Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

Jandulko
bobik
| 31. 3. 2008 03:45
Teda ty dovedeš jednoho pobavit.
S tím balónem to musela být prda.

Mě se tady stalo něco podobného, ale ne s balónem , ale se sklem na stole. Pořád jsme upozorňovali děti, aby si nesedali na malý konferenční stolek. Bylo na něm sklo, tak aby neprasklo a nepořezali se. Nakonec si na něj sedla mamina a to byla prda. Pořezalo mi to zadek a pak následně ta modřina. Měla jsem ***ku jako duhovku.
Tak já zase posledni.
bobik
| 31. 3. 2008 03:29
Už tu nemáme o sedm hodin méně než u vás, ale o osm. To já vám budu večer psát a vy už budete vstávat. Sonisek určetě. Tak ti přeji pěkné ráno.

Jinak včera jsem se vašimi příspěvky ani neprokousala, protože tady dvakrát zkolaboval internet a pak už jsem ani neměla chuť to zkoušet.

Ani ke cvičení jsem se teď dva dny nepustila. Mám svoje dny a tak jsem si dala pohov. Bolelo bříško a včera jsme byli celá rodinka i se známýma na večeři v jedné lepší restauraci. Ani vám nebudu psát , co jsem všechno zdlábla. Bylo mi těžko a na kj by to vydalo za celý týden . A ten můj chlap ( jako že má kačení žaludek ) , když jsme se vrátili, proseděl hodinu na záchodě a pak mu bylo zle až do rána. Tak jsme se shodli, že jsme si tady takovým žranicím opravdu odvykli a tělo proti tomu opravdu protestuje. Takže od zítřka opravdu začínám zase sekat latinu, abych až se vrátíme v květnu domů, nestoupla na váhu a ta se pode mnou nerozlomila vejpůl . To bych opravdu neunesla.

A dnes hned jak to tu přelouskám valím cvičit a dám si pěkně do těla, abych se na ten zítřek pořádně nastartovala.
Nestíhám:((
jandula76
| 30. 3. 2008 23:21
Zdravím všechny Viktorínky:))))

Já trošku nestíhám, začalo tady svítit sluníčko, tak hádejte co celý den dělám?
Nosím sníh ke stromečkum, aby ten bílej hnus měl alespon nějaké využití, bolí mě ručičky, nožičky, očička prostě celá Janička

Konečně i tady už to vypadá jako jaro, ale ta zahrada, musím máknout, aby to vypadalo jako u lidí a ne jako v zoo:)))
Sonisku, oblečky na oslavu mých 9.., pěkně schovej, a já dám včas vědět, ale přes víkend jsem tááák vzorná, že to snad ani nejsem ja?
Např. dnes k obědu brambor a mrkev, mnamka:))
A k večeři jeden knecebrot s lučinou a mrkev a kedlubna a okurka a paprika:)))
Jsem na sebe tak hrdá.... i když:

Musím vám napsat co se mi v sobotu stalo:
Vlezla jsem na balon, že si zacvičím jako vždy a co myslíte rána jako blázen a máma leží Vojtulka a ten můj se smíchy válí u dveří, takže ted to mám denně na talíři:( takhle jsem si připadala, a ještě mám na zadku modřinu jako prase, auauauau...:((

Jinak jsem ještě včera při změně času stihla jednu diskotékovou smršt a dnes už jedu na rezervy:))

Tak se zase zítra připojím, všechny moooooc zdravím, do Norska posílám pozdrav a věřím , že už je líp vid?musíš vyrazit na mejdan:)))

Domasovando, já si taky koupila nový botky, jééééé, aspon na tom cvíču budu kočka

A balon jsme nesehnali, tak nic no, budu muset do nějaký lékárny:(

Už mi jdou dolů závorky- očka tak jdu dělat

Jo a ještě Nikky rozhodně ty do hněda, a do toho proužky do červena, to mám já skoro na hlavě a když blikne sluníčko, tak super:)))
tak přeju pěkného holiče:))))

papappa všem Viktorinkám Jana a spící spol.a tomuhle už snad bude konec... poproste tam nahoře za mě někoho, ju??
jdu spinkat
SONISEK
| 30. 3. 2008 22:54
tak už musím,ráno vstávám ve 4h (vlastně ve 3h )
Sonisku
Surina
| 30. 3. 2008 22:42
Díky moc. Jo jo, je to lepší. Jsem fakt moc ráda, že tu jste. Jste moje zlatíčka
Teda
domasovanda
| 30. 3. 2008 22:40
holky tady dnesk azdechl pes,nebo co,kde jste všechny to nevíte,že při psaní na PC,taky pálíte tuky,tak honem honem ať jste tady,ani Jandula dneska nepíše,možná někde a stavía nebo už se chystá ,jo jinak nechceta jít někdo na briádu,já jsem včera a potřabovala bych nějakou dobrou dušičku na ,tak se kdyžtak ozvěte,dám Vám za to
Surina
SONISEK
| 30. 3. 2008 22:22
tak co zlatíčko,je Ti už lépe???
nika2411
SONISEK
| 30. 3. 2008 22:13
souhlasím s holkama,vyhrává HNĚDÁ
Niko
Surina
| 30. 3. 2008 22:10
Já jsem taky pro hnědou. Sluší ti více.
Niko
domasovanda
| 30. 3. 2008 22:03
mě se taky líbíš v hnědé,možná bych to oživila jen nějakým melírem tón v tónu,aby se ti ta barva oživila
hneda
kulicka00
| 30. 3. 2008 21:49
Ahojky, dnes bolo teda krasne, aj papanie mi islo ukazkovo. Priatel ma vzal na Karlstejn bolo to super. A Niki rozhodne ti ide viac tmava. TA cervena tie neprirodzena no s hnedymi vlasmi si fakt kocka
2. fotečka
nika2411
| 30. 3. 2008 21:41
A na tmavo
1. fotečka
nika2411
| 30. 3. 2008 21:40
Takže na červeno
holky poraďte
nika2411
| 30. 3. 2008 21:30
Holky potřebuju od vás poradit ohledně barvy vlasů. Už asi rok a půl jsem obarvená na tmavě hnědo, dřív jsem nosila tmavě červenou - rubínovou. Mě ta hnědá jaksi přestala bavit, připadám si v ní jak šedá myška Ale mojému se líbí. Bývalému se zase líbila ta červená. To jsem z toho Pošlu vám 2 moje fotečky a napište mi prosím, která barva na mně vypadá lepší. Já se nemůžu rozhodnout. Ta červená - to je asi 2 roky zpátky, ta hnědá s tou afinkou - ta je stará asi třičtvrtě roku.
Viktorky
Didi
| 30. 3. 2008 20:27
Ahojky kočky,tak jak se vám stávalo s posunem času?Asi dobře protože je neděle a spousta má volno.Já také,ale zítra jdu na ráno hrozný,nesnáším vstávat v půl páté,ale co nadělám penízky nepadají z nebe.Dnes tady bylo sluníčko a občas větrno,ale byli jsme na procházce asi dvě hoďky a to bylo bez větru supr.Jinak jsem si ráno vzala bílý jogurt,dala do něho lžičku medu a dvě lžičky vlašských ořechů(rozsekaných) to vám byla dobrota teda mě to moc chutnalo.Zatím pa Danča.
Ahojky holky
heladoma
| 30. 3. 2008 19:55
to byl dnes krásný slunečný den, tedy takhle by to mohlo už zůstat, člověk se cítí úplně jinak, než když musí být zalezlý doma.

Holky nesmutněte nad váhou teď když se na nás to sluníčko usmívá , tak nám to půjde jako po másle a za chvilku z nás budou takovéhle kočky

Domasovando botky hezké to se bude sportovat, sportovní věci to já můžu, to je můj styl, ono je to také k dětem ideální, těžko bych za nimi běhala v lodičkách.Já jsem dnes dostala od manžela dvoje kalhoty, udělal mi obrovskou radost, neměla jsem už co na sebe všechno je mi už velké. Poslala bych fotečku , ale nemám jak.

Nico ty si z váhy nic nedělej už jsi kočka tak neni proč smutnit.

Tak se holky mějte já musím jít uspat ty moje rošťáky, mají toho za celý den dost lítaly jak střeštěný
Holky
Surina
| 30. 3. 2008 19:46
Díky moc za podporu. S váma jde všechno líp . Dneska jsem měla na oběd rybičku. Musím vám napsat velmi jednoduchý receptík, nevím jestli už jsem ho tu nepsala. Rozpustila jsem si rostlinný tuk, rybu nakrájela na malé kousíčky, cibuli taky na malé kousíčky a pak jen pořádně okořenila kořením na ryby od Avokáda - je super - a dohormady orestovala. Bylo to fakt výborné. To jsou mé nedělní obědy
Zítra mě čeká spousta vyřizování už od samého rána. Musím zajet na policii. Nevěděla jsem, že v Norsku se smí zůstat legálně jen 3 měsíce. Tak tam musím vyplnit nějaký formulář či co. Pak do banky zaplatit nájem na poslední měsíc - juchůůů. Do knihovny vrátit všechny knížky, ať tam pak nemusím chodit pěšky (je to docela daleko). A ještě na recepci ohledně ubytování nahlásit, že za měsíc odjíždím.... To bude lítání
Tak mějte hezký nedělní večer, já jdu brnknout našim. Páááá
janninka
SONISEK
| 30. 3. 2008 18:21
janninko,
no právě,že je to hlavně o pevné vůli,ale věřím,že se do toho znovu pořádně obuješ a kilečka půjdou zase dolů.Hlavně to nevzdávej,byla by to škoda,máš ten úbytek zatím pěkný a to co máš teď zpátky,určitě půjde zase dolů.Ta nemoc Ti určitě nepřidala,je jasné,že to cvíčo pak nejde dělat a hlavně,když stále nemáš na čem.Tak nesmutni ,začíná jaro a musíme se snažit,aby až se odhalíme jsme byli HUBENÉ A KRÁSÉ a to určitě budeme!!!
Děkuji za prřáníčko a yrčitě na další vážení budeme mít zase méně,uvidíš.
váha do tabulky
jannika
| 30. 3. 2008 17:58
Zdravím vás viktorky moje ,prvně chci popřát dodatečně Sonoškovi k svátku,vše nej a at brzo dosáhneš vysněné váhy.Taky vítám nově příchozí,at vám jdou kilečka dolů a nebojte s náma to půjde
A ted ta váha do tabulky se normálně stydím67,5holky já sem od té doby co sem lehla s chřipkou strašně polevila,trenažer mám rozbitý,tak se na něj jen koukám a je mi hrozně líto že na něj nemůžu,už aby servisák přijel a konečně ho opravil a to ho mám od ledna!!!!potřebovala bych znova nějak nakopnout,trápí mě to že mám zase tak slabou vůli,tak hezky mi to šlo,bude krásně a váha mi zase stoupáje mi z toho fakt smutno a když vidím jak vám to krásně jde,ste fakt šikulky holky doufám,že příště budu mít zase úbytek a že se mi podaří v sobě najít zase tu vůli hubnout.Mějte se krásně viktorky papapa Jana
Surina
domasovanda
| 30. 3. 2008 17:18
nezoufej,měsíc uteče jako voda a jsme tady my a když Ti bude nejhůř tak napiš a my tě rozveselíme,s penízkama Ti teda asi nepomůžeme,ale na tu Tvojí samotu se tady vrhneme všechny a uvidíš,bude dobře
Surina
nika2411
| 30. 3. 2008 16:32
Ahojky Suri!!! Holka vydrž!!! To zvládneš, jsi šikulka. Já vím, že to musí být hodně smutné, když ti odjela spolubydlící, ale ten měsíc uteče jak voda. Ani se nenaděješ a pojedeš domů. S tou angličtinou ti závidím. Já bych se tak ráda v ní zlepšila. Učím se už 12 let anglicky, ale kdyby na mě na ulici vybafl nějaký Angličan a zeptal se mě na něco, tak stojím jak zkoprnělá.

Jinak včera jsem si večer fakt hezky užila. Dorazila jsem v pořádku, tam i zpátky. Jízda autem mě začala bavit. Kde jsou ty časy, kdy jsem se bála sednout za volant. Byly jsme nakonec ve 3 - babská jízda. Asi v 8 jsme šli na večeři na rybářskou baštu. Dala jsem si lososa v bazalkové omáčce a k tomu opékané brambory. Já měla hlad jak vlk. K tomu 2 dcl červeného - na krvinky, to se musí. Dneska mamča dělala filé - já mám ty ryby každý den. Ale to neva, já je mám moc ráda. Dneska jsem myslela, že v práci umřu. Dojela jsem úplně utahaná a vyčerpaná. Oběd jsem doslova zhltla a teď je mi těžko. Přemýšlím, že bych si taky udělala tu pročisťující kúru. Ale asi až v pátek - to budu sama doma. Ve čtvrtek bych hodila lehčí den a to by v tom byl čert, aby mi ta váha lezla nahoru.
váha
bibinka
| 30. 3. 2008 14:53
Ahoj holky,vůbec nestíhám číst ty vaše příspěvky .Gratuluji všem Těm co dali dolů nějaké to kilčo a přeji hodně zdaru nám ostatním co se o to pokoušíme.Jste šikulky s těmi obrázkami.Abych nezapoměla váha je 66,7už se musím nad sebou zamyslet.Jsem lajdák fuj.Dnes nám tu svítí nádherně sluníčko,ale je tu ještě fůra snihu už aby to zmizlo.Tak přeji krásné nastartování nového měsíce.Mějte se hezky Bibinka
Surina
SONISEK
| 30. 3. 2008 14:37
Nebuď smutná...
máš tady nás,i když tak daleko.Ale my jsme pořád s Tebou.Těch 28 dní už nějak vydržíš a hurá domů.Bez těch peněz je to horší,ale i to snad zvládneš,musíš,viď,co jiného zbývá.A že jsi našla nové kamarády je super,já je tady našla taky a jsem za to hrozně ráda.
PAPAPA A VYDRŽ!

My už tady máme
Ahoj holky
Surina
| 30. 3. 2008 14:09
Pěkně to tu žije, je pořád co číst a s těmi obrázky je to moc hezké. Jandula mě taky kolikrát pobaví . Iv ten e-mail mi došel taky a taky mě to rozčílilo. Hned jsem ho smazala. No u mě nic nového. Nemám spolubydlící, nemám penízky, musím psát závěrečnou práci v angličtině, je mi smutno. Už chci být doma. Ještě 28 dní. To už určitě uteče. Bylo to tu super, hodně jsem se zlepšila v angličtině, našla si nové kamarády... Ale taky jsem utratila hodně peněz, takže v létě musím sehnat nějakou dobrou brigádku a makat a makat...
Teď jdu na procházku. Sice je tam zataženo, ale mám ještě měsíčník do konce března, tak chci jet na druhý konec města a trošku tam pochodit, udělat nějaké fotečky. Tak se holky mějtě prímově. Papapa
Rakkra
SONISEK
| 30. 3. 2008 13:33
Jéééé,Ty jsi krásná.... hned si Tě uložím do mé zahrádky,budeš tam pěknou ozdobou
Rakkra
Lilimi
| 30. 3. 2008 13:13
Na te fotečce jsi kouzelná...opravdová princezna no ja ted povalím na zahradu a od 5 hodin do prace na inventuru nastestí jen na 4 hodky a pak rychle domu a užívat si tři dny volno. budu si uživat takhle nebo takhlemožná i takhle hlavně už ne takhle aby ze mně nebylo jedno velke ošklive toto ... tak a taky jsem se s obrazkama pěkně vyřadila
ahojky kočky
Rakkra
| 30. 3. 2008 12:39
moc vás všechny obdivuju ... já mám 62kg, myslím, že je to o 1kg víc.... ikdyž nevim proč brečet, když si za to můžu sama....mám z toho pernamentně špatnou náladu...takže v pondělí se opět asi po 63 586 259tý budu snažit ... Ahojte

Na fotce jsem na pohádkovém lese v červnu 2007....
pardon
lucipajda
| 30. 3. 2008 10:41
nevím, jak se mi to povedlo, to jsem nechtěla
už mi funguje váha
lucipajda
takže hlásím do tabulky nové číslo - 59 kg. konečně se to pohlo dolů. HURÁ Sice jen o 0,5 kg, ale po Velikonocích je to skoro zázrak.
už mi funguje váha
lucipajda
takže hlásím do tabulky nové číslo - 59 kg. konečně se to pohlo dolů. HURÁ Sice jen o 0,5 kg, ale po Velikonocích je to skoro zázrak.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
1. 7. 2025 11:38
14595
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Alka...
1. 7. 2025 13:37