Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

nika2411
SONISEK
| 29. 3. 2008 00:16
NEPLAKEJ...to přece není tak hrozné neštěstí.Určitě to zase půjde dolů.Možná tady budu plácat blbosti,ale myslím si(někdo to tady už někomu psal),že tím hooodně cvičením nabíráš svalovinu a ta je těžší než to naše sádýlko Usměj se a přivítej jaro v dobré náladě
VŠEM,VŠEM,VŠEM
SONISEK
| 28. 3. 2008 23:56
moooooc děkuji za přáníčka tolik gratulací ...Jinak v práci byli na mě taky hooodní(jen Ti moji oblíbenci) dostala jsem chlebíček z automatu (ten jsem hned věnovala dceři,když ten pán odešel domů ,ale nebylo to myšleno ve zlém)prostě to nemusím,i když to vypadalo lákavě ,pak miny-tatranku(tak tu jsem zblajzla ke kafíčku)od dcery( dělá se mnou v práci)slané tyčinky z automatu(na těch občas zhřeším,u mě lepší než sladké) s komentářem,že je koupila už včera a jsou nějaké připálené ,hodná a přející to dcera a ještě od kámošky(tak od ní zdravě)dva banány a preclík a to jí prý ráno přítel upozornil,jestli mi koupila k svátku čokoládku???a ona Sonička drží dietku a když jsem dorazila z práce čekala na mě bomboška od přítelových rodičů.Ale ta zůstala zabalená a zůstane,i když tam jsou ty moje oblíbené bonbonkyAle protože jsem statečná a hubnu s Victorkama,tak tomu hravě co???přece odolám...
Jinak to bylo strachu,jak bude nějaké to kilečko po velikonocích nahoře a Vy jste úplně suprové v tom vážení Jen tak dál,holky moje
Bobiku
Lili6
| 28. 3. 2008 22:36
Kočičko to mi mluvíš z duše! Mě kolena taky trápí a hodně Nevím tedy od čeho, protože ti místní felčaři si s tím nevěděli rady, dva roky marně "léčili" a nakonec mě chtěli do kolínek vrtat a zasouvat tam kamerku, aby se koukli co mě to tam zlobí, ale já jsem byla v termínu operace nemocná, tak mě nemohli dát narkózu a pak už jsem se do nemocnice nevrátila. Nenechám si je ještě rozšťourat, stečí že přez jedno mam obří jizvu po bouračce na kole, kupodivu ale zlobí víc to druhé, nezraněné, takže tnásledkem úrazu to asi není.
Každopádně mě to hodně omezuje, poslední dobou se mi to zrovna začalo zas dost projevovat, někdy se zvednout ze židle je docela zážitek a o cvičení ani nemluvě. Taky proto mi nejvíc vyhovuje ten eliptikal, jako tobě.
Jenže se trochu bojím stereotipu ve cvičení, ono to pak po delší době jednotvárného cvíča přestane účinkovat, tak jsem chtěla přidat i jiné aerobní aktivity, jako je ten běh nebo švihadlo, při kterých se hodně spálí.
Ale máš úplnou pravdu s tím dopadem na klouby, asi to budu muset vzád, nebo jen krátkodobě a hlavně s kvalitní obuví :( Už při těch dvd a hopkání při aerobiku jsm docela co se týče kolen zmučená To mě mrzí, ale dobře že jsi to sem napsala, alespoň jsem si uvědomila, že si to nemám malovat tak růžově s těmito sporty a skusím pátrat po jiné účinné alternativě Dík!
:O)
Lili6
| 28. 3. 2008 22:16
Jinak Sonísku - všechno nej nej nej a ať se ti daří být stále lehčí a ještě krásnější kočičko

A Niko2411, ty jsi z toho nic nedělej!
To kilečko navíc bylo určitě způsobené těžkým bříškem, jak jsi nemohla
na záchod a tak ;o) S tou syrovátkou se to určitě srovná. Zkusila bych
papkat hodně vlákniny teď, aby se bříško zplepšilo a jak to zabere, tak
se zvaž, třeba za dva tři dny syrovátkové terapie a uvidíš že budeš mít
zase svou váhu

Jandulo76
tobě dík za typi jak zahnat chuť na sladké, to budu teď hodně
potřebovat, jsem nějaká rozmlsaná asi od těch velikonoc a nechám se od
našich zlákat ke strašnému hřešení, tak jako dnes, to musí přestat!!!
Snad mi nějaká z tvých rad pomůže
A tvoji smajlíci mi dělají radost ;o) Jste super holky jak to tu
oživujete těmi obrázky, hezky se na to kouká, ikdyž sama z nedostatku
času nevkládám, fandím jim

Zanetko - to je bezva nápad s tou kolonkou na prohřešky!
Já si taky vedu diář, kam si píšu jídlo, pití a cvičení a pomáhá to (když mam teda čas si to psát )!
Občas ale i při vzorňáckých dnech něco zobnu a ikdyž si to tak od oka
připočtu ke kcal, tak mě to tak nestraší. Udělám si hřešící kolonku
jako ty a myslím, že mě to od toho zobání odradí víc :o) Dík!
mně se taky líbí
lucipajda
| 28. 3. 2008 21:57
švihadlo
bobik
| 28. 3. 2008 21:53
K tomu švihadlu, mám kamarádku (vlastně dokonce dvě) rehabilitační sestru a ta to na klouby vůbec nedoporučuje.
Je to prý ještě horší než běhání. Ty nárazy.

Ale vy jste holky určitě zdravé a máte pevnou kostru, tak to přežijete bez újmy.
Což já bych tedy nemohla. Moje nožky protestují i teď u toho Vaška. Když se dělá to plijé (nevím jak se to píše) nebo dřepy a to se u toho neskáče.
Já mám abnormální laxitu kloubů , což znamená, že jsou uvolněné a kolena mě při zátěži dost zlobí.
Jediné co mi perfektně sedne je opravdu ten orbitrek.

A ty Jandulko klidně dál vkládej obrázky. Mě to například vůbec nevadí. Ba naopak, vždycky se přitom dobře pobavím. Jsou pěkné a veselé. Je to tady takové oživení. Co myslíte Viktorky?

Nazdárek!
bobik
| 28. 3. 2008 21:45
Nějak se mi sekl počítač a nechtěl mě pustit, abych vám sem něco napsala. To je ale zlobítek.

Připojuji se ke gratulacím Soniskovi k svátku.

Jinak i přes ty velikonoce jste se děvčata pěkně snažila. Ty úbytky jsou senzační.
A ty Niko ( snad to píšu správně) se tím netrap. Já cvičím taky jako šroubek i když s jídlem je to teď horší. Ach ty chutě. Ale dneska jsem dostala svoje dny, tak to bude tím. Jsem nafouknutá jako balon a boli mě celé tělo. Tak neplač, za pár dní se to určitě srovná. Jen nepovol a vydrž. Jsme s tebou.

Hibiskus mě prosím napiš do tabulky stejnou váhu. Jsem pořád s vámi, ale zvážit se tu nemám kde. Stejně bych k tomu teď neměla odvahu. Cítím se opravdu hrozně otekle a nafouknutě.

V květunu se vracíme a budeme s dětmi až do srpna doma, tak to se pak budu vážit s vámi poctivě každých 14 dní. Teď vám jen mohu držet palce a fandit.

Tak se tu mějte. Já si jdu trošku odpočinout. Děti po obědě usnuly. My tu máme teprve po poledni.
Dnes vykouklo konečně sluníčko, tak jsme hned hupsli do vody. Kdybych neměla ty dny , tak bych mohla říct, že je krásný den.
aaa konečně je tu víkend
Lili6
| 28. 3. 2008 21:29
Pěkný večer kočky!
Jsem dneska opět krásně zaspinkala, protože jsem se do dvou mořila s prací, takže jsem se nestihla zvážit jak jsem měla v plánu No tak zítra holt. Akorát že zítra budu mít nejspíš ještě víc než dnes, pěkně si to totiž kazím, ale jsem nějak v háji, nemůžu si pomoct
Zavalila mě práce, do toho na mě něco leze a zítra jedu na přijímačky na vš, takže nervíky drobet pracujou a já je tlumím sladkým kudy chodím. Dneska teda trestuhodným způsobem. Do oběda jsem se držela, ale pak toho na mě začalo být moc a ve spěchu jsem vždycky popadla nějakou tu sůšu, i čokoláda padla, zmrzlina, kafíčko s hromadou sušené smetany jsem do sebe nalila... a právě všechno odpoledne a teď večer - fuj! Děsně se stydím a bříško protestuje
Co je nejhorší, jsem tenhle týden celý u našich, mamka má dovolenou a segra prázdniny a jak jsou doma, tak pořád něco papaj, dělaj chutě, špajz a lednička přetékají nezdravími dobrotami a ještě ke všemu mě nepustí k dvdčku abych si tak hodila cvíčo a ani na eliptikálek mi dnes nenechaly vlíst.
Tak jsem prostě dneska podlehla a ikdyž jsem se od úterka snažila papkat dobře a i tu hoďku eliptikálku se mi dařilo vybojovat, ale pátek je prostě totální propadák a s tímhle nacpaným břuchem já se budu zítra vážit - no je mi ze sebe na nic!!!

Moc mi zase pomohlo, že jsem si vás teď přečetla :o) To člověka hned zase nakopne!
Dnes jsem zafinišovala v práci a bude mít nějaký týden větší klid, zítra sfouknu ty přijímačky a bude to za mnou. V neděli se pokusím zahnat bacily ať mě nebrzdí, začnu papat naprosto vzorně a tentokrát to vydržím celých 14 dní v kuse!!!
To si tady před vámi musím slíbit a jestli to nedodržím, nestojím za nic a asi se před vámi propadnu hambou už Jestli se mi to povede, koupím si za odměnu extra sportovní podprsenku ve které přežijí mé šestky i běh nebo to švihadlo a pokusim se pak jít i do těchto sportů!
Tak mé zítřejší vážení beru s rezervou a při příštím doufám že se budu moct radovat stejně jako třeba Domašovanda - bezvadný úbytek, gratuluju Domašovandi, jsi jednička!!!
jéje
lucipajda
| 28. 3. 2008 21:22
sotva jsem to dopsala, tak jste se tu objevily, to tedy pardón
no kde jste?
lucipajda
| 28. 3. 2008 21:20
tady to dnes večer moc nežije... je pátek tak někde tančíte což?

Já sedím doma u počítače a nemám co dělat

Anebo spíte, tak tedy dobrou kočky
dnes to tu zahltím.))
jandula76
| 28. 3. 2008 21:19
Tak holčinky váhu hlásím až zítra, ale nic moc to nebude, sice jsem dnes plavčila jak šílená, a se mnou asi 20důchodců jinak tam nikdo nebyl, docela sranda, ale dokázala jsem plavat rychleji než oni a taky jsem předbíhala při cestě do vířivky(fuj to jsem ale ošklivá, že?)

Jinak se celkem nic nedělo, přijely mi dvě tetky od mého tatky ségry, obě mají hrubo přes 100kg, tak jsou důkazem jak já vypadat nechci, nikdy........, a proto dnes, celý den jen mrkev a bílý jogurt, jo po plavču trocha špaget:))) návštěva mě celkem nakopla, tím správným směrem, je jim 55 a nemůžou se hýbat obě cukrovku no děs..:((

Pro Mira, já ti nevím, mě se do toho nechce zasahovat, líbí se mi právě to jak jsou smajlové výrazní a velcí.., jestli tě to zlobí tak se omlouvám, budu se krotit, ju?

jinak domasovando a ostatní máte můj hluboký obdiv, já to po těch velikonocích nevidím moc růžově, ale to mě nezlomí v tom pokračovat, naopak nějak se ted cítím opět nakopnutá, tak plná energie a chuti do díla:))))))))))))))

a za to můžete vy, takže díky díky díky
papa Jana
tabulka
Suzi
| 28. 3. 2008 21:17
Ahoj děvčata. Dneska bylo ale nádherně, svítilo sluníčko a bylo i teploučko. I v té práci se pak dá vydržet.
Jinak hlásim váhu. 66,9kg. No aspoň něco. Měla jsem strach, že spíš to bude horší. Ty velikonoce jsem hřešila
Připojuju se ke gratulacím Soničce k svátku. Všechno nejlepší!!!!!!!!!!!!!!!!
Hezký večer, hezkou dobrou noc. Papa
Sonisku
jandula76
| 28. 3. 2008 21:09
Mojí oblíbené Viktorce, vše nejlepší k svátku....

přejí Jana a Vojtíšek
Nika
jandula76
| 28. 3. 2008 21:00
Nikoušku, nebu smutná, třeba to máš dostat? Tak tělo sbírá vodu, nebo máš ovulaci, tam je to taky jasný:)))
To bude dobrý uvidíš, se na tu váhu vyprdni a zkus to třeba za 2 dny:)))
Ju? a žádný slzičky...., jsi šikulka a hooodně zhublá, tak tě přece tohle nerozhodí:))

papaa Jana
dnešní vážení
domasovanda
| 28. 3. 2008 20:22
já jsem se zvážila už včera a mám 1,5kg dole ,ale myslím,že mě naposledy špatně vážila váha,ale to je jedno,jestli je to tam teď,nebo kdy hlavně,že je aspoň něco,lepší než kdyby to bylo nahoře,že jo!Tak se mějte jdu dát chrnět malou,vstávala brzo a byly jsme londat v Brně,tak už je utahaná
:-(
nika2411
| 28. 3. 2008 17:30
Ach jo, já jsem z té mojí váhy zklamaná
tabulka
Hibiscus
| 28. 3. 2008 17:17
Ahoj holky, já se ráno vážila se zavřenýma očima, pak sem jukla na váhu a nechtěla jsem tomu věřit mám o 1,3kg méně. Teda 60,5 a to jsem o velikonocích hřešila, možná se ten můj metabolismus už trochu rozjel. Doufám, že to tak půjde dál a pokořím tu 60-tku.

Sonísku i já ti přeji všechno nejlepší k svátku, máš povolený i nějaký ten hříšek!!!

Přišla jsem před 16 hod. z práce a u nás krásně svítilo sluníčko, tak jsem se jen převlíkla a šla nachvíli se psem ven. Nemůžu se nabažit toho sluníčka.

Tak važte se a pište!!!! Váš statistický úřad jménem Hibiskus!
až zítra
lucipajda
| 28. 3. 2008 15:57
Ahojte, já nahlásím váhu až zítra, protože jsem ráno nestíhala a odpoledne je lepší na váhu nelézt
Já už jsem taky doma z práce, konečně je tady víkend, už 3. den se držím, tak doufájm, že si to nepokazím. Zítra máme sraz se střední školou, tak budu muset odolávat vínku, to má totiž taky dost kj....
Tak se přidávám ke gratulantům a přeju Soniskovi všechno nejlepčejší k svátku
Nevím jak u vás, ale u nás je ošklivo a zataženo, ale slibujou pěknou neděli, tak se snad dočkáme slůňa.
pa a pěkný zbytek dne
tabulka
taisha
| 28. 3. 2008 15:06
Hlásím údaje. Dnešní váha je 69,1kg Huraaa.Jen tak dál.
Sonísek
nika2411
| 28. 3. 2008 14:48
Ahojky holčičky, Sonísku přeju Ti všechno nejlepší k svátku. Teďka jsem došla z brigády a jsem nadělaná jak alík . Holky, já myslela ráno, že snad omdlím. Stoupla jsem na váhu a tak o kilo a něco víc!!! - 54,1kg!!!!!!!Nechápu to - hodně cvičím, jídlo si sice už tak moc nehlídám, ale jím pořád zdravě. Dneska jsem proto nasadila syrovátku - možná je to tím, že jsem nemohla jít asi 2 dny na záchod, snad se to spraví. Mě to ráno úplně vylekalo. Včera jsem totiž makala a pak jsme si udělali s mojím ještě hodinovou procházku a to v poměrně svižném tempu......tak nevím, co za tím je. Ale byla jsem z toho hodně zklamaná
veronikav
SONISEK
| 28. 3. 2008 10:18
Díky za fotečku,už Tě mám uloženou ve své Victorkovské zahrádce,kde Vás mám jak krásné kytičky a pěkně se o Vás starám
všem mooooc díky
SONISEK
| 28. 3. 2008 10:14
Děkuji ještě jednou všem za přáníčka ani nevíte ,jak si Vašeho kamarádství nesmírně vážím.Jste moje zlatíčka,mám Vás všechny moooc ráda.
Jinak moje váha stále stejná 80.2kg sice žádný úbytek,ale mám z toho radost,protože jsem alespoň nic nenabrala a to se mi už dlooouho nestalo.Po velikonocích jsem měla kilčo nahoře,ale to se tento týden srovnalo.I jsem to čekala,že se to zastaví,hodně jste o tom tady psaly,tak si z toho nervíky nedělám.Hlavně nesmím polevit a makat dál.Snad se to příště pohne...
sonisek
veronikav
| 28. 3. 2008 09:18
Taky přeji vše nejlepší k svátku
váha
Zanetka
| 28. 3. 2008 09:01
Tak já hlásím svou dnešní váhu ... mám 65.5 ... tak to je úbytek 2 kg ... no jooo... už se blíží měsíc, co jsem tady s vámi... tak to zatím jde, pak se to zpomalí... ale to je dobře, nechci hubnout rychle... ale tak jako vy... pomalu a hlavně trvale přeji hezký suníčkový den a taky ať mát radost z vašich úspěchů ....páááá
Sonisku
Zanetka
| 28. 3. 2008 08:54
taky přeji všechno nejlepší k svátku
Soni
domasovanda
| 28. 3. 2008 08:29
vidíš jak Tě tady mají všichni rádi,Ty jsi naše sluníčko.
rezama a Mira
SONISEK
| 28. 3. 2008 08:25
Takové krásné a milé překvapení po ránu,mooooc děkuji
Sonisek
rezama
| 28. 3. 2008 07:57
Pro našeho milého Soníska,
je tahle malá básnička.
Dnes má svátek Soňa,
nevím však zda je to ona.
Sonísek či Soňa,vždyť je to stejné,
hodně štěstí,lásky a hlavně úsměvů ji přejme.
Spoustu kamarádek ať tu nadále máš,
moc práce s nimi však nepoděláš.
Zato hodně smíchu budeš mít
a s tím už se dá o moc lépe žít.

Hezké jmeniny.
DOBRÉ RANKO
romca
| 28. 3. 2008 07:24
DOBRÉ RANKO DĚVČÁTKA! DNES TO VENKU VYPADÁ KRÁSNĚ,SVÍTÍ SLUNÍČKO A JEŠTĚ K TOMU JE PATEK TO JE PARÁDA. DNES DĚLÁM DO DVOU TAK TO JE SUPER.VE DVĚ ZAMKNU KRÁMEČEK A HURA DOMU.ZATÍM PA JDU DAT ŠÁRKU DO ŠKOLKY A HURA DO PRACE DOUFÁM ZE BUDOU LIDI PŘÍJEMNÝ .NĚKDY CHODÍ JEN OTRAVOVAT A NA ČUMENDU .NEJRADĚJI MAM MAMINY S MALÍMA PRDÍTKAMA KDYŽ PŘÍJDOU PRO BOTKY .DĚDI MAJÍ STÁLE DOBROU NÁLADU .NĚKDY NEVYDRŽÍM A MUSÍM SI JE POCHOVAT.PAPA A KRÁSNÝ PATEK
Jandulko,
Mira
| 28. 3. 2008 07:22
máš opravdu vtipné a hezké komentáře. Ale možná by bylo dobré , některé obrázky trochu zmenšit. Jde to velice snadno.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
1. 7. 2025 18:03
14597
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Arin
1. 7. 2025 23:41