Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)
DiskuzePřidat názor
Anny
SONISEK
| 12. 4. 2008 17:53
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
nejlepší na tom je že je toho obsahově hodně a stojí to pár kaček a hlavně to funguje,spojeno s cvičením no bomba
já zase neměla odvahu si dát syrovátku do jogurtu nebo tvarohu
ale ve vodě mi chutná,zatím bez příchuti ale tu ochucenou si doběhnu objednat vedle naší prodejny do lékárny at nemusím do centra města do DM,ta čokoládová-úplně slyntám
Tedy aby jste byli v obraze.Merim 176 cm a nyni vazim 75 kg.
Jeste loni jsem mela 68 kg a predloni dokonce 65 kg,ale to jsem mela po operaci stitne zlazy.Celou mi ji odstranili.Posledni dobou,cim dal tim vic papam.Hlavne sladke,mam na nej strasnou chut
proste strucne a jasne.Budu rada,kdyz se budu moc pripojit k vam vsem a pokusim se s vami neco se sebou udelat.Hned ted si pujdu pustit DVD s Hankou Kynychovou a zacvicim si.Hlavne protoze mam doma dva chlapy,kteri jsou prave na fotbalku,tak abych jim tu nedelala divadylko.

jsi šikulka, určitě to půjde!
Po o jsem se musela natáhnout, vstávala jsem moc brzy na to, že jsem v noci málo spala. U nás totiž taky nehorázně bouřilo, budilo mě to celou noc a do toho ještě ten zub bolel - no jedna velká noční můra dneska 
Pěkně se dej do kupy, odpočívej, ať je ti zas dobře. Mě ten pokus na zažívání taky neudělal nejlíp, nezvracela jsem, ale měla jsem pak velké problémi s trávením, asi to není pro každý organismus no 
. SONISKU koukej se rychle uzdravit, pěkně hajej a bumbej čajíčky.Já si myslela, že to beze mně nepůjde a skončila jsem na antibiotikách s horečkou jak blázen.Vzala jsem si dovču na učení a zkoušky a místo toho jsem ležící lazar
.Bobiku, taky ti teď závidím to teploučko,hned bych se za tebou zajela ohřát.A děti máš také nádherné a plavečky slečně moc sluší.Všem kdo se trápí nad seminárkami, bakalářkami a diplomkami přeju výdrž, trpělivost a chuť do práce, protože bez toho to nepůjde.Já jsem si dala za úkol, že seminárku zvládnu za tento víkend, ale vidím to zle, pořád se mi chce