Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

jo a taky
domasovanda
| 3. 4. 2008 22:39
nemám ještě pod dortíkem ten ozdobnej papírek a panenka není učesaná,tak jak to doladím tak pošlu fotečku,dneska už na to kašlu od rána peču a peču a peču,že už jsem z toho upečená i já,tak valím do sprchy a bucánkovat.Papa zítra
Bobíku
domasovanda
| 3. 4. 2008 22:36
tak to se teda opovaž ty kila zase přibrat,nebo do května je ještě spousta času já ještě pár kilíček schodím .Konečně jsem dopatlala ten dortík tak Vám posílám první a ještě teplou fotečku,chybí tam ještě svíčky,nejsou na skladě musím je zítra teprve koupit
Páááááááá
bobik
| 3. 4. 2008 22:12
Tak se tu s vámi dneska loučím musím jít něco dělat.

Domašovandičko, já se na tebe tak těším. To mi nemůžeš udělat. Mě se líbíš jaká jsi. A do léta budeš ještě větší kotě. Vždyť ty ty kila setřásáš na každém kroku.

Jsem ráda, že tě mám tak blízko. To nepřichází vůbec v úvahu. Tak to já raději zase něco naberu.

Tak berušky páááááááááá.
Božínku!
bobik
| 3. 4. 2008 22:07
Sonísku ty holčičky to je nádhera.
A ta svatební. Musíš být opravdu moc pyšná máma.
A ta starší má krásnou rodinu a taky jí to moc sluší.
Jsem úplně na měkko. Jako to vajíčko.
.
Jinak nehtíčky nádherné. Taky se mi líbí jen takové ty decentní. Nechávala jsem si je dělat, ale ne všichni to umí. Jednou jsem byla spokojená, ale podruhé jinde už ne. Ale je to krása. Ruce vypadají úplně jinak.

A s tou miss jak říkala Nica klidně. Vždyť jsi moc hezká.
Podívej se na tu Maláčovou - hotová pohroma. A až půjdou ty kilečka ještě trošku dolů. Maláčka nemá šanci.
Budeš kočka
Vločková polévka
bobik
| 3. 4. 2008 21:56
Včera jsem narazila na zajímavou polívečku. Dnes jsem ji vyzkoušela a byla moc mňam. Děti se olizovaly.
Na první pohled vypadá šíleně, ale opravdu to zkuste.

70g másla
5 pol.lžic ovesných vloček
1 cibule
2 vejce
1litr vývaru
zelenina a bylinky

Na másle osmahneme cibulku a přidáme ovesné vločky. Až jsou vločky nazlátlé přidáme vejce a uděláme takovou smaženici. Zalejeme už předem nachystaným horkým vývarem ( já ho dělala z kostky ). Promícháme a přivedeme do mírného varu. Tady daný recept končí, ale já do polévky ještě přidala zeleninku - mrkev, hrášek, cibulku, pažitku a povaříme.

Dobrou chuť!

( jen místo dortíku tu polévečeku )
holky
domasovanda
| 3. 4. 2008 21:51

zítra jdu patlat ten dortík
bobíku
domasovanda
| 3. 4. 2008 21:48
jsi vážně kočka nevím nevím,ale asi tu naší domluvenou návštěvu tady u nás odložíme na příští rok,bych se musela vedle tebe
STARŠÍ
SONISEK
| 3. 4. 2008 21:48
už je z ní dvojnásobná mamina
Jandulo+Sonísku
domasovanda
| 3. 4. 2008 21:47
jakýpak mejdany beze mě,no tak to teda néééé,já se totiž vtěrknu taky jo,aby jste si nemyslely,že budete pěkně pařit a já tady budu čučet do PC a nic,tak takhle by to tedy opravdu nešlo,nestíhám vkládat obrázky jdu ještě patlat dortík
a to z nich vyrostlo
SONISEK
| 3. 4. 2008 21:46
mladší LENKA
větší dětičky
SONISEK
| 3. 4. 2008 21:45
tak další fotečka
Píšete jako o život jupííííííí!
bobik
| 3. 4. 2008 21:44
Rakko moc děkuji za pochvalu. I tobě Jandulko a Sonisku.
Opálení to tedy jsme. Sluníčko když vyleze , tak peče jako o závod. Jen abychom za chvíli nebyli ugrilovaní jako tohle kuřátko

Jinak Jandulko to byla pro mě nejvěčí motivace. Vyslíct se tady v lednu do plavek. Byla jsem jak tučoba z vápenky.

To by pro vás právě byla ta správná motivace.

Jen ty potvory tady mě tedy taky děsí. Člověk se musí pohybovat obezřeně jen po cestách a prostorech, které jsou vysekané. Tady okolo našeho bydleníčka a v širokém okolí nic není. Ale ti naši známí bydlí až skoro na konci ostrova a téměř v džungli. Trávu okolo baráku mají jak telegrafní sloupy, tak se není co divit.
Ony se tedy ty potvory bojí víc než my nebo aspoň stejně a jsou schované v trávě a porostu. Jenže když se to neudržuje, tak ti to klidně jako jim vleze až do baráku. No už tam nejedu. Při představě , že by se něco stalo dětem. To bych si neodpustila. Nikdy.
Tihle tu taky jsou. Jako dlaň. Všechno má svoje pro i proti. Tak snad to tu ten rok nějak vydržíme.
Nika a sonisek
jandula76
| 3. 4. 2008 21:41
Tak sonisku, krásné dvojčátka(chichichi) a ty šatičky:)))
Hezké holčinky:))))

Nikky proboha dávej pozor, když krájím vyžaduji 100% koncentraci!!!!
Zavírám dítko do spížky a řežu a krájím....
Koukej tu náplast odkrýt, abys věděla jestli jsi to ještě ty nebo už zoombie, kdo si tady s námi píše...

Holčinky musím se na chvíli odmlčet, moje drahá polovička, nebo co to je,,, chce vyřídit poštu..:((

Tak za chvilku, ju?

papappaa Jana
sonisku:)))
jandula76
| 3. 4. 2008 21:35
Ty jsi srandistka, tak já urychleně cvakám na fotku a tam tabulka, míry váhy:))))
Ale jde ti to dolů , jsi šikulka, tak ted mi pošli ty dětičky, ju?

Ta zeleninka, právě není salátek, je to normálně podušená brokolice, pak maraženka a trocha vodičky vždy podlít a dusit, no a koření, dala jsem bazalku, trochu curry, a mírně posolila, pak navrch sýr nastrouhat, mnamka to byla jojo, ale už není poslala bych ti:))

Já právě jím pořád tu zeleninu studenou a jak se ochladilo tak moje tělo si žádalo něco teplého, tak jsem inovovala:))
A ted si moje tělo žádá chipsíky, no fuj, to jsou chutě

Já to snad dostanu, to není možný , jak mě ty chutě honí:((
Zítra se jdu zase rvát s důchodcema do bazénu o to kdo bude dříve v bublinkáchhmmm, celá já:)))

papapapa Jana
nika2411
SONISEK
| 3. 4. 2008 21:34
tak to jsi mě opravdu já věděla,že s Vámi chmury přestanou,díky
Jandula76
SONISEK
| 3. 4. 2008 21:31
tak druhý pokus
Sonísek
nika2411
| 3. 4. 2008 21:31
No co Sonísku, aspoň vidíme jaká jsi šikulka a jak ti to hezky jde. Abysme tě příští rok nepřihlásili na miss .
no to je den
nika2411
| 3. 4. 2008 21:28
Nazdárek holčiny. Já dneska měla menší úraz. Řežu, řežu a najednou si všimniu, že si krájím prstík a myslím, že mě zastavila snad až kost . Já začala vřeštět jak . Přiběhl můj a musel mi dávat první pomoc . Já byla bílo zelená. A kdybyste viděli ty slzy - byly jak hrachy. Tak tu teď sedím se zafačovaným prstíkem a píšu jak .........
Dneska jsem toho ani moc nesnědla - jaksi nebyl hlad . Večer jsem si udělala se zeleninků a je mi fajn. Nemám odvahu sundat tu náplast. Můj si ze mě dělal srandu, že mi ten kousek prstu upadne a budu bez něho. a budu strašit malé děti...No nezabily byste ho???
Jandula76
SONISEK
| 3. 4. 2008 21:23
to jsem ale blb já tam poslala svoji tabulku co si zapisuji,haha,tak to se alespoň pobavíte míma mírama
Jandula76
SONISEK
| 3. 4. 2008 21:17
To víš,že joooo,když jsi tu a tak jsi mě pěkně povzbudila

fakt nevím co to se mnou dneska je,nic mě nebavilo,tak tu sedím celé odpoledne a musím se přiznat,že jsem dnes poprvé ani
tak to je co říct.Ale pro jednou je to snad prominuto.Zítra se polepším.

A jak jsi dělala ten salátek?Mám tu
, tak bych si také udělala
a tady posílá ty moje holky,v určitou dobu byly jak dvojčata a to ji ta mladší výškově předstihla
bobiku
jandula76
| 3. 4. 2008 21:12
Fuuuuuj, co to tam máš za obludy? To já nemám ráda, ufinky ufi:((
Ale kvůli tobě bych to vydržela, a solidárně s tebou ječela a utíkala:)))

ale jinak ti teda skládám poklonu, ty jsi taková se úplně stydím, hrozně ti to sluší, tak to já budu muset přijet, až za rok, protože do té doby se nemůžu ukázat u moře ani vedle tebe, vypadali bychom jako Štaflík a Špagetka:)))))
Tak na mě holka počkej:)))

a máš můj hluboký obdiv, že v takové zahmyzené zemi vydržíš, já bych zešílela..., chodila bych celou dobu v holínkách a místní by mě považovali za blázna:)))dali mi injekcičku a bylo by po Janičce:((

papapapa a těším se na další hrůzostrašné historky, už ted se bojím

papapapa Jana
Sonisku:))
jandula76
| 3. 4. 2008 20:58
Ahojjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Já jsem tady taky, tak v klidu, klidně piš, alespon mám co číst:)))) kuk na mařenku:))))

Právě jsem zbodla zeleninku, s brokolicí a se sýrem:))
To byla taková dobrota, ale měla jsem jen malinko zbytek zbaštil manža, on je taková moje popelnice, a naneštěstí mu chutná zelenina, takže já si něco dietního uvařím a koukám půlka je z toho pryč:(( ale prý to se mnou myslí dobře, protože tak rychleji zhubnu, když toho budu mít mín:(

Tak dobře no...

Jinak dneska se andílek vztekal už jen tak pro normu, tak to šlo..

Týý jo ty máš děti tak blízko u sebe? No nazdar, máš můj hluboký obdiv, to já už bych se houpala na nejbližší větvi

Jo a k tomu bydlení, super nápad, oznamuji to doma a víš co na to manža, že prý klidně, ale pře zimu, kdo by dělal na zahradě přes jaro leto podzim, že????

ale pak to roztočíme a budou mejdany, vem si dovču v zimě jo?

Pak budeme dělat:

papapapa Jana

p.s. už je ti veseleji?
Já mám šílenou chut na brambůrky,chjooooo, úplně mi tečou sliny, no chápeš to?
OMLOUVÁM SE
SONISEK
| 3. 4. 2008 20:31
že jsem tady zase tak

ale mě je tady někdy samotné smutno ,tak to musím nějak rozehnat.Díky za pochopení
Ještě,že Vás holky moje mááám!!!
zanetka
SONISEK
| 3. 4. 2008 20:22
To známe asi každá takové ty dny,že se tělíčko ozývá,že by rádo něco dobrého,ale zobej raději ty jablíčka,ale pozor!! na masíčko

Já z toho mám strach příští týden,protože mám mít ty svoje dny a to bych sežrala i
a to má být vážení Ale musím si říct

Tak napiš jsi to zvládla a já snad taky vydržím papa
Didi
SONISEK
| 3. 4. 2008 19:58
Tak tady máš ten odkaz pa

http://www.modelaznehtu.cz/shop.php?…
bobiku
Rakkra
| 3. 4. 2008 19:55
teda, tak taková kočka ty jsi...ne fakt máš krásnou postavu a ještě to krásný opálení v kombinaci bílého tílka...božínku to byl vždycky můj sen....já za celý léto na sebe nevezmu ani sukni, ani kratasy...vždycky se pařim v dlouhých nohavicích, navíc ani nenosím 3/4 kalhoty, nebot nemám kotníky, ale sloní slopy...jo a jsem bledule, takže žádný opálení, ale max. zčervenám.....

Holky koupila jsem si mango a ..... mám ho oloupat???? prosím nesmějte se mi, ale nevím...minule nám ta šlupka přišla fakt tvrdá...děkuji papa
Jandulko
bobik
| 3. 4. 2008 19:54
Myslím si , že už bys sem za mnou asi s malým nejela.
Včera jsme byli u známých na pivovaru a oni bydlí jen v takové boudě. Kecali jsme a mě něco lezlo po noze.
A on to byl štír. To jsi měla vidět ten úprk a jekot. Myslela jsem , že mě trefí šlak.
Je toho tu dost, i tarantule, ale my jsme ve městečku a já jsem tu ještě nic živého neviděla.
Až včera poprvé.
Skoro jsem balila kufry. Naštěstí tu tedy není nic jedovaté.
Posílám vám obrázeček.
bobik
SONISEK
| 3. 4. 2008 19:52
Mocinky Ti to sluší Je vidět,že jsi za tu dobu na sobě zapracovala a to je skvělé.
Ty jsi tak krásně opálená a my tady zimu a déšť
Tak si tam užívej teplíčka i za nás
heladoma
SONISEK
| 3. 4. 2008 19:43
HELÍKU,AUUUU,
bolí mě to za Tebe

Je mi to moooc líto,že Tě tak trápili a bolelo to.Snad to už bude v pořádku a nebudeš to muset podstupovat znovu.Tak se drž

a myslím na Tebe.papa
pokračuji s vámi
bobik
| 3. 4. 2008 19:40
Chci tu ale dál pokračovat s vámi. Už bych nechtěla moc hubnout, spíš si jen budu hlídat váhu a hlavně dál zdravě baštit a posilovat tělíčko.

Potřebuji ještě spevnit to bříško a taky mi vadí ty silné stehna. Hlavně z vnitřní strany. Kdybyste ještě některá přišla na nějaký dobrý cvik na tuto partii budu vděčná.

Jinak přikládám svoji aktuální fotku.
Koupila jsem si nové kraťásky a chlap když je viděl, tak prohlásil, že se do nich nemůžu obléknout.
A já je oblékla a ještě jsou mi trošičku volné .

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
30. 6. 2025 18:18
14593
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Alka...
30. 6. 2025 13:10