Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

pochvala
Kibic
| 8. 6. 2008 19:34
Sonisku, moc ti to slušelo. Určitě jsi měla i sama dobrý pocit, že jo?

Jinak u nás na západě za celý den nesprchlo, jen tu dost fouká. Ale kolo jsem zmákla, neodválo mě to.

Papa
konečná
SONISEK
| 8. 6. 2008 18:46
naši chlapci
a ještě jedna
SONISEK
| 8. 6. 2008 18:42
ten nám i pěkně zahrál ia zazpíval a my s nim...
další
SONISEK
| 8. 6. 2008 18:39
se mnou
a ještě
SONISEK
| 8. 6. 2008 18:36
naše holky
další
SONISEK
| 8. 6. 2008 18:33
naše posezení (to djel jeden spolužák na druhou sranu řeky a v lesíku si nás takto přiblížil a vyfotil a to byla opravdu dálka,měl dobrý foťák
sraz
SONISEK
| 8. 6. 2008 18:30
AHOJ,tak sraz mám za sebou,bylo fajn ,jako vždy i když se nás tam sešlo méně než loni. Hodně se jich na poslední chvíli omluvilo,většinou ti co dojíždějí.Samo,že se nedá nikdy udělat termín,aby to vyhovovalo každému. Až na tu zimu,byl dosti studený vítr,to šlo a to bylo odpoledne tak pěkně.Seděli jsme venku,potom jsme se přestěhovali do vnitř.Velkou radost mi udělala děvčata,která se loni nezůčastnila,ale poznala jsem všechna.Asi kolem 3h nás bohužel vyhodili,ale tak jako loni,naše už zmenšená skupinka,to nechtěla ještě zabalit,tak jsme šli do jedné restaurace,kde i pouštěli hudbu a tak i taneček byl.Co Vám budu povídat,dorazila jsem v 5h ráno,nějak jsme se nemohli rozloučit .Ale bylo to opravdu fajn.Nějakou fotečku Vám vložím hned a potom jich dám více do deníčku.Dneska jsem do deníčku vložila opět foto hubnutí na porovnání,tak se můžete kouknout.Není to už taková změna,ale už jsem tam vyfocená v tričku,což bych si asi před tím nedovolila.
Tak se mějte mocinky pěkně a já za chvíli do práce na noční,na to,že jsem toho moc dneska nenaspala,tak to bude asi kruté...
Jen v rychlo
Anny
| 8. 6. 2008 13:56
Ahoj holčičky.Já fakt nějak nestíhám.Jak se udělá hezky,jsme stále venku.Minulý víkend jsem u našich pomáhala sušit seno a že maji opravdu kus zahrady.Právě jsem to tu poklidila po obědě a letim ke kámošce na kafčo.Večer zas jdeme ke kamarádům,se kterýma poletíme na tu Mallorku.Už se nám to krátí,moc se těším,hlavně na vodu.Jsem totiž kachna.
Tak ta moje váha nic moc.Oni mi zas přijdou ty moje dny a docela jsem i zahřešila se sladkým.71,3kg,to tedy nevím,jak za 4 týdny bych měla dát 5 kg dolu,to už nestíhám,ale snad se mi podaří alespoň ta šestka na začátku.To se zvládnout dá.

Tak já už opravdu musím.Mějte se všechny mooooc krásně.Zas někdy pa.
Ahojda:)
jandula76
| 8. 6. 2008 13:16
Ahojte všechny, ten můj si tady rozdělal bonbonieru, asi ho zabiju, buch buch buch a je po něm

Venku je totálně hnusně, zataženo a mrholí:)

My ještě nejedli ani nechystál oběd, my totiž čekáme než Vojtulka vstane a pak jedeme do hospůdky na rodinný obídek:)
To se mám, že?

Tcpetula, jdi do řidičáku, budeš zírat jaký zažiješ pocit svobody:)
Je to super, já řídím od 18 a rozhodně už si to bez auta neumím představit:)
Takže za mě, jdi do autoškoly, je to super rozhodnutí

Jak se jinak máte holčinky, tady leje jak z konve, alespon nemusím zalívat , jinak to stojí za prd, včera to bylo úžasný, bylo krásně a teplíčko a ted? ach jooooooo:((((

Tak se mějte krásně, jo a k dračím lodím GRATULACE!!!!
Super uspěch!!!!

papapa Jana
díky
ilona
| 8. 6. 2008 11:55
Vám holky,že jste mě tak krásně pochválily,ale není to stále vončo! Potřebovala bych se dokopat do cvičení abych posílila břicho.No uvidíme snad.... Tak včera sem jela ty dračí lodě.Byl to mix s chlapama a skončili sme s 12 na 6 místě,tak bych řekla taky ůspěch ne?A naši chlapi skončili 12 s 24 posádek,tak sme spokojení.jinak sem to jídlo včera šidila,ale toho vínka co padlo! Tady je dnes zatženo a mrholí,tak to dnes vypadá na gaučing! zatím pa pa!!!
ahojky
eleanorita
| 8. 6. 2008 11:38
Verunko ty ani děkovat nemusíš, vždyť si pochvaly zasloužíš. A je super, že tu s námi zůstaneš, ikdyž už jsi došla do sladkého cíle a zbytečných kil jsi se tak zbavila. Pomalu se k tomu zdárnému konci bez kil navíc blížím také, a na 100 % tu poté zůstanu taky. Mám Vás všechny ráda .
Chtěla jsem reagovat na více příspěvků, ale teď se mi to vykouřilo z hlavy, četla jsem je v noci v práci.........tak možná později si vzpomenu a nebo to přečtu znovu.

Musím Vám napsat jak jsem praštěná. Večer v práci jsem holkám dělala djku a pouštěla jim songy. Já tam narazila na písničku, která se mi tuze líbila a řekla si, že si ji doma stáhnu. No domů jsem dorazila před půlnocí, vykoupala jsem se a šupky k pc. Seděla jsem u něj do pů třetí a stahovala celé album. A co mě tak zaujalo.......Leona Lewis a její písnička Better in time. Ráno jsem se probudila a cítila jsem se jako když mě někdo celou noc tloukl kladivem do hlavy .

Dnes jsem se na chvilku vyvalila na balkoně, abych trochu přikrmila bronz. Pak jsem si vzpomněla na Viktorky a za chvíli budu muset jít kuchtit miláčkovi nějakej dlabanec, je po noční tak můžu vařit až takhle pozdě, a asi budu dělat halušky. Já jsem poslední dobou hodně jenom na zelenině a ovoci, ani na nic jiného nemám chuť, dokonce ani na sladké.

Ve tři hodiny budu muset šupajdit zase do práce a budu tam až do noci, tak zkusím zabrousit i sem k viktorkám.

A ještě......tím autíčkem se jezdí bezvadně!!! nelituju toho, že jsme do něj šli. Asi se přihlásim do autoškoly, abych mohla drandit taky..............

teď už ale pa a když tak večer ..................
ahojky
Kibic
| 7. 6. 2008 21:33
K vážení - nemám se čím pochlubit, asi se mi zasekla váha. Ladi, napiš mi stejnou váhu co minule, přes týden to lítá plus, mínus 0,5 kg. Možná už mi to stačí. Je fakt, že už jsem docela spokojená. Už si můžu zase dovolit trošku těsnější trička a nepřetejkají mi přitom pneumatiky na bocích. Tak ještě chvilku vydržím a uvidím co bude.

Jinak děkuji za podporu ke studiu. Ve čtvrtek jsem poslala přihlášku, abych si to ještě náhodou nerozmyslela. Podporu doma mám, i podmínky. Tak s chutí do toho.
Adel - to jsi dobrá , že studuješ na denním při práci. To musí být záhul. Ani si to neumím představit.

Přeji všem krásnou sluníčkovou neděli.
víkend
nika2411
| 7. 6. 2008 17:54
Ahoj holky. Chtěla jsem vám všem moc poděkovat za pochvaly. Moc si jich vážím.

Já jsem dneska jakási unavená. Ráno jsem byla za mojím v práci - pokládal plovoucí podlahu, tak jsem se něco málo přiučila . Pak jsme poobědvali,dali kafíčko a já se vrhla na úklid pokojíku. Už jsem tu měla nánosy prachu.....to studium je vyčerpávající, natož tak ještě uklízet, na to nezbývá síla ani nálada. Jo - zkoušku jsem si posunula z úterka až na 16.6., tak si aspoň trošku odpočinu a budu mít čas jen sama na sebe.

Můj teďka dělá něco na autě, tak relaxuju. Včera jsme byli zase běhat a řeknu vám, že až dneska ráno to na mě začalo působit - skoro jsem se nemohla zvednout z postele . Já totiž ještě včera skoro hoďku cvičila a pak jsme ještě šli běhat. Den předtím jsme taky běhali a ještě den předtím jsem opět cvičila. Já jsem nezmar .

Včera jsem holky dělala suprový obídek: zapečené brambory s kysaným zelím - všem to moc chutnalo. Recept: vymažete pekáček a vyskládáte ho bramborama ( uvaříte je ve slupce, oloupete a nakrájíte na kolečka), brambory jsem trošku pokapala olivovým olejem, osolila, a okmínovala, pak jsem na ně dala vrstvu kysaného zelí a opět vrstvu brambor - olej, sůl, kmín. Všecky 3 vrstvy jsem zalila smetanou ke šlehání a dala zapéct. Asi po 20 minutkách jsem to posypala kouskem nivy - jen pro zvýraznění chuti a nechala ještě tak 10 15 minutek zapékat. Bylo to moc dobré
váha
veronikav
| 7. 6. 2008 11:42
Ahoj kočky,

tak moje váha je 75,8... No mohlo by to jít rychleji, ale je fakt, že jsem se celý týden nedohrabala ke cvičení. Bylo mi nějak divně.
Holky později tu písnu, ted letím.. páááá
váha
veronikav
| 7. 6. 2008 11:42
Ahoj kočky,

tak moje váha je 75,8... No mohlo by to jít rychleji, ale je fakt, že jsem se celý týden nedohrabala ke cvičení. Bylo mi nějak divně.
Holky později tu písnu, ted letím.. páááá
Jinak
adel
| 7. 6. 2008 11:36
jsem chtěla reagovat ještě na spoustu příspěvků, ale bohužel už to mám pomotané. Blahopřeju k úbytkům na váze, přeju vám pohodu a dobrou náladu a příjemně strávený víkend. Já se mažu učit a sem tam se sem kouknu, tak se čiňte, ať mám co číst, až mě přestane bavit PŽP .
Všem krásný
adel
| 7. 6. 2008 11:31
slunečný víkend.Hlásím váhu 73,8kg. Nic moc, ale snad to po zkouškovém zase půjde dolů.
Sonisku jsi opravdu a těším se, až budeš referovat o srazu!
Niky blahopřeju k ideální váze a samozřejmě ke zkouškám a jen tiše závidím.
Kibic studovat je fajn v každém věku, doporučuju!!! Já začala hodně pozdě a vybrala jsem si hodně náročnou školu, která nemá dálkové studium, tak jsem na denním.Samozřejmě chodím do práce, protože sponzoři nejsou, je to hodně náročné nejen na čas, ale i na stres, protože na fakultě není neobvyklé, že v pátém ročníku vyletíš. Přesto nelituju (zatím), dává mi to hodně.A když tě tvoje okolí alespoň troošku podpoří, nebo alespoň neškodí, tak se to dá.
Jandula to nevadí, že kilča nejdou tak rychle dolů. Když je nějaká oslava nebo grilovačka, tak taky zhřeším. Ty to zase napravíš příští dny. Je lepší mít stále dobrou náladu než být vystresovaná z toho, co si smím dát k jídlu. Až budeme považovat zdravou stravu za samozřejmou, tak nás přejdou i ty chutě na nezdravé věci. Ale to chce čas .
Ahojda.), zase poslední což?
jandula76
| 6. 6. 2008 23:12
Já se picnu at dělám co dělám, vždy tu jsem poslední

Holky já jdu s ostudou, normálně mi ta váha ukazuje kilčo navíc, asi je rozbitá

Achhhh jo , udělalo se hezky, furt nějaký ohně a oslavy, zítra jarmark, to je děs, budu to muset nějak falšovat jinak mám ty kilča všechny zase zpátky, mě to tak nebaví:(((((((

Ale slibuji že už budu hodná, přísahám....., kdyžtak mě můžete přijít nabančit..

Jsem fakt pitomá, a vždycky když si dám něco na ohni, tak si říkám, je to jasný ráno máš o půl kila více, ale myslíte že mi to zabrání v tom to nesežrat? Nezabrání..!!!!!!!!!

Já nevím, nechcete se sem někdo přestěhovat? Že byste mi vždycky to jídlo sebral, kdybych si ho dávala v nevhodnou dobu, nebo nevhodné jídlo?
Kdo bude mít zájem uvolním mu pokojík v domečku, místa je tu dost:)))))))))

Niko, zlatíčko, téééédy obrovská gratulace jak k váze tak ke školním výkonům, to je super, jsem to věděla, ty jsi prostě chytrá baba

A to nevadí, že máš ideální váhu, chod sem stále, já jsem si na tebe tak zvykla, že by si mi opravdu hodně chyběla:)))

Soničko máš úžasný nehtíky, zítra tam budeš bezkonkurenční jednička:))))))))))))))
To se ti tvý spolužáci nebudou stačit divit:))))

Holky kde je LILI a BOBIK a zbytek?
To je divný, že ani na vážení se nás tu více nesejde, že???

Surino, ty budeš kočka na dovče, zase něco nafot at se můžou kochat i ti co zůstali doma, ju?

TCpetula, tak vidíš, maminka to tak zkousne, holt je to jiná generace, vše je asi o strachu, oni to nechápou, že ted se žije především na hypotékách a půjčkách a není to žádná ostuda ani hanba... , naši mají taky pořád pocit, že peníze se půjčovat nesmí a že je to hrozný, ale jinak bychom si fakt nemohli dovolit bydlení ani nic jiného, kdo na to dneska má, že?
Taky gratuluju k úbytku- jste holky šilkulky a já holka ostuda:((((((((((((((((((((((()

Ale slavnostně tu přísahám, že příště už uvidíte jak to spadlo dolů, doufám, že už mě dr. pustí cvičit, protože jinak se mi ta váha dává dolů dost těžko:)))

Tak jsem si vylila co jsem měla na srdíčku a zase můžu jít, že?

Tak kočenky, příští týden má být nic moc počasí tak doufám, že se tu sejdeme v hojném počtu:)))

Užívejte si všichni krásného léta, je krátké , ale krásné:)))

papapapa Jana

p.s. posílám jednu letní fotečku z lonské dovolené:)))
Ahojky holky
heladoma
| 6. 6. 2008 20:26
Tak vás zdavím po dlouhé době, jsem úplně vyčerpaná samá práce a do toho ještě Lukášek celý týden zvracel a měl průjem , týden byl klid a dnes má zase pro změnu teplotu. Já se s toho snad zblázním, pak má být člověk v pohodě, strašně špatně snáším , když dětem něco je.

No co se týče váhy nestojí to za nic v tom kalupu jsem myslela že něco shodím a ono nic váha stejná jako minule 67.

Holky mějte se moc fajn a užívejte sluníčka ,já mažu uložit děti a hurá pracovat.
Ahojíky holčinky :-)
Lerky
| 6. 6. 2008 19:33
Ahoj Viktorky,
koukám, že je tu poslední dobou opravdu málo příspěvků, no a vlastně se ani nedivím, počásko je moc krásný na to, aby jsme ho trávily u počítače...
Minulý týden jsem neměla čas, protože jsme sekali trávu a následně hrabali, taky jsme s přítelem jeli "poležet" k vodě a spoustu dalšího, tak jsem jen zběžně přečetla příspěvky, ale čas na reakce bohužel nebyl... Na té trávě jsem se i celkem opálila, jen to slunko zdá se mi je tento rok nějaké více "agresivní", vždycky jsem se opalovala dobře a dohněda a s kůží jsem neměla problém, ale teďka jsem se neustále musela škrábat, protože mě to docela svědilo, pak jsem měla i takovou suchou kůži, i když jsem se furt krémovala... no vůbec nechápu, čím to je...

Hibiskus, tebe jsem chtěla pochválit, protože ti to na té fotečce vážně moc sluší, no a ve skutečnosti určitě vypadáš ještě líp, jsi kóča

Také blahopřeju k úbytkům, jste všici šikulky šikovné... Niky tobě teda tiše závidím tu váhu!!!!!!!!!! Ale zároveň souhlasím, že už ses rozhodla dál nehubnout, protože si myslím, že už by to ani nemělo cenu zacházet do ještě větších extrémů a tím si spíš škodit, sluší ti to, máš opravdu krásnou postavu!!!!!!!!!! Jsi kočka

Tak teď ta moje váha, není to žádný zázrak, ale je tam váha 68 kg, vlastně moje výchozí... No, tak snad příště to bude zase o něco lepší a lepší a konečně přijdou úbytky!!!!! Ta váha mě vůbec netěší a stále mě honí chutě a občas jsem až protivná...

Tak se mějte moc moc krásně a užijte si krásný víkend, má být prý sluníčkový

Papa Léňa
Ahoj holky
domasovanda
| 6. 6. 2008 13:06
moje dnešní váha nic moc -05kg,ale
vím čím to je,dva víkendy po sobě grilování a ještě ke všemu příští
týden djdou oblíbené dny a tento týden celej týden občes krvácím,začala
jsme brát antikoncepci a je to tam napsané jako možné příznaky,takže se
není čemu divit.Tak doufám,že příště už to bude lepší
víkend
jannika
| 6. 6. 2008 13:00
tak sem se bála otevřít tyhle stránky že tady nic nového nebude ale je a je to skvělý
Na víkend jedeme k našim,sejdeme se tam po dlohé době celá rodinka a že nás je sestra bude mít 18 a taky nám 19.6.odlítá pracovat na 3měsíce do Řecka tak to bude i taková rozlučka,tak tam bude dobrot až se toho bojím
Niko-si fakt šikulka a je fajn že tu s náma zůstaneš dál
Soni-to vůbec nevadí žes mě přejmenovala,vlastně Janinko mi taky říkají tak o nic nejde
Holky gratuluju k úbytkům sme fakt dobrýýýý musím nás pochválit,no sebe taky i když dnes bez úbytku ale vím že je to jen tím že sem se včera tolik najedla,ale nebudu to šidit řeklo se v pátek tak at to vidím jak to dopadá když baštím
Tak vám kočenky přeju kráááásný víkend snad se ukáže i sluníčko i když tady to teda moc nevypadá,spíš jako by mělo každou minutu začít pršet...tak páááááááááááá Janča
Čau holčiny
Hibiscus
| 6. 6. 2008 11:50
Tak já jsem na tom jako slunko, úbytek jen 0,2 takže váha 59,3 a to jsem slibovala, že to tentokrát bude lepší. Cvičit cvičím, spíš flákám to jídlo. teď byly nějaké oslavy, grilování i zákuseček byl, nějaké vínko, na srazu to taky nebylo moc dietní no aspoň vím z čeho to je.
Niky gratuluji ke zkouškám i úbytkům na váze, teď tě ještě do tabulky dám a od příště se nám tabulky srazí .

Holky taky jste v tomhle počasí tak unavené, mně se chce prořád spát, dneská jsem neslyšela ani mobil, který mně budí, ještě že se o buzení postaral manžel. Jsem v nějakém útlumu, jak já se těším, že je zítra sobota...
Tak zbytek pište váhu ať můžu tabulku poslat co nejdříve. pá L.
ahojky
eleanorita
| 6. 6. 2008 11:36
Viktorky. Nejdříve musím poděkovat za útěchu, ohledně toho našeho autíka a rodičů. Už se to naštestí trochu vyjasnilo. Tatík je úplně v pohodě, ale mamina pořád řeší to, že je auto pro nás dva zbytečné. A že jsme ty peníze měli dát radši na ten náš úvěr. Nechce slyšet to, že všechno zvládáme a auto se nám moc hodí. Vždyť před rokem jsme si museli vzít úvěr, protože jsme kupovali byt za milion korun, dnes nám zbývá úvěr "jen" 200 tis. To máme za "chvíli" splacený. Dnes odpoledne k našim ještě půjdu, tak to bude zase vysvětlování, no snad už to pochopí. Bráška mě uklidňoval taky, že to za nějakou dobu přejde.

Niky, velká gratulace, ty zkoušky ti pěkně jdou , kdo jede ten maže .

S tou antikoncepcí je to blbý, taky beru, ale když jsem ji vysazovala, tak jsem neměla žádné problémy, to až když jsem začala brát jiný druh. Než doktor našel další vhodnou tak to trvalo skoro rok a já krvácela každých 14 dní, a menstruace trvala třeba 3 týdny, to bylo nepříjemný. S mimískem mám taky strach jak to bude. Jednou bych děti chtěla, ale v dnešní době už to početí skoro nejde u nikoho bez nějaké odborné pomoci, navíc si musím vyléčit ty moje záněty a v neposlední řadě už mám za sebou operaci vaječníků, kdy mi doktor řekl, že se klidně můžou opakovat. Tak uvidíme.

Moje váha se konečně pohla, mám 53,5 Kg . Může to být tím stresem co jsem měla s tím autem, a nebo taky tím, že jsem začala zase cvičit. Taky v tom teple není ani moc chuť k jídlu.

Dnes mám volno a před sebou pracovní víkend, tak si volno musím užít. Mějte se hezky, pa Petra
pěkné sluníčkové ráno
SONISEK
| 6. 6. 2008 11:33
Tak moje váha do tabulky je 77kg vůbec nevím,jak jsem to dosáhla,ale mám Je pravda,že jsem to jídlo tento týden hodně šidila,pořád jsem někde jezdila a večer se mi už do sebe cpát nic nechtělo.Včera večer jsem do sebe s chutí naládovala půl melounu a na tom jsem si pěkně pochutnala.Teď jsem dorazila z té preventivní a jsem ráda,že už do práce nemusím.Alespoň si tu v klidu trošku poklidím,zítra mě čeká ten můj srázek...
slunko: děkuji za pochvalu a vůbec jsi mě tou babčou neurazila.Jsem na to pyšná Jinak s Tebou souhlasím,i já mám ráda ženy,které o sebe v každém věku,dokáží pečovat.Jsem na to zvyklá celý život a v mém věku si myslím,že to udělá na ženě určitě lepší vzhled,i když všeho s mírou.A určitě budeš krásná a sluníčková i za těch ... let.
ilonko: vůbec si z toho nic nedělej,já to znám,také mi ta váha podle toho co s ním ,pořád lítá nahoru a dolu,hlavně po víkendu,ale pak se to zase srovná.A jsi opravdu už teď,tak proč se na sebe za to
surinko: před Tebou smekám,jak Ti to krásně jde,to víš,doma je doma,jsou tu na to hubnutí lepší podmínky,než jsi nám popisovala z Norska.A co zase ty výčitky za ten nanukáč Už jsem to tu psala dříve,že je to zbytečné,proč si také něco nedopřát,když to je jednou za čas.To by jsme to nemohly dopřát už nikdy a to si myslím,že je blbost! Tak Ti přeji ,aby jsi dosáhla Tvé vytoužené váhy a vím,že Ty to dokáeš.
niko: ,že jsi to dokázala a jsem ráda,že nás neopustíš
jannika: teď jsem celá zmatená,koukám,že jsem si Tě asi přejmenovala ve fotečkách na janninka,tak doufám,že Ti to neva.A všem jsem to tak posílala.
KRÁSNÝ VÍKEND
Niko
Surina
| 6. 6. 2008 10:16
50 kilo, to je na velkou gratulaci, toho já nikdy nedosáhnu. Jsi opravdu šikovná. Máš pevnou vůli a zkoušky ti jdou jak po másle. Přítel má v tobě poklad!
Vážení
Surina
| 6. 6. 2008 10:15
Ahojky při pátku, to to ale letí viďte? Moje dnešní váha je super - 69,2 kg Jóóóó. Už mám konečně pod sedmdesát. Cítím se skvěle. Jsem teď skoro na té váze s níž jsem odjížděla do Norska. Teď bych ještě chtěla za červen shodit 4 kila, protože 4. července jedu do Rumunska (turistický zájezd), tak ať netahám zbytečná kila navíc haha . Holky já se vážila ve středu, protože jsem byla zvědavá, jestli už mám pod sedemdesát a měla jsem 69,8 no a včera večer jsem měla poprvé za měsíc a kousek hubnutí fakt strašnou chuť na něco sladkého, tak jsem sežrala skoro půlku nanukového dortu. Fuj, hned jak jsem to dojedla tak jsem litovala, že jsem to nevydržela, ach jo! Tak jsem se dnes ani nechtěla vážit a nahlásit tu ze středy, ale byla jsem zvědavá a udělala jsem dobře. Teď zase měsíc bez sladkosti slibuju! A do Rumunska si vyzmenu asi nějaké ty müsli tyčinky . Tak přeji všem příjemný úbyteček. Ilonko, to je určitě tou střevní chřipkou, takže se tím netrap. Však za minule máš stejně tím pádem furt kilo dole no ne? A už jsi stejnak kočka
Slunko
nika2411
| 6. 6. 2008 10:02
Ahojky Sluníčko. S vysazením antikoncepce mám taky svoje zkušenosti, ale bohužel spíš ty horší. Když jsem ji vysadila minulý rok v lednu, tak mi skoro třičtvrtě roku nenaskočila menstruace. Chtěla jsem počkat a ne do sebe zase dopovat nějaké hormony, které by mi ji "uměle" spustily. Jenže když mi menzes skoro rok nepřišly, gynekoložka mi napsala dvoje hormony ( estrogeny a gestageny), které už skoro rok beru. Doufám ale, že mi je už na další prohlídce (25.6.) vysadí, protože už se mi to nelíbí - samá chemie, to není pro tělo nic dobrého. Doktorka mi řekla, že by se mi ale sliznice sama od sebe nejspíš nevyživila, takže ty hormony byly opravdu zapotřebí.

Už se mi podobná situace stala někdy v 17. To jsem vysadila asi po 2 letech braní a opět nastal stejný problém. Doktor mi pořád píchal injekce na vyvolání, ale ty bohužel u mě neměly úspěch. Dostala jsem je až tehdy, když jsem znovu začala brát HA. A to není dobré znamení. Nic co je uměle vyvolané není dobré. Bojím se, aby moje tělíčko bylo vůbec někdy schopné zplodit miminko.Trošku mě to trápí, protože i paní doktorka mi něco takového naznačovala. Moje děloha je prý jaksi zajímavě převrácená, a to může způsobovat větší riziko potratů a horší problémy s otěhotněním. Ale já doufám, že právě zdravou stravou a pravidelným pohybem se vše upraví a tělíčko se nastartuje tím správným směrem. Snad jo - musím doufat. Protože i moje mamka nemohla delší dobu otěhotnět - ségru měla až ve 28, což na tu dobu bylo trošku divné. Mě měla ve 20, takže je mezi mnou a sestrou "menší" věkový rozdíl.
váha
nika2411
| 6. 6. 2008 09:55
Ahojky holky, takže váha mi šla docela pěkně dolů - na 50,8kg. Z toho důvodu už přestávám hubnout a do tabulky mě už Hibiscus zapisovat nemusíš. S váma tady ale budu pořád. Jste jako jedna velká rodina
váha
ilona
| 6. 6. 2008 08:36
Ahojky holky! Tak já taky posílám aktuální váhu. Je to 66,5kgMoc se je to o kilčo víc jako minule,ale vím čím to je.To sem zhubla 2kg po té střevní smršti co mě potkala.No a to kilčo sem samo nabrala.Hlavně,že né víc.Tak se Janniko netrap.Podívej na mě.Já tu budu největší ostuda.Dobře mě tak.Necvičím. No mě holky včera ráno ruplo za krkem a nemohla se pohnout.Tak ted beru jakési léky a je to jako,tako.Ale dračí lodě jsou v ohrožení. No dnes sem vám nenapsala opravdu nic pěkného,tak toho rači nechám. Doufám,že u vás to dnes bude super!!!! Tak pa!!!!!!!

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
23. 6. 2025 18:13
14567
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Peggi
23. 6. 2025 22:32