Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

heladoma
SONISEK
| 29. 3. 2008 17:08
Jééé,to jsem ráda,že Tě tu vidím,už se mi po Tobě moooc stýskalo.Doufám,že jsi četla moji zprávičku.Chápu,že nemáš čásek,tak někdy písni.

Tak se opatruj a pěkný víkend
Sonisek
heladoma
| 29. 3. 2008 17:02
Soni dodatečně vše nejlepší k svátku. Jsem ostuda, že přeji až těď , ale mám poslední dobou pořád plno poviností, tak vždy juknu jen na skok.
kulicka00
SONISEK
| 29. 3. 2008 16:52
Ahojky,tak Tě tu mezi námi vítám

a určitě to tady s námi zvládněš.Jsme tu bezva parta a asi jsme i oblíbení,protože už zde bylo napsáno i od různých návštěvníků plno chvály a stále tu noví přibývají a to je dobře.Když se o to člověk snaží sám,většinou se to nedaří.Ta přáníčka byla pro mě,tak i Tobě velký dík.Kdyby jsi měla fotku své postavy,uvítám to na uložení do mojí Victorkovské zahrádky,jak tomu říkám,ale nemusíš.

DRŽÍM PALEČKY AŤ SE TI DAŘÍ V HUBNUTÍ
Nika
KajsaV
| 29. 3. 2008 16:49
Ahojky zdravím všechny a blahopřeji k úbytkům jen tak dál a držte se.
Niko vůbec si z té váhy nedělej hlavu, myslím, že se zbytečně trápíš a kazíš si náladu. Ono s tím vážením by se to taky nemělo přehánět, já se moc nevážím a mám klid. Kontrolovala jsem si teď váhu jen když jsem brala Hydroxycut a u mě je normální že mi váha lítá plus mínus dvě kila, takže u nás ženských na tom asi není sutečně nic divného.
tabulka
kulicka00
| 29. 3. 2008 16:42
Nedavno som prisla sem do Prahy, studujem tu na VSE ale nemam tu vahu a teda zatial nemozem hlasit ubytky ale chcem si co najskor nejaku kupit aby som sa o dva tyzdne mala aj ja s cim pochvalit. Nemozete mi nejaku kvalitnu odporucit? samozrejme za nejaku rozumnu cenu, este nezarabam miliony . Nie ste niektora z Prahy. Som tu uz pol roka ale takmer nikoho nepoznam a citim sa strasne sama, a tak si to kompenzujem jedlom. A takto som sa dopracovala k svojej nadvahe.
váha
Didi
| 29. 3. 2008 15:44
Přeji krásné odpoledne tady v Mladé Boleslavi sluníčko,ale větrno lepší než zima a snih.Hlásím VAHU 58kg,ale mám své dny tak možná je to tím že mám pořád stejně,docela mě to štve,vy stále píšete nějaké úbytky a ja nic.Poctivě běhám na orbitreku,papání si hlídám teda se snažím jen o velikonocích jsem ujela no co se dá dělat .Janičko vkládáš moc hezké obrázky,a nic bych na nich neměnila.Manžel dává dohromady kola tak brzo vyrazíme.Také hodně štěstíčka a zdravíčka k svátku(honem nevím komu,ale přáli jste v pátek).Snad se ozvu častěji. Danča.
Kulicka00
Hibiscus
| 29. 3. 2008 15:27
Ahoj, tak zaprvé tě vítám mezi námi a zapsala jsem si tě do tabulky.

Ohledně té očisty, pořádně si přečti ty stránky a dodrž přesně jak to píšou. Já to zkusila asi před 4 roky a jak jsem tu psala opravdu to funguje, doslova po první stolici s každou další skleničkou a cvikami letíš na záchod. Já už většinou ani nedocvičila celou sestavu a jen lítala. Měly by se ti pročistit ty záhyby střev, kde se nalepí nečistoty a vytváří se toxiny. Je to tam dobře popsáno, opravdu si to nejdříve pořádně pročti a vyzkoušej si cviky ať je můžeš bez problému cvičit. Nejhorší aspoň u mně bylo než jsem šla poprvé, pak to bylo bez problému. Držím ti palce a pak napiš. Laďka
očista
kulicka00
| 29. 3. 2008 15:17
Hibiscus mohla by si prosim napisat ci sa ti podarilo ist na zachod pomocou tej vody a cvikoch o ktorych tam pisu? zajtra by som to chcela vyskusat tak dufam ze sa mi to podari. Uz som nebola na zachod riadne dlho a mam z toho brucho ako balon
kulicka00
domasovanda
| 29. 3. 2008 15:00
No samo,že se můžeš přidat,my nikoho neodmítneme,ba naopak jsme rády,že je nás více.tak Tě tímto tady vítám a držím pěsti ať se Ti tady s náma líbí a ať se Ti ty kilíčka s náma dobře schazují
odměna
domasovanda
| 29. 3. 2008 14:57
holky musím se Vám pochlubit včera jsem si za to moje hubnoucí snažení udělala radost a koupila si nové botečky ať mám včem sportovat až vyrazím na tom kole do přírody,přikládám fotečku
chcem v tom byt vami
kulicka00
| 29. 3. 2008 14:54
Prosim baby vezmite ma medzi seba, ja uz naozaj potrebujem schudnut, ale potrebujem k tomu vasu podporu lebo sama to nezvladnem. Takze, vaha 61,5 a vyska 172, vek 19. Chcela by som na zaciatok schudnut aspon tri kila a hlavne spevnit. Mozem sa k vam pridat?
Očista střev
Hibiscus
| 29. 3. 2008 13:52
Holky ještě jdenou se vracím k tématu, které jsem probíraly o očistě střev, konečně se mi podařilo najít ten článek, podle kterého jsem to asi před 4 roky zkoušela.
Rozhodla jsem se, že to příští sobotu vyzkouším. Je to zajimavý článek a stojí aspoň za přečtení.

http://zivotni-energie.cz/…na-varisara.html?…
Ahojík Soni
domasovanda
| 29. 3. 2008 11:44
halóóó halóó´jsi tady?
lucipajda
SONISEK
| 29. 3. 2008 11:33
Tak to pořádně vytočí,co...Měla jsi mu pořádně dát

Tak příště,joooo
váha do tabulky
veronikav
| 29. 3. 2008 11:01
Ahoj děvčátka... Všem přeji k úspěchům s váhou!!! Niky, ty se tím netrap, je to určitě tím co jsi psala a i tím co ti napsaly holky... Zkus se zvážit hned v pondělí ráno a uvidíš, že váha bude OK . Však máš čisté svědomí, že se držíš v jídle a cvičíš... tak to je to tělíčko teď protestuje že jsi nebyla na tom záchodě...
No jinak holky... já se dneska ráno zvážila a po třech dnech zdravého jídla, žádného SLADKÉHO mám 79,5 a to jsem před týdnem měla ještě 82 kg...A to jsem nebyla ani jednou cvičit, protože mi nebylo dobře. Jinak chodím min. 3x týdně aerobic, a jednou týdně squash... Mám obrovskou radost!!! Hlavně že tam už nemám tu hrozivou osmičku. Doufám, že to tak půjde dál.
Jinak boj se sladkým těžký!!! Hodně těžké odolat, zvlášť když tu před sebou mám plnou misku sladkostí z velikonoc. Asi je schovám, ať mě nedráždí . Zatím to zvládám tak, že když mám šílenou chuť sníst něco sladkého, tak si dám jen ždibek čokolády. Třeba kostičku... a ono mi to pomůže... Vím,že to není úplně ideální, ale na začátku mi to pomáhá. Ale jen, když opravdu nevydržím.....
ahoj Viktorky
Hibiscus
| 29. 3. 2008 10:35
Tak se nám tabulka krásně zaplňuje, jen tak dál... Všem gratuluji do se podařilo shodit, nebo aspoň zůstat na váze (po svátcích je i to zázrak) a ostatní nám to ukáží příště, moc jim držím palečky a hlavně to nevzdávejte!!!!!

U nás je škaredě, mrholí a to jsem se těšila, že vyrazíjm ven. Někdo psal, že u nich svítí sluníčko - tak tě prosím pošli ho trochu na východ.
Jinač na obídek mám nachystané kuřecí prsíčka, brokolici a všechno to chci dát zapéct s omáčkou od vitany. Já si vezmu jen to bez ní a manžílek ten zbytek. Ještě jsem si připravila supr nudlový salát z celozrnných velkých nudlí, hodně zeleniny a 30% eidam. Už se těším, teď hodnem uklidím a chci jít do skleníku přesazovat sazeničky salátu, kedluben a rajčátka. Já tu práci miluju, super si u toho odpočinu a vyčistím hlavu. A večer hupsnu na orbitrek, když mi to počasí nepřeje. Zatím pá, ještě vás odpoledne zkontroluji, jestli něco přibyde do tabulky. Laďka
váha
ilona
| 29. 3. 2008 10:33
Ahoj holky!! Tak já vás moooc zdravím po delší odmlce.Tak u nás na Moravě to vypadalo ráno krásně,a ted je tu zatahlé mrholí a fučí vítr.Jinak má váha po velikonocích je 68kg. Na tu bídu jěště dobré.Počítala sem víc. Protože cvíko trochu šidím.A navíc na mě leze nějaky bacil.Teče mě z nosu a pobolívá v krku.Takže tomu cvíku zase moc nedám.No,ale hlavně at se držím v tom hlavním a to jídle.Ze jo?Musím vás holky pochválit jak vám to hubnutí jde.Mě se zdá,že ze začátku to šlo rychlej jako ted.Ale sem ráda,že to vůbec jde!No ne? Tak se mějte krásně zatím pa pa!!!!!!
Lilimi
SONISEK
| 29. 3. 2008 10:11
já tam obrázek nevidím,ani mi nejde otevřít
Jandula76
SONISEK
| 29. 3. 2008 10:09
Jééé,Jandulko ahoooj Ty jsi tady dneska nějak brzo máš pravdu,že žádné,nemůžeme chtít pořád,aby to šlo dolů,hlavně,že jsme zdraví a je tu(snad) už jaro i když u nás je dneska ledový vítr ti Tvoji kluci Ti dávají zabrat to víš,mají převahu,tak je tam pěkně srovnej do latěa posílám jim
sonisek
Lilimi
| 29. 3. 2008 10:05
ano ano slibuju...už budu svatoušek
váha
jandula76
| 29. 3. 2008 09:42
Tak jsem tady s váhou , no nic moc mám +o.1 kg takže hlásím 106.3 ach jo, ale to se dalo čekat po těch žravých velikonocích.... takže čokoládička už nic a ted zase mrkvička:))

ale já se na sebe nezlobím ani nejsem neštastná já už vím, že jedu celý týden zdravě takže se to zase rozjede a příští vážení je to v pohodě, tak se na sebe taky nezlobte Viktorky, pěkně řekněte, že jste trošku zlobily, ale ted už to bude OK a za 14 dní se těším na super úbytky:)) ´holčinky tuhle vám posílá Vojtíšek(2 roky)
a tuhle:manža (36 let:)))

Ty chlapi..... ted se hádají kdo půjde dříve na WC... musím to jít pořešit, papapa Jana
Lilimi
SONISEK
| 29. 3. 2008 09:33
Ty,ty,ty tak Tě bereme za slovo,byla by škoda,kdyby se Ti na začátku objevila zase ta 9.Máš za sebou kus poctivý práce a pěkný úbytek ,tak si to nepokaz,byla by to škoda.To naše tělíčko na to jen čeká až mu zase pořádně nandáme do žaludku a pěkně si to uloží do zásoby tak mu ukaž,že nemá šanci.
Držím palečky,Ty to zvládněš.
nika 2411
Lilimi
| 29. 3. 2008 09:11
No podivej se na mou vahu...a to tam mám o par desitek víc nez ty a hlavu si z toho nedelam...proste vím že příště to pujde dolu...nesmíš si kvuli tomu dělat hlavu zvlašť když tvoje vaha začíná krasnou 5...tak hlavu vzhuru...buruško moje
vaha
Lilimi
| 29. 3. 2008 08:46
Holky ted jsem na to fakt s prominutím srala. usnula jsem na vavřinech a krmila jsem se sladkým a nezdravím ...tak mi vaha dnes ukazala hrozných 89,6 je to šílený zase dneska začínám být na sebe přisna, slibuju a přisahám že příáště bude mínus opravdu. Zase jdu an ovoce a zeleninku a hlavně zas cvičit
vážení
Kibic
| 29. 3. 2008 08:36
Dobré ránko všem!
Nejdřív chci dodatečně popřát Sonískovi všechno nejlepší k svátku .

Váhu hlásím 61,3 kg . Není to celé kilo, ale to neva. Pomalu 14 dní už necvičím. Napřed mě skolila nějaká chřipajzna a teď v týdnu mi rozřezali nárt (tukový nádor). Takže se jenom omezuji v papání. Ale i tak to jde, jak je vidět. Už mi ten pohyb ale chybí. Příští týden začínám.
vážení
heladoma
| 29. 3. 2008 07:41
Holčiny chtěla jsem vás pozdravit a nahlásit váhu .U nás je to těď samá návštěva tak nestíhám a dnes přijedou naši, tak jsem tu jen na skok.

Moje váha je 69 konečně jsem pokořila tu 70 ,já jsem tak šťastná. Mějte se a užijte si slunečný víkend.
váha do tabulky
lucipajda
| 29. 3. 2008 07:32
tak jsem se odhodlala na tu mrchu vlézta ona neváží, došla mi baterka
Ale napiš mi Vladi stejnou váhu jakou před 14 dni, ještě někdy v úterý to tak bylo a začala jsem se zase hlídat, takže by tam víc být nemělo. Mám tedy 59,5.
u nás sluníčko!!!!
lucipajda
| 29. 3. 2008 07:09
Tak pěkné ránko přeji, vypadá to, že nás čeká hezký den, alespoň co se počasí týče.
I když nemusím do práce, tak jsem vstala takhle brzy, no řekněte, je to normální? Tak si aspoň zacvičím a pak půjdu do města, potřebuju vybrat nějaký botičky na jaro. Půjdu pěšo, to je tak 25 minut, tak se aspoň protáhnu.
V pátek jsem si byla koupit džíny a tak mě naštval prodavač co tam byl, jestli e takhle chová ke všem zákazníkům, tak to tam může rovnou zavřít. Kámoška mi ukazovala jedny kalhoty a říkala, ale ty si neber, budou ti dělat velkej zadek, tak jsem jí řekla, že to mám stejně ve všeh kalhotách a ten BLBEC hned pohotově řekl: ale to není džínama. No nezabily by jste ho? Jak si to vůbec může dovolit? Navíc byl celou dobu takovej vlezlej a pořád nám chodil za zadkem, ještěže jsem tam byla s holkama, jinak by mi snad vlezl i do kabinky.
Holky
Surina
| 29. 3. 2008 05:18
Tak já ještě nespinkám. Dnes jsem dělala v baru. A teď už od tří bulím. Kurňa. Nesnáším loučení. Holčina ode mě z bytu odjíždí right now. Jsem fakt smutná. Když si na něco zvyknu nejsem schopná si odvyknout a když, jo, tak těžko.... hodně těžko. Ach jo. Jste šikuly holky s vážením a Soně přeji of course všecko nej. Mám vás ráda. Zítra písnu normal message. Ted nejsu schopná.
Jandula76
SONISEK
| 29. 3. 2008 00:33
JANDULKO ,jen tak dál pokračuj s velkýma,už by to nebylo ono to bych potom už nebyla ale

Mira: Nezlob sena nás,neber to tak,že by to bylo myšleno proti Tobě ve špatném ,ale nám se to opravdu líbí v tom velkém provedení.Každý názor bereme jen v dobrém,i když je třeba odlišný od našeho.A bez těch ooobřích obrázků té naší bláznivé JANDULKY by to už ani nešlo,že jo hooolky.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
1. 7. 2025 18:03
14597
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Arin
1. 7. 2025 23:41