Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

Lili
veronikav
| 20. 5. 2008 13:32
Au au... to muselo bolet ... No tak si aspoň teď odpočineš, když budeš doma ne?
Já se tak kdysi asi podobně jako ty řízla, když jsem chtěla rozkrojit mrkev.... fuj, bylo mi na omdlení...
ahoj
veronikav
| 20. 5. 2008 13:31
Ahoj holky...

Hibiscus... jak píše Bobik, jsme tu s tebou! Musíš být teď silná, i když si dovedu představit jak je ti smutno a jak se o syna bojíš... Snad si můžete aspoň zavolat... ta tvoje podpora je pro něho určitě důležitá. Já děti nemám, ale beru to ze strany toho dítěte, když jsem byla někde pryč a jak moc mi pomohlo, když mi mamka zavolala... Už jen to ji slyšet hodně pomohlo. Navíc je fajn, že tam má ženu,... neboj, ta se ti o něho postará.

Bobiku chudáčku, ty ses teda vrátila do počasí co?? Ale neboj, brzo bude hezky a ty budeš muct ukázat svoje pěkné a opálené tělíčko.

Suri a ty ses taky zatím neohřála co? Jsi moc šikovná, že jsi se tak vrhla na to hubnutí... držím ti palečky... Do léta budeme kočky.... Už se na to těším.

Já dneska holky byla na konzultaci a probíhalo první měření od toho 1.4.... z pasu mi ubylo 6 cm, přes prsa, boky, paže 3 cm....no moc mě to potěšilo. Myslíte že je to dost na ten měsíc a půl?

Tak hodně zdaru v hubnutí... v pátek vážení...
Hibiskus
bobik
| 20. 5. 2008 12:11
nesmutni. Jsme tady všechny s tebou.
Já moc dobře vím jaké to je a jak se i tvůj syn asi cítí. Člověk se prostě načasuje, že pojede domů a pak je z toho úplně vyřízený.
Já to měla stejné, když nám zrušili ten let 6. května a to se to mělo posouvat jen o 14 dní nebo tři týdny. Byla to pro mě nesnesitelná představa. Ne že by nebylo na ostrově dobře, ale už jsem se moc těšila domů.
A tak jsem raději zvolila variantu zvládnout to s dětmi sama , ale v termínu. Bylo to dokonce i o týden dřív.

Snad jste nějak ve spojení a budeš ho moci alespoň slovně podpořit.

Tady u nás je taky hrozná zima a fouká úplně ledový vítr. Malá před chvilkou usnula a já pádím žehlit a čekat na ty chlapíky co mi přivezou můj nový orbitrek. Už se těším jak večer šlápnu do pedálů . Dám vám pak zprávu jak mi to šlo. Zatím ahojky.
au
Lilimi
| 20. 5. 2008 06:48
TAk včera jsem si chtěla ukrojit v praci mango a pač máme nově nabroušené nože tak mi to po te pecce v praci pěkně sjelo a hle v prstu pekná dira. Vedoucí chtěla at jedu na pohotovost. byla to blbost tak jsem ale jela. No doktor řikal že to je tak na jeden steh ale nakonec jsme spolecne usodili že i tak tam budu mit jizvu. tak to jen vyčistil a že se s tím činil ...auau...no nakonec mio flakl ještě tetanovku jen tak pro jistotu. A ted budu tři dny (až do patku) na nemocencké ach jo to je pech
Taky je mi smutno
Hibiscus
| 20. 5. 2008 06:17
Ahoj holky, musím se vám svěřit, třeba mi bude potom líp. Víte jsk jsem psala, že starší syn pracuje v Kataru, dělá vedoucího ovoce a zeleniny v Carefoure, tak měl přiletět 2.6., já se tak těšila a ty potvory ho nechtějí uvolnit. Je z toho taky špatný, 12.7 tam bude už rok a to má nárok letět 2x za rok domů. Jenže nový obchod, kde je je otevřen teprvě od poloviny dubna a tak ho nechtějí na měsíc, na který to plánoval , pustit. Zase mu slíbili, že snad v červenci, ale tam je to všechno "když Alah dá..." Ještě, že tam má hodnou manželku, která ho povzbudí, přestože by se taky moc ráda podívala domů. Je to asi všude stejné jak ukážeš, že něco umíš, tak ti jen přikládají práci, je v práci od rána do večera, volno jen minimálně. Mám strach, aby ještě neonemocněl. Je mi moc smutno, jako každá máma své děti miluju a moc jsem se těšila.
Tak jsem se vypovídala a snad mi bude teď trochu líp.

Jinač tady na Ostravsku je zamračeno a hlásí, že odpoledne má opět pršet, to k optimistické náladě moc nepřidá...
Zatím vás moc zdravím a v pátek se těším na vaše hlášení váhy. pá Laďka
manželství
bobik
| 19. 5. 2008 23:37
Jandulko, jak píšeš o té lásce a o rozvodu, tak já zanám taky jeden dobrý příběh.
Je to naše známá. Vzala si jednoho rozvedeného pána a čekali spolu dvojčátka. Když nám to vyprávěla, vypadalo to jako z červené knihovny, prostě láska jako trám.
Ona prodala svůj byt a přestěhovala se za ním do Pardubic a tam koupili dům. Nějaký čas všechno klapalo, než začali chodit upomínky, že není zaplacený elektrika a telefon a spousta dalších věcí.
Abych to zkrátila. Chlap prostě nemakal a všechno platila ona až byli bez peněz a všude spousta dluhů. A on to vyřešil tak, že se oběsil ve své pracovně a ona když přišla s mimči domů, tak o něj doslova zakopla.
Dvojčátkům už je dneska víc jak dva roky a ona se z toho pořád ještě nevzpamatovala. Žije u své staré babičky, protože jí nic nezbylo a snaží se začít nový život.

Tak to je takový jeden neveselý příběh. Tak jak píše Jandulka - mějte se všichni hodně rádi.
jandulko
bobik
| 19. 5. 2008 23:31
než jsem to tu dosmolila, tak jsi mi utekla.
Děkuji za optání, už jsme v pohodě, tak snad nám to vydrží. Ale ta dnešní zima a désť tedy nic moc.

Niki a tebe jsem taky chtěla pochválit, jak ti to moc sluší. A taky máš krásné modré očička. Jsi prostě .
Ahoj sluníčka!
bobik
| 19. 5. 2008 23:27
Tak jsem vám tu napsala krásný dlouhý příspěvek a teď jsem si to smazala. Nejraději bych do toho kopla .

Teď už jen stručně.

Megii gratuluji k těhotenství a opatruj se a odpočívej.

Sonisku dort je nádherný. Chtěla bych takový upést svojí malé k narozkám. Mohla bys mi poradit jak to děláš s tím marcipánem?

Jinak vážení v pátek bude pro mě katastrofální. Mám hrozné chutě na sladké a taky se s ním pořád cpu.
Zítra mi dovezou můj nový orbitrek, tak zase začnu pořádně makat. Snad mě ty chutě přejdou. Tak vám tu přeji dobrou noc.
bobiku
jandula76
| 19. 5. 2008 22:48
Kdepak jsi????
Nějak dlouho už jsem tě tady neviděla:)

Tak honem, alespon malou zprávičku, už jste všichni OK? a vyléčení z chorob?

papapa Jana
nikko
jandula76
| 19. 5. 2008 22:47
Ty jsi kočka vždycky, ofinka nebo ne

sluší ti to.)) a ta barvička, tam není moc vidět:))

Jdu taky k holiči příští týden, to zase bude změna:))

papapa a držím palečky k dalším zkouškám, tuhle jsi tedy zvládla na jedničku

Jana
Holky kde jste???
jandula76
| 19. 5. 2008 22:44
Tedy poslední příspěvek v půl páty????

Já koukala jestli se mi nesekl počítač:)
Venku je hnusně, tak co tam všechny dělate????

Zrovna jsem si sedla k počítačí a říkám, co to je za kouli co mi svítí do obličeje, tý jo takový měsíc, jsem snad ještě neviděla, úžasný, kdo je ještě vzhůru, šup k oknu

Tak já už nevím na co jsem chtěla reagovat
Jo k tomu mlíku, to je pravda, co píšou holky, mlíko, je opravdu spíše jako jídlo(a dosti kalorické:) ale pokud to víš a piješ ho jakobys ho jedla(víš co myslím, jakoby to byla potrava ne nápoj) tak si myslím, že to je v poho, akorát večer bych si ho tedy rozhodně nedávala

Ted jsem si uvědomila, že jsem už hodně dlouho neměla mlíko, piju a jím spíše zakysané výrobky, plus jogurty, ty jsou super

Holky já jsem tak ráda, že tu jste, to je takový relax, já celý den řeším jednu svoji rozvádějící se kamarádku s dvoumi dětmi a je to hrůza nikdy bych nevěřila, co dokáží dospělí lidé, to dospělí fakt do úvozovek, ale to se asi fakt nepatří

Mějte se krásně a holky mějte se rádi, fakt je to daleko cennější než ztracená kila

papapa Jana
mlíko
Aklunajka
| 19. 5. 2008 16:35
No ale já ho taky jen tak moc nepiju - spíš jako potravinu, nebo když někam jdu na delší dobu, tak 2 hrnky do sebe hodíma hlad nemám... po zelenině nebo po čemkoliv i po normálním jídle strašně rychle vytrávím...
petrasan
slunko
| 19. 5. 2008 16:25
Oni tam nemají otevřeno v sobotu a my to v pátek už nestíhali, dorazili jsme do Prahy v šest, kdy tam zavírají, ale procházela jsem jejich stránky a jsou vážně skvělí. Tolik druhů bylinek jsem ještě nevidělal, stálo by zato se tam jít podívat a určitě bych to jednou udělala

Odšťavňovač je super věc, ale důležitý je, aby to nepracovalo na odstředivém principu, ale spíš na mechanickém, což je podstatně dražší záležitost. I když, rodiče mají ten odstředivý a když mám chut na jablečný nebo mrkvový mošt, tak dám za vděk i jejich :).
Jééé
Rakkra
| 19. 5. 2008 15:58
pro ty, co rády čtou si to můžou přelouskat 2x ... teda jak se mi to mohlo stát promintě, tak papa
ahojte :-)
Rakkra
| 19. 5. 2008 15:57
teda tu se ale událo nových věcí ...

Megi: mooc gratuluji k mimi a můžu se zeptat, v kolikátém si měsíci? Jsem děsně zvědavá

Lerky: jo máš pravdu, byla to prča. I kamarádka se mě ptala co asi dělám, protože jak jsem na tebe koukala a pomalu mi docházelo, že si to ty, tak jsem se musela uplně předklonit, abych ti mávla nebyla jsem si moc jistá, máš trošku jiný vlasy, než si pamatuju. Když jsem ale viděla, že i ty na mě koukáš jako "je to ona?" a taky máváš...

Vážně je vážení tento pátek? Už zase? To nějak moc utiká...a já pořád žádný posun tenhle víkend byla u nás pouť a to jídlo a moje stravování podle toho vypadalo....pořádnej řízek a br. salátem a kynutým koláčem s tvarohem konče....(to byl jen oběd )...co dodat....děs běs

Ale je tu pondělí, sice máme ještě dozvuky a spoustu jídla po včerejšku ...no nic, žádný výmluvy...budu nabízet druhým

Tak se mějte moc krásně a nenechte si zkazit náladu počasím....papapa Radka
ahojte :-)
Rakkra
| 19. 5. 2008 15:57
teda tu se ale událo nových věcí ...

Megi: mooc gratuluji k mimi a můžu se zeptat, v kolikátém si měsíci? Jsem děsně zvědavá

Lerky: jo máš pravdu, byla to prča. I kamarádka se mě ptala co asi dělám, protože jak jsem na tebe koukala a pomalu mi docházelo, že si to ty, tak jsem se musela uplně předklonit, abych ti mávla nebyla jsem si moc jistá, máš trošku jiný vlasy, než si pamatuju. Když jsem ale viděla, že i ty na mě koukáš jako "je to ona?" a taky máváš...

Vážně je vážení tento pátek? Už zase? To nějak moc utiká...a já pořád žádný posun tenhle víkend byla u nás pouť a to jídlo a moje stravování podle toho vypadalo....pořádnej řízek a br. salátem a kynutým koláčem s tvarohem konče....(to byl jen oběd )...co dodat....děs běs

Ale je tu pondělí, sice máme ještě dozvuky a spoustu jídla po včerejšku ...no nic, žádný výmluvy...budu nabízet druhým

Tak se mějte moc krásně a nenechte si zkazit náladu počasím....papapa Radka
Mléko
slunko
| 19. 5. 2008 15:12
Pokud mohu k mléku, tak s ním opatrně. Hlavně s kravským, které nejvíce zahleňuje organismus. A když je v organismu hlen, orgány nemohou pracovat tak dobře jako bez něho. Nehledě na to, že když jsou zahleněné průdušky, tak to vede ke kašli a jiným potížím. Jako dítě jsem hodně mléko pila, spíš na žízeň, protože voda mi samotná nechutnala a nic jiného doma nebylo, no a měla jsem pořád kašle, nemoci na průduškách, alergie. I když to nebylo 100% pouze mlékem, vím, že se na tom hodně podepsalo. Dnes piji mléko jen do kávy a i tak po tom cítím větší zahlenění. S mlékem opravdu opatrně.... lepší varianta je kozí mléko, které je nejzdravější ze všech mlék. Samozřejmě čím přírodnější, tím lepší. Pasterizace a trvanlivost rok už asi nemá s mlékem moc společného.
Slunko
petrasan
| 19. 5. 2008 15:10
bylas v tom zahradnictví , stihlas to?

Žanetko, hlavně se nadmíru nestresuj, bude ti jen hůř. Vstáváš v děsivý čas. Od kolika pak pracuješ? Nevař a dělejte si studený věci k večeři i ty můžou být hodnotný. Taky doma nemám vždycky veselo, vyčítá se mi zejména ,že pracuju i mimo pracovní dobu. Měla bych je jen opečovávat. Včera jsem např. v noci hledala ještě pásek do kalhot k obleku, takový blbosti řeším neustále. Čistírna, praní, boty apod. Jsem taky servis všeho druhu a to jsem jim dnes ráno ještě upekla koláč a uvařila. Nemohla jsem nějak dospat. Večer ovšem jdu na masáž, měla jsem trochu blok u páteře , mám tam nějaký neposlušný svaly. A to fakt cvičím, jak by mi asi bylo , kdybys se vůbec nehýbala. Zřejmě bych už byla invalida Přeháním, ale je fakt , že mám jen mechanický defekty těla.
Udělala jsem si kromě masáže ještě jednu radost a to , že jsem si koupila super odšťavňovač, dnes bych si ho měla jít vyzvednout. Drtí vše včetně obilí a listové zeleniny, mrkve, celeru atd. a bez zahřívání. Snad to nebude jen nepotřebný krám do domácnosti, šťávy si totiž kupuju nějaké neustále, ale chci si vyrábět vlastní a trochu experimentovat s jejich chutí. Už mi říkal strejda např. špenát, mrkev, pažitka. To jsem zvědavá, má to dělat i pyré, což ocení Štěpán, je přesnídávkový.

K mlíku ještě - pijte raději zakysaný věci, mlíko je fakt hůř stravitelný. A co kozí, jak vám jede?
fotka
nika2411
| 19. 5. 2008 15:02
Jéé já na ni zapomněla.....jsem strašná. Ale holky nelekněte se. ...Afinku mám pořád, takhle vypadám, když ji mám zčesanou.
zkouška
nika2411
| 19. 5. 2008 14:57
Ahojky holky, takže zkouška dneska dopadla dobře - mám za A . Já jsem vám říkala, že si pro jinou známku nejedu . Bylo to až moc jednoduché. No holt, nejjednodušší zkoušku mám za sebou. Teďka hurá na těch zbylých 5. V pátek mám další - ta bude taky jakž takž. Ale ta příští čtvrtek, no pánbůh se mnou. To jestli dám, tak se půjdu ožr... . Jinak jsem si malinkou pozměnila barvu vlasů. Vím, že jste mi všecky psaly, že ta moje barva je OK a že si ji mám nechat. Ale já zastávám názor, že změna je život a zkusila jsem barvu s názvem romantická červená. Nejde to ale skoro poznat, vlásky jsem měla před tím dost tmavé, takže mi to jen krapátko víc září. Fotečku posílám v příloze.

Aklunajko: s tím mlíčkem to tak nepřeháněj. Litr mléka denně je opravdu moc. Kdybys pila polotučné - to má cca 190KJ na 100ml, to znamená, že denně si dopřáváš navíc skoro 2000KJ jen z mléka!!! Ne nadarmo se mléko nepovažuje za tekutinu, ale spíš za potravinu. A navíc mléko docela zahleňuje a můžou ti v těle vznikat řa.da zánětů. Když jsem chodila na detoxikace organismu - mléko bylo zakázané. A musím říct, že za ten rok, co jsem tam byla naposledy, jsem si mléko dala tak všehovšudy 2x nebo 3x - max. litr. A musím říct, že i moje nekonečné záněty měchýře ustaly. Možná mě to mlíčko opravdu zlobilo - já ho pila taky docela hodně. Tak půl litru denně. Teď opravdu jen výjimečně.
Surino-poslední chvíle
petrasan
| 19. 5. 2008 14:55
to je prakticky moje motto. Dělala jsem jednu prezentaci a ještě to dopisovala dopoledne, za odměnu jsem si ráno koupila celozrnný croissant - výborný. Takže žádná příkladnost, ale byl suchý a celozrnný.
Za práci , kterou jsem už odprezentovala, jsem byla pochválena. Teď ještě musím vše přeložit - mám co dělat zase v noci. Navíc to musím uzpůsobit pro PP. Nevyhrabu se z toho, v červnu mám zase fůru věcí a to si beru dovolenou.
Aklunajko a co ty obědy, večer si třeba můžeš něco dělat sama ne? Salátíky zvládneš. Ale už do tebe nebudu rýpat. A neobědvej tak pozdě. Nebo si to radši nech už jako večeři a jez něco menšího dřív.
Mj. v těch obědech určitě bude dost mouky - zahušťované věci, tuky apod. což. ???
Jinak já si teď hubnu ani nevím jak a to si občas dám něco sladkýho, ale je to mj. i tím, že moc dlouho nespím, cvičím a ještě se detoxikuju aloí. Na jídlo přitom nemyslím a střežím se toho luxovat lednici. To jsem si zakázala, ale jím fakt tak 5krát denně, někdy i 6krát, zvláště když cvičím, tak mám větší hlad a potřebu.

Surino, k celulitidě, masíruj se hodně a zkus lymfomasáž, uvidíš, že to bude mizet. Už to tu omílám pořád dokola, ale budeš překvapená.
Ahoj v novém týdnu
Surina
| 19. 5. 2008 12:11
Petrasan, ani mi nemluv o poslední chvíli. Já jsem měla do 19. května do 12:00 odeslat ještě nějaké úkoly do Norska. Myslela jsem že to mám v pohodě a včera večer jsem na to mrkla a musela jsem to celé opravit. Dělala jsem na tom do tří a ještě dnes od sedmi do teď. Ale už jsem to poslala a snad to budu mít dobře, jinak nevím co by se stalo.
Ten skořicový gelík jsem si koupila taky a taky mě nehřeje, ale krásně voní No snad aspoň trošku pomůže, protože tu celulitidu mám otřesnou. Já se ani tak nestydím za to, že jsem tlustá, jako za tu celulitidu
O víkendu jsme tady měli opět návštěvu, ale tentokráte jen tři lidi. Babičku a další příbuzné... Bylo to fajn, naučila jsem se plést (jako jen hladce obrace) a upletla jsem taťkovi obal na mobil
Ale těch nástrah, kdybyste to viděli. Samé zákusky, sladkosti (musela jsem péct buchtu), řízky, hovězí nahoubách, zmrzlina.... Ale všemu jsem odolala a pěkně si jedla svoje jídla a dodržovala pitný režim. Taťka mi nakoupil nějaké nové čaje... Teď jsme se vsadili, že na pátečním vážení budu mít 69,9 (jako po sedmdesát), tak se musím snažit
Kaylo, jak je to s tvým stěhováním? Už bydlíš?
Megii gratuluji k těhotenství - super! A Slunku velice opožděně k narozkám.
Napíšu vám co jsem si dělala za oběd o víkendu. Bylo to v pod pokličkou ale trošku jsem si to upravila. Vymazala jsem pekáček, jen lehce, vložila do něj vrstvu kysaného zelí, na to na kolečka nakrájené ve slupce uvařené brambory, na půlkolečka cibuli a na kolečka rajčata - zalila jsem to zakysanou smetanou light s jedním vajíčkem a zapekla v troubě. Ke konci pečení jsem na to položila dva plátky sýra 30%. Bylo to dobré...
Ale nevím co budu vařit dnes.
Ségra se učí na maturitu, má svaťák. Já jsem si v pátek koupila poslední díl Harryho Pottera konečně, tak teď jsem jak závislák
No holky končím. Chtěla jsem reagovat na mnohem víc příspěvků, ale vykouřilo se mi to z hlavu. Jdu si teda něco udělat a pak číst, haha
Petrasan
Aklunajka
| 19. 5. 2008 10:58
Za den vypiju do litru mlíka, víc ne a když už mám víc jak půl litru mlíka denně v sobě, tak si jogurty nedávám vůbec...
Jogurty si dávám většinou podle toho jestli mám na ně vůbec chuť, nebo když si v rychlosti nestíhám nic jiného nachystat...

K těm obědům - jím obyčejné jídlo co mamka uvaří... jsme 3 a tak si nemůžu vymýšlet co se pro mě bude vařit, jenom si dávám poloviční a menší porce, to samé na večeři, jen ještě trošku míň...

S tím sportem je to pravda že to nepřeháním - ale to brzské vstávání, hodina cesta do školy, 7 hodin tam a hodina ze školy - to se mi vážně málokdy chce... Vrátím se vždy tak vyšťavená, bych nejradši lehla a spala...
Ale když už nejdu běhat, tak chodím na procázku se psem (máme 3 dlouhosrsté čivavky )

S tím obědem vím, že to není nijak slavné, ale vymýšlet si vážně nemůžu a aspoň ten oběd sníst musím... Mamka je silně proti tomu abych shodila (máme stejnou váhu a ona tak trošku žárlí - i když je o 10cm menší)...

Přeju pěkný zbytek dne... i když teda prší a u mě dost ošklivě...
V tomhle počasí mám největší problémy se udržet nemlsat
rano
Lilimi
| 19. 5. 2008 08:08
TAk tady mrholí a vubec se mi nece do prace...zas na dvanactku až do 9 . chjo. Ale zas mám auto tak nemusím brzo vstavat to zítra to bude horší :( to budu vstavat už v 6 pač mi jede blbě autobus...Už aby jsme s mojim zlatím měli svoje auto
Lucisho
petrasan
| 19. 5. 2008 01:10
já to taky neberu tak přísně, teď už mi ani o hubnutí moc nejde. Z nejhoršího jsem venku, ale myslela jsem u tebe, že chceš shazovat kila teď a účinně. A jezte radši i místo těch šunek maso jako takový - červený či bílý.
A samozřejmě žádný konzervy a polotovary.

Budeš se divit, ale jím i sladký, ovšem udělám si to doma. Zrovna o víkendu jsem dělala rebarborový koláč. Základem je linecký těsto, ale lehkce jsem pozměnila suroviny - celozrnná mouka(špaldová či žitná), cukr třtinový nebo rapadura, žloutky, což je klasika a vanilka a tuk- máslo. Pak navrch ovoce jaké chcete či ta rebarbora, ale trochu ji předtím povařím, přijde mi dost tuhá. Těsta je na tom málo - jen slabá vrstvička. Tchýně navrch dává ještě sníh z bílků.
Pak jsme taky měli chřestovou polívku, na polívky jsem zapomněla, je to dobrá večeře.

A skořice tě nemá pálit, ale prohřívat. Měla bys cítit teplo na daném místě. Když něco pálí , je to špatně a radši to nepoužívej, můžeš mít na to alergii. Taky se skořice nemá používat před spaním. Dobrou, už zavírám počítač, měla jsem tu ještě nějakou práci na zítřek, blbec jsem si to nechala na poslední chvíli.
Petrasan
Lucisha
| 18. 5. 2008 22:58
Néé, bonduelle jsem měla po strašně dlouhé době, neboj! Měla jse to tak po 2 měsících. Občas na to dostanu chuť. A z uzenin jím jen šunku od kosti taky jen výjmečně- měla by být nejkvalitnější, jinak nic- uzeniny mi moc nejdou..
Víš, já to neberu tak přísně jako Ty.. Nezlob se, ale to bych si pak nemohla dát nic! Tak si to dám tu a tam. To mě nezabije a ani po tom nepřiberu.. Hmm???

Jinak jak jsi psala o té zázvorové žvejce- to jsem slyšela prvně. Je dobrá?

Skořicový gel: mě teda nepálí, ani náhodou . A to se před tím masíruju doruda.. Myslíte, že to má nějaký účinek, když mě to nepálí????

Niko zítra přeji mnoho štěstí- taky mě čeká zkouška, tak moc dobře vím, co to bude za nervíky..

Slunko- také přeji dodatečně vše nejlepší k narozeninám! Minule jsem to zapomněla přidat do příspěvku..

Holky, dnes jsem byla na tréninku (nosím tam sukeň a tílečko) a byl tam po dlouhé době jeden kluk a on na mě? Si nějaká hubená, Ty jsi zhubla, že??? Já měla radooooost!!!!! To tak potěší, co si budeme povídat!
Teda, dnes bylo ošklivo, tak jste se pěkně rozepsaly

Kočky , mějte se krásně, jdu si to ještě na zítra zopakovat..
čauky
nika2411
| 18. 5. 2008 22:21
Ahojenky holky, to máme ale škaredé počasí. Tady leje jak z konve, acho jo. Zítra mám zkoušku, tak si na mě občas vzpomeňte. Ale nebojím se, myslím, že jsem docela dobře naučená a nic jiného než áčko nechci . Jinak mám ségru v nemocnici , takže stejně většinu času budu zítra myslet na ni. Jde na operaci s mandlema. Má ji hodně zvětšenou a nemůže moc dýchat, budou jí dávat i narkózu, tak mám docela strach. Snad to bude dobrý.

Jinak dneska jsme byli s miláčkem na Renocaru v Brně - na Masarykově okruhu. Krásné vytuněné autíčka - to je moje . Fakt pastva pro oči. Ze začátku to vypadalo, že účast bude kvůli počasí hodně malá, ale pak tam přijela kupa lidí.

Žanetko ,netrap se. To se srovná. Máš teď toho moc, jsi ve stresu, musíš zvládat kupu nových věcí plus si plnit svoje povinnosti - to je úděl nás ženských, smutné na tom je, že většina chlapů to mnohdy ani neocení a ještě kolikrát místo pochvaly dostaneme nadané, proč jsme něco neudělali jinak a líp....Život je holt boj.
Žani můžu tě prosím poprosit o recept na to zelí s medem? Vykouřilo se mi to z hlavy
Slunko
petrasan
| 18. 5. 2008 21:25
gratuluju aspoň opožděně k narozeninám
a Magii k miminku.
váha
bibinka
| 18. 5. 2008 21:06
Ahoj Victorky ,nestíhám Vás vůbec číst mám v práci velkou honičku prodávám kytičky tak sen jen juknu.Hlásím váhu do tabulky 65,4 trošku to šlo dolů .To ta honička v práci nemám čas si ani pojíst jsemskoro celej den jen na vodě.Tak se mějte a držím všem palečky v hubnutí . bibinka
to bylo...
jandula76
| 18. 5. 2008 20:48
To bylo pro Soniska, jsem myslela, když odpovídám na její příspěvek, tak že se to objeví s jejím jménemtak nic nooooo:)))

papapa Jana

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
25. 6. 2025 08:26
14571
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
jizerka