Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

ahoj Damasovando
Rakkra
| 3. 6. 2008 12:09
teda tak ta dřina a úsilý stála za to a už máte ložnici a obývák hotov....supr ....hrozně ti to všichni moc přejeme
AHOJ HOLKY MOJE ZLATÉ
domasovanda
| 3. 6. 2008 12:03
musím Vám sem hdit aspoň pár řádků,už jsem tu staršně dlouho nebyla a
je mě to hrozně líto,sice Vás čtu,ale nějak nemám čas odepsat,máme
zařízenej obyvák a ložnici a já teď každý den peru a žehlím,protože
bych tady to prádlo do druhého dne nesnesla!Už druhý víkend jsme byli u
maminky od miláčka,teď v sobotu rožnila prasátko bylo moc dobré jen já
jsem z něj nic neměla,jak jsem zvyklá jíst večer jen zeleninu,tak mi
ten čuník nesedl a šel ven,holky tak zle mi snad ještě nebylo.moc Vám
tho dnes nenapíšu,jdu za chvilku pro malou do školky a pak si jedu do
Brna pro autíííí,ve čtvrtek jedu s malou na očkování a pak k ženské
doktorce do Brna a je to moc blízko u sebe časově,tak bych to budem
nestihla a miláček si vzel v neděli auto do Brna a nechal je tam stát a
Dáša si je teď musí jet vyzvednout-ach jo to zase bude cestování přez
celé Brno.Tak y jsme holky začala brát antikoncepci a už mám
behem 14 dnů podruhé své dny-fakt na budku.Holky už nestíhám víc
napsát,musím valit do té školky a za půl hodiny nám jede bud a já
nejsem ještě ani namalovaná,tak snad večer ještě něco napíšu,zatím
papapapapapa
Hannasaki
Rakkra
| 3. 6. 2008 10:28
Ten čaj jsem pila, ale už to chvilku(pár let) je. Doporučila mi ho kamarádka...dobrý je to, že stačí jen malinko nabrat na lžičku (ne kovovou, ale plastovou, která je myslím i v balení) a když se čaj vypije, tak se znovu zaleje...Na chut nic moc, ale jde to, pila jsem mnohem horší. Nevím jestli jsem zhubla po něm, protože jsem do toho i hodně cvičila a jedla zdravě, ale každopádně jsem chodila na "velkou" každý den, což u mne byl svátek a proto jsem ho vydržela pít tak dlouho...
Ahoooojky
Rakkra
| 3. 6. 2008 10:17
zdravím Vás všechny po dlouhé době....

Je fakt vedro, že a to znamená oblíkat se jen lehce, tílko a kraťasy nebo sukně a vůbec do plavek ...jak to zvládáte? Já horko těžko ale lepší než zimní bunda jo jinak chválím ty bíle plavky, jsou krásný, ale i docela malý na mě myslim, gratuluji k tak malé velikosti....taky si musím koupit nové plavky a tak jsem přamýšlela se šňůrkama na bokách....když mám normoš kalhotky, tak mě to přeřízne a zařízne a já nevim co ještě a ty šňůrky si můžu uvázat jak chci .

Dneska jdeme opět běhat, už běháme asi přes měsíc, ale nic jsem nezhubla...je to asi tím, že nic jiného nedělám a jím taky všechno. Potřebovala bych nad sebou . Ted v pátek a sobotu jsme byli z práce na sportovkách. Jídlo celý den a to že k véče byl řízek a pod. asi ve 22 raut...nevydržela jsem, ale nabrala jsem si hodně zeleniny. V sobotu večer jsme byli na oslavě padesátin a pak ještě narození miminka....to je neštěstí, všude jídla...

No ale od pondělka se zase snažim. A jak jste mi radily, musím si najít pořádnou motivaci . Včera se mi stala taková nepříjemná věc. Šli jsme na oběd a seděli jsme a bylo děsný vedro nooo a jak Radunka vstala, tak kouká má propocený mokrý tričko na pupku, jak jsem seděla a shrnula se mi ta moje pneu trošku trapásek....

I na těch sportovkách, všici měli plavky, já si je ani nebrala z domu, vim, že bych se stejnak nesvlíkla...to je taky dobrá motivace....

A kam se vůbec chystáte na dovču? My letos nic velkého neplánujeme...ale určitě někam aspon na týden vyrazíme, nejspíš jen po naší zemi, ale i ta je moc krásná. Já miluju Česká ráj, ten tu máme kousek, takže možná to zkusíme na kolech juuu.

Sonisku teda ty nohy...taky se mi to stalo, vzala jsem si ty nový boty do práce, jsou jako kožený a málen jsem nedolezla ani z oběda zpátky do práce, a bylo to tak hrozný, že jsem šla do obuvi a koupila si nové boty. Měla jsem sedřený paty, ale i malíčky ...

Jejda v pátek je vážení, že? Proč to tak letí.... zase mít žádný ubytek nebudu. Cítím jak jsem nafouklá...ale holky příští vážení jo...tak to budu mí aspon 2kg dole a jestli ne, tak ...tak ...tak hmmm radši nic, abych pak nelitovala.

Tak já budu končit, mějte se krásně, pěkně pracujte na zahrádkách a pěkně se koupejte v bezénu a poctivě cvičte a hlavně mi to sem vždycky napište, at jsem ostuda a nedá mi to tak papapapappa
politici
Lilimi
| 3. 6. 2008 08:46
tak tohle tema je přiznej me si postavene na hlavu...naši politici přemyšli nad takovyma hovadinama že to ani neni možny...kdyby tu svoji energii plytvali na něco pořadneho...
zubař
Hibiscus
| 3. 6. 2008 06:14
Jani to jsi u mně přímo hrdina! Já se tak zubaře bojím, že bych šla raději rodit. Už těď je mi zle když si vspomenu, že jdu taky v pondělí a hrozí mi trhání.
Mám jeden dotaz - neznáte čaj Hannasaki ? Já si ho kooupila přez zdravou výživu, má pomáhat spalovat tuky, na internetu jsou rozporuplné názory, tak nevím. Je nazýván červený čaj, chuť klasickou jako tmavé čaje, dává se ho jen trošička, ale jestli má nějaké účinky to zatím nevím.
Přeji hezký slunečný den a pište, já se vždycky ráno kouknu, než začnu pracovat a teď nemám co číst.
Nahoďte nějaké téma ať máme o čem diskutovat.
Když ne o hubnutí, tak co třeba říkáte na naše slavné politiky a jejich rošádu s placením prvních tří dnů nemocenské? V lednu nebyly laceny 1. tři dny, od července mají být plyceny 60%, to se jim ovšem nelíbí, tak od září to chtějí změnit na 25% a od ledna opět nic - zase zadarmo. To je elita...
ahoj holky
eleanorita
| 2. 6. 2008 18:55
dnes Vás už zdravím z práce. Budu tu tvrdnout až do 22:45 hod. Po tom týdnu dovolené se mi tak nějak všechno vykouřilo z hlavy, asi tím sluníčkem .

Jéé Jani, koupálko. Tak až tam vyrazíte tak si to užij. Já s tím svým spodkem = neustálýma zánětama, bych si to už netroufla. Já vlezu jenom do sprchy a do moře. Koupálko, rybníky atd. je pro mě tabu .

A zubaře jsi přežila , to je dobře. Já mám taky pěknýho zubaře, ale zatím nedostal šanci mě ani vrtat , vždycky jdu akorát na kontrolu, koukne na zoubky a pá. Zatím nemám ani jeden kaz, ťuky ťuk, doufám, že to tak dlouho vydrží a zobuky mě nebudou taky trápit.

PA Petra
koukam
Lilimi
| 2. 6. 2008 12:33
jani koukam že jsi si i ošklivou věc dovedla pěkně spřijemnit a tak to má být
zubař
jannika
| 2. 6. 2008 11:55
krásné pondělní dopoledne holky já se zrovna vrátila z Pelhřimova,trhal mi 3zuby moudrosti,holky,měla sem na sobě šatičky a ty při odchodu byly mokrý potem hrůzy ten strach z toho byl větší než to ostatní,ale pan doktor je mladej,hodnej a na víc hezkej,má krásný zelený oči no co musela sem si tu hrůzu spříjemnit ne? Pusu mám celou mrtvou,nemůžu mluvit,lízat zmrzku abych zastavila tu krev no nictak mám na tváři kus zmrzlý krkovice zabalený v utěrce a snažím se to zastavit takhle,snad to pomůže
Soníííí,to musel být puchýř,ale ted máš krásný určitě pohodlný botky,vypadají fakt dobře
Ladi a Tobě to mooooc sluší si
Jinak Jihlava hlásí jasno,slunečko prostě krásný den v sobotu otevřeli koupaliště Vodní ráj v Jihlavě tak se moc těším až tam vyrazíme.Ještě sem během dne určitě mrknu,tak zatím páááááááááááá Janča
ahoj
Lilimi
| 2. 6. 2008 08:11
holky moc se omlouvám že teď nestiham...ale znáte to . teď je pěkně tak jezdime po navštěvach. tenhle víkend jsem byla u maminky to byl veget... hybikus: v tšch šatečkach fakt kočenka, maji pěknou barvičku a pěkně ti sedi. SOnisku njn boty věčné téma...taky každou chvilku s nějak yma trpím. Obula jsem z minuleho roku sandalky a mám je vyšlapané tak se mi udělali puchyřky na patach ale neni to tak hrozne jak ty tvoje nohy..já dopadla opravdu dobře. každopadně botičky nové vypadají pohodlně a na leto jak dělane. jinak kočky kdy bude važeni?
:)
slunko
| 2. 6. 2008 07:25
Zdravím Vás všechny při pondělním ránu :).Taky se vám tak nechtělo končit víkend? My dorazili z chaloupky až po desáté hodině, i když normálně jsme už po deváté doma. Prostě to nešlo a ještě bych tam vydržela :).
Jinak víkend byl dietně dost hrozný, samé oslavy květňáků, grilování, dobroty, snažila jsem se alespon v rámci možností se ovládnout, ale mnohdy to bylo těžké. Ještě že je teplo a člověk spíše pije :). Ale dneska si půjdu zaběhat, zítra plavat, ve středu fitko, čtvrtek běhat a dál se uvidí :).
Přeji všem krásný den.

PS: Chválím plavky, jsou nádherné. Já také jedny pořídila, už pár let jsem si plavky nekoupila a na sebe ty staré už vzít nemůžu :). Riskla jsem koupi přes internet a ono to vyšlo, sedí bezvadně :). doporučuji Litex, dá se objednat spodek i vršek zvlášt, jiná velikost, což mi vyhovuje.
Ahoj sluníčka
Hibiscus
| 2. 6. 2008 06:13
Ilonko to jsem psala já, že mi to teď tak hrozně utíká, než doplním tabulku, tak už se vážíme opět. Taky to teď bude s vahou hrozné, sraz doma grilování,, před tím oslavy, br až se toho bojím.....
No nic nebudem si kazit krásné ráno, tady na ostravksku vylízá nádherně, škoda, že musím být v práci, pak půjdu ještě cvičit a domů přijdu v půl osmé.
Doufám, že tady někdo něco napíše aspoň až zapadne sluníčko ať mám co číst. pá zdravím L.
ahoj
ilona
| 1. 6. 2008 19:43
Holky!! Teda hibiskus si koča na fotečce!!Klobouk dolů!! Sonisku ta noha je fakt děs,ale botky vypadají pohodlně. Holky která ste tu psala,že to vážení je jaksi čím dál dřív,tak se mi taky zdá.Já co zhodila minule,tak budu mět určo zpět.Včera sem byla na oslavě 35 a taky to bylo Kibic hrůza.Tak neboj nejsi sama. Dnes sem se poprvé koupala u nás v rybníce.No voda super osvěží.Taky je tu děsně sucho.A nezaprší a nezaprší!! Tak se mějte Fajn a k MDDvše néééj!!!
Hibiscus
SONISEK
| 1. 6. 2008 19:04
Ahoj,já ten sraz mám až teď v sobotu.Teda Ty jsi ,moc Ti to sluší,šatečky,účes,štíhlounká,prostě super baba .To jsi byla určitě za hvězdu a sklidila jsi úspěch.Já se už taky těším.
Pozdrav
Hibiscus
| 1. 6. 2008 18:23
Ahoj holky, je super počasí, teď jsem si řekla, že toho sluníčka už bylo dost, tak jsem hned šla mrknout sem.

Včera jsem byla na tom srazu, bylo fajn, byla jsem do 2 hodin, pak jsem už musela jet s dcerou od jedné spolužačky, jinač bych už neměla odvoz. Sonisku jak ses měla ty? Já posílam fotku než sem vyrazila na sraz, venku foukal vítr, takže můj účes utrpěl jen co jsem vyšla ven. Utrpěl nejen účes, ale i dieta, tak mám co dělat ať do pátku shodím aspoň to co jsem přibrala. Zdá se mi, že těch 14 dní je čím dál kratších.

Tak se mějte,
pantofle
SONISEK
| 1. 6. 2008 16:17
ty bych už vyhodit teda nechtěla...
ahoj všem...
SONISEK
| 1. 6. 2008 16:16
nebo alespoň těm z Vás,které sem chodí stále.
Musím se Vám pochlubit,jak jsem ... Ve čtvrtek jsem si vzala na nohy do práce pantofle,které jsem tu objevila ještě po dceři.Cítila jsem se v nich pohodlně,žádný podpatek,jen malý klínek,prostě k tomu co jsem měla na sobě,vyhovující.Ale jen do té doby,kdy se mi začala pod širokým páskem na nártu,potit noha.Cítila jsem,že mi to začíná tlačit a řezat a věděla jsem,že bude problém.Doma,když jsem je vyzula,cítila jsem,že je mám pořádně odřené a v jednom ohni.Ráno mě čekal teprve šok.A výsledek vidíte na fotce a to už to vypadá docela dobře.Tak milé pantofle šly rovnou vyhodit a včera mi ten můj koupil jiné,není to o vzhledu,ale na běžné nošení co potřebuji a hlavně jsou z kůže,pohodlné a nevím,že něco na noze mám.Tak doufám,že se mi to v nich už nestane.
Jinak vedra,chtělo by to už trochu normálně sprchnout,protože to co většinou z veder vzejde,je akorát pohroma.
kibic: Já se Ti k tomu těžko mohu vyjádřit,se studiem nemám zkušenost,ale děvčata se Ti určitě vyjádří.Ale to ,že se staneš za pár týdnů babičkou,je krásná zpráva,vzpomínám si,jak jsem se stala po prvé já,ty nervy až dcera zavolá,že jsou v pořádku.A když o půlnoci přímo ze sálu volala a řekla: Ahoj babičko,tak máš vnučku... byla to hrozná úleva a radostí jsem to obrečela.Moc přeji ať vše proběhne v pořádku a určitě dáš vědět,viď.
Hezký zbytek neděle a doufám,že to na tom sluníčku nepřeháníte.
dilema
Kibic
| 1. 6. 2008 14:31
Zdravím ty, co sem možná ještě někdy zabrousí .
Včera večer jsme byli na tom koncertě, jak jsem psala. Hrála tam i Terezka Terčová. Možná si ji pamatujete ze Super Star asi dva roky zpátky (písníčkářka s kytarou). Byl to pěkný večer a já pěkně zhřešila - 3 piva, hrůza, co?
A teď už se zase válím na balkoně, počítač na kolenou - to je paráda ta Wifina, super vynález.

V názvu mám dilema, tak teď k tomu. Začala jsem přemýšlet, že bych zase začala študýrovat, dodělala si magistra. Ale vyplatí se to? Za 100 táců. Je to dost, ale do důchodu, v dnešní době úžasných reforem, mám ještě 20 let. Přidali mi 9 let jen to fiklo. Tak co, kolegyňky, mám jít do toho nebo užívat budoucí (za 3 týdny) vnučky?

Tak, dost, sluníčku zdar a papa
vypadá to,
eleanorita
| 1. 6. 2008 13:03
že si tu diskutuju téměř sama.........ale nevadí. Musím Vám něco povědět. Včera jsem se dozvěděla, že moje kamarádka čeká miminko. Mě to hrozně dostalo a dojalo, protože ona byla taková hodně zachmuřená ze života, dlouholeté vztahy se jí rozpadly, o mimi nikdy ani nemluvila. Partnera teď už nějakou dobu má, o ruku jí požádal v Paříži, a teď to miminko. Když mi to včera přítel povídal tak jsem bulela jako želva, ale hned je mi nějak lépe na duši, když vím že ten život přece za něco stojí .
Tak jsem se vám chtěla svěřit.

Dnes jsem zase po opalovačce, musela jsem to zabalit dříve, protože musím doma ještě něco udělat. Až se přítel vzbudí po noční tak se prý půjdeme kulturně vyžít kam jinam než na fotbal.

Dnes už sem asi nezavítám, tak se mějte fajn a přeju úspěšný start nového týdne. V pondělí už budu bohužel v pracovním procesu taky .

PA Petra
plavečky
eleanorita
| 1. 6. 2008 12:51
jsou bezvadný . Hlavně ten spodek s tím pásečkem se mi líbí. No a jsem ulítlá na bílou barvu. Plavky mám doma dvoje a oboje v bílé barvě, tak jsem včera koukala na trošku barevnější, ale pořád tam převládala světlá barvička právě s bílou, jsem jak nemocná. Můj šatník je taky téměř v bílé barvě
plavky
jannika
| 1. 6. 2008 11:24
tak tady vám viktorky posílám fotečku plavek co sem si pořídila
ostatní
eleanorita
| 31. 5. 2008 20:05
taky zdravím. Dnes jsem se taky smažila, a taky na balkóně, co nám "paneláckejm" jiného zbývá. Proto bych chtěla domeček a zahradu, tam alespoň malej bazének.......hmmm, hezká představa. Jenže ten můj drahoušek prostě domeček nechce, protože by nerad někam na vesnici a kdo by se prý o to všechno staral. No je moc pohodlnej, bohužel.

Jinak k nám už dorazil déšť i lehčí bouřka, alespoň to trošku osvěžilo vzduch, ale sluníčko už je fuč. Snad bude hezky i zítra, mám totiž poslední den dovolené a v pondělí šupky zase do práce.

Holky doufám, že se máte hezky, když už sem těch dušiček moc nezabloudí.
ahoj Niky
eleanorita
| 31. 5. 2008 19:57
děkuju za radu a hlavně odkaz. Podle té tabulky patřím zatím pořád do průměrné kategorie , ale byla jsem na tom taky hůř. Máš pravdu v tom, že ty váhy asi neukazují stoprocentně správná čísla, ale jako orientační bod je beru. Píšeš, že jsi začínala na 63 kg...........to se mi nechce ani věřit, podle fotografií jsi taková drobňoučká a štíhlounká , no kočka . Byla jsem na tom podobně, já začala nebo skončila na 62 kg. Mě hrozně nakoplo a naštvalo to, když jsem si musela jít v prosinci koupit nové kalhoty, protože jsem už své staré neoblékla. Už v obchodě jsem měla slzy na krajíčku, protože mi nic co se mi líbilo nebylo. V tom ostatním jsem vypadäla příšerně. Nakonec jsem domů odešla s obrovskýma džínama. Hrozně jsem se styděla chodit i do práce, přes zadek jsem nostila dlouhé svetry..........no to jsou příšerné vzpomínky, fuj. Ty poslední koupené gatě mám ještě doma schované jako odstrašující případ, už tak nikdy nechci dopadnout. Ještě nejsem na konci svého cíle, ale nevzdávám se, ikdyž mi váha teď stojí budu se muset více snažit.
pozdrav
Kibic
| 31. 5. 2008 14:41
Ahoj Viktorky!!!
Všechny moc pozdravuji a Niky gratuluji ke zkoušce.
Opravdu to tady trošku usnulo, ale je to tím počasím. Snažíme se být všechny venku, hýbat se anebo chytat bronz. Já teď taky sedím na balkoně a smažím se, protože co v bytovce. Na kolo to nechci riskovat, v tom vedru. Za chvíli si uděláme masíčko k obědu a vyrazíme s drahou polovičkou ven. Máme na koupališti koncert místních kapel.
Taky jsme už pomalu každá něco zhubla a není to až tak aktuální téma.
Jo, a já mám jeden dotaz. Pijete některá tu ajurvédskou kávu? Já do ní tu stovku investovala, ale zatím jí nemůžu přijít na chuť. Děláte si ji s vodou nebo mlékem?
Tak se mějte krásně a nespalte se.
TCPETULA
nika2411
| 31. 5. 2008 14:11
Ahojky Peti, tady je odkaz na správný poměr tuku a vody v těle: http://www.kuchynske-vahy.com/telesny_tuk.php

Já se po tom taky nedávno pídila. Známí měli váhu, která měřila tuk v těle a já když se zvážila, tak mi ukazovala cca 18%, což se mi zdá nějak málo. Hodně záleží na tom, co před vážením jíš, piješ atd. Když mi zhruba před 2 rokama - to jsem ještě vážila 63 kg měřili v Podhajské tuk v těle, tak mi ta paní naměřila skoro 30%!!!!! A patřila jsem do té skoro nejhorší možné kategorie. Řekla mi, že můžu být ráda, že mi prý ještě teče skrz cévy krev!!! Mazec, že? To byl asi pro mě zlomový okamžik, kdy jsem se rozhodla, že chci se sebou něco dělat. Aspoň někdo mi otevřel oči a já tak díky ní sundala 10 kg. Já jen nevím, jestli těm dig. váhám na 100% věřit. Jestli ty údaje nejsou zkreslené.

Ještě by mě docela zajímalo jaký mám cholesterol. Myslím, že ten by taky mohl být v pohodě - a to hlavně díky stravě, kterou jíme.
:-)
ilona
| 31. 5. 2008 09:37
Ahoj holky! taky Vás všechny zdravím při sobotěnce. Tak dnes bude opravdu pařák.už tady máme na sluníčku 41.To se dneska upečem. třeba se nám ty špíčky tím vedrem rozpustí.malé sme napustili bazének,tak se tam dnes budem rochnit asi celá rodinka. Nevařím nic.Dojídáme ze včera. Tak zatím pa!!
Krásný den
adel
| 31. 5. 2008 08:21
Zdravím všechny hubnoucí snažilky!Jen se rychle hlásím, že jsem neodpadla, ale drtí mě teď zkouškové. Vůbec nestíhám ani číst vaše příspěvky.Váha se teď nehýbe, ale je fakt, že na to kašlu. Doufám, že mi po zkouškovém neodjedete všechny na dovolenou a bude tu co číst a s kým si povídat (i když než přečtu všechno za dobu, kdy jsem tu nebyla, tak už bude asi září a další zkoušky).
Mějte se krásně a ať se všechno daří!
a ještě jednou :-))
jannika
| 31. 5. 2008 07:14
sem se po ránu rozepsala mužík chrápe jak o život a já celou noc nedělala nic jinýho než do něj žduchala at se otočí na bok-bez výsledku,před šestou sem celá nevyspaná a rozlámaná opustila lože mám kafčo,jinak bych nebyla schopná pustit ani PC
Ale co se vám musím pochlubit-holkýýýýýý nám včera dovezli novou sedačku,čekali sme na ni 2měsíce,měli sme starou ta ještě pamatovala Žišku ale tahle,je fakt božííííí je do U a úplně nám rozjasnila obývák,zdokumentuju a zašlu foto
Taky sem si pořídila nové plavečky,tak je taky vyfotím,ale zatím jen na postýlce,spodek mám malilinko menší abych měla inspiraci a zhubla ty zbylá 3kila co mi chybí do mé chtěné váhy,musím se snažit-léto a koupání se rychle blíží ještě sem mrknu,ale jinak vám přeji krásný den a nespalte se na sluníčku
bylinky
jannika
| 31. 5. 2008 07:06
holky prosím prosím o radu-chci si koupit bylinky,bydlíme v bytě a máme balkon,mám si koupit takový ty vyrostlý co se prodávají v zelenině,nebo semínka a zasadit je a co pak s tím?Třeba tu medunku-můžu jí pak otrhat,nebo nechat a otrhat až další rok?Koukala sem na telku a tam mluvili o pažitce,že by se neměla trhat první rok co se zasadí,ale nechat až zesílí na další rok
Já se v tomhle vůbec nevyznám ale máme svůj byteček konečně a bylinky bych opravdu moc chtěla
luštěniny
jannika
| 31. 5. 2008 07:02
Zdravím vás viktorky dneska bude zase nádherně,já bych se tak slunila až bychale nemůžu,když sem nemocná chjo chjo,ale sluní si ještě užiju,taky nemám problém s opalováním,vydržím na sluníčku hodiny a nespálím se.
K těm luštěninách,já je mám tůůůůze ráda,ale pak jak mě bolí bříško,holky to je pak utrpení,proto je moc nejím,pěkně mě nadýmají a nevím proč a co s tím,jestli proti tomu vůbec jde něco dělat

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
23. 6. 2025 18:13
14567
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Peggi
23. 6. 2025 22:32