Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)
DiskuzePřidat názor
Ahoj
eleanorita
| 2. 4. 2008 10:59
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

... koukněte na to, jsou tam opravdu dobré rady a informace.
, no snažíme se vše zvládnout, o všem si rozumně promluvit.
Nic se mi nedařilo a nedaří.. Je mi smutno, stýská se mi po miláčkovi a navíc musím balit. Zítra máme od školy stužkovací večírek. Sice jsem na VOŠ, ale stužkovák jsme si udělali.. Myslete na mě, ať to ve zdraví přežiju! Ne, že bych kdovíjak pila, ale znáte to. Pozve Vás tenhle, potom tamten a za chvílí máte v hlavě centrifugu.. Musím tam přespat u kamarádky, protože mi jede domů bus jedině v 5h ráno a to by vážně nemělo smysl. Bych akorát přijela domů a zase se zbalila a jela zpět.. Jen jsem zvědavá, kdo do školy přijde ve čtvrtek po akci..
No, uvidíme..
150 mg na litr? To nemá žádná voda.Já piju třeba Tomu naturu a ta má jenom 1,04 mg/l. Asi jde jenom o čárku.
.Máš to dobré,že bydlíte sami já když na malou vztáhnu ruku,že ji dám na zadek tak je oheń na střeše a když do ruky beru vařečku tak je schovaná a to s ní ještě nikdy nedostala a to máš potom u nás vidět to tóčo,oni si asi naši nepamatují jací jsme byly my z bráchem.Jo jinak taková malá perlička,doma se u uklízení vzteká,ale ve školce uklízí jak o život a i po jinejch dětech-dokonce prý jim odnáší i nádobí ze stolu

,už druhý den jsem byla se sestřenicí v Brně a nestíhám si nic uvařit,tak aspoň na večeři jsem si dala zelenin.salát,zítra to vidím zase na rohlíky
Jinak Tabulka je skvela a holky jste mooc sikovne
,že nemáte pořádné úbytky