Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

SONĚ
Mira
| 28. 3. 2008 07:19
vše nejlepší k tvému svátku, hodně zdravíčka a hlavně pohody. Hezky si to užij.
Váha do tabulky
Mona
| 28. 3. 2008 07:18
Tak holky jenom letem, než přijde šéf do práce.
Váha do tabulky nezměněna, hlásím pořád 63 kilo.Ta moje váha asi neumí vážit níž.
Ach jo.
Mona
Další den za námi!
bobik
| 28. 3. 2008 05:40
Nejdřív jsem se 20 minut zahřála na orbitreku tahle:

Potom jsme si s manžílkem dali ještě 40 minut s Vášou takhle:

A teď padnu do postele jako podťatá asi tahle:

Jinak s tím papáním jsem se až do oběda držela , ale pak jsem si to pokazila a o večeři ani nemluvím. Tak jsem si to tím cvičením vylepšila, ale od zítřka už se opravdu udržím a nepovolík. Jinak .

Dáši na ty webovky s tím oblečním jsem koukla a docela pěkné věci. Jen nevím , ty jsi říkala, že ti to někdo posílá nebo to objednáváš. Ale to se pak nevyplatí - poštovné a tak ne? Ale u nás už se dají lacino taky pořídit krásné věci. Když já ty amiky moc nemusím.

Tak dobrou Viktorky.
Tak koukám
domasovanda
| 27. 3. 2008 23:57
že jsem tady už jenom my tři sestry v akci,teda jandulo,ty by jsi pobavila a rozesmála i mrtvého
sonisku
jandula76
| 27. 3. 2008 23:34
To jsem ráda, že jsem ti vzpruhou:))

To já už pomalu zapoměla, jaké to je, se vracet takhle pozdě z práce, a kde děláš?Někde ve fabrice?
Já dělala v čokoládovnách, hmmm, mnamky:))
Ale jinak dost na budku:))
ted jsem v domácnosti a luxuji kožešinky:))) Chacha:))

papapa Jana vypadám, spíše takhle než ten barák dám do pucu:))
Jandula76
SONISEK
| 27. 3. 2008 23:20
Jandulko,teď jsem dorazila z práce a hrooozně jsem se těšila na Tvoje komentáře.Dneska jsem sice trochu unavená,ale po přečtení těch Tvých příspěvků,vypadán takto
:))))))
jandula76
| 27. 3. 2008 22:54
to víš, když mě to tááááák baví:)))

Holt mamka na mateřský:)))

lepší než tohle:))) Musím tuhle přeposlat manžovi do práce, určitě ho to taky pobaví:)))

A takový máme s Vojtulí mejdany:))

papapa Jana a zlatíčko.))
:-)
nika2411
| 27. 3. 2008 22:33
Jani ty jsi teda číslo
nazdárek
Hibiscus
| 27. 3. 2008 22:30
Konečně jsem se dostala k počítači a všechno přečetla, je toho čím dál víc a na tabulce je také poznat, že i když 3 odpadly, tak další přibyly. Mám připravenou tabulku tak se važte, kdo to nestihne v pátek a o víkendu tak se zvažte v pondělí ať můžu poslat názornou ukázku našich úspěchů.

Já o velikonocích taky hřešila tak to nebude slavné, ale teď se do toho zase pustím.

Jo neozvala se mi ta z vás (nová) u které jsem si zapoměla poznačit jméno, mám jen věk 27, výška 177 a 67 kg. tak so ozvi!!!!!!!
ahojky
nika2411
| 27. 3. 2008 22:29
Ahojky holky. Vítám mezi náma nově příchozí - a nebojte se holky, s náma to zvládnete, nejste přece žádné béčka. Já dneska měla vcelku pohodový den. Ve škole to šlo, pak jsem si zacvičila s Vášou a před chvilkou jsme došli z hodinové procházky. Zítra zase jedu domů - brigádničit. Vypadá to, že počasí mi konečně vyjde. V sobotu mám zcuka s kámoškou, kterou jsem už dýl neviděla, tak jsem zvědavá, jestli si na mě všimne nějaké změny .
Ahojky
jandula76
| 27. 3. 2008 22:27
Zdravíme všechny viktorky:))) tohle mi dělal Vojtula s plínou:( Naštěstí už jí nenosí, ufff, ale je to roztomilé, že? Hlavně, když to pak maminka musí uklízet:)))

Bobíku, tak vy tam máte hnusně? Ale sníh vám tam nepadá vid? Tady už taky ne:)))) Hurá, sněhuláci dnes potupně roztávali jeden za druhým , vojta to obulínkoval, maminka se radovala, ale pozor, dnes jsem četla, že v neděli má být sice 14 stupnů, ale v pátek už má opět sněžit, no není to na budku?????
Děsný strašný hrozný:((

Dnes jsem byla na finančáku, připadala jsem si tam jak a to mě 2x poslali domů i s Vojtulí, pak už jsem jezdila autem, se mi to fakt vyplatí, někam zašantročili naše smlouvy se stavebkou z lonska a já jsem to musela dokládat(nejdříve tedy doma nají( no jak říkám, ale možná já jsem normální a ta úřednice bylaale je to tam, tak pohoda, letos naposledy budou penízky, a pak už nebude nic:((

Holky kdo mi to posílal skákající ženštinu přes švihadlo? Tak vypadat takhle tak mi ty prsa nevadí, ale já vypadám fakt takhlechacha a ještě jsem tam našla krásnou cvičenku aerobiku: chichi, celá já:)))

Jinak se musím pochválit dnes celý den bez sladkostí, jak tu psaly holky, že nevědí čím tu chut ošálit, mám pár tipů:))) tak tohle néééé, to je jen malá provokace, jen malinká:)))

Takže pokud vydržíte bez sladkosti jeden den máte napůl vyhráno, protože druhý den si řeknete, sakryš přeci si ten včerejšek nezkazím, ne? A tak to pokračuje, a pokračuje až najednou zjistíte, že jste týden nic sladkého nedali do pusy a stejně je vám fajn:))

Takže ty tipy: místo sladkého zkuste dát do pusy nějakou hodně aromatickou zeleninu, třeba ředkev, nebo celer apod,
Žvýkačky jsou vaše záchrana- mějte je vždy po ruce a šup tam...
Když to nejde vydržet dejte si colu-light! To je dobré šidítko, ale skleničku,néééé lahev:((
Mějte doma gumové medvídky jinak nic, rozdělte na hromádky po 4, to je tak 400kj, takže místo svačinky:(
Jogurt s jahodama, pomeranč apod. taky zahání chut na sladké:))
Jestli si na něco vzpomenu tak napíšu, ale je to boj, ovšem po takovém měsíci najednou zjistíte, že vám to za A, nechybí
B, jste si ani nevšimli, že jste sladký už nějakou dobu nejedli:))) a když už není zbytí doporučuji kávičku se sušenkou BeBe dobré ráno a je to:)))

Jsem se nějak rozepsala, tak pá berušky, ještě budu chvíli na příjmu a pak jdu dělat ale takhle roztomilá už dávno nejsem:)))

papapapa Jana

p.s.takhle jdu zítra řádit, tak pokud se neutopím, jsem tu večer jak na chacha, taky by mě takhle utekl, neumím to s nima a oni se mnou:))
dneska
lucipajda
| 27. 3. 2008 22:10
tedy dneska jste se holky činily, to je příspěvků.....
I dneska jsem to vydržela a papala rozumě, večer jsem byla cvičit na bodyformingu a ve spojení se včerejším tae bem sotva lezu, uz se tesim do pelíšku. Váhu nahlásím asi až v sobotu, ale to snad nevadí. Aspoň to půlkilečko bych měla ráda dole, ale zlobila jsem, tak si moc nefandím. ale příště už ram něco určitě bude! Škoda, že to nejde tak lehce jako zezačátku.
Tak se hezky vyspěte holky . Pa
vesta
domasovanda
| 27. 3. 2008 21:31
jjo vestu nosí hrozně ráda,a já jsem taky ráda,že jí ráda nosí,kámoška mě vždycky pošle z Ameriky nějaké oblečení,tak si z toho pokaždé něco vyberu,ale nesmím to přehánět posledně mě to stálo 3tisíce,ale dostane to k narozeninám ,něco si z toho vzala mamka,že jí to dá taky k narozkám,je to značkové oblečení,třeba to budeš znát"CHILDRENS PLACE"koukala jsem na jejich stránky a mají tam různé akce na oblečení,zrovna když jsem koukala já tak tam měli moc pěknou bundu a stála jen 3 dolary,tak tam kukni www.childrensplace.com měj se a
Smailíková mánie!
bobik
| 27. 3. 2008 21:12
Tak to s tím jídlem nebudeme Viktorky přehánět.

Sonisku, tak ti smailici jsou opravdu geniální. To mě bude taky bavit.

Raději budeme baštit zdravě:
To je krása
bobik
| 27. 3. 2008 21:08
Jestli nepřestane sněžit , tak tam Jandulo za chvíli budete pěkná partička co?
receptíky
bobik
| 27. 3. 2008 20:54
Jo a taky vám moc děkuji za recepty. Tu mrkvovou polévku určitě vyzkouším hned zítra a ty hlívy až dorazíme domů.
Domašovanda
bobik
| 27. 3. 2008 20:52
Dáši malá je na fotečce opravdu kouzelná a tu vestičku má asi dost v oblibě že?
Zdravím Viktorky!
bobik
| 27. 3. 2008 20:48
Včera nám tu zkolaboval internet a udělali s tím něco až dnes. Teď mi trvalo hodinku než jsem ty příspěvky zase dohnala. Jupíííí

Zdravím nově příchozí. Je to úžasné jaké tu máme věkové rozpětí a ani tobě Miro není jedno co jíš a jak vypadáš. To je opravdu seper.

Jandulo ty bys za ty svoje příspěvky neměla dostat medajli, ale rovnou metál. Musím se tomu vždycky hodně řehnit . Jinak mi moc závidět nemusíš, protože to počasí je otočené asi na celé zeměkouli. Mělo by tu teď být léto a sluníčko a místo toho už čtrnác dní prší a fouká dost silný vítr. Za chvilku pojedeme domů a moc jsme se ještě nevykoupali. U nás když je škaredě, tak je alespoň kam jít, ale tady na ostrově děsná nůůůůůůůůda . Snad se to zlepí tady i tam u vás .

Jinak se mi líbí, jak jste rozvedli diskuzi na téma klistýru. O to mi šlo, aby k tomu každý řekl svůj názor a každý si pro sebe z toho vybral, co mu připadá správné a užitečné.

Mám za pár dní dostat svoje dny a tak mě hrozně honí mlsná. Odolávám opravdu jen stěží a spíš se mi to nedaří než naopak. Baštím dětem perníčky i beránka a jsem ze sebe nešťastná. Snad mě to brzy přejde.

Dnes se od rána docela držím.
K snídani jsem si dala jen ovoce: banán, meloun a mango. Na obídek jsem snědla trošku zapečených brambor s cibulkou, šunkou a vajíčkem, ale bohužel jsem neodolala jedné palačince ( ty jsem dělala zvlášť pro děti).
Takže na svačinku a k večeři už to bude jen něco velmi lehkého. Rýžové chlebíčky a zeleninka.

Večer si ještě zacvičím, protože až to dostanu, tak si budu muset dát na den dva pauzu. Hrozně mě teď při tom bolí bříško. Opravdu to budu muset nějak řešit. Vůbec bych ty dny už úplně zrušila. Děti už máme dvě šikovný, tak na co se s tím pořád trápit .

Tak se tu všechny mějte a já se sem ještě později nakouknu a možná něco připísnu, abyste měli ráno co číst. Pááááááá
fakt bomba!!!!
domasovanda
| 27. 3. 2008 19:23
to "d" na konci slova být je fakt bomba to se mě zase něco povedlo
heladoma
domasovanda
| 27. 3. 2008 19:21
jakoopravdu jen vypadá jinak začíná býd pěkně prostořeká a odmlouvá jako 18-ti letá,ale jinak máš pravdu hodná je,když někam jedem-třaba do nemocnice se sestřenicí,tak tam bez problémů vydrží 4-5 hodin a je v pohodě,to malej od kámošky by tam tu nemocnici zboural už po 5-ti minutách,tady v tom je pohodářka,nikde se nevzteká a je zlatá,zato si to potom vynahradí doma.Tak se měj
ahojík
domasovanda
| 27. 3. 2008 19:15
Vítám nově příchozí a také Vás všechny zdravím,zítra je vážení,ale u mě pohoda zvážila jsem se už dneska a od minulého vážení mám 1,5kg,takže
sladkosti
heladoma
| 27. 3. 2008 18:47
No holky nejste jediné kdo ujíždí na sladkém. U nás po těch velikonocích je tragédie kouknout do špajsky.
Nejraději bych to vše vyházela, je to šílené lákadlo, ale bohužel ti moji tři chlapy jsou proti. No tak prostě musím vydržet a brát špajs obloukem.

Jinak dnes mám za sebou lítání po úřadech, konečně jsem vyřídila a poplatila daně.

Teď ještě nožku do pořádku , ať můžu začít konečně cvičit, už mi to chybí. S tím švihadlem jste mi pěkně pobavily Jandule vypadáš u toho takhle

Co se týče klistýru, tak ten nebrat u porodu stačil.

Domasovando ta tvoje malá vypadá jako andílek, opravdu krásná holčina.Už nevím na co vše jsem chtěla reagovat, tak zatím ahojky.
veronikav
Zanetka
| 27. 3. 2008 18:21
no vidíš... jsi šikulka .... jen tak dál ... vzpomeň si vždycky tady na nás ... že v tom nejsi sama a že my taky občas musíme odolávat... dokud si tělo nezvykne a to sladké přestane požadovat... a vypij celou sklenici vody ... určitě tě to aspoň trošku přejde
žanetka
veronikav
| 27. 3. 2008 18:09
Teda moc ti děkuji ... když si to čtu, tak mám další motivaci. Já jsem totiž měla pocit, že to snad ani nejde zvládnout... a když vidím, že jsi to zvládla a to jsi byla opravdu sladkomil, tak to přece musím taky dokázat. Taky mi pomáhá si to tu číst. Třeba ted jsem měla hroznou chut na neco sladkého, ale po přečtení jsem odolala... děkuji za podporu
to sladké
Zanetka
| 27. 3. 2008 18:02
Sonisku díííík hi hi .

Veronikav - já jsem taky hrozný maniak na sladké .... začala jsem tedy s Viktorkama zdravě papkat a hubnout od 7.3. ... do té doby bylo v mém jídelníčku sladké né jen jednou denně .... pro mě je to úplná droga ..... nebyla jsem ráno líná jít do obchodu na čerstvé pečivo a sladké... koláčky a šátečky z listového těsta s tvarohem a záviny s mákem ... to já jedla jako součást snídaně hned po rohlíku ... a pak ještě na svačinu ... pak třeba na oběd jednou týdě nudle s mákem... to taky miluji.... odpoledne nějaký oplatek nebo čoko tyčink ... Míla, Koko atd a večer s přítelem u scrablu jsem dokázala spořádat celou Milku ... on zase celé slané oříšky... no prostě hotové obžerství .... a denně!!!!!!!

nebo jsem třeba nejedla oběd a místo něj jsem snědla půlku makového závinu nebo čokoládu!!!!!!!!!!!!!!Zvláštní je, že i tak jsem se držela asi dva roky pořád na stejné váze kolem 68-69 kg... pak jsem přibrala na 70 a řekla si dost!!!

No řekněte je tu někdo ještě větší maniak na sladké než já ... já se za to hrozně stydím .... ale to, že jsem se dokázala přiznat a napsat to tu je pro mě velký úspěch .... a to proto, že s tím vším už je teď konec... je to pro mě minulost .!!!

A jak jsem dokázala přestat? No prostě mi hrozně moc dáváte, tím, že si vás denně čtu, že vám tady píšu ... je to pro mě obrovská podpora ... vidím, že v tom nejsem sama ....
Ze začátku jsem nevěřila, že se dokážu vzdát sladkého .... první dny jsem si na svačinku dala musli tyčinku nebo uzobla pár rozinek .... všechny čokolády a oplatky co tu byly jsem řekla mé polovičce ať si to odnese do práce jinač vše letí do koše... raději si to odnesl a nekupuji nic .... a taky si vedu sešit, kde píšu co vše sním a kolik denně vypiju a mám tam každý den kolonku prohřešky... občas se mi tam objeví 1 kostička čokolády, já jsem pak na sebe naštvaná, že ta kolonka nezůstala prázdná, ale než bych to tam měla napsat, tak to raději nejím ... no a teď prostě už ani nemám chuť na to sladké, tím že hooodně piju už se mi do bříška sladké nevleze a chuť přejde. ..... ještě jsem si říkala, že si koupím hořkou čokoládu 80% ale zatím pořád ještě nemám chuť a do zásob ji kupovat nebudu .....
Taky jsem si řekla, že jsem za to sladké uvalila peněz a peněz ... teď místo toho nakupuji chery rajčátka a další ovoce a zeleninu a třeba i dražší rybičku... vždy si řeknu, že když jsem utratila tolik peněz za čokolády, tak teď to dám za něco zdravého... dělám to přece jen a jen pro sebe....

No tak jsem vám tu zas napsala román... se omlouvám, ale jsem ráda, že jsem to dokázala si to přiznat přede všema ... a taky jsem za to na sebe tak trošku pyšná... za tu změnu v mém jídelníčku ... teď opravdu nad jídlem přemýšlím . pááá mé drahé Viktorky
fotky
veronikav
| 27. 3. 2008 16:36
Děvčátka, tak jsem si do deníčku přidala několik fotek, ať víte jak vypadám a s kým si tu píšete . Jsou to nové fotky, tak můžete zhodnotit těch mých 80 kg . Hrůza!!!!!!
kristufek
veronikav
| 27. 3. 2008 16:25
No já jsem se k odborníkovi chystala už několikrát, ale vždycky jsme si řekla, že to zvládnu sama. Ted vidím že ne... Bude mě to sice něco stát, ale snad to bude stát za to. Udělá mi jídelníček na míru... poměří mě. Hlavně jsem zvědavá na bodystat, co mi řekne, protože já cvičím asi od puberty pořád... tak jsem zvědavá na poměr svalové hmoty a tuku. Já si totiž připadám delší dobu stejná, přitom na váze ručička roste.. tak nevím. Jako stoprocentně jsme přibrala ale tolik?Ono se říká, že tuk je lehčí než svalová hmota...tak trochu doufám, že mi ta doktorka řekne něco povzbudivého... určitě to tu napíšu...
Veronika
kristufek
| 27. 3. 2008 14:51
Jo tak to by me i docela zajimalo ... cim to zazenu, neboli co muzu jako sladky,... neco o tom, .. neda se to bez toho vydrzet! Je to fakt jak droga, ... alespon jednu vec musim mit sladkou za den, ... taky jsem o tom premyslela, ze bych nekam zasla jenom ze by me cekala cesta velika mam to vse moc daleko, ...
kristufek
veronikav
| 27. 3. 2008 14:33
No tak to se můžeme podporovat společně. Já taky hubnu a taky miluji sladké... Takže se to snažím zvládnout. V pondělí jdu k odborníkovi do kurzu hubnutí, ať mám nad sebou bič, tak napíšu víc. Uvidím co mi poradí právě na to sladké
Hubnutííí
kristufek
| 27. 3. 2008 14:15
Ahojky lidičky dneska jsem se poprvé zaregistrovala, chtěla bych trochu něco zhubnout, ... měla jsem do listopadu tak nějak okolo 57-59 kilo, ale po vysazení antikoncepce a ještě asi i tak nějak po těch vánocích mám dneska 65 jsem malé postavy takže si to umíte představit chtěla bych to nějak dorvat alespon o 5 kilo, ... ale mám moc ráda sladký takže to je taky semnou góól máte nějaké zkušenosti, či? ...

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
2. 7. 2025 13:00
14602
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Magda
2. 7. 2025 12:04