Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

váha
jannika
| 6. 6. 2008 07:57
zdravím vás děvčátka moje váha 65 a to sem ve středu měla o půl kila mín ale včera sem se napapkala hodně,celé dopo sem neměla čas jíst a pak,se stydím a ted to mám.
Soni krááásný nehtíky,já na ně jdu v úterý tak se těším.
Přeji hezký den papa
:)
slunko
| 6. 6. 2008 06:42
Sonísku, krásné nehtíky ;). Jsi opravdu "babča šik" (s prominutím), ale líbí se mi, že i starší ženy o sebe v dnešní době tak hezky pečují. Já vždycky když vás vidím, tak si říkám, kéž bych já takhle vypadala za 20 30 let. No člověk se asi musí neustále hlídat, nejen v jídle, ale starat se o sebe tak nějak komplexně žejo. a hlavně pracovat na sebevědomí, to spolu souvisí že.
Niky, gratuluju ke zkoušce, jedeš jako dráha, neskutečný :).

Jinak k dnešnímu vážení - dnes as 63,3 kg, tedy o 0,2 kg méně :( (pouze). Já se přiznám, že to teď nějak kolísá půl kila nahoru dolů, nevim nevim. Ještě k tomu jsem po sedmi letech vysadila antikoncepci a po měsíci bez ní se nějak ne a ne se dostavit menstruace (už asi 4 dny), přitom přišla vždy téměř na minutu. No uvidíme co přes víkend a kdyžtak to začnu řešit (možná si udělám nějaký ten "ženský" čaj), nemáte s tím zkušenost?

No, tak vám přeji pěkný den. Já mám z dneška trošičku strach, jdu na kurz komunikace a asertivity a tak nějak z vlastního přesvědčení, potřebuju se v tom zlepšit, ale vůbec se mi tam nechce, aby se ve mně někdo hrabal, a tak. Však víte, neotevírám se na počkání. Nečekám od dvoudenního kurzu zázraky, ale spíš by mě to mohlo dostat někam dál. Uvidíme. Držte mi palce. Ahojky holky
běh
nika2411
| 5. 6. 2008 23:47
Holky představte si, že jsme byli dneska s miláčkem běhat. Sice jsme uběhli asi jen kilák a půl, ale nějak se přece začínat musí, že? Mojého všecko bolí, tak se mu směju. On už není zvyklý....Já se trošku běhu bála, ale díky cvičení nějakou fyzičku přece jen mám. Takže zítra vyrážíme znovu
Sonísek
nika2411
| 5. 6. 2008 23:45
Ty jsi ale kočena
i já jsem tu
SONISEK
| 5. 6. 2008 22:26
Ahoj děvčata,tak přesně jak jsem o tom psala dříve.Naše diskuze se dostala na bod mrazu vím,že jste to myslely dobře,když jste mě (nás)utěšovaly,že se to dá do pořádku,ale jak vidíte,bohužel.Je to velká škoda,byly jsme tu fakt suprová partička,nevím,ale jestli se to ještě dá do srarých kolejí.
Tak alespoň něco málo o mne.V úterý jsem byla u holiče,dneska u dcery na nehtíky a v sobotu, na sraz třídy,tak abych byla trošku IN. Moc se už těším,potřebuji se odreagovat od toho všedního stereotypu,přijít na jiné myšlenky,než jen práce.Zítra jdu k dokrorce na preventivní prohlídku z práce,tak pak už to zalomím doma
Niko: Gratuluji k úspěšné zkoušce,jsi opravdu ,tak ještě ty poslední a máš to za sebou.To bude úleva,viď.
Fakt nevím co psát,tak se mějte pěkně a zítra na vážení uvidíme,kdo tu písne.
Krásnou dobrou noc
niko
jannika
| 5. 6. 2008 22:10
mluvíš mi z duše,přesně tohle mě dneska taky napadlo,když sem sem koukla a žádný nový příspěvky
to snad ne
nika2411
| 5. 6. 2008 22:05
Holky to nemyslíte vážně! Chcete říct, že jsem byla dneska poslední, kdo tu něco napsal? To mě moc mrzí. Naše diskuze opravdu jaksi upadá - kde je Bobík, Heladoma, Blanch, Žanetka, Lilimi, Lili6 a ostatní co sem chodívali? Hééj holky, přece to nerozpustíme
super
nika2411
| 5. 6. 2008 15:49
Tak holky, už je mi to trapné , ale mám to. Jsem tak ráda, že už je to za mnou a to zkouškové se přehouplo do té příjemnější části a ta větší a horší je už za mnou. Další - předposlední zkoušku mám v úterý a poslední až skoro koncem června - osmnáctého., takže mám pak docela dlouho veget.

Holky mě tak od rána třeští hlava, mám strašnou migrénu. Kdybyste viděly co mi jezdí pod oknama. Jsme na hlavní silnici a navíc je tu teďka do konce roku objížka, takže to tahají všecko tadyma. Těch kamionů co tu za den projede - je to strašné. Já už si ani nepamatuju, kdy jsem se v klidu vyspala a kdy mě ty auta v noci nevzbudily. Když je horko, tak se nedá ani otevřít okno, protože ten randál a prach co z nich lítá je hrozný....to se radši upeču. Už 2 dny bojuju s migrénou. Učit se tu nedá, prostě katastrofa. Já se vždycky tak těším domů - do svojého pokojíčku. Tam mám klid, cvrlikají mi tam ptáčky a je to přímo balzám na nervy.

Jéé holky, ono už je zítra vážení? Já na to skoro zapomněla. Dneska nemám skoro hlad - ráno BeBe, před chvilkou jsem měla jogurt. Jo a miláček mi koupil ještě takový sýrovo - česnekový šáteček - ještě teď je mi z něj jaksi divně, už na to bílé pečivo nejsem zvyklá. Jenže učitel mě začal zkoušet až po dvanácté a vyšla jsem kolem půl 1. Tak miláček na mě myslel a přinesl mi aspoň něco na zub, protože jsem snídala kolem půl 8. Do toho jsem nic nepila - jen 1 kafé, takže se ani nedivím, že mě bolí hlava. A to je tak každou zkoušku. Prostě nedokážu moc pozřít. Žaludek se mi klepe strachy a jídlo je až druhořadé. Kéž by to tak bylo pořád .
pěkně zdravím
veronikav
| 5. 6. 2008 08:59
Holčičky....

Já jsem se teď neozvala, poněvadž mě trápila dva dny migréna. Včera jsem ani nešla do práce... byl to maras. Už jsem včera byla úplně unavená a bez nálady. Naštěstí dneska je mi už lépe...

V pondělí jsem byla na konzultaci u doktorky a říkala, že bych už měla hubnout týdně i kilo a já zatím tak max. 0,8 kg... tak se mi dívala na jídelníček a mám prý přidat zeleniny... no holky to je síla. Vždyť já mám pocit, že už jí jím opravdu hodně. No, ale zaměřím se na to... . Ještě zkusím přidat pohyb, je fakt, že teď jak je takové vedro a dusno, tak se mi moc nechce. Raději než aerobic se půjdu projít třeba každý večer, nebo projet na kole... No holky řeknu vám... to hubnutí je někdy fuška .

Ale na druhou stranu jsem si udělala radost a koupila jsem si bílé, podotýkám bílé tříčtvrťáky... teda i černé, ale z těch bílým jsem hotová.Tím že jsem už něco zhubla, tak se v nich necítím blbě. Ještě jsem si pokoupila nějaká trička různě barevné.... teď zrovna mám bílé a je mi fajn... To je nádherný pocit!!!! O víkendu jsme byli na chatě s našima a mamka mě chválila, jak hezky jsem už zhubla...
Jééé, já se tu tak vychlobám co? Ale já vám to chci jen říct... mám velkou radost.

Rakkro, souhlasím s holkama, že si musíš v hlavičce uvědomit jak to vlastně chceš dál...Já to měla podobně jako ty... a až tím, že nad sebou mám bič v podobě doktorky a týdenního vážení, kde nic neošálím a každý můj prohřešek se ukáže, mi to jde. Teď už ale vím, že až mi za měsíc ten kurz skončí, už v tom budu pokračovat sama, protože vím jak na to a že hubnout je skvělé a ani tak těžké... Já měla taky pocit, že se bez pečiva neobejdu, ale teď si dám za den tak jeden celozrnný rohlík a stačí mi to. Ale opravdu je důležité jíst pravidelně. Bez toho bych to nedokázala. Kdybych si do práce nevzala jídlo, tak bych z práce přišla vyhladovělá a těžko bych se vyhla sežrání lednice... Zkus to, držím ti palečky!!!

Jani tak ten cyklista to je strašné!!! Chudák, snad bude v pořádku. Já bych z toho byla úplně mimo, kdyby mi tak spadl u nás... Nemám ráda takové okamžiky. Mě stačí vidět nehodu a už mám strašně špatný pocit. Jsem někdy až přecitlivělá...

Niko držím palečky!!! Ty tu zkoušku zvládneš!

Peťko, s těma vašima se netrap. Vím jak ti je, že je ti z toho smutno, ale neboj, oni to nemyslí špatně. Ono ti naši rodiče mají pocit, že jsme pořád malé holčičky, i když nám je přes dvacet a máme už svoje problémy. Mají nejspíš o tebe strach... tak jako mě když jsem byla malá nechtěli naši koupit kolo, aby se mi nic nestalo... neboj, oni to překousnou

Tak holky pááá, zítra vážení ...
Ahojky všem - zbývajícím
Hibiscus
| 5. 6. 2008 06:18
Peťi taky nechápu reakci tvých rodičů, snad kdyby ses šíleně zadlužila a pořídila si auto za milion, tak to by bylo na pováženou, ale takhle. Já bych na vás byla pyšná, že se dokážete takhle o sebe postarat a osamostatnit.
Hlavu vzhůru, rodiče to přejde, třeba až krize trochu poleví, tak si s nimi sedni a vyříkejte si to proč jim to vadí. Nebo jsou ten typ rodičů, kteřé musí být o všem informovaní předem a čekají, že se s nimi poradíš a budeš čekat na souhlas? Možná si neuvědomují, že jsi už dospělá, někdo se s tím vyrovnává špatně. Neboj vše bude dobré, já jsem sice podobný typ, když mám nějaké trable tak mi je špatně od žaludku, a rodinné "dusno" je zničující. Nechápu lidi, kteří se vyžívají v hádkách a těší se na usmiřování. Já mám ráda klid a pohodu.
Ahojky:))
jandula76
| 4. 6. 2008 23:04
Niky kočičko, ty to zvládneš levou zadní:)) Přeji i príteli super zkoušku
Cyklista je zatím na JIP takže nic moc..., snad se z toho klučina vyhrabe, to by bylo blbý, když ho zachranuju aby to vzdal

TCpetula: to tedy nějak nechápu, třeba o tebe mají strach? Aby se ti jako v autě nic nestalo? jinak si to neumím vysvětlit, ale rodičovstvo je holt někdy divný, zkus to trochu vypustit, nemůžeš se takhle užírat něčím co není v tvých silách změnit...
Je to někdy těžký vid? ale ty jsi nic hrozného neprovedla, naopak jsi udělala věc na kterou by i oni měli být hrdi, takže si nedělej žádné výčitky a užívej si autáka a rodiče se s tím smíří(nic jiného jim ani nezbyde:))

papapa a měj se hezky

A všechny se mějte moc pěkně, ne jako já:), dneska mi u doktorky řekli, že moje sedimka není moc dobrá, tak si mám dát týden oraz pak znovu na testy a bud se to zlepší samo nebo nové ATB,ach joooo, tak musím říct Vojtíškovi, že si má maminka dávat oraz, že to má nařízené od paní dr.

papapa a ahojte zítra:))))

Jana
TCPETULA
nika2411
| 4. 6. 2008 20:11
To nechápu Peti......než by byli rádi, že jste si koupili autíčko - ještě ze svých peněz, tak jsou naštvaní. Ach jo....s rodičema je to opravdu někdy těžké. My jsme s mojím taky kupovali autíčko - jenže to bylo potají, nikdo o tom nevěděl a navíc jsme pro něj jeli skoro přes celou republiku - do Mělníka. Navíc to auto bylo skoro nepojízdné - shnilé brzdy, podlaha apod., takže dodnes ani nevím, jak jsme dojeli domů a nic se nám nestalo. Martinova mamka tenkrát byla na horách. Když dojela domů a uviděla takové překvápko v garáži málem omdlela - ani se jí nedivím

Jani - tys teda měla zajímavý den. Musela jsem to přečíst i mojému. To se málokdy stane, že ti přistane cyklista na zahradě......snad bude v pořádku.

Já mám zítra zkoušku, tak si sem tam vzpomeňte. Asi se tam unudím, protože učitel to bere podle abecedy, takže já jdu až poslední. Ještě že nás jde jen 14. Ale kvůli kámošce musíme jet už o půl 8 ráno - jde čtvrtá a můj asi osmý. Jen já se musím jmenovat na Z. To je jak za trest.
Asi si půjdu teďka zacvičit, protože už si ani nepamatuju, kdy jsem cvičila naposledy. Pořád jen sedím a šrotím anebo se mi nic nechce. Nemůžu se dokopat. Tak páčko shledáčko moje milé Viktorky. Snad se brzo ozvou i ty, co sem už tak často nechodí - už se mi po nich stýská. Vypařily se jak pára nad hrncem - a to se přece nedělá
ahoj
eleanorita
| 4. 6. 2008 18:15
jdu se vám vyzpovídat . Dnes jsme s kamarádem jeli na "výlet" po autobazarech. Už nějakej ten měsíc sháníme auťák. Dnes se nám poštěstilo a koupili jsme si naše první autíčko, seat ibiza. Máme z něho velkou radost. Co mi ji ale kazí je to, že kvůli tomu se mnou moje rodina nemluví, konkrétně mamča i táta. Oni nesouhlasili, abychom si ho kupovali, prý ho nepotřebujeme. Což mi si samozřejmě nemyslíme, teď jsme konečně pojízdný a na nikom závislí. Když jsme potřebovali někam zajet, tak jsme museli otravovat známé, protože tatík nebyl vždy úplně ochotný. Potřebujeme si dovybavit byt, bez auta to nepůjde, protože u nás ve městě už nic podle našich představ nenajdeme. Já nechápu, proč se na mě zlobí a nemluví se mnou. Peníze jsme si na auto vydělali sami, hladem ani ničím jiným neumíráme.
Je mi z toho ouzko. Dnes jsem jenom ráno snídala, a nervy mi nedovolí nic pozřít, skoro nemůžu ani pít. Chjooo, jak se tohle vyřeší
:)
slunko
| 4. 6. 2008 06:47
Zdravím Vás všechny při středečním ránu. Už se to blíží, dneska se to láme a sobotu v dohlednu, už se to sobotííííííí :).
Musím Vám povědět včerejší zážitek. Poněvadž mé kolegyňce zbyly poukázky z FKSP, vytáhla mě do posilovny. Nechtěla jsem ji nechat ve štychu, tak jsem šla. Doufala jsem, že tam bude příjemná společnost, avšak, hned po vkročení dovnitř jsme uviděla pár pěkných rambičů a několik bárbín, anorektiček a krasotinek, co mnohdy jen aby se neřeklo ohýbaly nějaký stroj. Vyděsila jsem se, ale protože už byla zaplacená cvičitelka, překonala jsem to. S odporem jsme vešli do miniprostoru tak akorát aby každý stroj měl svůj životní prostor. Ty mašinky jsem v životě neviděla, posilovně jsem se vždycky vyhýbala, vždy jsem preferovala sporty v přírodě, maximálně aerobik, ani jejich filosofie se mi vůbec nelíbí. No což, tak nám cvičitelka ukázala stroj po stroji, zkusily jsme vše a nakonec to bylo docela fajn. Odpoutala jsem se od té "společnosti" a věnovala se "výkladu". Pravda je, že je to v mnohém inspirující, vidíte okolo sebe holky s pěknýma postavama, co utáhnou na ruce klidně 40 kg.

A co jsem si z toho vzala - někdy když končím hodinu aerobiku, mám chut se ještě "dodělat", pořádně vyblbnout, proto možná občas zavítám do posilovny hned vedle místnosti aerobiku, protože některé partie mám silně oslabené (ruce, záda). Ale možné také je, že budu zase běhat, jezdit na kole a plavat /to na ty ruce a záda/.

Jinak, váha se mi konečně pohnula pod 63 kg, tak snad už to bude pokračovat. Skoro každý den chodím do práce pěšky, je to 25 minut ostřejší chůze, a cítím, že chůze je opravdu dobrý pohyb pro tělo.

No, dost o mě. Niky, přeju Ti hodně štěstí u dalších zkoušek, zatím si vedeš moc dobře (i s tím víííínečkem bííílým v těle), tak věřím, že to tak půjde i nadále :).
Toho cyklisty je mi líto, vím, že to není vůbec těžké se najednou ocitnout na zádech. Zvládla jsi to na jedničku :).
mějte se hezky holky a příjemný den
zdravím všechny Viktorky:)))
jandula76
| 3. 6. 2008 23:42
Tak mě tu zase máte :))

Ahooooooooooooooooooooooooooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjj:)))))))))))))

Ani se mi tu nechce psát to co všechny, ale opravdu to nestíhám, ale už můj absták dosáhl vrcholu tak jsem se sem musela dostat aspon o půlnoci:))

Nejdříve jsem byla nemocná, z toho jsem se tak nějak vykurýrovala, i když rýma mi zůstala a v krku mě bolí taky pěkněno nic snad mě to přejde:) S vámi? Určitě:))

Sonisku moc pěkné nožičky:), mám podobné.)) A to nemám nové boty, ale rok staré, prý prošlápnuté:(((
Mám všude puchýře na nártu na patě všude, jak je to vedro natečou mi nohy a potí se klouže to v té botě a puchýř je mězi námi, ale já jsem exot dělá se mi puchýř i z bačkor:)))

Vojtíšek se mi během hlídání u mamky stihl totálně osypat, nedala mu do bazénu tričko a on prostě to slunko nesnese i když je namazaný 50 ach jooooo, ....

Dneska jsem měla taky super den, byla jsem s Vojtulí cvičit a oni mi mezitím odtáhli auto, takže já s dítkem po cvíču, totálně unaveným a schopným to tak akorát zalomit do kočárku(který byl v tom autě) jsem vyrazila přes celé město vyplatit si svoje autiko, nechala jsem to stát v pripojovacím pruhu(verze policajtů) já si toho až tak vědoma nejsem vzhledem k tomu, že jsem to zapíchla mezi ostatní auta a přede mnou jich byli ještě 3
Taky jsem se tam pěkně vztekla, říkám(tedy spíše řvu) že to nový Mondeo co tam stojí místo mě asi nikdo neodtáhne, že? A ten policajt mi s úsměvem povídá, ale to víte že jo paninko(fakt mi řekl paninko...), už jsem se fakt chystala to tam s ním probrat natvrdo, ale ten druhý, mě upozornil, že by mi taky mohli dát pokutu 2000 takže by bylo dobré se uklidnit..., tak jsem sklapla, protože na to fakt nemám, takže jsem tam nechala 1400 za odtah a odtáhla jsem i s autíkem pryč:(
Vojta jim alespon prolezl služební auto a spustil jim sirénu , to mají za to..
Následně jsem se dozvěděla, že to Mondeo, patří majiteli klubu, co je hned naproti a to místo je prý jeho, ale jak to mám doprčic čuchat, že?

A dojeli jsme domů, jenom jsem se stihla převlíct a volal na mě manža at běžím ven a vezmu si mobil, tak jsem se zděsila, že něco s Vojtulí, ale ne, přistál nám na zahradě cyklista, oni tady nad námi v lese zkouší kolik jim hodí jízda z kopce bez brždění a tenhle to fakt neustál, proletěl plotem a dost se rozbil, se mnou ještě komunikoval, se záchrankou už ne..:(((
Takže mu volali vrtulník protože to bylo na převoz do PHA, a do toho začala bouřka jako prase, vrtulníkem to házelo ze strany na stranu, když odlétal tak už měl kolem sebe blesky, fakt jsem se bála, obdivuju piloty vrtulníků všechny.., snad to klučina přežije.. !!!!!

Tak jsem si vám tady vylila srdíčko a máte moje problémy na vaší hlavě

A ted k vám holky, ty bílé plavečky jsou úžasné, akorát já bych musela mít asi tak dvoje a sešít:)))
Moc krásné ..:))

Nikko, gratuluji ke zkouškám, jsi super chytrá baba:))

Surino, tak tobě přeju hodně úspěchů ve škole, když se pořád tak učíš

A všechny ještě jednou moc zdravím, ted už snad budu pravidelně a nebudu mít takové prostoje:))))

Jinak u nás začalo konečně pršet, takže se mi dneska bude krásně spát, budu moct i dýchat:)))

Mějte se a zase zítra:)))

papapa Jana

p.s. a to jdu ještě ráno na tetanovku, s Vojtulí v závěsu, to bude děs, si nebudu moct ani zařvat auvajzky, ten můj malej cíta by to nepřežil:(

p.p.s. a jedna prázdninová fotečka:))
(sice rok stará ale krásná.)
čauky
nika2411
| 3. 6. 2008 22:03
Ahoj děvčata. Omlouvám se za nedostatek času. Ve čtvrtek byla ta zkouška, pak jsem v pátek měla sraz ze střední, v sobotu a neděli jsem byla doma, ale tam je to s internetem bohužel horší - jaksi se nám pokazil počítač a pracuje jen v nouzovém režimu. Od včerejška jsme pracovali na projektu ke zkoušce, takže jsem se na net vůbec nedostala. A zítra mě zas čeká učení ke čtvrteční zkoušce z práva....takže pořád něco. Aspoň se nenudím.

Dneska jsem byla s mojím u jeho kamaráda. Potřeboval pomoct přestěhovat nějaký nábytek. No jen co se dostěhovalo, tak se šlo do vinného sklípku . Ježiš, ještě teď se mi motá kebule.....tolik bílého vína jsem snad nevypila za celý život. Okoštovali jsme všecky vzorky a udělali si několik koleček. Fakt mazec. Už se těším na toho zítřejšího sušáka . Snad nebude. Potřebuju se učit. Zatím jsem tomu moc nedala. Ale mělo by to jít dobře.

Ladi - ten čajík mám taky doma. Kdysi jsem si ho koupila a věřila, že mi pomůže . Ale musím přiznat, že mi moc chutná. A výhoda je, že ho můžu zalít znovu.

Rakkro - zdravý životní styl je hlavně o pravidelném režimu a o udělání si pořádku v hlavičce - uvědomit si, co chci a co je opravdu důležité. Ale já to taky poslední dobou hodně flákám. Ne, že bych nejedla zdravé jídla, ale jím jich moc. A stává se mi to, co tobě. Dám si celozrnné pečivo (taky si bez pečiva nedokážu představit život)se sýrem a zeleninou, pak třeba jogurt s nějakým ovocem a ještě mě honí mlsná, tak do sebe nacpu musli tyčinku. Prostě to nechápu - poslední dobou jsem strašně rozežraná. Ale zajímavé je, že čím víc rozežranější jsem, tím vážím míň. Ale to, co ukazuje zrcadlo se mi vůbec nelíbí....to je věčné dilema

No nic holky, asi půjdu na kutě.....vínečko udělalo svoje.
Ahoj Viktorky
Aklunajka
| 3. 6. 2008 16:45
Já bych psala a jak ráda jenže ze školy se dostanu ve 3 a než se proderu k pc (2 mladší sourozenci jsou slušná obrana) tak jsou 4 a to už tu nidko není a taky je mi trapné něco psat když to řeknu hodně otevřeně no jsem hold dokonalej introvert
Dobrý den děvčata
Surina
| 3. 6. 2008 14:31
U nás je opět vedro, dnes jsem si trošku pospala a teď se půjdu opět učit. Učím se navenku normálně v plavkách. Holky, já jsem tlustá jak velryba, ale přece se nebudu pařit v kalhotech. I na ven, do města chodím v krátkých šatech, klidně i v krátkých kraťasech. A v plavkách se nestydím. Proboha, vždyť kolik je tlustých lidí a to myslím doopravdy obézních a jak ty svoje špeky vyvalujou na obdiv.
Holky, mě je úplně jedno co si o mně kdo bude myslet. Já si ty špeky zhubnu, ale do té doby je klidně budu ukazovat a ne se potit jak ve skafandru.
Ladi, ten čaj jsem taky pila. Mně teda nepomohl, ale chutnal mi. Ještě tam možná jeden sáček mám, tak bych ho mohla dopít, třeba teď se zdravou stravou by byl k něčemu přece jen dobrý. Já si teď dělám každý den ten čaj s čerstvé meduňky, je to jedna báseň. Dám si ho vychladit do ledničky, kostičku ledu a parádně osvěží. Doporučuju. Mamka už chce tu meduňku ostříhat a usušit, ale zakázala jsem ji to, protože z toho sušeného si nikdo čaj nedělá a každý rok to vyhazujeme. Sušenou piju pouze mátu. Už se na ni těším, z loňska je už dopitá, tak teď si kupuju pytlíkovou....
Končím, mějte se a nebojte, taky tady každý den nakouknu.
Petulo
petrasan
| 3. 6. 2008 13:49
musela jsem se smát, mám taky jedny "odstrašující" schované, když jsem byla max. naplácaná, tedy nepočítám těhotenství. Ale je mi i líto je vyhodit - co kdyby, ale ne pro mě říkám si, snad v dalším těhotenství a pak půjdou z domu všechny velký věci. Skvělé a blbé teď je, že mi je najednou prakticky vše velké kromě džínů a nechce se mi zase pořizovat nové kancelářské ohozy, když si plánuju další dítě. Takže ve všem plavu a nosím pásky. U triček a vršků je to fuk, ale ty kalhoty... a to jsem jich měla tolik. Takže jsem si opět něco dopřála ve Francii. Možná si dám jako bonus nějaké při letních výprodejích, protože se závratně blíží, už tak za 4 týdny budou v plném proudu a pak vyrazím to pár mých oblíbených obchodů. Jinak já mám největší trápení s botama, protože mám ploché nohy a halux a musím vždy najít něco optimálního. A nejsem typ , který chodí rád ve sportovním, kecky patří jen do tělocvičny či na hřiště.
Co se vám jako boty (značky apod. osvědčilo nejvíce), podotýkám, že nejvíc reklamuju u Bati a v Humanicu. Alespoň ty boty nemívám dlouho. Hledám i dobré ortopedické botky nebo vyměkčené apod, tudíž jsem třeba objevila portugalskou zančku Aerosoles - skvělé jako v peřince a elegantní. Blbé u těchto bot je, že jsou tak drahé, když mají být skoro zdravotní a ještě elegantní, vždycky v duchu jen upím. Ještě Marc mi vyhovují a další německé.
já vim,
Rakkra
| 3. 6. 2008 13:41
že pravidelnost se tu omílá pořád....vím, že je to důležité....vím, že bez toho se nikam nehnu...byl to jen takovej můj výlev...pardon....i tady v práci a v mém okolí nikdo nejí pravidelně, zrovna jsem to rozebírala s kamarádkou, proto jsem o tom začala.

Ty rohlíky jsem samozřejmě myslela celozrné, ikdyž ono je to asi jedno, že. Ale bez pečiva si to nedokážu moc představit.

Ty šátečky to opravdu není často, jím hlavně to müsli, bud suché, nebo s jogurtem, a snídám, totiž to moje první jídlo v práci považuji za snídani, když jdu na bus a pak jedu do práce, tak stejnak skoro vždy ještě spím...

V minulosti se mi osvěčilo si zapisovat co jím. Asi to zase zkusím....udělám si nějaký plán a bude se snažit se ho držet....
Kibic
petrasan
| 3. 6. 2008 13:39
šla bych do studování v jakomkoliv věku, taky se ještě na něco chystám. Bude to pro tebe příjemná změna a nabourání stereotypu. A 20 let je předlouhá doba.
Rakkro
petrasan
| 3. 6. 2008 13:30
omíláme to tu pořád, ale ty si prostě musíš udělat pravidelný režim. A hlavně co ty šátečky ráno??? Poránu si dej něco alespoň drobného- co zakysané nápoje, ty do sebe naliješ a je to potravina. Nebo pak nějaké obiloviny, ale to vyžaduje už přípravu, ale ráno bys určitě měla jíst, měla jsem to podobně, ale je to fakt hovadina a kufr se ti zvedat nebude, jde o zvyk. Nebo si dej ráno aspoň jabko či nějaký jiný ovoce. Asi bych taky v tvém případě už před obědem nejedla, ale pak odpoledne a večer, můžeš si udělat i 2 večeře v nějaký rozumný čas. Mně to tak funguje, ale chodím pozdě spát a nemusím takhle brzo vstávat jako ty. Ovšem večer potřebuju ještě nějakou energii a zvláště když jdu ještě cvičit.
A mj. co ty rohlíky apod. Mrkni nejdřív na svůj jídelníček obecně. I ty víkendy bys měla mít +- pravidelný. Mně nutí to vstávání se synem, který se budí prakticky stále stejně. Nemáš náhodou psa? Tam je ta pravidelnost taky skálopevná.
prokousávám se příspěvky
petrasan
| 3. 6. 2008 13:22
Čau , je to fuška po několika dnech a tak Niko vidíš jsi a nenech to ostatní tak vyhnít a s bakalářkou začni dělat třeba něco už přes prázdniny dle chuti. I ostatním studentkám gratulace. Lucajdo, tobě jsem napsala příspěvek asi dost drsný, ale tak mi ty tvoje litanie vyzněly, musíš prostě na sobě makat a nemít smilování a hlavně nebýt líná a pohodlná. Jinak vypadáš prostě skvěle, tak jaké komplexy řešíš, že jsi malá, no a já zase velká. Každý něco má a musíš si z toho udělat přednost.
Soni, tobě to moc sluší...
Bylinky - na balkon si kupte už ty předpěstěné, protože ze semínek by vám to dlouho rostlo a je přecejen trochu pozdní čas - bazalku a kopr ze semínek klidně.
Já už mám teď všechno tak rozbujelý,ž e mi něco bohužel už i vykvetlo, což jsem nechtěla, ale odskočili jsme si s drahým na "výlet" do Paříže. Takže mám víceméně dovolenou vyčerpanou, ještě nás čeká Chorvatsko se synem, jdeme na Cres v červnu a pak pracuju až do srpna, kdy si dám max. sportovní týden na Šumavě. Jezdím s takovou dvojkou sportovců cvičit, jezdit na kole - to bude fuška a žádné smilování, takže trénuju na spinningu. O Paříži spíše zítra, až budu mít více času, mám co dělat tu vše přečíst, ale prošli jsme toho spoustu - muzea, aktuální výstavy a že je na co zajít, zajímavé ulice a kouty. Když já mám tu Francii tak ráda, nakoupila jsem si hromadu knih, takže mám v létě co číst. No utratili jsme spoustu peněz neb tomu se člověk prostě neubrání a musí si tam koupit nějaký ten hadřík, botky apod. Navíc musím opět konstatovat, že je to už i výrazně levnější než u nás a to nemluvím o možnostech výběru. Ale kromě toho jsme každý den zašli do nějakého bistra či restaurace - tu na mušle a to byla lidovka, tu do perské, pojídali quiche a pečivo. To tedy není zrovna k hubnutí, protože jsem si tam kupovala jejich různé dobroty a taky mousse au chocolat apod., ale zase jsme každý den chodili, jak se jen dalo.
Takže jsme asi ani nezhubla, ale ani neztloustla. Spíš to nebyla ukázková zdravá strava. A těch káviček , co jsem přitom vypila. Tolik k mé absenci zde.
Zato dnes mám co dělat v práci a čeká mě zase jedna "pracovní noc". A to nemluvím ani o tom , jak to vypadá u nás doma, ale nechám to vše až na pátek.
Ohledně těch bylinek bych nenakupovala zrovna v supermarketech, tam jsou ty rychlené a chudobné, ale podívala bych se spíš po zahradnictví, kde můžou mít i svoje výpěstky daleko silnější a odolnější.
Zájemcům můžu dát kontakt i na jedno super zahradnictví - specialisty na byliny.
halooo
jannika
| 3. 6. 2008 12:53
tak na nás koukám a říkám si,kde ty holky sou???? Jandula,Lili6 tu sem tady opravdu dlouho neviděla a ostatní.V tabulce je nás tolik a tady nikdo tak snad se to opravdu zase rozjede....
rakka
jannika
| 3. 6. 2008 12:47
úplně vím o čem mluvíš já nikdy nesnídala dělalo se mi z jídla v buse špatně,ale co sem s váma začala hubnout donutila sem se,protože sem věděla že pro tělíčko je to to nejlepší co po ránu můžu udělat,pěkně ho nastartovat.
Uvidíš že to půjde já opravdu jím po 2-3hodinách,hodně piju a nemám takový ten vlčí hlad.Vlastně nemívám hlad vůbec
Jinak tady je zase krásně i když včera to bylo lepší,dnes jsou i nějaké mráčky....
Holky ted nevím která se to ptala na ten čajík z čerstvé medunky,zkoušela ste to?Jaký je?
domasovanda
jannika
| 3. 6. 2008 12:40
jééé Dáši tak to je fajn,že už máte obývák a ložnici,stejně je to zařizování strašně krásnýýý moc moc Ti to přeju
Hanasaki
jannika
| 3. 6. 2008 12:38
Ladi tak tenhle čajík sem zkusila před rokem a řeknu Ti že znova sem si ho už nekoupila,účinek žádnej akorát sem byla nalitá jak duha,ale třeba moje mamka-na její doporučení sem si ho taky koupila-ho pila přes rok a hodně zhubla,ale taky to bylo tím že málo jedla a jen se nalívala tímhle čajem.
Můj názor je ten,že je jedno jaký čajík piju,protože ted co hubnu s váma mi jde váha dolů i bez zázračných čajů který na mě stejně vůůůbec nezabírají
jojo Ilčo
Rakkra
| 3. 6. 2008 12:24
to máme problémy .

Já osobně nemám doma ani jedny kraťasy, sukni jednu, ale leží na dne skříně, třičtvrteční kalhoty nosím jen doma, do práce bych si je nevzala ani náhodou....je u mě normální (pro ostatní nenormální) že se celé léto pařím v dlouhejch kalhotech.

Nevím jak se můj typ postavy nazývá, ale mám silné končetiny, hlavně nohy...a navím po tatkoj mám "sloní nohy" nemám dole ty krásně štíhlé kotníky, defakto šíře lýtek postupně jde dolů až k patě, žádný zeštíhlení, proto nenosím ani ty třičtvrtáky......když k tomu přičtu i to, že nohy jsem nikdy neměla opálené a vypadám jak ředitelka vápenky....jiný části těla se mi ještě trochu opálí, ale nohy ne-e

Teda holky prominte...už dneska končím....co příspěvěk, to si jenom na něco stěžuju....tak se na mě prosím nezlobte mějte se krásně papa
pravidelně jist
Rakkra
| 3. 6. 2008 12:16
holky jak to děláte? Vážně jíte pravidelně 5x denně, nebo každé 2hodiny? já to prostě nezvládám.

Ve všední dny vstvám v půl6 a to nejsem schopna nic pozřít...jím až v práci a to je tak 7-7,30h...většinou nezapečený müsli+ jogurt, nebo si koupim dalamánek, jak kdy, někdy mám chut prasečit a koupim si třeba 2šátečky......na oběd chodíme už v půl 11 a to přece mezi tím nemůžu zvládnout sváču!? kolikrát nemám ani hlad když jdeme na oběd.....pak jsem odpo v práci a to si na jídlo ani nevzpomenu, navíc nedělám každý den stejně, jednou do 14h a pak do 16h a jsem zvyklá, bohužel už od školy mám ten zvyk, jako první doma kouknu do lednice kde co máme. Takže jednou jím kolem 15h, jindy kolem 17h, když mám žravku tak zbaštim i dva rohlíky ovoce a jogurt a já nevim co ještě....O víkendech nemluvě....to vstávám taky jak kdy, a podle toho snídám a pak si ani oběd nedám hned ve 12h, když snídám tak po 10h....

Asi je to pro vás už automatický, a můj problém se vám zdá jako maličkost a určitě mi napíšete, že si mám nosit svačiny do práce....já tohle vím....teoretik sjem dobrej, ale v praxi.....
počasíčko
ilona
| 3. 6. 2008 12:13
Ahoj holky!! Tak se nám tady na moravě to počasí konečně trošku kazí.Máme tady vedra k prasknutí.Jak sem viděla ve zprávách v Cechách ty záplavy no děs! No já holky dneska dostala své dny,takže to s tím vážením taky vidím bledě. No co nadělám! Dneska sem si udělala zeleninkové rizotko.Tak sme si s malou šmákly. V sobotu sou u nás závody dračích lodí amatéři,tak už se těším.Manža jede a as pojedu taky. Tak sem Rakkro řešila ten prablém jako ty.Mám si vzít do lodi plavky,nebo nějaké lehké šortky. Máme to ale problémy že jo?Tak sleduju,že už nás sem chodí tak 5-6. TAk si jdu v klídku uvařit kafíčko.Malá spinká,tak si ho aspon vychutnám! Pa pa!!!

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
23. 6. 2025 18:13
14567
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Peggi
23. 6. 2025 22:32