Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

a máme víkend
nika2411
| 12. 4. 2008 11:27
Ahojky holky,

Žanetko, chudáčku náš.....to mě moc mrzí, že ti to spíš ublížilo. Já tyhle očistné kúry a všeobecně půsty radši neprovádím. Nedělají mi dobře. Celodenní půst jsem si dala asi jen 3x v životě a vždycky jsem měla pocit, že se snad nedožiju rána. A když jsem se ráno probudila, byla jsem tak zesláblá, že jsem nemohla sejít ani schody. Já to prostě špatně snáším - jsem po tom taková unavená, strašně zesláblá a celý den je mi nanic.Radši to už neprovádím - nestojí mi to za to.

Holky moc vám děkuju za pochvalu. Udělaly jste mě radost. Já už nehubnu - jen se zpevňuju a dolaďuju poslední zbytečky. Jsem na svojí vysněné váze - 52kg, to mi stačí. Já už ani míň nechcu - konečně jsem si vybavila šatním - moje velikost kalhot je 29, trička tak S max.M. Já už ani hubnout nemůžu, protože bych musela být milionářka, abych každé 2 měsíce obměňovala šatník . Včera jsem si udělala generální pořádek v šatníku - vyházela jsem nelítostně všechno, co mi nebylo. A že toho bylo požehnaně . Já věci, co mi nejsou hodím na aukro a třeba ještě někomu udělají radost a já na tom vydělám aspoň nějakou korunu a můžu si koupím nové hadříky.

Holky dneska ráno jsem jedním dechem přečetla bomba knížku - pět tibeťanů. Je to fakt suprová a hodně zajímavá knížka. Fakt vám ji doporučuju. Díky 5 cvikům, které se v ní doporučují a vycházejí z jógy se můžete stát za pár týdnů nebo měsíců o několik let mladší! A navíc se tu píše, že se vám výrazně zlepší zdravotní stav. A vrátíte se do svých nejlepších let. Hodně se o tom dočtete na netu. Já to taky chci začít cvičit. Ne, že bych chtěla omládnout , už teď mě tipují tak na 17, ale abych se zbavila stresu a takové té duševní nerovnováhy, která ve mně už delší dobu panuje.
zanetko
Rakkra
| 12. 4. 2008 11:01
choudě...mě se ten nápad docela líbil a měla jsem v plánu to vyzkoušet, ale po tvé zkušenosti....nevím nevím.....osobně si nedokážu představit, že bych pila slanou vodu....mě hrozně vadilo i pít každé ráno jablečný ocet s vodou, to jsem taky trpěla se zaspaným nosem....fuj, taky mi to vydrželo asi jen 14dní....

Hlásím váhu do tabulky 60,5kg....lepší než minule, to bylo 62kg. Ach jo, tak nějak jsem doufala, že pokořím tu 60, ale tak snad příští vážení....

Tak jdu kuchtit oběd, mějte se krásně..papa Radka
Zanetka
SONISEK
| 12. 4. 2008 10:16
Zanetko,proboha co jsi si to provedla.Chudáčku,koukám,že jsi víc ublížila,než pomohla.Tak se zlatíčko koukej pořádně z toho vyležet a příště buď opatrná něco takového zkoušet,když víš,že máš problémy s žaludkem papa
krásné ráno Victorky
SONISEK
| 12. 4. 2008 10:12
Všem moc gratuluji k úbytkům a těm co se to nepohlo,nezoufejte a vydržte.Mě to vlastně stálo tři neděle.Jinak se cítím sice lépe,ale stále více nemohu polykat,tak místo toho,aby to ustupovalo,tak se to rozjíždí s tím krkem.Uvidím,co z toho vzejde.Nakoupené věcičky,děvčata,jsou moc pěkné,už se také těším,až si něco nového koupím a hlavně nebudu odcházet z nákupu se slzami v očích a říkat si:Pro slony zase nic neměli.Přitom jsem nebyla až taková silná,ale prostě všude kam jsem vlezla,oblečení jak pro anoretičky.Hrozně jsem se tím trápila,protože jak o sobě říkám,jsem taková moderní babička,mám ráda spíše sportovní oblečení .
Závidm Vám jak píšete o tom sluníčku.Tady sice občas vykoukne,ale jinak spíše zataženo.V noci tu byla hrozná bouřka a teď to vypadá,že by i to sluníčko mohlo vydržet,ale mě je to stejně prt platný.Tak si pěkně užívejte víkendu a já jdu zase do postýlky.
váha
heladoma
| 12. 4. 2008 09:52
Ahojky holčiny, tedy sedím tady od osmi hodin a až teď jsem všechno přelouskala, tedy jak jeden den nenakouknu ,tak potom nestíhám.

Holčiny tedy vás je nemocných, brzy to vyležte už nám tak krásně svítí sluníčko, tak nemoci fuj fuj.

Já dnes nemám sílu na vše reagovat hlava se mi může rozkočit, včera u nás byli známí , tak jsme si dali vínko a já nejsem vůbec zvyklá pít. Takže hlavička dnes zlobí.

Laďko váha do tabulky 68, takže kilčo dole.

Přeji Vám krásný slunečný víkend, až přestane ten bolehlav , tak napíšu víc.
mám radost
eleanorita
| 12. 4. 2008 09:26
Holky já včera byla sama doma, tak jsem se rozhodla načouhnout do toho mého šatníku. Měla jsem tam hromadu džínsů, tak jsem je postupně začala oblékat. Hnes u prvních jsem začala jásat, protože mi ty kalhoty nebyly velké ale obrovské . A to jsem si je kupovala v lednu, protože do žádných co jsem měla doma jsem se nevešla. A teď z té hromady - 9 džín - nosím jedny, ostatní mi jsou velké, a jedny jsou mi trochu těsnější, ale radost mám velikou.
Ostatním taky gratuluju k úbytkům. Pa
očistný den
Zanetka
| 12. 4. 2008 09:23
dneska ráno jsem si dělala tu očistnou kúru... slaná voda, cviky a WC ... přesně podle návodu... holky já tu slanou vodu nesnesla..... když se mi začal zvedat žaludek, tak jsem se to snažila překonat a rozdýchat ... přece nejsem žádná cíťa ... ale nešlo to po čtvrté slkenici jsem to šla vyvrhnout rovnou ... ale pořád jsem to nevzdávala a pokračovala podle rad, že když bude pocit na zvracení, že se mají opakovat ty cviky bez pití a pak pokračovat, že to přejde ... tak jsem pokračovala, ale při šesté skleničce už se to zase nedalo a rovnou jsem letěla na záchod.... vyzvracela jsem všechnu slanou vodu a když už jsem měla prázdný žaludek zvracela jsem jen čistou krev ....
celá jsem se třepala zimou a je mi špatně ... mám hlad, ale ze všeho je mi špatně ... tak se snažím chroupat jen čisté knackebroty .... no to jsem si zas jednou dala ...

raději budu dál papat zdravě ... tohle už nikdy .....

Já mám asi citlivý žaludek ... já se přímo trápila i v těhotenství... blila jsem 7 měsíců a taky když už jsem neměla co, tak jen krev ... pro mě byly obě těhotenství jen a jen utrpení od začátku až do konce ... ještě mám vlastně vrozenou srdeční vadu (proto jsem měla oba porody plánovaně císař) ... a bylo mi pořád slabo, že jsem pěšky neušla ani do obchodu, který mám hned u baráku ... a když jsem tam došla, tak jsem tam zase omdlývala ... no prostě jedním slovem utrpení ... a všem těhotným jsem jen záviděla, jak si to krásně užívají ... ale to je vedlejší, jen tak na okraj... ani jsem to psát nechtěla.... to jsem se zas jednou rozkecala...
Tak já si jdu zase lehnout.... není mi dobře.
V nemoci a bídě
makyky
| 12. 4. 2008 09:08
jsem stále s váma Nemůžu se hnout z postele jelikož mam angínu, takže s vážením nic nebude, tak mě pls neškrtejte, nahlásím se při příštím vážení.
Venku je krásně celej tejden a já tu ležim jak leklá ryba, ach jo
No tak se mějte a ahoj.
berušky
Zanetka
| 12. 4. 2008 09:05
gratuluji vám k tak krásným úbytkům ... Nika... jsi krásně štíhlounká a ty třičtvrťáky máš super...
Domasovanda... je dobře, že si tak vše fotíš ... ty nové rifle na těch starých nemají chybu... to je opravdu rozdíl... tak a honem už ty staré vyhoď ..... a ty béžové jsou moc pěkné, určitě ti budou slušet, pak zase pošli fotečku až je budeš mít na sobě

berušky moje mě je tak blbě... hned vám to tady napíšu...
Dáši
jannika
| 12. 4. 2008 08:50
tak tyhle druhý kalhoty bych brala hned mě se hrozně moc líbí a budeš v nich určitětaky bych potřebovala nový kalhoty,chystám se do města jen nevím kdy u nás v práci je to ted na nic,mám pořád ranní a to se nikam nedostanu,to než abych šla do města jedu raději domů.
Dáši
jannika
| 12. 4. 2008 08:47
tak to je BOMBA takhle ty džíny vypadají pro srovnání fakt dobře,si šikulka nejsi prdlá mě to připadá jako moc dobrý nápad si udělat fotečku před a po,líbila se mi ta fotka jak máš na sobě džíny a sou ti velký,to je inspirace
Jinak to sluníííí nevím jestli vyleze je pěkně zataženo,ale třeba odpoledne se to umoudří
Lilimi
jannika
| 12. 4. 2008 08:41
Lili koukla sem do tvého deníčku a u některých tvých hlášek sem se pobavila Ty si ze Šatova u Znojma???
do tabulky
lucipajda
| 12. 4. 2008 08:40
Ahoj holky, jsem tu jen na skok, ještě jsem ani nečetla vaše vzkazy za poslední 2 dny, ale během dne to učitě napravím.
Do tabulky hlásím 58,5 kg, takže se mi to hnulo o kilo dolů, tak to je paráda, v tom jsem ani nedoufala. Tak pěkný den přeji (i když tady na jihu je zima a prší).
Janiko
domasovanda
| 12. 4. 2008 08:34
u nás na Brněnsku(bydlím kousek od Vysočiny)už leze sluníčko,tak já na něho budu foukat a posílat Vašim směrem jo,myslím,že tam za chviličku bude taky .

Jo tady je pro porovnání staré džíny a nové,já jsem prdlá všechno si to takhle dokumentuji,abych měla tu inspiraci.
a tady jsou ty druhé
domasovanda
| 12. 4. 2008 08:30
koupila jsem si ještě mikču,a měla tam pěkné sáčko a košilu,ale zase příště
tabulka
jannika
| 12. 4. 2008 08:27
krásný ranko děvčátka hlásím váhu do tabulky-66kg tak se mi podařilo zahnat tu hrůzu co sem na sobě napáchala při nemoci a velikonocích doufám že příště se dostanu pod těch 65 je to jakási magická hranice a ne a ne se pod ni dostatale s váma to půjde,umíte pěkně nakopnout a podržet když je ouvej a za to vám moc a moc děkuji
Přeji vám krásný víkend viktorky a snad budete mít hezčí počasí než my tady na Vysočině-začíná pršeta to bylo v pracovní dny tak nádherně,no co nadělám tak pudu aspon uklízet,taky se na to těšímtak pááááááá holky Jana
Jandulko 76
domasovanda
| 12. 4. 2008 08:26
No to víš,že jsou nové a rovnou dvoje,jedny džíny a pak mě sestřenice ukecala na smetanové a ty jsou fakt bomba,pošlu fotečky,první je s těma džínama,ty nové jsou ty na levo,to jsem si fotila jen tak pro porovnání,kdyby mě to náhodou přešlo,tak abych měla motivaci,ale když jsem to úspěšně vydržela 3 měsíce,tak to už prostě vzdát nejde a ani bych se nechtěla vrátit do starých kolejí-brrrrrrrr fujfujfujfuj nééé ty špeky už nechci,takhle je mi lépe a hlavně to člověk dělá pro sebe a pro svoje zdraví
vaha
Lilimi
| 12. 4. 2008 08:02
no niajk moc zavratná je 87,3 ale aspon nejaký ubytek pravě si dělam jídelníček na další týden. incpiraci pořad kolem dost. tak pápá
do tabulky!
Lili6
| 12. 4. 2008 07:42
Krásné sobotní ránko všem takové krásné úbytky - velká gratulace všem!!!

Hlásím váhu do tabulky - 68 kg
No je to za těch 14 dní kilečko a kousek myslím, takže jsem strašně moc ráda, že jsem se konečně vymanila z těch mých úbytků -0.5 0 +0,5 (prostě nola nic no ). Tentokrát se můžu z tabulky radovat nejen za vás, ale sem hrdá i na sebe.
I centimetříky se mi docela pohly a jak vidím takové pěkné výsledky, jsem šíleně nakopnutá do dalších dvou týdnů Uff, to jsem ráda, že jsem se do toho zase na plno dostala. Už žádné krize a polevování.
Holky vy co vám to teď nejde, váha se nechce hnout, nezoufejte - ono to přijde

Tak a já letim do globusu pro šmakouna
Juhůůůůů
tabulka
taisha
| 12. 4. 2008 06:18
Ahoj holky hlásím váhu do tabulky 67,7 kg .Tak nám to pěkně klesá, ale je to boj. No adatum naarození 15.4.1978. Mejte se, musím do skoly a vecer mám rande, tak drzte pěsti at to dobre dopadne.
váha
bibinka
| 11. 4. 2008 22:27
Ahoj Victorky vůbec nestíhám číst vaše příspěvky jste šikulky.A ta narozeninová tabulka je super budu ráda když mě přidáte 26.9.1973 a moje váha nic moc 66,7kg sem lajdák ale celý den v práci a večer s rodinkou teplá večeře .Přeji všem nemocným brzké uzdravení.Ty kalhoty jsou nádherné máš hezkou postavu fakt super nevím co chceš hubnout.Tak se mějte moc moc hezky a přeji všem hezký víkend Ahojky Bibinka
ahojte holkyyyyyyyy:))))))))
jandula76
| 11. 4. 2008 21:41
Jasně že jsem tady rozhýbávám si toho buřtíka:)))
Jak je už je to lepší?
domasovando, máš nové kalhoty? Byli nějaké?

papapa Jana
Jandula76
SONISEK
| 11. 4. 2008 21:03
JANDULKO,ZLATÍČKO,právě jsem dostala od Dáši hlášku,že jsi tady,tak Tě zdravím
Jandulko
domasovanda
| 11. 4. 2008 21:00
ahóóóóój.
Ahojky
jandula76
| 11. 4. 2008 20:51
tak vás zase při dnešku zdravím, to je ale krásně , že????
I Bobík by nám mohla závidět:))takže jsme ani my neodolali a zašli opéct buřtíka, když už tedy nemáme ten sníhdobrý byl taky jsem si jeden dala:)))
A je mi ted pěkně blbě, tak se tady prolívám vodou a doufám, že mě to přejde, to je to když se člověk pořád drží zeleniny a pak si dá večer mastnýho buřta, no fuuuuuujtakže tímto slibuji, že už si buřta fakt nedám, prostě to není to pravé ořechové, zlatá zeleninka, ooooo jaká jsem byla trubka, když jsem si myslela, že si můžu beztrestně dát buřtík:()

Tak to je jen takový výlev, abyste věděli, že je mi špatně a po čem a včas se toho vyvarovali:(

A ted to nejdůležitější konečně se mi pohla váha jsem na 105.3 hurá, vím, že pro někoho je to děsivé číslo(i pro mě je, nebojte:(
Ale lepší než 116 s kterým jsem začínala, že:))
Takže já si tu tak soukromě jásám a chválím se, i když jsem ještě hodně nad 100, ale ono to půjde už se těším...
Lehká Jana, to bude něco, chichi

Tak mi držte palečky, ju:))

A všem zhubnuvším gratuluji velice, a těm co to nejde a nejde holky nevadí to půjde nebojte, taky se mi to pořád něchtělo hýbat a hurá už se to pohnulo:)))))))))))))))

papapapa Jana
Tak holky
domasovanda
| 11. 4. 2008 20:03
už jsem Vás do narozeninové tabulky připsala,ale dám jí sem až se zase přihlásí další,ať to sem nevkládám pořád dokola.Jinak Vám všem moc děkuji za chvaly,jste moje zlatíčka je to kus odvedené práce a jsem na to hrdá,ale velký podíl na tom mát eprávě Vy,protože nebýt Vás tak bych to asi tak dlouho nevydržela,takže na Vása jste moje zlatíčka,děkuji moc moc moc za to že tu jste!Jinak je mi pořád mizerně,v krku mě bolí jak hrom a o učích a hlavě ani nemluvím,jen jsem nemohla jít do pelíšku,táta sparvoval auto a potřeoval tam podavače a šroubovače malejch šroubků a zítra to bude nanovo,no holt když potřebuji autí,tak musím mít i nějaké zásluhy.
ahoj holky
Kayla
| 11. 4. 2008 18:42
Je tu zase tolik prispevku, ale prelouskla jsem je...jen si obcas nejsem jista, kdo co napsal.
Jsem na sebe hrda, dnes jsem v obchode mela v ruce zakusek a sla jsem ho vratit zpatky . No ale trvalo mi to, uz jsem totiz byla u pokladen
Mne je dnes uz trosku lip, ale stejne jsem si naplanovala vikend v posteli s horkym cajikem. Jak uz tu dnes nekdo psal (fakt nevim kdo), ze mu se tesi m na praci o vikendu, ja to tak mam taky. Vsechno si pekne zorganizuju, uklidim a vytridim. Tak snad bude cas i na to leceni
To mi pripomina vsechny z vas, co se potykaji s bakalarkami a diplomkami..A drzim vam pesti, je to tezke obdobi, ale prekonate ho .

Surina - Super, ze pojedes. K tem rasam, ja kupuji Nori rasy, protoze mi prijdou nejchutnejsi. Ty co kupuji ja, jsou v platech, ale mozna se prodavaji v jinych podobach to nevim. Jsou v susenem stavu, to si je muzes dat taky (nekde to tady ted propagovali, ze misto chipsu;) No ja je radsi hodim do te polevky, na konci vareni. Mne chutnaji, ale nikdy jich nedavam moc. Jednou jsem to totiz prehnala a byla to na me moc rybi chut. Jinak ja severske zeme mam rada, byla jsem v Norsku a Finsku, lale idi jsou tam opravdu jini. ale to jsou vsude. Jak uz jsem psala, jezdivam do Norska za kamaradkou a vzdycky se stydim, protoze oni opravdu ziji zdrave, tridi odpad tak jak se ma...atd.
Pred par lety jsem tam byla na Vanoce a s kamaradkou jsme udelaly bramborovy salat. Kdyz jeji pritel (Nor) videl, kolik majonezy jsme tam napraskaly (a to ji moc nebylo, z dietnich duvodu , protestoval, ze je to moc...a ze to nesmime jist ..s to on jidlo miluje a je to pozitkar.

Koncim, opravdu jsem se hodne rozepsala, sorry. Jo jeste..
Bobiku, to se s detmi vracis do CR naporad? Nejak mi to uniklo.

Niko- jsi kocka. Katatka jsou smrncovni. Co ten Titanic? Byli jste?

Zatim ahoj holky.
teda niko2411
Rendulina
| 11. 4. 2008 17:32
kamera chvali!!! ty trictvrtaky jsou bomba a kam se na tebe jaka hrabe, ty je vsechny v nich precis. fakt super
váha
jannika
| 11. 4. 2008 16:52
váhu nahlásím zítra,nějak mi to dnes nevyšloale celý týden sem byla vzorná a cvičila sem tak snad bude úbyteček
Jinak já jsem střelec-30.11.1978
Všem vám děvčátka gratuluju k úbytku a komu váha stojí,nezoufejte však ona se musí hnout dolů
Slyšely ste holky předpověd počasí?Dnes ráno říkali na rádiu že v květnu má být na začátku až 25stupnůůůůů bylo by to skvělý,ale tyhle dlouhodobí předpovědi,no uvidíme.Ale inspirace na shazování dalších kileček je to dobrá
Domasovanda
jannika
| 11. 4. 2008 16:46
Teda Dáši,Ty si moje velká motivace moc gratuluju a

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
28. 6. 2025 13:03
14583
Ondrej Prikryl