Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

Anny
SONISEK
| 12. 4. 2008 17:53
Tak Tě tu u nás vítám Myslím,že jsi se rozhodla správně se k nám přidat a nebýt na to sama.Určitě Ti to půjde daleko snadněji.Pro úplnost,ještě napiš svůj věk,aby Tě mohla Hibiscus zapsat do tabulky,kterou teď zrovna bude dělat novou,protože každých 14dní se nahlašuje váha.Tak hodně zdaru při hubnutí.
skořicák
jannika
| 12. 4. 2008 17:48
souhlasím s Lili taky mám celulitidu na stehnech a hlavně na vnitřní straně sou to až pomale vybouleniny,hrozně sem se v plavkách styděla,ale ten gelík mi opravdu hodně pomohl,pomale se nožky srovnávají a jak sou hezky hladoučkýnejlepší na tom je že je toho obsahově hodně a stojí to pár kaček a hlavně to funguje,spojeno s cvičením no bomba já zase neměla odvahu si dát syrovátku do jogurtu nebo tvarohu ale ve vodě mi chutná,zatím bez příchuti ale tu ochucenou si doběhnu objednat vedle naší prodejny do lékárny at nemusím do centra města do DM,ta čokoládová-úplně slyntám
Holky můzu mezi vas????
Anny
| 12. 4. 2008 17:42
Ahoj holky.Tak jsem se konecne zaregistrovala.Jsem docela zoufala.behem zimy jsem pekne nabrala a leto se blizi.V cervenci jedeme na dovcu a ja jsem pekne nakynula.Tedy aby jste byli v obraze.Merim 176 cm a nyni vazim 75 kg.Jeste loni jsem mela 68 kg a predloni dokonce 65 kg,ale to jsem mela po operaci stitne zlazy.Celou mi ji odstranili.Posledni dobou,cim dal tim vic papam.Hlavne sladke,mam na nej strasnou chut
.Uz jsem tu precetla mraky clanku a koukam,ze nas je hodne se stejnym probleme.Chci hrozne moc zhubnout a hlavne upravit si jidelnicek.Strasne by mi pomohlo,kdybych na to nebyla sama a rada si necham poradit.Lina nejsem,ale nemam moc casu na nejake cviceni a hlavne jsem vecer unavena.Mozna je to i spojene s tou moji odstranenou stitnou zlazou,ale nechci se na to vymlouvat.proste strucne a jasne.Budu rada,kdyz se budu moc pripojit k vam vsem a pokusim se s vami neco se sebou udelat.Hned ted si pujdu pustit DVD s Hankou Kynychovou a zacvicim si.Hlavne protoze mam doma dva chlapy,kteri jsou prave na fotbalku,tak abych jim tu nedelala divadylko. Mejte se, budu se tesit na nejake prispevky.Papa
syrovátka
eleanorita
| 12. 4. 2008 16:21
já teda zatím neměla odvahu si tu syrovátku rozdělat do vody, ale podle toho co Lili říkáš to zkusím. A do té lékárny naklušu hned v pondělí, rosol mám i s celulitidou

Dnes už konečně padla a pádim domů. Zítra zase ahoj Petra
ještě k té čoko příchuti
Lili6
| 12. 4. 2008 16:10
chutná mi vážně jako teplá čokoláda, nebo nepříliš slazené granko. Prostě kakaíčko ňam ňam! V teplé i studené vodě je výborná a i ta ananasová byla super, voňavá. S tím tvarohem je to fajn nápad, vyzkouším

a adelko - hezky se vymaroď a ať to ve škole všechno zmákneš jsi šikulka, určitě to půjde!
;o)
Lili6
| 12. 4. 2008 16:03
Tak mam za sebou první hoďku cvíča, už to vypadalo že ji nestihnu, jak jsme byli nakupovat a tak, ale nakonec mi to krásně vyšlo pěkně před obědem (přísunem bílkovin) no ideálně Po o jsem se musela natáhnout, vstávala jsem moc brzy na to, že jsem v noci málo spala. U nás totiž taky nehorázně bouřilo, budilo mě to celou noc a do toho ještě ten zub bolel - no jedna velká noční můra dneska

Tak jsem se hoďku vyhajala, teď jsem docucávám nezbytné kafe (já bych se asi jinak neprobrala a mam ještě tolika práce) samozdřejmě bez smetany (pro mě velký úspěch, mám teda kafe jen v ospalích krizích jednou za čas, ale bez smetany jsem si ho nedovedla představit) a se dvěmi kolečky sladidla teda. A půjdu zase makat - teda kočky, mě to vážení táák psychicky nakoplo dneska, je mi moc fajn

Domasovando - rozdíl mezi kalhotami je bezva, pěkně jsi na sobě mákla a jde ti to od ledna naprosto špičkově - v létě z tebe bude twigy No ale ty světlé mě dostaly! To jsem doslova slintala, moc pěkně řešené, jistě pohodlné a přitom mají šmrnc

Sonisku - copak nám to provádíš? Honem ale honem se uzdrav Držím moc palečky, ať už jsi fit a můeš pěkně papkat

Žanetko - teda takové potíže s tím pokusem, no to mě podrž. Ještě nidky jsem krev nezvracela (já skoro nezvracím, ikdyž bych někdy radši, než ta bolest bříška, ale prostě mi to nejde) ale ta krev tedy - to bych opravdu nikdy nechtěla zažít Pěkně se dej do kupy, odpočívej, ať je ti zas dobře. Mě ten pokus na zažívání taky neudělal nejlíp, nezvracela jsem, ale měla jsem pak velké problémi s trávením, asi to není pro každý organismus no

Nikko - těch 5 tibeťanů, to je dobrý nápad, zaujalo mě si o tom něco přečíst minimálně, chtěla bych to zkusit. Můžeš mi prosím napsat, jak se ta knížka jmenovala a autora? Děkuju!

Rendulinko - drž se, ty to zmákneš ikdyž ty naše dny s námi dovedou pěkně zamávat Mě to čeká příští týden, taky mívám nepřekonatelné chutě, ale tentokrát jsem se zařekla, že kdybych si měla zalepit pusu páskou na koberce, tak budu jíst vzorně! Doufám že se mi to povede. Bych se musela stydět, když ty se tak pěkně hlídáš, abych já se rozežrala

Tceptulo - skořicový gelík taky kupuji v lékárně, nemají ho ve všech, ale někde objednají a někde mají. Za 80,- A musím říct, že siho nemůžu vynachválit. Za tu cenu je to bomba! Mažu se vždy před velkým cvíčem. Krásně se mi nožky zpevnily - ikdyž jsou ještě pěkně tučné, nejsou tak rosolovité. A celulitida se moc zlepšila. Šupej pro něj do té lékárny

a ještě Rendulinko k té syrovátce - já kupuji od firmy ASP Syrovátku Lilie (je na ní logo stob). Neochucená stojí 80,- ochucená (čoko, ananas - výborně chutnají! ) stojí 120,- Mají ji v DM, nebo i v lékárně jsem ji koupila. Zkoušela jsem už všechny a bez příchuti je klasika a ty ochucené jsou výborné proti chutím na sladké, je to mňamka a přitom stejně kalorické jako čistá Tahle syrovátka má výhodu, že má dvakrát tolik bílkovin na stejné množství než jiné a je obsahově uzpůsobena, aby pomáhala nám hubnoucím bojovnicím co nejvíc - tady o něco o ní
http://www.aspczech.cz/…linie-syrovatka/
váha
adel
| 12. 4. 2008 15:45
Jinak hlásím 76 kg.Je to sice zase o kilčo méně, ale není to na mně vůbec vidět. Hubnou mi zatím jen nohy a zadek nemám už žádný a ty prsa a břicho, kde to nejvíc potřebuju, zůstávají stále stejné .Závidím všem, kdo tu psaly, že mají zadek a stehna, hned bych s vámi měnila .Blahopřeju všem, které ztratily nějaké to deka, ostatním přeju výdrž a nebojte se, ono to zas půjde dolů!
váha
adel
| 12. 4. 2008 15:40
Zdravím všechny snažilky a přeju krásný víkend.Přiznám se, že jsem nedokázala přelouskat všechny vaše příspěvky, tak budu reagovat jen na některé, ostatní se prosím nezlobte, ale fakt se to nedá všechno stihnout a nezapomenout, kdo tu co napsal . Domasovando přeju tvému andílkovi dodatečně vše nejlepší, je to opravdu nádherná slečna. Jinak jsi úžasná, jak ti jdou kilča dolů.Blahopřeju, moc ti to sluší. SONISKU koukej se rychle uzdravit, pěkně hajej a bumbej čajíčky.Já si myslela, že to beze mně nepůjde a skončila jsem na antibiotikách s horečkou jak blázen.Vzala jsem si dovču na učení a zkoušky a místo toho jsem ležící lazar .Bobiku, taky ti teď závidím to teploučko,hned bych se za tebou zajela ohřát.A děti máš také nádherné a plavečky slečně moc sluší.Všem kdo se trápí nad seminárkami, bakalářkami a diplomkami přeju výdrž, trpělivost a chuť do práce, protože bez toho to nepůjde.Já jsem si dala za úkol, že seminárku zvládnu za tento víkend, ale vidím to zle, pořád se mi chce .
jako čokoláda to úplně není
eleanorita
| 12. 4. 2008 15:40
ale já si jí dávám do odtučněného tvarohu a moc mi chutná, je to bašta. Spravila jsem si tak to moje pochroumaný zažívání. Je jí teda taky 500g, a stála mě něco přes stovku.
skořicový gel
jannika
| 12. 4. 2008 15:39
kupuju ho v lékárně,mě ho objednávali má 300g za 74kč,ale koupím si 500g jestli se dělá,už mi dochází
syrovátka
jannika
| 12. 4. 2008 15:36
já si kupuju v lékárně půl kilovou za 35kaček a sem s ní spokojená,jen nevím značku,vysypala sem si ji do plastové krabičky aby se mi dobře nabírala a pytlík sem vyhodila
Ptala sem se v lékárně na tu čokoládovou a tu neměli,ale až se dostanu do města koupím si ji v DM a fakt chutná jako čokoláda????Že bych s ní mohla zahnat chut na čokoládku?
k té syrovátce
eleanorita
| 12. 4. 2008 15:19
já jí teda kupuju za něco přes stovku. To je divný. Ale myslím, že ta moje je nějaká pro hubňulky, ale abych nekecala, podívám se doma. A co si vzpomínám tak má na krabičce logo stob.
Sonísku
eleanorita
| 12. 4. 2008 15:14
ahoj marode, to je fakt jen ty baciláky vymlať . Já už taky přemýšlela o nějakým srazíku, ale je to tak jak píšeš, že by se to třeba nemohlo uskutečnit. Ale třeba až všechny zhubneme na svou ideální váhu, tak se budem chtít vidět naživo a nějak by to šlo
??????
SONISEK
| 12. 4. 2008 14:54
Jéééé,ono se mi to nějak roztáhlo,ale to už se tady někomu taky stalo,žéééé
Jandula76 - Zanetka
SONISEK
| 12. 4. 2008 14:52
Nebojte,holky moje,na angínu to nevypadá,to bych nemohla polykat vůbec.V úterý jdu na kontrolu tak do té doby to z krčkutak uvidíme,kdo z koho

Dášce už jsem také chválila,jak jí to v tom světlém moooc sluší

Holky,nenapadla Vás někdy už myšlenka jako mě:JAK BY BYLO SUPER SE VŠECHNY NĚKDY SEJÍT.PROSTĚ TAKOVÝ VICTORSKOVÝ SRAZÍK.
Já vím,že to není asi reálný,ale třeba až našim mamčám odrostou no jo vlastně ta k už zase ty co ještě nemají tak budou
já už mezitím budu jak
tak nevím,nevím,jestli bych do toho ještě šla ,abych Vás nevylekala a kdybych to do té doby už nestihla,tak se na Vás přiletím podívat jako

Tak zatím papapa
Tak zas na skok
heladoma
| 12. 4. 2008 14:50
Domasovadno supr kalhoty, je to dobrý nápad takhle si to dokumentovat.

Sonisku, tedy já myslela ,že už je ti líp a zatím to tak nevypadá, tak přeji hoooodně brzké uzdravení.

Zanetko tak jsem se rozhodovala, jestly to s tou očistou mám vyzkoušet, ale když vidím co to s tebou dělá no nevím, raději to zkoušet nebudu. Tak hlavně ať je ti už lépe.

Niko hezké třičtvrťáky, a ta kočka v nich.

Veroniko, já když mám dostat své dny tak také zápasím s váhou ,takže nezoufej to bude dobré.

Jandulo tedy ty jsi číslo, nedávno špička v cukrárně , včera buřtík a váha jde dolů to se někdo má viď. Počkej až budeš pádlovat za bobíkem na ten jejich ostrov , to teprv bude.

Surino máš můj obdiv já bych tedy umřela hlady celý den jen pít, už jsem to také zkoušela , ale nikdy nevydržela.

Rendulina já si syrovátku kupuji v lékárně je to výrobce mogador a stojí asi 32,- kč je to 500g a jednu jsem také koupila ve zdravé výživě výrobce asp ta stála 42,-kč je to také 500g a řekla bych ,že ta z lékárny je lepší. Koukala jsem také po Amálce , ale ta my příde zbytečně drahá.
syrovátka
eleanorita
| 12. 4. 2008 14:42
já teda nevím jak se jmenuje, ale kupuju ji v drogerii DM, je na ni napsáno Linie - modrá krabice a kupuju si čokoládovou. Mńam
holky
Rendulina
| 12. 4. 2008 14:33
momentalne se s nazim s nasima vykomunikovat aby mi koupili syrovatku a poslali mi ji postou a nebo az braska poleti domu tak at mi ji priveze. muzete mi prosim poradit jakou koupit? jakou znacku kupujete vy a jak jste spokojeny.
heladomko
eleanorita
| 12. 4. 2008 14:31
díky, v pondělí pro něj jdu
TCPETULA
heladoma
| 12. 4. 2008 14:30
Ten skořicový gel mají v lékárně , objednávat se to opravdu nevyplatí.
topvet
eleanorita
| 12. 4. 2008 14:21
holky, kde kupujete ten skořicovej gelík? Já koukám na netu je za kilčo, ale další kilčo je za poštovný, to se mi zdá zbytečný, ikdyž je gelík levnej.
Myslíte, že třeba v lékárně by ho mohli mít..............abych tam nebyla za blbce.
jj
eleanorita
| 12. 4. 2008 13:38
jojo mě se vůbec nějak nezdálo, že jsem zhubla. Do těch kalhot jsem pro jistotu dlouhou dobu nelezla. Ale když jsem do nich teď vlezla tak mě to nakoplo ještě mnohem víc. Na té dovče a vlastně v létě chci být . Na dovču jedu s mojím milým a s mojím bráchou, oba žijou posilovnou a fotbalem, samej sval a šlacha, nechci se tam před nima stydět a potřebuju získat pár kilo seběvědomí, který mi tak nějak chybí. No a v práci a po městě nechci chodit se sklopenou hlavou. Mám radost, že se mi zatím takhle daří., snad to půjde dál a já se zbavim ještě minimálně 3 kilo. A dostanu do tvrdšího stavu ten rosol co se mi všude hýbe. Jéje jsem si tady vylila tu moji představu a plány .
Holky mám radost, že tu s Váma můžu být, jste všechny hrozně fajn a moc mi pomáháte v mé vůli. Mám Vás

Někdo tady nemohl odolat sladkému. Já jsem si to vyřešila tak, že když mám chuť na sladké tak si uvařím čajík roibos vanilka a jahoda to je pro mě takovej mls. No a na každý měsíc mám naplánovanej den, kdy si můžu za to moje snažení dopřát sladkou odměnu. Miluju medovník, takže každý měsíc si dám jeden kousek. No a když náhodou v tom měsíci po něčem sladkém sahám tak si řeknu nejez to nebo nebude medovník.

No jinak u nás je tak nějak neurčito, sluníčko se snaží prodrásat mraky. V noci tu byla taky hrozná fujavice, nemohla jsem potom ani usnout a to jsem ráno vstávala do práce, ale zvládla jsem to.

Včera jsem v Kauflandu objevila to mungo, o kterém tady některé z Vás psali, ale nekoupila jsem ho, páč jsem nevěděla jesli už je naklíčené nebo to teprv musím udělat. Ono na té krabičce bylo napsané .......do salátu atd., byla asi za 30 kaček.
Tak já jdu zase pracovat, končí mi oběd. Tak užívejte víkendu, Ahoja Petra
oprava
Rendulina
| 12. 4. 2008 13:21
teda ja pisu jak ten kun dneska. puvodne jsem chtela napsat "pro ty co od minule zhubly.." ale nejak se to nepodarilo takze se omlouvam a doufam ze po me ten rebus prelouskate
teda
Rendulina
| 12. 4. 2008 13:17
domasovando ty novy dziny i ty kremovy fakt super. moc ti to slusi !!! Jani ty si uzij ten bowling, ten ja taky muzu, vzdycky je u toho strasna sranda

zapomela jsem kdo to rikal o tom randeti, nicmene drzim palecky at si to uzijes

jinak do tabulky hlasim zadna zmena z cehos bych na druhou stranu mohla byt rada nebot cekam svoje dny a uz od vcerejska mam zalusk na toho Semika na kterym chce Janca zitra prijet, takze neriskuj devce neriskuj a vem si ho sebou na bowling jinak kun padne za vlast a ja se konecne dojim no od rana se snazim vyhybat kuchyni a jit si vzdy jen pro snidani, svacu, obed atd. jinak se prolejvam vodou a presvedcuju se ze hlad je prevlecena zizen
No proste je to na palici uz aby zase bylo po a telicko se uklidnilo. jinak doufam ze priste se tam uz nejaky ten ubytecek blyskne!!!

Pro od minula zkubli placam ploutvemi a rvu bravoooo a tem kdo jsou
na stejny lodi jako ja vzkazuju nic si z toho nedelat a poradne zabrat do vesel a to by v tom byl cert abychom se z mista nehnuly tak zatim
Ahojky
jandula76
| 12. 4. 2008 12:49
Ahojte pusinky:))

Tak tady hlásím taky hnusně, ráno dokonce sněžilo, v noci bouřilo a ted už "jenom " pršítak budeme čekat jak psala Domsovanda, posílá sluníčko, doufám, že foukáš vydatně a dopluje i k nám na sever:)))
Zatím je to hnus humus:((

Holky já si tady čtu vaše příspěvky a manža škrábe brambory, no není to ideální? néé takhle jsem ho k tomu nedonutila:)) Šel dobrovolně a brblal něco o hladu já ani hlad nemám ještě mi leží v žaludku ten buřtík ze včera, bléé jen když si na něj vzpomenu:((

Žanetko proboha bacha na to, aby sis neuhnala vřed:((
Krev, to není dobrý:((
Tak už jen s mírou ju?
Budu na tebe myslet:))

p.s. jo k tomu těhotenství, mě bylo taky furt blbě, ale furt, blééé, měla jsem pokoj jen v 8 měsíci a pak znovu a zas, blila jsem ještě po porodu, fakt super:))

Domasovanda: Ty světlý jsou super super super:))
To jsi dobře vybrala, i ten rozdíl v džínách je neuvěřitelnýá a jak říkáš žádný vyhazování pěkně nechat ve skříni abys viděla kam to může vést:))))

TCpetula, obrovská gratulace, pokud ti jsou všechny džíny velký tak je to BOMBA:))slává slává slává

Sonisku tý jo a dostala jsi ATB? to je divný, podle mě máš super angínu, ,možná by to chtělo opět k dr.:( a at se koukne pořádně, laskavě:))
Mě je tedy dneska taky nějak divně, jsem šíleně unavená asi z toho mýho raubíře:( ale odpoledne snad bude lépe tak jde ven a bude klid:))

a já jdu večer na bowling na oslavu narozek tak pokud se nezabiju koulí tak tu jsem zítra jak na Šemíkovicelá já:))))))))

papapa Jana

p.s. kdo to tu psal o tom randeti? Přeju hodně úspěchů:))
At je k sežrání pan dokonalý:))
a tady
domasovanda
| 12. 4. 2008 12:15
v džínách
tak teda jo
domasovanda
| 12. 4. 2008 12:12
tady máte fotečku v těch světlejch
Holky
Surina
| 12. 4. 2008 11:56
Jste šikulky s těmi úbytky. Gratuluju
To zase bude krásná tabulka.
Já jsem včera měla očistný den. Jen jsem pila čajíky a vodu. Vydržela jsem to poprvé v životě. Musím říct že to nebylo špatné, hlad jsem měla jen před usnutím... No a dnes pokračuju v podobné duchu. Mám jen zeleninový vývar. Tři porce. A zítra ovocný den. Je to taková jarní očista. Jsem totiž poslední dobou stráááášně ospalá. Doufám, že mi to pomůže. Jinak vám tady slibuju, že dnes napíšu alespoň tři stránky té mojí práce. Nemůžu se dokopat.
Žanetko, ajajaj, musíš být opatrná s takovými experimenty. Jaj zvracet krev, to jsem ještě nezažila. Chudáčku. Tak snad to bude lepší. A žaludek se tou zeleninkou srovná. Já jsem říkala, že tu slanou vodu nesnesu, tak to raději ani nezkouším. Myslím, že tahle moje alternativa taky není špatná a že se tím tělo tež trochu pročistí (doufám).
Domašovando nové kalhoty jsou super. Ještě by ses nám v nich mohla předvést. Ty béžové jsou fakt hezké. Taky už se těším, až před létem obnovím šatník Tak mějte hezký den, papa. Jdu na tu práci.
Sonisek
Zanetka
| 12. 4. 2008 11:44
Soni já s žaludkem problémy měla jen v těhotenství víš, jinak mě žaludek nezlobí...proto mě nenapadlo, že mi slaná voda udělá takovou neplechu ... už je mi líp ... jen se pořád cítím tak nějak ... slaně ... a budu ráda, když dnes do sebe hodím litr nějaké tekutiny ... teď si jdu zapéct nějakou zeleninku na oběd..... a ty se hezky leč zlatíčko ... na tu tvoji angínu máš antibiotika?
Niko
Rakkra
| 12. 4. 2008 11:44
jo o 5 tibeťanech jsem slyšela taky, moje teta je cvičí už hodně dlouho...a vypadá fakt skvěle...co vím tak ještě pije dost na litry zelený čaj a že by dělala něco jiného nevím, každopádně krásně zhubla a má šmrnc, sluší jí to.

Jednou mi je ukazovala a taky jsem je viděla tady na Viktorce ve cvičebních sestavách...jen jsem to zkoušela asi týden každé ráno, ale to už je taky dlouho....ted si mi to připoměla, nějak jsem na to úplně zapoměla .

Ted mi volala ten můj, že jdem na oběd k babičce, na knedlíčkovou polévku, řízek a br. salát a u babičky prostě nejde říct, tohle nechci, mě je trapný se i zeptat jestli je nějakej libovější....no a ten obídek co jsem začala dělat já, tak ten jaksi mám připravenej a dáme si ho k večeři...jojo takový překvapení na poslední chvíli fakt miluju .

Těšila jsem se, že dnes vytáhnu kolo, ale je tady tak hnusně...fuj..prší a ani teplota není taková, jakou bych si představovala... papa Radka

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
28. 6. 2025 13:03
14583
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
jirinaova
28. 6. 2025 11:40