Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

bobik - Surina
SONISEK
| 25. 4. 2008 19:23
...čka moje,přeji Vám šťastný návrat domů,dávejte na sebe a dětičky pozor....
Kdyby se Vám letadlo někam zatoulalo tak dejte vědět,pošlu pro Vás soukromé

i s posádkou

ŠŤASTNOU CESTU
Holky
domasovanda
| 25. 4. 2008 19:20
já mám takovou radost,dneska tady byla kámoška,ona teď takyhodně zhubla a z velikosti 48,má 40,ale nedávno si koupila nové oblečení neco 42 a trička 44,tak my je dovezla a já to všechno obleču a ještě je mi to trochu volné,takže já mám z velikosti 48 velikost 42 pro mě je to tak velkej úspěch,že jak nepiju tak se asi dneska opiju .Tak se moje zlatíčka mějte a zítra papa(teda já sem stejně ještě dneska večer kouknu-jste moje velká droga!!!!!!!!
?
Stefani
| 25. 4. 2008 19:09
Ahoj děvčátka omlouvám se,že jsem tady dlouho nebyla.Jinak moje dnešní váha je 59.6 kg Nejsem stoprocentne stastna,ale prozatím mi to stačí.Už se snažim dodržovat zdravé jídlo,ale už to není tak drastické.A co vy jak se máte?
nika2411
SONISEK
| 25. 4. 2008 18:59
Holčičko moje adoptivní,moc Ti gratuluji k úspěšným zkouškám... jsi moje šikulkaaaa
Andre14
SONISEK
| 25. 4. 2008 18:27
Tak to je stále málo,ještě Ti chybí jeden,ale nevím,jaké Ti přišli,ráda bych poslala zbytek,ale nevím,který...V tom posledním by jsou Rendulina,Sonisek,Romča atd.Písni,napravíme to.pa
Ahoj holky!
Andre14
| 25. 4. 2008 17:45
Ja si asi budu muset vzit v praci par dni volna, at to ztihnu vsechno precist. Vcera sem nemela cas sem mrknout a uz je ut novych 17 stranek. Ale ja to zvladnu. Stacila sem zatim v rychlosti vycist, ze Surinka uz ma po zkousce. Mooooc Ti gratuluju .

Sonisku, ty fotky mi dosly. 2 maily. Tak sem si to povkladala uz do albumu. Moc Ti dekuju a musim rict, ze vypadate vsechny super. Ale musim se naucit Vas rozeznat.
Moc se omlouvam, za dnesni vahu, protoze sem rano zaspala do prace, tak sem ani nespoustela PC. Ale zitra to napravim. Moc velka slava to asi nebude, ale stejne to s Vama zvladam lip. Tak zatim papa a ja jdu makat. Jeste sem chtela odpovedet na pripominku jedne Viktorky - nevim, jestli si dobre pamatuju- asi Veroniky. Ja mam ze sebe takove komplexy, ze se vetsinou nefotim cela. Proste se mi nechce pak na sebe divat. Ale zkusim se prohrabat fotkama a mozna najdu nejakou, kde je me trochu vic, nez jenom po krk. Tak zatim ahoj .
ahoj holky
Kayla
| 25. 4. 2008 17:40
k tem statnicim (myslim, ze to psala Kibic). Kdyz jsem odstatnicovala, tak si pamatuju, ze jsem si chtela precist noviny, A tak si tak sedim, koukam do novim a najednou si uvedomim, ze je nectu. Ja se je ucim. Trvalo mi skoro tri tydny se toho uciciho navyku zbavit, tak jsem byla zblbla. Ale jo, zbavila jsem se ho uspesne

Jinak jste me nalakaly na ten pomaly hrnec, ale musim se priznat, ze jsem o nem sice slysela, ale v ppodstate nevim co to je. Tak si jdu pohledat na netu.

Jo a vaha, 64,5...takze to jde pomalu dolu . Pod 65 jsem nebyla uz pekne dlouho.

Ja jsem tak rada, ze je patek . Zatim ahoj.
huráááá
Kibic
| 25. 4. 2008 17:12
Mám velikánskou radost. Dneska mi váha ukázala na začátku 5. Mám stejně jako Hibiscus = 59,9. Ale, protože vím, jak se ta váha dokáže houpat, tak mi, prosím, napiš 60. Bude se ti to i líp počítat. Je to sice jenom půl kilčo od posledka, ale alespoň něco.

Taky jsem zjistila, že jsem si už svůj závazek ze začátku ledna splnila. Chtěla jsem shodit 8 kg a ty dole jsou. Je to super. Taky jsem už probírala šatník a obleču věci, které jsem chtěla dávno vyhodit. Jsem ráda, že jsem to neudělala. Ještě tu ale pár kousků mám, takže budu s vámi ještě pokračovat. Nevím, o kolik to ještě půjde, ale už to nemusím tak lámat přes koleno. Hlavní je, nepřibrat to zpátky. Samozřejmě, že u zdravého stravování a pohybu zůstanu.

Děvčatům, co dělaly zkoušky, moc gratuluji. Ještě si pamatuji, jaký to byl slastný pocit po každé zkoušce a hlavně po státnicích. Končila jsem teprve loni v květnu, chodila po Praze a usmívala se. Připadala jsem si jako blázen, ale bylo mi fajn. Tak si to užívejte.
váha
Aklunajka
| 25. 4. 2008 17:03
Ahoj sluníčka.. Tak taky hlásím svou váhu - jsem trošku zklamaná (vyndala jsem z krabice novou digitální a vůbec se mi nelíbí váží asi dobře...) no takže mám 53,7...
Ale na to, že jsem dneska měla jenom lupínky s mlíkem a nízkotučný jogurt se mi to vůbec nelíbía na oběd jsem taky moc neměla a to mám špagetky s vajíčkama tááák moc ráda
Ahojky Holky
Blanch
| 25. 4. 2008 16:46
Dneska bylo a je krásně, byla jsem shánět kostým, ale nic je to fakt hrůza, buď je mi velký nebo malý nebo se nehodí na státnice nebo je drahý až hrůza! Ale dnska mě potěšili, volali mi že jsem postoupila do dalšího kola na Trainee, jupííí. No a váhu nahlásím až v pondělí, to se zvážím doma, tam je to přesnější! Ale je to teď se mnou hrůza, nemám moc čas dobře papkat a cvičit, ale příští týden se snad polepším! Teď půjdu uklízet, tak snad něco vypotím
ach jooo
SONISEK
| 25. 4. 2008 16:22
tak hlásím 79kg,to je o deko více než minule,ale i jsem to čekala,to ležení při té nemoci a sem tam i nějaký ten hříšek,to udělalalo své.Cvičení zatím také žádné,stále mě ještě trápí ta rýmička.Nějak se z toho tělíčko pořád nechce vzpamatovat.Ale hlavně,že to to nejsou kila nahoru.Tak snad do příštího vážení se to zase pohne dolů.
po pořádku
bobik
| 25. 4. 2008 15:46
Jeden den nám tu nejel internet a já se tím nemohu prokousat. Vzala jsem to zpětně , ale už teď si nepamatuji kdo co psal. Tak mi to zlatíčka promiňte .

Tak že chci pogratulovat Niki a Surince k úspěšně složeným zkouškám . A taky vás děvčata moooc obdivuji. Já si pořád říkám, že bych se měla více pustit do té angličtiny, ale to si jdu raději zacvičit. Jsem hrozně lenošná prohánět ty mozkové buňky. Potřebovala bych nad sebou jako Verunka u toho hubnutí bič . Tak budu muset asi do nějaké té jazykovky, jinak samouk ze mě asi nebude.

Všem vám děvčata taky děkuji za přání těm mým chlapcům k svátku, ale večer se nám sem nastěhoval tátův šéf, tak bylo po oslavě . Přišel se k nám napíchnout na ten internet. Tak mě zase odstřihli. Ach jo.

Jinak Surinko už to máme skoro za pár , že . My dneska skákneme na letiště potvrdit let a ještě se zajedeme vykoupánkovat k moři a pak už hupneme do letadla a tradááááááá domů .

Taky hlásím svoji váhu. Mám 63 kg. Teď mám jen největší hrůzu z toho, abych si to až přiletíme domů dokázala udržet. Tolik lákadel jako doma tady totiž nemáme .

Petrsan i já děkuji s ostatními za přínosné informace ohledně výživy, ale jen chvilkami je to na mě prostě už moc vědecké. A já se chci taky věnovat jiným věcem a ne jenom jídlu. Tak mi to prosím tě odpusť a nezanevři na mě, ju? Taky jsem si tě představovala asi jako trošku sportovnější typ, ale moc ti to sluší.

A ještě posílám velkého hubana Sonískovi, Domašovandičce a Jandulce.

Jo a taky držím pěstičky Bibince, ať to s dcerkou všechno dobře dopadne. Když si naše malá v roce a půl zlomila sehenní kost, tak ji museli při sádrování dát do narkozy, trpěla jsem za ni jako čert. Hlavně proto, že jsme ji neuhlídali a ona nám spadla z poschoďovky. Byla jsem tak plná výčitek , že jsem ta nejhorší matka na světě.
Tak se Bibinko drž, všechny na tebe a malou myslíme .
ahoj Petrasan
Rendulina
| 25. 4. 2008 13:54
ja jenom tak v rychlovce k tomu pomalymu hrnci. ja jsem ho pouzivala nekolik let a je skvelej sice jsem si ho s sebou do anglie neprivezla ale cim dal tim vic nad tim premyslim. je skvely hlavne na maso jelikoz se pekne udela a nemas z nej nikdy tvrdou flakotu. ja totiz nesnasim maso kdyz ho musim jeste dalsi dva dny prezvykavat, to si ho radsi nedam. taky sem v tom hrnci nepouzivala zadny tuk. napr. kdyz se dela gulas tak se cibulka nejdriv zpeni, v hrnci je to tak ze tam vsechno nahazis, vecer prijdes domu a koukas jak buk nebot tak dobrou mnamku jsi jeste nemela. fakt muzu jen a jen doporucit. tak si rikam ze mi ho braska bude muset pristi tyden privest az pojede domu. navic se tim zkrati veskery vareni a zeleninku si k tomu muzete udelat v pare nebo jak ji mate rady. proste super vec.

jooooo dodatecne gratulace vsem oslavencum
ahooooooj
Rendulina
| 25. 4. 2008 12:47
ahoj holky, ja jsem tady akorat nestiham. v praci jsem organizovala mega banket a tak jsem posledni tri tydny akorat v praci v praci a pro zmenu zase v praci. ted jsem sem nakoukla a vypada to ze si budu muset dovcu abych to vsechno doprecetla jinak bobiku, kup si poradnej slamak at nam tu nevykladas neco o neexistujicich stehynkach a brisku. holka ty uz blbnes vid? vzdyt si lusk k nakousnuti

zdravim vsechny novacky, kteri uz samozrejme novacky nejsou a patri do tymu

vsem kteri jeste marodi preji brzke uzdraveni a tem co hubnou a nasly novi satnik placam ploutvema

tak ja jdu zase makat a vikend evidentne padne na procteni vsech prispevku. papa kocky
váha
heladoma
| 25. 4. 2008 12:35
Tak tedy tentokrát žádný úbytek mám stále 68 . Jdu přelouskat asi deset stránek, než se Lukášek zbudí ať mám přehled co je nového. Zatím ahojky
Váha
Anny
| 25. 4. 2008 11:34
Přeji krásný den,i když u nás na severu pěkně od rána prší..Tak jsem ráno hupla na váhu a mám 73,3kgJupí,jde to dolu .

Niky,hormony jsou děs.Já už asi 8 let beru léky na štítnou žlázu.Když jsem byla v letech kolem dvacítky,také jsem se mohla cpát,čím jsem chtěla.A ta váha večer,je vždy větší než ráno.V noci při spinkání se také spaluje,tak pokud se člověk na noc nenacpe k prasknutí,musí mít ráno mnohem míň.

My máme dnes br.kaši a rybu pečenou v troubě.Zítra udělám tu polévku s oves. vločkami a koupila jsem červenou bio čočku,tak něco vymyslím a nebo jsme dlouho neměli čínu ze sojového masa s rýží.Až budu doma,pošlu vám receptík na placičky z oves.vloček.Je to ňamka a dokonce zdravá.

Neboj,ta operace dopadne dobře.To si ani neumíte představit,jak já jsem se před rokem a půl bála,když jsem šla s tou štítnou ž.To byly nervy,to šly kilča dolu.Já měla tak staženej žaludek,že ani to sládké jsem nejedla.No a dnes mi ani ta jizva neni skoro vidět.Laparoskopie je už dnes určitě běžnou věcí,to bude dobrý,uvidíš.Ale také znám ten pocit,když vám jde dítě na nějaký zákrok.Marek dost často marodil se zánětama st.ucha a musel jít na zavedení stipul(to jsou takové tubičky).Já jsem tenkrát brečela na pokoji a raději bych tam šla místo něho a on se po operaci probudil,byl v pohodě a ani ho nic nebolelo.Napiš jak to dopadlo.

Já už musím končit,zase už píšu román.Tak papa,asi zítra se ozvu.
to se dějou divy
nika2411
| 25. 4. 2008 11:23
Holky já to už vážně nechápu. Teď jsem hupsla na váhu a mám 51,9 kg. Já snad od mojého chytla tu střevní chřipajzňu, tak furt pendluju mezi záchodem a PC
váha
veronikav
| 25. 4. 2008 10:38
Jen v rychlosti... váha 77,7
Váha
domasovanda
| 25. 4. 2008 08:30
TAk můj dnešní úbytek je 1.5kg .Holky já mám takovou radost,že mě to tak pěkně pořád jde a je to hlavně vaší podporou!Děkuji moc moc moc
Niko a Suri
domasovanda
| 25. 4. 2008 08:27
gratuliji k úspěchům ve škole,jste jedničky já věděla,že to zvládnete.
hormony
nika2411
| 25. 4. 2008 08:22
Holky myslíte, že ta moje váha může být způsobená i tím, že už se skoro rok láduju hormonama? Já už bych je nejradši vysadila, ale doktorka říkala, ať je beru dál, dokuď se mi pořádně nevyživí děložní sliznice. Vím , že jak jsem vysadila antikoncepci, tak jsem zhruba 3 kg dala dolů. A to jsem si jedla co jsem chtěla. Šlo to samo.
váha
nika2411
| 25. 4. 2008 08:18
Zdravím holky, dneska to vypadá na sluníčkový den. A já mám tolik práce - místo toho bych radši vyrazila někam ven, do přírody. Moje dnešní váha 52,4 - t (ještě včera to bylo 52,9 - jsem z toho fakt blbá, mě to skáče po půl kilách až kilách denně).Takže zase jako vždy vážím víc, už mě to neba. Asi jsem začala víc jíst. U mě to není žádných 5 ani 6 tis. KJ, když se hlídám tak jsem tak na 6500 a když ne tak klidně 7500, ale cvičím - takže aspoň něco. Jsem ostuda. Vím, že nějak nepotřebuju hubnout. Chci se sakriš jen zpevnit, ale ty boky nechcou jít dolů....
váha
Zanetka
| 25. 4. 2008 08:06
ahojky berušky... tak hlásím svou dnešní váhu... je to 64,5 kg ... mám sice kilečko dolů a jsem moc ráda, ale nějak mi ta váha pořád skáče nahoru dolů.. tak snad si to udržím ... jinak s tím hubnutím po třicítce, to je bohužel tvrdá pravda... taky mi to šlo vždy tak nějak samo a snadněji ... a teď je to pořádná makačka něco sundat... no hold to dá víc práce, ale když člověk chce a dělá pro to něco, tak toho dosáhne...

hibiscus... jsi šikulka... taky se moc těším až mi váha nebude ukazovat první šestku ... se asi štěstím ožeru .. nééé to měl být jen žert... vůbec nepiju... a když tak jen při nějaké oslavě si děláme mojito .. ale to už teď nemůžu, to je kalorická bomba.

Surince a Niky moc blahopřeju... jste holky fakt dobré

bibinko... soucítím s tebou... to musí být hrozné, když se jedná o vlastní děti ... držím mooooc palečky ať vše dobře dopadne...

Bobičku... tu vločkovou polévku jsem už uvařila, mě teda opravdu chutná a doufám, že bude i dětem.

Děvčátka napište všechny co máte dnes k obědu.... bude to inspirace pro ostatní ... já dneska dělám krůtí masíčko s dušenou mrkví... nezahušťuji ... to máme s holkama moc rády... akorát náš tatínek ofrňuje nos... tak pro něj mám vuřtguláš nezdravej .

Taky vám všem přeji krásný sluníčkový víkend ... a bobikovi a Surince... šťastnou cestu k nám domůůůůůůů berušky !!!!!!!!!!!! a bez cestovní horečky.
váženi
ilona
| 25. 4. 2008 08:05
Ahoj holky! Tak já k dnešnímu dni hlásím váhu 66,6kg Už to jde pomalej,ale jde!Už se moc těším,až za tou šestkou bude nula.Ale to se jěště načekám.Tady je krásně,ale hlásí déšt,tak sem zvědavá.Necvičila sem už ani nepamatuju.Nemůžu se dokopat.Tak se zatím mějte pa pa.
zdravím berušky
Lilimi
| 25. 4. 2008 07:33
ahojky holky moje, vím že jsem teď vubec nic nepišu jenže opravdu teď není čas, buď jsem v praci nebo u přitele v nemocnici, stale pořad niv nevěi a nechavaji ci ho tam. vubec nemám poneti kdy mi ho vratitak je mi pěkně smutno. doma se mně nikdo nezastane a ta jeho segra je na mně pěkně protivná. no ale snažím se držet už kvuli němu. moc ho laskuju...jinak ted k vaze, ani nemám nejak čas jíst. TAkže vaha 85,8 no aspon v necem mne to potěšítak ahoj a at jsme do leta takovehle kočky
Váha
bibinka
| 25. 4. 2008 06:57
Ahojky hlásím váhu 66,2kg jde to pomalinku dolů ale myslím že to bude jen těma nervyčkama jak jsem psala dcera má dnes tu operaci tak jsem jak natrní.Tak se mějte hezky a přeji všem další kila při dnešním vážení dolů pa pa BIBINKA
Petrasan
Hibiscus
| 25. 4. 2008 06:28
Tak já tady patří za nejstarší ročník tak se můžu zodpovědě vyjádřit k hubnutí ve starším věku. Jak jsem tu již psala do 17 jsem měla 49 kg a to jsem baštila hodně a všechno, v pobertě jsem dokonce v noci vstávala a musela se najíst, protože jsem měla hlad.
Pak když pominu 2 těhotenství, kdy jsem nabrala 15 a po druhé dokonce 20 kg(a malý se narodil 5 týdnu dříve s váhou 2,5kg) se mi podařilo dlouhým kojením a cvičením vždy zhubnout na 52-53kg a tuto váhu jsem si udržela až do 40 let. Jasně, že jsem občas měla 2-3 kg více, ale šlo to shodit. Pak jsem vyměnila práci, mám méně pohybu, sedím na zadku 8 hodin a hned se to plíživou cestou vyšplnalo až na letošních 69 kg. A to jsem cvičila 2x týdně. Ale myslím, že je důležitější změna stravy. Já se stravovala tady v jídelně, kde vaří pořád nějaké neidentifikované omáčky, podle mně do toho perou škrob, pak jsem už nic nejedla a když jsem se dostala domů v 5 hodin, tak bych sežrala vola. Ještě jako omluvu jsem si vždycky řekla -co chceš už ti táhne na padesát, možná se blíží i klimakterium bla,bla,bla. (upozorňuji, že menzes mám stále co 28 dní, takže tím to asi nebude).Rozhodně je pravda, že to jdem hůř a už se budu muset stále hlídat, ale jsem důkazem že to jde! K dnešnímu váha ukázala 59,9! Překročila jsem tu hnusnou 6
nikky
jandula76
| 24. 4. 2008 23:16
VÁŽENÍ JE ZÍTRA:))))))

Já jen abys věděla, ale jinak ti moooooc gratuluji a ted můžu v klidu spinkat, když už vím jak to dopadlo:))

Šikulky chytrý tady máme:)

papapa a dobrou Jana
jo a tukozkoutska polivka
Kayla
| 24. 4. 2008 23:13
ne. Ja jsem ji v puberte taky zkusila, ale jedla jsem ji asi jen tri dny, metabolismus rozvraceny na tydny, jo-jo efekt. Docela des. Ja jsem tehdy netusila, ze to naseka takovou paseku.

Niko, super, mas to za sebou. Gratuluju. Jste obe se Surinou sikovne. To jo, ja jsem tak rada, ze uz nemusim studovat. Bavilo me to, ale ty nervy!
Taky preju hodne sily do dalsiho uceni.To zvladnes.
Ted pekne spocivej.

Ahojky
gratuluji
Kayla
| 24. 4. 2008 23:06
Surino. To je pocit, ze jo?Zaslouzis poradny odpocinek a . No nebo radeji ne, at to nedopadne jako minule
,
Anny, to mas fajn kluka, muj bracha (ja deti jeste nemam, tak vse vzdycky prevedu na chudaka brachu )si sam nenamaze ani rohlik . Ted navic docela pribral a nejak ztratil chut do zivota (no nedivim se mu, mel opravdu strasne spatny rok).

Jinak Bibinko, to neva, ze se sem tak casto nedostanes. Hlavne at vsechno dobre dopadne.

Vsechny zdravim.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
26. 6. 2025 16:42
14575
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Magda