Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)
DiskuzePřidat názor
Blanch
Hibiscus
| 1. 4. 2008 17:50
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
a to je nic moc pocit, hlavně když už jsem si musela i koupit nové větší kalhoty, ... To byl asi tak největší zásah
Jenomže nevím co je zdravé a co není, na co mám koukat a né, ... koukala jsem na internetu na nějaké ty KJ a tak .. nevím co je důležitější, ... Jestli mi poradíte někdo? Nebo jaké tabulky děláte???
..... holky pěkně jste se rozjely s těmi účesy, jen tak dál
... taky dám něco na porovnání, ale až se vyfotím a zmastím to nějak dohromady. Dneska jsem si dala dobrý obídek... zapečený lilek s cuketou, cibulkou a posypané sýrem...a k tomu racio chlebíčky. Když já tak miluji tu řeckou kuchyni
Pak jsem vždy vzala pouze jednu na chviličku (asi 10 sekund)namočila do teplé vody - celou dobu jsem ji držela v ruce a ejhle šlo to lépe. Nesmí být moc dlouho namočené. Také jsem si chtěla usnadnit práci a původně namočila tři najednou a pak to právě nešlo vůbec.
,tak ať si to ještě užijeme.Kuknu večer tak
. Holky moc vám gratuluju k úbytkům - jste fakt šikulky. Když se chce, tak všecko jde. Moje váha se taky začíná přiklánět k normálu. Ráno jsem měla zase kolem 53, takže to kilečko navíc byl asi jen nějaký blbý úlet
)
.