Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)
DiskuzePřidat názor
marod :o(
Lili6
| 28. 4. 2008 08:05
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

a já budu pracovat.Vůbec se mi tam nechce,ale co můžu dělat.Dneska se nám to očasí opravdu povedlo,snad to chvíli vydrží.
No jo, konečně vylezlo sluníčko, tak si užíváte. Tak co jste dneska prováděly za sportovní aktivity?

já se vdávala ve 20 a brala sem si kluka po 1,5leté známosti,dokázali sme si dlouhý hodiny povídat a rozuměli sme si,ale připadalo mi to jako vztah dvou kamarádů,v ***u hrůza a taky sehrál svou roli fakt že sme bydleli u jeho rodičů a on nechtěl jít bydlet třeba do podnájmu,prostě sem chtěla být s ním sama,začali sme stavět další patro na jejich rodinném domě,ale já nebyla vůbec štastná jeho táta byl zlý a na svou ženu pěkně sprostý,jezdila sem domů k mamince brečet že tam nechci být,tak se to táhlo asi 3roky.
začli sme si psát smsky,mezi tím sme se s manželem tak odcizili,já neměla zájem dál žít někde kde se jen trápím a kde mi u muže jehož sem si vzala pořád něco chybí,mluvili sme o tom ale ta přítažlivost mezi náma nikdy nebyla.Začínal mi nový vztah,byla sem tak štastná ale na druhou stranu neštastná ta situace byla těžká,rodiče se postavili proti mě a táta mi vyhrožoval jestli odejdu od manžela že mi něco udělá,bála sem se a další ch 7měsíců zůstávala u manžela,trápili sme se všichni,na konec manžel přišel a řekl at se rozhodnu bud on nebo ten druhý,vybrala sem si bez váhání ten druhý.
Takže si tu pětku nezasloužím.
Ale začnu se zase trošku víc snažit, abys mi moc neutekla. Je pravda, že jsme na tom obdobně, asi ze všech děvčat nejblíž. A kolik chceš shodit ještě ty? Nevím, jestli 5 kg není moc velká troufalost. Ale zapla bych tu moji sukni, co si tu ještě schovávám.
weena je super.