Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

marod :o(
Lili6
| 28. 4. 2008 08:05
Zdravím všechny a vítám již zabíhající se nováčky
Téééda jsem tu nebyla takovou dobu!
Ale nemyslete si, já jen nepsala, aby byla jsem tu co to šlo a dočítala tu hromadu super příspěvků, byla to saksa fuška!!!

Skolila mě ošklivá angína, která se mi vrazila do svalů no holky fakt hnus, úplně mě to odepsalo.
Akorát mě zezačátku léčili na obyčejné nachlazení, takže řádně se kulíruju až od té doby co jsem v horečkách dorazila na pohotovost dneska jděte k doktorovi, zákeřníci, chtěli mě ještě dodělat ale nedala jsem se a už se to (musím zaklepat) od včerejška lepší!

Takže jetště tento týden nebudu cvičit a řádně to doléčím a ten příští už se snad pomaloučku budu moct začít vracet do starých sporťáckých kolejí, alespoň procházky a tak
Je to tedy utrpení, ležet doma, když konečně dorazilo jao a venku je tááák nádherně já bych tááák na kolo! Ale to si ještě počkám no

Celou dobu jsem se dlabala pečivo a bohužel i bílé. Nemohla jsem si vybírat, na mé nákupní seznami bylo kašláno, takže jsem papala co bylo holt. Ale snažila jsem se alespoň v rámci nemoci cpát se česnekem co to šlo, takže topinkami. No alespoň k něčemu to pečivo bylo.

Ode dneška bych ale chtěla zase v rámci možností dodržovat zdraví jídelníček, takže česnek jen do česnečky Bude to ale těžké, protože kvůli antibiotikám nesmím mléčné výrobky a kyselé ale bduu se snažit, slibuju

Hlavně aby se mě ta nemoc už pustila (skoro celý den mě třeští hlava a bříško chudák protestuje proti té léčivé chemii co může, ale bylo to vážné, tak s holt těmi prášky cpu třikrát denně ) potřebuju být fit na ty přijímačky ve čtvrtek, musím to zvládnout, moc se tam chci dostat!

Jinak kočičky moc děkuju za podporu jsem ráda že už jsem vás konečně dohnala, moc se mi stýskalo!
Janiko
Hibiscus
| 28. 4. 2008 06:21
Život s námi někdy pěkně zatočí, ale jinak by byl asi nudný, přeji ti jen hodně štěstí a vydrží vám to aspoň do zlaté svatby. Měla jsi štěstí, že jsi neměla děti, pak je rozchod komplikovanější.
Kibic
Hibiscus
| 28. 4. 2008 06:16
Ještě mus¨ím reagovat na tvůj příspěvek, můj cíl je shodit aspoň 3kg, ale lepší by bylo 5. No uvidím kam se moje váha s jídelníčkem co jím dostane. Například včera jsem byli u tchýně - bylo tam posvícení, takže dieta moc nebyla, ode dneška už budu zase hodná.
Vážení
Hibiscus
| 28. 4. 2008 06:06
Ahoj Viktorky, já píšu jsen v běhu na počítač jsem se nedostala včera a dnes to nebude lepší takže tabulku zpracuji v úterý odpoledne a pošlu vám ji, do té doby, kdo nenahlásil váhu, urychlene vážit!!!!!!
Všem přeji krásné slunečné ráno.
:-)))
domasovanda
| 28. 4. 2008 06:03
Taky koukáte co už tady v tuto nekřesťanskou hodinu dělám?Nemůžu spát bolí mě opět v krku a už mě to fakt nebaví.Tak moje první kroky mířily pro Orofar a pak hnedky sem,no jo ta závislost!!!!!U nás dneska od rána(myslím tím od -přesně 5:19 svítí krásně sluníčko,asi bude pěkně teploučko .

Holky:nepostrádáte tady někoho?Já Jandulku už se nám nějak dloho neozvala a mě se po ní stýská,je tu bez ní nějaká nuda,žádnej obrázek a nic,tak já volám Janíííííííííííííííííííííííííííííííííííííí,kde jsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii???????

PS:přikládám Vám fotečku jaká jsme byla kóča,když jsem byla malinká-chichichi.
ach jo
petrasan
| 27. 4. 2008 22:53
Tak jsem, viktorky, napsala předlouhý komentář včetně receptu, ale nějak mě opustila technika a příspěvek se "ztratil".
Takže jen v rychlosti jsem chtěla popřát Suri a Bobíkovi šťastný let bez turbulencí a prodlev.
Andre si , jak už řekly ostatní

Ingredience nejsou takový problém, najdete je ve zdravých výživách či na netu sunfood, biosfera a dokonce i v Tescu a Intersparu. Teriyaki je výborná omáčka s mirinem(ze sake) na maso. Není třeba už nic přidávat.
Shoyu je jen sojovka ale zdravější verze.
Pak jsem psala o chřestu, byli jsme totiž v Mnichově a cestou nakoupili čerstvý chřestík - výtečný, křupavý. Tak jsem vám psala recept na rizoto, můžu zopakovat zítra, teď jdu ještě trochu pracovat.
Hřešila jsem, ale vyhla se cukrárně, dortíky jsou stejně hezké jen na podívání, ale při představě ,co v nich všechno je, si říkám, nestojí za to.
Jinak jsem viděla nádherou výstavu M. Rothka a pak st. umění v Pinakotéce. Takže vidíte, že se nezabývám jen jídlem
Tento týden bude skvělý , jen 3 pracovní dny A jak to máte vy? Dobrou noc a mějte se všechny krásně.
holky moje
domasovanda
| 27. 4. 2008 21:40
dneska jsem si vytáhla na Flořé z mého deníčku,příjem a výdej od ledna co jsem začala hubnout a docela jsem zírala,tak tady máte ten můj přehled.

Příjem Výdej
Leden 113.140,43KJ 133.400,00KJ
únor 113.854,00KJ 239.593,20KJ
březen 100.278,95KJ 295.724,00KJ
duben 81.546,06KJ 301.124,88KJ
Ten poslední měsíc se mi líbí nejvíce,ale zlepšuji se co říkáte?
cvičení
petrasan
| 27. 4. 2008 21:18
Hiviscus no to právě obdivuju, tvoje rozhodnutí a to žes to nevzdala, mámě jsem vybrala spinning, protože jednak ji na kyčel doporučili jízdu na kole, pak je to nenáročné na přemýšlení-mechanické činnost žádné choreografie a sestavy a taky se u toho řádně zpotí a vybudí hormony a kdysi jsme se jako rodina těmto činnostem dost věnovali. Dnes už jezdí táta sám, pak není nutný šlapat ostošest jako ostatní ,ale můžeš zvolit pomalejší tempo, důležitý je mít "motivační okolí" a to doma skutečně nemá, ale s ní jsou to zbytečné diskuze a na vše má výmluvu. Takže už do ní nehučím.
Jasně, že cvičí i starší a oblejší, vidím to taky. Dokonce se mnou chodí paní, které je přes 60 let, neudělá už všechno, ale stále se snaží. S kamarádkami je asi taky problém, ale to znám nejlíp, nenašla jsem ve svém okolí taky nikoho , kdo by se mnou vydržel chodit pravidelně , tak občasně to ještě někdo zvládne, ale nikdy ne delší dobu a tudíž jsem si zvykla sama. Aspoň neprokecám tolik času, taky to má svý pozitiva. Tak zlom vaz a nerezignuj. Jsi dobrá
vaha do tabulky
taisha
| 27. 4. 2008 20:56
Ahojky tak vaha je 67,4 kg.
Čas odjezdu
Surina
| 27. 4. 2008 20:51
Tak já fičím holky, ještě zabalím noťásek a jedu na letiště. Budu tam muset přečkat noc, jiným autobusem než posledním večerním bych se tam nedostala včas. Doufám, že tam letiště na noc nezavírají, je to spíš takové letišťátko. Přikládám vám fotku s mými zavazadly, takhle vedle mě vypadají hezky, ale tahat se s nima to bude něco. Ale zařídila jsem si to lépe než při cestě sem. Do Prahy pro mě přijede strejda a hodí mě na nádraží, protože předtím to bylo utrpení, musela jsem jít asi deset minut k tramvaji a trvalo mi to hodinu, odpočívala jsem každých pět kroků. Děs a hrůza. No a do Ovy pro mě přijede taťka.
Kaylo na tu večeři jsme měli: artyčokovou polévku, housku s máslem, halibuta s kaviárem, kuřecí rolku s játrou, 2 krvavé stejky a jeden propečený s bramborem a celerem, ***ový sorbet, crambrilé (nevím jak se to píše) a malinový sorbet. Bylo to objednaná, všichni jsme měli to samé. Jako luxus. Ale nebylo toho moc, takové ty mini porcičky na prostředku talíře (i ty stejky dvakrát do úst)... No dohromady teda to vypadá, že jsem spořádala týdenní příděl co? Ale zato dnes dva suché krajíčky chleba a polévka do hrnečku. Chtěla jsem si koupit aspoň jablko na cestu, ale zapomněla jsem, že je v neděli zavřeno. Tak mě první jídlo čeká asi až zítra v osm v Trnávce. Ale možná si něco koupím na letišti. Holky, trochu mě z toho rozbolela hlava. Ať už je zítra večer. Bobíku dobře doleťte, neboj všecko zvládneš, jsi holka šikovná. Já letím takový kousek a mám přestup v Oslu a ještě ve Stockoholmu
Tak nashle z ČR.
ahoj
nika2411
| 27. 4. 2008 19:44
Ahoj holky, musím se vám s něčím pochlubit. Včera jsem vám tady vypisovala o bývalém a včera jsem ho měla doma na návštěvě - pozvala jsem ho na kapučínko a on přišel - takže jsme pokecali a bylo to super. Popřála jsem mu k zítřejším narozkám, na závěr proběhlo dlouhé objetí, protože ho zas asi půl roku neuvidím a pak ádios...
Kibic
SONISEK
| 27. 4. 2008 19:21
Ahojííík,zdravím.Aktivita žádná,byla jsem u mami a když jsem přijela,tak jsem nějak padla a asi hodinku spinkala,což se mi nestává,ale asi to tělíčko potřebovalo a taky jdu dneska na noční,tak jsem nabrala trocha spánku až Vy budete pěkně v noci a já budu pracovat.Vůbec se mi tam nechce,ale co můžu dělat.Dneska se nám to očasí opravdu povedlo,snad to chvíli vydrží.
Copak ty naše berušky s tím odletem.Pořád na ně musím myslet.Už aby byli v pořádku doma a písli nám,ať jsme v klidu.
Andre: Jsi opravdu moc Ti to sekne a nevím co Ti na tom tělíčku vadí,nemyslím,že by jsi byla silná.Je pravda,že nikde nejsi vidět úplně,ale i tak si myslím,že není si třeba dělat ze své postavy nějaké velké výčitky.Děkuji za krásný komentář do deníčku.A co fotečky,už jsou všechny?
Tak se mějte krásně moje zlaté Viktorínky a zítra
halooo
Kibic
| 27. 4. 2008 18:53
Kdepak jste všechny? No jo, konečně vylezlo sluníčko, tak si užíváte. Tak co jste dneska prováděly za sportovní aktivity?
Tak honem sem, ať mám co číst.
Ahojky
jandula76
| 27. 4. 2008 14:29
Ahojte všichni, vůbec nic nestíhám, manža zatepluje půdu, všude mám zbytky skelné vaty líta to jak blázen a já za tím s vysavačem, do toho honím Vojtíka, aby mi nelezl kam nemá, no sranda:)))

Takže teprve ted hlasím váhu mám 105.0:(

Takže jen o 0.200g méně, ale schválně vám sem zkopíruju své centimetry :)) Mám tam takové jubilejní číslo:))

Takže :paže...-4cm (dnes -1cm)
prsa...-9cm (dnes -1cm)
pas....-18cm(dnes -1cm)
boky .. -16cm (dnes -1cm)
stehno..-3

To je jubilejních 50cm

Tak už se nedivím, že mi to všechno padá:)

Takže kilička nic moc zato centáky, bomba

Jdu okopávat jahody:)

Všem gratuluju k úbytkům a Suri a Bobíku, už se těším jak budete zpátky:))

Bobíku neboj jsi holka šikovná zvládneš to levou zadní, budou letušáci koukat co to vezou za kočku:))))))

Janiko, super příběh jak z červené knihovny:)
Tak hlavně, že vám to vše vyšlo:)

papapa Jana

p.s. zdravím Dášu a Sonu:)
dobre rano
Kayla
| 27. 4. 2008 10:58
Holky, ja vcera trosku pila a ted je mi tak divne (no po opilecky), dokonce jsem rano nemohla najit kabelku a uz jsem panikarila, ze jsem ji v te hospode nechala. Ale byl to moc fajn vecer.

Lucipajdo, preji hodne sily do uceni. A budu drzet pesti.
Surino , fajn , ze jsi nezapomnela na ten zaves a zkusila jsi ty morske plody?Jinak ja ted brouzdam po netu a hledam nejaky levny (hahaha, dobry vtip) let na par dni do Norska na leto.

Janniko, zajimavy pribeh o tvem vztahu, ale vidim, ze se to vyplatilo a ze jste stastni .

Chtela jsem reagovat jeste na neco ale uz nevim. A jo Andre14, ver nebo never, jsi vazne velka .
Zatim ahoj...
krásné ranko
jannika
| 27. 4. 2008 10:02
tak se ta oslava zvrtla a pali sme tady,mužík byl jak urvaný ze řetězu,ale nasmáli sme se až nás bolely bříška on je takový bavič.Včera sem si ještě pročítala příspěvky a dnes ráno taky a stejně sem to všechno nestila,uf je toho požehnaně
Ani nevím kdo co psal,Bobíku máš krásnou postavu a po dvou dětech bych takhle chtěla taky vypadat,si kočka
Sonišku-koukla sem do tvého deníčku,moc krásný slovíčka si o nás napsala,úplně mě to dojalo Krásný svatební fotky,moc jim to sluší a ty dortíky,mnam
Niko,nebud smutná s chlapama je to někdy těžký ale to samé říkají i oni o nás já se vdávala ve 20 a brala sem si kluka po 1,5leté známosti,dokázali sme si dlouhý hodiny povídat a rozuměli sme si,ale připadalo mi to jako vztah dvou kamarádů,v ***u hrůza a taky sehrál svou roli fakt že sme bydleli u jeho rodičů a on nechtěl jít bydlet třeba do podnájmu,prostě sem chtěla být s ním sama,začali sme stavět další patro na jejich rodinném domě,ale já nebyla vůbec štastná jeho táta byl zlý a na svou ženu pěkně sprostý,jezdila sem domů k mamince brečet že tam nechci být,tak se to táhlo asi 3roky.
Pak k nám do prodejny(pracovala sem ve Znojmě v uzeninách)přijel jednou nový řidič s Kosteleckých uzenin a já jak sem ho uviděla mi bylo jasný že tohohle chlapa v životě hledámzačli sme si psát smsky,mezi tím sme se s manželem tak odcizili,já neměla zájem dál žít někde kde se jen trápím a kde mi u muže jehož sem si vzala pořád něco chybí,mluvili sme o tom ale ta přítažlivost mezi náma nikdy nebyla.Začínal mi nový vztah,byla sem tak štastná ale na druhou stranu neštastná ta situace byla těžká,rodiče se postavili proti mě a táta mi vyhrožoval jestli odejdu od manžela že mi něco udělá,bála sem se a další ch 7měsíců zůstávala u manžela,trápili sme se všichni,na konec manžel přišel a řekl at se rozhodnu bud on nebo ten druhý,vybrala sem si bez váhání ten druhý.
Zbalila sem všechny věci a odstěhovala se,rozvedla a znovu vdala,do dneška nelituju,sme spolu 6let.Mám báječnýho muže a vztah je plný všeho co do něj patří
To sem se rozepsala k tématu vztahy
Budu končit,dáme si oběd a pofrčíme domů,mějte se moc krásně berušky moje papa Janča
Hibiscus
Kibic
| 27. 4. 2008 09:46
Ahoj Ladi, do tý naší tabulky mi přece jenom napiš tu šestku. Už dva dny mám dokonce přes šedesát. Takže si tu pětku nezasloužím. Ale začnu se zase trošku víc snažit, abys mi moc neutekla. Je pravda, že jsme na tom obdobně, asi ze všech děvčat nejblíž. A kolik chceš shodit ještě ty? Nevím, jestli 5 kg není moc velká troufalost. Ale zapla bych tu moji sukni, co si tu ještě schovávám.
Od příštího týdne (do středy marodím) přidávám k mým aktivitám kolo, brusle a běh. Tak doufám, že se ta váha snad ještě trošinku hne. Už se na ten pohyb venku těším .
A dneska už je sluníčko. Jupíííí

Děvčata, přeji všem krásnou a pohodovou neděli a cestovatelkám šťastnou cestu.
Holky
Surina
| 27. 4. 2008 09:26
Jste fakt zlatíčka, že na nás tak myslíte. Já už jsem trochu nervózní, ještě jdu zamotat ten snowboard do toho závěsu a večer vám tu ještě hodím fotku
Jinak včera večeře boží. Měli jsme šest chodů, ale takové ty miniporcičky naprostředku talíře. Ale fakt výborné. Byla to luxusní restaurace jak v Pretty woman - několik vidliček, ke každému chodu jiný typ vína, ubrousek na klín. Tak to byl takový poslední můj hříšek a od teď budu hodná a budu jen hubnout.
Mějte se krásně viktorky já se ozvu co nejdříve to bude možné. Papapa
váha do tabulky
lucipajda
| 27. 4. 2008 09:02
Ahoj holky, teď jsem tu celý týden nebyla ani jednou, dodkončovala jsem bakalářku, takže jsem pořád jen psala a psala. Ale v pátek už jsem jí konečně odevzdala, sice to neznamená konec se školou, za 5 týdnů mám totiž státnice, ale ulevilo se mi.
Snad během dneška přelouskám co se mi nastřádalo.
Jinak váha do tabulky je 57 kg.
Surince a bobikovi
Zanetka
| 27. 4. 2008 08:59
berušky přeji šťastný let a ať už vás tady zase brzy máme na Viktorkách.... bobiku neboj, jsi šikulka, to zvládneš levou zadní... budeme na vás moc myslet...pááá

a všem ostatním přeji krásnou neděli ... my dnes asi pojedeme na procházku do ostravské zoo ... pokud se nezmění počasí a bude hezky svítit oskárek, tak jako teď.
Tak zítra!
bobik
| 27. 4. 2008 03:45
Pročítám tu příspěvky a úplně mi tečou slzy. Jste tak hodné, že na nás ze Suri tolik myslíte. Mě už taky pracují nervíky na plné obrátky. Začíná mě popadat panika , jestli to s těmi dětmi sama zvládnu. Tak se musím pořád uklidňovat , že do Milána to máme tahem a Itálie už není konec světa. Od tam se prostě už nějak dostaneme, kdyby nám to nedej bože ulítlo nebo jsme se ztratili.

No vidíte ješti si musím nabít mobil, abych byla na spojení. Bez toho by to tedy byla tragédie. Tak se tu kočičky mějte a nejdříve v úterý zase na napsanou .

Chtěla jsem ještě reagovat na nějaké příspěvky, ale dočista se mi všechny vykouřili z hlavy. No nic já jdu balit. Pááááááááááááááá
ahojte
Rendulina
| 27. 4. 2008 02:12
jsem tu jen na skok nez zapadnu do hajan. Sonisku diky za fotecky myslim ze dosly vsechny. zitra to jeste prelitnu a dam ti vedet kdyby nahoudou nejaka chybela

jinak se pridavam do rad tech co momentalne nemaji zadnou drahou polovicku...

jo a Andre14 na tech fotkach ti to mooooooc slusi, proste pekna

tak brou brou berusky. zase zitra
ahojky viktorky
jannika
| 26. 4. 2008 22:23
berušky moje,moc se mi po vás stýskádnes jsme s manžílkem u jeho rodičů na oslavě a tak sem šupla na PC pročetla sem zpětně asi 20stránek,víc nestíhám,ale dočtu je až nám vrátí snad opravený PC
Chci přivítat nové viktorky které se rozhodly s námi bojovat s nadbytečnými kilečky
Bobíku a Suri přeji štastný let
Jinak jak sem už psala mě do tabulky váhu 66nevážila sem se,tak příště.Jinak všem vám holky gratuluju k úbytkůmste šikulky.
Tak vás zase opouštím,ale myslím na vás všechny.Mějte se krásně papa
Andre
Hibiscus
| 26. 4. 2008 18:02
Opět krásná fotky jsi kus!
Surinka a Bobík
Hibiscus
| 26. 4. 2008 18:01
Holky tak už máte sbaleno, doufám, že cesta proběhne v pořádku a my vás budeme moci přivítat s naši rodné vlasti. Určitě se na vás těší spoustu znamých. Přeji šťastný let!!!
Ptak
Hibiscus
| 26. 4. 2008 17:47
Vítám tě mezi námi, myslím si z vlastní zkušenosti, že když kojíš a
napřeháníš to s jídlem, důležitější je hodně pít, ať se ti tvoří
mlíčko, tak budeš hubnout. Přidej k tomu nějaké posilování, aby se
bříško stahovalo a uvidíš že to pujde. Určitě s nějakým drastickým
cvičením nezačínej. Zdravé papání a půjde to jistě. Držím ti palečky.
Laďka
Andre
Surina
| 26. 4. 2008 17:19
Jsi fakt . Ta fotka z weena je super.
K diskusi na téma tetování: Já mám jedno taky. Takové malé, na pravé lopatce. Už pět let. Ani nevím, že ho tam mám, takže je to fajn. Vlastně jde vidět jen u vody a nebo si někdy vezmu tričko ve kterém jde vidět. Když jsem řešila, jestli do toho mám jít. Tak na mamčiny argumenty, že už budu stará, tak to bude vypadat trapně jí táta řekl, že až já budu stará, tak moje celá generace bude mít tetování a nebude to divné, protože v mém věku má tetování spooooooooustu lidí. Domašovando, to na pět nebo sedm let má několik mých známých a nikomu z nich to nevymizelo úplně. Zůstane tam takový nevzhledný namodralý flek, většina lidí si to pak stejně nechá přetetovat na to trvalé... Takže můj názor. Když tetování tak jedině natrvalo.
ahojky zlatička.
Lilimi
| 26. 4. 2008 16:57
TAk mám přitele ny víkend doma. je to balada, ale zitra musí zpatky do nemocnice což je mnohem horší když mi ho vratili a zas mi ho vemou. škoda že mám ke všemu pracovní neděli tak s ním nebudu. no to je pech.

Ke kérkám já mám už asi tři roky vybraneho motylka s ornamenty na křidlech. chci si ho nechat vytetovat až zhubnu celých 25 kg tak pak do toho pujdu aspon mám motivaci a kdyz to preziju tak bych pak chtěla na kotník...jinak moooc hezká kerka
no právě já
domasovanda
| 26. 4. 2008 15:43
sme přesedlala z too ostnatého drátu na znaky,protože jsou menší a taky bych to chtěla z Henny,ale z té na 7roků,nebo na jak dlouho to je,protože až budu stárá 60letá babča,tak jak budu s kérkou vypadat
diky moc
Andre14
| 26. 4. 2008 15:34
za pochvalu. Tu kerku mam uz asi 8 let. Znmena to tygr (rok 1074). Jeste se mi libi male kerky ze zadu na krku. Tak si uzij navstevu.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
26. 6. 2025 16:42
14575
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Magda
26. 6. 2025 20:54