Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

Ahojky
jandula76
| 5. 4. 2008 20:42
Zdravím všechny Viktorky:))) jdu vás jen pozdravit, a hned musím mazat, je přede mnou 2košové žehlení, bééé. já to tak nenávidím:((připadám si jak tento pidimuž:((

Jen jsem vám to chtěla říct, připojím se později a vše poctivě dočtu:))

Zatím papapa domací otrok Jana
Ahoj holčiny!
bobik
| 5. 4. 2008 16:47
Heladomko a Niko, dejte se pořádně do pořádku.
Jestli ti ty nožičky budou píchat ještě jednou , budeme na tebe moc myslet. Snad už to bude dobré. To jsou nepříjemné věci. Stejně jako zubař. Já chodím poctivě a stejně, když tam jdu tak se klepu jako ratlík , pač člověk ví co ho čeká.

Niko jsem taky moc zvědavá jak se ti na té výstavě bude líbit. Dej se dokopy a hlavně si vem foťák ať nám sem můžeš lípnout nějkakou fotečku. Mrzí mě , že nejsme doma. Šla bych určo taky.

Zanetko ty stavy dobře znám. Celý den se držím a potom večer v devět šmejdím ve spíži a ujídám cornflaky nebo cini mini nebo nějaká semínka. To je nejlepší jít okamžitě na kutě a zaspat to. Jinak jsou pak děsné výčitky.

Rakko a nakupovací přežíračku znám taky velmi dobře. Člověk si koupí tolik dobrých věcí a nejraději by hned ochutnal ode všeho trochu. JO jo. Já jsem u nás v Glóbusu nejvíc natěšená na ty jejich čerstvé pletýnky. Málo kdy odolám. To tady to mám naštěstí vyřešené. Americké pečivo je jenom sladké, tak si tady musím péct v domácí pekárně sama a tak jenom zdravé se semínky.

Jinak vám děvčata moc děkuji za pochvalu, jak dětiček, tak i sebe. To víte , že mi to dělá obrovskou radost. A mému chlapovi taky.

Zanetko můj malý potapěč jí jako o život. Má holt ten dar, že to jím jenom projde a na konci zase vypadne. Tak snad mu to vydrží i v dospělosti. A to velmi miluje sladké - palačinky, krupicovou kaši. Ze začátku jsem z toho byla taky trochu nervozni, že je jako lunt, ale jí pěkně, tak tomu už nevěnuji tolik pozornosti. Jen na masíčko je trošku lajdák, nejraději má kuřátko a ryby. Což je ale to nejzdravější. Možná proto je tak štíhlý.

Někdo se tu zase ptal, kde to jsme. Ostrov Roatan, střední Amerika a patří to ke státu Honduras. A havěť tu sice je, ale jen tam, kde není vysekaná tráva. Jinak ne. Za pět měsíců co tu jsme to bylo poprvé, co jsme na něco narazili. Přístě k těm známým pojedeme už jen v holínkách .

Já se dnes musím s jídlem polepšit. Včera to byl horor. Tak přeji všem pěkný den a zase sem večer nakouknu. To už budete asi spinkat. Paaaaaaaa
bobik
jannika
| 5. 4. 2008 16:39
teda ty si fakt a jak si krásně snědá,úplně mě to naladilo na léto,až bude i tady svítit sluníčko
NIKA2411
jannika
| 5. 4. 2008 16:38
snad už je ti lípted tenhle bacil pěkně řádí,prodávám v pekárně a sme na hlavní ulici tak je tam pořád fronta a slyším to ted pořád že to pěkně řádí.Tak se nám brzo uzdrav,hodně bumbej a zkus něco spapkat at má tělíčko sílu na boj se zákeřnými bacily
Kayla
nika2411
| 5. 4. 2008 16:25
Určitě dám vědět. Snad mi bude do zítřka líp a pořádně si to užiju. Papa
Nika
Kayla
| 5. 4. 2008 15:28
Fajn, ze uz ti je lip.Znelo to docela desive, nejdriv polouriznuty prst a pak tohle. Pak poreferuj o te vystave (je to ta o Titaniku, ze jo?), protoze to tema me dost zajima.

Mej se
Rendulina
Kayla
| 5. 4. 2008 15:22
Ahoj. No ja jsem kousek od Lutonu, takze na letiste blizko.nejsi ty ta, co je az nekde ve Skotsku nebo si to pletu? A jak tam vlastne jsi a co delas jestli se muzu zeptat?
ahoj kočeny
nika2411
| 5. 4. 2008 14:53
Ahojky holky moje. Od čtvrta se to se mnou veze z kopce. Ve čtvrtek jsem si pořezala prstík, a od včerejška je mi strašně zle. Byla jsem se ségrou na kontrole na krčním a od včerejška od 12 jsem marod já. Strašně mě bolí záda - takovou tupou bolest jsem ještě nezažila. Hlava se mi motá a třeští. Včera jsem měla horečku - 38 stupňů a přitom se mnou třásla zimnice. Byla jsem přikrytá 3 dekama, ale stejně jsem se klepala jak malý ratlík. Po 24 hodinách jsem konečně vstala - ale i tak mi není o moc líp. Včera ani dnes jsem skoro nic nejedla - vůbec nemám hlad a z jídla se mi dělá zle. Hmm, moje dnešní váha: 51,9kg!!!! Taky se mi pěkně podlamovaly kolena, já se nemohla ani unést, jak byla zesláblá. Před chviličků mi mamča donesla polívečku, tak jsem ji snědla tak rychle, jak kdybych 14 dní nejedla.
Moc se mi po vás už stýskalo, tak jsem se musela na vás jít podívat. Říkala jsem si, copak asi dělají moje viktorky?

Domasovando ten dortím je prostě nádherný. Já normálně po 2 dnech snad dostala i chuť k jídlu. Ty jsi kromě kuchařky i léčitelka

Sonísku máš moc šikovné holčiny - ta svatební fotečka je fakt moc krásná, dcerka vypadá jako princezna z pohádky. Jsem moc ráda, že už je mamince líp. Máš na tom obrovský podíl.

Bobíku - z tebe je fakt kočka!!! Manžílek musí mít radost A dětičky máš opravdu moc hezké!

Jandulko, neboj zoombíček ze mě ještě není, i když tak vypadám . Ty mě vždycky rozesměješ. My tě tu nemít.

Lilimi - no lidi jsou někdy fakt hrozní - ale nesmíš si z nich nic dělat. A s tím přítelem mě to mrzí. Jen ho hezky maž, ať to co nejdřív přejde.

Žanetko - neboj, jsme tu s tebou. Zase bude líp - uvidíš.

Heladomo - s tou nožičkou mě to mrzí. Kdybys cokoliv potřebovala, tak se ozvi. Aspoň takhle na dálku ti pomůžem

Hibiscus - díky moc za tabulku, jsi naše zlatíčko.

Mějte se holčinky moc hezky, já jdu chviličku na zahrádku - musím na sluníčko, protože tam, kam nechodí slunce, chodí lékař. Musím se zítra vykurýrovat, jedu s mojím do na výlet do Brna - na tu výstavu. Tak papa, vaše Verča
ahoj
Rendulina
| 5. 4. 2008 14:25
Kaylo, kde v Anglii vlastne jsi? Ja jsem tu taky, tak kdybys byla nekde pobliz tak bychom mohly skocit na cajik
šikovné holky
veronikav
| 5. 4. 2008 12:27
Ahojky... , teda dortík musím taky pochválit, nikdy jsem takový neviděla...
Bobiku jsi kočka... a kde to ted žiješ? Nějak jsem to nepostřehla... je tam moc krásně. Ale ty příšerky, to by bylo něco pro mě. Já takovou havět přímo nesnáším, tak to já bych pořád koukama jestli někde něco neleze. Stačí mi když jsme na chalupě a já v každém rohu hledám pavouka.
Jinak máte holky všechny krásné dětičky... to já se ještě pochlubit nemůžu fotkou... mám zatím jen dva papoušky...
Očista střev
Hibiscus
| 5. 4. 2008 12:19
Holky ještě se jednou vracím k tomuto tématu, protože jsem dneska ráno prováděla zmíněnou proceduru. Nejhorší je dostat těch prvních 6 sklínek slaného vývaru do sebe. Pak jsem šla na WC a nic, tak jsem cviky několikrát opakovala a odcházela na Wc, až se to povedlo. Pak jsem pokračovala v pití vždy jedné sklínky a cviků, na podruhé jsem musela pomalu zacvičit sestavu dvakrát a odejít se vypráznit, dál už po vypití jsem udělala jen začátek sestavy a utíkala se vypráznit. Pokračovala jsem v pití, ale již čisté vody, která teď již měla stejné účinky. Jakmile odcházela, skoro čistá voda tak jsem přestala. Uvařila jsem si rýži s mrkví a jsem v pořádku, teď jsem si dala nudle s tvrdým sýrem. Není to tak hrozné dnes nesmím jíst maso, mléko a zakysané výrobky, ani syrovou zeleninu a ovoce. Zítra je úplněk tak jsem třeba pro sebe něco dobrého udělala.
ahojte :-)
Rakkra
| 5. 4. 2008 10:34
teda jak ráda bych vám napsala , že jsem na sebe pyšná a že jsem to aspoň týden v kuse vydržela......ale jsem fakt . Včera jsme jeli na větší nákup , nevim proč, ale to pak mám pocit, že musím ochutnat od všeho něco, kousek toho a taky toho....(i ten párek jsem měla .) Jo a taky jsem včera ještě měla čoko od velikonoc, ségře zbylo, tak rozdávala....

Tak dneska mám ovocný den, zkusím každé dvě hodiny jeden kousek ovoce...jinak jak sjem se ptala na to mango, tak už to vím, našla jsem si to na netu a nejen, že se ta šlupka nejí, dokonce psali, že je nepoživatelná....a nám se minule zdála nějaká tvrdá a tak nějak hnusná .

A taky mám docela hrůzu z počasí, jak se začíná oteplovat.... nějak mi dělá problém se i v práci slíknout jen do trička, a tak aspon rozepnutou mikinu musím mít, mám břich a boky přes kalhoty....

Dortík je nádhernej , je fakt škoda ho sníst...já jsem jednou pekla dort, nebo ani ne dort, ale bábovku, pro tatku, on miluje sekanou, tak jsem ji upekla v bábovkové forme, vyfocený to bohužel nemám, ale taky to vypadalo kouzelně, ozdobila jsem to červenou paprikou, nějakou okurkou a bylo to.

Tak přeju pevnou ruku přes víkend, držte se, já se taky budu snažit..... Mám i motivaci, už mám připravené kolo a taky (už je to dýl) jsem si pořídila kilové činky , protože ty naplněný pet láhve se mi fakt blbě zdžejí.... Tak už budu vážně končit, mějte se krásně papa
ahoj vsem
Kayla
| 5. 4. 2008 10:27
Tady tedy po slunci ani pamatky, prsi a ze mi mizerne.
V noci me potrapily nocni mury, rano jsem se pak chytla s pritelem. Zitra uz zase frcim do Anglie, on zustava tady...takze nervy pracuji. A jeste k tomu pocasi, vim, ze prehanim a ze to bude dobry, ale nemuzu si pomoct, louceni neni jednoduche...

Zatim pa
AHOOOJ
Lilimi
| 5. 4. 2008 10:12
krásnou a u nas aspon sluneční sobotu.

Prave baštím slunečnicoví chlebík se sýrem a ředkvičkama. Domasovando...ten dort je krááááásný moc se mi zbyhají sliny. Včera v praci byl blazinec lidi bylo moc byli protivní a smrděli. Nepomohl ani větrník na svačinu na nervy. prostě horor ted zas dva dny volno. Chtěla jsem jít k naším ale přitel se mi celý obsypal je to alergik ale tak velké pupence snad ještě neměl tak ho každou chvili mažu protialergení mastí. no zatím jdu dopapat snidani a udělat jídelníček na příští týden..ahojky
Ahojky
heladoma
| 5. 4. 2008 09:53
Tedy domasovando ten dortík je úúúúúžasný ,tedy kloubouk dolůto bude malá koukat.

Bobíku tedy co to tam máte za příšernou havjeť , já bych asi zešílela, kdyby to po mě lezlo brrrr
.
Tedy na fotečce si opravdu šťabajzna

Sonisku máš moc hezké dcery a vnoučátka

Jinak já jsem docela bez nálady, na noze se mi zase udělaly boule, takže mi ten příjemný zákrok čeká znova.

Už jsem se včera naštvala celých čtrnáct dní nohu šetřím necvičím na orbitreku a stejně. Tak jsem na něj včera už hupla a docela to šlo.

Mějte se krásně a přeji slunečný víkend zatím to vypadá nadějně
ahojky
ilona
| 5. 4. 2008 09:31
Holky!!! Přeji krásnou sobotu!No snad se vydaří líp jak bylo včera.Docela hnus!A taky to večer tak dopadlo.Rekla sem si,že nebudu večeřet a nakonec sem snědla celou mysku popkornu.No zle mě bylo jěště v jednu v noci.Dobře mě tak!Jak to tu pročítám,tak Bobíku ta voda nádhera.Tiše závidím.A tu tvou postavu taky.Si No a Domasovando ten dort by se mě taky bodl,tak v říjnu to má naše malá 3.To by čubrněla.Si 1. Jinak mě holky váha stále stojí,ale od posledka mám 2cm přes boky,tak snad de něco dole.A Sonísku,když budeš mět čásek,tak sem prosím vždycky nějaky receptík šoupni jo? Si zlato,protože člověk už neví co!Tak zatím holky pa!
kbic
domasovanda
| 5. 4. 2008 09:17
ano ano všechno jsem si dělala sama i kytičky,
domasovanda
Kibic
| 5. 4. 2008 08:14
Smekám, ten dortík opravdu vypadá úžasně. To všechno děláš sama? Myslím i ty kytky? Peč na výdělek, jdi šikulka.
sonisku
Zanetka
| 5. 4. 2008 06:26
to jsem moc ráda, že s maminkou už je to lepší a receptíky jsou skvělé....

bobiku... to vůbec nevadí, klidně to piš denně, že se chodíte koupat a opalovat... já vám vůbec nezávidím....chichi....dělám si srandu..... jen si krásně užívejte, když můžete ... a tomu šikovnému potápěči dej trošku víc papkat .... ale on to asi všechno vyplave že?

holky nevím c to se mnou poslední dva dny je.... včera v půl desáté večer jsem se fakt nedokázala udržet a snědla jsem dvě hrsti cini minis.... slibuji, že dnes už budu hodná.... tak pááá a všem přeji krásný víkend.
teď potapěč
bobik
| 5. 4. 2008 02:39
Jsem to zvojtila, to byla fotka těch mých dvou plaváčků. Naštěstí vodu oba milují, tak se jim tu líbí.
Tak teď snad přikládám tu s tím potapěčem. Malému bylo v listopadu pět a naučil se tu už plavat a šnorchlovat. Je to opravdu vodouch.

Dáši teď přesně nevím jestli jsi psala o cholesterolu nebo sacharidech, že máš na nule.
Já se držím tabulky co mi sem šoupnul Sonísek. Pokud máš denní příjem energie 5 000 kj, tak by měl tvůj jídelníček obsahovat 85g bílkovin, 40g tuků a 120g cholesterolu. Při příjmu energie 6000kj je to pak 105g bílkovin, 50g tuku a 150g sacharidů. A tak pořád vzestupně dál a dál. Prý jsou pro hubnutí ty bílkoviny dosti důležité tam píšou.

Jinak dortíček opravdu jedna báseň. Chci malé v létě taky udělat panenku, tak mám alespoň inspiraci. Pak určitě pošli fotky, jak malá foukala

A už od těch dortů raději k zelenině a ovoci.

Já jsem tedy dneska moc poctivá nebyla. Ráno jsem si sice udělala plán a nachystala jsem si sebou ovoce do misky, ale to mi snědly děti. Tak jsem jim pak uzobávala hranolek a krevet a ještě jsme šli na zmrzku.

Tak na véču už bude jen mrkvička.

Tak se pěkně vyspinkejte a zase zítra páááááááá
celý den fuč
bobik
| 5. 4. 2008 02:28
Tak jsem opět tady, ale vy už asi všechny spinkáte. Tak vám přeji sladké sny.

Můj chlap měl dneska hodně práce, tak jsme se s dětmi hned ráno sbalili a jeli jsme se koupat k moři na pláž.
Posílám vám fotečku mého malého potápěče.
Je mi to někdy až trapné, že vám tady pořád píšu , jak se sluníčkujeme a koupeme, ale tady se nic jiného dělat nedá. Tak snad mi to odpustíte.

Jinak děkuji za radu ohledně bílkovin. Musím přidat víc toho kuřecího masa. Krůtu jsem tu neviděla a cizrnu a podobné věci se tu taky nevedou. Jen ty kuřátka.
jééééé
domasovanda
| 4. 4. 2008 22:48
mě se někam zatoulal ten obrázek s tím smajlíkem co spí v těch tulipánech.

Tak vám aspoň pošlu jak vypadáme ve škole,když se učíme ,mějte se a dobrou noc a krásné sny.
holky
domasovanda
| 4. 4. 2008 22:42
nikde nikdo,kromě Soničky a s tou si píšu na ICQ,tak jdu spinkat.Jen né to tulipánu,ale do pelíšku,ale mám ho vypraný tak bud ekrásně navoněný

Bobíku a Jandulko:piště piště,s Váma se tady člověk opravdu nenudí.

Holky mám Vás všechny moc moc
co vařit
SONISEK
| 4. 4. 2008 21:52
HOLKY,JÁ SE ASI
Dneska mě tak napadlo oprášit ty moje knížky o hubnutí co jsem si kdysi kupovala a našla jsem HUBNEME S ROZUMEM A V PRAXI,ale jen recepty na celý den,snídaně,svačiny,obědy a večeře. a i s popiskem kolik tam čeho je.Hlavně,že jsem tu po vás chtěla inspiraci na vaření je tam 200 nízkokalorických receptů.Tak budu studovat ,když něco suprového najdu nebo budete mít o něco zájem,písněte,vyhledám,naskenuju.A tady máte náhodnou ukázku.
děkuji
domasovanda
| 4. 4. 2008 21:26
Vám zlatíčka moje za pochvalu a za přání Denisce,všechno jí hnedky vyřídím a slybuji,že vše budu poctivě fotit a pak Vám to pošlu,jinak včera a dneska jsem to jídlo flákala,oba dva dny jsem snídala celoz.rohlík a ten jsem i obědvala,no a na večeři včera ryba a kuskus a dneska jednohubky(tmavý rohlík,lučina a na tom rajče,paprika a okurka),ale piju a piju a piju,zítra dojede první návštěva,tak musím ráno chystat opět chlebíčky(dneska jsem je nachystala,kdyby náhodou,někdo došel dříve),ale byl tady soused se synem,hrabali se nám v autíčku,tak jsem jim je dala.Jinak je to v háji autíčko potřebuje jit na "JIP"tak teď se chuďátko cití asi takhle ale až bude fit tak z něj bude zase.Taky jsem dneska,tak já se na chvilku s Váma loučím,malá chce jít spát,ale ještě se vrátím
ahojik
rezama
| 4. 4. 2008 21:18
řešíte tady dortíky tak tady máte taky jeden.Domašovanda ho taky zná.Je teda dělanej už před 2 lety pro mou neteř.
domasovanda
Kayla
| 4. 4. 2008 21:01
Taky musim k ocnimu, neporadek nevidim...jen pohadkovy dort s jiz ucesanou barbinou

Jinak kdo by to byl rek, ze se v diskuzi o hubnuti setka s dortem...a ten asi musi chutnat ...ach jo

Tak ahoj zitra
sonisek a domasovana
Hibiscus
| 4. 4. 2008 20:58
Tak to jsem sama ráda, že je maminka v pořádku, aspoň dle možností. Mí rodiče věk 74 a 75 se zatím celkem drží, ale může se to kdykoli obrátit. Vůbec si neumím představit, že tu jdenou nebudou... no nic to je smutné téma, raději na to nemyslet.

Domisovando - na takový dort by měla přijít cedulky zákaz konzumace - pouze k prohlídnutí uměleckého díla. Je to fantazie. Nemám slov....
domasovanda
SONISEK
| 4. 4. 2008 20:46
KOOOOČO,TAK TO NEMÁ CHYBU já chci taky takový KRÁSNÝ doooooort !!!!!!
A kde že nemáš tu linku uklizenouuu???? Já fakt už musím k tomu očnímu
Hibiscus
SONISEK
| 4. 4. 2008 20:42
Ahoj,jsi hodná,že se ptáš.Mami je na tom už zdarvotně lépe,ale ne se vším.Takové ty zdravotní problémy,které už ke stáří patří(hlavně paměť) to už asi lepší nebude.Jezdím tam častěji,volám ji a každou neděli jí musím jet nadávkovat na celý týden léky do dávkovače.Bere asi pět druhů a určitě by to nezvládla brát jak má.Některé bere třikrát denně a tak jsem to vyřešila tímto a jsem spokojená,že to bere správně.Určitě je to šikovná věc.Alespoň,že inzulín si píchá pravidelně a bez zapomínání.Beru ji vyprat prádlo,v neděli ji přivezu oběd a něco upeču,v týdnu jim vozí obědy,tak nemusí vařit.Minule bylo krásně,tak jsem ji vytáhla na procházku,ne sice dlouho,ale alespoň něco.Návštěvy u lékaře musím řešit s ní,ještě,že mám to auto.Měla jsem z ní opravdu radost,že tak dobře po dlouhé době vypadala.Měj se moc pěkně.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
30. 6. 2025 09:10
14592
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Alka...
30. 6. 2025 13:10