Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

kočka
veronikav
| 29. 5. 2008 12:12
Týýý jo fakt ti to sekne. Kočka!!!
Já teď nic nenakupuju... jen boty...
Už bych tak něco šla nakoupit, ale nechci, abych to kupovala když mi to za pár měsíců bude malé... musím vydržet a pak si půjdu nakoupit nové věci.
Navíc já mám plno věcí z doby kdy jsem byla hubená, takže je pak snad zase vytáhnu. Kostýmky šité na míru atd... babička je totiž švadlena.

Tak si ten sraz Soni užij... je to super. My se pravidelně scházíme ze střední a to jsme 7 let po matuře...

A jinak ti děkuji za pochvalu... jde mi to z poloviny hlavně kvůli vám...
ilona
SONISEK
| 29. 5. 2008 12:03
Ilonko,dííííky.Nebýt toho,že jsem něco přece jen zhubla,tak bych asi nic na sebe nesehnala,vím,jak jsem s tím měla problémy a to si nemyslím,že jsem před tím byla nějaká moc tlustá.Nákupy jsem vždy obrečela...Tady okolo není moc příležitost na nákupy,musíme většinou do Plzně,ale tam se také někdy nedaří,co bych chtěla.Ale jsem ráda i za to.
Sraz máme příští sobotu,chtěli jsme taky táborák,ale ve městě je to problém,tak to máme v jedné zahradní restauraci,dcera ho tam už měla a prý je to tam moc pěkné.Tak se už na tu bandu moc těším,letos přijedou i ti,kteří loni nemohli,tak zase nové tvářičky,s kterými jsem se tolik let neviděla.
model
ilona
| 29. 5. 2008 11:55
Teda Sonísku!! Ten model se ti opravdu povedl!!moc a moc. To budeš teda na tom srazu za velkou. My taky míváme ze základky srázky každoročně a že už sme venku nějaky ten pátek. Kdy to nastane? Taky plánujem něco tak na červenec=srpen.Možná jen táborák s buřtama a pivečkem.
Takže Ti dávám velkou 1
veronikav
SONISEK
| 29. 5. 2008 11:30
Verunko,krásně jsi to napsala.A hlavně Ti musím pogratulovat k těm Tvým krásným úbytkům.Jsi šikulka,že jsi se do toho tak opřela.Dobře vím,jakou z toho má člověk potom radost.Pro mě je teď už docela radost nakupovat,už i na sebe něco seženu.Teď jsem potřebovala něco na sraz,tak jsem i docela spokojená.
papa
nebud smutná
veronikav
| 29. 5. 2008 11:24
Sonisku a ostatní holky nebuďte smutné... to je jen takové přechodné období... Já jsem tady taky skoro pořád, ale když tu nikdo nepíše, tak se vždy odhlásím...

Sonísku a když máš mít své dny tak to je ta sklíčenost určitě tím.. to já taky znám. Někdy to na mě všechno padne... Neboj, my jsme tu pořád s tebou.... To mi připomělo, že jsem teď viděla hrníček a něm bylo napsáno: Opravdové přátele nemusíš vidět a přesto víš, že tu jsou s tebou.

Já mám teď holky takové moc hezké období. tím, že mi ta kila jdou dolů se mi opravdu změnil život. Cítím se krásně... normálně tady sedím v práci a mám chuť se smát a křičet... Miláček mě moc podporuje a chválí... i on má z toho radost. Přece jen mě poznal jako hubenou....tak se těším, až zase budu jako dřív...

Jsem ráda, že jsem vás tady našla... jste moje velká opora a motivace.

Tak holky nesmutněte a raději nahoďte nějaké téma.. ale kde je Bobik, Nika, Rakkra, Surinka.... ??? Ozvěte se holky
Stévie
Merci
| 29. 5. 2008 11:21
A ještě se zkus podívat na http://www.prozdravi.cz/…-kosmetikum.html
díky
SONISEK
| 29. 5. 2008 11:19
kouknu na to,ten Tvůj první odkaz je zajímavý
Stévie
Merci
| 29. 5. 2008 11:11
http://www.radyptakaloskutaka.cz/…d/seznam/detail/?… tady je přímo ta reportáž a psané o stévii.
Merci
SONISEK
| 29. 5. 2008 11:02
a nevíš přibližně kdy se ten pořad vysílal?Dalo by se to na stránkách Novy vyhledat a podívat se.Já taky na něj moc nekoukám,ale někdy se dozvím,že tam bylo něco zajímavého,tak si to vyhledám a pustím ten díl.
Díky...
SONISEK
| 29. 5. 2008 10:54
za to,že to tak necítím sama.Když jsem si přečetla Vaši reakci,je mi úplně do breku...Jsem teď nějaká na měkko,mám dostat své dny,možná je to i tím,ale hlavně,jak jsem psala,moc mi tu chybíte.Také to zde každý den čtu,neopustila jsem Vás,ale i já nemám na co reagovat.Věřím,že se to snad zase rozjede,neumím si představit,že bych Vás neměla.
V práci máme teď audit,tak jsou kancelářský nervní,teď to horko,máme tam na hale 25stup.,chodím z práce upocená,unavená,tak to je jedno s druhým...
Mějte se krásně
Stévie
Merci
| 29. 5. 2008 10:46
Je to pravda, že v poslední době to tady upadá... Někteří již vysněnou váhu mají a jiní přišli na to, že se opravdu zhubnout dá a už nepotřebují tu oporu jako na začátku. Diskuze se tady rozjíždí vždy když se má hlásit nová váha a těsně poté. Ale co se dá dělat...
Chtěla bych se zeptat, zda někdo z vás nemá zkušenosti se stévií. Kdysi dávno ji ukazovali v loskutákovi, ale vzhledem k tomu, že to není můj oblíbený pořad tak jsem to nějak přešla. No a teď jsem si ji koupila a hledám jak ji použít. V každém případě místo cukru to ano. Ale všude to asi nepůjde.
Objevila jsem tyto stránky http://www.varimezdrave.cz/…rzlina-se-stevii#… a musím říct, že nejen tento recept mě hodně zaujal. Třeba někoho z vás také.
Jo a já jsem stévii koupila jako sušenou nať, ale ještě je prý i tzv. Sladký polibek, kde je jako prášek. Takže zkusím pátrat po zdravých výživách.
taky tak
jannika
| 29. 5. 2008 10:19
holky,cítím to taky tak,ale sme tady spolu od ledna je to 5měsíců a za tu dobu sme vystřídaly a rozebraly všechna témata,některý se i opakovaly,proto ani mě samotnou nenapadá co napsat aby se na to dalo diskutovatale věřím tomu,že se to tu zase časem rozjede,odjedeme na dovolenou a zase budou zážitky a bude o čem psát,uvidíte

Sonišku,děkuju a nebud smutná
Sonisek
ilona
| 29. 5. 2008 10:04
ůpně mě to bereš s pusy.To co si napsala je ůplná pravda.Cítím to taky tak! Já sem teda chodím víckrát denně,ale pomalu už nemám nač reagovat. Taky mě začínám mít trošku smutek!!!!!
ach jooo
SONISEK
| 29. 5. 2008 09:44
Tak toho jsem se bála nejvíce,že jednou přijde den a začneme se tu pomalu rozpadat.Už delší dobu je zde mrtvo.Vím,že už není tolika času,když je venku tak pěkně,ale prostě mi tu hodně chybíte.Ráda vzpomínám,jak se to tu dokázalo pořádně rozjet...Dodávali jste mi velkou životní energii a teď je mi poslední dobou nějak smutno.

BIBINKO: Přeji Ti v životě hodně krásných dnů,vyplněných radostí,láskou a hlavně zdravím.Budeš nám chybět....

Janinko: Držím palečky,aby se konečně s miminkem zadařilo
bylinky
jannika
| 29. 5. 2008 06:53
Ladi děkuju za tip,na výtoky sem taky trpěla opakovaly se mi po 14dnech,pak sem přestoupila k jinýmu lékaři(ta před ním mi řekla že na to holt trpím,jako někdo třeba na angíny a byla se mnou hotová) ten mi nechal udělat autovakcínu a zdá se že pomohla,ale nemůžu to pořádně posoudit,protože těma antibiotikama se mi to zase rozjíždí,proto mi preventivně aby se výtok nerozjel předepsal pililky na zavádění po dobu užívání antibiotik.
Dneska musím do města,tak půjdu do lékárny a bylinkové čajíky si koupím,myslím že bych kontryl na louce nepoznala už tady žádný nemám jen ovocný a ty raději ne.Děkuju za rady holky ste zlatíčka
váha
bibinka
| 29. 5. 2008 06:21
Ahoj holky omlouvám se ale nestíhám vás vůbec číst a proto bych se chtěla s Vámi rozloučit .Byli jste celý půl rok super.Tak Vám držím palečky ať se dočkáte těch Vašich vysněných vah.Já budu bojovat s váhou na dále sama.S tabulky mě můžete vymazat.Tak se mějte moc fajn ahojky bibinka
Kontryhel
Hibiscus
| 29. 5. 2008 06:12
Jani ty sice píšeš spíše o potížích s močákem a kontryhel je spíše na problémy ženského rázu, ale je to moc dobrá bylinka, já mívala výtoky a záněty vaječníků a na to se mi kontryhel moc osvědčil. Je to bylinka, kterou najdeš běžně na loukách, možná by ti pomohl. Zajímal by mně názor petrasan, jestli s ním nemá nějakou zkušenost. Moje mamka, když byla v přechodu tak měla problémy a nějaká stará paní jí poradi, ať si vaří z kontryhelu čaj. Hrozil jí výškrab, pak přišla k doktorce a ta se divila co dělala, že se jí to tak spravilo. Nevím, třeba má účinek i na močové cesty. Čaj je to celkem bez chuti a vůně, či zápachu, mírně nazelenaly. Možná by to za pokus stálo. pá Laďka
ostatní
eleanorita
| 28. 5. 2008 18:15
ostatní holčiny zdravím. Dnes bylo zase krásně sluníčkově, ale u nás foukal docela nepříjemný vítr. Zítra má být ještě lépe, už se těším. Akorát mi ta dovolená nějak moc rychle utíká, to se mi moc nelíbí. Ještě si jí musím trochu do té neděle užít.

Jo, mám za sebou malé cvíčo, jsem totiž nějak rozlámaná z toho včerejšího, tak jsem to dneska nechtěla přehánět, abych se zítra mohla hýbat.

Mějte se krásně
janninka
eleanorita
| 28. 5. 2008 18:10
Ahoj Jani, reaguju na tvůj příspěvek ohledně zánětu moč. měchýře. Já jsem jedna z mnoha, kterou tohle neustále trápí. Už je to taky dlouhá doba co tím trpím. A hodně věcí a špatných zážitků jsem psala v diskuzi na zdraví, holky odsud tam taky přispívaly. Já zatím mimi ani v blízké budoucnosti neplánuju, ale můj gynekolog mi řekl, že by mi s tímhle ani otěhotnět nedovolil. Takže máš pravdu, že tyhle záněty by miminku bránili v cestě do života. Vím jak hrozně trpíš, taky při těch bolestech vždycky brečím. Už jsem si ale řekla dost. Až se můj doktor vrátí z dovolené musím si vydupat veškeré odběry a stěry, aby už konečně zjistili od čeho to všechno mám. Tuším v tom nějaký další problém. Vždycky jsem myslela, že to mám od nachladnutí, ale to už se mi nepodařilo více jak rok a záněty mám neustále. Navíc na mě nezabírají ani preventivně různé přípravky. Chci už normálně žít jako ostatní, ten zánět si snad nosím už i v hlavě, protože ten močák a močový cesty pořád nepříjemně cítím, hlavně to hnusný pálení, které nejde zastavit. Ještěže mám doma chlapa, který tohle všechno chápe, a ví jak mi je, protože jinej by už asi utekl, tím sem chtěla říct, že i ***uální život je na bodu mrazu...........
Musíme se s tím poprat a hlavně nad tím vyhrát!!!!!!!!!!
jo jo
veronikav
| 28. 5. 2008 12:44
jo jo Petrasan je naše šikulka... na všechno má bylinky a rady...

Hibiscus děkuji za tabulku... je fajn. Hlavně ty úbytky... Holky gratuluju!!! A těm které tam úbytky nevidí hodně zdaru do rozhodnutí....
petrasan
jannika
| 28. 5. 2008 12:31
Děkuju moc mrknu na diskuzi na zdraví a pročtu si to tam,si zlatíčko a úplně koukám kolik toho víš
Ahoj Janniko
petrasan
| 28. 5. 2008 10:56
už jsme to tu trochu probírali - Nika, další Petra (nás tu je), která to založila i jako téma diskuze na zdraví, tak se tam mrkni, protože příčin může být víc. Shodly jsme se na tom , že nás to hodně trápilo a byly jsme v chronické fázi. Bohužel doktoři převážně umí ordinovat jen antibiotika a já jsme svého času brala i oblbováky proti bolesti. Měla jsem to každou chvíli.
Je dobré si nechat udělat komplexní odběry a testy na vše možné. Můžou v tom hrát roli chlamidie, je to svinstvo, ale dá se léčit. Pak bych ti doporučila dobrého alergologa-imunologa, který je např. nakloněn i homeopatii či celostní medicíně. Vůbec bych na tvém místě, protože jsi psala, že chceš otěhotnět, "vyčištila" tělo. Zpravidla pomáhá jednoduchá detoxikace. Vyhledej si, kdo ve tvém městě dělá např. Jonášovu metodu, nebo se vydej do jeho institutu do Phy, myslím, že nebudeš litovat, je to dlouhodobá záležitost, ale zabere. Najdi si dobrého homeopata nejen takového příručkového.
Rozhodně přestaň konzumovat cukry (rafinovaný), je to výživné podhoubí pro všechny kvasinky, plísně apod. Takže žádné cukrovinky, slazení, dortíčky a koláče, když už se bez toho nemůžeš obejít, nahraď to jiným "přírodním" sladidlem - kukuřice, ječmen, datle, špalda. A samozřejmě bych se vyvarovala i příliš kyselých a agresivních věcí včetně alkoholu.
Jinak urologické jsou: lichořeřišnice - prostě řeřicha, čaj lapacho - imunita, mrkni na www.gresik.cz - míchá čaje, osobně bych zařadila i pampelišku, to si sama natrháš na mezi a vylouhuješ. Na další bych se musela mrknout doma, nemám po ruce literaturu, pila jsem i urologické čaje, ale kupuju si už fakt jen ty Grešíkovy.
A mj. jak jsi na tom třeba se slepákem a ženskými orgány, bývá to často propojené a problém se může skrývat tam. Nejzásadnější věc u močáku je samozřejmě příjem tekutin. Pij však jen čaje - ne černé a kávu a vůbec limonády a cokoliv přislazovaného. Buď si vyráběj vlastní šťávičky, ale ani nedoporučuju moc ovocné čaje v sáčcích - jsou příliš kyselé, ale pij jen vodu či bylinky. Abych nezapomněla královnou v léčení ledvin a močových cest je jablko. Takže moštík, sklenku jablečného octu na lačno ráno či si kup jablečný koncentrát ale pouze ten od Sunfood. Když mě něco napadne, napíšu.
Pa
Petrasan
jannika
| 28. 5. 2008 10:19
Chci Tě poprosit,Laděnka psala že bys mi mohla poradit nějakou bylinku na zánět močového měchýře,už sem z těch antibiotik zoufalá.
voda
jannika
| 28. 5. 2008 10:10
Holky děkuju za podporu ste moje zlatíčka o té horké vodě,to sem vůbec nevěděla tak to se ted budu raději jen sprchovat.
Už začínám mít takový ty stavy v žaludku,že ani nemám chut na jídlo,jo jo Ladi budou mi trhat ty 3hned najednouproto s toho mám takovou hrůzu,když nepude jeden a bude to tam páčit a já si představím že by mu nešel vytrhnout ani jeden je mi na infarkt!Ale snad to pude dobře,dám vám pak vědět jak sem dopadla.
Ještě chválím tabulku,je SUPER
Krásné slunečné ráno
Hibiscus
| 28. 5. 2008 06:12
Ahoj holky, opravdu to tady vázne, asi to nádherné počasí dělá své.

Surinko opravdu je to zmijovec, máš postřeh!

Janniko to je mi moc líto, že tě trápí pořád nějaké záněty, já jsem zánět močáku měla jen párkrát a to když jsem si sedla na jaře třeba na schody a neměla nic pod zadkem, teď si dávám pozor a je klid. Ale u tebe ty záněty nějak blouděj - já nevím petrasan by ti možná poradila jestlí nezná nějakou bylinku, či čajíček. Jen si nedávej horkou vodu do vany - to se pak zánět hrozně rozjede. O zubaři mi ani nemluv, já mám hrozný strach, za 14 dní mně to taky čeká a taky trhání, ale doufám, že jen jeden a ty chudinko hned 3, to ti snad nebudou trhat najednou, to se opravdu vůbec nenajíš, to bude váhový úbytek .
Hoky pište a co je s těmi hříšnicemi co nenahlásily váhu....
Přeji krásný den,L.
Hibiscus
domasovanda
| 27. 5. 2008 21:30
tabulka opět super,jsi šikulka.Všem gratuluji ke schozeným kilíčkům a
těm kdo neměl žádné kilčo dole- nezoufejte,život jde dál a příště tam
to mínus určitě bude,já vám věřím a Vy si musíte také věřit,tak se
mějte a papapapapapa
janniko
domasovanda
| 27. 5. 2008 21:16
nebuď smutná já vím,že to člověku nepřidá,ale musíš myslet na to
pozitivní,a věř,že miminko se určitě brzo podaří.Moc na Tebe myslím a
držím pěsti ať vše dobře dopadne a hlavně ať jsi zdravá
ach jo
jannika
| 27. 5. 2008 20:46
taky si vám vyleju srdíčko,dneska sem šla do práce a během půl hodiny zase odešla,rovnou k doktorovi,mám zánět močovýho měchýře a to sem s tím byla před 14dny na pohotovosti a min.týden dobrala antibiotika,holky já šla k autu a celou cestu brečela,prvně mě trápily výtoky,na to mi dal doktor autovakcínu-tu sem dobrala v lednu.Ted mě zlobí záněty moč.měchýře a ve finále mám jít v po.na zubní kde mi budou trhat 3zuby moudrosti.
Snažíme se o miminko a tyhle záněty mi nepřidávají,ještě že mě manžílek podržel.Sem smutná,ale to smutno je ve mě,nevím jak to pořádně popsat.Děkuju holky za to že tu ste a že je komu se svěřit
RAKKA
jannika
| 27. 5. 2008 20:38
nebud smutná a hlavně to nevzdávej,já Tě chápu taky sem mívala tyhle stavy u zrcadla,kdy sem ze zoufalství nad svou postavou brečela,ale nemohla sem si pomoct-pokaždé se nacpala.Co sem ale tady s váma holky tak je to mnohem lepší a taky mi hodně pomohl můj mužík když mi koupil eliptikalekRakko,tak nesmutni a snaž se dál,hodně bumbej a do práce s sebou do mističek nějakou mnamku-ale zdravouuvidíš ono to zase půjde
AHOJKY DĚVČATKA
romca
| 27. 5. 2008 17:32
JÁ SE OMLOUVÁM ZE JSEM DLOUHO TADY NEBYLA,JSEM LÍNA NĚCO DĚLAT KDYŽ PŘIJDU DOMU.MAKÁME NA BARÁKU,KOPEM BAZÉN.JINAK VÁHU MAM 69KG KILČO NAHOŘE,ALE DNES JSEM SE DO TOHO PUSTILA.ZATÍM PA JDU SI PŘEČÍST CO TU PÍŠETE

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
23. 6. 2025 18:13
14567
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Alka...
24. 6. 2025 07:16