Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)
DiskuzePřidat názor
Marod
bobik
| 14. 4. 2008 04:35
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

no ale pak me zdrave nastvalo to ze jsem si uvedomila ze jsem ktem dvoum pasikum moc neprispela 
takze s braskou se bydli dobre. je sice o sedm let mladsi takze sem tam si dela co chce ale jinak vsechno resime spolecne a dost si tu pomahame. je fajn tu nekoho mit. kdyz jsem sem prijela tak jsem tu byla prvni dva roky sama a i kdyz si tu clovek udela kamarady tak se styska. ted uz je to o dost lepsi 
a nacerpejte novou energii na nas boj za lepsi zitrky
a at nam to treti selatko pekne roste 

- nevím který moula to natáčel
Děsně se stydím
Ale měla jsem dnes poměrně nízký energetický rozpočet co se týče jídel, tak myslím, že jsem se i tak do těch 5 tisíc kJ plusmínus vešla. No ale štve mě to, že jsm si to neodpustila. Taťka koupil těch krekrů celej kýbl (fakt se to prodává v kýbly 

. Jen co jsem to ráno docvičila ( zabralo mi to tak ani ne 5 minut), tak mě z toho začaly brnět ruce - takové to mravenčení. Už je to ale lepší. Kdoví, čím to je. Na victorce je o Tibeťanech článek a pod ním 66 komentářů - docela mě překvapilo, kolik lidí to cvičí.....a třeba tam holčiny psaly, že jen co docvičily měly strašlivou rýmu - taky jsem se dočetla, že je to způsobené tím, že se tělo začíná čistit a vyplavuje ze sebe všecek ten sajrajt. No je to hodně zajímavé. Říká se, že zhruba za 3 měsíce jsou vidět výsledky a člověk celkově omládne.
fuj fuj nesmím na to myslet