Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)
DiskuzePřidat názor
pochvala
Kibic
| 8. 6. 2008 19:34
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
,jako vždy i když se nás tam sešlo méně než loni.
Hodně se jich na poslední chvíli omluvilo,většinou ti co dojíždějí.Samo,že se nedá nikdy udělat termín,aby to vyhovovalo každému. Až na tu zimu,byl dosti studený vítr,to šlo a to bylo odpoledne tak pěkně.Seděli jsme venku,potom jsme se přestěhovali do vnitř.Velkou radost mi udělala děvčata,která se loni nezůčastnila,ale poznala jsem všechna.Asi kolem 3h nás bohužel vyhodili,ale tak jako loni,naše už zmenšená skupinka,to nechtěla ještě zabalit,tak jsme šli do jedné restaurace,kde i pouštěli hudbu a tak i taneček byl.Co Vám budu povídat,dorazila jsem v 5h ráno,nějak jsme se nemohli rozloučit
.Ale bylo to opravdu fajn.Nějakou fotečku Vám vložím hned a potom jich dám více do deníčku.Dneska jsem do deníčku vložila opět foto hubnutí na porovnání,tak se můžete kouknout.Není to už taková změna,ale už jsem tam vyfocená v tričku,což bych si asi před tím nedovolila.

.71,3kg,to tedy nevím,jak za 4 týdny bych měla dát 5 kg dolu,to už nestíhám,ale snad se mi podaří alespoň ta šestka na začátku.To se zvládnout dá.
Potřebovala bych se dokopat do cvičení abych posílila břicho.No uvidíme snad....
Tak včera sem jela ty dračí lodě.Byl to mix s chlapama a skončili sme s 12 na 6 místě,tak bych řekla taky ůspěch ne?A naši chlapi skončili 12 s 24 posádek,tak sme spokojení.
jinak sem to jídlo včera šidila,ale toho vínka co padlo!
. Ladi, napiš mi stejnou váhu co minule, přes týden to lítá plus, mínus 0,5 kg. Možná už mi to stačí. Je fakt, že už jsem docela spokojená. Už si můžu zase dovolit trošku těsnější trička a nepřetejkají mi přitom pneumatiky na bocích
. Tak ještě chvilku vydržím a uvidím co bude.
.

,