Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)
DiskuzePřidat názor
dnešek
nika2411
| 23. 5. 2008 16:33
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
Ta digitální váží ale zajímavě - hupsnu tam poprvé - 53,8, podruhé - 55,7, potřetí - 50,1

,ale nějak se to už vydrží.

ne?
. Tak uvidím zítra a hned se začnu zase krotit a hlídat.
V pondělí jdu k doktorovi a v úterý už nastoupim do práce.Docela se i těšim, je to už dlouhý.Jinak všem gratuluju k úbytkům.Přeju krásný den
, k tomu kousek hermelínu a dokonce půlku ostravské klobásy, přitom se uzeninám běžně vyhýbám. Bohužel jsem se nedokázala ovládnout, ale naštěstí to v součtu za celý den dá "jen" 6500 kJ, což je ještě dobrý.Jinak už asi 14 dní se držím mezi 4500 - 6500 Kj, ale i když výsledky zatím nevidím, vím, že musím vydržet
. Ja musim rict, ze co jsem na vejsce, tak nejsem vubec stastna a zivot se mi totalne rozsypal, stiham toho daleko min nez na gymplu. Ne ze bych mela mene casu, to je naopak, ale prave v te velke mire svobody je zakopany pes. Na gymplu jsem mela pevny rezim - vstavat v pul 7.,pak tak do 4 ve skole, potom nejake zajmove krouzky, ktere si drzim dikybohu doted a vecer bud jeste nekam vyrazit za zabavou, nebo domu a ucit se. Zato ted na vejsce jsem se stale nenaucila si cas zorganizovat sama, takze ackoli mam volneji, vestinu sveho casu totalne proflakam, denni rezim nemam zadny - do skoly vstavam v 6, jine dny vstavam treba v 10, chodim spat treba ve 2 rano, takze nemam zadny pevny rezim a citim se strasne unavene a nevyrovnane. Hrozne moc se nemam rada za to,kolik casu ztratim,neustale neco nestiham a pritom ho mam k dispozici nejvic co jsem kdy mela a mit budu. Ale bohuzel, stale nejsem panem sveho casu. A dalsi vec, co me hrozne tizi - jak uz psala Nika, uplne intenzivne citim, jak mi od gymplu zakrnel mozek. Na gymplu jsem treba maturovala z matiky, ackoli nemam moc matematicke mysleni, rozhodla jsem se, ze z ni odmaturuju a byla to pro me takova vyzva. Nejdriv slo uceni matiky z tuha, ale pak jsem mela hroznou radost, kdyz jsem videla, jak se mi ta matematicka cast mozku rychle rozviji, bavilo me to a odmaturovala jsem za 1. Ted na vejsce matiku nemam, jsem na fakulte socialnich ved UK a je to skola, na kterou jsem nikdy nemela jit. Moc jsem tam chtela, byly hodne tezke prijimacky, brali jenom 7% lidi, tak jsem byla moc stastna, ze jsem se dostala, ale je to jeden velky omyl, vubec me to nebavi, nic nas nenauci, obcas mi to pripada jako zly sen. Mam pocit, ze nektere fakulty UK uz se jen vezou na dobrem jmene, ale vic nic.
Mějte se prímově děvčata. A ať se vám ve všem daří.
Změna a pohyb je pro mě motto.Život s rodinou už je jiná etapa, to víš , že budeš mít spousty zážitků ale diametrálně odlišných.