Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

:o)
Lili6
| 14. 4. 2008 20:13

Tak to jsi mě dostala Domasovando s tím obrázkem jak se ti to nevložilo prve, tak je to napínavé, jsem si říkala co to může být a on KUK!

Jé tak to je dneska inversně koukám - ty taková vzorňačka a jednou si smlsneš a já věčná hřešitelka a zrovinka dneska mam po dloooouhé době den absolutně bez hříšku Tak to jsi si to určitě spapala za mě Ale ty si to můžeš dovolit, tak krásně Ti to jde dolů, pěkně kilo za kilem, inspirativní

Tak dneska mam ze sebe opravdu radost Doufám že to takhle krásně vydržím celý týden

Od zítra do čtvrtka budem u přítele doma a tam je to vždycky kritický. Polevuju v pravidelnosti jídel, protože pak papám sama v ty své hodiny. Taky se nechám zlákat k uzobávání mimo jídla, jím hlouposti a hlavně večer
Ale tentokrát to tak nebude budu k sobě (a bohužel i miláčkovi) tvrdá, nedám si ani ten nejmenší ždibínek nějakého mlsku! Chci na sebe být v neděli hrdá, že se mi to povedlo celý týden vydržet.

Mimoto si s sebou beru práci, takže budou celé dny sedací doufám že alespoň na procházku to vyjde. Ale aspoň si svalíky odpočinou, dávala jsem jim teď zabrat.

Takže se k vám zase tři dny nedostanu, nebo jen na skok To bude pecka než přečtu všechny příspěvky zpětně pak

Tak se kočinky zatím mějte a držte se!
:-(((((
domasovanda
| 14. 4. 2008 19:15
Hóóóólky já dneska hřešila,snědla jsem jedno tofife(jako myslím jeden bonbón)a odpoledne si malá koupila v obchodě"lentilky"teda aspoň si to myslela,ale byly to rozinky v čokoládě,no a kdo si myslíte,že je snědl?Ano máte pravdu já,mám na sebe vstek,ale asi je to tím jak mě bolelo v krku a nemohla jíst,tak to teď asi doháním.Ale zítra se budu držet,fakt slybuji
aha
domasovanda
| 14. 4. 2008 19:10
ono se mě neukázalo,tak je v příloze
sluníčko
domasovanda
| 14. 4. 2008 19:07
Pro ty kdo si myslí,že už sluníčko navyjde

chichichi to je dobrý
Ahoj holky
Surina
| 14. 4. 2008 18:51
Tak vás při pondělku zdravím. Vidím, že mnoho z vás zkolil bacil. Snad se z toho rychle dostanete. Verčo, nevím z čeho ti to očko slzí, ale kdyby to byla alergie, tak mi nejvíce pomáhají kapky spersallerg. Mám teď poslední týden taky problémy.. Všechno začíná pučit a kvést, takže mi taky teče z nosu a z očí, ale není to tak hrozné.
Dnes jsem byla na konzultaci ohledně té mojí práce a je to děs. Musím pořádně máknout. Chci to mít do čtvrtku hotové.
V jídle se mi jakž takž daří... Večer jdu do posilovny. Holky, já mám tak děsnou kondičku. Doma chodím pravidelně na aerobic, tak to není tak hrozné, ale teď jak jsem z toho vypadla, tak mám problém vyjet kopec na kole... Rychle se zadýchávám a jsem vždy rudá jak rak a spocená i na ř... Musím makat, ať je to do léta lepší!
Hubnutí zdar kočeny. Papa
Optimismus
bobik
| 14. 4. 2008 18:19
Zanetko tvůj optimismus a odhodlání mě trošku vzpružil. To je bezva, že je pro tebe svět zase růžový.
Já tady slzím u počítače. Je to sice lepší než včera, ale pořád nic moc. Jsem na tom jako Niki. Ale mě ty oči slzí kvůli té pitomé rýmě. Mám to tak vždycky. Tak snad to rychle přejde a já budu zase fit.

Zítra jdeme zaplatit letenky na toho 27., tak abych se do té doby ještě i vykoupala a sluníčkovala, abych nevybledla . Ani nevíte jak už se těším domů Viktorky moje. Včera jsem už na internetu u Starkla koukala na kytičky, které si zasázím do truhlíčků. Nemůžu se dočkat .

Miluji tu naši zahrádku a kytičky.

Lili jak tu psala Petrsan, tak přesně ty cviky jsou na té 5 DVD od Vaška - cris cros na břicho je opravdu bezva. A jsou tam i další. Třeba dělat sklapovačky s pokrčenými koleny nebo naopak s nataženýma nohama a pak u toho střídavě zvedat jednu a druhou nohu. Prostě se mi to dvd líbí a vřele doporučuji. Už se těším i na další, které jsem dala za úkol mi koupit kamarádce .

Heladomko budu na tebe taky myslet. Snad už tě pan doktor nebude trápit.
A ten tvůj andílek je opravdu krásný.
Zrovna dnes jsem řešila s našim tátou, jak nám ty děti rostou. Z miminek jsou už velcí šikulíci. Malé budou v srpnu tři. Na jednu stranu jsem ráda, pač je s nimi lepší domluva, ale na druhou stranu je mi líto, že už z nich nikdy miminka nebudou. Ty heboučký , muchlací.

Tak já pádím něco vytvořit k obědu a mrknu sem ještě večer. Tak pište.

Jinak Sonisku ta naše slezina by byla moc fajn. Až nadejde čas, mohli bychom to pojmout třeba jako týdenní odpočinek od rodin ( nebo jen víkendový) a domluvit to třeba na léto v nějakém kempu a u toho vyrážet za sportem. Plavat, jezdit na kolech a tak. To by bylo super ne?
A přitom se všechny osobně poznali. Mě by se to mooooc líbilo. Trošku utéct z té domácí rutiny.
berusky
Zanetka
| 14. 4. 2008 18:02
teda vás je ale nemocných... přišlo jaro a vás to nějak vzalo.... přeji vám hodně rychlé uzdravení...
heladoma... budu držet palečky, ať je nožička v pořádku a hlavně ať tě nějak netrápí, aby tě to nebolelo...a ten tvůj drobeček je krásný...
veronika... Verunko no vidíš jak jsi šikovná, už se ti ta váha konečně hýbe a neboj s náma ti to půjde pěkně dolů...

pááá viktorky
tak jsem marod
Kayla
| 14. 4. 2008 16:01
Ahoj holky. Sice jsem si stezovala na chripku, ale zapomnela jsem na fakt, ze se mi na obliceji vytvoril (od patku) flek velky jak petikoruna. Takze kdyz jsem dnes dorazila do prace, tak jsem z ni po par hodkach odesla, neb se to nikomu nezdalo. Sefka me tedy poslala k lekari s tim, ze jelikoz to mam uz od patku, tak zadna nemocenska nebude. No ale doktorka nasadila antibiotika a jsem do patku doma. Jine by silely radosti, ale me ta vec pekne stve, neb svedi a je nakazliva. Tak jen at nikoho nenakazim.

Jeste, ze si mam komu postezovat . No, tak aspon pred tyden dozenu resty . Zatim ahoj, jdu si procist vase prispevky.
to je ale dneska krásně
Lili6
| 14. 4. 2008 15:20
a zítra se to má zas skazit chjo... to počasí! Aprílové no dělá si z nás dobrý den.

Nikko - jsem na fotkách to tričko obdivovala, jak ti sluší a pak se dočtu že je nové nepřehlédnutelné, jsi kočka a výlet byl evidentně super Zákeřnosti studia zmákneš, vždyž jsi naše šikulka

Bobiku - ty tvoje fotečky, to je balzám nemůžu se dočkat léta! Koukej se brzy uzdravit, poslední dobou to tu všechno marodí, začínám mít strach, abych taky nepodlehla, tak dávám do čajíků med a citron preventivně.

Heladomo - ten tvuj špuntík, to je sluníčko

Petrasan - moc děkuju za cviky, myslím že chápu Dík

Anny - já se vážím maximálně jednou týdně, ale poslední dobou jen jednou za 14 dní tady do tabulky, abych viděla větší výsledek, je to daleko příjemnější. Sledovat kdejakých pár deka se nevyplácí. Váha se během dnů mění třeba i podle toho kolik toho vypijem a ještě jsme nevyčůraly, kolik toho sníme a ještě jsme nestrávily, jak jsou svalíky napumpovaný, kolísá nehledě na to, jestli jsme nějaký špek přibraly nebo vypotily... Denně bych se určitě nevážila, to bych se z toho zbláznila, není to objektivní a jen by mě to deptalo, když bych tam měla o nějakou desetinku víc než předchozí den a ještě bych pak kvůli tomu jedla moc málo nebo se přepínala při cvičení
sojove maso
Anny
| 14. 4. 2008 14:57
Ahojky.Ja si vas vsechny jeste nepamatuji,tak budu psat pro vsechny.Sojove maso take varim,chutna to i klukum.Kostky povar asi 20 minut v osolene vode,nebo ja nekdy pridam kureci bujon.Pak poradne vymackat vodu.Pokracuje se jako recept na cinu.Ja osmahnu na oliv.oleji hodne cibule do zlatova,pridam soju,okorenim co me napadne a co se hodi na cinu a hlavne pridam dost sojove omacky.Zeleninu pridam na konec:porek,cervenou kapii,kukurici,nekdy fazolky,zampiony atd.No proste kdo co ma rad.Namka je to s ryzi,ale i s testovinama se to da.Jinak muzes udelat i zeleninovy salat,treba z ledoveho salatu a tam povarene sojove masicko,muzes pridat.Je chutnejsi ho na cibulce osmahnout a take pridat sojovku.Ta tomu da smrncovni chut.
Jinak jsem si koupila hned rano tu syrovatku v DM a to cokoladovou.Tedy holky to je dobrota.Ja mam bratrance,kterej chova kravicky a mohla bych mit syrovatku i primo od kravy,ale tu jsem kdysi ochutnala a vubec mi to nejelo.Tak jsem rada,ze je ta kupovana susena dobroucka.Tu opravdu nebudu mit problem pit.Mozna si nekdy koupim i tu bez prichute.
Budu uz koncit,jdu zase pracovat.Z prace pujdu pesky,je krasne a alespon se projdu.Vecer se zas ozvu.Papa.
Jo a jak casto se vazite,myslim do te tabulky.Ja jinak lezu na vahu skoro kazdy den.
narozky
nika2411
| 14. 4. 2008 14:08
Jak tak koukám do narozeninové tabulky - je nás tam Střelečků požehnaně . Holky, já už nevím co mám dělat, od včerejška mi děšně slzí očičko, nevím jak to zastavit. Je to opravdu nepříjemné.....
datum narození
petrasan
| 14. 4. 2008 12:54
Zapomněla jsem dodat tyto informace a když už sem tak často chodím...
1.2.1974
a musím se dnes taky zvážit možná až zítra, jelikož jsem z domu odstranila váhu, aby mě nestresovala a tak chodím k tchýni. Když jsem mívala ta šílená období diet apod., stále jsem skákala na váhu a jen se z toho stresovala, pak jsem si řekla, že je to k ničemu a že prostě váhu nebudu sledovat, ale zaměřím se na výživu a sport a skutečně to pomohlo. tím neříkám dejte všechny váhu z domu
váha
veronikav
| 14. 4. 2008 12:43
Ahoj holky,

tak se přidávám mezi vás nemocné... taky angína. . Nějak nás to tu klátí co ty nemoce! No my jim ukážeme.
Verunko krásné fotečky!!! ¨Fakt vám to moc sluší... autíčko moc pěkné, naleštěné... ten tvůj musí být šikula co?

No jinak Žanetko, to by v tom byl čert abys těch 10 kg nedala dolů.. já to mám taky jako závazek to dát pryč, ale pak ještě pokračovat... ale jdu na to raději pomaličku, takže ta desítka... . Nejhorší je to sladké... já jsem včera měla krizi. Sice jsem odolala, ale bylo to šílené. Měla jsem dostat měsíčky, a to je konec. Chutě jako blázen... Ještě že byl doma ten můj a pomáhal mi. Asi kdybych byla sama, tak neodolám...
Tak mám aspoň ze sebe dnes dobrý pocit.

Jinak když už jsem u toho, má dnešní váha (a to mám své dny) je 78.9 kg...zase něco dole
Ale u té mojí doktorky jsem nebyla, protože jsem nemocná... tak až příští týden... to se ta váha snad pohne víc.
Sonisku to je fajn, že už je ti lépe. Ten orofar je celkem dobrý. Mě ho taky minule koupil přítel a pomohl mi... tak se dokurýruj....

Bobiku máš tam moc krásně... já bych si to s tebou vyměnila... ale už se těšíš domů, co? Jak dlouho jsi tam byla? Jo a co by tě zajímalo z toho mého jídelníčku? Ráda ti něco napíšu...

Tak holčičky, mějte se pěkně a všem nemocným brzké uzdravení
váha
veronikav
| 14. 4. 2008 12:43
Ahoj holky,

tak se přidávám mezi vás nemocné... taky angína. . Nějak nás to tu klátí co ty nemoce! No my jim ukážeme.
Verunko krásné fotečky!!! ¨Fakt vám to moc sluší... autíčko moc pěkné, naleštěné... ten tvůj musí být šikula co?

No jinak Žanetko, to by v tom byl čert abys těch 10 kg nedala dolů.. já to mám taky jako závazek to dát pryč, ale pak ještě pokračovat... ale jdu na to raději pomaličku, takže ta desítka... . Nejhorší je to sladké... já jsem včera měla krizi. Sice jsem odolala, ale bylo to šílené. Měla jsem dostat měsíčky, a to je konec. Chutě jako blázen... Ještě že byl doma ten můj a pomáhal mi. Asi kdybych byla sama, tak neodolám...
Tak mám aspoň ze sebe dnes dobrý pocit.

Jinak když už jsem u toho, má dnešní váha (a to mám své dny) je 78.9 kg...zase něco dole
Ale u té mojí doktorky jsem nebyla, protože jsem nemocná... tak až příští týden... to se ta váha snad pohne víc.
Sonisku to je fajn, že už je ti lépe. Ten orofar je celkem dobrý. Mě ho taky minule koupil přítel a pomohl mi... tak se dokurýruj....

Bobiku máš tam moc krásně... já bych si to s tebou vyměnila... ale už se těšíš domů, co? Jak dlouho jsi tam byla? Jo a co by tě zajímalo z toho mého jídelníčku? Ráda ti něco napíšu...

Tak holčičky, mějte se pěkně a všem nemocným brzké uzdravení
:-))))
domasovanda
| 14. 4. 2008 11:59
Jméno datum narození

B)

Bibinka 26.09.1973

Bobík 10.12.1978

Blanch 28.02.1983

D)

Domasovanda 12.08.1978

Didi 18.09.1967

H)

Hibiscus 19.02.1959

Heeladoma 26.08.1976

I)

Ilona 18.10.1971

J)

Jandula 14.07.1976

Janika 30.11.1978

K)

Kristufek 30.01.1984

Kayla 26.12.1980

Kibic 03.11.1964

L)

Lili 6 02.02.1988

Lilimi 13.03.1987

Lucisha 01.10.1985

Lucipajda 17.01.1985

M)

Merci 28.08.1972

Megii 30.06.1972

N)

Nika 24.11.1985

R)

Rakkra 28.09.1984

Romca 29.06.1973

Rendulina 20.12.1979

S)

Surina 15.01.1986

Sonísek 05.03.1962

V)

Veronikav 20.01.1982

Ž)

Žanetka 04.07.1976

T)

Taisha 15.04.1978
Váha
Quinn
| 14. 4. 2008 11:26
Jinak pokud ještě nejsem smazána z tabulky, tak váhu jsem si udržela i bez pohybu a tvrdého režimu na 72Kg
Návrat
Quinn
| 14. 4. 2008 11:25
Ahoj holky
Vracím se k Vám po straaašně dlouhé době - byla jsem na té operaci s kolenem a neměla jsem ( trošku sobecky ) náladu pročítat Vaše příspěvky o hubnutí

Ale už zas chodím a chtěla bych se k Vám znova připojit, vezměte mě zpět?
Lilie6 - záda
petrasan
| 14. 4. 2008 10:24
Lilie, záda jsou důležitá, protože když jsou zpevněná taky v oblasti beder, nevyvaluje se pak břicho a je pěkně ploché. Těžko se to bude popisovat, ale např. cvičím tzv. plavání, lehneš si čelem na podložku, čelo máš na zemi a nezvedáš kvůli krční páteři, do ruky si vezmeš činku nebo lahev s vodou , čím větší zátěž tím lépe pro tebe, ale nepřežeň to na začátku a napnutýma rukama si podáváš lahev či činku v kruhu za tělem(nad zadkem) - obloukem, ruce nesmíš položit, ohýbat apod. Rozumíš mi? A pak si ještě můžeš dát pod čelo a zvedat horní polovinu těla, ale nohy musí být stále na zemi a spodek také, hlava je v rovině , nezvedáš ji, protože pak si likviduješ krční páteř. Dá se to dělat jinak i s míčkem.
Na břicho existuje fůra cviků, ale těžké je popisování, např. cris cros, dáš s klasicky ruce za hlavu, ale nerveš si opět páteř, ideál je brada v krční jamce a otáčíš se a stříháš nohama, krčíš je a k té co je skrčená se otočíš, ale je třeba se otočit skutečně úplně do strany, jako by sis chtěla dát loket za koleno, pak je to účinné, je to hodně makačka a střídáš v pomalejším rytmu, pak je to účinnější a namáhavější a nohy musíš dopínat. To je na šikmé břišní svaly. Pak klasické zvedání, můžeš mít i nohy nahoře. Zásadní jsou také spodní břišní svaly, lehneš si na podložku ,abys měla i bedra přilepená a napneš nohy nahoru -pravý úhel s tělem a zvedáš zadek, ovšem tahem, žádné škubání a hmitání, musíš zvedat tu spodní část a záda pokud možno mít celá na podložce, ruce si dáš za hlavu a ležíš na nich. Cviků je spousta , ale chce to korigovat, abys to dělala dobře. Hlavně bacha na bedra a krk. Vyplatí se zajít si do fitness a zaplatit si třeba trenéra na hodinu či i na pilates, aby ti někdo cviky přesně ukázal a zkorigoval tě.
hezké slunečné ráno
SONISEK
| 14. 4. 2008 09:33
Ahojíík všem,je mi už dobře,mandličky se už taky snad vyléčily,přítel mi koupil cucavé Orofar a zabralo to.Zítra jdu na kontrolu a počítám,že ve středu už pomažu makat.Jsem z toho ležení pořádně rozlámaná a mrzutá,mám pořádné chutě na samé nezdravé věci,tak někdy i hřeším,fuj...
Nika: Fotečky jsou opravdu krásné a hlavně jak tu holky psaly,moc Vám to spolu sluší.
Rendulina: Neboj,taky nám určitě k tomu prasátku přispěješ,přece to nenecháš jen na nás

Bobiku:Koukej to tam ze sebe dostat.Já když jsem byla před několika lety v Tunisu,tak jsem před odletem zpátky měla problémy zakašlat,myslela jsem,že se mi to tam bolestí roztrhne.Ještě,že už jsme letěli domů.

Heladoma:Tak to na Tebe budu mooocinky myslet,jak Tě asi zase budou trápit,viď.Buď statečná,nic jiného Ti ani nezbyde.

Zanetka:No vidíš,jak to uteklo a budeš jí mít zpátky.

Hibiscus: Tabulka opět suprová, s tím narozením je to fajn.Na Tibeťany jsem koukala.

Jinak ani si už nepamatui co tu kdo vše psal,tak se omlouvám,že na všechny nereaguji.Všem gratuluji k úbytkům a směle do dalších hubnoucích dnů.papa
pardon
heladoma
| 14. 4. 2008 09:12
dala jsem dvě stejné
foto
heladoma
| 14. 4. 2008 09:11
Ještě jedno foto
Ahoj holky
heladoma
| 14. 4. 2008 09:10
Jsem tu opět na skok , když je venku krásně vůbec nestíhám chodit k počítači a když už se dostanu ,tak mám co dělat vše přečíst.

Zanetko nožka ještě není v pořádku na středu jsem se objednala k doktorovi , tak uvidíme co na to on.

Niko fotečky krásné moc vám to s přítelem sluší, výlet musel být úžasný.

Bobíku další marod, to snad ne , tak přeji moc brzké uzdravení.

Holčiny posíláte hezké fotečky, já mám rozbytý foťák tak nemohu, ale včera u mě byla kamarádka a jednoho špunta mi vyfotila , druhý byl u kamaráda.

Jinak ten včerejší slunečný den jsme si náramně užily, pěkně jsme si daly do pořádku zahrádku, já jsem posekala trávu , no prostě paráda.

Tak posílám fotečku toho mého mladšího vysmátého špunta.
recept
domasovanda
| 14. 4. 2008 09:08
Niko podívej se na www.recepty.cz a zadej jen sojové maso,nebo sojové kostky,vyhodí Ti to několik receptů.
...
nika2411
| 14. 4. 2008 08:34
Holky, kdepak jste???
to je ale hezky
nika2411
| 14. 4. 2008 08:31
Ahojky holky.

Bobiku mockrát děkuju za pochvalu, já se i chvilkama červenala . Hlavně se nám pořádně vykurýruj, ať jsi brzo fit. Já mám taky rýmu a slzí mi oko - od včerejška. Nevím, jestli je to tím, že začalo všecko kvést, nebo těma 5 Tibeťanama. Někteří co to cvičí totiž psali, že ze začátku měli strašnou rýmu, tak nevím.

Žanetko, neboj - jsme tu s tebou a to by v tom byl čert, abys tu 10 nezvládla. Ale ty to zvládneš, protože si šikulka šikovná.

Holky chtěla jsem se zeptat: neznáte nějaký dobrý receptík na sojové kostky? Koupila jsem si je a ráda bych je nějak hezky zužitkovala. Máte nějaký svůj oblíbený recept? Že bych se inspirovala...

Já mám dneska veget a zítra taky - máme totiž rektorské volno, ve Zlíně probíhá Majáles, tak si aspoň odpočinu. No i když dneska už jsem se chtěla trošičku začít učit. Ani se nenaděju, a jsou tu zkoušky - 15.5. mám první - takže za měsíc. Bojím, bojím.
Martin je v práci, takže mám noťásek pěkně v postýlce a je mi moooc dobře. Namazala jsem se skořicovým gelem a omotala do potrav. fólie. Protože nevím, kdy jindy bych to zkoušela. Můj by na mě hleděl, jestli jsem se náhodou nezbláznila . Za chviličku musím na poštu, ještě že je za rohem. Pak přemýšlím, že si zacvičím a pomalinku se pustím do vaření. Ve 3 hodiny mi dojde holčina na angličtinu - trošku ji pomáhám a pak už je celý den jen můj. Tak papa moje viktorky, ještě se ozvu. A šup sem s tím receptíkem.....
omluva
Megii
| 14. 4. 2008 08:19
Tak se omlouvám, teď jsem tady nebyla a nemohla nahlásit váhu ani datum narození.
Nemám ani přečtené vaše všechny příspěvky, ale jak se udělalo pěkně tak jsem tady hodně málo a nebo mě k počítači nepusí ten můj brouček. Ale on na něm pracuje tak mu to nemůžu vyčitat.
Tak mé datum narozeni je 30.6. 1972 a váha mi šla dolů jen o půl kila, takže 74,5kg. Já se prostě k pořádnému cvičení nedostanu, vím že jsem lenivá. Poslední dobou nedám moc ani tomu jídlu. Pořád někde lítám, tak vždycky sním jen tak něco. Ale jsou to samé zdravé věci, jen v tom nemám tu pravidelnost.
Přeji vám všem krásný slunečný den, tady u nás sluníčko krásně svítí už od rána. Vy jste taky takové sluníčka všechny.
dobré ranko berušky
Zanetka
| 14. 4. 2008 06:48
Sotva jsem ráno vstala
a svá očka otevřela,
hned jsem si na vás vzpoměla
a k počtači běžela,
viktorky jsem si hned zapla
a všechny si vás přečetla.

Dnes mám nějakou dobrou náladu a to mě malá vzbudila už nějak po páté ... to je hrůza to její spaní ... no a protože začal nový týden ... a protože minulý týden byl můj kritický, kdy jsem se každý večer cpala sladkým .... a taky proto, že už jednou se vyspinkám a přiletí mi moje Terezka od moře, kde je se svým otcem na dovolené, moc se mi stýská .... tak jsem tak nabitá elánem a energií do nového týdne a hubnutí .... a budu vzorná ...zdravě papat, cvičit a už žádné sladké.
Přece nejsem taková ostuda a slaboch ... takové hezké motivace mám ..... až budu mít na kontě tu desítku, chci povyhazovat všechny moje staré věci a koupit si konečně něco malého a hezkého ... opravdu mám ty věci už staré a obnošené, ale nechce se mi ještě kupovat nové... co kdybych je pak měla velké že? ... a taky mám od miláčka slíbeno za 10 kg že poletíme do Londýna v létě ... tak se musím snažit... ... a taky chci všem dokázat, že to nevzdám a dosáhnu své vysněné váhy... protože mi nikdo nevěří... teda já se jim ani nedivím, protože já vždy měla jen silné řeči a skutek utek, pokaždé jsem to nevydržela a vzdala... díky vám mám za sebou krizi, kterou jsem překonala a nevzdala to ... moc dk moje berušky .
A teď k článkům, teda já už si nevzpomínám na co všechno jsem chtěla reagovat... tak aspoň něco...
vítam Anny... přeji hodně úspěchů a shozených kileček
Nika... fotečky jsou moc hezké a vám to taky moc sluší... jste krásný pár a fotogeničtí.
Hibiscus ... já když říkala te mé drahé polovičce, jaký máme celkový úbytek, tak tomu nechtěl věřit, že se na to koukne, tak jsem mu ukázala tabulku a on si to počítal a říkal, že tam je jedna chyba, že už nevím kdo má úbytek přes 60 kg... takže když to odečteme, pořád je to přes 150 shozených kileček... a to je teda taky bomba... chválil nás, že jsme šikulky .
Sonisku doufám, že už je ti líp.
A bobiku... to máš pravdy... my ženské, když jsme nemocné, tak musíme fungovat úplně normálně dál, jako by nic... kdežto ty naše polovičky div že neumírají ... teda ten můj vždycky říká, že mu nic není a nic nepotřebuje, ale to je samé skuhrání, že se to nedá poslouchat a že prý nevím jaké to je, když ho bolí úplně každý kousíček těla, že nemůže ani vstát z postele... chudinka... horší, než kdyby bylo nemocné dítě ... a lítat kolem něj se stejně musí.
Tak přeji brzké uzdravení a všem kdo churaví taky...ať už děvčátka můžete hezky na sluníčko.
Tak páááááá berušky mějte se jen a jen krásně.
nika
Lilimi
| 14. 4. 2008 06:35
Beruško krásná prostě krásná...vypadáte jako dokonalý pár...opravdu moc vám to sluší ale jen díky tobě ja valím zas do práce ale budou penizky
Kousek přírody!
bobik
| 14. 4. 2008 04:48
A ještě taky posílám kousek přírody. Byli jsme se s manželem a dětmi ***t po plážích a sbírali jsme mušličky a krabíky. To baví děti nejvíc.

Už jsem psychycky nevydržela , že koukají celý den jen do televize. Holt my ženský nemáme na stonání nárok.

Ale bylo to moc fajn a ten mořský vzduch mi na ty dýchací cesty udělal snad i dobře.
Niki
bobik
| 14. 4. 2008 04:41
Ještě jsem chtěla napsat tobě Niki jak vám to s tím tvojím hrozně sluší. A taky jste bezvadní v tom výletování. Nádherná příroda, nádherné tričko, nádherná Niki a nádherný přítel ( a auto taky ).

Tak snad jsem na nic nezapomněla a už opravdu valím do hajan.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
28. 6. 2025 13:03
14583
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
jirinaova
28. 6. 2025 11:40