Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)
DiskuzePřidat názor
už mi funguje váha
lucipajda
| 30. 3. 2008 10:41
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
Tak to dopadlo přesně jak jsem to tušila, váha se nepohnula, ale naštěstí nešla nahoru. Takže hlásím opět 75kg bohužel.
Jak já už bych se ráda přehoupla přes tu sedmičku a viděla tam šestku.

a prave preto som chcela drzat tu ocistu. Ale tam pisali ze sa maju den predtym jest iba lahke jedla. Skusal to este niekto. Potrebovala by som poradit.....

Dnes jsem byla na přijímačkách do Olomouce, hlasím se na dvouobor Aplikovaná ekonomika + Filozofie a moc bych se tam chtěla dostat. Ikdyž je to tak daleko (jsem z Chomutovska), moc se mi tam totiž líbí, změna je život :o) Tak snad mě vezmou. Dozvím se až tak za 14 dní. Děkuju za podporu! 
A jak jsem tak četla zběžně tu kůru (co sem vložila odkaz myslím Hibiscus?) docela mi to přijde jako dobrý nápad, v té mé situaci - pořádně se pročistit a začít od pondělka "s čistým štítem" zase tělíčko maximálně rozmazlovat zdravým papáním
No snad tomu jejich nátlaku odolám a nedám se! Jestli se mi to podaří a kůru absolvuji, podám raport, jaké to bylo
.... no to vám řeknu, to je fuška.... ještě mě čeká asi tak 250 stran
.
Já mám o proti Vám asi výhodu,že jsem tady v týdnu sama,tak nic takového nemusím řešit a o víkendu si také vaříme zvlášť,už si na to zvykl,že nejím co uvaří 
. Za chviličku vyrážím za kámoškou, kterou jsem neviděla snad čtvrt roku. Tak se na ni už těším. Vyrážím autíčkem, tak snad v pořádku dojedu. Jsem totiž takový příležitostný řidič. Jen do práce a zpátky. Asi u ní i přespím. Navíc se dneska ráno mění čas, takže bysme si moc nesplkli