Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

Ahojky
Blanch
| 27. 3. 2008 14:03
Ahojky, zdravím ze zamračeného Rožnova, je tu taky pěkně hnusně , ale o víkendu to má být prý lepší! Jinak se mi podařilo konečně nejíst sladké jupííííííííííí! No jsem zvědavá na to zítřejší vážení, to zase bude Ale konečně se snad pohnu z místa, fakt se snažím! Jsem byla v úterý na bodyformingu, včera na stepech a dneska jdu zase na bodyforming a zítra mám odpočnkový den, nebo už bych se z postele ani nezvedla Jinak k tomu skákání přes švihadlo, začala jsem skákat tak 120 přeskoků , ale mě to prostě nějak nebere asi stejně jako běhání!
d
veronikav
| 27. 3. 2008 13:13
d
Držím palečky
rezama
| 27. 3. 2008 12:46
Holky obdivuji vás a moc a moc vám držím všem palečky aby se vám povedlo zchudnout tak jak si představujete.
Tady máte kočičku ode mě.
Ahojky
Rakkra
| 27. 3. 2008 12:23
dlouho jsem tu nebyla, ale úspěšně jsem si vše přečetla až do konce.

Už zítra vážení , teda to letí, si vždycky po vážení řeknu, jak mám krásně čas 14dní, že je to spousta času a ejhle, uteče to a musim se přemluvit, abych na tu váhu skočila a byla jenom naštvaná sama na sebe, že se to ani nepohlo.

Ty velikonoce jsou jako za trest, my se vždycky scházíme víc lidí u babičky a dělá se k obědu celej obrovskej škopek satátu a plnej pekáč řízků a co se týká chlebíčku a jednohubek, tak to je vždy nekolik táců.... Já bohužel tyhle prasárničky můžu, a taky že jsem celý svátky nedělala nic jiného, než šmejdila ...

Proto jsem se v úterý zaměřila hlavně na zeleninu...šlo to celý den v práci, k obědu zaleninový salát s krab. tyčinkama a doma pak šmakouna se zeleninou....každý den večer piji syrovátku (jak tu někdo psal, díky ní chodím na "veliký záchod" každý den)...dokonce jsem i cvičila, 20min rotoped a celý dvd s Vášou....ach jo a pak přišel můj milý ke stolu a přinesl si mysli s koledou (i já dostala od tety a babči balíčeky jojo tradice) no tak jsem měla asi 2docela veliký čoko vejce, zajíčka a perník a takový čoko lízo....

Nějak mi to nede, potřebovala bych zase nějak nastartovat, ke skákání přes švihadlo vím jen to, že bydlíme v bytovce a proto tu skákat nemůžu, taky mě u toho bolej prsa...takže nic pro mě. Ale moje kamarádka skákala co vím asi rok, dávala asi 600přeskoků, jenom si na to pak zvykla a už jí to vůbec nic nedělalo a v klidu si skákala dál (kéž bych taky z něčeho někdy měla takovej pocit) myslím, že začala běhat....

Tak ať nás to vážení zítra moc "nebolí" po svátcích....mějte se krásně papa
Ahoj holky
Mona
| 27. 3. 2008 12:17
tak vám povím, že z toho zítřejšího vážení mám docela strach.Po těch Velikonocích bude zase váha vážit jako splašená a bude ukazovat samé nesmysly.
Já úbytek nepoznám na váze, ale na kalhotách ano.Vůbec nevím, čím to je.Dneska jsem si koupila rifle vel.38, a to jsem si ještě vloni na podzim kupovala 40. vel. A normálně do nich vlezu, sedí akorát.Jsou sice elastické a úzké a hlavně nejsou to bederky (to já opravdu nemůžu)!!!
I přítel mi je pochválil.

Jak jste psaly o očistě těla klystýrem, tak to nedoporučuju, protože ta voda se dostane jenom kousek do tl.střeva a zbytek střeva nevyčistí.A to je na nic.Zkuste raději očistnou kúru "Šankprakšalána" ( tak nějak se to jmenuje), při tom si vyčistíte celý zažív.trakt.
To se pije od rána na lačno slaná voda a dělají se u toho takové kývavé pohyby do té doby, až z vás půjde čistá voda. Fakt to funguje, chce mít na to ale čas a WC poblíž.Já jsem to dělávala o víkendu a při úplňku je to prý nejlepší.
Opravdu se mi spravila pleť a cítila jsem se velice dobře.

Myslím, že ta kúra je popsaná i na Victorce v magazínu pod odkazem detixikace těla.Tak nějak.
Mohu jenom doporučit.

Zatím papa
Mona
zanetka
SONISEK
| 27. 3. 2008 12:08
Tak Tě beru za slovo a hned posílám...
sonisek
Zanetka
| 27. 3. 2008 11:50
tak až budeš rozdávat své vnady .... tak já se hlásím a už stojím v řadě ... dneska mi můj miláček řekl, že už jde vidět, že jsem něco zhubla.... že se mi zmenšily prsa
sonisek
makyky
| 27. 3. 2008 11:26
No jako chlap ne ale postavu mam "chlapeckou"

Tak já už se jdu odtrhnout, du dělat něco k obídku. Jestli chcete, tak pro inspiraci vám prozradím, že jdu dělat šusku
makyky
veronikav
| 27. 3. 2008 11:20
Já jsem taky vděčná za každý přidaný receptík. Třeba dneska se pro miláčka chystám uvařit tu polívku s tou mrkví a sýrem, co tu psala některá z vás a pro sebe na večeři tu dušenou hlívu s rajčaty... už se těším.
Jinak makyky, no vždycky asi budeme s něčím nespokojené... a pro každého je nejhorší to, co má on. Pro mě třeba vždycky ty boky a stehna.... ale asi kdybych je neměla, a měla zase spíš bříško, tak by to bylo naopak. S tím už nic neuděláme, budeme asi pořád nespokojené . Ale aspoň s tím něco děláme... Já třeba nemám ráda řeči typu, že to je holka krev a mlíko, té to sluší... hlavně ted, když je ta moje váha tak hrozivá jsem na to alergická... prostě já musím zhubnout!!! Jsem odhodlaná jako nikdy!!!
makyky
SONISEK
| 27. 3. 2008 11:18
Jejda takto se hanit jako chlap???Tak to jsi máš asi něco s očima ,Ty taková pěkná ženská,jak to o sobě můžeš tvrdit.Tytyty,už to více neříkej.A to,že zatím dvě kliča,to je to správné hubnutí,však ono to půjde dál,je to boj na dlouhou trať,tak nechtějme po tělíčku,aby dostalo hned velký šok.Musí si zvykat a pak budeš vidět ten fofrrr.
sonisek
makyky
| 27. 3. 2008 11:09
Bohužel je nám to dané. Každá z nás má partii, která se jí nelíbí. U mě to je jednoznačně břicho, pas. A to je pro holku/ženu nejhorší. Nemusim poukazovat na to, že se všude píše, že by se ženy neměly stydět za své více vyvinuté křivky, chlapům se to přece líbí, že? A tak se nám diví, že hubneme. Ale u mě je to naopak. Křivky nemám skoro žádné zato vypadám jako chlap. Pod oblečením vypadám sice dobře, ale když se svléknu do plavek, tak je to horší.
Nehubnu kvůli někomu, přítele mám a líbim se mu, ale hubnu především kvůli sobě. V hubnutí se mi daří, ale fakt to neni vidět. Mam dole 2 kila a pocítila jsem to akorát ve stehnech a zadečku. Tak nevim no.. jako cítim se líp, ale ještě to neni ono...
Hibiscus
SONISEK
| 27. 3. 2008 11:07
Moc děkuji za receptí a všem děvčatům co dávají inspiraci na vaření.Já už nevím co si uvařit,pořád to plácám dokola
veronikav
makyky
| 27. 3. 2008 10:59
A určitě se ti to podaří S námi ti to určitě pude
makyky
SONISEK
| 27. 3. 2008 10:57
Tak to závidím i já,že se můžeš nadlábnout,teď jsem koukla u mě na tu Tvojí fotečku a do tabulky,jsi koukám malá a právě na nás jsou ty kilča víc vidět než na vyšších.Ale i tak vypadáš dobře a podle váhy toho zase tak moc nemusíš shazovat.Je pravda,že káždá máme nějaké to slabé místečko,kde se nám to shazuje hůře(já třeba prsa)vtšinou si ženský stěžují a tady to už holky taky psali,že prsa první,ale u mě to nějak nefungujePořád bubu mít na rozdávání
makyky
veronikav
| 27. 3. 2008 10:53
No tak kulatý obličej... s tím asi fakt těžko něco uděláš. Víš jak, to máme dané... S tvojí váhou ho určitě nemáš baculatý, jen prostě kulatý... Já mám zase širokou pánev, takže i v době, kdy jsem byla hubená, jsem prostě nebyla úplně útlá přes boky, i když tuk tam žádný nebyl... s tím taky nejde nic dělat. Já ted shazuju kila, která jsme si debil zavinila blbýma dietama, kdy jsem chvilku nejedla a pak jsem měla šílený hlad, tak jsem zase snědla všechno... Tak bych si za to nafackala... ale jak jsem tu už psala... v pondělí jdu k odborníkovi a doufám,že to zvládnu a vrátím se na svou původní váhu, protože tak se na sebe nemůžu ani podívat...
veronikav
makyky
| 27. 3. 2008 10:47
No ono to má taky pár háčků. Za nic na světě se nemůžu zbavit kulatýho obličeje a širšího pasu. Ve finále to na mě stejně neni vidět
veronikav
SONISEK
| 27. 3. 2008 10:46
Pochopila správně
tabulka
veronikav
| 27. 3. 2008 10:43
Jsi hodná Sonisku... už v tom mám jasno... Takže ráno se zvážím a písnu...
tabulka
SONISEK
| 27. 3. 2008 10:41
Neboj,Hibiscus Tě tam dá až bude dělat teď po pátečním vážení novou.Tak zítra nahlaš váhu a je to.
Ahojky hubňulky,
Mira
| 27. 3. 2008 10:37
Lili6 díky za vzor jídelníčku. A s tou vodou po ránu, to je dobré, hlavně pro ty co mají potíže se stolicí. Ještě jsem četla, že by měla být odstátá a může se přidat šťáva s citronu.
Slyšely jste o derivačních koupelích? Je to dobré právě na úpravu stolice, čistotu pleti, atd.. Je to zajímavé a znám i pár lidí, kteří to provádí a říkají, že úspěšně. Akorát to zabere trochu víc času. Já se zatím dostala k přečtení pár článků a diskuzí. Kdyby jste měly zájem, je to na str.
http"//magieazahady.blog.cz/…novit-sve-zdravi
makyky
veronikav
| 27. 3. 2008 10:35
Tak to fakt závidím, že můžeš jíst vlastně skoro vše a hubneš... to má někdo štěstí . To buď fakt ráda... Ale asi máš pravdu, že důležité je jíst malé porce a nejíst večer... to je fakt...
po dlouhé době...
makyky
| 27. 3. 2008 10:25
Ahoj holky, tak jsem se přelouskala asi 20ti stránkama a byla to fakt fuška.. co vám budu povídat
Já o Velikonocích taky hřešila, ale je to zvláštní - nepřibrala jsem, ba naopak.. vážně to nechápu.. No zkrátka, jestli to nevadí, tak nahlásim váhu do tabulky už dneska. Vážim se každej čtvrtek, pro mě je to nejlepší den. Takže 59 kg.

Co se týče mého jídelníčku, tak jim úplně normálně, (tim nechci říct, že vy nejíte normálně ) a to pečivo k snídani, oběd třeba i svíčkovou, knedlíky.. prostě všechno, akorát menší porce. Hlavně maso, přílohy moc nejim. Odpolední sváča, třeba banán nebo bebe sušenky a k véče třeba těstoviny se sýrovou omáčkou nebo chleba ve vajíčku, nebo tousty.. Sama se divím, že hubnu když tady čtu jak vy jíte oproti mně samé zdravé věci, ale asi je to tim že už tolik nejim večer. Jo sportu se věnuji 1x týdně na aerobiku a jinak mym jedinym sportem je chůze. Ale až sleze sníh a vyleze sluníčko tak začnu jezdit na kole. Na to už se moc těšim.

Tak se mějte hezky
tabulka
veronikav
| 27. 3. 2008 10:20
No zatím se tam nevidím ... asi se to teprve aktualizuje...
tabulka
veronikav
| 27. 3. 2008 10:15
Aha, takže mám hlásit úbytky v pátek jo? No tak to je fajn...
veronikav
SONISEK
| 27. 3. 2008 10:02
Tabulka je na stránce 327,tam se píšou úbytky,každých 14 dní v pátek.A s bráškou je mi to líto.
tabulka?
veronikav
| 27. 3. 2008 08:28
A co je to za tabulka? Já jsem se v příspěvku překlepla v letech. Je mi 26 a ne 29 . No jinak měřím 169 cm a vážím (zatím ) 80 kg. Ráda bych se na tu tabulku koukla jestli je tu někde k nakouknutí.
Jinak holky mě tady bráchu vykopli z výšky... tak teď přerušil a od září to jde zkusit znovu...
Dobré ráno...
Iv1983
| 27. 3. 2008 07:37
Dobré ráno z pošmourného Brna,

opět si říkám, že by to počasí mohlo jít už konečně do háje... Člověk aby furt dřepěl v práci nebo doma a nikde na čerstvým vzduchu, doufám teda že se to brzo spraví.
Musím říct kočky, že se každé ráno těším až se sem dostanu a přečtu si vás, příspěvků teda přibývá přímo kosmickou rychlostí a to je super

Lili6 obdivuju tvůj jídelníček, jsi fakt dobrá, kilo ovoce a zeleniny za den to bych fakt nedávala. Jenže to je taky tím, že když jsem byla v pubertě a měla takové to rozežranější období tak mě pořád ládovali zeleninou a teď mám nějakou svou hranici a pak už mi to fakt neleze. Včera jsem ovšem měla zeleninový salátek s kuřecím masíčkem a to bylo výborný... k obědu i k večeři. Není to žádný vlastní receptík, ale vozí nám ve středu do práce salátky, těstoviny bagetky, tak si vždycky něco dám, taková salátová středa.

Jinak díky za recept na tu mrkvovou polívku, určitě to zkusím. Já ráda dělám cibulačku, je to úplně jednoduché. Podle hrnce 3-5 velkých cibulí nakrájet na větší plátky, osmahnout nejlépe na másle a zalít vřelou vodou, pak už stačí jen sůl, pepř, popř. třeba zeleninový bujon a ještě na konci výborný do každýho talířku trochu nastrouhanýho sýra, výborně to zahustí a i když je to taková "tahačka" s ním, mé rodince tohle moc chutná a tak toho vždycky nevařím hrnec ale přímo kotel

Nemůžu opomenout to skákání přes švihadlo Holky, jak jste psaly problémy se špekama a s prsama, tak já se řadím do té druhé skupiny, ale to jsem vyřešila tak, že jsem si koupila opravdu kvalitní sportovní podprdu, bez toho bych se svýma 3-4 fakt nemohla. Jenže to dopadlo tak, že ji nosím i na doma, protože je mi v ní fakt příjemně Nicméně co jsem slyšela, tak švihadlo je opravdu dobrý sport - jednak levný a jednak moc dobrý na zpevnění nohou, zadečku, stehen...takže já občas hupsám, jen ta pravidelnost je ouvej. Nicméně mám to z busu do práce zhruba 15-20 minut, tak si říkám, že jak se vylepší počasí budu víc ťapkat a svižněji, že to taky udělá své..
:-D
Lili6
| 26. 3. 2008 23:28
No koukám to je tedy "na skok" ty moje romány, zas taji u toho dřepim hodinu už jsem měla dávno hajat, nějak poslední dobou nezvládám to brzké vstávání, pak mam ráno fofr a nestihnu si ani zacvičit.
Naspím teď pět, šest hodin, někdy spíš čtyři teda ale to už hrozí že zaspim jako včera a mam z toho nedostatku spánku pak děsnou náladu a pokažený celý den. Zvášť když se do toho přidá tohlecto děsné počasí... to jsem pak otrávená a nic se mi nedaří
Takže se to snažím napravit, ale tady vidíte, jak mi to krásně nejde, zase budu spinkat pět a půl hodiny. Spánek je důležitý, při hubnutí též, tak doufám že se co nevidět polepším

Tak jen ještě honem:
Domašovando ta tvoje malá kočka je kouzelná, mě vžycky potěší i fotečka u tvého příspěvku, je to sluníčko

Hvězdu taky nemáme, k nám by jaktěživi nezabloudili, tak si z toho nic nedělej třeba dopadnem stejně :o)

A asi je něco ve vzduchu, hlavinka mě též trápí už druhý den a bojím se bojím, abych nechytla chřipku, poslední dny potkávám podezdřele mnoho marodů. Tak se kočky držte, ať nás to neskolý a kdo už je v tom, tak honem vypotit Pa a brou noc!
na skok
Lili6
| 26. 3. 2008 23:17
Tak dneska jsem tu jen na skok, ale příspěvky jsem přelouskat zmákla, vy mi tedy dáváte... dobře že to tu tak žije, chodím sem moc ráda a vždycky se na vás všechny těším!

Vítám nováčky a přeju hodně úspěšný start

Tady je i můj příkladový jídelníček:
- snídaně: ovocný salátek (kivi, grep, občas banán, pomeranč, někdy i s trochou nízkotuč, obyč, tvarohu či vločkami/otrubamy)
- svačina: ovocný tvaroh milko nebo jablíčko
- oběd: čerstvá zeleninka (okurkový,mrkvový, paprikový salát...) a nějakou bílkovinou (tuňák, filé, vajíčka natvrdo bez žloutku, šmakoun, joburtová zálivka, lučina...), někdy i s přílohou (celozrné těstoviny, brambory, jáhly...)
- svačina: syrovátka s jablíčkem či raciolkami...
- večeře: vařená či dušená zelenina (mražená směs ze sáčku např.) s nějakou bílkovinou (jako u oběda)

Jídla si vážím a počítám kcal (mívám jednotlivá jídla kolem 100-300 kcal - snídaně a sváči menší, oběd a véča větší). Obecně se držím toho, že dopoledne dopňuji cukříky a tak si můžu dovolit ovoce, případně nějaký ten mlsný prohřešek, oběd sytý s bílkovinou, odpolední sváča aby nakopla před cvíčem ale nezatížila a véčou dávám tělíčku po cvičení potřebnou dávku bílkovin zase a zeleninku tepelně upravenou, abych neměla těžké bříško na noc.

Při mých vzorných dnech sním okolo 1kg zeleniny+ovoce a vypiju tak 3 litry vody a nějaký ten čajík v tom. Pečivo jsem vypustila, páč ho stejně moc nemusím, jednou za čas nějaké celozrné a s přílohami šetřím.
Teď po těch velikonocích kritických zkouším nahradit obě sváči syrovátkou.
Jinak každé ráno jako první vypiju půl litru teplé/vlažné vody a asi až půl hoďky na to snídám. Krásně to nstartuje zažívání a vytráví, takže se zácpou už nemám problém (taky jsem dřív chodívala na záchod po týdnu).
Jandula
Zanetka
| 26. 3. 2008 22:26
ty tvoje komentáře s obrázkama nemají chybu... s takovou chutí bych i já skákala přes švihadlo

domasovanda.... ta tvoje princezna je kouzelná

Mira- já si nic nevážím, protože nemám čím, ale kuchyňskou digitální váhu si chci koupit.... tak prozatím všechno baj očko ... prostě malé porce.

heladoma... s tou hvězdičkou je to smůla, já bych si taky řekla, že k nám nikdy nepřijedou.

Děvčátka hoďte občas na sklo nějaký zdravý receptík pro inspiraci.
Já dnes holkám vařila dobrou polívku, můžou se po ní utlouct a proto ji musím vřit docela často.
Sýrová s mrkví... je moc dobrá a hlavně hrozně jednoduchá.
Do hrnce dám nastrouhanou mrkev, 2 brambory na kostičky, zaliju vlažnou vodou (né teplou, špatně by se roztopil sýr), 2 tavené sýry a lžičku podravky.... to je vše... a vařím do změknutí brambor.... myslím, že i vhodná pro naše papání.

No já už jdu pod peřinku, už ať je konečně normální jaro, jsem z toho počasí otrávená a vymrzlá....dobrou...páááá

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
2. 7. 2025 13:00
14602
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Magda
2. 7. 2025 12:04