Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

nika
veronikav
| 22. 5. 2008 13:04
Niky... já teda souhlasím se Sluníčkem... snaž se užívat si přítomnosti... Ono všechno přijde neboj, i to bydlení s miláčkem.... Já začala po střední hned dělat práci, kterou jsem chtěla... původně jsem chtěla jít na výšku, ale už jsem měla toho svého miláčka a právě jsme taky chtěli bydlet... takže jsem nešla na výšku a začala pracovat. Teda já toho nelituju... ale někdy si zastesknu po těch prázdninách...

Šla jsem z domu už ve 21 letech a bydleli jsme asi 3 roky po pronájmech. Nic tam nebylo naše... nic jsme si nemohli udělat podle svého. Bylo sice fajn, že jsme měli něco pro sebe, ale pořád jsem měla pocit, že to nejsem já, že to není to co chci. Nakonec jsme se rozhodli pro hypotéku a koupili si a zrekonstruovali byt.... Teprve teď jsem šťastná.... ve svém. Ale když si to vezmu pozpátku, tak jsem vlastně v každém tom období byla šťastná...vždy trochu jinak.. ale byla.

Držím palečky ať se ti to všechno splní... A školu zvládneš, vždyť jsi šikulka... . Holt tou školou se ti to všechno posune, ale neboj, ono ti to neuteče.. pryč jsou doby, kdy se vdávalo ve dvaceti... Dneska máme na všechno více času. Mě je 26 a když mi někdo řekne, že už mi tikají biol. hodiny, tak se jen usměju... Na nic nespěchám... ono to vše musí přijít tak nějak samo....
studování
petrasan
| 22. 5. 2008 13:03
Holky, co studujete, Niko, studujte, jak můžete jen dlouho a na denním. Je to totiž jedno z nejkrásnějších a nejbezstarostnějších období co v životě máte hned za dětstvím. Že vám chybí peníze? Zase až tolik jich nepotřebujete, pravděpodobně nemusíte nikoho živit a starat se a ani neplatíte hypotéky apod. Kdybych byla na vašem místě, rozjela bych se raději někam do světa, dneska můžete prakticky kamkoliv a jde to, švagr se švagrovou se předloni např. rozhodli, že zanechají na rok práce, protože ta jim nikdy neuteče a vydali se na Nový Zeland, kde si našli práci, byt celkem bez problémů. Pak cestovali, zajeli i do Indonésie a za exotikou a po roce se vrátili. Bylo jim 25,27.
Taky máte fůry možností vyjet na stipendium, za mých studentských časů, to teprve všechno začínalo, zní to jako bych byla stará bába, ale moje generace by vám to asi potvrdila, začala jsem studovat v r. 1992.
Takže se vydejte za zážitky a za dobrodružstvím, čím budete starší a budete mít spousty závazků, tím to bude horší v tom se odpoutat. Pro mě je dneska už i problém 14denní dovolená a to nemluvím o tom vzít si např. měsíc volna.
Takže neteskněte, možností máte spousty, neseďte na jednom místě a jestli momentálně máte pocit, že nemáte na nic čas, tak si pište, že období, kdy skutečně nebudete mít čas, vás teprve čeká. Ale času si začnete taky vážit více později, pak se ho naučíte i lépe využívat. A to tu nementoruju jako střední generace, ale z vlastní zkušenosti, dneska si to uvědomuju moc dobře a co já proflákala času... hrůza mluvit.
Pokud vám chybí peníze, poohlídněte se okolo a najděte si práci i při škole, jde to. Nějaký ten rok jsem to taky praktikovala, ale byl to větší záhul, hlavně zkoušky jsem pak dělala hlavně, aby jen byly a nikoliv na kvalitu. Dnes si říkám, že jsem měla do školy více chodit a víc studovat, protože později jako když najdeš. Roky strávené ve škole byly skvělé, úžasné a už se nebudou jen tak opakovat.
Takže žádný depky, žijete fakt nádherný období, kdy máte čas na kulturu, čtení, cvičení atd. Takže žádný výmluvy že nemůžete např. cvičit, je to všechno jen otázka vůle. A všechno stojí práci a námahu. Zářný příklad je tu Veronika, která má jasno a jde si za tím a taky má úspěchy.
Lucajdo je třeba si dobře stanovit cíle a jít za nimi a nehledat věčné výmluvy a omluvy pro sebe. Už jsem tu o tom psala. Musíš mít cíle, ale pak je důsledně plnit. Váhu bych si asi taky koupila tu první. Pro tebe bude mj. důležité měřit si tuk a svalstvo v těle.
Řekla bych ,že máš taky strach, mluvíš sice o změně, ale bojíš se začít. Takže co takhle si zkusit napsat svůj jídelníček, můžeme ti pomoct. A dám si tam časy -zhruba svých jídel. Mělo by jich být alespoň 5.
Přestaň do sebe soukat langoše, tatranky a další fastfoody a zkus to třeba i s námi. Podstatou je, že musíš mít pevnou vůli a chtít to. Takže už nevychovávám a facky nerozdávám, taky nejsem bez vinyZamysli se nad tím a pusť do toho.
děkuju
nika2411
| 22. 5. 2008 12:34
Mockrát děkuju Sluníčko...
Nika
slunko
| 22. 5. 2008 12:26
Niky, neboj, tohle všechno dokážeš a zase to bude dobré !! S těmi znalostmi na VŠ oproti SŠ máš bohužel trochu pravdu. Nejhorší na tom ale je, že VŠ je první tři roky jen dřina nad předměty, které prostě musíme zvládnout, abychom se dostali k předmětům, kvůli kterým jsme tam původně šli. Jestli mohu svou zkušenost, tak pro mě byly první tři roky také utrpení, matika v prváku i druháku až na několikátý pokus, statistika těsně před státnicema, neúspěch u prvních státnic a až v září se podařilo. Cítila jsem se taky hrozně, vyšťavená, unavená, neschopná. Ale víš co ti řeknu, kousnout se a jít dál bylo to nejlepší co jsem mohla udělat. Protože další dva poslední roky byly ty nejhezčí v mém životě. Možná i tím, že jsem změnila školu, ale hlavně těmi předměty, naplňovaly mě, měla jsem zájem a dokonce jsem díky tomu v práci, která na ně přesně navazuje a to mě neskutečně motivuje. Život se změnil, urovnala jsem se, stabilizovala. A když jsem skončila, mohla jsem se stabilizovat i v osobním životě, mylsím společné bydlení s přítelem, práce, příjem. Jen co chci říct, že bych na společné bydlení POUZE s přítelem hodně apelovala. Klidně až uděláš státnice a něco málo vyděláš, ale určitě bych se trhla od tchýně. Nic ve zlým, ale to, jak se cítíš není moc dobré, aby byl člověk spokojený,musí mít stabilní "zázemí", nemyslím jen materiální, ale hlavně citové, můžeš sice milovat přítele, ale pořád tam bude nespokojenost a ta tvá spoutanost jak píšeš a bojím se, že by to mohlo časem narušit i váš vztah. Důležité ted bude, jak se k tomu postaví přítel, možná se mu u maminky líbí a nebude to chtít měnit, ale musí vědět, jak se tam cítíš a pokud mu na tobě záleží, změní bydliště, kvůli tobě, kvůli vám.
A to, že nevíš, co chceš kvůli dojmům z výšky, neboj, ono se to vyprofiluje, na lusknutí prstů to poručit nejde, já na to přišla až ve čtvrtáku na VŠ. Neboj Niky, užívej si přítomna ať si ji nenecháš uplynout mezi prsty
Slunko
nika2411
| 22. 5. 2008 11:57
Sluníčko mluvíš mi z duše. Přesně takhle se cítím. Připadám si jako věčný školáček, který ještě nic v životě nedokázal. A taky mi kolikrát připadá, že všecko dělám zbytečně, protože nemám pocit, že bych toho od střední uměla nějak zázračně víc. Jo a magistra bych určitě dělala dálkově. Buď dálkově, nebo už vůbec. Já už na to snad ani nemám hlavu - všecko mě bolí, cítím se unavená, vyčerpaná, bez sil.Dodělám jednu zkoušku a nemůžu si oddychnout, protože zase je tu další a já můžu zase začít od znovu. A nejlepší na tom je, že to nejhorší (bakalářka) mě zatím čeká. Ani si to nechci představovat. Když už teďka zažívám takové stavy, jak bude proboha potom???? Já už mám teď vlastně za sebou 3. rok....a abych řekla pravdu - už nemůžu. Chci si lehnout a nic nedělat anebo ne, radši chci něco dělat - ale nějakou manuální práci, u které si psychicky odpočinu. Mně už opravdu hlavou myslet nebaví. Nevím co je to za etapu života. ....možná je to jen takové období, jak píšeš.....ale možná je to taky dlouhodobá záležitost. Navíc ta neustálá závislost na někom......to mě užírá. Už přes půl roku bydlím s mojím přítelem a jeho mamkou. Jenže nejsem tady šťastná......ne, že by na mě nebyli hodní, ale připadám si pořád taková - jak to říct.....hlídaná, neuvolněná, stáhlá do sebe - prostě to nejsem já. Chtěla bych mít něco svého, něco, kde budu jen svojí paní - vím, že to jednou bude, ale ptám se kdy??? Tento rok mi bude 23 ( i když se na to vůbec necítím a všichni mi tipují tak 16 ) a já to nevidím ani během pár let.Vlastně mám chvilkama pocit, že ani nevím, co od života chci. Myslela jsem, že když půjdu na výšku, tak se naučím spoustu nového, ale opak je bohužel pravdou. Mám spíš pocit, že mi "zakrněl" mozek a daleko víc jsem toho uměla hned po maturitě. Nevím co dělat. Cítím se zklamaná...........promiňte holky, ale já se potřebovala z toho všeho vypovídat.
Nika
slunko
| 22. 5. 2008 11:24
Niky, úplně vím, jak se cítíš, já to měla úplně stejně. Máš už svý představy, které nejdou realizovat, nápady buší na dveře, a ty je nemáš jak realizovat vid. Jestli tě mohu uklidnit, tak neboj, dočkáš se a pak se stabilizuješ. Já po studiích do toho naskočila a cítím se výborně, ne jako předtím (přesně jako ty). Nepřemýšlíš, že bys šla na magisterské studium dálkově? Vyřešilo by se ti (a urychlilo) spousta problémů.
Lucajda
nika2411
| 22. 5. 2008 10:55
Lucajdo, já jsem taky pro tu první - je moc hezká a funkce má taky suprové. Ta druhá je na tom funkčně stejně, jen má rozepsané věci týkající se jejích rozměrů, hmotnosti, přesnosti - takže to vypadá, že jich má víc, ale nemá.

Neboj holka, s náma se všech těch negativních pocitů a depresí zbavíš. Já se taky chvilkama potácím v depkách, chvilku je mi zase fajn a tak je to pořád dokola - už si připadám jako na kolotoči. Poslední rok mého života je opravdu divný - vlastně ani nevím, kam patřím a kde se cítím dobře. Tak moc bych už se chtěla osamostatnit a zařizovat si život podle svého, ale bohužel škola a moje finanční situace mi to nedovoluje.
vahy
Lilimi
| 22. 5. 2008 10:40
mně příjdou funkčně skoro stejné a myslím že na tvoje hubnutí bohatě stačí ta první levnější...a jen tak disanově se mi libi mnohem víííc než ta druha...toď muj nazor
digitalni vaha
n
| 21. 5. 2008 22:38
Jeste se chci s Vami poradi - rozvazuju se mezi dvema vahama a opravdu nevim, kterou objednat, tak bych rada znala Vas nazor

http://2324.elektrocoleti.cz/…m-th831+dp36200/

http://2324.elektrocoleti.cz/…31bw35p+dp36185/

Ta prvni ma docela dost funkci, ale je mi zase podezrele, ze je tak moc levna, jeste levnejsi nez ta druha, ktera ma funkci mene - bojim se, abych nenaletela na nejaky ksunt. Co myslite? Kterou byste brali??
ahoojte:o)
n
| 21. 5. 2008 22:31
Ahojte damy,teda,ziram jak je to tu zive - precist prispevky za poslednich 6 dni mi teda docela trvalo ,ale na druhou stranu,same zajimave cteni, rozhodne lepsi nez vsechno to uceni. Dekuju moc za privitani, doufam, ze mi s Vama ma cesta za zdravym zivotnim stylem vydrzi..... Nepotrebuju nejak moc hubnout na kg,ale spis uplne prekopat od zakladu svuj zivotni styl a sve mysleni, vlastne zmenit svuj cely zivot. Potrebuju se zbavit tech vsech speku a pekne zpevnit, zbavit se komplexu a hlavne si zvysit sebevedomi, ktery mam ted na nule, zacit se divat na svet pozitivne a zacit se mit zase rada. Myslim, ze moje soucasny hrozny stravovani vychazi i z toho, ze si sama sebe nevazim a nemam se rada, takze se odbyvam neusale chlebem......Pres den litam sem tam, neumim si zorganizovat cas, navic jsem deeesne lina, takze ani nevarim, ani si nepripravuju svacinu, vzdy si jen ukrojim nekolik krajicku sucheho chleba a ty pres den za poklusu jim, semtam si koupim ve stanku langose, nebo tantranku a to je muj obed, vecer je taky velice inovativni - prijdu domu unavena a dam si chleba No hruza, chudak moje telo, fakt se divim, ze jeste ani tak moc vyrazne neprotestuje a ze to se mnou jeste snasi

Vahu bych rada sdelila, ale bohuzel ji nevim - nase vaha doma vazi +-5 kg, je to jeste rucickova a je ji asi 20 let.Chtela jsem si koupit digitalni, ale pak me napadlo, ze pockam na tatkovi narozky, ktere ma na konci kvetna a dostane ji jako darek - tata ma totiz velkou nadvahu a mel by s tim taky neco zacit delat, tak myslim, ze by ho to mohlo motivovat navic ja nebudu muset platit zvlast za vahu a zvlast za darek pro tatu,takze usetrim. Jenze milou vahu dostane az za tyden, takze az potom dodatecne nahlasim svou vychozi vahu do tabulky, jooo? Jinak je mi 20, narodila jsem se 7.8.1987, merim 153 cm (nejvetsi mrne, co?! - jeden z mych komplexu) a vazim uz asi 6 let +-48kg, i kdyz ted bych rekla, ze diky prezirani za my soucasny depresivni obdobi muzu mit i 50....urcite upresnim pristi tyden!! Podle BMI je to sice stejne ok, ale myslim, ze zhubnout na 45kg by mi vuuuubec neskodilo. Ale jak uz jsem rikala, jde mi hlavne o to vyhrabat se ze dna, zit zdrave a byt spokojena sama se sebou, o kila mi zase tak moc nejde.

Tak to by bylo na uvod o me, prosim tedy moc moc o zapsani do tabulky, tohle patecni vazeni sice jeste nic vedet nebudu,ale od pristiho tydne se do toho tedy opru,az budu vedet vahu. Zatim na tom teda moc nepracuju, hlavne v jidle je to fakt hruza, i kdyz dneska jsem byla po case na aerobiku, tak snad se blyska na lepsi casy-

Holky, diky moc za tuhle pozitivni diskusi, jste vsechny takovy sikulky, ze tady asi budu za to nejvetsi nemehlo , ale co, clovek se nemuze porad stydet a schovavat

Jeste chci na zaver pogratulovat Megii k mimiskovi a taky nam vsem skolou povinnym, at ty zkousky a vsechny ostatni povinnosti pekne zvladneme a pak bude zase pul roku klid. Papapa, Lucka
ahojky
ilona
| 21. 5. 2008 18:13
Holky ahoj! Všechny moc zdravím!!! Hibiskus = Tak smekám synové jsou teda pěkní kořeni.A hrozně píjemní. Lucisho tobě moc gratuluji.Si 1 tak si to sladké zasloužíš. Já se teda holky držím.Tak doufám,že v pátek nějaky ůbytek nastane.Nebot minule v tabulce sem měla snad jako jediná +nahoru.A to sem si říkala,že do léta budu na 60kg. Tak zatím!!!
luscisha
veronikav
| 21. 5. 2008 14:40
Luci gratuluju . Jsi jednička! No a to sladké si zasloužíš... a když si zacvičíš, tak to není co řešit nééééé

Petrasan jsem ráda že jsi mi napsala že těch 6cm je super... Já jsem byla včera taky moc šťastná a nabitá další energií a motivací... A to jsem si říkala, že to nikdy nedokážu... a ono to jde a vůbec to není těžké. Na jídelníček jsem si už zvykla...hlad nemám a není to žádné trápení. Sladké mi taky nechybí, takže to je asi důkaz, že ten můj jídelníček je ok a pestrý.. že moje tělo nic nevyhledává....
Jinak to je super, že sis pořídila odšťavňovač... a takový vymakaný.. no to bude parádička...
Já o něm taky toužím... tak jsem si řekla, že až zhubnu na tu svoji vysněnou váhu, tak si ho za odměnu pořídím...

Tak holky pa pa jdu pracovat...
Ahojtéééééééééé
Lucisha
| 21. 5. 2008 14:07
Nejprve Vám všem ppřeji krásné deštivé odpoledne- to počasí mě už vážně štve

Z angliny mám 2. Chtěla mi dát 1, ale pak jsem nevěděla nějaké zasady.. To je fuk, hlavně, že to mám!!!!! A zápočet odhaduji, že taky mám! Hurááááááá!!!!!
Doma jsem to oslavila sladkým to už není tak veselé a fajn, ale dlouho jsem nic neměla, tak taková menší oslava.. A aby mě to trochu probralo- šla jsem spát ve čtvrt na 3! A vstávala v 6

Teď si hezky zacvičím, ať ze sebe to sladké zase hezky dostanu
papááá
snídaně
petrasan
| 21. 5. 2008 13:09
Jen tak rychle nahlížím, včera jsem se ani nedívala, nějak se začínám "topit" v práci, nevím, co mám dělat dřív. Mám teď něco překládat a do toho další - zejména úředničina. Přitom večer už se mi nic dvakrát dělat nechce. Taky si přijdu , že celý den někde běhám, včera jsem byla 3,5 hodiny na kontrolním dnu. Dneska ráno aspoň jsem zašla na jogu, ale předtím mi to okořenil synáček úžasným vzteklým výstupem. Takže mě pěkně zdržel a to je vždycky, když to mám rozvrhnuto a šlape to jak na drátkách.
Veroniko, 6cm je úžasný. Vidíš, že to má efekt i když nemáš velký váhový úbytky.
Laďko, nesmutni, však je uvidíš.
Tohle počasí vede k depresi pravda, ale snad to povoluje.
Snídám radši to obilí nebo kaše, ale když nevydržíte bez chleba... Ovšem není chleba jako chleba. I ty různé tzv. tmavé...

Jinak, jak jsem si koupila odšťavňovač, děláme si ráno zeleninové šťávičky. Budu zkoušet různě míchat. Mj. ten odšťavňovač dělá i sorbety, pyre, těstoviny. TAk jsem zvědavá, jak nám to nadšení dlouho vydrží.
a poslední
Hibiscus
| 21. 5. 2008 11:13
Posílám i fotku mého mladšího syna s jeho přítelkyní.
Ještě jedna
Hibiscus
| 21. 5. 2008 11:12
tak druhá
Foto
Hibiscus
| 21. 5. 2008 11:10
Posílam fotku syna o kterém jsme mluvili, je z jeho svatby, která byla 7.7.2007 v Lešné na zámečku. Toto jsou jen mometky.
Já to beru
Hibiscus
| 21. 5. 2008 11:05
už se mi po takových rošťácích stýská, jak já se těším až budu babičkou....budu asi typická babička, rozmazlovací, upovídaná a šťastná.
Taky si pamatuji jak si děti vždy oblíbily třeba jednu pohádku a mohly ji vidět snad stokrát, napovídaly co teď kdo řekne,ale bylo to super.
Hibicus
jandula76
| 21. 5. 2008 10:44
Ladko, nebyl s tvým synem rozhovor v nějakých novinách, nějak nedávno, tuším že něco s MF?
Byl tam jeden takový mladý pár, rozjíždějící carfour, tak jsem si tak vzpoměla?

Drž se kočko, a když ti bude hodně smutno, pošlu ti svého synka, ten tě vyléčí, za dvě hodinky budeš prosit, jestli bych si ho neodvezla ... ted už po 120 koukáme na Dádu, ach mé nervy, ale už jedeme pryč, tak se budu moct koukat zas chvíli do kraje:)))

paapapa Jana
nikky
jandula76
| 21. 5. 2008 10:41
Já taky jen nahlížím a už prchám, přeju tvému milému vše nej.:)))

Myšička je boží, ach jooo, já chci taky tyhle starosti musím letět, mám toho dneska hodně, doktor, jedna rozvádějící se kámoška, jedna ležící v nemocnici, naši a cvičení, vyzvednout dítko od tchyně no a večer ve 20 jsem tady jak na koni tak proto, to nestíhám jen abys věděla:))

Jinak tady taky hnus humus, prostě jaro, že??

papapapa Jana
dobré ráno
nika2411
| 21. 5. 2008 09:58
Dobré ránko všem. Tak tu máme zase další uplakaný den. Ach jo. Holky kdepak jste? Chodíte sem čím dál míň. V průběhu dne sem nahlížím, ale nic se neděje. Dneska má Marťa narozky, tak jsem ho překvapila snídaní do postýlky - míchané vajíčka na cibulce, tmavý toustový chleba, červená paprika, zelený čajík s medem. Já už si ho přenaučuju na zdravé papkání. Až na ty vajíčka to bylo super -ale víte jak.....na chlapy se musí pomalu . Posílám vám v příloze plyšáčka - myšičku, co jsem mu koupila. Je fakt božííí, měl z ní radost a oba jsme se váleli smíchy, je fakt srandovní.
Dobré ráno všem
Hibiscus
| 21. 5. 2008 06:19
Hoky moc vám chci poděkovat za podporu, komunikuji jednou za týden se synem a snachou přes skype, ale obejmout je a těšit se z jejich přítomnosti je něco úplně jiného. Já už jsem so tolikrát zařekla, že se na nic nebudu těšit, protože když se na něco moc těším tak to na 90% nevýjde, ale jsem nepoučitelná... No nic teď něco veselejšího.
Ještě, že mám doma druhého syna, jeho přítelkyně včera maturovala a udělala maturu na samé jedničky, tak jsme byli pozváni na pizzu a tomu se prostě nedá odolat. Takže moje páteční vážení o ohroženo, pizza, vínko a šampáňo, ale to se zkrátka musí oslavit.

Lucisho s tím pečivem taky nevím, já si buď peču chlebík v pekárně v kombinaci žitná mouka a celozrnná pšeničná, + semínka a nebo jím taky placatý chleba, ale co je kaloričtější to fakt nevím. S tou snídaní máš pravdu, já jsem úplně stejný typ, musli a podobné sladké jídla mně absolutně neuspokojí, mám zachvíli hrozný hlad, raději jím nízkotučné sýry, cotage, někdy si uvařím vajíčko, šunku a k tomu spoustu zeleniny, to je u mně ta pravá snídaně.

Holky vám co máte před sebou zkoušky, moc držím palečky, vy jste holky šikovné a zvládnete to!!!!!!!!!

Tak a teď jdu pracovat, hezký den a pište pusinky moje , těším se na vaše příspěvky. Laďka
nikky a surinko i všechny ostatní:))
jandula76
| 20. 5. 2008 21:13
Ahojte kočenky!!!!!

nikky ty jsi šikovná, to já myslím, že přítel radostí vyskočí do stropu, a dala bych mu jen zvířátko a boxerky, a řekla že to je vše a v sobotu, by bylo veliký překvapení

Surinko, tebe jsem tu už taky dlouho neviděla:), jo to je jasný u nás v rodině, se taky všechno rozbíjí samo a tak nějak přes noc a ted ještě Vojtík začal s oblibou tvrdít, že to udělala mami(jak jinak, že?)

Kdo se to v centimetrech tak zmenšil????
Tý jo gratulace obrovská:)) , jeto super jsem zvědavá na další výsledky, to je pak radosti vid???

a kdopak si to uřízl kus ručičky , tak šikulko, hezky odpočívej a do práce se nežen, ta nemá nožičky ona ti nikam neuteče Tetanovka je bomba, ve svých brigádnických letech jsem si taky užila, sjela jsem po nářezáku a už mě vezli, ted mám zápěstí jak kdybych se podřezávala, ale to já fakt neeeeeee to je prostě hned, tak odpočívat:)

Mějte se kočenky a doufám, že už se máte rádi ?:)

papapa Jana
lucisho:)
jandula76
| 20. 5. 2008 21:06
Budu držet i to co nemám, to zvládneš, jsi holka šikovná a pak tady budeme dělat

Tak papapapa Jana
Bobíku!!!!!
jandula76
| 20. 5. 2008 21:05
Já na tom PC, pak visela až do půl druhé:(, tak to jsme si mohli klidně popovídat jsem myslela, že už tu nikdo nebude ani náhodou, tak jsem odsud vypadla

Téda a k tomu příběhu, co jsi mi psala, můžu říct jen jedno: Týýýý vole:...... Jo já tvrdím, že ženská musí prostě vydržet všechno, sebevětší hrůzu, protože prostě na ni visí ty děti a všechno vlastně, že?

Jinak orbitek ti závidím, já bych taky chtěla, ale víš jak to je, nejdříve domek, dovybavit, dostavit a pak garáž a pak možná...

papapa Jana
Ahojky
Surina
| 20. 5. 2008 20:49
Holky to jsou dnes smutná témata

Já dneska byla na alergologii, nakoupila jsem si zdravé papání, a zařídila spoustu věcí.
Holky já vám zapomněla říct story s mým rotopedem.
Koupila jsem si ho v listopadu, párkrát jsem ho projela a v lednu jsem odjela do toho Norska. Přijedu a rotoped nefunguje. Šlapalo se mi na něm strašně těžko a nepřehazoval ty rychlosti podle programu - do kopce z kopce... No ale co je zajímavé: NIKDO s rodiny se ho samozřejmě ani nedotkl. Pokazil se sám od sebe
Tak jsem ho reklamovala a příští týden si mám zavolat, jestli už to mají.
No jsem ale lenochod. Včera jsem sice byla na aerobiku a pěkně jsem se zapotila, ale dneska nic. Kdyby bylo hezky tak bych jela na kolo. Mám tady ale štos dvd s Hankou a Vaškem co mi naši za mé nepřítomnosti koupili a já ještě ani jednou necvičila. Zítra a ve čtvrtek pojedu zase na aerobik a o víkendu prubnu nějaké to dvd. Slibuju vám to tady, abych se přinutila
V pondělí mám zkoušku, tak se od zítra začnu učit. Dnes jsem si zatím připravila všechny materiály a teď si dám ještě filmový odpočinkový večer u dvd
Mějte se hezky a nesmutněte.
A kdepak je Lili6??? Snad si ok? Už pěkně dlouho jsem tady nezahlídla tvé super dlouhé příspěvky. Ozvi se!
A Kaylo dej vědět jak je to s přestěhováním...
Tak papa Šárka
ahoj kočky
nika2411
| 20. 5. 2008 19:14
Ahoj holky, taky sleduju už delší dobu, že té naší komunikace čím dál víc ubývá, což mě docela dost mrzí. Ale co se dá dělat, nejspíš to bude tím začínajícím skorolétem. Taky je u vás tak škaredě? Tady dneska celý den pršelo. Celý den jsme navíc jezdili a chvilkama jsem měla i strach - znáte to - takový ten blbý pocit, když jedete v autě, prší a naproti vás se řítí kamion.
Můj malý má zítra narozeniny, tak jsem se rozhodla, že ho překvapím snídaní do postýlky. Objednala jsem mu sportovní pedály do auta, ale ještě nepřišly, tak jsem docela zklamaná. No co, zítra mu dám menší dárečky (plyšáčka do auta - pořád si stěžuje, že jsem mu žádného nedala + boxerky ) a v sobotu ( to bude oslava) mu dám hlavní dárek ( ty pedály) - snad se mu budou líbit. On si pořád vylepšuje autíčko, tak doufám, že mě pochválí.

Jinak dneska jsme byly s mamkou a mojím pro ségru v nemocnici - trhaly jí mandle, měla i narkózu. Chuďátko moje malé. Abyste chápali, ségra je o 8 let mladší, takže ji mám pořád za takovou malou holčičku. Holt ty moje opatrovatelské sklony se nezapřou. Když jsme pro ni přijeli, vůbec nemohla mluvit, byla pobledlá, nohy se jí podlamovaly. Bylo mi jí opravdu moc líto. Pak se doma rozplakala, protože jí to moc bolelo a únavou usnula. Říkala jsem si, kéž bych si to s ní mohla vyměnit a trpět za ni. Mně mandle trhaly 3x, takže už jsem kabrňák . Nemám ráda, když někdo z mých blízkých trpí. Je to moc smutné.

Ale pryč od škaredých a smutných věcí. I když dneska se jich tu vyrojilo povíc. Hibiscus moc mě to se synem mrzí. Ale hlavní je, že tam aspoň není sám. Má tam ženu a ta ho podpoří.
Lilimi: ty jsi stejná šikulka jako já - mně se něco podobného stalo asi před měsícem. Byla jsem zeleno bílá. Ještě že byl po ruce miláček, který mě ošetřil . Bobiku a Jani - děkuju za pochvalu. Vím, že barva nejde moc vidět - to jsem taky měla v plánu. Chtěla jsem to jen oživit, nic víc.

Dneska na mě padla taky jakási depka. Asi to bylo tím počasím. Snad už se brzo vyčasí. V pátek na mě holky myslete - zkouškuju .

Lucisho: držím pěstičky. Jo angličtina je děs a hrůza, můžu potvrdit. My máme naštěstí jen zápočet, zkouška mě z ní čeká příští rok

Zatím pápá holčičky moje. Jo a ještě jsem vám chtěla říct, že po zkouškách si za odměnu plánuju koupit orbitreka . A víte co řekl můj??? Že mi na něj půlku přidá. Jupííííí
mrtvo
Lucisha
| 20. 5. 2008 18:57
Sama sleduju, že to tu poslední dobou nějak drhne..
Jen doufám, že to už tak nezůstane!

Holky, zítra na mě prosím moc myslete! Mám zápočet a zkoušku (té se extra bojím, je toho strašně moc a navíc anglina )

Jinak poctivě papkám a čokošku jsem neměla skoro týden . Včera jsem uzobla jen pár piškotů.. Kdybych si totiž dala čokošku, tak to neskončí jen u pár čtverečků- jak se znám..

Holky, myslíte, že jsou na snídaní lepší ty křehké chlebíčky než tmavé pečivo? Mám špaldové a moc mi chutnají..
Mně totiž k snídani musli a podobně neuspokojí, mám hned hlad.. Hold jsem odmala zvyklá na pečivo s něčím a zeleninku...

Mějte se a koukejte se polepšit s tím psaním!!!!!
co to je?
veronikav
| 20. 5. 2008 17:10
Teda tady je mrtvo...
Co pořád děláte když je tak škaredě? Uklízíte nebo co????
Lilimi
veronikav
| 20. 5. 2008 13:32
Au au... to muselo bolet ... No tak si aspoň teď odpočineš, když budeš doma ne?
Já se tak kdysi asi podobně jako ty řízla, když jsem chtěla rozkrojit mrkev.... fuj, bylo mi na omdlení...

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
24. 6. 2025 19:44
14570
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
jizerka
24. 6. 2025 22:40