Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

lucajda
jannika
| 31. 5. 2008 06:54
si a myslím si že mám krásnou postavu,já bych na ní nic neměnila,moc Ti to sluší
jsem zpět
eleanorita
| 30. 5. 2008 21:37
dokonce jsem stihla kouknout na net.........hledala jsem plavky.......no krása, ale co bylo pro mě ošklivéééé......koukat na ty placatý modelky. To je něco: žádný klepavý stehna ani zadek, placatý bříško a velký prsa. No to byl zase kopanec. Alespoň jednu z nich bych si někde měla vyvěsit, aby mě holka motivovala. Chjooo, no ty tuky na sebe jsem si nadělila sama, tak musí jít rosol pryč, a já mu v tom musím pomoct. Akorát ty prsa si asi budu muset dát přifouknout, to si dělám samozřejmě srandu.
nikde nikdo
eleanorita
| 30. 5. 2008 20:53
tak já to balim taky a půjdu na prochajdu s čivavkou.
Zítra mějte krásný den, já určitě nakouknu, ale asi zase až večer.
luštěniny
eleanorita
| 30. 5. 2008 20:30
ty mě teda moc nejedou, i když taky vím, že jsou zdraví prospěšné. Fazole, čočka ani hrášek nejsou moji kamarádi, ani se neobjevují v mém jídelníčku.

Jdu pověsit prádlo, tak doufám, že se tu někdo ještě s nějakým tím příspěvkem objeví. Přítel má noční, tak už je pryč, na vojína v tv se mi koukat nechce, bylo by mi smutno.........
ahoj
eleanorita
| 30. 5. 2008 20:23
Ahoj holčiny. Jdu Vás pozdravit po tom krásným dni, no pěknej pařák dneska byl. Taky jsem se slunila, vyvalila jsem se na balkoně a vydržela jsem tam rozhodně déle než chuděrka Nika. Já s opalováním nemám problém, jsem hned hnědá. Ale za to jít do města nakoupit to bylo o život, vůbec jsme se nezdržovali a padali jsme rychle domů. Ale jinak si nestěžuju, já zimu totiž tuze nerada.
Jináč Vám musím říct, že už jsem se v těch plavkách cítila celkem fajn, před rokem bych si je studem neoblékla. Akorát, že ta stehna a zadek mám pořád hejbací, to musím zpevnit!!!!!!!!!!!

Holkám šikulkám gratuluju ke zdárně zdolaným zkouškám .

Taky jste tady smutnily, že už to tady tolika nejede. Ale také jste si i odpověděli. Než vysedávat u pc tak radši vyrazíme ven. Je plno dalších aktivit, co se nedají dělat v zimě. Myslím, že to tady ale nezanikne, určitě spolu zůstaneme.

Lucajdo, taky souhlasím, že ty budeš mít spíše na práci zpevňování, protože Tvá váha je fajn. Na začátku hubnutí mi váha ukazovala hodně % tuku. Teď se to snížilo. Ale já ani nevím jaká by ta hranice měla vlastně být. Kdo ví, ať to sem rychle napíše, ať se mám podle čeho orientovat.
Lucajdo
Surina
| 30. 5. 2008 20:19
Kurňa tak na té fotce z plesu jsi fakt kočka a žádné břicho tedy nevidím
Holky, já se dnes celý den učila a stejně toho moc neumím. Ale pěkně na venku a opalovala jsem se u toho... Vždy jsem se po chvilce musela smočit pod pumpou jaké bylo vedro. Teď už jsem zalezla do baráku, protože se pomalinku začíná stmívat. Chtěla bych koukat na Zachraňte vojína Rayena, ale asi se budu raději ještě učit.
Mediňkový čaj jsem si dnes zkusila shodou náhod udělat taky - poprvé z čerstvé meduňky. Dala jsem si ho pak vychladit do ledničky a bylo to parádně osvěžující.
Někde jsem četla, že bysme měli jíst třikrát týdně luštěniny, tak jsem měla v úterý čočku s kroupama a dnes fazole s rajčatama (cibulku nadrobno - zpěnit na oleji - pokrájená rajčata - uvařené fazole - petrželka - sůl - pepř a trošinku pálové papriky) bylo to luxusní lehké jídlo.
Holky já letím do sprchy, tak se mějte a dobrou noc
Lucajda
Hibiscus
| 30. 5. 2008 18:57
Jsi kočka, já bych taky řekla, že nemáš co shazovat, jen zpevnit svalíky a když budeš cvičit, tak se ti to určitě podaří, ale váha vůbec nemusí jít dolů, ale třeba i nahoru, tak ať nejsi zklamaná a nevzdáváš to. Sama píšeš, že svaly jsou těžší než tuk, tak tě to asi nepřekvapí. Moc ti to sluší.
fotky
n
| 30. 5. 2008 17:51
Holky jeste jsem hledala nejakou svou fotku, aby v ni byl zaber na muj oblicej, jenze zadnou aktualni proste nemam, navic nejsem vubec fotogenicka, takze maloco vam muzu ukazat Tak jsem aspon nasla zvetsenou tu fotku, co mam v profilu....je ale asi tak rok stara, ale ma vyhodu, ze mi tam nejsou videt ty pupinky na cele

Pokud jsem spravne vypozorovala, Sonisek je tu vrchni archivarka fotografii? Jestli jo, mohla bys mi prosim take poslat Vase fotky, abych si Vas dokazala lepe predstavit?
moje údaje
n
| 30. 5. 2008 17:13
Taaak slava, uz vim jak jsem na tom
Prave jsem si byla vyzvednout na poste tu objednanou vahu, sice je pro tatku k narozkam, ktery se budou slavit az v nedeli,tak jsem ji chtela nechat zabalenou, ale samozrejme ze jen co jsem si ji privezla, nevydrzela jsem to a musela ji vyzkouset
Dotedka jsem bohuzel predstavu o svy vaze nemela,tak sem se nemohla nahlasit drive. Taky jsem se zatim nijak nesnazila hubnout,mela jsem pocit,ze nejdriv potrebuju znat svuj vychozi bod, nez se do toho vrhnu. Ale ted uz ho znam,takze uz zadny vymluvy Takze me udaje: datum narozeni: 7.8.1987 (20 let), vyska: 153 cm , vychozi vaha 47,8. Chtela bych se dostat tak na 45kg, coz sice neni moc, ale me nejde ani tak o vahu, jako spis o zmeneni pomeru tuky x svaly x voda. Vaha mi totiz ukazala 25,4 % tuku, coz je opravdu moooc. Ja sice vazim uz asi 6 let stejne (+-1kg), pred rokem mi doktorka namerila 48kg, jenze jsem mela procento tuku 20%. Postupne mi pribyval tuk a ubyvalo svalu, ktere vazi vic nez tuk, takze jsem si vahu udrzovala, nebo mi mozna dokonce trosku klesla,ale bylo to pouze tim ubyvanim svalove hmoty. Bude to moje prvni "hubnuti", tak doufam, ze to pujde Takze prosim o zapsani do tabulky. Jinak jeste - ta moje vaha doporucuje i denni prijem kalorii a me to doporucilo 2242 kcal, coz je asi 9000Kj. To je nak mooooc ne?
Jeste posledni vec - snazim se najit nejakou svou aktualni fotku,ale proste nikde nic nemuzu najit. Posledni,kde bych byla jakz takz cela i se svou postavou,je z brezna z moderovani plesu, jenze tam jsem zase nalicena,takze nebudete vedet,jak vypadam. Ale to bricho je tam myslim videt pekne
díky
nika2411
| 30. 5. 2008 15:50
Ahojky Viktorky. Moc moc vám děkuju za pochvaly . To je dneska ale vedro, že? Já se byla asi na 20 minutek slunit, ale musela jsem to zabalit, protože moje pokožka bohužel moc nesnese. Lehla jsem si pod slunečník, na sebe šupla plavky, na hlavu slamák a do ruky Tinu..........ale po 20 minutách mě už všecko pálilo, tak jsem to vzdala a šla radši nahoru. Já mám holt s tou mojí pokožkou jen samé trable. Když jsem byla malá, tak jsem si tak hezky spálila ramena - spíš popálila, protože jsem prý měla 2. stupeň popálení. Pamatuju si jen ty obrovské puchýře. Dodnes tam mám jako památku kupu pih.

Říkala jsem si, že juknu radši na vás a napíšu pár řádků.
Dneska jsem se celý den skoro nezastavila. Ráno jsem vstala, přede mnou hora nádobí, tak jsem ji umyla, nachystala miláčkovi a sobě snídani......Po snídani jsem se pustila pro změnu do hory prádla. Do toho jsem ještě vařila. Dělala jsem zeleninovo-kuřecí rizoto na olivovém oleji. Po obídku zase nádobí a pak jsem šla na to sluníčko. Večer jdu na minisrázek ze střední - do Břeclavi.Dojede pro mě spolužák, tak jsem ráda, že se nemusím otravovat autobusama a vlakama. Už se těším, až si dám pivečko. To je hic k nevydržení.
vladi
ilona
| 30. 5. 2008 14:45
Já tam mám tu medunku než to dopiju. Mě to tam nevadí,ale jestli tobě jo,tak si ju spař a vytáhni. Dobré chutnáníčko!!
Ilona
vladi
| 30. 5. 2008 12:51
Ilon, já dělám takhle podobně kuřecí plátky a když se nechám před smažením den odležet, jsou úplně božský
Já měla dnes v závodce taky kuřecí plátek s dušenými rajčaty
a bylo to taky moc dobrý. Kuřecí maso se snad nedá zkazit. jen mě včera vyděsili s tím dovozem amerických kuřat ošetřených chlorem. Snad to nakonec nepovolí.
Ilonko a tu meduňku jen spaříš hrnečku?
čajík
ilona
| 30. 5. 2008 11:40
Ahojky holky! Vladi já si vařím čajík v tomto období jen s čerstvé medunky a je super!!
Já měla dnes bezva oběd. Nakrájela sem kuřecí na nudličky a přidala:sůl,3 vejce,3lžíce solamylu,2cibule,lžič.kari,ml.papr.pál.papr.3lžíce oleje.promnem a smažíme řízečky no super!!! Měla sem k tomu salátek!
zkoušky
vladi
| 30. 5. 2008 10:03
Taky blahopřeju všem holkám k úspěšně vykonaným zkouškám. Zavzpomínala jsem při té příležitost, jak jsem se učila na státnice, byla jsem už těhotná navíc bylo šílený vedro , chodila jsem na techniku na strojárnu, takže učení bylo dost a dost. Ale dobře to všechno dopadlo, i když jsem měla hrůzu z toho, že kdyby to nevyšlo, těžko bych se pak s miminem učila.
Jinak se teď konečně trochu ovládám s jídlem, začala jsem 2-3 x týdně jezdit na rotopedu, ale váha zatím dělá, že o mém úsilí nic neví.
Tak se mějte krásně a těm kdo má po zkouškách přeju krásné prázdniny.
Jinak bylinkářky urodila se mi krásná meduňka, ale nevím moc co s ní. Jde dělat čajík i z čerstvé, nebo se musí usušit????
nika2411
SONISEK
| 30. 5. 2008 08:49
Velká gratulace,jsi prostě
Doplnění
Hibiscus
| 30. 5. 2008 07:18
Lucajdo prosím tě napiš mi údaje o sobě, ať si tě navedu do tabulky, promiň jestli jsi to už psala, ale to bych musela moc hledat.
Napiš datum narození, výšku, výchozí váhu, popř. i nynější, jestli máš už nějaké úbytky. A můžeš poslat i nějakou svou fotečku ať tě vidíme v celé tvé kráse.
Doufám, že ti s námi bude dobře a hubnutí půjde skvěle...
Niki
Hibiscus
| 30. 5. 2008 07:14
Gratuluji ke zkoušce jsi dobrá, já bych měla nervy.
Já jsem před 30 lety odmaturovala na gymplu a poněvadž jsem už 3 roky chodila s nynějším manželem a on je vyučený instalatér, tak nechtěl abych šla na vysokou, že 2 stupně rozdílu vzdělání je moc. Nechci říct, že toho lituji, ale kdybych s ním nechodila, tak bych to asi zkusila. Ale kdo ví, třeba bych nebyla šťastná, to je osud...nelituji. Tak jsem šla jen na 2 letou nádstavbu sociálně právní. I když jsem celý život dělala něco jiného, spíše účetnictví, fakturaci a sekretářskou práci.
Tak to byla jen odbočka, že vás všechny obdivuji, že se tak šprtáte, jste pro mne všechny jedničky .
fotky
Hibiscus
| 30. 5. 2008 07:08
Ahoj, to je dobrý nápad, musím ukecat syna ať mě vyfotí a pak něco pošlu.
Už se těším na sraz, i když se scházíme každých 5 let, tak přece i za těch pět let se člověk změní. Bude to fajn, užij si to taky hezky a napiš. Laďka
Hibiscus
SONISEK
| 29. 5. 2008 23:18
jsem tu pořád s Vámi,mě se jen tak nezbavíte bez Vás by to už nebylo ono.
Koukám,že teď se to srazíkama bude hemžit.Myslím,že Ty se svoji postavičkou nebudeš mít problém něco sehnat Budeš určitě a co nějakou novou fotečku po zhubnutí by jsi nevložila?A tím také vyzývám ostaní děvčata,vkládejte fotečky,vždyť už to na všech musí být hodně znát.
kuk:o)
n
| 29. 5. 2008 19:59
Ahojte holcinky, tak jsem tu po tydnu take, ja bych se ze sebe picnula, chodim sem tak svatecne, ze se mi pekne nakupi cteni prispevku, tak se je snazim docist, ale zaroven mam vycitky, ze bych se mela spis ucit, takze toho po chvili necham a ani sem nic nenapisu Tak ale tedka mam silnou motivaci to zmenit, jednak Vas zatim moc neznam a nic o Vas nevim, coz snad s postupnym docitanim prispevku dozenu, druhak jsem vcela byla na nejtezsi zkousce tohohle roku, ze ktery jsem mela uplnou koprivku, meli jsme k nastudovani asi 30 knih, z toho vetsinu v anglictine, ja jsem samozrejme prolitla sotva 3 knizky a i to mi dalo zabrat,jeste nevim vysledky a bojim bojim, ale pripadny opravny termin bude az za 3 tydny,takze casu na Victorku dost no a do tretice mi dneska napsali z posty, ze tam mam k vyzvednuti tu moji objednanou vahu, ktera meri % vody, tuku, svalu v tele,atd. Zitra ji pujdu vyzvednout, o vikendu ji dam tatovi k narozkam a pak se na ni zmerim a zvazim a poprosim Hibiscus o zapsani do tabulky a pridam se definitivne k vam a poradne se do toho opru a uz se tesiiiiim .

Jinak rikate, ze uz sem nikdo nechodi tak casto, jako driv, atd.....no ja teda nestiham cist prispevky ani ted , rozhodla jsem se totiz, ze si zaroven postupne prectu Vasi diskuzi pekne od zacatku,jsem asi na 15 zalozce,cte se to uplne jako takova krasna pohadka a je to moc motivujici. Sice mam pocit,ze to nemuzu nikdy docist,ale na druhou stranu uz jste urazily pekny kus cesty a jsou tam moc zajimave veci - recepty,rady,atd...Takze pokud Vam bude nekdy smutno, doporucuju mrknout o par set stranek zpatky . A navic verim, ze se diskuze opet rozjede - jak psala Nika. Tedka je takove obdobi,kdy se vsichni jenom uci a kdo se neuci, tak je venku,atd......navic mi taky pripada,ze je posledni dobou takove negativni ovzdusi kolem,take pozoruju,jak jsou vsichni nastvani a neprijemni,vcetne me, spousta veci se nedari, mozna je to jen muj subjektivni pocit, ale mozna za to take muze pocasi - nedavno 5 stupnu nad nulou,ted 25, jakemu organizmu by to nedalo zabrat?! Kazdopadne pokud negativni ovzdusi je,tak snad zase rychle odejde a pak uz bude po zkouskovym a budou praaazdniny a bude krasne a nakoupime si nejaky pekny veci na leto a pekne se opalime (ja se teda spis osypu slunecni koprivkou,jak je mym zvykem) a bude fajn

Niko gratuluju ke zkousce, ja mam letos vetsinu zkousek jeste pred sebou,nechala jsem si 3 zkousky az na 2.pulku cervna,protoze tedka pristi ctvrtek budu delat prijimacky na druhou VS - na ekonomku v Praze a matiku uz jsem za 2 roky od maturity stihla kompletne zapomenout ,takze se ted snazim obnovit mozkovou kapacitu a logicke mysleni, jde to ztuha, ale zakrnely mozek se pomalu probouzi a take za 10 dni musim odevzdat rozvrzeni struktury bakalarky,mam z toho trauma, na ostatnich vejskach chteji v druhaku znat jenom tema bakalarky a po nas chteji uz i nazvy kapitol,podkapitol,atd....No co,nezbyva,nez se nad tyhle neprijemnosti povznest a postavit se problemum konecne celem .

Papa, mejte se krasne
tapety na plochu
jannika
| 29. 5. 2008 19:47
holky já brouzdám po netu a hledám tapetu na pozadí a ne a ne najít nějakýho chlapa,všude samá ženskánevíte o nějakých stránkách kde bych něco hezkýho mohla najít?
Zvláštní otázka do diskuze o hubnutí že?
nika 24
jannika
| 29. 5. 2008 19:45
Niko moc moc gratuluju
no tak......hlavičky vzhůru
nika2411
| 29. 5. 2008 18:30
Holčičky netrapte se, prosím, prosím.....taky mě moc mrzí, že už se tu nescházíme, tak jako dřív. Ale věřím, že se diskuze zase rozjede a všecko bude super. Myslím, že za tu dobu, co se tu scházíme se z nás staly prima kamarádky.

Nebojte - zase budou témata k diskutování - přijde doba dovolených a budeme rozebírat, kde jsme byly, co jsme zažily, jestli někdo obdivoval naše krásné postavy . Jen co skončí prázdniny, tak vás začnu otravovat s mojí bakalářkou, takže zase budete mít co číst. A ještě kousíček a máme tu vánoce . Tááákže hlavu vzhůru.
jooooooooooooooooooooo
nika2411
| 29. 5. 2008 18:25
Ahooooooooooooooooooooooooooooooooooooooj holkyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Máááááááááááááááááááááááááám tooooo!!!!! Dneska byl den D? Vzpomínáte? Strašlivý čtvrtek a moje zkouška. Mně je zase krásně - nejhorší hrůza za mnou, teď už jen to lepší přede mnou a hurá prázdninovat.
Ahojky
Surina
| 29. 5. 2008 17:47
Holky, já tady chodím tak jednou dvakrát denně. Už to není jako dřív. V zimě jsem měla počítač zapnutý téměř celý den, ale teď, když je tak krásně, tak sedím pořád na lavičce a učím se venku, nebo něco dělám na zahrádce. Večer si pojedu zacvičit.
Moje ségra dnes udělala maturitu, tak máme celá rodina radost. Teď někde v Ostravě oslavuje s kámošema a prý přijedou k nám opékat, tak tu budu mít pěkně rušno. Naši odjeli na víkend na chatu. Chtěla jsem jet taky, ale mám ještě učení a nechci zkoušku v pondělí pokazit.
Taky jsem si sehnala brigádu. Byla jsem včera na pohovoru v obchodě s dětským zbožím. Vykupují tam i použité, je to takový bazar. Pěkný. No ale budu tam dělat jen kolem 20ti hodin týdně. Aspoň něco. A možná ještě ve zbývajících dnech budu natírat sloupy v Ostravě. To dělala loni ségra a prý se dá si vybrat jen dny v které chcete dělat, tak to by bylo fajn, kdyby to vyšlo.
Je pravda, že už to tady není jako dřív, ale třeba se to zase rozjede. S Bibinkou se loučím a přeji hodně úspěchů v hubnutí i v životě.
Mějte hezký den holky. Připadá mi, že jsou lidi čím dál více nasranější. Kolem sebe vídám jen zamračené ksichty, hlavně v Ostravě. Jako kdyby se neuměli radovat z maličkostí. I naši jsou docela často naštvaní. Kvůli blbostem. Už jsem je zato seřvala. Včera jsem se dokonce rozbrečela. Odpoledne se mě taťka ptal, jestli s nima pojedu na tu chatu a já řekla, že nevím, že mu řeknu až dnes a on se naštval. Pak jak přišel po odpolední, tak jsem mu ukázala co se mi stalo s kolem. Dal mi řidítka výše a jak jsem na něm včera jela, tak to nějak povolilo a málem se to rozpadlo. S mamkou jsme usoudily že tam praskla jedna součástka, ale taťka tvrdil, že ne, i když byla evidentně prasklá. Když jsem mu odporovala, tak se zase naštvsal. Pak začal strašně ječet, jak kdyby dostal záchvat a šel mi to ještě v noci spravovat, protože jsem se rozbrečela. Ale já nechtěla aby mi to spravoval, jen jsem se rozbrečela, protože už jsem toho měla dost, jak furt řve a je pořád naštvaný kvůli blbostem.
No ale dnes je vše ok. Jen jsem se vám chtěla svěřit se starostmi všedního dne ...
Jdu se učit holky a těším se na další příspěvky, od těch co už tu tak často nechodí (Bobik, Blanch, Heladoma, Lili6 a další)... Papa
Ahojky
Hibiscus
| 29. 5. 2008 14:30
Sonisku, právě tebe jsem tady postrádala, připadalo mi, že už tady nechodíš a diskutuješ jen přes ICQ.
Každý to vidíme jinak. Je pravda, že jsme si možná vyčerpali témata, ale ony se zase najdou...
Třeba já jdu taky na sraz, po 30 letech od maturity a mám ho v sobotu a taky řeším co na sebe, ale na poslední chvíli. Chtěla jsem taky kalhoty a halenku s rukávem, ale teď jak má být tak horko tak nevím.
Ještě mám 2 dny.
Taky mi připadá, že některé holky už odpadly a ani se s námi nerozloučily, jen Bibinka psala, že končíl
paaa
veronikav
| 29. 5. 2008 12:39
ať se ti daří!!!
veronikav
SONISEK
| 29. 5. 2008 12:35
tak já se loučím a jdu do práce... Večer juknu papa
To...
veronikav
| 29. 5. 2008 12:32
Je zajímavé, jak člověk když takhle hubne a nakonec zhubne vůbec neřeší že třeba musí kupovat nové kousky a ty staré třeba vyhodit. Vůbec nám to není líto, protože ta radost z toho zhubnutí je nadevše....

veronikav
SONISEK
| 29. 5. 2008 12:19
Díky,tak to máš fajn,že máš pak co nosit.Já teď dělám pořádek v šatníku,ale narozdíl od Tebe to s klidným srdcem vyhazuji,nikdy jsem nesehnala něco,co by mi bylo líto teď vyhodit a i kdybych si tu váhu neudržela(ale to už nedopustím)tak to nejsou modely,které bych neoželela

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
rozvita.ruze
15. 12. 2025 10:42
15749
kacenkaj
11. 12. 2025 12:24
280
Anna Vodičková
7. 12. 2025 17:26