Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

Ahoj holky
Surina
| 27. 5. 2008 16:24
Jééé Hibiscus, tobě už vylezl zmijovec? (Jestli teda správně koukám). Mojemu se letos nějak nechce, pupen už je tam měsíc ale lístky ne a ne vyrazit. Jinak moc pěkná tabulka. Teda Domašovanda ta je rekordman. I ty jsi velice šikovná. Skoro deset kilo. Já jsem tedy ty první čtyři shodila spíše jen tím, že jsem se začala zdravě a hlavně pravidelně stravovat. Minulý týden jsem pořádně přidala pohyb (4krát týdně). Tak snad mi to vydrží a kilíčka půjdou dolů. Teď se učím na venku v plavkách a připadám si jak velryba, kdybyste mě viděly, haha . Ale do léta ještě chvilku čas. Musím říct holky, že ta zdravá strava je luxus. Nejsem tak unavená, mám hezkou pleť, už i ta celulitida začíná pomalinku mizet. Ségra si dnes dělala rybí prsty s hranolkama. Málem jsem se pozvracela jak jsem viděla, jak se to smaží v tom friťáku v tuně oleje. Vůbec nemám na ty nezdravé věci chuť. V neděli bylo vepřo knedlo zelo a ani jsem neochutnala. Honí mě sem tam chutě na sladké, ale vždy si zobnu pár rozinek a je to. No Rakkro, máš pravdu. Je třeba se rozhodnout. Já si myslím, že jsi hezká holka. A buď by ses měla na všechny diety vykašla a začít se mít ráda, nebo naopak zatnout zuby a vydržet. Přece to není tak těžké. Ty zdravé jídla jsou fakt chutné a nějaká oslava tě nemůže vykolejit. Můj taťka se na to furt tež vymlouvá.... příští týden jedem na chatu, pak přijedou známí, pak jedeme tam a tam, pak přijede babička a furt něco. Co jsem doma tak máme opravdu každý víkend něco, ale jde to i bez tuny tučného a sladkého jídla. Na oběd si vařím sama zvlášť, když se griluje tak jím zeleninu a kousek kuřecího a pochutnám si a buchty a podobně si prostě odpustím, když vím jak vypadám.
Končím. Jdu pokračovat v učení. Mějte se prímově a vítám opět Kaylu po přestěhování Ale kdepak je ta Lili6 to mi opravdu vrtá hlavou....
Ahojky
eleanorita
| 27. 5. 2008 16:00
Sonísku děkuju za pochvalu foteček. S těma kadeřnicema taky souhlasím. U nás ve městě jsem našla jediného kadeřníka chlapa, ale tím, že je tady asi sám, tak si "lehce" nadsadil ceny. Už jen sednutí na tu židličku přijde na 700 Kč. Další ceny má jednou takové.
Holky dnes mám za sebou zase cvičení mám ze sebe radost, že to takhle zatím plním. Když nemusím do práce, tak je hned víc chutí do toho něco dělat.
Ale včera jsem hřešila. Byli jsme u tchýňule, po dlouhé době, a ona tam pro mě měla připravený dortíky. Tak jsem jí pověděla, že to kvůli mě kupovat nemusela, protože to už hezkou dobu nejím. A ona na to, že si řekla, že ta Petruš pořád hubne, tak at si taky něco dopřeje. No samozřejmě jsem je zblajla. Jeden byl tvarohovej a ten druhej košíček s pudinkem. Naštěstí to byly takové mrňky. Já je vycvičím.

Dnes je u nás taky nádherně, doufám, že to vydrží až do konce týdne, mám totiž dovolenou, tak ať si jí užiju a chytnu trochu barvičku.

Holky užívejte sluníčkový den
jen v rychlosti
Kayla
| 27. 5. 2008 10:07
Ahoj holky. Vsechny moc zdravim, chubite mi. Tak jsem uz prestehovana, ale bez internetu. A ted jsem jen narychlo pripojena v jednom hotelu a uz musime jit. Nemam ted tedy cas si precist vsechny Vase prispevky, ale snad to pristi tyden dozenu.
Moje vaha do tabulkky je 63 kilo. Hura. . Ani nevim, jak se mi to povedlo.

Jo a holky u toho pohovoru jsem uspela, takze od zari mam novou praci.

Zatim ahoj.
Ahoj
Hibiscus
| 27. 5. 2008 09:56
Rakky nedělej si z toho nic, opravdu si to musíš srovnat v hlavičce a pořádně se na sebe naštvat. Mně takhle kdysi dávno po porodu naštval otec, podíval se na mně a řek to už stejně nikdy neshodíš, měla jsem 20 kg. navíc a povedlo se. Teď je to zase složitější, že mi je 49 a taky jsem si říkala, vždyť máš na to věk, ale pak jsem se zase namíchla a teď už budu mít skoro 10 kg dole. tak nezoufej, uvidíš, že to půjde, a když někdy zhřešíš, tak se netrap a řekni si "Zítra už budu hodná" a radši si zacvič, ale něco rychlého ať pálíš kalorie.
Hlavu vzhůru, já taky tento měsíc neměla žádný úbytek, ale nevzdám to. Holky tě určitě taky povzbudí.
Naplánuj si co si hezkého koupíš až shodíš třeba 3 kg ať máš motivaci - trochu se rozmazluj.
Držím ti palečky - drž se nejsi tady sama, i když to teď tady skoro tak vypadá.

Posílám kytičky co mám v práci na okně, ale nelekněte se toho špinavého okna, já dělám na struskovišti a deně tu pod okny projedou stovky náklaďáků...
Ahojky
Rakkra
| 27. 5. 2008 07:12
omlouvám se, že jsem váhu nenahlásila včas....ale tak nějak se nemám ani čim chlubit....sice chodíme 3xtýdně běhat, ale to je ted všechno co dělám...o jídle nemluvě, jím všechno co mi přijde pod ruku a protože jsem přes den v práci a tam to jde, tak nejhorší doba začíná odpoledne a končí večer....včera jsem už vážně u zrcadla brečela a pak se hrozně naštvala....je to pořád dokola, už od základky a vlastně celej můj život se točí jen kolem tý pitomý postavy, závidím všem, co tohle neznají....když už něco zhubnu, vždycky se naskytně něco, kdy povolím, at je to nějaká oslava, nebo třeba zobanec večer u telky s přítelem....když mi babička tenkráte řekla, proč se snažim hubnout, že stejnak nemám být po kom hubená...a je to pravda, nikdo vyloženě hubený se u nás nenajde....a dost, promintě za ten výlev...koukám, že co nejdřív se musím změnit v hlavě no a abych se dostala k tomu podstatnýmu, nemám žádný úbytek, ba dokonce mám opět moji výchozí váhu, jsem tu jediná, co má celkový úbytek 0 ....mějte se krásně a hlavně mějte úsměv na tváři....papa
tabulka
Hibiscus
| 27. 5. 2008 06:39
Zkouším poslat tabulku ještě jednou, protože se mi tam plete nějaká reklama.

Počet

JMÉNO

Věk

Datum narození

Výška

Vých.
váha

9.5.

23.V

2týd.rozdíl

Rozdíl od vých.váhy

1

Aklunajka

17

11.9.1990

167

54,4

53,8

53,5

-0,3

-0,9

2

Lili 6

20

2.2.1988

175

76

68

3

Lilimi

21

13.3.1987

173

98

86,6

87

0,4

-11

4

Surina

22

15.1.1986

166

74,4

72,5

70,5

-2

-3,9

5

Lerky

22

4.1.1986

165

68

69,7

68,6

-1,1

0,6

6

TCPETULA

22

10.12.1985

160

62

54,6

54,6

0

-7,4

7

nika2411

22

24.11.1985

166

55,4

52,2

51,9

-0,3

-3,5

8

Lucisha

22

1.10.1985

173

67

63,5

62,8

-0,7

-4,2

9

Lucipajda

23

17.1.1985

162

65

56,5

10

Rakkra

23

28.9.1984

158

62

61

11

Slunko

25

17.5.1983

171

65

63,9

63,4

-0,5

-1,6

12

Blanch

25

28.2.1983

164

57

55

13

veronika v

26

20.1.1982

169

82

77,1

76,4

-0,7

-5,6

14

Kayla

27

26.12.1980

177

67

64

15

Suzi

27

1.8.1980

164

69

67

66,4

-0,6

-2,6

16

Rendulina

28

20.12.1979

172

132,5

128

126,1

-1,9

-6,4

17

Bobík

29

10.12.1978

180

72

62,4

18

Jannika

29

30.11.1978

162

71

66

65
tabulka
Hibiscus
| 27. 5. 2008 06:32
Holky jen narychlo posílám 1. verzi tabulky, hříšnice žlutě vyznačené napravte to a dohlaste váhu, ať je 2. verze lepší, kdo chce z tabulky vymazat tak opět nahlaste. pá Laďka

Počet

JMÉNO

Věk

Datum narození

Výška

Vých.
váha

9.5.

23.V

2týd.rozdíl

Rozdíl od vých.váhy

1

Aklunajka

17

11.9.1990

167

54,4

53,8

53,5

-0,3

-0,9

2

Lili 6

20

2.2.1988

175

76

68

3

Lilimi

21

13.3.1987

173

98

86,6

87

0,4

-11

4

Surina

22

15.1.1986

166

74,4

72,5

70,5

-2

-3,9

5

Lerky

22

4.1.1986

165

68

69,7

68,6

-1,1

0,6

6

TCPETULA

22

10.12.1985

160

62

54,6

54,6

0

-7,4

7

nika2411

22

24.11.1985

166

55,4

52,2

51,9

-0,3

-3,5

8

Lucisha

22

1.10.1985

173

67

63,5

62,8

-0,7

-4,2

9

Lucipajda

23

17.1.1985

162

65

56,5

10

Rakkra

23

28.9.1984

158

62

61

11

Slunko

25

17.5.1983

171

65

63,9

63,4

-0,5

-1,6

12

Blanch

25

28.2.1983

164

57

55

13

veronika v

26

20.1.1982

169

82

77,1

76,4

-0,7

-5,6

14

Kayla

27

26.12.1980

177

67

64

15

Suzi

27

1.8.1980

164

69

67

66,4

-0,6

-2,6

16

Rendulina

28

20.12.1979

172

132,5

128

126,1

-1,9

-6,4

17

Bobík

29

10.12.1978

180

72

62,4

18

Jannika
Ahojky:)))
jandula76
| 27. 5. 2008 00:32
Holky jdu vás jen pozdravit a poděkovat za přání k svátku, a na oplátku i já všem Janičkám vše nej,.nej., nej.

Jsem pořád marod, ale zítra už budu muset asi opravdu k dr., nějak na mě ty moje samoléčby nezabírají, jsem slabá jak moucha:(
Celá bílá, furt kašlu a vůbec to nejsem já, ach jo a táák se mi tam nechce, tak snad tam bude alespon poloprázdno
Držte mi palečky at je to jedna dva, i to slunce mi spíše vadí než prospívá, fakt divný:(

Tak se tu mějte, já až se vrátím tak se navečer přihlásím, ted už jdu papapapa Jana

p.s. chcete se pobavit? Hádejte co jsem dostala k svátku od svého manžílka ...............................................................................................................................................................stejně neuhodnete ..................................................................................................................................................................................................................tak já už vám to řeknu, no:)
Dostala jsem držák na štětku na WC a na papír, takový ta nerezová věc , jsem myslela, že z tý horečky mám vidiny:)))
Ale je fakt , že už jsme ho potřebovali, a malej mi donesl kytičku, ten byl tak sladkej, že jsem slzela
Tak papapa

p.p.s. zdravím Soničku a Dášenku, kde jsou nějaký příspěvky? doufám, že už zítra budu nadopovaná natolik že se hodím na ICQ , tak se na mě nezlobte
kdepak ste????
jannika
| 26. 5. 2008 21:18
holkýýý kdepak ste všechny???Ráno sem sem mrkla a večer sem si říkala že budu mít co číst a nikde nikdo no jo otepluje se a už netrávíme tolik času doma u počítače,vidím to u sebe tak se mějte krásně,já jdu
zdravím vás
nika2411
| 26. 5. 2008 15:29
Tak holčičky moje učení se chýlí ke konce - ještě 18 stran do konce.......už aby to bylo. Prokousávám se pomalu, ale jistě. To je tak vždycky, když na to celý semestr dlabu...........je to holt moje vina, co jsem si nadrobila, to si teď musím sníst. Co se dá dělat. Ale, jak mi radila Petrasan - dneska si pěkně zacvičím a udělám něco pro sebe - už jsem celá ztuhlá z toho učení, takže mi to jedině prospěje. V pátek navíc máme menší minisraz ze střední, tak se aspoň odreaguju. Taky bych už měla zajet domů, protože jsem tam už hodně dlouho nebyla.
TCPETULA
nika2411
| 26. 5. 2008 15:26
Přesně, souhlasím se Sonískem. Já mám taky věčný problém najít dobrou kadeřnici. Jedna je až příliš iniciativní a nedá si do toho mluvit - pak mám strach, že od ní odejdu s nějakých hnízdem na hlavě a druhá je zas moc plachá a bojí se cokoliv udělat - jak kdyby ani nebyla vyučená. Já nevím - je to hodně těžké. Hodně holek mi vychvalovalo kadeřníky - chlapy, protože jedině chlap si tě ostříhá tak, aby ses mu líbila ( i když většina kadeřníků je podle mě teplých, takže těžko říct )
TCPETULA
SONISEK
| 26. 5. 2008 09:50
Děkuji za fotečku,jsi opravdu a ta holčička také.S tou změnou souhlasím,ale jak píšeš ,najít kadeřnici,která Tě opravdu pěkně ostříhá,je opravdu někdy umění.Já to štěští měla a chodím k ní už hodně let.Jeden rok nedělala a můžu Ti říct,že jsem z toho byla nešťastná,vystřídala jsem jich hodně,ale nikdy jsem nebyla spokojená,jako s ní.Teď je sice na mateřské,ale má kadeřnictví doma,tak to není problém.Tak držím palečky a hlavně si to pořádně rozmysli,ale já jsem toho názoru,že je třeba někdy změna.
:-)
Aklunajka
| 26. 5. 2008 08:18
Holky, musím vám strašně poděkovat Co jste mi poradily, tak se mi váha zase začíná hejbat - a to jsem jenom vysadila mlíčko (snídám "polistyren" se sýrem cottage (netušila jsem jak je dobrý)) a ve škole mám víc zeleninky - po dvou a půl hodině nejpozději...
Bříško je v pořádnku a nebolí

Děkuju moc a taky dodatečně přeju všem Janičkám k svátku všecko nej
vlásky
jannika
| 26. 5. 2008 07:54
já Ti tu změnu schvaluju,jdi do níjá byla včera i s manželem u kamarádky je taky kadeřnice a moc šikovná a oba nás ostříhala no na jedničku mužíkovi udělala letní sestřih a mě dala hezkou hnědou barvičku a sestříhala no sme moooc spokojený,tak se neboj změny,já si říkám že kdyby něco tak to doroste tak at Ti to vyjde
Niko
petrasan
| 25. 5. 2008 23:26
nehnus si to ještě víc než je to nutný a logistika je fakt otázka praxe. Ale to naše školství... takže si to nedělej zbytečně ošklivější než to je, negativně se "naprogramuješ", což bude víceméně vést k neúspěchu, dej si do hlavy - udělám to hravě a bez břichabolu, nic mě nezastaví ani nesympatický učitel. Překonáš to , uvidíš. Musím se teď taky tak pozitivně naladit na příští týden, čeká mě pár dost pracných věcí. Snad u toho nebudu muset trávit zase noc.

Zařaď si do toho týdne i příjemné věci - cvičení či masáže, cokoliv co ti udělá i tvému tělu dobře.

Musím jinak říct, že v pátek jsem se překonala a dala 2 hodiny spinningu, ale byla jsem vyřízená, druhý den mě však ani nebolelo tělo. Holky , ale tak propocený tričko a kalhoty jsem snad v životě neměla. Zítra půjdu zas, abych se dobře naladila do celého týdne. Dobrou, dnes půjdu raději spát, abych zítra byla čerstvá a hlava pracovala.
čauky
nika2411
| 25. 5. 2008 23:06
Ahoj holky. Ach jo, mě to učení nebaví. Radši bych lítala někde venku. Dneska se tu celý den střídá jedna návštěva za druhou, takže chvilku plkám a chvilku se učím. Mně to vůbec neleze do hlavy. Potřebovala bych tak den k dobru. Jsem teprve v půlce a mám pocit, že nic nevím. Je to nezáživné učivo - výrobní a obchodní logistika........................jestli to dám............................tak ......se zblázním radostí. Už aby bylo po čtvrtku - jsem celá taková našponovaná a vystresovaná, to už jsem dlouho nezažila......
vážení
Kibic
| 25. 5. 2008 22:33
Ahojky , opožděně hlásím váhu, ale poslední dobou vůbec nemám čas. V týdnu to trošku rozvedu. Ladi, napiš mi 59,7 kg, Poslední dobou to už vůbec nejde dolů. Alespoň, že už tam nevidím tu 6. Tu už tam opravdu nechci, fujtajbl. Tak zatím pa, a přeji všem krásný týden, už má být teplíčko .
petrasan
eleanorita
| 25. 5. 2008 19:34
znovu jsem si přečetla tvůj příspěvek adresovaný mě. Vím, že jsi mi přispěla i do mnou založeného tématu. Bojovat s tím budu, neboj. Čekám teď na výsledky, který ale budu mít tak do 2 týdnů......a podle nich budu pokračovat dál. Sama si myslím, že sice nic neukáží, protože na tenhle samý rozbor mi dělala i obvoďačka a vše bylo negativní, ale alespoň budu postupovat dál, když už jsem to neudělala dříve. Máš pravdu, bude v tom určitě i něco jiného..... jenže nějaká další vyšetření si na doktorech budu muset vyřvat. No jsem na to zvědavá
ba není
eleanorita
| 25. 5. 2008 19:21
dneska jsem dostala takovej nápad, nebo spíš mě na něj přivedl včera bráška. Prý bych měla jít do nějaké změny v účesu. Já už pěknou dobu chodim pořád stejně, akorát už nemám blonďatý vlasy jako na fotkách, ale mám takovou neurčitou a nevýraznou barvu. Blonďatý vlasy jsem měla díky "nahuštěnýmu" melíru. Brácha mi řekl, že jsem taková šedá myš teď, tak mi to lehce vlezlo do hlavy. A přemýšlím, že přes týden nějaký ten vlasový zákrok spáchám, ale já mám hroznej strach z kadeřnic. Měla jsem vždycky jenom jednu, ale ta mě poslední dobou stříhala jak podle kastrolu, no vypadala jsem hrozně, tak už k ní nechci jít. Ale přítel má kamarádku a ta je kadeřnice, tak to na něj dneska asi vybalim a půjdu se objednat. Na druhou stranu zase dumám na tím, abych se neunáhlila a zase nelitovala. No jsou to jenom vlasy.............. Pořád je nosím jen stáhlé do gumičky ..................

Teď se holky musíte smát jaký mám zrovna starosti, že ???
ahoj
eleanorita
| 25. 5. 2008 19:12
jdu vás dnes zase pozdravit. Dnes to tu sice moc nejede, no venku je taky konečně sluníčkově. Já ten den skoro celej strávila v práci, ale docela to šlo i s tím přesčasem. Jen domů jsme šla s břichabolem, tak jsem potom ani nešla ven.
Holky já dnes drandila po netu a hledala jsem pilates. U nás ve městě se samozřejmě nic takovýho neprovozuje, jak jsem si myslela, tak jsem hledala ta dvd. No všude se vychvaluje pořád jen to winsor pilates................., když už jsem se rozhodla, a objednala si to, tak mi asi za hoďku přišla odpověď, že děkují za objednávku, ale už to nemají na skladě a mít už nikdy nebudou a ať si tedy objednám něco jinýho. No pešek. Já bych to tak chtěla zkusit . Budu tedy muse shánět dál, chjooo.

Tak to je pro zatím vše, pááá
váha
Zanetka
| 25. 5. 2008 18:03
ahojky berušky...tak moje váha je 65 kg... sice žádný úbytek, ale jsem ráda, že už to nejde nahoru... příště snad už to bude míň... v práci už je to dobrý, přesčasy nedělám, všechno stíhám v pohodě i doma i to pravdelné papání, jen čas na vás tady mi už nezbývá ... a to pití je taky ještě problém, málokdy se mi podaří 3 litry, snažím se aspoň o ty dva, ale to taky bude časem lepší...
moc vám děvčátka děkuji za podporu ...
...dnes jsem vařila tři obědy a ještě pekla, tak mám do úterka s vařením klid a tak se večer konečně dostanu k žehlení a tak furt dokola, ale nevadí mi to... jsem ráda, že vše zvládám.

...budu se snažít si vás zpětně dočíst...mrzí mě, že o vás nic nevím...jen nevím kdy... někdy bych potřebovala aby den měl aspoň 30 hodin...
...zatím papa... mějte se krásně ...prý bude hooodně teploučko v příštích dnech...tak se těším...to mám hned dobrou náladu...sluníčko je moje droga.
váha
veronikav
| 25. 5. 2008 12:00
Ahoj holky,

všechny vás zdravím..
Ale jen v rychlosti váha 76,4 kg...

tak pááááá
váha
jannika
| 25. 5. 2008 11:20
Ahojky holčinyjá ted nějak nemám časík na počítačale myslím na vás moc moctakže moje váha je 65,mám své dny tak snad to bude příště ještě mííííín jinak opožděně ale přece Jandulce vše nej k svátku a těm co nám přály děkuji za přáníčka
K tomu škrábanci na autě,z toho si nic nedělěj mě manžel pučil fungl nové autííí a srazila sem srnku,kapota,nárazník,blatník a přední sklo na výměnu cena?36,000kč se mi udělalo špatně na štěstí polovina šla přes pojištovnu ale i tak to byla pálka mužík mi tenkrát neřekl nic,jen jestli sem celá já,ta mrcha skákavá mi tam vlítla přímo ze stráně v noci a nebyla vůbec vidět
A jaký je u vás holky počasí?Tady v Třešti konečně svítí po týdnu slunííííííí
Tak pádím dodělat oběd,snad se mi to nepálí,bytem se line divná vůně tak papááááááááááá Janča
Peťulo
petrasan
| 24. 5. 2008 22:58
taky jsem reagovala na tvůj problém s močákem. Moc mě to nějaký čas trápilo, snažila jsem ti přiblížit i můj průběh. V tvém případě je fakt podezřelé, že nic nezabírá. Zkus detoxikaci s Jonášem. Budeš mít pravděpodobně nějaký větší problém v těle a mysli, kterého se musíš zbavit. Bohužel ten chronický močák je taky záležitost psychosomatická a s tím klasičtí doktoři moc pracovat neumí. Bolest je to ukrutná, taky jsem to zažila, že jsem jen ležela a klepala se a měla obrovskou potřebu,ale nešlo to. Však to všechny holky se záněty znáte. Urologické čaje mi vždycky ulehčily , ale nevyléčily. Od těch dob si taky strašně hlídám příjem tekutin a stále se prolívám. Už je to pro mě automatické
Tak zdar a sílu a bojuj.
ženy
petrasan
| 24. 5. 2008 22:51
Jandulo, vše nejlepší k svátku
Ježdění v Jbc si dokážu velmi živě představit, zvláště v kalamitách. To jsi profík ve škole smyku co

Nevím, na co dříve reagovat a to jsem tu nebyla jen chvíli.
Ale ty auta , to pobaví i naštve zároveň. Taky mám řidičák od 18 a nějaký čas jsem nejezdila, ale pak zase začala, zejména jako au-pair, nechápu dodnes, že mi to svěřili navíc i s 2 dětmi.Ale vzhledem k tomu, že měli ke mně v rodině tehdy takovou důvěru, naučila jsem se znovu jezdit, nebo tedy jsem ztratila strach a byla naprosto samostatná a mobilní. Jezdila jsem si taky na výlety a s kamarádkami. Bydleli jsem v takovém satelitním městečku, to jsem ještě moc netušila, o co se vlastně jedná, protože ten pravý boom u nás teprve nastal. Naštěstí v ničem takovém tu nemusím bydlet. Auto bylo nezbytností, protože za vším se jezdilo do města. A tak alespoň za toto jsem rodince vděčná, na druhou stranu jsem se starala o jedno hyperaktivní dítě, což byl nářez, ale to až někdy jindy.
Byla to dračice nikoliv dítě, tak mi dnes, když si na to vzpomenu a v duchu naříkám, když mě syn dostatečně nerespektuje, že je to vlastně takový anděl, se kterým se dá mluvit, vysvětlit a on to pochopí.
Ale kam jsem se to zase dostala.
Jinak škrábanců mám taky pár na kontě zejména z parkování. Bohužel své si odnesla i naše oktávka, které jsou jen 2 roky. Ale dnes snad už trochu jezdit umím. Nejlepší školou byla opět Praha. Kde bych tedy skutečně nechtěla řídit , je kromě Balkánu, Řím. Takže škrábanci z parkování se nestresujte, ty prostě občas musí přijít.

Vzdělání - kromě toho , co jsem již napsala, si vážím toho, že jsem mohla studovat a rodiče mě v tom od začátku podporovali. Měli jsme se sestrou vždy dobré zázemí, jen rodiče vždycky chtěli, abych studovala něco praktického, tak to se jim příliš nesplnilo. VŠE ani práva mě neuchvátily, rozhodla jsem se raději pro fildu. Lucajdo, být tebou zůstala bych na sociálních vědách a nešla na ekonomku. Na soc . vědách je dost zajímavých věcí, které jednou oceníš, nevím, v jakém jsi ročníku, ale chce se to přehnoupnout přes třeťák, uvažovala jsem, že bych tam ještě pokračovala magistrem, ale času mi už nezbývá. Jsou tam i specializovanější věci než na ekonomce a pak podívej se , kolik je ekonomů. Tak to nevzdávej, já vím, že je tam moc teorie, ale praxe ti pak ukáže, že teorie k něčemu byla.
Ve škole jsem nechápala , proč se učím různé věci a dneska z nich čerpám. Nebo je zpětně hledám a vracím se k nim, naopak lituju, že jsem víc nestudovala. Mám taky jeden takový balvan a to doktorát, proto tě Rendulino obdivuju, potřebovala bych někoho , kdo by mě "tahnul" a motivoval. Sice postup by byl pro mě i v práci dobrý, ale zase na druhou stranu můžu bez něj i žít. Mám totiž už i slušnou praxi, ovšem kdybych pomýšlela na vědu a to nemluvím o té špičkové, chybělo by mi to. Tak sbírám sílu, už jsem jednou byla přihlášená a pak to nechala plavat, chtěla bych taky změnit téma. Takže nejspíš bych si měla založit diskuzi na téma , jak se k tomu co nejlépe přinutit a nevykrucovat se z toho. Asi si budu muset stanovit nějaký pevný časový údaj, do kdy vytvořím práci. Ve škole už jsem byla na konzultaci, ale prof. mi příliš nepomohl a spíš mě zase znejistěl. A to mám v rukávu jedno eso, ale musím se k němu dopracovat. Tak teď promýšlím různé strategie, jedná se totiž o dílo, které vlastní jedno muzeum ve Francii, má úzkou souvislost s českým uměním, ale je trochu problém se k němu dostat. Není nikde zmapované, natož zdokumentované a popsané.
Jo to jsou starosti co.... ale neustále na to ted myslím, asi musím sebrat veškerou odvahu a drzost a jít za tím.
Dneska jsem jinak byla s mámou na krásném baletu Romeo a Julie. řeknu vám, pokud chcete motivaci k cvičení a pohybu, zajděte na tanec, opět jsem si uvědomila, jak krásné je to lidské tělo, ale člověk musí dřít. A ta ladnost a lehkost pohybu. Byly tam samé mužské role, takže si dovedete představit publikum - většinou ženy, jejichž oči toužebně zklouzávají po pevných mužských křivkách. Samozřejmě že je tam fůra homo***uálů, ale je třeba to vnímat hlavně esteticky. A to je vážně pastva.Vůbec tanec miluju, byla jsem i na Kyliánovi na podzim a to byl pro mě vrchol této sezony, co se týká tance. Fantastický zážitek, občas zabrousím na youtube a znovu a znovu se dívám na těch pár záznamů, co tam od něj je. Tak jsem se rozvášnila.

Vzdělání nezahazujte, nikdo vám ho v budoucnu hlavně nesebere. Já jsem studovala prakticky vždy co jsem si sama vybrala a co mě bavilo a naplňovalo, takže ničeho nelituju, samozřejmě bylo hodně teorie, ale takové je tu i školství.Občas byl poté problém s prací, ale když máte cíle a jdete za nimi , vyplní se vám, tudíž svou profesi snad i úspěšně vykonávám, nejsem sice vědecká šajba a asi docent ze mě nebude, ale můžu říct, že mám práci jako koníčka. Ono se to totiž musí zkloubit s rodinkou, mí nejsúspěšnější spolužáci jsou totiž převážně sami a tak mají max. klid a prostor na práci. Muži to mají v různých směrech jednodušší, protože veskrze mají ty manželky, které podobné ambice nemají a starají se o chod rodiny a domácnosti, takových znám celou řadu. Tento model asi funguje nejvíce.

Pilates- vřele doporučuji, cvičila jsem a je to skutečně na dlouhé , hlubokoložené svaly. Je třeba mít dobrého instruktora a zkusit alespoň ze začátku s ním, protože je tam enormně důležité dýchání jako u jogy.
Pak je určitě přínosem kalanetika a samozřejmě joga. Ji momentálně preferuju, pro mě je to i relaxace, "uvolním
"při tom i hlavu a učím se dýchat . Ale do pilates jděte, nic rozhodně neztratíte a je to přínosnější než aerobiky.
ještě jednou
eleanorita
| 24. 5. 2008 20:58
Tak jsem se sem snažila hodit nějaké fotečky, ale nešlo mi to přímo do diskuze dát. Vždycky mi to nesmyslně zamrzlo, pak jakože hotovo, ale fotka nevložena. Tak mě napadlo je dát alespoň do deníčku. Holky jukněte na mě, jsou tam sice jen dvě...... Sonískovi snad půjdou zkopčit do té zahrádky

A nevím jesli mi to uteklo už dříve, ale viktorku cz nám přjmenovali na ženy.cz. Já si toho všimla až dnes.........
Janča
nika2411
| 24. 5. 2008 20:39
Janičce přeju všechno nejlepší!!!!!
Ahoj
eleanorita
| 24. 5. 2008 20:33
jdu Vás jen pozdravit. Dnes jsem nějak neměla čas sem ani nic napísat. Po práci jsem šla za mamkou, musela jsem sebou vzít i tu naši čivavku, mamča jí má jako děťátko - vnoučátko .
No a pak se mnou šel bráška ke mě domů něco povyrábět na tom našem počítači, aby nám to běhalo tak jak má.

Po tom včerejším cvíču jsem hrozitánsky rozlámaná, bolí mě tak zadek, že si nemůžu ani sednout , no zítra budu cvičíkovat zas. A to na 100 %, věřim si

Holky představte si, že dnes ráno přijdu do práce, čtu pracovní outlook a tam stojí, že Peťulka (jako já) mám zítra povinnej přesčas po směně (volové, ti co to plánují). Když jsem to přečetla, chtěla jsem se sbalit a jít dom, to mi zkazilo skoro celý den. Nesnáším přesčasy, fuuuj .

Tak to bylo v rychlosti.
Páčko viktorky

jo a Janinkám taky všechno nej
Váha.
Didi
| 24. 5. 2008 19:51
Ahojky lidičky.nemám vůbec čas,našla jsem si novou práci budu mít jen ranni,ale z nynější práce mě daly dvouměsíční výpověď a tak pendluji z jedné práce do druhé,je to dost náročné,ale musím to nějak vydržet.Doufám Váha je 57,5. zatím pá.Danča
Jandula76
SONISEK
| 24. 5. 2008 17:32
Jandulko,co mi to děláš Tak se koukej hodně rychle uzdravit,bude

a Ty budeš zalezlá

tak se koukej brzo uzdravit,ať můžeš s Vojtulkou na

a hlídat kytičky,nebo Vám je

sežerou

VŠE NEJLEPŠÍ K SVÁTKU

a pokud je tu ještě jiná Janička,tak gratulace i jí....

Uzdrav se,mám teď odpolední,tak ať spolu můžeme pokecat
papa

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
24. 6. 2025 19:44
14570
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518