Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

tak Vám
domasovanda
| 4. 4. 2008 20:40
posílám finálovou fotku dortu,jen ještě nemám uklizenou linku tak koukejte jen na ten dort
dodatek k bílkovinám
Kibic
| 4. 4. 2008 20:36
A zapomněla jsem na Šmakouna.
bílkoviny
Kibic
| 4. 4. 2008 20:33
Bobiku, nějaké ty bílkoviny doplňuji luštěninami (hlavně cizrnou, tu uzobávám i jen tak, samozřejmě vařenou) a kuřecím a krůtím masíkem.
ahoj holky
Hibiscus
| 4. 4. 2008 19:35
Nějak to nestíhám, co se v práci spřísnil režim a nemůžu přes den zabrousit na internet, tak vás nestíhám číst. 2 krát týdně (když jdu cvičit) tak příjdu až pozdě večer a to jsem ráda, že se sprchnu a chvíli sednu ke knížce.
Jinač dopsala jsem nováčky i Rendulínku do tabulky a příští pátek se uvidí!!!!
Já na tom nebudu moc slavně, čekám své oblíbené období a je to znát. Mám chuť na sladké a nejen na ně. Šefka slavila dneska svátek, tak jsem měla jak zákusek tak chlebíčky. Navíc zítra má 74 moje maminka, tak to vidím zase bledě. Jindy bych možná odolala, ale teď to je hrozné.

Ještě jsem se chtěla zmínit, já už asi 4-5 let beru od podzimu do jara multivitamíny a nevím sice jestli to je tím, ale chřipku ani angínu jsem dobrých 5 let neměla. Nechci se chlubit, třeba hned zítra na mně skočí chnusný bacílek, ale chtěla jsem se zeptat, jestli nemáte někdo podobnou zkušenost.

Jinač všechny vaše dětičky jsou nádherné a dortík přímo k sežrání nebo slízání, teď slintám...

Holky, byla to Lilimi, která měla doma problémy s přítelem a jeho otcem a chtěla si hledat podnájem? Zajímalo by mně jak se situace vyvíjí dále - možná jsem moc zvědavá, ale doufám, že se dotyčná neurazí - jsme tu taková veliká rodinka.
Sonísku a co maminka, už je vpořádku?
domasovanda
SONISEK
| 4. 4. 2008 18:56
Dáši,dortík prostě úžasnýýýý
Ke krásné oslavenkyni patří krásný dortík a to se Ti opravdu povedlo.Deniska bude mít velkou radost a určitě všichni s ní.Tak Vám přeji krásnou oslavu a Denisce velkou gratulaci a mooooc
Mirko
domasovanda
| 4. 4. 2008 18:51
my Ti moc moc děkujeme za přáníčko,jinak jsme na to s těma bílkovinama stejně,já se na tu hranici taky nemůžu dostat,ale zase mám radost z cholesterolu ten nemám skoro žádný v jídle,
bobik
Lucisha
| 4. 4. 2008 18:43
Nedá mi to a i já se musím k holkám přidat- moc Ti to na fotečce sluší
Úplně Ti to opálení závidím a taky bych brala to teplíčko, které tam máte..

Domasovanda: krásný dortík!!! Když jsem byla malá, pamatuju si, že jsem taky dostala dort s panenkou a jak jsem z toho byla paf!

Holčiny, já se dnes po týdnu hejbala.. O víkendu mi bylo zle a táhlo se to do středy. Jinak chodím 2x týdně do posilky ve škole a v pátek na bazén.
Do posilky chodím s holčinou, se kterou jsem se seznámila na lyžáku. Sama bych tam nechodila, ale jsem za to ráda- mám to aspoň zadarmo!!!
V bazénu bylo solidně narváno, ale i tak jsem si dala 2km.. Vždy se snažím dát 40 bazénů (jeden má 50m)..

večer si dám ještě pár posilovaček na bříško..

Jinak stužkovák se vyvedl fajn. A naštěstí jsem si pitíčko hlídala, takže se ani nekonal druhý den bolehlav. S holkama jsem pařila doooooost dlouho, tak jsem určitě spoustu energie i vydala

Tak, kočandy, mějte se krásně, já jdu chytat něco k véče.
Papá
dortíííík
jannika
| 4. 4. 2008 18:33
tedá ty si fakt šikulka,málem mi vypadly oči jak je nádherný,ty růžičky,no krása i mužík ho moc chválil že si šikula
poděkování
SONISEK
| 4. 4. 2008 18:31
Moje milé Victorky,
všem Vám moc děkuji za krásná a milá slova o dcerách i o mně...
Máte pravdu,jsem pyšná na svoje dcery,pyšná babička i matka.Dokázala jsem po rozvodu sama dcery vychovat(bylo jim 9 a 10 let) a postavit se na vlatní nohy,i když to bylo dosti těžké.Ale to někdy k životu patří.Jak se říká: Něco špatného k něčemu dobrý... a u mě tomu tak bylo.
Ještě jednou velký dík,mám Vás všechny
Bílkoviny
bobik
| 4. 4. 2008 18:16
Rendulino my máme raději teplíčko. Do zimy bychom se s dětmi neštrachali. Proto manžel tady vzal ten job, že jsme si říkali, že si tím zkrátíme tu protivnou a vlezlou zimu u nás. Díky za pochvalu malé.

Dáši přeji malé vše nejlepší k narozeninkám. A na hotový dort už se těším. Uložím si ho a pak se budu inspirovat. Já budu malé péct v srpnu. Budou jí 3.

Holčiny poraďte mi co má hodně bílkovin , ale ne moc tuku. Tuky a sacharidy mám v pohodě, ale ty bílkoviny nějak nemůžu nahnat. Mám jich pořád jen půlku stanovené denní hranice což je málo.
Nechci to moc pitvat, ale fakt je, že jak si to teď hlídám na té flóře, tak bílkovin mám prostě málo.
ahoj
Rendulina
| 4. 4. 2008 17:06
bobiku, ja jsem ve Velke Britanii, coz vysletluje to zatroleny pocasi taky tu mame plaze (vice mene nezaplneny) ale i v lete je tu voda kurna studena holt jsem na severovychode Anglie nedaleko od Skotskych hranic no. Ale priroda je tu uzasna, to zase jo. Takze poradny vyslapy tu jsou na dvoutydenim poradku. Vzdycky vyrazime nekam s partou lidicek a nechame v botach dobrych 9 az 12 mil . Jinak mas nadhernou holcinu
holky
domasovanda
| 4. 4. 2008 16:56
všem Vám moc děkuji,jsem ráda,že se Vám ten můj dortík líbí,moc jste mě potěšily,dneska jsem přidala svíčky,tak až malá nebude ve střehu tak ho blejsknu a pošlu už hotovej,já zase letím jsou tady chlapy a zase se vrtají v autíčku,tak jim jdu uvařit kafčo
Mirko
domasovanda
| 4. 4. 2008 16:54
prosímtě neomlouvej se,mě to nevadí
Ahoj Viktorky!
bobik
| 4. 4. 2008 16:04
Už tu máme pátek. Zdá se mi , že to teď hrozně utíká.
Včera jsem si pěkně zacvičila a teď si jdu napsat papání na flóru, abych nešvindlovala.

My teprve vstáváme a venku už krásně svítí sluníčko, tak pojedu s dětmi asi k vodě.

Zanetko díky za recept na polívečku. Vypadá taky moc dobře, tak ho určitě vyzkouším. Hlavně jednoduše. Moje děti jsou polévkové.

Domašovandičko tobě se omlouvám. Já jsem to tu nějak nepostřehla, že už jsi o tom psala a tak mě to mrzí.
O to více tě tedy obdivuji jak to s malou zvládáte. A hlavně , že tě podporuje tvoje rodina že? Tak vám držím pěstičky a posílám kytičku.
Zatím páááá
ufff
kristufek
| 4. 4. 2008 12:07
Holky teda vy mi dáváte ...
snažím se tady něco přečist od začátku, abych se alespoň trochu mohla zapojit do konverzace ale toho je, ... jak tak chápu tak jste skoro všichni moraváááciii a já zas taková dálka, ...
Snažím se koukat na tabulky které jste mi doporučili na floře a tak ... moc děkuji pořád se tam v něčem šťourám už si připadám jak mám sedavou práci a tak je to docela zábavný snažit se nejíst nemít prostě něco v tý hubičce,... někdy jdu po odpolednech do večera pomáhat na bar, tak alespoň tam si trochu zaběhám je tam pořád dosti práce, ... ale zase naše kuchařka no snažím se s ní nemluvit poslední dobou a taky ty chlapy to je samé ... no vymlouvám se že řídím, ... Ale dneska jsem si nepřipravila nic k papů na obídek a v jídelně jsme měli čočku s páre.... já měla tak velký hlad asi to není moc dobrý co ženský
Teď už jsou zas jen ty výčitky ...
Ahojky
Blanch
| 4. 4. 2008 11:20
Ahojky holky, tak už máme paťulínek! Miláček je dneska na svatbě, tak jsem zůstala doma u rodičů! Já jsem bohužel pořád nachlazená a nemůžu se toho za boha zbavit! Nemáte někdo nějaký zaručený recept! Už mě to totiž fakt štve, nemůžu totiž cvičit
a to jsem se do toho tak hezky obula! Ale jídlo se snažím dodržovat a docela mi to jde, tak snad se co nejdřív dostanu na těch 52 kg! Jinak dort je fakt úžasný, jsi šikulka!
ahoj holky
Kayla
| 4. 4. 2008 11:10
Plavani bylo vcera uzasne, byli jsme s pritelem v jednech malych nemeckych laznich a byl tam tak nadherny klid. Pak jsme zasli i na vecu, dala jsem si rybu ( i kdyz musim rict, ze dietni uplne nebyla) se salatem a byla to basta.

Bobiku: pridavam se k ostatnim, jsi opravdu klobouk dolu

Domassovando: Musim rict, ze tak nadherny dort jsem v zivote nevidela.. a ze panenka jeste nema ucesane vlasy:))haha, to jsi me rozesmala. No ja se v dortech a jejich peceni vubec nevyznam, az me to po spatreni tveho vytvoru mrzelo. I muj pritel valil oci. Ty budes asi i vyborna kucharka, ze? Ja varit moc neumim, jen jednoducha jidla, ale chtela bych se naucit par zarucenych receptu pro toho mojeho chlapa . Jenze on na ceska jidla stejne neni a kdyz uz, tak by to melo byt maso a s tim ja neumim, nevim jak to .Jsem byvaly vegetarian a maso mi stejne porad nejede, jen obcas ta rybka.
No tolik o mych kucharskych ne-schopnostech.
Holky mejte se moc fajn a at kila pekne lezou dolu.
bobiku
Zanetka
| 4. 4. 2008 10:58
vypadáš fakto skvěle... jsi super kočka a tak krááásně opálená....jo a ta polívečka vypadá dobře... určitě vyzkouším... někdy už taky nevím co mám pořad těm holkám vařit za polívky... já tuhle dělám obdobně s krupicí....a taky máme doma jednu nejoblíbenější polívku, kterou musím dělat ve velkém hrnci skoro na tři dny a skoro každý týden... říkáme ji sváteční polívka, protože je díky mrkvičce tak krásně žluťoučká....
na másle opražím nastrouhanou mrkev, pak zaleju vodou, přidám na malé kousičky květák, kostku zeleninového vývaru, sůl, a udělám z jednoho vajíčka a hrubé mouky těstíčko, které do té polívky nastrouhám a chvíli povařím.

domasovanda: ten dortík je opravdu náááádhera... teda ty jsi tak šikovná.... taky se chystám malé udělat dort panenku za měsíc bude mít 2 roky.... ta tvá panenka je tak krásně nazdobená...to já asi nezvládnu....ale z čeho jsi ji zdobila?.... já mám jen recept na pudinkový krém s máslem... ale ten tvůj vypadá úžasně....nějaký čokoládový.... předem moc dík za receptík .

tak pááá děvčátka.... já jdu uspat malou a vařit a snad i najdu chvilku na cvičení... ale táááák moc se mi nechce.
ahojky
Zanetka
| 4. 4. 2008 10:48
teda holky vy píšete jak o život.
Sonisku dcerky máš opravdu krásné, vnoučátka taky....hold pyšná babička že? ... a tobě to na těch fotečkách taky moc sluší...máš moc pěkný střih vlásků.. ten si sekne .
Jinak moc dík tobě i Verunce za včerejší podporu... já fakt měla včera blbý den...a u toho jablíčka to nezůstalo bohužel, já jedla snad v kuse celý den... snažila jsem se jen ty zdravé věci...ale padly i dvě kostičky čokoládky, trochu špenátu, půl palačinky... no hold to nějak nešlo...bylo mi špatně celé odpoledne a to jsem jedla pořád dál a v noci jsem se pořád budila, jak mě bolelo bříško... téééda to byl den blbec...ale asi to na mě jde o nějaký den dřív.... musím to ukočírovat, ať mám příští pátek nějaké výsledky.
tcpetule
kristufek
| 4. 4. 2008 10:36
Ty vado zdravím
jak jsi to udělala ze 62 na 55 ... to je přesně můj případ
Jandulko
domasovanda
| 4. 4. 2008 10:24
malá je slaví v neděli a budou jí 4 roky,už je to velká holka,já chci ještě nazpátek to malé mimísko.
Gelové nehty
Iv1983
| 4. 4. 2008 07:31
Ještě teda, když už jsme u těch gelových nehtů... nevíte někdo o nějaké dobré manikérce, co je dělá v Brně? A taky nějakou příhodnou cenu?
Já je teda jednou měla, jenže mi za 800 (!!!) vydržely asi 10 dní... začaly se mi dělat takový bublinky u nehtovýho lůžka, až se to u asi dvou prstů odtrhlo úplně a tak jsem to sama sundala všude. Fakt je, že to vypadá moc dobře, a tak pořád zvažuju a zvažuju, jenže zas ten čas a peníze co člověk musí strávit na tom doplňování a úpravách, to mě od znovu pořízení docela odrazuje...
Ahoj holky
domasovanda
| 4. 4. 2008 07:31
děkuji Vám za pochvaly,to člověka potěší a od Vás dvakrát tolik,Jinak živit bych se tím mohla,mě to baví a myslím,že by se to mích kilíček nijak nedotklo,včeram jsem si olízla prst od krému a bylo mě blbě celou noc,a já dorty nejím jako malá jsem vždycky dostala od babičky dort a vždycky ho snědli ostatní,já to mít nemusím .

Bobíku:já bohužel žádnou fotku tatínka nemám,jak už jsem psala jsem s malou sama a náš táta ji viděl jen jednou a to u soudu,a když jsme spolu chodily tak jsme svoje fotky nepotřebovali,viděli jsme se v pondělí,pak v pátek a celej víkend,ale můžu Ti říct,že malá je teď celej tatínek,tak se mějte já frčím,malá stává tak se jdeme oblékat.Ale pište ať mám co číst
Pozdrávek...
Iv1983
| 4. 4. 2008 07:27
Ahoj kočky

teda mě se tak líbí jak sem všichni dáváte fotky a nejen sebe, ale i těch dortíků a táááák

Domasovanda - dortík fakt super, princezna bude mít určitě velkou radost
Bobik - teda vypadáš vážně skvěle
Sonisek - ty nehty jsou super a máš moc krásný holky. U té svatební fotky jsem úplně "slintala" tak nějak si představuju nevěstu; princeznovský šaty, vlásky nahoru a krásnej závoj, no prostě paráda. Sluší jí to moc i s dětičkama

Jinak holky, já jsem tu každý den ráno, ale normálně nestíhám vás všechny číst, toto byly jen reakce na ty, co si nejvíc pamatuju
Ale jste super, že se tak snažíte a myslím, že nám to půjde, určitě
Já si včera udělala radost, koupila jsem si riflový šatičky propínací s krátkým rukávem, večer jsem doma dělala mode show a pořídila si k tomu ještě legínky a myslím, že to vypadá spolu s podpadky moooc dobře ...
Takže missky třeste se, my vám ještě dáme na pr...

Držte se všechny a těším se na další příspěvky a další fotečky...
Dort
bobik
| 4. 4. 2008 02:50
Domašovandičo mě málem vypadly oči z důlků.
Ten dort je snad lepší než od profesionální cukrářky. Kdyby něco , tak se tím můžeš v klídku začít živit.
Jen tedy nevím jak by zase dopadla tvoje figura. Ale dort je opravdu k nakousnutí.

Jinak maličká je taky k nakousnutí. Takhle spinkat jsem ještě nikoho neviděla. Dávám vám oboum medajli. Jste úžasné a malá je kotě po tobě. Mohla bys nám taky poslat nějakou fotku taťky, abychom viděli jestli je taky takový fešák , když se vám ta malá tak vyvedla.

Jinak vám holky opravdu moc děkuji za pochvalu. Opravdu jsem se snažila. Moc vás za to

Sluníčka si tu opravdu Rendulino užíváme. I koupání. Pláže a moře je tu bezva a hlavně nikde neni moc narváno .

Můj manža tu má práci asi tak na 5 let. Ale já s dětmi jen dva roky, protože náš klučina jde příští rok v lednu k zápisu a v září do školy. Tak už budu s dětmi doma.
A ne kterém ostrově se nacházíš ty?

Jsem se tedy dneska docela rozepsala. Děti jsou po večeři a koukají na pohádky, tak já mažu cvičit. Včera jsem si dala pohov, tak dneska aspoň trošku.

A pak rovnou do hajan. Tak se tu mějte a zítra zase pište ať mám co číst. páááááááá

Jo ještě posílám fotku té mojí malé počurandy. Vypadá jak velká holka ( a to jí budou teprve 3) a dělá to do gatí ostuda.
ahoj
Rendulina
| 4. 4. 2008 00:15
Sonisku, dekuji ze jsi me zasadila do zahradky jinak se mi taky moc libi ty nehtiky, mas moc sikovnou dceru a obe jsou fakt .

jinak bobiku velke gratulace protoze vypadas fakt bajecne jinak po me lezt ten stir tak me rovnou odvezou do blazince protoze ricim jeste tedka jinak si to tam hezky uzivej, ja jsem taky na ostrove ale tady to pocasi stoji za starou backoru v lete jsme radi kdyz tu je par dnu slunecno a teplo zaroven . no nic holky jdu do hajan zitra brzo vstavam.

jo abych nezapomela ten dortik vypadal fantasticky!!!! proste k nakousnuti (a to ja nejsem dortovy typ, ty se mnou ani nehnou).

tak jo, dobrou
domasovando:)))
jandula76
| 3. 4. 2008 23:58
Ta malá je prostě roztomilá, občas vojtulka taky takhle usnul, hlavně jako mimino, ted už nééééé:)))

A ten dortík, téééda, tak ten nemá chybu, kdy to slavíte a kolik malé bude?
4?
Jsem to nějak asi přehlídla, pardon:(

Jinak sonisku, téééda, ty máš ty holčenky na výstavu, hotové missky?
A prdolátka máš taky úžasné, to jsi hrda babička, vid?

Moc hezky se ti vyvedly:))))))

Jdu to zalomit, hrůza těch hodin, papapapap Jana

p.s. Blanch zdravím:))))
bobik
Blanch
| 3. 4. 2008 23:15
Ty bobiku mě asi něco hodně uniklo, kde že to jsi? A co tam vlastně děláš? No já koukám jako blázen ! Ale Ty jsi teda opravdu , fakt Ti to mooooc sluší
jo ještě
domasovanda
| 3. 4. 2008 22:57
posílaly jste tady fotečky dětí když spinkají,tak jsou všechny krásné,jo když spinkají tak jsou nejhodnější,ale to už tak v životě chodí,posílám taky fotku Dendy,je asi rok stará,takhle spávala,po obědě,teď takhle taky občas spí,ale už málo kdy ale v této poloze spává co chvíla
domasovando
Blanch
| 3. 4. 2008 22:45
Já taky jezdívám do Brna, sestra tam žije s přítelem, tak se třeba taky někdy potkáme, to by bylo super, co říkáš?

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
30. 6. 2025 09:10
14592
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Alka...
30. 6. 2025 13:10