Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

Ahoj
eleanorita
| 2. 4. 2008 10:59
po dlouhé době. Omlouvám se, za nenahlášenou váhu, nestíhala jsem se zvážit u mamči, mě váha zatím nedorazila. = 56 Kg. alespoň to kilečko mě potešilo.
Holky ušila jsem na sebe krásnej bič. Včera jsem si pro mě a miláčka zaplatila dovolenou. Minulej rok jsme nikam nejeli, nechtěla jsem vystavovat špeky. Nyní jsem to zaplatila, takže ty špeky musí pryč i s tou fuj celuloitýdou (tak tomu říká kamarádka). Ale mám na to čas, dovča bude až na začátku září.

Holky ty účesy jsou bezvadný. Já chodim pořád stejně, vlasy polodlouhý, melírovaný a věčně stáhlý do culíku, nemám totiž odvahu jít s tím něco radikálnějšího udělat.

Dětičky to je fakt kapitola, asi si to užije téměř každý. Já teda děti zatím neplánuju, ale jak jsem byla na té svatbě, tak příbuzný od něvěsty tam měli holčičku, 6 let, ta byla tak hyperaktivní, cokoliv jí rodiče řekli tak se vztekala, a v hotelu pár kilemetrů naběhala, běhala totiž až do půlnoci, prý je k neutahání každej den. Usne po půl noci, a ráno v 6 už jede na novo. Takový dítě bych snad prodala. No vím, že ve skutečnosti ne, ale tam to bylo hustý.
PAAAAAAAaaaaaaaaaa
sušené ovoce
Zanetka
| 2. 4. 2008 10:36
taky super díl, který nemá chybu... ten jsem už viděla dávno a je tam fakt spousta dobrých rad a věcí, co jsem nevěděla... myslím, že se někdo ptal na zobání sušených brusinek...

no a já už raději končím
recept
Zanetka
| 2. 4. 2008 10:06
jooo a v díle o stresu je skvělý recept, už se těším až si to udělám na oběd
pod pokličkou
Zanetka
| 2. 4. 2008 09:55
taky jsem se teď koukla na díl o tom co jíst při stresu, taky super...a jsem zvědavá na dnešní díl, bude o čokoládě.
cereálie
Zanetka
| 2. 4. 2008 09:44
děvčátka koukali jste na Černé ovce, kde testovali cereálie? Jestli ne můžete se na to kouknout na www.ct1.cz, kde si najdete Černé ovce z 31.3. .... já taky často koukám na Pod pokličkou, ale často to nestíhám, tak se vždy kouknu na netu... posledně tam bylo vše o olivovém oleji ... ... koukněte na to, jsou tam opravdu dobré rady a informace.
Jandule
Zanetka
| 2. 4. 2008 08:17
jo jo ....děti, to je kapitola. Kdysi jsem si říkala, jak je ten můj synovec rozmazlený, přímo rozežraný, ja se vzteká, vše si vynutí ať už řevem nebo vztekem, ale přišel do školních let a je z něj andílek, dobře se učí a je moc hodný. Tak jsem si řekla, nikdy nesuď to co neznáš, já to poznala taky až jsem měla děti já. Je to období všech dětí a musíme to vydržet, oni z toho vyrostou.
Moje první dcerka se taky dokázala vztekat a taky jsem si to s ní užila, občas to bez plácnutí na zadek nešlo, pak přišla školka, kde se ji líbilo a pomalu se uklidnila, teď je ve škole a je už samostatná, šikovná, dobře se učí a každý ji chválí, ale taky má své roupy, kterými mě dokáže vytočit, říkala učitelka, že má moresy starších holek, že je víc vyspělejší, tak nevím, jestli mám být ráda, že puberta příjde asi dřív , no snažíme se vše zvládnout, o všem si rozumně promluvit.
No jenže teď má druhá dcerka bude mít dva roky a začíná nám období o kterém zrovna píšeš ... vše se děje u nás znovu .... jdeme ven já táhnu kočárek, s nákupem, malou honím po venku, protože se vždy rozhodne jít na opačnou stranu než potřebuji .... doma když něco chce, tak neudělá prosím prosím (to jen když se ji chce), to rovnou řve, vzeká se a vynucuje si to takovým hlasitým ééééééééé .... v noci se pořád ještě tak 3x budí .... hrůza ... no a já celý den kolem ní skáču a dost často nemám čas ani na cvičení ... a to jsem doma... obdivuji některé z vás, jak vše stíháte ... protože mě někdy příjde, že já nestíhám nic ..... a večer když usne, tak opravdu už nemám sílu a padám taky únavou. Občas řeknu našim ať si ji vezmou na celý den a aspoň jednu noc, že se chci vyspat... a když ji mají, tak si říkám, že se asi štěstím ožeru ... ale je fakt, že mi už pak zase chybí ten malý divoch.... no joooo.... děti... zlatíčka... ale někdy na palici.... takže hodně sil přeji.....

no copak se na ně člověk může zlobit, když jsou tak sladcí...jako třeba tady.....
Hned tě beru!
bobik
| 2. 4. 2008 00:20
Jandule hned tě beru a všemi deseti. Až pojedeme příště přibalím si tě s sebou do kufru. Byla by tu s tebou ohromná sranda.

Jinak s těmi dětmi to mam stejné. Velkému je 5 a malé budou 3. Jedno strašné období střídá druhé. Ten větší je někdy horší než ta malá. Ale ta to zase dohání vztekáním. Tak se maminy držme.
sodík
lucipajda
| 1. 4. 2008 23:10
já se nepřepsala, jen jsem to zkopírovala, někde uváděli i 200 mg/L, ale to se týkáí minerálek, ne stolních vod. Ty mají málo.
Sonisku
jandula76
| 1. 4. 2008 22:39
Já držím:)))) otázka je jak dlouho:)))))

Neboj mě to do rána přejde:))
Jen jsem si potřebovala, odreagovat na dušičce a to tady jde super:))

Jdu to zalomit do pelíšku, dobrou a sladké(nekalorické) sny:))

papapa Jana
dětičky
Lucisha
| 1. 4. 2008 22:30
Jo holky, tak to dobře znám. Děti sice nemám, ale stačí praxe ve školce První období vzdoru je záhul..

Řeknu Vám, že tak pitomej den, jako byl dnes jsem už dlouho neměla.. Nic se mi nedařilo a nedaří.. Je mi smutno, stýská se mi po miláčkovi a navíc musím balit. Zítra máme od školy stužkovací večírek. Sice jsem na VOŠ, ale stužkovák jsme si udělali.. Myslete na mě, ať to ve zdraví přežiju! Ne, že bych kdovíjak pila, ale znáte to. Pozve Vás tenhle, potom tamten a za chvílí máte v hlavě centrifugu.. Musím tam přespat u kamarádky, protože mi jede domů bus jedině v 5h ráno a to by vážně nemělo smysl. Bych akorát přijela domů a zase se zbalila a jela zpět.. Jen jsem zvědavá, kdo do školy přijde ve čtvrtek po akci.. Samozřejmě řeším dilema co na sebe, protože jako obvykle "nic" nemám.

Holky, já se se sladkým pořád krotím!!!!!! už od pátka jsem NIC nemlsala! Teda pokud nepočítám pár sušených brusinek.. Myslíte, že se v malé míře taky mohou uzobnout? Občas?

Přemýšlím, jestli mám jet zítra už na sedmou a vstávat už ve 4:40 nebo jet na osmou a vstávat v 6:20... Zase si říkám, že bych se měla před zítřejší náročnou akcí vyspinkat.. No, uvidíme..

Kočky, jdu spinkat. Mějte se krásně, držte se!!!!!
sodík od Lucipajdy
Kibic
| 1. 4. 2008 22:25
Lucipajdo, není toho sodíku trošku moc? 150 mg na litr? To nemá žádná voda.Já piju třeba Tomu naturu a ta má jenom 1,04 mg/l. Asi jde jenom o čárku.

Přeji všem pěknopu dobrou noc.
Jandula76
SONISEK
| 1. 4. 2008 22:24
JANDULKO,

PÁÁÁÁÁ
domasovando
jandula76
| 1. 4. 2008 22:18
Tak to už se těším na školku, to mě pak asi rovnou povezou:)))

Pozdravuj svojí hvězdu>]]]

Já jdu taky chrnět, sice nebudu mít nikde písmenka, ale musím ráno se vzteklinou řídit, tak doufám, že ten nervosa bude alespon trochu soudný, asi na ně leze jaro:)))

papapapa Jana
malá to
domasovanda
| 1. 4. 2008 22:13
na mě teda skouší až teď a co neokouká od holek od sestřenice(18 a 16 roků)tak pochytí ve školce,když má uklízet hračky tak se vzteká,jako by jsi ji trhala hlavu a jde si hnedky stěžovat za babi a o víkendu za dědem-bonzačka jedna .Máš to dobré,že bydlíte sami já když na malou vztáhnu ruku,že ji dám na zadek tak je oheń na střeše a když do ruky beru vařečku tak je schovaná a to s ní ještě nikdy nedostala a to máš potom u nás vidět to tóčo,oni si asi naši nepamatují jací jsme byly my z bráchem.Jo jinak taková malá perlička,doma se u uklízení vzteká,ale ve školce uklízí jak o život a i po jinejch dětech-dokonce prý jim odnáší i nádobí ze stolu -hvězda naše jasná ,tak a pak se v těch dětech vyznej,no nic já jdu taky bucánkovat,ať zítra nejsem za ostudu ve škole,kdybych náhodou usla na klávesnici a měla písmenka na čele,jééé to by byla paráda,bych si možná ráno nemusela malovat obličej na ten ksichtík(jak říká můj táta)tak ,zítra v tom KFC,ale buď tam přesně ať nemusím čekat,jóóóó!!!
sodík
lucipajda
| 1. 4. 2008 21:59
tak jsem to nakonec našla holky, třeba se vám to bud taky hodit:
"Hlídejte si sodík
Během hubnutí je důležité sledovat na minerálních vodách především obsah sodíku. Vzhledem k tomu, že většina lidí má ve stravě sodíku přebytek, je vhodné vybírat minerálky s jeho nižším obsahem - maximálně 150 miligramů na litr.

"Nadbytek sodíku zvyšuje krevní tlak a způsobuje nadměrné zadržování vody v těle. Při hubnutí pak v organismu dochází k tomu, že sodík přijímaný ve velkém množství váže v těle až několik litrů zbytečné vody," upozorňuje odbornice na výživu Václava Kunová.

Nízký obsah sodíku mají například Korunní, Mattoni, Magnesia. S vysokým obsahem, a tedy nevhodné k pravidelnému pití, jsou Poděbradka nebo Hanácká kyselka."
(tohle jsem našla na stob.cz, takže je to spolehlivý zdroj )
kristufek
SONISEK
| 1. 4. 2008 21:58
Vítám Tě mezi Victorkama

a s námi ty kalhoty budeš muset kupovat ZNOVU ale ještě menší než jsi nosila před tím(nemyslím ty nové,větší)
domasovanda
jandula76
| 1. 4. 2008 21:57
Achichi, ale on mi odmlouvá už ted v těch 2 letech:((

Já mu dám, že nebude vychovanej, tady ho zapřahnu do práce a bude..:)))
Ted je jak andílek, chrupe tam s mišankem a je naprosto úžasnej, ale já jsem na odpis:((

jo a mimochodem, ty poslední(aktuální) vlasy jsou supr, na okolí nedej:))
Dooost tě to omladilo:))

papapa Jana
Jani
domasovanda
| 1. 4. 2008 21:55
tak to já si na Tebe taky vzpomenu,budu tam tak kolem půl 1,tak si dáme sraz u salátku jo
Jandulo
domasovanda
| 1. 4. 2008 21:46
neboj bude hůř,já jsem si říkala,když byly malé 2 roky,jak je krásně vychovaná jak jsem to zvládla a kdyby jsi to viděla tedˇjak mě odmlouvá(někdy bych řekla,že je jí 18 a né 4)Nechci Tě strašit,ale co vidím i v okolí,tak bohužel je to tak děti si vytvářejí osobnost a čím starší tím je to horší
zdravím Viktorky:))))
jandula76
| 1. 4. 2008 21:36
Konečně je trochu času tak můžu napsat:))

Holky, když je venku táák nádherně, tak já budu bohužel přispívat méně, musím s malým venku pobíhat a čerpat jarní vzdoušek...jsem z toho našeho chození úplně ucamprtaná:))) Ale jinak je to super, jednou rukou tlačím kočár, druhou rukou odchytávám dítě, které se rozhodlo totálně svojí maminku zničit:(( Máme ted super období, vztekací- odporovací- tvrdohlavovací, totálně destrukční:(( Vojtík se rozhodl, že si prostě bude prosazovat svojí osobnost, a je to děs..:((

Bobíku vezmi mě prosím k vám na pláž já si hodím odreagovávací týden a budu se tam takhle válet a nemyslet, kdyže ten můj dáblík zase vystrčí růžky:((

Pro představu, včera se se mnou přetahoval o tepláky chtěl v nich jít spát:((
Dneska na cvičení(pro děti) si odmítl sundat boty, co měl do tělocvičny a spustil scénu jak smyslu zbavený, děsný, a ve městě to ani nemluvím, jsem pořád ve střehu, kdy zase dostane chut mi ukázat, zač je toho loket:((
Uff, doufám, že ho to brzo přejde, opravdu brzo, jinak moje příspěvky budou dosti chaotické a nesmyslné, maminka se totiž zblázní:((

a takhle se pak bude tvářit Vojtěch ( jsou mu 2 roky- to nemůžu do puberty vydržet!!!!)

Jinak samo pochvala za tabulku, i když mě tentokrát nepotěšila, ale příště už to bude rozhodně lepší:)))

Holky máte super hlavičky makovičky:)))

Nemám sílu sem vložit tu svoji, tak snad někdy..

Dneska jsem nebyla vzorná ani náhodou, ale včera a předevčírem, mocmocmocmoc..

Dnes jsem to zazdila na oběd čínskýma nudlema, když oni je mají tááák dobrý:))) ach jo, ale vzhledem k celodennímu běhání a psychickému týrání, si myslím, že už jsem je spálila:))) Asi, no pro jistotu budu zítra na cvičení oto více makat:)))

Ale večery mám vzorné, už totiž nemám sílu vyvářet, tak dlabu knekebroty s lučinou, jen 2, žádný strachy a k tomu kopec zeleniny a můj velmi, velmi, velmi oblíbený bílý čaj a chci takovouhle konvičku, ta je pěkná:))))

Holky plácám tu nesmysly, tak radši končím, hubnutí zdar to je jen na koukání, nééé abyste slintaly na monitor:))

papappa Jana

p.s. domasovando, zítra asi taky skončím v KFC, tak na tebe nad tím salátem budu myslet:))))
obsah sodíku
lucipajda
| 1. 4. 2008 20:24
Holky, nevíte náhodou některá, kolik sodíku by maximálně měla mít vodana pití? Něktarý minerálky ho mají hodně a to prý není dobré na celulitidu a na hubnutí celkově.
Skvěle
bobik
| 1. 4. 2008 20:17
Lucipajdo, ten recept vypadá opravdu skvěle. Já tyhle zapečené věci miluju. A opravdu to nebuda ani moc kalorické. Uložím si ho do svých oblíbených receptů a doma vyzkouším.

Zdravím nově příchozího Kryštůfka ( snad to píši správně). Jak už titady jedna ¨Viktorka psala, snažíme se dodržovat pitný režim - až 3l dennně ( a to neslazené čaje, ovocné šťávy z čerstvého ovoce nebo vodičku ). Jíme častěji, ale méně , aby tělo neukládalo tuky. Hlavně hodně zeleniny , ovoce, kuřecího masa, ryby, tmavé pečivo. Když si to budeš chtít hlídat na ty kj - při hubnutí bys měla sníst 5 - 6 000 kj za den, tak si najeď na www.flora.cz a tam najdeš kalkulačku a vše potřebné pro zdravou výživu.
Přeji ti hodně štěstí.

JInak já jsem si zase všechno na floře poctivě zapsala, ale podle tabulky co mám od Soniska nemůžu nějak doběhnout ty bílkoviny. A ty jsou při hubnutí docela důležité, jak jsem se tam dočetla. Tak mi poraďte děvčata v čem je hodně bílkoviny a málo tuku.
Baštím těstoviny, bílé maso, jogurty, ale pořád je to málo.
Ale jinak jsem spokojená. Dnes jsem se vlezla pod 5000 kj, tak si budu moci dopřát ještě navrch nějaké ovoce, či toust.

Přitom nemám hlad a cítím se skvěle. Tak snad mi to tento měsíc opravdu vydrží. S manželem cvičíme společně skoro každý večer Vaška, tak tím jeden druhého podporujeme, což je taky fajn.

Jsem ráda, že vám tam konečně vylezlo sluníčko. Naši dneska volali a jsou taky plní elánu. Přijeli hned zahradníci a dali nám do pořádku zahrádku. Vyhrabali trávník, ostříhali stromy, tak už se moc těším domů. Všude dobře doma nejlíp.

Tak se tu děvčata mějte a já sem ještě večer po cvičení mrknu. Pište , pište ať mám co číst.
Lucipajdo
domasovanda
| 1. 4. 2008 20:04
Ty jsi my s tím Tvým papáníčkem teď udělala chuť,hmmm hnedky bych si to dala, já už jsem dva dny na cereál.rohlíkách,už druhý den jsem byla se sestřenicí v Brně a nestíhám si nic uvařit,tak aspoň na večeři jsem si dala zelenin.salát,zítra to vidím zase na rohlíky protože jedu do školy a nebo si skočíme do KFC malá na masíčko a já na salátek s masíčkem .Tak se holky mějte a ahojky
recept na dobrou véču
lucipajda
| 1. 4. 2008 19:51
Teď jsem si udělala dobrej rychlej a myslím, že i zdravej receptík, tak vám ho písnu.
Nakrájíte si zeleninku (rajčata, papriku, cibule, hlívu, podle chuti) a můžete přidat i nějaký masíčko nebo šmakouna. Necháte malinko podusit na teflonce a okořeníte (já jsem použila houbové koření). Potom si vezmete libanonský chleba (mají ho v albertovi, ale da se použít třeba pita chléb) a uděláte z něj kapsu a do tý nacpete tu směs, mně to nešlo rozříznout, tak jsem to dala normálně nahoru a jenom přehnula. Ještě než se to přykryje, tak si to můžete posypat nastrouhaným sýrem. Potom se to nechá jen na chvilinku zapéct v troubě a je to hotový.
Plátek toho chleba má zhruba 50 g, taky myslím, že to moc kalorický nebude. A je to mňamina, měla jsem to hotový za 15 minut
takze pisu po seste
Kayla
| 1. 4. 2008 19:35
Nevim, jakto, ze se mi prispevky nezobrazuji.

Byla jsem pres vikend doma v CR a byla to parada. Sbiraly jsme s mamou podbel, michaly bylinkove smesi, cpala jsem se cesnekem....a moc jsem si to uzila. Dnes rano jsem se zvazila a mela 65 kilo, ale obavam se, ze mamina vaha vazi min. Tak dam v pondeli (zvazim se na sve vaze), jaka je tedy pravda.

Ode dneska jsem u pritele, ale doufam, ze nase spolecne vareni, mou vahu neovlivni. Uz jsem byla na nakupu a mam jen same "zdravoty".
Mejte fajn vecer a ted doufam, ze se mi to tedy odesle!!!
Děkuji
domasovanda
| 1. 4. 2008 19:33
děkuji děkuji za Vaše pochvaly k mému aktuálnímu zevnějšku,já jsem taky spokojená,jen teta mi pořád říká,že jsem v tom starší a že prý už jsem na ten slepičí zadek co nosím vzadu(myslí tím ten můj rozcuch)stará,prý občas jsem jak oškubaná slepice,ale já to beru tak,že je tetce 65 a neví co se teď nosí,jde mi to jedním uchem tam a druhým zpět,tak jste mi holky moje udělaly tááááááááááááááááááááááááááááááááákovouhle radost.
holky
Kayla
| 1. 4. 2008 19:27
tak vam tento tyden pisu uz popate a nikdy se mi zadny prispevek nezobrazi. Nevim v cem to vezi?
Hibiscus
lucipajda
| 1. 4. 2008 19:08
Móóóóóc chválím tabulku, je super!
Zatím se taky chovám docela vzorně. Dnes cvičit nejdu, nechám po tšch včerejších dvou hoďkách svalíky odpočinout a zítra je zase zapřáhnu. Musíme si přeci občas dopřát regeneraci, že?
Dneska se musím konečně donutit a trošku pohnout s tou bakalářkou, už jsem zase týden nenapsala ani čárku a za 3 týdny to mám odevzdat. Ach jo, už aby to bylo za mnou.
Tak a Viktoríny.
Váha
Stefani
| 1. 4. 2008 18:56
Ahooj holčičky tak moooc se omlouvam ,ale drive jsem se nedostala na vahu!Tak muj ubytek je na 59,9 sice to neni ani kilečko ale už je tam proste ta 5 tak jsem moooocinky stastnoucka Jinak Tabulka je skvela a holky jste mooc sikovne
Hibiscus
SONISEK
| 1. 4. 2008 18:09
Ahojky,ještě že Tě máme.Tabulka perfektní jako vždy,díky...Chtěla jsem si ji už vytisknout,ale ještě počkám.To víte,holky,já musím,mít o každé z Vás přehled až budete zase někdy ,že nemáte pořádné úbytky ale většinou,když se kouknu do tabulky,není sice zrovna na vážení žádný,nebo malinký,ale celkově je to vždy za

Tak koukejte pořádně máknout( zrovna já mám nejméně co povídat,žeee když teď nic )ale snad se mi to také pohne.Nervíky si z toho nedělám
Doufám,že tam máte sluníčko,u nás od rána zataženo a i pršelo,ale teď už když má jít za chvilku
tak tady na nás

papa

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
30. 6. 2025 18:18
14593
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518