Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

Andílci
bobik
| 3. 4. 2008 19:35
JO děvčata to jsou andílci, ale s ďáblem v těle . Ale miluju je nadevše na světě.
Dnes za mnou zase přišla malá, že chce čurat a boban už měla v gatích , tak co na to má člověk říct. Už se tomu jen směji, protože jinak by mě museli odvézt do černovic.

Hibiskus dnes mi můj manžílek sehnal váhu, která váží i v kg. Tak i já tentokrát mohu nahlásit váhu do tabulky. Přidáš mi ji tam ještě? Je totiž velmi potěšující. Mám 65 kg. Je to i o trošičku méně, ale je to taková ta klasická a ne digitální, tak jsem to zaokrouhlila raději nahoru.

Jsem šťastná, protože tohole byla moje vytyčená meta a to do prázdnin chybí ještě pár měsíců. Ale začala jsem už v listopadu. Je to jen důkaz, že když se chce , tak to prostě jde.
Rendulina
SONISEK
| 3. 4. 2008 19:28
Vítám Tě zpátky

Moc Ti děkuji za fotečky,už Tě mám v mé zahrádce Tu druhou jsi poslala docela šibalsky,je malá a z dálky a nejsi tam skoro vidět A když jsem si Tě zvětšila,tak jsi se mi rozplynula v kostičky Ale i tak dík.
SONISKU
Didi
| 3. 4. 2008 19:03
děkuji jsi moc hodná.Doma mám boží dopuštění,budeme kompletně předělávat kuchyň,vše okopat,strhnout strop(chci odhalit trámy)a vykopat podlahu a udělat novou,a to nás ještě čeká jedna místnost.to bude dřina vůbec se netěším,ale vše je děláno za krále klacka tak to bude alespoň udělané pořádně.Pá Danča
Didi
SONISEK
| 3. 4. 2008 18:45
Zjistím,pak napíšu.Bývá na PC až večer.
SONISKU
Didi
| 3. 4. 2008 18:34
můžu se zeptat kde obědnává věci na gelové nehty?díky Danča
GELOVÉ NEHTY
SONISEK
| 3. 4. 2008 18:24
Hooolky,dcera moooc děkuje za pochvalu a prý můžete prstíky posílat poštou nebo mejlem Na každou se prý dostane Jinak jsem vložila do deníčku na ukázku její další výtvory.Držíme se hesla: V jednoduchosti je krása...
Jandula76
SONISEK
| 3. 4. 2008 17:33
Ahooooj Jandulko,
nemusíš jen poblíž,já Tě rovnou nastěhuji ke mně,stejně jsem tu sama Ani se nebudu ptát na svolení a prostě jsem Tě adoptovala,jako moji mladší ségru

a nehtíky budou,to budeš supeeeer baba

Už na to naše společné bydleníčko těším myslím,že to bude pěkná
jak jsem Tě poznala,budeme si určitě rozumět.
Holky,Ty Vaše dětičky,když spí,opravdu

ale pak jak tu čtu
ale mamči,to si snad musíme prožít každá někdo víc nebo méně.já měla holky po roce a to bylo něco....Ani to nemuseli být kluci,ale vždyť vím,že jsou to naše nejjjjjj zlatíčka a já to tak cítím i dnes i když mají své rodiny.
Tak to jsem se pořádně rozjela,alespoň máte co číst
TAK VEEEELKOU PUSINKU TĚM VAŠIM ANDÍLKŮM

páááááá
.........
eleanorita
| 3. 4. 2008 13:31
no od začátku ledna jsem začala více sledovat co jím, začala jsem ob den cvičit (v tu dobu jsem měla 62 Kg), na konci lenda jsem podstoupila operaci, poté jsem měsíc ležela a jedla co mi přítel přinesl, a mamka co mi uvařila a donesla domů. Výmyšlet jsem si na ně moc nechtěla, takže jsem baštila všechno. V průběhu března jsem nastoupila zase do práce, jídlo si zase hlídat, ale nemohla jsem ještě cvičit, jen procházky a to krátké. Teď už jsem zařadila i cvičení, už mám 55 Kg. Vím, že je lepší se změřit, pár centimetrů přes břicho, boky, zadek i stehna je pryč, dvoje džíny jsem už dala pryč, protože mi byly bezvadně velké. Tak snad se to ještě hezky upraví.
hmm
petrasan
| 3. 4. 2008 13:15
A co jinak děláš, Peťulo , co a jak jíš? Moje osobní zkušenost je, že nemá význam si vážit každé deko a odpočítávat si kalorie a příliš se sledovat, jasné je, že se nelze přejídat, požírat cokoliv mi přijde pod ruku a mlsat hlavně tím myslím cukrovinky. Už mi obvykle stačí jen pohled na složení potravin a množství aditiv a vracím danou věc, na kterou mi přišla náhle chuť zpět. Určitě je třeba vynechat uzeniny, podezřelé polotovary atd. Vzhledem k tomu že mám syna, jsem taky začala sledovat, co se přidává do "dětských" věcí, kde všude je cukr atd. To je důležité, protože cukru je všude nadměrné množství. Tak zlom vaz když to přehodnotíš, tudy půjdou dolů.
týjo
eleanorita
| 3. 4. 2008 13:03
týjo, 15 %, to je pěkný. Mě to naměřilo 26 % a nějaký desetinky.
spinning
petrasan
| 3. 4. 2008 12:45
Zdravím, že bych se tam přidala i když já už jsem celkem spokojená, protože za ta léta se mi podařilo, co jsem chtěla. Ale jsou za tím 2,5 roku pravidelné práce, ale neklesejte na mysli, protože váha není vždy zásadní, nechte si především někde změřit množství tuku v těle, to je vypovídající. V prosinci jsem tak zjistila, že mám 15%, což je fajn, možná že teď už zase o maličko míň. Ovšem pozor nějaký tuk tam být musí . Čili při své výšce 179cm mám zhruba 72-73 kg závisí , kdy se zvážím. Ale váhou se skutečně už netrápím, protože jsem objemově zmenšila cm a konfekční velikost. Takže vidím, že mám fakt svaly a taky to cítím, jsem teď v optimální formě a fyzička jde jen nahoru. Ráno jsem byla na spinningu, nakopne mě to na celý den, rozproudí to krevní oběh a člověk se hned probudí, jestli chcete hubnout, zkuste to. Jen je to ráno občas děsný boj, přesvědčit se vstát, ale stojí to pak za to. Ovšem kombinujte to nejlépe s jogou, aby se vám určité partie nezkracovaly, chce to pořádný streching. Joga vám rozpohybuje i lymfatický systém.
Hladovění je jinak nesmysl, takže za chvíli jdu na normální oběd.
digi váha
eleanorita
| 3. 4. 2008 12:13
holky AHOJ,
tak včera ke mně dorazila ta moje digoška váha. Večer jsem na ní hupsla, a hned u mě ztratila veškeré sympatie. Ta potvora mi ukázala, že mám vysoké procento tuku v těle - nadbytečný tuk. No tak budu muset přitvrdit, abych ho snížila.
Ráno mě trošku potešila, asi si mě chtěla udobřit a ukázala mi 55 Kg, to byl fajn okamžik .
Tak jsem se Vám chtěla svěřit, a už zase musím pádit pracovat. AHOJ
Soníísekkk
kristufek
| 3. 4. 2008 11:54
Děkuji moc za přijetí, ...
Měřím tak 163, je mi 24 let a dneska ráno jsem se vážila a měla jsem 64,3 když jsem ještě v listopadu měla 58
žanetka
veronikav
| 3. 4. 2008 11:24
Žanetko vydrž!!! Držím palečky...
Já mám taky občas takové dny a vím, jak to je těžké vydržet.. Zkus zobat jen ty svoje jablíčka a uvidíš jak dobrý ze sebe budeš mít večer dobrý pocit .
Jinak bys pak večer ležela v postýlce a zlobila se na sebe a to nechceš viď?
ahojky berušky
Zanetka
| 3. 4. 2008 11:14
Sonisku ty nehtíčky jsou opravdu nádherné.

Bobiku a Jani - jojo... opravdu jsou ty vaše dětičky krásné a když spinkají, tak jsou k sežrání že?

Holky já dneska mám nějaký divný den, pořád mě honí mlsná a pořád bych něco uzobávala ikdyž nemám hlad, zatím se sice držím a jen si krájím jablíčka, ty já zbožnuji a můžu pořád, ale myslím, že to bude během dne horší
Sonisek
Kayla
| 3. 4. 2008 11:13
Nehtiku jsem si vsimla az dnes a moc se mi libi. Ja se tedy musim priznat, ze jsem si je jeste nikdy nenechala delat, ale premyslim o tom. jen se tak trochu bojim, ze bych si je znicila. Kolegyne v praci si je nechavaji delat u jedne pani a taky moc pekne, jen na me trosku moc preplacane .

Jinak vidim, ze par z vas je dokonce v kontaktu s odborniky na hubnuti. To je super. Ja zatim beru jako odborniky a podporu Vas, no a pokud se nezadari (ale ja vim ze jo), tak taky k nekomu zajdu.

Jinak dnes odpoledne jdeme zaplavat a pak i zarelaxovat do jednech lazni, tak uz se tesim.
Mejte fajn den.
kristufek
veronikav
| 3. 4. 2008 09:59
Ahoj vítám tě tad . Já jsem se tady přidala mezi holky nedávno a současně jsem si zaplatila 3 měsíční kurz hubnutí s odborníkem.... Teprve jsem ve fázi, kdy si týden zapisuji co jím aby mi paní doktorka mohla vytknout chyby a sestavit i jídelníček na tělo... Mělo by jít kilčo týdně dolů, tak se nemůžu dočkat až začnu... V pondělí jdu a budu mít i výsledky bodystatu... takže já to tu pak napíšu a můžeš třeba nějaké rady použít...
Mám z toho hodně radost, hlavně že jsem se donutila přiznat si, že sama to asi nezvládnu a přiznala jsem si, že potřebuju pomoct....
Takže ti přeji hodně úspěchů....

Sonisku nehtíky krááásné , já se taky chystám na doplnění, tak se možná nechám inspirovat... Dneska jdu na melírek a na kosmetiku, takže se moc těším.... budu zase nová...

Tak přeji pěkné zdravé dny...
Krásné ránko
heladoma
| 3. 4. 2008 08:16
Moc vás všechny zdravím, večer jsem přečetla všechny příspěvky , ale nebyla jsem schopná odepsat. Přišla jsem až v osum od doktora z kontroly nožky. Tedy šla jsem tam beze strachu a přišla totálně vyřízená. Udělaly se mi tam boule a doktror mi to propichoval a vymačkával aby se to pěkně hojilo, já myslela že bolestí prokousnu to lehátko a to prý jestli se ještě nějaká udělá mám přít no nevím teď když vím co mi čeká.

Jandule musím říct ,že v tom nejsi sama já mám doma dvouletého špunta také , tak vím o čem mluvíš, máme teď také to období vzdoru a je to opravdu o nervy. Pořád musí mít poslední slovo, odmlouvá a věčně je nafouklej a uraženej no děs.Teď ho zrovna slyším z manželem poď se vyčůrat ne nejdu neci a takhle je to celý den.

Mám ještě sedmiletého klučinu a stím jsou zase jiné starosti, ve škole se učí dobře což jsem moc ráda, ale co do té školy začal chodit, tak je to největší machírek a kolikrát si neuvědomuje s kým mluví , tak ho musím usměrnit.

Sonisku krásné nehty, já jsem je musela dát před dvěmi měsísi pryč, máme totiž truhlárnu a když jdu manželovi pomoc tak nehty dostávají zabrat.

Jinak holky já jsem poslední dobou začala chodit dětem na sladkosti z velikonoc, tak už jsem se tak vytočila vzala krabici naházela všechny sladkosti do krabice a šoupla manželovi do dílny. Když budou mít děti chut ať si jdou za taťkou já už to doma nechci.

Vítám všechny nové příchozí a přeji jim pevnou vůli

Tak já se mažu nasnídat musím psát hned po ránu dokud mám na to trochu klidu , odpoledne už si vás většinou jenom pročítám. Mějte se krásně ahojky
Ahojte...
Iv1983
| 3. 4. 2008 08:02
Ahoj holky,

včera jsem vyzkoušela tu metodu detoxikace pomocí MUDr. Jaroslava Jonáše - zkusila jsem jedno pracoviště u nás v Brně - pana Krejčího. Musím říct, že jsem z toho zatím nadšená, bylo to opravdu podnětné a zajímavé. Dostala jsem doporučení ohledně stravy - vynechat pšeničnou mouku a mléko a s ním i mléčné výrobkysýry, uzeniny. Taky jsem dostala tři druhy ka***k na zanesené orgány a části těla a jdu do toho s vervou. Beru to tak, že si očistím tělo a třeba to pomůže i při hubnutí a třeba i na moje zdravotní potíže. Jak to na mě působí ohledně hubnutí dám určitě vědět

Jinak holky, včera jsem koukala po nějakých hadříkách tady u nás v tescu a byla tam jedna vééélká zkušební kabina a tak jsem se pozorovala a zjistila, že to není až tak zlý, nicméně tím nechci říct, že polevuju ve snažení. Spíš naopak, budu si teď víc hlídat co do sebe cpu. Takže Blanch díky za podporu
jeste jednou ja
Rendulina
| 3. 4. 2008 01:43
jsem zapomela ze jde prilozit jenom jedna fotka tak posilam jeste foto moji cele rozsochate postavy a ted uz opravdu musim na kute tak dobrou noc
Ahoj holky
Rendulina
| 3. 4. 2008 01:41
dlouho jsem tu nebyla a tak se jdu zpatky z prosikem jestli muzu zase mezi vas na zacatku brezna jsem byla tak vytizena ve skole ze jsem se chodila akorat domu na par hodin vyspat a zbytek prednasky a knihovna. pak jsem byla zpatky v praci a tam frmol jeste vetsi. Na velikonoce jsem si odskocila do Hollandska kde sem stihla mit mensi autonehodu, tak nejak se mi podarilo nevidet tramvaj nastesti se nikomu nic nestalo ale ja toho mela plny kecky.
no a jen co jsem se vratila tak jsem chytla zahnet mandli a lezim doted... o co hur, nase zdrave stravovani letelo v tom fofru z okna a chytala jsem kde se co dalo .
Nicmene zitra mi dorazi nakup a mam tam objednany samy zdravy dobrutky takze najedu zpatky na zdravy rezim .

Hibiscus kdybys byla tak mooooooc hodna a pridala me zpatky do tabulky tak bych ti byla moc vdecna nevim jestli mas jeste ty udaje ale je to vek 28, vyska 171, vaha ehm ehm 130.9 a odhodlani 100%!!!

No a pro sonyska tu mam prilozenou fotecku . tak ted uz tu budu casteji tak zatim
ještě jedna spící
jandula76
| 2. 4. 2008 23:38
Ehm, ehm, ta minulá spící je nějaká pokroucená, takhle už nespí, to když byl ještě hodné mimisko, ted spí takhle:))

papapa Jana

p.s. Blanch ty chudátko nemocný, neboj ted se má ochladit, tak ti hned bude líp, bacily zmrznou.))

a Bobíku, já už to dočetla už vím kolik jim je a jestli nás bereš tak my s Vojtulí dorazíme, ale myslím, že ten tvůj ostrov, zmizí z povrchu zemského, to bude taková malá tsunami:)) chichi:)))
Viktorky-maminky:))
jandula76
| 2. 4. 2008 23:26
Díky za útěchu:))
Ted je to prostě na palici, dneska scéna u tchýně, děsný:((

Ale já se nedám, já vyhrajunebo dopadnu takhle:)))

ale holčinky, potěší, že je to i jinde, a zase si říkám, přece se nebude vztekat ještě v 18?
Nebo jo?
Ach joooooooo

Taky vám pošlu fotečku svého spacího andílka, on je jinak zlatý, hlavně, když je vše po jeho, jenže to bohužel vždy nebude, že?????
tohle si Vojta myslí, že je..:))

papapa Jana a trapič:(
Přečteno
Blanch
| 2. 4. 2008 23:17
Holky, tak to zase byla makačka Vás přečíst, jste fakt pilné jako včelky.

Sonisku: Nechtíky nádherné, nechce mi je dcera taky udělat?

Bobíku: No to jsou andílci

Jandula: Jani vydrž, já sice děti neznám, ale prý jsem byla taky taková

Ladi: Moc děkuju za přidání do tabulky a příště nahlásím dřív.

Domasovando: Moc gratuluju k úbytku!

Niky: Taky bych doporučila tu hnědou barvu a ten melírek tón v tónu a budeš neodolatelná

Surina: Tobě to teď taky moc sluší!

Lucipajda: Nepřeháněj to s tím cvičením, ať se nezničíš a pak nebudeš moct cvičit vůbec

Kristufek: Tebe tady moc vítám a věřím, že to s náma zvládneš!

Lucisha: Určitě budeš na stužkováku největší kočka a pořádně si to užij

Merci: Díky za receptík na rýžové rolky, taky vyzkouším

Lilimi: Koukám, že si s Nelinkou pěkně užíváš

Iv1983: Neboj do léta to zvládneš, s náma určitě

Rakkra: Moc Ti to sluší na obou fotkách, ale ty hnědé se mi líbí víc!

A Vás ostatní, taky moc zdravím, jste šikulky a je super jak tu všechny vkládáte ty fotečky, je to takové lepší, když víme, jak vypadáme! JInak já tento týden bohužel cvičit nemůžu, jsem totálně nachcíplá , asi jsem to ten minulý týden s tím cvičením přpískla! Tak se zatím mějte krásně a dobrou noc
sonisku:))
jandula76
| 2. 4. 2008 22:56
Pročítám ty příspěvky, až ted:))
Nehtíky jsou naprosto úžasný, já bych taky chtěla:((