Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

Auta...
Lerky
| 24. 5. 2008 17:17
Jak psala Jandula kvůli té nehodě, že pán ujel, tak jsem si vzpomněla na mého přítele... On jezdí autobusem a nějak přes zimu mu do autobusu vrazil starý pán, tak oba vylezli ven, autobus odřený z boku, jenže to je daleko dražší než u aut, brýlatý pán se koukl jen na své auto a říká: "To je dobrý, já mám jen rozbitý zrcátko", přítel šel do busu pro telefon, že zavolá policajty, no a mezitím cestující mu oznámili, že pán ujel ... Naštěstí má pamatováka na SPZ, takže pána do večera našli, pán jim řekl, že to byl prý jen škrábaneček a on jen rozbité zrcátko, že to prý snad ani nestojí za řeč... No fakt dobrej dědula...

Jinak já mám řidičák 2 roky... Když jsem se to učila ještě před autoškolou, tak jsem si zkoušela jezdit přítelovým autem a najednou to cuklo a kykslo, no a pak to nešlo nastartovat ... Naštěstí se nade mnou někdo smiloval, přítel tam do něčeho "praštil" a během půl hoďky to naskočilo, ale musím říct, že jsem byla vyklepaná, jako ďas a bála se pak za volant... No a když už jsem ten řidičák měla, tak jsem jednou v zimě jela z křižovatky a trošku víc jsem otáčela volantem, až to pak šlo už tak pomaloučku nazpátek, že jsem skončila v manťáku u silnice, ale jen malinko, když jsem se vzpamatovala a konečně uslyšela přítelovo: BRZDI!!!!!!, tak jsem dupla na brzdu ... Naštěstí nejelo ani žádné jiné auto... To jsem řekla, že už za volant opravdu nesednu, ale jezdím stejně, i když ne často, jen když přítel není doma, tak mi auto půjčí a nebo když chtějí chlapi odvézt z ožrávačky, jinak si už věřím daleko více v jízdě... Ale nějaké takovéhle drobné nehody jsou alespoň poučující... Daleko horší je jezdit bez nehod, to člověk si pak je jistý a dělá akorát blbosti.... Tedy podle mého názoru...

Moje ségra dělala řidičák také nějak v 18 letech, pak si asi 10 let dala pauzu a říkala, že by asi musela dělat znovu autoškolu, že už neumí jezdit, ale ono se říká, že se řízení nezapomíná, teď asi 10 měsíců má novou práci, auto a začala znovu po letech jezdit a jezdí krásně a je v pohodě...

To jsem se rozepsala, jejej a jen k jednomu tematu...
Jana...
Lerky
| 24. 5. 2008 16:50
Přeju vše nejlepší k svátku všem Janičkám, hodně zdraví, štěstí, lásky, pohody a spoustu dalšího
tady jeden marod, ahojky:))
jandula76
| 24. 5. 2008 14:24
Ahojda holky, prosím napište mi stejnou váhu, dostala jsem nějakou chřipajznu, mám u toho kakánkování a blinkání a horečky, takže váha super, ale já jsem jak moucha, takže si myslím, že jak začnu jíst, jsem tam kde jsem byla, a tohle není fééér, chci váhu normální zdravou a néé tuhle nemocnou, takže mi tam písni nula nula nic, úbytek a uvidíme za 14dní, ju??

Jinak zdravím Lilimi, tak jsi to škrábla, no bože..:(
Já v zimě dostala smyka a hodila to do příkopu, a daleko hroznější jsou tu bourajdy, tohle je jen takové otukávání:))
Ještě že ten tvůj je takový uznalý, a ještě jedna historka, tentokrát o pánech...
Měla jsem zaparkovaný auto na parkovišti, a přijížděl pán tak okolo 50, a ten nebyl schopen se trefit na místo, vedle mě a 2x podotýkám 2x do mě narazil a nejlepší že vylezl a říká noco stane se ne?
Já se nevzmohla na slovo, ale kámoš po něm skočil a nechal ho to zaplatit na místě..:))
Některý lidi jsou prostě neuvěřitelný

Tak hlavně, že se nikomu nic nestalo, to je důležitý:)))

Jo a ted jsem si vzpoměla, jak nás sejmul na hlavní takový důchodce ve Fabce, prostě vjel do kolony aut a zrovna do nás, byla to šlupka jako blázen, my auto nepojízdný pán vylezl a prý tak hlavně, že se vám nic nestalo, kdyžtak tu počkejte na policajty a odjel.... , takže taky dobrý:)))

Řid dál, jinak se to nemáš šanci naučit, a v dnešním provozu potřebuješ opravdu hodně velké zkušenosti:)
Řídím od 18 a už mi to nepříjde,a těch karambolů taky bylo..., hlavně v zimě:))

Tak příjemnou opravu a žádný stresíky z toho

Děvčátka moje jdu si zase lehnout, jsem KO, ještě že ten můj je uznalej a vzal si malého s sebou ven, a uvařili spolu oběd, a ráno mě nechali ležet..:))))))))

papapa a mějte se lépe než já Jana

p.s. Soničko, Dáši ahoooj, jak mi začne být dobře máte mě na ICQ, jak na koni.....:))))
váha...
Lerky
| 24. 5. 2008 13:41
Zdravím holky ,

koukám, že příspěvků plno a vaše úbytky jsou krásný, všem vám blahopřeju, jste skvělé !!!!

Moje váha tedy nic moc, spíš nic než moc, ale tento týden jsem se vážně snažila a dala jsem se do toho a dnešní váha mi ukázala číslo 68,6 kg... Úbytek je, ale i stále je to nadbytek... Tak snad příští vážení bude už úbytkový...
Každopádně jsem se do toho v pondělí dala a vytrvala, i když v týdnu jsem měla slabou chvilku a ovládl mě beznadějný pocit, že to nezvládnu, ale pak jsem si uvědomila, že jestli se do toho pořádně neopřu, tak že budu jen přibírat a to nechci!!!!! Takže bojuju dál i s vlastním já....

Rozjela se tady diskuze o vzdělání... No já mám maturitu, zkusila jsem příjimačky na vošku na mezinárodní styk, ale po pár dnech jsem odešla s tím, že to nezvládnu, že na to nemám, spousta lidí mi říkala, že jsem chytrá holka a že to zvládnu, ale nevěřila jsem jim a už vůbec ne sobě, takže jsem skončila, teď toho lituju... Ale chtěla bych příští rok zkusit dálkově vejšku, tak snad třeba... Uvidíme, co bude za rok... Také si říkám, jestli to zvládnu, ze školy jsem už 2 roky a je docela těžký se do toho zase dostat, teď teda chodím na jazykovku a než se dokopu k učení, tak to je nadlidský úkol...

Nika: Mít tvou postavu, tak nezoufám, podle fotek, co jsi sem přikládala, tak rozhodně už na sobě nemáš ničeho nadbytek... Takže si to užívej a žádné chmury!!!!!

Chtěla jsem ještě na něco reagovat, ale nemůžu si vzpomenout, tak to ještě pročtu a přispěju snad déle...

Mějte se moc krásně Viktorky, já teď musím letět...

Hezký den, pa
Pozdrav a váha
Anny
| 24. 5. 2008 12:50
Ahoj kočičky

Už jsem tu pěkně dlouho nebyla,ale průběžně Vás čtu.Jsem strašně nastydlá a zrovna,když se udělalo tak hezky po těch zakaboněných dnech.Museli jsme si doma i zatopit v krbovkách.Hrůza,ale koukala jsem na počasí a má být koncem příštího týdne nějaké vedro.

Musím jít rychle vařit.Kluci jsou pryč,Marek na fotbálku a manža v práci.Tak tu trochu poklízím,peru a vařím.Snad mi bude zítra líp,že by jsme šli alespoň na procházku.Cvičení musím nechat na jindy.Já jsem byla s manžou na squashi a tam jsem se pěkně zapotila.Bohužel jsem nebyla dostatečně oblečená a cestou domu,po sprše,jsem asi nastydla.Ve středu jsem byla na školení v Praze a tam jsem to asi dorazila.Courla jsem se v tom marastu po Praze,měla jsem totiž čas a od čtvrtka jen prskám,smrkám a huhňám.Jo a se zánětem moč.cest mám také super zkušenosti,od mala na něj trpím.Chce to opravdu teplo a hodně pít.

Jo abych nezapomněla na váhu.Tak dnes ráno (včera jsem na to zapomněla) mi váha ukázala 71,5 kg. Tak jsem docela spokojená.Za 6 týdnů jedeme na tu dovču,chtělo by to ještě tak těch 5 kg.Až se mi udělá dobře,začnu na tom hodně pracovat.

Holky,jdu kuchtit.Kluci si přejou karbanátky,tak je udělám s ovesnýma vločkama a upeču je v troubě.Nejsou potom tak mastné a ty oves.vločky tam kluci ani nepoznaj.Já fakt nevím,co mám pořád vařit.Vaření mě moc nebaví.

Papa
svítí nám sluníčko
nika2411
| 24. 5. 2008 11:55
Ahoj holky, dneska se pořádá ta oslava. Takže o jídlo a pití nebude nouze. Musím se ale krotit, ať mi není akorát tak blbě. Ani se mi nechce moc jíst, protože jak pak uvidím ty hromady jídla..........to víte.....v ledničce je takový nepečený tvarohový dortík a ten já moc ráda, taky ovocný salát, takže super. Včera jsme byli s mojím na pivku. Holky já se nadrala po jednom půllitru - já jak nejsem zvyklá poslední dobou pít, tak jsem byla vysmátá jak pětikoruna. A moje plánované učení šlo do háje, tak to doháním dnes. Ještě 2 přednášky a pro dnešek mám splněno. Musím si pohnout, protože na 4 jsou svolaní gratulanti. Ještě se mají dělat chlebíčky. No ještě že jsem včera uklidila, nevím jak by se to dneska všecko stihlo - barák jak kráva, dalo mi to jen 2 hodinky, protože mi můj pomohl - jinak to tu uklízím něco málo přes 3 hodiny, takže to fakt stojí za to.

To máme dneska ale hezky že? Včera mi volala mamka skrz taťkovi narozky. Letos slaví 50 - 3.června. Mamka je schválně posunula na 21.6. - až budu mít po zkouškách, ať mám klid. Jenže můj zrovna ten víkend jede s klukama forďákama pryč - na celý víkend!!! Takže si asi umíte představit, jak jsem byla z toho špatná. Co tam budu proboha dělat sama? A už vidím, jak se mě zas všichni vyptávají, kde mám přítele.........to je na pytel, jediný víkend někam jede a zrovna to tak blbě vyšlo. To je na nic.

Tak papa holky, já se jdu zas šprtat - mně se táááák nechce, ale musím se donutit, jinak to nevidím. Zkouškové je vždycky mor, ale jak se přežije, tak je to super a mám 3 měsíce volna!!!!! Sice převážně pracovní, ale i tak to beru jako odpočinek. Páčko holky - buď se ozvu ještě večer nebo až zítra. Pápá, mám vás všecky moc ráda
Váha
Hibiscus
| 24. 5. 2008 11:43
Já tentokrát nemám žádný úbytek - stále 59,5, ale pořád je to lepší než ta 6 na začátku.
Zatím všechny zdravím a hlaste váhu i nadále ať se tabulka zaplňuje. Večer se zase kouknu, teď utíkám vařit, dělám červenou čočku. pá Laďka
váha
slunko
| 24. 5. 2008 10:57
A já hlásím 63,4 kg. Není to teda žádný extra úbytek, jen pár deko, ale vzhledem k tomu, že jsem to začala brát spíš dlouhodobě a vidím za tím už vyšší cíle než jen "zhubnout", tak mě to až tak netrápí a vím, že to příště bude zase o trochu lepší. Vydržet, hlavně vydržet :)
vážení
heladoma
| 24. 5. 2008 07:27
Ahojky tak jen v rychlosti moje aktuální váha je 67, už to nejde jak ze začátku, abych pravdu řekla tak ještě dvě kilča a budu spokojená.

Tak se mějte moc krásně já jdu připravit kluka mají dnes výlet na kolech Ahojky

Jo ještě k těm školám já mám tedy , jen maturu , ale obdivuji každého kdo má odvahu stále studovat. Mě to nikdy moc nebavilo a teď toho docela lituji.

A lilimi s autíčkem už je to v pohodě jak píšeš, to já jsem zase řidič neřidič, řidičák mám sice už od osumnácti , ale za volant nesednu, párkrád jsem tedy jela. Ale jinak mám auto před barákem a radši jdu z dětmi na autobus, manžel se mi vždycky akorád směje. No prostě nějak nemůžu překonat ten strach že to někde nabourám
Tak se mějtě fajn
děkuju
Lilimi
| 23. 5. 2008 22:23
holky moooc děkuju jste poklad...je fakt že přitel to vzal v pohodě...jen si hold opravu zasvakam já ALe neco da on pac tam mel taky dva skrabance jek šikovně řidil takže jsem nahodila že je vlastně dobře že jsem ho poškrabala, že stejně púoteboval novy lak...a muj přitel ví že já teď z učtu vysolila penizky za auto takze je mi jasný že když něco budu potřebovat pomuže on... musím uznat že muj chlap je moje zlatííí a vyhra v loterii a já jsem takova čerticeale jeste jendou dekujujste moje super kamošky *mucky muck*
ahoj holky
Rendulina
| 23. 5. 2008 21:30
zdravim z knihovny. teda ja tu nebyla uz ani nepamatuju. jsem ted v jednom kole. do zari musim odevzdat pet seminarek - kazda kolem 4 tisic slov- a disertacni praci (15 az 20tisic). takze to ted vypada tak ze od pul devaty do peti jsem v praci a pak akorat prehupkam do knihovny a makam aspon do deviti. nacist ty kvanta literatury a clanku holt je casove narocny, ale zas pak kdyz clovek vi o cem pise tak to jde natukat pomerne rychle

jinak hlasim vahu (minule jsem to nejak nestihla nahlasit protoze sem vzdycky zaskocim jednou za cas na chvilku nacerpat energii a motivaci ) takze tentokrat je to 126.1kg sice silene cislo ale alespon se to sune dolu i kdyz ted moc pohybu nemam ale papani dodrzuju a piju jak prutokovy ohrivac tak se vsechny mejte moc pekne a ja sem zase zaskocim. papa
Lilimi
SONISEK
| 23. 5. 2008 20:00
Já vím,že z toho máš pěkný nervíky,ale já vždycky říkám,hlavně,že se nastalo nic horšího.Taky Ti přidám jednu příhodu s autem mého zeťáčka.Mají Mondeo,celou zimu jezdili jiným,mají ještě jedno do práce a když ho konečně vytáhl,potřeboval něco převézt většího v kufru,tak prý stál jediný na parkovišti,odešel do obchodu a najednou tam přišel nějaký pán a zeťák na něj,šéfe já Vám hned ojedu(ten pán tam měl dodávku) a on mu říká,že mu přišel říct,že mu to naboural.Mladý čuměl jako blázen.Tak to dali opravit,stálo to 45tis.,ale naštěstí to šlo z pojistky toho pána.Prostě se to stává,tak se na sebe nečerti a hlavně,že to nějak moc ten Tvůj miláček ve zlém neřešil,chlapi jsou v tomto někdy docela ...
internet
eleanorita
| 23. 5. 2008 19:55
je hrozný žrout času. Mě bohužel čeká košík prádla na žehlení, tak jdu na něj.
Mějte se po zbytek dneška fajn a předčasně přeju i dobrou noc , dnes už pc vypínám.

Ahoj Peťa
nika2411
SONISEK
| 23. 5. 2008 19:48
přesně vystiženo,není nad to,co je uvnitř
pilates
eleanorita
| 23. 5. 2008 19:46
mě nadchnul zatím jen ten článek. Já bych si to ale musela sehnat někde na DVD, protože pochybuji, že u nás ve městě někdo provozuje. Už jsem psala, že bydlím v docela malém městě, jedna posilovna s životu nebezpečnými stroji, pak se cvičí v tělocvičnách škol, na jedné se hopsá aerobik, ten mi bohužel nikdy nic neříkal, na další jsou bojová umění, to jsem kdysi dávno dělala, ale teď tam jsou jen chlapi, a na poslední se cvičí na těch velikých balonech.............
čajík
eleanorita
| 23. 5. 2008 19:38
já myslím, že co jsem ho pila poslední dva týdny tak mi pomohl. Měla jsem zase náběh, že mě ten zánět přepadne, už jsem zase čekala ty bolesti. Ale poctivě jsem pila Lapacho a nerozjelo se to. U mě je to těžké, protože já ten močák "cítím" nepřetržitě. Večer to většinou bývá nejhorší. Kdybych ho nepila, tak si myslím, že jsem zase na lécích. Snad mu to přisuzuji oprávněně.
Máš pravdu, každému pomůže něco jiného. Co já toho vyzkoušela. Jedna chválila kapičky a tobolky Rowatinex - žádný účinek ani po dlouhodobějším užívání, jen jsem pořád v ústech cítila ten olej, který je do toho přidáván jako podpůrná složka. Jiné zase pomohl Urinal a podobné reklamní výrobky - u mě samozřejmě taky nic. Někomu stačí i urologický čaj, jako mojí mamce, ta vypije 2 - 3 hrnky a je po zánětu. Další přípravek kapičky Lichořeřišnice - taky nic, a hlavně ta chuť lihu, fuj, ale já bych překousla cokoliv. A tak to bylo se všemi dalšími přípravky - brusinky, a všechno ostatní.
Lilimi
nika2411
| 23. 5. 2008 19:37
Lilimi, co máš z toho - hlavu vzhůru. Třeba tě rozveselím. Já měla 14 dní papíry a naprala to do ženské přímo na benzínce . To víš couvala jsem - a na to zrovna profík nejsem. Já potřebovala jen dofoukat kola na staré škoďárně, ale musela jsem trošku pocouvnout, aby mi je mohl ten pán, co dělá na benzínce dofouknout. Kousek za mnou stála ženská v pro změnu žluté škoďárně. Ten pán se ještě mamky ptá, jestli umím couvat a mamka naň ho: umí, proč by jako neuměla . No děcka to byla komedie. Jen co to dořekla, Verunka nabrala to žluté autíčko a udělala malý škrábaneček . Ve mně by se krve nedořezal. Ženská ječela jak pominutá, jak kdyby dojela v mercedesu. Přitom jsme to měli škráblé víc my než ona. Mamka jí řekla ať nešílí, koupila jí dvoje cigára a jeli jsme domů. Ještě tam seděl můj bývalý - no ten musel být z toho mrtvý smíchy. Ještě teď si pamatuju, jak jsem mu plakala na rameni a on mě utěšoval historkou, jak jeho kámoš naboural do popelnice. No já se málem počůrala smíchy a na celou aférku s couváním rychle zapomněla. To jsem ale řidič, že? Já jsem spíš pirát silnic, takže holčiny bacha na mě
tcpetula
nika2411
| 23. 5. 2008 19:31
Já dneska holky vedu s příspěvkama . Jo pilates jsem cvičila asi půl roku. A moc mě mrzí, že mi to časově nevychází - ale asi zase začnu. Mně se to strašně líbilo - je to rychlejší jóga. Hodně záleží na dýchání - to hraje obrovskou roli v celém cvičení. Je to hodně zaměřené na břicho a záda, ale podle mě se zpevňuje celý člověk. Když jsem došla z první hodiny pilatesu domů, byla jsem prostě nadšená. Vždycky jsem došla příjemně unavená, psychicky odpočatá a šťastná. Moc mě to mrzí, že už jsem tam takovou dobu nebyla. Bývalo to ve středu přímo ve vesnici, kde momentálně bydlím. Jenže já měla ve středu 10 hodin školy a vracela se domů kolem půl 8 večer a to akorát cvičení končilo. Je to fajn relax. U nás byla hodinka pilatesu za směšných 30,-Kč.
tcpetula
nika2411
| 23. 5. 2008 19:26
A pomohl ti ten čajík aspoň malinko? Já vím, každý jsme jiný. Neznamená, že když pomohl mě, tak pomůže každému, ale bylo by to krásné. Ale mě vždycky zabral - do 20 minut jsem měla klid. Ze začátku jsem ho poctivě pila - těch 6 týdnů a pak jsem vložila pauzu. Teďka už ho nepiju, jen někdy jen tak preventivně. Strašně jsem se bála zima, že to zase přijde, ale přečkala jsem to. Možná i díky mírné zimě. Ale dávám si pozor pořád - nikde si nesedám na studené, nosím papuče - od noh je ta zima nejhorší, ven si beru vždycky mikinu nebo bundu - i když je hezky. Mikču hodím do tašky a je vystaráno, nikdy nevíš jak bude za pár hodin.
A s tím klukem mě to zarazilo. Já taky myslela, že zánětem močáku trpí jen holky. Asi je to vzácné. Stejně jako když chlap dostane rakovinu prsu - je to výjimečně, ale stává se to.
vzdělání
nika2411
| 23. 5. 2008 19:22
Naprosto souhlasím. Moje mamka taky není vyučená a hned v 15 frčela do fabriky. Tenkrát to bylo normální - buď se člověk vyučil nebo šel makat. Holt byla jiná doba, takže se není čemu divit. Taťka je taky jen vyučený - zedník. Takže až já jsem výjimka. Jsem jediná z rodiny, kdo studuje vysokou školu. Ještě jedna vlastnice a to je všechno. A vůbec si nemyslím, že když člověk nemá před jménem Ing. nebo podobné zkratky, že je nějak méněcenný. Lidská hodnota se neměří podle množství titulů, ale podle toho, co má ten člověk v srdíčku.
TCPETULA
SONISEK
| 23. 5. 2008 19:18
Vůbec to nebylo myšleno ve zlém,ani se necítím méněcenná,proč taky...Ne každý máme hlavičku na učení.Myslím,že jsi to v Tvém příspěvku vystihla úplně přesně.A před taínkem smekám,věřím,že jsi na něj pyšná.
Já jsem tím chtěla jen říct,že nemůžu reagovat na něco,co mi nic neříká,nic víc.Ale alespoň Vám držím palečky...
Tak doufám,že jsem to vysvětlila a vše v dobrém myšleno
:o)
eleanorita
| 23. 5. 2008 19:06
dnes tu mám nějako více příspěvků...........ale teď mě ještě napadlo co vám říká cvičení pilates. Možná jste to už někdy dřív probírali, nepamatuji si to. Já četla nedávno článek, a moc mě zaujal. Cvičíte to někdo. Prý to moc moc zabírá a tvarují se přitom dlouhé štíhlé svalíky. Byla tam dokonce fotka paní - (paní byla taková rosolovitá) před cvičením. A další fotka po cvičení a já žasla, jakou měla úžasnou postavu. Té paní bylo myslím kolem 40 let. Kdyb jste měla některá zkušenost tak sem s ní.

Koukala jsem i po nějakých DVD se cvičením, hodně se vychvalují Winsor Pilates, ale cena je 1500 až 2000 Kč. Třeba by se to dalo někde stáhnout........................
a nakonec
eleanorita
| 23. 5. 2008 18:58
mám za sebou cvíčo. Dodržela jsem svůj slib a cvičila jsem doma se Cindy. Potila jsem se až za ušima a až před chvilkou se mi přestala klepat kolena. Počítám, že zítra mě bude bolet celej člověk, ale to je daň za tu mou předchozí lenivost. Teď u toho zůstat, aby se mi to zase vrylo pod kůži a já cvičila poctivě alespoň ob den.

Holky vy doufáte, že zítra a pozítří už bude zase sluníčkově, to já samozřejmě taky. Akorát když si vzpomenu na to, že budu sedět v práci, brrrrrrr. No ale mám ranní oba dny, tak pomažu před třetí dom, a pak snad někam alespoň na prochajdu...................
Lilimi
eleanorita
| 23. 5. 2008 18:53
no to se holt někdy stane. Buď ráda za to, že se nestalo nic horšího. I když mě se to povídá. Já jsem takový srab, že jsem se zatím neodhodlala udělat si řidičák. Všeobecně se bojím cesty v autě, autobuse, i v tom letadle. Dalo by se říct, že mám fobii. A to jen díky tomu co se na silnicích děje.............

Tak Lilimi nesmutni, on přítel vyměkne a zase budeš drandit, uvidíš.
Váha
taisha
| 23. 5. 2008 18:52
Ahojky, tak konecne se váha začala hýbat a tím správným směrem 66,4kg.
Holky
eleanorita
| 23. 5. 2008 18:48
co jste jen vyučené, neblázněte . Určitě nejste o nic míň, než ty co mají nějaký titul, nebo studují několik výšek.
Třeba moje mamka není ani vyučená. A nemyslím si, že by byla nějak negramotná, hloupá nebo méněcenná nebo já nevím co. Bohužel žila v rodině, kde se jí nedostávalo moc lásky a opory. V rodině jich bylo hodně a ona jako nejstarší se musela otáčet. Takže po základce musela nastoupit do práce.
Taťka ten byl vyučený a třeba maturitu si dodělával ve 43 letech, taky jsem na něj byla pyšná, protože to zvládl na 1.
Doufám, že se přidají i ostatní, a řeknou Vám, že to tak není.
Mě se třeba líbí, co nedávno ukazovali někde ve zprávách, že vysokou školu studují i 70letí. Co si pamatuju tak byli všichni nadšení............
Niky
eleanorita
| 23. 5. 2008 18:38
já zase naopak děkuju za Tvůj příspěvek . Ono je to asi trochu jiné, když mám vedle sebe o něco staršího partnera. Bylo mi 17 let když jsme spolu začali chodit, všichni ho varovali, že jsem pro něj moc mladá a prý nebezpečná. Dalo by se říct, že kvůli němu jsem nestudovala dál, nemyslím to teď zle, bylo to moje rozhodnutí, a jak už jsem psala zatím toho nelituji, Uvidíme později.

Ta nemoc močáku. Představ si, že Ty jsi mě na ten čajík Lapacho přivedla už před pár měsíci. Ležela jsem doma po operaci, znuděná a surfovala na internetu v telefonu. Našla jsem tuhle stránku Viktorek a nějakou diskuzi právě o tom čaji (teď nevím přesně jak se jmenovala, ale určitě bych ji tu ještě našla), příspívala jsi tam, mě to hodně oslovilo. Čajík jsem si nechala ihned koupit. Zatím jsem měla jen pomerančový, ale chutná mi. Zrovna včera jsem spotřebovala další balení. A na další si musím počkat po neděli, protože ho už v lékarné ani v bylinkářství neměli. Chtěla bych vyzkoušet ten jahodovej, zatím ho nikdy neměli. Čaj se ale musí pít pravidleně snad 6 týdnů co si pamatuji, ale já si ho dělala zrovna když jsem si vzpomněla, až poslední dva týdny jsem ho měla pravidelně každý den. Pitný režim je u mě samozřejmostí.
Tahle nemoc je pro mě opravdu noční můra. A taky vždycky pláču tou ukrutnou bolestí, já u toho navíc nemůžu ani chodit, sedět, ležet, no děs.
A představ si, že kamarád mého přítele na tohle trpí taky. Prý si jen někde stoupne bos, ofoukne ho, už má zánět. To jsem se hodně podivovala, protože jsem myslela, že mužský tohle míjí, a ono ne. Navíc mu prý zatím nikdo a nic nepomohl.

Ta DVD co vycházela s novinama jsem si nekupovala, protože mi doma leželo DVD se Cindy Crowford, tak jsem myslela, že je to zbytečné, ale to DVD co doporučuješ zkusím sehnat.

Psala jsi, že máš ještě pořád velký zadek a stehna........ Podle fotek co jsi nám sem vkládala (třeba s těmi novými tříčtvrťáky) si to teda vůbec nemyslím! Řekla bych, že Ty už má vyhráno. Třeba je nutné už jen zpevnění, aby se ti ty oblinky vytvarovaly a vymizela celulitida. A to s tím pekelným strojem , na který máš zálusk, určitě docílíš.

Niky díky za příspěvek
karambol
Lilimi
| 23. 5. 2008 17:37
AAAA holky ja se tak nenavidim...ne jeno mže jsem tlusta jak to prase a nejsem schopna se k necemu dokopat...Alr dneska jsem jela na kontrolu k doktorce krz ten prst a pri parkovani jsem přiteli odřela auto....ale holky od dveři spolujezdce az dozadu...jela jsem hned za kamosem a on zavolal sveho kamose opravare...a prej 5000 a to je hodnej...no tak mi spoadla celist...pritel kupovdivu moc nerval vybrali jsme z meho uctu a zitra jedem do poravy....ale citim se jak vul...kazdopadne jsem prý dojezdila...njn to jedno blbý parkovani...jsem debbil.ale nebudu vas tim zatezovat jen malinkej vylev....
váha
nika2411
| 23. 5. 2008 17:01
Jéé holky, já tu píšu romány, a málem bych zapomněla napsat váhu. Takže ráno mi to dělalo 51,9kg. Myslela jsem si, že takovou váhu nikdy mít nebudu. Ale i když jsem na ní, tak postava nic moc.Myslela jsem si, jaká budu kočka, ale ty stehniska a *** s prominutím mám pořád a ta celulitida je děsná. Nechce se mě to pustit. Protože i když jsem zhubla a mám takovou nízkou váhu, nejvíc kde jsem zhubla jsou prsa a pas. Ale zadek nic moc, ten se mě drží zuby nechty. Ach jo....co já s ním mám dělat, to fakt nevím.
TCPETULA
nika2411
| 23. 5. 2008 16:53
Ahojky Peti. Děkuju za tvůj příspěvek ohledně školy a práce. Aspoň jde vidět, jak na naše názory a rozhodnutí mají vliv jiní lidé. Potkala jsi přítele a tvůj život se najednou začal ubírat zcela jiným směrem. To co bylo naplánované se stalo až druhořadou záležitostí. No kdoví kde bych skončila já,kdybych chodila stále s mým bývalým. On studovat nechtě a vyrazil do světa. Nejdřív do Skotska, teď je tuším v Irsku - se svojí holkou pracují v restauraci. On nebyl moc studijní typ. Já na vysokou chtěla i nechtěla. Hodně lidí mi říkalo jdi - ty na to máš, jsi dobrá, to zvládneš. Ale hodně mi v tom mém rozhodnutí pomohl můj současný přítel. Chodíme spolu na stejnou vysokou - jsme spolužáci, takže vysoká nám umožnila trávit spolu co nejvíc času. Vím, že někdy to nemusí klapat, ale já mám pocit, že čím víc času jsme spolu, tím je ten náš vztah lepší. Navíc mám pokojík hned vedle něco, takže je to vlastně osoba, se kterou se vídám 24 hodin denně! Ale je to fajn.

Ohledně toho močáku mě to moc mrzí. Taky jsem ti přispívala do diskuze. Já když mívala tyhlety problémy, taky jsem zakládala diskuzi na téma záněty moč. měchýře a doufala, že mi někdo poradí. Hledala jsem cokoliv, co by mi mohlo pomoct. Dnes - už skoro rok je tahle odporná nemoc pryč! Nevím čemu přesně připsat ten úspěch. Já totiž zkoušela víc věcí. V první řadě je výborná detoxikace - podle doktora Jonáše ( podstoupila jsem pár detoxikačních kúr a myslím, že zabraly). Dál mým velkým spolubojovníkem a ničitelem veškerých močových infekcí je čaj LAPACHO ( opravdu ti radím ho vyzkoušet) - nevím, ale já myslím, že je zázračný. Doporučuju ho všude, kde to jde. Dokonce je tak silný, že dokáže i zabít vznikající nádor. Já ho mamce vařila po chemoterapii. Najdeš ho v každé lékárně a 100 g stojí kolem 60,-Kč. Já ho mám koupený pro všecky případy a byly doby, kdy bych bez něj nikam nejela. Byl vždy první položkou na seznamu mojí dovolené. Nikam bych bez něj nejela. Byl a je pro mě něco jako protijed - něco, co okamžitě zabere a působí. Možná si řekneš jen blbý čaj, ale zkus to!!!!!! Opravdu bych ti neradila špatně. Sama jsem si tím strašným obdobím zánětů prošla a vím, o čem mluvíš a jak moc to bolí. Nechci aby se to už nikdy vrátilo. Je to strašná bolest, kterou ten, kdo nezažil, nepochopí. Je to jediná nemoc, která mě donutila plakat bolestí.
Další mojí vychytávkou je samozřejmě pitný režim - 2 až 3 litry denně, ale to myslím, že dodržuješ - jako všechny na téhle diskuzi ( že jo holky? ) - já zrovna popíjím zelený čaj s opuncií.
Poslední radou, co můžu dát,a se kterou se s tebou ráda podělím - je pohyb. A hlavně cviky na zpevnění pánevního dna!!!! Najdeš je třeba na DVD s Hankou Kynychovou ( 2. díl - to růžové DVD). Myslím, že to zpevnění spodku udělá svoje.

Já taky byla beznadějný případ a už jsem nevěřila, že se toho někdy zbavím - ale stalo se, a tak bych ti ráda pomohla. Doufám, že moje rady a postřehy pomůžou i tobě. Ani nevíš, jak moc si to přeju, protože zažívat tu bolest je nefér.................................

Páčko a přeju hezký den....................Verča

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
24. 6. 2025 19:44
14570
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Hanka