Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)
DiskuzePřidat názor
:o)
Lili6
| 14. 4. 2008 20:13
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

. Ani nevíte jak už se těším domů Viktorky moje. Včera jsem už na internetu u Starkla koukala na kytičky, které si zasázím do truhlíčků. Nemůžu se dočkat
.
. No, tak aspon pred tyden dozenu resty
chjo... to počasí! Aprílové no
dělá si z nás dobrý den.
nemůžu se dočkat léta! Koukej se brzy uzdravit, poslední dobou to tu všechno marodí, začínám mít strach, abych taky nepodlehla, tak dávám do čajíků med a citron preventivně. 

.Kostky povar asi 20 minut v osolene vode,nebo ja nekdy pridam kureci bujon.Pak poradne vymackat vodu.Pokracuje se jako recept na cinu.Ja osmahnu na oliv.oleji hodne cibule do zlatova,pridam soju,okorenim co me napadne a co se hodi na cinu a hlavne pridam dost sojove omacky.Zeleninu pridam na konec:porek,cervenou kapii,kukurici,nekdy fazolky,zampiony atd.No proste kdo co ma rad.Namka je to s ryzi,ale i s testovinama se to da.Jinak muzes udelat i zeleninovy salat,treba z ledoveho salatu a tam povarene sojove masicko,muzes pridat.Je chutnejsi ho na cibulce osmahnout a take pridat sojovku.Ta tomu da smrncovni chut.
Tak jsem rada,ze je ta kupovana susena dobroucka.Tu opravdu nebudu mit problem pit.Mozna si nekdy koupim i tu bez prichute.
. Tak papa moje viktorky, ještě se ozvu. A šup sem s tím receptíkem.....