Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

už mi funguje váha
lucipajda
| 30. 3. 2008 10:41
takže hlásím do tabulky nové číslo - 59 kg. konečně se to pohlo dolů. HURÁ Sice jen o 0,5 kg, ale po Velikonocích je to skoro zázrak.
váha do tabulky
Megii
| 30. 3. 2008 08:23
Zdravím všechny po větší odmlce, nějak nebyl čas reagovat, ale četla jsem vás skoro každý den. Tak to dopadlo přesně jak jsem to tušila, váha se nepohnula, ale naštěstí nešla nahoru. Takže hlásím opět 75kg bohužel. Jak já už bych se ráda přehoupla přes tu sedmičku a viděla tam šestku.
Všem co májí úbytky blahopřeji a nám ostatním mnoho sil a pevné nervy.
neuspech
kulicka00
| 30. 3. 2008 07:52
Ahojky, tak dnes rano som skusila tu ocistu, ale vobec som nesla na zachod. Neviem preco, robila som tie cviky a vypila som asi pat poharov tej hnusnej vody. Ale ziadne nutkanie na zachod som teda necitila. Mozno to bolo tym ze som sa den predtym hroooooooozne prejedla a prave preto som chcela drzat tu ocistu. Ale tam pisali ze sa maju den predtym jest iba lahke jedla. Skusal to este niekto. Potrebovala by som poradit.....
domasovanda
lucipajda
| 30. 3. 2008 01:48
tak boticky mam uplne stejny akorat misto cerveny jsou modry. a jsem s nimi maximálně spokojená
před chvílí jsem se vráila ze slučáku, lehce ovíněná, ale nasmála jsem se jako dlouho ne. Kolikrát se mi jít nechce, ale pak jsem vždycky ráda, že jdu. Je mi 23 a občas mám pocit, že žiju jako důchodce. budu s tím muset něco udělat.
Dala jsem si 2 skleničky vína a jednu becherovku, ale myslím, že kaloriema na tom budu dobře, protože jsem se nestihla navečeřet. snad mi ráno bude dobře, nerada bych zažila kombinaci opice a o hodinu kratší spánek
Tak dobrou holky
leto
kulicka00
| 29. 3. 2008 23:48
vdaka ze si pripomenula ten presun na letny cas, uplne som na to zabudla. To by som si aspon pospala. Ale co uz, konecne je tu leto aspon ma to nakopne do chudnutia aby som mohla v lete ukazat krasne ploche brusko, tak teda chudnutiu zdar.
do tabulky!
Lili6
| 29. 3. 2008 22:32
Tak konečně jsem se dostala k pc a prokousala se příspěvky, abych mohla též nahlásit svou (ostudnou) váhu Takže je to 69,1 - stydím se stydím, ale po pravdě, za to jak si poslední týdny vedu, jsem čekala horší výsedek (zasloužila bych to).

Jinak vám všem, kterým se podařil úbytek gratuluji a ostatním držím palce, ať se do příštího měření váha pohne a to dolůůů Stejně tak nově příchozím ať se vede - úspěšný rozjezd přeji a vítám!!!
A Adel bezva že jsi se zase ozvala, jsem ráda že se Ti daří, času holt málo viď, ale super že jsi stále s námi Dnes jsem byla na přijímačkách do Olomouce, hlasím se na dvouobor Aplikovaná ekonomika + Filozofie a moc bych se tam chtěla dostat. Ikdyž je to tak daleko (jsem z Chomutovska), moc se mi tam totiž líbí, změna je život :o) Tak snad mě vezmou. Dozvím se až tak za 14 dní. Děkuju za podporu!

Dneškem tedy doufám skončilo alespoň na dva týdny to vypětí, co mě stálo půl kilečka nazpět. Konečně! Zítra jsem měla v plánu "očistný den" , abych se trochu odlehčila po tom hřešení (i dnes padla čokoládka, před testem) už moje bříško pěkně protestuje, jsem nafouklá jako meloun, fuj A jak jsem tak četla zběžně tu kůru (co sem vložila odkaz myslím Hibiscus?) docela mi to přijde jako dobrý nápad, v té mé situaci - pořádně se pročistit a začít od pondělka "s čistým štítem" zase tělíčko maximálně rozmazlovat zdravým papáním
Jenže já jsem u našich, a už takhle mě mají za blázna, mam pořád na talíři ošklivé poznámky a snaží se mi to všemožně bojkotovat... takže jak mě zítra uvidí provádět tuhle kůru, asi mi už rovnou zavolaj psychiatra a pokusí se mi to překazit No snad tomu jejich nátlaku odolám a nedám se! Jestli se mi to podaří a kůru absolvuji, podám raport, jaké to bylo

Tak a už spinkat, dneska se vyhajáme o hodinu míň :o( chjo! Mam vás všechny moc vy moje zlaté!
jooooo
Zanetka
| 29. 3. 2008 22:01
a taky už dva týdny čtu vaše příspěvky od první stránky.... a už jsem u stránky 50 .... no to vám řeknu, to je fuška.... ještě mě čeká asi tak 250 stran .
Sonisek
Zanetka
| 29. 3. 2008 21:56
jééé no ty se máš... kéž by ten můj chlap si dokázal uklohnit někdy něco sám....ale to nééé....... a to ještě někdy dělám pro holky něco jiného.... třeba když on chce těstoviny s konzervou udělanou jako guláš... to já bych holkám konzervu nedala .... tak to už jsou tři jídla a k tomu polívka.... no hrůza... ale tak mi třeba... když jsem si je tak rozmazlila.

Hibiscus..... koukala jsem na tu očistu... vypadá to dobře... taky to někdy zkusím až se zbavím toho mého skoro dvouletého klíšťátka..... dej potom vědět, jak jsi to přežila .
pááááááááááááááááááá
zanetka
SONISEK
| 29. 3. 2008 21:41
AHOJÍÍÍK,tak tomu věřím,že koukal jako ... Já mám o proti Vám asi výhodu,že jsem tady v týdnu sama,tak nic takového nemusím řešit a o víkendu si také vaříme zvlášť,už si na to zvykl,že nejím co uvaří on totiž vaří moc rád,není to,že bych byla líná teď zrovna dodělává kynutý knedle,já dělala segedín,ten on neumí,tak mi občas dovolí i vařit zítra jedeme k mami,tak jí chci dovézt i oběd.
ahoj berušky
Zanetka
| 29. 3. 2008 21:27
teda vy jste šikovné jak se činíte po velikonocích... prvně jste psali, že jste tááák moc hřešili a teď jsou kilečka dole.... , tak blahopřeji a už se těším na tabulku... ta bude zas krásná . A kdo nemá úbytek, věřím, že bude příště, zjistila jsem, že jste skvělé a nevzdáváte se a tím mi taky hodně dáváte sílu. Dyť já na vás myslím skoro pořád. Přítel mi právě nedávno říkal, že je dokázané, že ženy myslí na *** častěji než muži.. už nevím kolik že to bylo minut.. no já mu řekla, že já teda myslím na jídlo a na Viktorky. A vždycky se už moc těším až si vás zase budu moct přečíst.

Taky vítám novou příchozí a přeji shozená kilečka.
Já už se ponaučila, že nemám lézt každý den na váhu, ikdyž jsem v tom maniak a pořád kolem ní chodím jak mlsný kocour, ale raději jdu hned ráno vypít sklenici vody a pak mě to přejde se jít vážit s bříškem plné vody. Protože jsem byla vždy naštvaná, že mi ta váha pokaždé skáče o kilo víc a míň, a já z toho měla už depku.
Holky vy máte tak krásné příspěvky s těma obrázkama... fakt nemají chybu.

No a já si dneska na oběd udělala v troubě pstruha s mraženou zeleninkou... to byla mňamka. Už jsem si i zvykla vařit zvlášť pro sebe a pro ostatní což jsem ráda, protože to jsem si myslela, že budu líná. A taky se mi už stalo, že jsem šla nakoupit... a koupila jsem zeleninku a ovoce a šmakouna a další zdravé věcičky a zapoměla jsem koupit mé drahé polovičce rohlíky a salám a další věci no kdyby jste viděli ten pohled, když viděl obsah tašky .
Iv1983
domasovanda
| 29. 3. 2008 21:25
jjo mě to taky přišlo,hnedky jsem to hodila do koše a minulej týden mě to došlo znova tak jsem to opět smazala a vůbec jsem jim neodepisovala
REPREX
Iv1983
| 29. 3. 2008 21:18
Ahojte,

neozval se vám někdo na email z firmy reprex????
Mě se to stalo a docela mě to nemile překvapilo, že někdo tyto stránky okamžitě využívá k nabízení takovýchto služeb týkajících se hubnutí...

Můžu říct že mě to spíš hodně nas...
holky
domasovanda
| 29. 3. 2008 20:39
baf už jsem Vás tady

a teď už Vás

a nebo takhle

to raději néé,že jo to je lepší takhle,hezky pohodička jako tady

a ještě u toho hezky posilu pacinky

Teta ale Adel a Lili6,že se aspoň ukážete,člověk už by myslel,že jste se na nás vykašlaly,uf už jsem se lekla,že jsou další odpadlíci,to mě nemůžete takhle lekat

to já raději pěkně takhle

no tak už tady máme skoro všechny rasy,tak asi přejdeme na nějaké jiné

Tak teda dneska jsme byly s Deniskou na procházce a navštívily jsme

pak

jsme se zastavily u a skončily u a ve finále u tety na čajíčku,no a mlaou to tak zmohlo,že už takhle hezky

.To já schválně,abych nebyla pozadu za Sonískem
adel
SONISEK
| 29. 3. 2008 20:31
A fotečka by nebyla?? ještě Vás tu nemám všechny a tak ráda bych...
SONISEK
adel
| 29. 3. 2008 20:27
Já už cvičím taky jen v soukromí.Jinak mám podobné problémy, jak už tady někdo psal, s mýma šestkama se mi taky nechce nikde pohazovat . Přeju krásnou neděli a mažu se učit obchoda, nebo bude pět let mého snažení k ničemu.
adel
SONISEK
| 29. 3. 2008 20:16
Tak s těmi roky souhlasím,my už se musímě víc dřít,aby alespoň to kilčo ubylo,já se už necítím cvičit někde v kolektivu,tak se potím doma.To učení Ti nezávidím,to bych si už asi do té hlavičky nenadala.Tk to nějak vydrž a hlavně to nevzdávej,příště bude třeba víc
Děkuji
Didi
| 29. 3. 2008 20:13
Za pochvalu,po dvou dětech už to lepší nebude,snažím se,ale potřebuju ještě tak pět kilo schodit,ale jsou na mě jak přilepené vteřiňákem ne a ne to sundat.pa Danča.
SONISEK
adel
| 29. 3. 2008 19:59
Snažím se sem alespoň kouknout, abych měla přehled, ale vy jste neskutečně aktivní, tak nestíhám reagovat.Jsem stále v poklusu, tedy obrazně, fakticky spíš stále sedím, v práci nebo doma u učení, tak se mi hubne hůř a s přibývajícími roky už to taky není tak lehké .
Lili6
adel
| 29. 3. 2008 19:52
Držím pěstičky, ať přijímačky dopadnou,dej vědět, ať můžu blahopřát. A kam ses hlásila a jaké to bylo?
adel
SONISEK
| 29. 3. 2008 19:50
Ahoj,tak teď jsi mě zmátla tím jménem,ale pak jsem pochopila,že tu nebýváš tak často,proto mi to hned nic neříkalo.Teď jsem na Tebe koukala do tabulky(to víte děvčata já mám o Vás vše při ruce ) a máš kilčo dole,to je pořád lepší než nic Já teď neměla ani deko a jsem stále protože jsem alespoň nepřibrala.Děkuji za přáníčko.Tak se drž,příště jim to nandáme
Jinak
adel
| 29. 3. 2008 19:46
jste opravdu šikulky, je to paráda, když vidím, jak vám to jde.Niky, ty už jsi na svou váhu přece zhubla a pilně cvičíš a zpevňuješ, tak nemáš být proč smutná, ale naopak, už je z tebe super.Jinak já sice hřeším, ale snažím se, aby ta zdravá a vyvážená strava převažovala, protože se už jinak stravovat nechci, ale taky si nechci stále něco zakazovat.Navíc holkám to vyhovuje a tatínka už pomalu taky zpracováváme, takže papká salátky s náma a nijak neprotestuje, jen sem tam smutně kouká.
Ahoj
adel
| 29. 3. 2008 19:39
Viktorky. Snažím se dočíst vaše příspěvky za dobu,kdy jsem se sem nedostala,ale je to nad mé síly .Tak si to nechám až po zkouškách. Jinak váhu hlásím 77kg.Nic moc,ale učím se a přitom hřeším.Zkoušela jsem zeleninku,ale to chroupání mě ruší. .Necvičím, leze na mě chřipka, jsem ráda, že se dopravím do práce a zpátky.Sonísku všechno nejlepší k svátku, ať se ti daří krásně hubnout a máš stále tak dobrou náladu.Vítám nové příchozí, ať jim to jde tak, jako vám, protože některé úbytky jsou opravdu fantastické.
Didi
SONISEK
| 29. 3. 2008 19:18
zase jedna kytička do mé zahrádky,to se mi to pěkně rozrůstá jen nějak nechápu co chceš hubnout???Jsi taková štíhlounká a koukám jaké máš pěkně vypracované bříško
SONISEK
Didi
| 29. 3. 2008 18:38
Nevím jestli to bylo na mne,ale foto ti posílám,žádná sláva to není.Na fotce jsem s manželem.Danča.
OMLOUVÁM SE
SONISEK
| 29. 3. 2008 18:31
že tu dneska tak řádím a sama,ale ten můj koukal na
a teď zase na

tak se nudím
Jandula76
SONISEK
| 29. 3. 2008 18:24
Jandulko,
já Ti zapomněla vyčinit za tu váhu já mám totiž už

garderobu na to mejdlo

co jsi nás pozvala až tam budeš mít tu 9 a teď ,abych to zase vybalila ale já počkám a kdybych to příště nestihla zabalit tak dorazím
oděna-neoděna

TAK SE SNAŽ,HOLKA

PAPA
díky
nika2411
| 29. 3. 2008 17:37
Ahoj holky. Vy jste moje zlatíčka!!! Já vás nemít . Za chviličku vyrážím za kámoškou, kterou jsem neviděla snad čtvrt roku. Tak se na ni už těším. Vyrážím autíčkem, tak snad v pořádku dojedu. Jsem totiž takový příležitostný řidič. Jen do práce a zpátky. Asi u ní i přespím. Navíc se dneska ráno mění čas, takže bysme si moc nesplkli . Domluvili jsme se, že půjdem na véču do rybářské bašty. Já tam byla s mojím na 3letém výročí - teďka nedávno. Vaří tam výborně. Jen nevím co si dám - je tam toho strašně moc a já si nikdy nemůžu vybrat. Ani jaksi nemám hlad - vždycky když fyzicky pracuju, tak bych nemusela jíst týden a když nic nedělám, tak bych i pro jídlo vraždila...... . No nic děvčátka, už musím letět. Slíbila jsem jí, že tam budu v šest a já ráda držím slovo. Mějte se moc hezky holky moje zlaté. Páčko
TCPETULA
SONISEK
| 29. 3. 2008 17:31
Díky za přáníčko a s tou fotkou si hlavu nedělej,třeba někdy.Možná,že s těma fotkama jsem už otravná,ale mám radost,když se můžu podívat,kdo píše.Už si Vás hooodně pamatuji,ale i tak se na Vás vždy ráda podívám.Tak ať Ti to v práci utíká papa
domasovanda
SONISEK
| 29. 3. 2008 17:26
Jooo,to se někdo má se odměňovat,když má za co
tak to já tu odměnu asi takovou

tak snad příště budu moci

zdravím
eleanorita
| 29. 3. 2008 17:24
z pracovního víkendu. Zrovna máme přestávku na jídlo, tak baštím cherry rajčátka a můžu sem něco málo napísat.
Nejdříve popřeju taky všechno nej k svátku Sonískovi . A omlouvám se, ale fotečku sem nedám, protože nemám jak. Doma se připojuju jen v telefonu, nemám doma pc a v práci to bohužel nelze. Třeba někdy v budoucnu se mi to přes někoho vložit.

Ta "očista" pití vody a cviky se mi docela zamlouvá, asi to taky zkusím, ale zatím nevím kdy. Mám volno jednou za 14 dní a to ten den většinou všechno oběhávám, zařizuju a tááák.

Váhu zatím nehlásím, neměla jsem se kde zvážit. Váhu mám sice objednanou, ale zatím někde bloudí, protže ke mě ještě nedorazila. Zkusím zítra po práci zaběhnout k mamině, abych byla taky v tabulce aktuální.

Nesmím zapomenout nově příchozí přivítat , ahoj, já jsem tu s holkama taky chvilku a jsou velká podpora a pro mě jako droga. Když to tu alespoň jednou denně nepročtu tak jsem jak na trní. Akorát nesíhám vždycky napsat.

Niko, pryč se slzičkama, jsi kabrňák, už jsi tak krásně zhubla. Musíš počítat s tím, že se váha bude mírně hýbat, ale tu už tu psaly všechny holky.

Snad jsem napsala vše co jsem chtěla. Ahoj Petra

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
1. 7. 2025 18:03
14597
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Alka...