspěch žádný, tak skoro rok jsem z toho důvodu na hormonech - vím, že je to nejspíš stejný sajrajt jako HA, ale ta aspoň měla výhodu - chránila před otěhotněním. Tohle mi má jen upravit cyklus, nic víc. Takže si musíme dávat jooooo velký pozor
velká gratulace
nika2411
| 9. 6. 2008 23:05
Lucisho ty naše šikulko šikovná!!!!!! Moc moc gratuluju a tiše závidím . Už se těším, až to budu mít taky za sebou. To mi pak spadne takový šutr, že snad vyvolá i zemětřesení.
Lucisha
eleanorita
| 9. 6. 2008 22:07
taky velká gratulace , jsi šikulka
gratulace
Lilimi
| 9. 6. 2008 20:03
no LUsich taky mooooc gratuluju jsi šikulka fakt jo....tak at najdeš skvělou praci beruško!!!
gratulace
Kibic
| 9. 6. 2008 18:57
Lucisho, taky se připojuji ke gratulacím. Je to úleva, co? Dcera odstátnicovala zrovna minulý týden, tak vím o čem je řeč. Pěkně to oslav a na kilča se na chvíli vykašli.
:)
slunko
| 9. 6. 2008 18:12
Petrasan: Doufám, že mamča bude brzy v pořádku. Sešněrovaná ruka asi není úplně to vončo, ale časem se to určitě srovná, budu jí držet palce. O zahradničení ani nemluv. Přijela jsem v sobotu navečer z kurzu a celou neděli jsem jen plela, likvidovala zbytky po slimácích a mšicích, a bohužel jsem je nechala od přítele nastříkat (aby se zlikvidovaly ty mšice), i když jsem striktně proti tomu. Nicméně, postříkaný špenát vyhodím, jíst ho nebudu, i když ho miluju a strašně jsem se na něho těšila . O slimácích ani nemluv, demolují nám všechno co můžou. Používáme modré granule, dávám je bezprostředně (do úkrytu z malého plastového květináče) k bylinkám i okolo celé zahrádky, naštěstí je to úspěšně likviduje, nebýt granulí, nemám už vůbec nic, ale hodně sežraly, to je fakt. A to jsou ještě malí, až budou mít 8 cm, budou ohavný. A vůbec se mi letos nějak hůř daří. Bazalka mi celá shnila (déšt mi zaplavil sazeničky a už jsem je nezachránila), sazeničku šalvěje mám také zničenou (jediná vyklíčila z celého pytlíčku), ostropestřec mi nevyklíčil vůbec, fenykl a další jen pár semínek z mnoha (jako by je něco zespoda žralo) . No ale dost toho, aspoň že salát mi tam nějaký zůstal, ředkvičky, holky to je takováááá dobrota . Tohle miluju, snídat třešně, svačit jahody, obědvat zeleninu s masem, večeřet zase zeleninu s něčím mňááám

K té HA, zrovna jste mi s tím padly do noty. Před týdnem jsem měla dostat menstruaci. Chtěla jsem konečně vysadit HA, ten měsíc bez ní byl bezva, ale menses se nedostavil a já měla podezření dokonce na těhotenství. Celá vystresovaná jsem byla u gynekologa, ten ho naštěstí vyloučil (i když bych nebyla proti, ale ještě nejsme úplně připraveni), dal mi vyvolávačku a já si nechala zase předepsat HA (stydím se, ale nějak nejsme schopní se k tomu postavit zodpovědně a dát si pozor). Mrzí mě, že neexistuje nic mechanického (bez hormonů) a přitom relativně pohodlného. No, dám tomu ještě tak rok dva a pak se budu snažit o dítě, dneska jsem k tomu měla hoodně blízko

Jinak co se týče hubnutí, snad se po menstruaci zase ustálím, teď to neskutečně kolísalo a bolelo mě při běhu břicho, takže se těším až se do toho zase opřu.

Jinak gratuluju k DiS.!!!! Každý úspěch stojí za to vid. Hezky to oslav!!!! mějte se moc hezky holky, papa K.
Lucischo
domasovanda
| 9. 6. 2008 16:33
velká gratulace k DiS,my ti tu absenci rády promineme,když to dopadlo tak dobře a ještě s vyznamenáním.Tak ještě jednou
jupíííííííí
Lucisha
| 9. 6. 2008 15:31
Ahojte kočandy! Moc Vás zdravím! Omlouvám se, že jsem dlouho nenapsala, ale kiksnul nám zase noťas .
Neměla jsem odkud napsat, protože jsem se celý minulý týden jen učila. A to proto, aby se ze mě dnes úspěšně stal DiS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A pozor, s vyznamenáním! Šla jsem jako druhá hned ráno. Fuj, to byly nervy!
Jako to je poprvé, co jsem ve svém studentském životě dostala vyznamenání! V pátek máme slavnostní vyřazení. Takže hurá prázdniny a hurá pomalu začít shánět práci...
Na váhu jsem radši ani nelezla. Bude otřesná. Začalo to oslavou maminy- celý víkend a pak už to jen přes týden jelo. Nestíhala jsem cvičit, nervy jsem si obalovala sladkým.. Ale teď už mám čas, takže zase hurá do toho!
ahoj
eleanorita
| 9. 6. 2008 13:08
včera jsem už nějak nestihla sem zaskočit.

Ale copak to dnes čtu, Lilimi jak to, že tě vyhodili z práce? Zkus se holka nějak vzchopit, byla by škoda zajídat vztek a další pocity špatným jídlem. Určitě jsi něco shodila a bylo by škoda ta kila nabrat takhle zpět a zbytečně.

Sonísku ohromně ti to na srazu slušelo, jak už všechny holčiny chválily...byla a vlastně jsi .

Petrasan - nepřítomnost jsi nám tu nahradila bezva dlouhým příspěvkem. Je pravda, že tu kolikrát člověk něco nadhodí, ale to téma se bohužel taky občas ztratí..... O té antikoncepci by to bylo na založení další diskuze, ale ta tu na viktorce jistě už někde je. Asi všechno co do sebe ládujem nebude úplně OK. Já zatím mimi nechci a HA je pro mě zatím asi nejpohodlnějším prostředkem pro ochranu proti početí. Za pár let třeba můžu taky litovat, ale nechci předbíhat. Spousta mých kamarádek bralo HA 3 - 10 let a mimi měly bez problémů. Určitě je to téma k zamyšlení, to souhlasím...........

Pracovní víkend jsem zvládla, dnes mě čeká práce taky, zase od 15 hodin, ale zítra mám volno. Myslela jsem si, že s tím naším novým mazlikem vyjedeme na první výlet, ale bohužel přítel jede na pohřeb do Kralup. Zemřel mu strýc. A myslím si, že to byla vina lékaře. On byl totiž někok týdnů po operaci střev, na kontrole, na kterou docházel pravidelně, se lékařce zmínil o tom, že ho to břicho bolí, ona na to, že to nic není, že to přejde. Nedostal ani žádné léky, poslala ho prostě domů. Druhý den po poslední kontrole ho jeho manželka našla v koupelně už mrtvého. Vracela se z noční směny. Smutný příběh. Myslím si, že v tom prostě bylo pochybení.

Mě tento týden čeká taky kontrola, až mám z toho úplně strach, jestli bude mít doktor náladu, protože tam jsem vařená pečená. Holt musím otravovat dokud se nezačně něco dít.

Holky mějte se zatím fajn
smršť
petrasan
| 9. 6. 2008 12:20
, sice sem už tak často některé nechodím, ale stále se snažím alespoň číst a i reagovat a několikrát jsem se snažila nadhodit nějaké téma, ale vy jste nereagovaly...
Měla jsem teď poměrně barvitý týden, poté co jsem tu od Janduly četla děsivý příspěvek o cyklistovi v bezvědomí a říkala si v duchu šílenec, sebevrah, tak se den na to moje máma vysekala na kole a taky v Jablonci a navíc skoro před domem na kole a protože je starší ročník a řídnou jí kosti, no a byla zřejmě unavená a vyřízená, tak nějak prudce zabrzdila z kopce a spadla na loket, který si na několikrát zlomila. Tudíž ještě ten večer ji vezl táta do nemocnice a rovnou si ji tam nechali, že jí musí ruku "otevřít" a vypomoct si dráty, aby jí to dobře srostlo. Takže leží v nemocnici, dnes jí pouští. No a tak jsme museli v pátek se na ni zajet podívat, jak na tom je. Měla jsem vůbec náročný týden a ještě tento týden mám dost dodělávek, protože příští si pak od čtvrtka chci vzít dovolenou. V pátek jsem jen kmitala, ale ráno šla alespoň na spinning.
V úterý jsem dělala jednu prezentaci , ve středu tu měla "delegaci" z Louvru, což mě stálo celý den a ve čtvrtek jsem usnula u počítače, jak jsem byla z toho týdne vyřízená. Taky moje produktivita práce ve čtvrtek značně poklesla. Myslela jsem si , že něco udělám přes víkend, ale jeli jsme na chalupu se synem za mým tátou a protože nám zrají jahody a třešně, hádejte, co jsme dělali. Ani tak nejsme schopni to všechno sklidit, pobíhali jsme po zahradě a vyvazovali a hnojili rajčata, stříhali víno atd. Řada podobných činností, však to asi znáte, kdo zemědělčíte.
Byla jsem se mrknout u sousedky na zahradě, jelikož má nádherné starofrancouzské růže, takže mám opět motivaci. Chci mít taky takhle zarostlou a voňavou zahradu a to vám musím napsat, včera v noci jsem ještě hubila pro změnu u nás doma slimáky - hnědé(španělské), normálně je sbírám a vybíjím, ale objevilo se nám jich po tom dešti tolik, že jsem ještě nic podobného v Pze neviděla. Jak jsem byla vzteklá, tak jsem z nich udělala fašírku motyčkou, sežrali mi totiž všechny moje vypěstované salátky, které jsem už chtěla sklízet, vrhli se i na bazalku, což nechápu, protože tyhle aromatické věci údajně nemají rádi, ale opak je pravdou, tito zrzaví, jak jsem se dočetla na netu sežerou i afrikáky, které se normálně vysazují proti mšicím a škůdcům, jelikož svým smradem odpuzují. Ale slimákům to nevadí, takže se mi vrhli i na řeřichu, bazalky, rozmarýnu, naštěstí jsem je posbírala a vymlátila, to jsem tedy dělala místo sezení na netu.
Dnes si asi proti mému přesvědčení půjdu koupit přípravek na ně a budu je hubit systematicky než mi ještě vlezou na zbytek bylinek a na růže. Mj. mám teď nádherně rozkvetlé růže před vchodem, musím vám poslat foto. Už jsem si objednala i další druhy speciálně šlechtěné v nádhrných barvách a vůních. Začínám tomu těžce propadat, ale miluju u nich sedět a čichat a dívat se na ty barvy. Vysadím i víc popínavých - romantických. Navíc jsem se teď inspirovala v Paříži, kde před těmi barokními paláci měli vysazené starofrancouzské růže včetně stromkových - je to nádhera. Já jsem takový staromilec, představuju si , že žiju v takové zahradě tak v 19.st. Ostatně mám velmi ráda např. příběhy J. Austenové.
V Paříži jsem viděla i středověkou zahradu nebo zahradu dělanou podle středověkého modelu v Cluny. Takže jsem zčíhla všechny plodiny, co tam měli a není to nic neznámého - cibule, česnek, fenykl, rozmarýn, křen, šípkové růže a mnoho bylin. Měli tam i krásné knihy na toto téma. Ale dost o zahradničení. Snad mě nevezme útokem slimák.
Sonísku - vše hezké, co k tomu dodat a když hubneš, všichni si toho všimnou...a pochválí
Niko- výborně, vidíš, jak ti to jde a to bylo nářků
Petulo- s autem se smíří, spíš mě děsí tvůj zdravotní stav a Niky. Holky chtělo by to asi opravdu se sobě věnovat a poznat max. svoje tělo. Nemůžete přece žít a fungovat jen z hormonů. Není myšleno špatně. Navíc o HA už nemám valné mínění. Sama jsem to brala, ale definitivně skončila v r. 2002. Když si ještě uvědomím, že je to uměle udržovaný stav prakticky trvalého těhotenství...., to asi fakt není příznivý pro tělo ať si říká kdo chce co chce. Osobně mi vysychala sliznice.
Teď nic neberu a menzes mám naprosto pravidelně, vše jde jak má. Po porodu taky , začala jsem menstruovat asi 7 měsíců po porodu a od té doby bez problémů. Ale psala jsem, že chodím i na lymfatické masáže a znovu a znovu opakuju, je to špička a myslím, že na mém zdraví se to velmi pozitivně projevuje. Jen mě trápí ten halux, ale s tím půjdu na podzim na operaci, takže snad pak budu mít klid. Už nebudu mít takové problémy s nohama, ale rozdíl od vás holky je, že je to mechanická záležitost - disproporce, kterou jsem bohužel nechala trochu dlouho bez povšimnutí a trpěla.
Jinak i já jsem měla sraz po 20 letech ZŠ, to je tedy číslo, vždycky mě to vyděsí, když to vidím napsané. No připadala jsem si tam trochu jako marťan, protože jsem ty lidi víceméně 20 let neviděla a někteří se pravda moc nezměnili. Jsou tam tací , co už mají i 15leté dítě a já 3 leté. Mají trošku jiný životní styl a přístup, prý mě nepoznali, že jsem se fyzicky dost změnila, no mně to ani nepřijde samozřejmě ale možná. A taky jsem byla mj. pochválena, že jsem tak hubená i jako matka. Tak nevím, co ti kluci mají doma. Je fakt , že jsem z toho v těhotenství měla fobijku, ale dokázala jsem to zažehnat, takže holky, co s tím máte problémy a stále nevíte, jde to..., jen když si to vezmete do hlavy a kontrolujete se.
Obecně jsem si více rozuměla s kluky na srazu, holky se bavily veskrze jen o svých dětech a domácnosti a jak mají strach z toho či onoho. Žádné koníčky - jen šůrují a vaří, kromě 2. Tak to opravdu není téma pro mě, sice neustále vařím, ale šůrování není můj smysl života. Dělám to jen z nutnosti. A pak nezírám na bednu raději si čtu nebo s někým posedím a pokecám než se dívám na přiblblé seriály. Ovšem s kluky jsem se pobavila dobře - o sportech, práci, cestování, partnerských vztazích, adrenalinu hlavně při sportu, protože tam samozřejmě jsou cyklističtí šílenci - to k Jbc patří , že Jandulo, ovšem někdy to blbě končí. Ale já nejsem ten typ sebevraha, víc ujíždím a riskuju na lyžích, ale taky už ne jako dřív. Asi před 5 týdny jsem taky spadla v lese z kola, ale naštěstí jsem si jen narazila kostrč - ovšem ten otok, co jsem tam měla a bolest - znáte to , nemohla jsem si pořádně sednout. Ale už je to dobrý...
Tak, milé dámy, prozatím končím tento předlouhý monolog.
Ahoj kočky
domasovanda
| 9. 6. 2008 10:14
všechny Vás zdravím a blahopřeji k úspěchům,i když jsou třeba malé ale
daří se.Já jsem teď mesíc tak nějak polevila a ode dneška jedu zase
naplno,potřebuji ještě pár kilo abych si mohla vybrat nějaké hezké
svatební šatičkay a nebyla v tom jako almara,takže dneska hlásím opět
nástup do tvrdého boje,taky jdu dneska k zubaři na otisky-bléééé
to zase bude něco na mě,snesu všechno,ale ten hnus co se do toho kouše
néééééééééééé.Malá
mi je, to asi 3 roky kopla botou do zubů a kousek mi ho ukapla a
jelikož mám zuby po mamince(měla ve 30 paradentozu) a já jsme na tom
stejně,tak mi dělají dva přední zuby nové,jak mi je malá ukopla tak mi
je pořád dolepují a mě už to nebaví,pořád mi to upadává,.tak třeba bude
na chvilku pokoj-aspoň budu pěkná něvesta !!!!Jinak
s vařením taky nevím,nějak mě to poslední dobou nebaví,ten můj s dědem
jsou pořád někde na cestách,malá obědvá ve školce a mamka mi vždycky
řekně,že si něco vezme a já se odbudu,ale asi zase budu muset začít,tak
dneska uvařím asi těštoviny a udělám si těstovinovej salátek s
tuňákem.Tak se zatím mějte a já dneska určo ještě písnu,letím si
napustit vodu,musím začít zase hodně pít-to jsme totiž taky
flákala,ale nepřibrala jsem hubla jsem pořád jen ale půl kila
misto kilčo,ale co pořád lepší tohle jak kilo na hoře,že
pondělí
jannika
| 9. 6. 2008 09:50
zdravím vás kočenky,jaký byl víkend?U mě to byla BECHEROVÁ smršt' v pátek sme měli oslavu sestra měla18 a odjíždí nám na 3měsíce do Řecka tak sem to ořvala.Já se tak namazala tím Becherem že sem v so ráno myslela že umírám,bylo mi zle ještě včeraa jak mě v sobotu bolela pravá ledvina,au au auuuuuusem taky trubka od 15hod nepila žádnou tekutinu jen tu kořalku a že jí bylo se nedivím že se jí to nelíbilo slíbila sem tělíčku že tohle se už opakovat nebude
Sonišku-téééda Ty si fakt kočkamoc moc Ti to sluší,počasíčko ste měli taky krásný co víc si přát vid.
Dneska je pěkně dusno,mohlo by sprchnout
tak já si jdu nachystat mnamku do práce a asi si ještě skočím na solárko,at nejsem jak ředitel vápenky,tak páááááááááá a hezký den
pondělí
ilona
| 9. 6. 2008 09:41
Ahoj holky! Tak vás zdravím při pondělku. Sonísek teda na tom srázku si byla opravdu nejhezčí!! Si teda fakt Jandulko děkuji za přáníčko k umístění! Lilimi jakto,že tě vyhodili s práce? To mě mrzí!Jinak teda nevím holky co dnes vařit.Dneska sem nějaká líná.Ale aspon už dneska svítí sluníčko. Tak zatím se mějte! Pa!
:-)
Aklunajka
| 9. 6. 2008 09:20
Omlouvám se, ale celý víkend jsem dělala s přítelem včely - vytáčeli jsme medííík Takže jsem byla rád že jsme tp v 8 zabalili a šli jsme na zkoušky na hody - už se mi to blííííží no v 1 nejdřív spat - takže moje váha - 52,8... No trošku jsem to vylítala kolem těch včeliček a medíku jsem se vyhýbala jak čert kříži a ještě včera se nám povedlo chytit roj - byl na meruňce, tak 180cm od země, ale mezi vetvemi se tam vůbec nedalo projít a podstrčit rojáček... Byli jsme spocení jak nevím co ale nakonec nás ani nepíchli tak aspo¨n něco

No já končím jelikož jsem ve škole a máme IKT tak aby nic nebrblal Zatím pa a ještě jednou se omouvám...
vaha
Lilimi
| 9. 6. 2008 08:30
moc se omlouvam že tak pozdě. no teď jak mně vyhodili z prace měla jsem krizi a furt jedla...Hlavně sladke takže ono ten vysledek se dalo čekat vaha je 89,5 Kg njn jsem zas prase vyžrany...ale znovu májm jídelniček a znovu floru a znovu makam...takže teď valim do obchodu a pak si zacvičit...hojky pusinky.
kroupy
Kibic
| 8. 6. 2008 21:51
Sonisku, to myslíš vážně, že tohleto dneska spadlo u Sychru? Neuvěřitelný . A tady, asi tak 25 km dál ani kapička. To bydlím tedy sakra dobře. Kdyby mě to zasáhlo na kole, tak nevím, nevím.....
Jandula76
SONISEK
| 8. 6. 2008 20:50
Jandulko,díky za pochvalu.Tak to mě mrzí,tak sned se tu zítra sejdeme během dne,júúúú
Ahojky
jandula76
| 8. 6. 2008 20:29
Sonisku, mě nejde spojit ICQ, ach jooooooooooooo, nějaká chyba mi to hlásí a mám to zkusit později, tak ale později už budeš v práci, vid?

Koukám jak jsi se měla krásně.)
Mooc ti to tam sluší, vypadáš hezky, mladě a svěže:)))

Tééda ty kroupy to je neskutečný, tady bylo taky hnusně, dokonce i trochu pršelo, ale k večeru cca 17hod, se udělalo tak hezky , že jsme ještě s malým jeli na kolotoče i maminka se svezla na jedné horské dráze a to už mi totálně stačilo, nějak jsem odvykla, jako dítě jsem jezdila třeba 10x za sebou na řetízkáči, ale ted už se mi motá hlava jen to vidím :)))))))

Tak hlavně,že jsi si to užila, kroupy jsou děsný, ještě že stihli všechno poschovávat, a na noční to nějak zvládni, myslím že kolem 3 budeš mrtvý muž , to byla vždy má krizová hodinka:)))))

papapa Jana
poslední
SONISEK
| 8. 6. 2008 19:56
auto prý stačili dát ještě do garáže
další
SONISEK
| 8. 6. 2008 19:55
kroupy
ještě
SONISEK
| 8. 6. 2008 19:54
hrůza
Kibic
SONISEK
| 8. 6. 2008 19:53
To víš,že jo,hlavně,když si všimli,že jsem od posledního srazu zhubla.Ta slova:Ty jsi hubená(to přehnali),tak to jsem neslyšela už let.Měla jsem ohromnou radost.A k tomu počasí,tak posílám fotky od dcery,která bydlí v Borku u Sycheráku,určitě víš,kde to je a neskutečné,jak to tam zasáhlo.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
23. 6. 2025 18:13
14567
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Mariana
23. 6. 2025 19:20