Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

Megii
Lucisha
| 17. 5. 2008 19:15
Teda, tak to Ti moooooooooooooooooc gratuluju!
Hlavně, když jste si to přáli- o to je ta radost větší!
Hlavně ať se dobře daří mamince i miminku

Holky, právě jsem zamotaná ve folii a napatlaná skořicákem.. Nemám ted nějak pocit že by mě hřál.. Možná malinko.. A to jsem byla ještě pěkně pod dekou..

No, já se zase vrhnu na učení. Už chci prázdniny- tohle je na palici.
Hibiskus
Megii
| 17. 5. 2008 18:38
Prosím, odepiš mě z tabulky. Já už s váma hubnout nebudu, jelikož čekám miminko. Moc jsme miminko chtěli a konečně jsme se dočkali. Číst vás tady budu pořád jen hubnout teď nebudu, tak by bylo zbytečné abych zabírala místo v tabulce. Všem vám přeji mnoho zdaru v hubnutí.
tequla
Lilimi
| 17. 5. 2008 16:27
no ja to doma mám podoobný i když tomu mímu je těch pubertálních 21 ale taky věčinu času prosedí na pc. Ale když prostě chci tak ho od něj dostanu a včera jsem ho v 10 od něj taky vyhodila brblal ale šel za mnou i když jsme oba uraženě usli rano mně odměnil krasným milunkovaním. Já si už zvykla a nějak mi to nevadí. jsme si vzacnější když spolu nejsme tak často jak dřív.
hubnutí
eleanorita
| 17. 5. 2008 16:12
už mi taky nějak nejde. Stojím už nějakou dobu na těch 54,5 Kg a dál nic. Jím pořád zdravě, žádné přejídání ani hladovění, ale co je problém největší je nějaká pohybová aktivita. Vůbec se teď nehýbu žádným cvičením. Jsem lenora líná, a přitom bych tolik chtěla mít pevnější postavu a ne ten rosol co sebou pořád nosím. Potřebuju zase nakopnout. Teď vůbec nemám náladu, nějak se mi zošklivil svět. Doufám, že mě to brzo přejde..............
ach jo
eleanorita
| 17. 5. 2008 16:02
holčiny mám hrozně špatnou náladu, a to už od včerejška. Byla jsem jak jinak než v práci, zdá se mi to tam nějak hroutí. Dávají nám samé nové úkoly, který já odmítám dělat, protože mi jsou silně proti srsti. No už před týdnem jsem si na netu zveřejnila životopis, že jako zkusím, jestli bych se uchytila. Kupodivu nabídky jsou, ale většina z Prahy, to by bylo každý den dojíždět celkem 140 km. No jsem pořád na vážkách jestli mám ještě vydržet, nebo z té práce utéct.

A navíc jsem přišla večer domů a od miláčka jsem se dozvěděla¨, že celej den seděl u počítače a jak on říká gambleřil. Kromě toho, že šel na trénink. Nebyl línej jít k pc ještě ve 23:45 hod, to už jsem nevydejchala a sjela ho na tři doby. Co máme doma počítač tak se mi zdá jak nějakej praštěnej puberťák, a to mu bude zanedlouho třicet.
Dnes k tomu sice nesedl,ale ve dvě mi utek na ten bláznivej fotbal. Zeptala jsem se ho v kolik příde a on na to že neví, že asi ráno já myslela, že mě budou křísit.
Mám tak hroznou náladu, že ani nikam nejdu, protože bych tu náladu kazila i ostatním. To je den. Vyjímečně nejsem v práci, a takhle si kazím den................
Slunko
nika2411
| 17. 5. 2008 15:52
Přeju ti Sluníčko krásné dnešní narozeniny. Hodně štěstíčka v životě i v práci a hodně sil do dalšího hubnutí. To vše a mnohem více, k tomu pusinku na obě líce.................................přeje Verča
čtu Vás
SONISEK
| 17. 5. 2008 12:42
ale tento týden vůbec nestíhám reagovat,tak se na mě prosím nezlobte.U mě je to dosti divný,že jsem tak vytížená,ale musela jsem něco sehnat Terezce k narozeninám,potřebuje spíše oblečení,tak jsme hned nakoupili i pro Kubíčka,přece ho nemůžeme ošidit.Včera jsem do 2h rána dělala ten dort panenku,začala jsem ho dlouho,tak než jsem se s tím poprala,aby to trošku vypadalo,tak se to časově protáhlo,ale tu radost jakou z toho bude určitě mít,to stálo za to.Včera jsem dostala od přítele foťák,úplně jsem z toho byla na měkko,tak už budu moci fotit a vkládat do Pc sama.Za chvíli jedeme popřát té naší princezně,tak potom Vám pošlu nějaké fotečky.Musím se s tím ještě naučit.
Jinak všem moc gratuluji ke zkouškám,jste šikulky.
Tak já musím jít ještě zabalit dárečky a večer napíšu,jak to vše dopadlo.
Krásný víkend,i když je u nás dneska zataženo.
Domašovanda
Lilimi
| 17. 5. 2008 12:00
Moc ti to s milačkem přeju...vidím že si opravdu šťastná tak ať ti to vydrží
lucajda
veronikav
| 17. 5. 2008 10:55
Ahoj Lucajdo... vítám tě mezi námi... tady ti bude dobře. My tě podržíme nejev v tom hubnutí...Četla jsem si tvůj příspěvek v deníčku a celkem jsi mě vyděsila... Nesmíš se tak podceňovat!!! A jestli máš takové problémy jak píšeš, možná bys měla jít k nějakému odborníkovi... Určitě by to ulevilo tobě samé... No ale my jsme tady taky taková malá poradna. Takže se nám klidně svěř a my tě z toho dostaneme.
Když tak tu napiš pro hibiscus údaje jako věk, váhu, výšku... ona tě zahrne do svojí úžasné tabulky, kde pak můžeš sledovat své výsledky. A celá ta tabulka je hodně motivující, když vidíš, jak holkám to hubnutí jde... Já hubnu od dubna a jde mi to sice pomalu po půl kile týdně, ale zase pod dozorem odborníka...

Takže tě vítám!!!
Ahoj holky
Surina
| 17. 5. 2008 09:48
Tak tu máme zase víkend
Lucisho, gratuluju ke zkouškám a zápočtům a přeju ti ať to ještě příští týden zvládneš a můžeš se s klidem připravovat na závěrečné zkoušky... Mě to čeká příští rok...
Lucajdo, znovu tě vítám, samo, že se k nám můžeš přidat. Já jsem tady už od února, ale místo abych zhupla tak jsem nejprve 6 kilo přibrala a teď od května se tedy fakt snažím. Chci se vám holky pochlubit, po týdnu mám další kilo dole a tak se snad při příštím vážení už dostanu pod tu sedmdesátku...
Domašovando, to je fajn, že si s tvým milým zařizujete bydlení. Přeju ti ať se vše daří...
Petrasan, maso moc nejím. Tak jednou dvakrát týdně. Jednou týdně rybu... Ale piju na každou odpolední svačinu tu syrovátku, na dopolední jím activii bílou (já vím že ji nemáš ráda, ale já ji zbožňuju) nebo kyšku, taky jsem teď měla šmakouna, luštěniny...
Niko, taky přeju štěstíčko u těch 6ti zk, pak bude dobře - dlouhé léto plné dobrodružství co?
Já už se taky těším, chtěla jsem zk zvládnout do konce května, ale budu je dělat asi do půlky června, neboť se mi do toho teď vloudila ta praxe ve škole.
No já končím holčiny. Máme tady na celý víkend babičku z Hradce, tak se ji jdu věnovat, jezdí tu tak jednou za 5 let...
Hubnutí zdar!
vezmete me mezi sebe?
n
| 17. 5. 2008 00:35
Ahojte vsecky hubnouci Victorky!
Mohla bych se pridat k vam na vypravu za zdravym zivotnim stylem a zdravym sebevedomim?Abych se Vam priznala,uz jsem Vam sem jednou asi prede dvema mesicema psala a chtela jsem se pridat....zacala jsem nejprve s tydenni ocistou podle jedne knizky, lec, mila tydenni ocistna dietka mi spis zastavila metabolismus a posledni mesic bojuju se zravosti temer ukrutnou. Sice to byla dieta presne sestavena britskymi odborniky na vyzivu,zakladem byly zeleninove vyvary,sama kapusta,mela jsem jich az po krk. a byla jsem porad nafoukla......minuly tyden jsem nekde cetla o tukozroutske diete, o ktere vim,ze neni moc dobra a teda napadne mi tuhle "skvelou" odbornou dietu pripomina. Takze posledni mesic se to veze,behem diety se mi zblaznily chute, placam pate pres devate a vsechny oblasti myho zivota se sesypavaji jako hromadka z karet. Dal uz to nejde,tak jsem si nejprve vylila srdicko do denicku a ted nacerpavam inspiraci a optimismus ve Vasi pozitivni diskusi! Taaakze,zkusite to se mnou jeste jednou?? Preju krasny vikend a jdu chrnet, jak tak vidim, jednim z prvnich ukolu bude vyladit si biorytmus a nechodit spat v 1 rano papa,Lucka
ahoj holky moje zlaté
domasovanda
| 16. 5. 2008 21:16
Jdu sem jen na skok,nemám poslední dobou vůbec čas.Zařizujeme si s
miláčkem horní patro u nás v baráku a je to spousta starostí a schánění
a to v létě budeme asi dělat i svojí kuchyň a malovat,zatím si to
děláme jen tak narychlo,aby jsme byli ve svém.Ale hubnu stále dál a
poctivě čtu vaše příspěvky,jen občas neodepisuji,tak nemějte strach co
se mnou je.Mějte se a hubnutí zdar
ahooooooj
jannika
| 16. 5. 2008 21:04
Ahojky holčiny tak dneska nám konečně vrátili PC,si představte že tam byl 30 dní jen kvůli tomu že byl v bedně prach a tím pádem chrochtal a přehříval se tak nám ho vyčistili a milostivě po mém telefonátu kdy nám ho dají,vrátili,mě to připadá že to snad dělají schválně.
Hned zítra se vrhnu na příspěvky,dneska už půjdu do hajan zítra jdu do práce.
Úplně sem ztratila přehled kdy je vážící pátek,myslím že příští týden?No nic já pádím do pelíšku a těším se na zítra až pročtu co jste dělaly a jak ste bojovaly
Ale musím vám říct,že mi po vás bylo mooooc smutno tak
ahoj Viktorky
Suzi
| 16. 5. 2008 19:59
Ahoj děvčata.Dlouho jsem se neozvala.Ale bojovala jsem s nemocí, neboli s vysokým krevním tlakem a migrénou.Naštěstí migrény povolili, přinejhoršim si dám Algifen kapky a pomůže to.Tlak se mi taky urovnal, bohužel budu brát prášky V pondělí jdu na internu a pak za týden snad už nastoupim po měsíci do práce.
Co se týče hubnutí, tak žádná sláva. A to mám 21.6.svatbu. Zítra jdem zamluvit kytky.
Přeju pěkný zbytek dne.Papa
ahojky..
veronikav
| 16. 5. 2008 18:06
Ahoj holky....

Niko však je fajn, že jsis koupila pěkné věci na sebe... to má člověk hned radost co? Já teda z každé blbosti. Já si teda teď nic nekupuju, pouze jsem si koupila botky na vysokém podpatku s otevřenou špičkou... ale oblečení ne, protože když teď hubnu a chci dost zhubnout, tak je mi to líto to kupovat... když doufám, že by mi to za nějakou dobu bylo velké... Ale vůbec mi to nevadí... těším se až si budu kupovat menší oblečky...

Jinak jsem si holky byla taky zaběhat.. Já jsem teda běhání nikdy neměla ráda, ale říkala jsem si, že musím zase změnit pohyb, takže jsem včera večer šla tady k nám do parku a náhodou to šlo... Sice samotnou mě to moc nebaví, ale jo, byla jsem až překvapená.

Holky školou povinné, gratuluju k úspěšným zkouškám... jste jedničky.
Aklunajka
Lucisha
| 16. 5. 2008 14:08
Určitě souhlasím s Nikou, máš moc málo jídla..
Taky kolikrát brzo vstávám a dělám to tak, že snídám až ve škole- vlastně to je tak cca 2h po probuzení, ale vyhovuje mi to. No a pak papkám KAŽDÉ 2HODINY!!! Ideální je mezi jídly dělat pauzy 2-3h.. Víc ne!
Můj jídelníček ( určitě taky nebude dokonalý )
Snídně: celozrnný rohlík se sýrem nebo kvalitní šunkou od kosti, malinko másla a zeleninka
Sváča: dopolko nějaké ovoce
Oběd: kolikrát jsem ve škole, ale nechodím na obědy- pro jednou jdu do normální restaurace na meníčko, ale dám si poloviční přílohu nebo jsem objevila jídelnu zdravého živtního stylu- doporučuju, ale moc jsem to jinde neviděla..
Sváča: jogurt neb jogurt. nápoj, zeleninka od Bonduell- miluju jejich hrášek
Večeře: jak kdy, výjmečně kus pečiva, jindy zelenin. salát..

Vše se snažím jíst po těch 2h a tak se mi nestává, že by mě přepadl mega hlad.. Pokud je potřeba, zařadím druhou odpolední sváču (musli tyčinka) nebo druhou večeři...(chodím spát kolem 12 =))

Takže asi tak, snad jsem alespoň trochu poradila..

Nika: děkuju! Mám za 2! mám radost, fakt že jo, protože to byl šílený týden a já vše zvládla.. Teď ještě v Po zkouška, St zkouška a zápočet a mám zkoušky za sebou a huráá se učit na absolutorium..

Taky jsem teď dokuchtila obídek a právě papám.. Mňam musím s to pochválit

Jinak jsem dnes taky slušně utrácela.. Ale koupila jsem si ten skořicový gelík, o kterém tu některé z Vás básní- ve zdravé výživě za 70,- Až mi slehne oběd, namažu se, zabalím do folie a zacvičím si s Vášou. Jé, mě bude zítra určitě všechno bolet- skoro týden jsem pořádně necvičila!
Pak skočím tatíkovi vyhodit chemický odpad- je svoz ( není doma) no a potom pofrčím k babičce ďoubat žížaly . Miláček chce jít zase na ryby- doufám, že něco uloví, rybiček není nikdy dost!

Mějte se hezky, užijte si víkend! A pozor, za týden se zase vážíme!!!! Takže buďmě
kuskus
nika2411
| 16. 5. 2008 12:13
Holky neznáte nějaký dobrý recept na kuskus ve spojení s nějakým sýrem: eidam, niva atd.?
Lucisha a Kayla
nika2411
| 16. 5. 2008 12:03
Ahojky Lucíku, tak jak dopadla dnešní zkouška??? Snad dobře, myslím na tebe.

Kayli: hodně štěstíčka při stěhování. A taky hodně štěstíčka v novém. Mně to stačilo jednou a už bych to víckrát nechtěla absolvovat. Sice jsem na tom místě strávila rok studentského života, ale i tak to stálo za to. Ještě doteď nemůžu pochopit, jak se nám podařilo všecky ty krabice narvat do 1 auta .
hojky
nika2411
| 16. 5. 2008 12:00
Holky já dneska nakupovala - nejradši bych si dala po pazourech, utratila jsem dost penízek - to víte, léto se blíží a já nemám žádnou sukni, nic. Tak nejdřív jedna, druhá, k tomu riflové tříčtvrťáky.................................no pak nějaké výdaje v drogerce a už to jelo. Ještě že už za chvilku bude brigáda. Dneska jsem si v DM drogerii ( mají tam bio koutek) koupila kuskus, tak jsem na něj zvědavá. Pak musli od corny - samozřejmě linea a několik musli tyčinek od stejné firmy. Miláček je v práci, tak jsem trošičku poklidila, uvařila bramborový gulášek a chystám se učit. V neděli jedem do Brna na Renocar, takže tomu učení moc nedám, takže nejvyšší čas začít. Holky ještě 6 zkoušek a je to za mnou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ani si neumíte představit, jak moc se těším a oddychnu si od toho stresu. Každé zkoušky mám pocit, že mi ze stresu odumírá miliony mozkových buněk.
Aklunajka
nika2411
| 16. 5. 2008 11:54
Ahojky, já si myslím, že ten zakopaný pes je v tom, že jíš málo. Nejíst po páté hodině je taky nesmysl - to bys mohla praktikovat,kdybys chodila spát v 8 nebo max. v 9 večer, ale o tom pochybuju. Musíš Aklunajko rozhýbate metabolismus - zařadit i druhou sváču a tím oddálit večeři - třeba až na 7 večer ( a to si dávej především bílkoviny jako např. kuřecí, krůtí maso, ryby, sýr cottage, hodně zeleniny - můžeš si dělat zeleninové saláty. Teď všecko roste, takže pro dietku ideální čas
Taky se mi zdá, že máš dost velkou proluku mezi sváčou ve škole a obědem - 4 hodiny je dost. Snaž se jíst každé 2 a půl až 3 hodiny. Anebo když ráno vstáváš tak brzo, tak nesnídej a vem si snídani až do školy, pak se ti automaticky všecky časy posunou a nebudeš mít takové prostoje a líp to půjde organizovat. Já třeba když vstávám brzo ( kolem páté nebo šesté), tak nic nepozřu a obvykle snídám až tak kolem půl 8, kdy mi začíná kručet v břiše . Snad jsem ti malinko poradilo - to jsou aspoň mé postřehy a pomůcky, které zabírají. Snad se váha pohne.
pohyb
Aklunajka
| 16. 5. 2008 11:39
jelikož vstávám do školy hodně brzo (+ každý den hodina do školy a to samé zpátky) tak se mi hodně často cvičit nechce, ale snažím se aspoň 2x do týdne běhat a jezdit na kole...
petrasan
Aklunajka
| 16. 5. 2008 11:36
Jsem to ale tele omlouvám se a napravuju

takže snídaně: (5 nebo 6 hodin) kukuřičné lupínky (25g) s hrnkem polotučného mlíka, nebo nízkotučný bílý jogurt

ve škole svačina: (9 - 11 hodin) Buď 1 banán, nebo 2 jablka, nebo 2 pomeranče, nebo 100g okurky, nebo 2 větší mrkve, nebo nízkotučný bílý jogurt, nebo malá hrst piškotů

oběd: (3 - 4 hodiny) to mám obyčejný oběd ale poloviční porce než jsem mívala dřív a někdy ani to ne... mamka vaří hodně nemastně tak aspoň ten oběd neomezuju tolik hlavně to množství...

večeře: snažím se nejest po 5 nejpozději v 6 hod a to mám buď nízkotučný jogurt, nebo poloviční porci oběda...

pití: snídaně ten hrnek mléka s lupínkama + někdy ještě jeden + aspoň jeden hrnek zeleného čaje
- ve škole 75ml zeleného čaje
- po zbytek dne tak 1 - 2 konvice čaje (nejčastěji zelený, heřmánkový, šajvějový, kopřivový), když je hlad tak přidám ještě pár hrnků mlíka...

A ještě jednou se omlouvám že jsem tu hrůzu nenapsala rovnou
marcipán
kristufek
| 16. 5. 2008 08:55
prosím mám blbý dotaz jak je na tom kaloricky marcipán????
Kaylo
petrasan
| 16. 5. 2008 08:35
ať ti to dobře dopadne a v klidu se přestěhuj. Stěhování to je jako výbuch bomby nebo pohroma. To snad radši maluju.
přesnější údaje
petrasan
| 16. 5. 2008 08:34
Aklunajko, to ale musíš přesně napsat co a kdy jíš a co děláš - cvičení atd. , takhle se z toho nedá nic vydedukovat.

Já mám teď taky otok na bederní páteři, protože jsem si narazila kostrč při pádu na kole, ale postupně s tím bojuju, masíruju se za pomocí skořice, byla jsem taky na zdravotní masáži a v pondělí se chystám na lymfu.
dobre rano
Kayla
| 16. 5. 2008 08:11
takze dnes se definitivne stehuju, takze ted nejakou dobu nebudu na netu.
Zatim se mejte a diky za podporu s tim pohovorem. Ceka me uz ve ctvrtek.

Ahoj
konečně
ilona
| 16. 5. 2008 07:18
Ahoj holky moje!!! Tak konečně sem zase tady po delší době. Já vám měla nějaké střevní potíže.Trvalo to asi 3dny.no byla to hrůza.Teprve konečně dnes se cítím líp.Taky sem zhubla 2 kg.Kéž by se mě aspon pustili,ale jak začnu jíst normálně,tak to určo zase naberu.Tabulka mě moc nepotěšila,ale dalo se to čekat.Nějak sem polevila a možná se mě to ten žaludek snažil říct. Já se snad k těm 60kg nedohrabu.Tak to pěkně šlo a ted....No budu se muset nad sebou zamyslet.Vám to tak krásně v tabulce jde. Jinak u nás dnes to počasí vypadá bledě,ale už by mohlo konečně popršet.Máme tu hrozné sucho.Tak se mějte a držte mě palečky!!!!!!!!!!!!!Pa pa.
Ahoj Viktorky
Aklunajka
| 15. 5. 2008 20:16
Holčičky, je to možná kravinka ale už si zase nevím rady...
Váhu mám pořád stejnou, ale břicho mám strašně nafouklé a taky stehna a boky a nevím proč... Snažím se jest normálně tak, jak mi to doteď pomáhalo...
No nevím co dělám v jídelníčku špatně... Nenapadá vás něco prosííím??

Díky moc
Ahoj Viktorky
eleanorita
| 15. 5. 2008 18:35
tak už vás zlatíčka zdravím z pohodlí domova. Teď tu trochu slavím :o), protože jsem si sama zprovoznila internet, jupí , jsem já to ale koumák.

Samou radostí jsem zapomněla co jsem Vám to sem všechno chtěla napsat.
Prohledácám fotky, abych mohla speciálně pro Soníska nějakou vložit.
Teď aktuálně co jsem si naposledy přečetla: holčiny studentky moc gratuluji k úspěchům u zkoušek, zápočtů atd., jste šikulky.
A co psala Nika ohledně dovolené. Taky bych chtěla na nějaký dobrodrůžo. Přítele přemlouvám do Alp, našla jsem tam takouvou príma chajdu, ale on zatím odolává. Na dovče chce mít totiž klídek a ne žádný turistování. Zatím ale nevadí. Dovolenou si dáváme každý rok jako dáreček k výročí. Letos v září spolu budeme 5 let a jedeme poprvé do Egypta, tam jsme ještě nebyli. Já tu dovču koupila už v březnu a jsem na ní hrozně natešená.
Lucisha
nika2411
| 15. 5. 2008 17:56
Moc moc gratuluju k zápočtu a zítra na tebe budu mocinky mysle t!!! Jsi šikula, já mít zápočty a zkoušky v jednom týdnu, tak se z toho zblázním. Jo a díky za recept. Zrovna jsem přemýšlela, co ukuchtím v neděli. Mám v mrazáku filé, tak se mi tvůj receptík hodí Příští týden mám 2 zkoušky, tak na mě holky myslete. Zkouškovat začínám v pondělí, včera mi oficiálně skončila škola, a teď jen nějak zvládnout všecky zkoušky a mám volno až do 15.září!!! To je ta výhoda vysokoškolského studia Měsíc a půl budu pracovat - doufám, nějaký čas chci věnovat přípravě na bakalářku ( aspoň ji nějak nakousnout nebo rozvrhnout co a jak) a zbytek si budu užívat s miláčkem. Dovču plánujem jako obvykle až na přelom srpen - září - to je nejlepší, počasí je tak akorát, lidí začíná všude ubývat, ceny jsou nižší. Letos plánujem autem do Rakouska , já se holky tak moc těším. Zase to bude ta naše dobrodružná dovolená. Jen s tím rozdílem, že ubytování si budeme muset zajistit už dopředu, protože si fakt neumím představit, jak se tam domlouváme, když ani jeden neumíme německy . A někdy v červenci nebo srpnu si plánujem zajet jen tak na otočku do Benátek - vlakem....my jsme ale šílenci, že???A co vy holky? Už plánujete dovolenou?

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
25. 6. 2025 08:26
14571
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
jizerka
24. 6. 2025 22:40