Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

ahojjj
jandula76
| 18. 5. 2008 20:47
jsem tam:)))
ale ty už asi chvátáš do práce, vid? Tak zase zítra ju? snad mi to výjdemám toho ted hodně, kamarádka v nemocnici, do toho se druhá odstěhovala od manži takže já nedělám nic jiného, než utěšuju a utěšuju

papapa Jana
AHOJ
SONISEK
| 18. 5. 2008 19:52
Hezký večer .Všem moc děkuji za pochvalu dortíku i sebe,mám z něj taky radost,že se povedl.Jinak u nás od včera prší,ale to asi už všude.Já jdu za chvíli do práce,ach jo,ten víkend zase nějak utekl.Tak se mějte moc pěkně a hodně zdaru v nové, týdnu při hubnutí.

Jandulko,nějak dlouho Tě nemůžu zastihnout na ICQ
ahojte:)))))))
jandula76
| 18. 5. 2008 19:18
Tak už jsem konečně tady, nějak dlouho jsem se sem nemohla dohrabat

Slunko, všechno nejlepší k narozeninkám i ode mne:) a protože vím, že máš ráda kytí, jednu ti posílám:)

Megii, kočko, tak se budu těšit na zprávičky o těhu, to ti moc přeju, tak hlavně zdravíčko a to co si tu s holkama moc nepřejeme at pěkně tloustneš, mamino:)

Jinak všem:)))

Holky jak se máte? Venku se udělalo trochu hnusně a hned je tu daleko více příspěvků, že??

Žanetko: prosím, nesypej si popel na hlavu, ani nevíš jak tě chápu,. tohle je prostě na mašli, moc tě obdivuju, snad se to zlepší, pokud už nebudeš dělat přesčasy tak bude více času a začneš se zase věnovat sama sobě, je jasný, jak jsi v práci a pak obskakuješ rodinku(tuším, že máš docela malé dítko) tak se pak ten čas pro sebe(pro dělání vlastní zdravé stravy) hledá těžko, takže holka v klidu, taky by tě z toho mohlo klepnout:))))
Uvidíš jak si to v práci "sedne" tak bude všechno lepší:))))))
Držím moc palečky, jsi holka šikovná.. to zvládneš, a nezapomen se občas ozvat:)))
Jo a taky až ten tvůj mužský udělá maturu, tak se ovzduší pročistí a bude to:)))
Posílám jednu kouzelnou vílu, at ti to jde suprově:)))

Kdo se to ptal kdy je vážení?? Ano ano vážení, je to už tento pátek:)) Sákryš, to sebou musím tedy házet:)))

Tcpetula: doufám, že takto je tvůj nick, z toho si nic nedělej , že je ten tvůj furt u PC, oni ti chlapi to mají snad rodové, taky jsem celkem ráda, že už skončil hokej(tedy pro nás:)) s tím mým pak není k vydržení a už k tomu vede i malého, a to je pak děsný.. mami dej pokoj je okej:(((((

A nálada, se ti už určitě zlepšila než jsem se sem dostala, vid? a pokud ne, tady jeden obrázek..:))))

Soničko, ty draku, týjoooo, to je dortík.))
Já dneska nestihla ani oběd, byli jsme v nemocnici atp. takže za mě vaří restaurace, dala jsem si a byla moc dobrá.)) akorát ten můj prý jestli to nepřeháním s tou zdravou stravou a dal si krkovici:(((((((((

Tak holky já už zase nevím, na co jsem tu chtěla ještě reagovat, takže končím a večer ještě mezi vás juknu:))))

papappaapa Jana

p.s. dneska jsem Vojtovi dala poprvé holinky, tak ještě ted je venku a je úplně urvanej, že může do kaluží a nikdo po něm neřve(to jsem zvědavá, jak mu vysvětlím, že když má kecky tak do těch kaluží to není až tak úplně ono:?)
Lucisho,
petrasan
| 18. 5. 2008 19:08
promiň, ale to jíš ty konzervy od B. a uzeniny i když je to šunka? To ti teda moc neprospěje k hubnutí. A taky je tam dost pečiva, promiň musela jsem , když už píšete ty jídelníčky.
Aklunajko
petrasan
| 18. 5. 2008 19:03
Nika ti už poradila dobře, ale ještě bych k tomu dodala, že jíst se má už ráno, aby se nastartoval metabolismus, stačí něco malého, taky jsem si dřív myslela, že nic nepozřu, ale je to blbost. Zkus si dělat spíš obilné kaše, které zaliješ vodou, skvělé jsou od Nominy - špaldová, super, rýžová atd. Dochutíš ji třeba trochou rozinek či javorovým sirupem. Taky bych se ráno spíš vyhnula jogurtům, protože zastaví metabolismus, ale taky je jím, ovšem ne vždy. Vykašli se jinak v klidu na nízkotučné a spol., sleduj si spíš , aby v něm nebyl navíc cukr, želatina či škrob, kterým se běžně nastavují. Výborné jsou i zakysané věci ale bez cukru,což znamená bez příchutí.
Určitě jez častěji 2-3 hodiny pauza mezi jídlem. Svačina je v pohodě, připravuj si hodně zeleninu a střídej s ovocem.

Piškoty určitě nejez, jen někdy mrkni na sáček co v nich vše je, zejména cukru...

Spíš než ráno si dej odpoledne k sváče jogurt a ještě ráno můžeš jíst vločky, musli apod.

Vyvarovala bych se i pití velkého množství mléka. Není jasné, z toho co píšeš, kolik ho vlastně vypiješ.

Nejez taky žádný sušenky ani bebe apod. , je v nich mraky cukru, radši si udělej vlastní či si kup ve zdravé výživě.

Večer můžeš jíst i později a hodně salátů i s masem- drůbeží, králičí či rybou. Občas si taky dej nějaké to vejce.

Vyvaruj se jakýkoliv polotovarů a hotových pomazánek , salátů, uzenin i šunky apod. Maso jez, když ho musíš, ale nesmaž ho -peč, dus, vař.

Není ani jasné co obědváš, tam určitě bude taky dost nevyhovujících věcí k hubnutí. Jinak si můžeš vařit a dusit i spoustu zeleniny a luštěnin. Recepty najdeš i zde na biokuchařce atd., vegetatiánovi.

S cvičením to taky zrovna nepřeháníš, bylo by dobré aspoň 3krát týdně. No ale záleží na tobě.

Napiš víc, společnými silami ti rádi předáme zkušenosti.
Niko-kuskus
petrasan
| 18. 5. 2008 18:45
mrkni do diskuze vaření na biokuchařku, tam je pár receptů,jeden jsem tam také vložila, dávám do kuskusu fetu či balkán, ale můžeš nastrouhat i nivu, eidam není zrovna výrazný. Pak jsou ještě nějaké recepty v bio a vegetariánství taky v hubnutí, kam chodívám taky často.
Ahojky
heladoma
| 18. 5. 2008 17:25
Tak se musím po dlouhé době také ozvat.
Takové krásné zprávičky tu jsou

Megii moc a moc gratuluji k miminku

Slunko dodatečné vše nejlepší k narozeninám

Sonisku dortík je jako vždy nádherný a s vnučkou ti to moc sluší , no prostě čupr kočka

Domasovando tobě přeji s přítelem moc moc lásky

Mějte se krásně holčiny Ahojky
Slunko
domasovanda
| 18. 5. 2008 17:06
přidávám se a přeji vše nejnejnej k narozeninám.Měj se krásně a užij si je jak se patří!!!!!!!!!!!!!
Díky
slunko
| 18. 5. 2008 16:55
Moc vám všem děkuju za přáníčka, to moc potěší :). Megii také gratuluji k miminku, musí to být ohromné štěstí, obzvlášt při dnešní době, kdy to stále častěji prostě nejde. Tak si to užívej a ať se oboum daří.

A všechny ostatní Viktorky zdravím a po vzoru Zákopčaníka přeji Slunce v duši
Slunko
Hibiscus
| 18. 5. 2008 16:14
Teprve dneska jsem mrkla na PC a tak dodatečně gratuluji k tvým narozeninám, hodně zdraví, štěstíčka a zdravý úbytek kileček.
Ahoj Megi
Hibiscus
| 18. 5. 2008 16:10
Moc a moc ti gratuluji tak ty budeš teď jen přibývat!!!!!!!
Držím vám palečky ať nemáš těhotenské problémy a užíváš si to. Doufám, že nás i nadále budeš informovat, a třeba právě o tom jak miminko roste. Zůstaň tu s námi!!!!
skořicový gel
jannika
| 18. 5. 2008 15:43
holčiny,mám dotaz,někde sem to tady četla ale ted nevím která z vás to dělá-natře se skořicákem a pak zabalí do folie.Jak to děláte??Já to zkusila před cvičením,natřít se,zabalit a pak hup na eliptical,ale moc ta folie nedržela po 25min mi začala padat a pěkně sem šustila jak ten skořicák používáte vy???
hola
ilona
| 18. 5. 2008 15:08
Ahojda holky!! Tak dnes už se mě pusa směje.Konečně po 3dnech je mě dobře! Taky sem zhubla o 2kg.Tak bych si to už ráda udržela.Ale nevím,nevím. Bylo to hrozné a už to nechci zažít.Taky se jěště připojuji ke gratulaci Slunci a Megii je to super zpráva!!Dneska sme poprvé koupili meloun.Byl teda dražší,ale teda sme si šmáákli. Tak se mějte kráááásně!!!
Díky moc
Megii
| 18. 5. 2008 13:22
Díky moc vám všem ke gratulaci k miminku. Zatím je vše v pořádku a dokonce nemám ani ranní nevolnosti. Doktoři mi řekli, že jsem se konečně dočkala i tou zdravou výživou co jsem tady s vámi jedla, takže je to i vaše zásluhá, že tady tak zdravě jíme.
Určitě se ozvu jak se nám daří.
neděle
Suzi
| 18. 5. 2008 13:17
Ahoj holky.Chci vás jen na rychlo pozdravit.S přítelem jsme se pustili do tapetování kuch.linky.Máme jí po jeho mamce, ale teprve začínáme si vybavovat bytek a všechno je dobrý :)
Přeju dodatečně Slunko vše nejlepší k tvým narozeninám.
Už mi je mnohem líp, tak se těším, až nasednu na rotoped a budu potit ty moje špíčky.
Přeju pěknou neděli, i když je uplakaná.
Ahojky ...
Lerky
| 18. 5. 2008 11:50
Ahojda Viktorky,
tak nejprve bych chtěla gratulovat Meggi, to je úžasná zprávička a přeju spoustu štěstíčka a zdravíčka mamince a miminku!!!!

Sonísek: Ten dort je nádherný, jsi opravdu šikulka šikovná a musím říct, že ti to na fotce moc sluší a na babičku ani za mák nevypadáš

Rakkra: V těch Semilech to byla docela sranda, viď... Já v tu chvíli nevěděla, jestli zdravit nebo nezdravit, abys na mě nekoukala, jak na zjevení ... A nakonec jsme se přece jen pozdravily, tak to je super!!!!!! TAkhle na mě koukal jak na blázna přítel, čemu se jako směju, že jsem asi cvok...

Slunko: Také dodatečně přeju všechno nejlepší k narozkám, zdravíčko, štěstí, lásku, pohodu a další!!!! Máš narozky stejně, jako můj švagr... Tak tomu budu přát taky až dneska...

No a všechny ostatní zdravím a vlastně také gratuluju ke shozeným kilíčkům!!!!!!!!!

Já už se s těmi kily taky snažím bojovat a snad to už je na dobré cestě, tak uvidíme při vážení, snad to půjde už konečně dolu!!!!!!!!!!!

Tak se mějte kočandy moc moc hezky a já se tu zase ukážu příští týden, bohužel teď nemám moc času, trošku nestíhačka, ale čtu vás stále.... Tedy o víkendu se snažím přelouskávat...

papa
petrasan
Zanetka
| 18. 5. 2008 11:41
tebe jsem si beruško nechala nakonec, protože tobě patří můj veliký DÍK!!!!!!
Dostala jsem od tebe "facku" ....ale tu já opravdu potřebovala .... já jsem opravdu taková hrozná dušička... hodně poctivá a snažím se a pak vše jediným okamžikem je pryč a já rozhozená ... a nedokážu najet tam, kde jsem zkončila.... tvůj příspěvek jsem četla 3x, pak i brečela... sama nad sebou... že jsem opravdu takový slaboch ...
... jsem moc ráda, že jsi mi to vše napsala... já se teď snažím si v tom všem udělat pořádek... bohužel mi to nejde hned ... ale ono to půjde, jen teď budu muset vydržet aspoň měsíc... já to opravdu všechno nestíhám a ten můj chlap mi taky moc nepomůže ...
... hlídá malou, v pátek jsem šla hned po práci ke kadeřníkovi, kde jsem se už dvakrát přeobjednala, protože mi do toho něco přišlo... tak jsem přišla až večer a to jsem si zas poslechla, že co ze mě mají, že jsem celý den pryč a on nemá čas se učit, když hlídá malou,ta ho nenechá, tak je taky protivný... no musím to vydržet ještě ten měsíc, než bude mít maturu za sebou... pak mi slíbil, že mi pomůže... už mi i vyčetl, že jsem šla do práce, když to nestíhám .... v práci už teď přesčasy nebudu dělat, už jsem do toho spadla , tak si snad udělám i pořádek doma ... do toho všeho i Terezka má jedno vystoupení a soutěže za druhým.... že jsem s ní přišla domů až v 20h od rána kdy vystřelím z domu kolem páté, to jsem jen rychle šla uspat malou a usnula jsem u ní taky...takže jsem nestihla ani uvařit na druhý den.... no prostě musím vydržet... pak už nebudou ani vystoupení ani soutěže ani učení na maturu... já v práci už budu mít taky klid a konečně i čas na sebe .... to je jen tak trochu na mou obranu.... ikdyž to přežírání žádnou omluvu nemá... ale to už jsem přestala... pokaždé si večer vzpomenu na tvůj příspěvek a na vás všechny a řeknu si nééé... nejsem slaboch... vydržím to a vše zvládnu... sice to papání ještě není tak jak by mělo... asi teď nezhubnu nic, ale ani nepřiberu... musím dostat dolů ty dva cenťáky v pase a v bocích, co jsem nabrala za tu mou dvoutýdenní přežíračku... no snad to půjde... tak moc vám všem díky, že tu jste .... já se tu snad dostanu zase za týden...pááá
ahojky berušky
Zanetka
| 18. 5. 2008 11:09
tak já jsem moc ráda, že se k vám dostanu tak jednou za týden, víckrát to nezvládám.... Megii mocinky gratuluji a přeji mamince i miminku hodně sil a zdravíčka...
...vám děvčátka, co se učíte mučíte....blahopřeji ke krásným školním úspěchům a štěstíčko při dalších zkouškách...
...slunko...dodatečně přeji vše nej nej k narozeninám....hodně štěstíčka, zdravíčka, lásky a všechna splněná přání...
...domasovanda...obdivuji tě už od začátku, co tady chodím... jsi fakt šikulka...a mnohé z nás motivuješ... krásné výsledky... nová láska, společné bydlení ...moc ti to všechno přeji...

Sonisku, ta panenka je nádherná a ty taky... že ty nám tady kecáš... nejsi babička, ale mladá maminka.....

Děvčátka já tady jenom přeji a chválím ... ... ale zasloužíte si to všechny.

Vítám novou dušičku.... neboj, tady to zvládneš.
Megii
domasovanda
| 18. 5. 2008 09:54
Mám moooooooooooooooooooccccccccccccccc velkou radost,moc Ti to přeji
není nic krásnějšího,držím palečky ať je všechno v pořádku a občas nám
sem písni,rády si tě přečteme a samosebou nám pak musíš poslat fotku
mimíska.Měj se a užívej si těhotenství a všechno na 100%,utíká to jako
voda a než se naděješ je z toho "samostatná jednotka".
Sonisek
slunko
| 18. 5. 2008 09:14
Děkuji za přání a skláním pochvalu nejen před úžasným dortem, ale před Tebou samou, jsi nádherná ženská, ani bych neřekla, že jsi babička, moc Ti to sluší
megii
jannika
| 18. 5. 2008 09:02
tak to je krásný,gratuluju a at je v těhotenství vše OK
Krásný večír ve spolek
Lilimi
| 17. 5. 2008 22:22
Takže megii moooc gratuluju to je opravdu skvělá zprava... doufám že se tobě i miminku bude dařit i když s nami nebudeš dál hubnout doufam že se s nami budeš dělit o radosti tveho těhotenství....nebo i neradosti ať vím do čeho jdu no taky byk nám mohl ten lajdak šap zabloudit

No a Sonisku dort opravdu na jedničku nemám slov a ty jsi opravdu kočka...bych nevěřila že si te vaši male princezny babička ale klidně bych prubla že jsi mamča fakt na fotce kočena

No milaček je zase v praci na noční a já sedím doma sama. takže pujdu do sprchy a lehnout si než mně překvapí nějaká chuť na sladké. ahojky ***ky moje
megii
nika2411
| 17. 5. 2008 21:19
Megginko gratuluju!!!! Krásná zprávička, přeju hodně štěstíčka v těhotenství. Sem tam se nám ozvi.
a ještě jedna
SONISEK
| 17. 5. 2008 21:17
s Terezezkou
oslava
SONISEK
| 17. 5. 2008 21:16
Ahojík,tak oslava se zdařila,trošku jsem Terezku oklamala,protože jsem jí řekla,že dortík se mi nepovedl ,tak není a ona byla hrozně zklamaná.O to více se jí rozzářila očička ,když vešla do kuchyně a tam už dortík i se zapálenýma svíčkama.Dárečky se jí líbily a hned nám udělala modelku.Moc jí to slušelo.Ale kdo nás nejvíce dostal,byl Kubíček (1,5 roku ),který se nám také v nových věcech předvedl a chodil tam také jako model a měl z toho hroznou radost,na kluka neskutečný výkon. Tak Vám posílám fotečku dortíku a já s Terinkou.
Hezký večer všem
slunko
SONISEK
| 17. 5. 2008 21:03
Ijá se připojuji ke gratulaci,přeji Ti co nejvíce lásky,štěstí a hlavně zdraví,protože toho není nikdy dost.KRÁSNÉ NAROZENINY
Megii
SONISEK
| 17. 5. 2008 20:58
To je krásná zprávička,mooooc gratuluji .Přeji Ti krásné,bezproblémové těhotenství a hlavně hodně zdraví Tobě i miminku.Opatruj se a někdy písni...
Nika2411
slunko
| 17. 5. 2008 20:39
Niky, děkuju
Jinak já byla ted dva dny velletovat. Svobodná univerzita v Praze pořádala výlet po českých mystických historických památkách/místech a bylo to úžasný. Jel pan Vokolek (mistr na českou mytologii a vůbec historii)¨, takže jsme se dozvěděli spoustu věcí o místech, které bych normálně přešla :). Byl to úžasný zážitek, hlavně když jsme šli bosi do bahna v poli, abychom se dostali k jednomu menhirovi (posvátný kámen zapíchlý v zemi), bylo to bezprostřední a úplně jsem se uvolnila, moc fajn. S jídlem moc dělat nešlo, nikde se nedalo nic koupit, takže jsem byla odkázaná na chleba s něčim, ale já to azse spravím. Cítím se ted odhodlaná jako už dlouho ne, takže nepolevim
Lilimi
eleanorita
| 17. 5. 2008 20:07
No mě to teda hrozně štve. On na něm hraje pořád dokola fotbal. Je tím úplně zaslepenej. No a když nehraje fotbal na počítači, tak něj kouká na tv a když ani to ne tak má pro změnu trénink, nebo zápas. Mám doma holt bláznivýho fotbalistu a to je mu jak se mi zdá ze všeho nejpřednější a on nevidí, že mě to trápí.
Megii
eleanorita
| 17. 5. 2008 20:03
To je ale krásná zprávička. Moc gratuluju . Užij si to těhotenství v pohodě

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
25. 6. 2025 08:26
14571
Ondrej Prikryl