Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

dobrou
nika2411
| 26. 3. 2008 22:16
Dobrou noc Viktorky. Taky mě strašně bolí hlava - nějak jsem dneska málo pila...Jen jsem se s váma přišla pro dnešek rozloučit a popřát vám hezké sníky..
Ahojík
Suzi
| 26. 3. 2008 22:14
Zdravim vás všechny, i nově příchozí.Už máme po velikonocích a řeknu vám, že mi to ani nepříjde. Sněží, že mi to příjde jak týden před vánoci :) Už jsem končeně zase schopná pohybu. Chřipka už je přič
Přeju hezkou dobrou noc.Papapa
Jandulo
domasovanda
| 26. 3. 2008 21:49
mě dneska tak strašně bolí hlava(jak jsem psala před chvilkou),ale Ty mě rozesměješ i přes tu strašnou bolest,Ty jsi tadá "éro",Ty jsi nemohla skákat kvůli prsům,já zase kvuli špekům,to jsme dvojka viď,jen Ty teda máš víc toho sněhu, v tom já jsem troškař,ale co,já ho stejně nemusím ,já raději teploučko .Jo jinak k tomu mojemu andělovi s křídlama v čistírně,frajeři chodít můžou,ale kilometr od našeho,mám v komoře "kalašníkova"a říkala jsem sestřenici,že dostane pás cudnosti a sundám jí ho až v 18-pak ať si dělá co chce a stejně,když ze mě bude ta máma kočka-až zhubnu,tak budu chodit špižovat na diskošky,třeba si mě pak ještě nabrnkne nejakej mladej

.

Tak dobrou já jdu

,jsem dneska kapůt,tak zítra ahojda
Voktorkám:)))))))))))))
jandula76
| 26. 3. 2008 21:25
Zdravím všechny Viktorky

Tak popořadě:

Domasovanda: Ty provokáterko:))
sněhu máme že bych ho mohla vyvážet:))
Ale nějak ho nikdo nechce, to je divný, že?

Jinak ta tvoje holčinka je táááááááááááák kouzelná slečna, myslím, že jí budeš hlídat s brokovnicí, až se začnou sjíždět nápadníci:))

Surina: jsi hrozně optimistický jedinec:))
Já nemít prachy na jídlo tak šedivím, ale ty z toho uděláš přednost, gratuluju
Jinak jsem dneska sledovala zprávy a ukazovali jak v Norsku spadl dům, tak doufám, že nikde ve vašem okolí, hned jsem si na tebe vzpoměla!!!

A s těstovinama a zeleninou jsi free, to je dobrá kombinace:)) To ti bude chutnat, a co si pamatuju ze svých studentských let, tak dobrá finta je se nechávat neustále na něco pozývat:)) Člověk ušetří, pobaví se a ještě se dobře nají....pa

Heladoma: To je smůla neuvěřitelná , ale my ji taky nemáme, tak jestli tě to utěší, ani u nás by nepořídili:(

Bobiku: díky za info:))
Mě to nějak uteklo tady v té záplavě příspěvků, tak to si užíváte, že?
A určitě tam máte daleko ***i než u nás:((
Hlavně u nás!!!!

Holčinky dneska jsem si zacvičila Kynyšku 2 a to je snad horší než ta 4 s kterou jsem začala , jsem si říkala, jak jsem už trénovaná, ale ouhacelá já:)) Jen jsem na tmavo

zdravím Soniska a Blanch takhle vítám nováčky:))))

papapa Jana

p.s. jo a k tomu skákání přes švihádlo: když jsem to zkoušela cca rok po porodu tak jsem si namlátila prsama, proto u mě to bude nejdříve zhubnutí a pak možná možná skákánítakhle jsem u toho vypadala, hlavně to úsilí ve tváři:))
papapa Jana
heladoma
Blanch
| 26. 3. 2008 20:45
TAk to mě mrzí, ale ber to tak, že peníze kazí lidi a charakter ! My hvězdu taky nemáme, takže bychom na tom byli stejně!
Heladoma
domasovanda
| 26. 3. 2008 20:41
jééé tak to je mi moc líto,je to fakt pech.Já mám hvězdu vylepenou a dokonce máme nakoupené orionky,jen u nás pořád nectějí zastavit,měla jsi je poslat k nám,já bych se pak s Tebou rozdělila
Zdravím všechny
Blanch
| 26. 3. 2008 20:36
Holky dneska vůbec nemám čas psát, moc se omlouvám, teď jsem došla z aerobicu a jsem mrtvá, jdu si dát ještě jablíčko a jinak snad všemu odolám! A jaký jste dneska měly den, já nic moc kupovala jsem si kalhoty a ve všech mám děsný zadek! No ale kalhotama to není !
domasovanda
Blanch
| 26. 3. 2008 20:34
Ty jo, ta Tvoje holčina je fakt kočka, to bude až vyroste
Heladoma
nika2411
| 26. 3. 2008 20:26
No to je teda pech....................
Zanetka,
Mira
| 26. 3. 2008 20:10
dík, na to jídlo jsem se ptala já. Ještě, jestli můžu, vážite si jídlo, - třeba brambory, rýži?
Děkuji.
heladoma
Lilimi
| 26. 3. 2008 19:57
ty jo to je fakt pech...tak aspon z recese
Hibiscus,
Mira
| 26. 3. 2008 19:52
prosím, můžeš si mě taky napsat? Takže Mira, 58 let , 165cm, 77 kg., brrrrrrrrrrrrrrrrr
Pokusím se s tím něco udělat, ale moc naděje si nedávám. Dřív to šlo nějak samo, teď už je to horší, ale hlavně, že jsme zdravé a máme dobrou náladu.
ahojky děvčátka
Zanetka
| 26. 3. 2008 19:13
teda vy píšete... já to skoro nestíhám číst.
Zdravím nové odhodlance a držím palečky at jdou kilečka dolů.
Holky já jsem jediná, kdo na velikonoce nehřešil??? Jak jsem tak četla, tak asi jooo... ale to je i tím, že já s váma hubnu jen něco přes dva týdny a řekla jsem si, že na nějaké ústupky je moc brzy... vy už máte za sebou hodně týdnů zdravého papání a pohybu...

Surina, teda holka ty jsi mě tak rozesmála..... ještě jsem neviděla nikoho radovat se z toho, že mu došli peníze na jídlo ... ty jsi číslo .

Připojím se k tématu klystýr..... já mívám problémy s vyprázdňováním snad asi od puberty... a když mi ho dělali před prvním porodem, byla jsem tak šťastná, to byla pro mě na celém porodu na nejkrásnější věc ....samozřejmě nepočítám první kouknutí na miminko..... na druhý porod jsem se už taky těšila na klystýr.... a říkala jsem si, že škoda, že namám nějakou známou zdr. sestřičku, že bych si k ní došla tak dvakrát ročně na klystýr .... ne kvůli hubnutí .... ale právě proto, že jsem šla na záchod tak jednou za týden.... ale od 7.3. zdravě papkám a hubnu tady s váma a začala jsem chodit na wc každý den ..... ... opravdu jsem šťastná .... tak si říkám, že ta strava předchozí mě ničila .... teď už se budu snažit papkat zdravě, ikdyž už nebudu chtít hubnout a jen si udržovat váhu (teda pokud se k tomu dostanu).

No a moje dnešní strava... myslím, že se někdo ptal co jíme celý den...tak teda já dnes:
snídaně: cereálie Dobrá vláknina a bílý jogurt (nízkotučný nesnáším, tak si kupuji obyčejný Activia)
svačina: jablíčko
oběd: dušenou mrkvičku s krůtím masem (nezahušťuji)..k tomu 2 knackebroty
svačina: salát z chery rajčátek, okurky,ledového salátu a tofu.
večeře: syrovátku (myslím, že i díky ní chodím pravidelně na wc)
a vypila jsem litr bylinkového čaje a 2 litry čisté vody.

Takže si myslím, že díky tomu, že hodně piju, jím dost zeleniny o něco míň ovoce, vlákninu a piju co druhý den na večeři syrovátku.... to vše pomáhá mému zažívání.... tak snad si to myslím dobře.
Taky jsem si chtěla vše vážit, ale nemám na čem, tak se snažím nějak málo....přiměřeně(ne jak v pohádce )... a chtěla jsem si taky najít tu floru, ale než já vás tady přelouskám a občas něco písnu, tak už mi nezbývá čas na jakékoliv jiné netové stránky.
Tak zatím papa.... večer ještě na vás hodím očko ......páááááá
Ahojky
heladoma
| 26. 3. 2008 18:57
Tedy holky já jsem smolař, co se dnes nestalo. Víte jak jezdí to auto s Orionu. Tak to dnes zastavilo u nás před barákem. Jenže mi nemáme okna do ulice, ale do dvora, tak šli k sousedům. Když vycházeli tak se jich manžel z legrace zeptal to auto vezete k nám a pan kameraman mu oznámil no jestli máte vylepenou hvězdu tak jdeme k vám.
No jenže ouvej mi hvězdičku nemáme, tak jsme měly smůlu. Tedy holky mě by ani ve snu nenapadlo, že tu naši zastrčenou ulici někdo najde. Tak to teď rozdejchávám a říkám si kdybych nebyl........a td.

Jinka nožička se hojí, ale na velké cvičení to ještě není, tak musím ještě vydržet.
Tak Vás
domasovanda
| 26. 3. 2008 18:56
holky zdravím už aby se na nás to sluníčko takhle smálo,

protože dneska jsem byla jako to srdíčko zachumlaná v šále a pěkně v rukavičkách,brrrrrrr tady je dneska zima jak na Sibiři,nohy jsem měla tak zmrzlé,že jsem odpoledne musela vytáhnout kozajdy,taky jsem dneska skoro nic nejedla,bolí mě hlava a je mě blbě jen když se na jídlo podívám,tak tady chroupu chlebové placky,protože mě kručí v břiše jak hrom,asi jsem chytla chřipku,teď tady u nás řádí nějaká zvracecí,doufám že to nechytne i malá,to bych se z toho vážně ..... .

A co jinak jak je u Vás?Jandulo pořád tolik sněhu?U nás byl ráno na ulici,ale odpoledne když jsem přijela ze školy tak byl fuč-doufám,že už se nevrátí.Taky mě dneska donesla sousedka fotky,jak se malá fotila ve školce,tak Vám ji hodím do přílohy. Zatím se mějte,ještě sem dneska kuknu
Ahojda holčiny
Surina
| 26. 3. 2008 18:17
Kdybyste viděly jak je tady krásně.... Už takové dva týdny! Byla jsem na dlouhé procházce. Taky jsem začala skákat přes švihadlo, dám si třista denně, ale zatím jen v kuchyni, venku je ještě sníh. Strašně mě ale bolí lýtka. No včera jsem začala tak si snad tělo zvykne. Myslím, že švihadlo je super věc. Skáčete ještě někdo? Já si ho koupila loni a když jsem skákala pravidelně tak to šlo fakt vidět, hlavně boky a zadek se zmenšily. A je to levný sport
Jinak sleduji vaši diskuzi o klystýru. Já o tom moc nevím a asi ani zjišťovat nebudu. Rozhodně bych si to doma nedělala.
Nevím která Viktorka tady psala o těch problémech s chozením na záchod, myslím TICEPTULA??? Snad jsem to nepopletla. Tak jsem si ještě vzpomněla na jednu věc která by mohla pomoct. Ráno na lačno vypít šťávu s kysaného zelí. Já jsem to tak praktikovala kdysi dávno. Teď už naštěstí dlouhodobě takové problémy nemám. Jím dostatek vlákniny, to si myslím že je nejlepší. Zelenina, nějaké ty vločky...
A co je u mě nového? Došly mi peníze, Mám akorát na nájem a nějaké drobné na chleba. Takže to znamená že si nemůžu koupit měsíčník na duben a budu muset šlapat do školy pěšky. Je to celkem štreka. Myslím že takové dvě hoďky to bude, takže to beru jako přínos. Rozhýbání se před odjezdem. Navíc nemám ani na jídlo. Ve skříňce mám rýži, špagety a v mražáku zeleninu a budu si s tím muset vystačit.
Tak se mějte krásně holky. Já musím dělat něco do školy. Nestííííííííííhám. Papa
očistná kúra
Hibiscus
| 26. 3. 2008 17:44
Tak dočetla jsem do konce a chci se přidat na téma klystýr. Tak jak tady psala Katka, určitě to může vyřešit nějaké zdravotní problémy a je to prospěšné, ale zároveň bych si doma klystýr nedělala (ani bych to neuměla) a bála bych se. Ale jak tu psala myslím Lucipajda i já jsem před léty vyzkoušela radu, která byla na internetu, ráno se pila slaná převařená voda, mohla v ní být uvařená kořenová zelenina. Vlastně takový slaný zeleninový vývar, pak se dělala sestava několika cviků, opět se vypilo tuším 2 dcl vývaru a opět cviky, stále se to opakovalo, mělo se to opakovat tak dlouho, až se úplně vyprázníte a jde z vás takřka čistá voda. Musím říct že jsem tomu nevěřila, ale nakonec jsem strhla i splachovač. Ještě že máme doma 2 záchody. Ještě si pamatuji, že se ten den jedla rýže s kouskem pravého másla, prostě odlehčený den a odpočívat. Musí být na to člověk doma a nejraději sám. Ale od té doby jsem to nezkoušela, ale možná to ještě vyzkouším. Říká se, že by se měl takto člověk umýt zevnitř aspoň 2x do roku.

Jo holky vážení mechám na vás já se zvážím v pátek a pondělí a vyberu tu lepší váhu.
Já jsem určitě přes ty velikonoce nabrala. Ještě, že takové svátky jsou jen 2x ročně.

Ještě dovětek do tabulky jsem dopsala veroniku, ale taky jednu osůbku (bohužel nevím jméno) má 27 let 177 cm aq 67 kg. Ozvěte se kdo to je. Nechci to zpětně hledat.
hlíva ještě jednou
lucipajda
| 26. 3. 2008 17:38
Tak ten můj hokus pokus je nakonec dobroučkej, jestli to budete někdo zkoušet, tak je dobrý to trošku okořenit, třeba harmonii chuti nebo podravkou. i ten smakoun je k tomu dobrej a hlavne ma dostatek bilkovin, tak to snad i zasyti na delsi dobu. jeste jsem si to nakonec posypala troskou tvrdeho syra.
ahojky
eleanorita
| 26. 3. 2008 17:37
holky já mám dneska den, hroznej. Hodně špatně chodim na wc, a tak jsem si včera večer jako poslední šanci musela dát gutalax projímadlo. No ráno v pět už začalo učinkovat, po týdnu na wc to byla lahoda. Ale jak se to rozjelo, tak se to zastavilo až ve dvě hodiny. Myslela jsem, že ani nedojdu do práce. a takovej břichabol jsem neměla snad ani po té proklaté operaci. No mě bylo ouvej. Teď už je to ale docela ok.

K tomu klystýru, občas by se mi hodil, jak už jsem psala, chodím moc špatně na záchod. Ale když mi ho dělali před operací tak se mi to zrovna moc nezamlouvalo. A sama doma bych do toho teda nešla.

Kayla - asi náhoda, ale mě brášku z vejšky vyšoupli taky. Nezvládl jednu proklatou zkoušku z fyziky. Byl na vojenský škole a u armády chce zůstat. Naštěstí má zajištěný místo na nějakém útvaru, tak alespoň něco. Ale bylo mi ho líto.
Hlíva
lucipajda
| 26. 3. 2008 17:19
Taj hlívu si právě klohním k večeři. Hodila jsem to na cibulku spolu s rajčatama a houbovým kořením a jen to tak podusím, asi to ani nebudu zahušťovat, bude to takový teplý salát. Možná k tomu přidám ještě šmakouma, už mi straší v lednici pěkně dlouho, tak ho aspoň zužitkuju
jinak dnes se po dlouhé době držím a večer jdu na tae bo, to bude záhul.... ale jsem na sebe pyšná, potřebuju se zase dostat do svého rytmu.
Tak zatím, večer se na vás ještě juknu
Hlíva
Hibiscus
| 26. 3. 2008 16:48
Dva dny tady člověk není a tolik příspěvků, zatím jsem se dostala k tvému.
Tak gulášek z hlívy je jednoduchý: Klasicky usmažím cibuli, jako na normální guláš, přidám červenou papriku a nakrájenou hlívu, osolit - podlít vodou a dusit asi 20 min. Hlíva není tak měkká jako některé houby. Pak zahustím moukou a dochutím kořením. Vyzkoušeuj je moc dobrá a prý i zdravá.
sonisek
Kayla
| 26. 3. 2008 16:34
ten obrazek je nadherny...hned se mi zlepsila nalada (brachu mi dnes vysoupli z VS, tak me to vzalo) Zitra jedu k nasim tak s nim o tom pokecam...a dam si mamcin spenat (ten ja muzu porad)

Mejte se fajn.
Mira
nika2411
| 26. 3. 2008 14:54
Mira: já si je ze začátku hodně vážila, ale teď už hromadu věcí znám z hlavy a zadávám si je na floru po paměti
Ilonka
Mira
| 26. 3. 2008 14:27
dík za radu, budu se jí řídit. A vážíte si potraviny?
alternativní medicina
Lilimi
| 26. 3. 2008 14:23
no holky nevím jestli ted nenapisu uplne neco jineho nez o cem se bavite...my chodili k lečiteli. no mne rikal ze mám v sobe hodne soly a ze budu trpet na zlucnik... VIc jsem k nemu nesla. No ale tatkovi delal nejake ocistne kury...kroužil nad nim kristali a tak..no a jak se nám asi tatka cistil tak se mu kus srazene krve utrhlo a hle ucpalo plíci. Takze jsme ho odvezli s plicni embolii do špitalu a byl tam dost dlouho... No ale našim to nestačilo a začali navštěvovat bylinkaře. objednali si od neho čaje cca. za 5 000 kč aby mamka otěhotněla. No a mamka si tím čajem tak zničila dělohu že na ni měla nádor. Naštěstí nezhoubný. Takže já tady těm pro mně šarlatanum nevěřim. no ale nevím jestli jste mluvili o něčem podobném...pokud ne tak mně neberte na vědomí
Ahoj
ilona
| 26. 3. 2008 13:13
Holky!!! Tak sem se konečně prokousala příspěvky!!
Veronikav tak musím Ti říct,že já mám známou která chodí na konzultace k odborníku přes vyživu.a je spokojená.Taky říkala,že potřebuje mít nad sebou bič. A taky už hodně zhodila.Ale mám dojem,že ona to má hrazené pojištovnou.Ale i tak se ty penízky pořád hodí.Ona navíc vůbec necvičí.Ale jinak je to o tom,co tady provozujem všechny.Jíst mín a jídlo si dávat na menší talířek. Tak potom písni co a jak!! A vítám Miru a jen ti chci říct,že ten salát s vejcem si dej raději na večeři.A k obědu těstoviny,ryží,brambor atd.Jinak fajn! Jejda to sem se rozkecala.Tak zatím pa pa!!!!
Iv1983
nika2411
| 26. 3. 2008 12:41
Iv mrkni na stránky www.joalis.cz , tam se dozvíš víc. Já nebyla přímo u doktory Jonáše, ale v republice je řada akreditovaných pracovišť, kde ti tohle vyšetření udělají. Je to bezbolestné a během hodiny se dozvíš kompletní stav tvého těla. Hodně záleží i na té osobě, která měření provádí. 1 kúra stojí přibližně 1000 - 1200,-Kč ( většinou dostaneš 3 lahvičky bylinných kapek, ty vydrží zhruba na 2 měsíce, 1 lahvička vyjde cca na 320,-Kč -. jak kde ). Ty kapky nejsou jen tak ledajaké - to by nestály tak moc. Jsou to kapky, které obsahují informace a jejich úkolem je zabíjet všechno to, co tvému tělu škodí. Vím, že se to někomu může zdát hodně peněz, ale je to opravdu dobrá investice do zdraví. Já si celou kúru platila sama. Na obě jsem si vydělala, ale můžu říct, že jsem nelitovala.

Víc ( jak se to provádí atd. ) k tématu napíšu, až se vrátím domů ju? Teď už bohužel nemám moc času.Zatím páčko
Mira
SONISEK
| 26. 3. 2008 12:39
Vítám Tě u nás... A když máš ráda koníky a máte hříbátko,tak tady máš na uvítanou
Nika2411
Iv1983
| 26. 3. 2008 12:35
Ahoj Niki,

prosím tě, mohla bys mi říct něco bližšího o tom doktorovi Jonášovi? Čím vším se zabývá, kolik to případně stojí a kde ordinuje? Já mám taky takový problém mimo standardní medicínu a hledám různé cesty... Budu ti moc vděčná...
detoxikace
nika2411
| 26. 3. 2008 12:25
Ahojky holky, zdravím po víkendu i Velikonocích. Včera jsme si udělali s mojím volno. Měli jsme mít stejně jen 2 hodiny a z toho hoďku tělocvik. Tak abych nehřešila až moc, tak jsem si naplánovala, že si zacvičím hoďku s Vaškem. A představte si, že Martin se ke mně přidal!!! Tak jsme hoďku makali, byli jsme zpocení jak bernardýni,ale bylo to fajn. Dneska mi říkal, že by si to klidně zopákl. Já asi taky - dneska jsem měla táákovou chuť na sladké, tak jsem si na obědě dala bramborové šišky s makem. Už jsem je dlouho neměla a fakt jsem si pošmákla. Zítra mám jasno: zeleninový salát s grilovanou treskou a celozrnným pečivem.

Holčiny, ohledně té alternativní medicíny. Musím říct, že ji já sem podstoupila detoxikaci - a to dle MuDr. Josefa Jonáše. Souhlasím se Sluníčkem - Káťou ( ona o tom ví taky své ), že detoxikace je pro naše těla opravdu moc důležitá. Navíc i hydrocolon neboli střevní sprchu ( klystýr ) pan doktor Jonáš velice doporučuje. Všechny ty jedy ( z ovzduší, potravy, antibiotik, HA, ze stesu ), které nosíme v sobě nám ničí zdraví a způsobují nejrůznější nemoci - od rýmy až po rakovinu. Já osobně podstoupila zatím 2 detoxikační kúry. Při měření na přístroji EAV mi bylo zjištěno, že mi špatně funguje močové i gynekologické ústrojí. Obojí jsem měla potvrzené od doktorů. Využívala jsem 2 kúry a musím říct, že moje problémy ( ťuk, ťuk pěkně do dřeva - to já prostě musím ) z velké části ustaly.

Kamarád mojí mamky, kterému doktoři nedávali moc velkou naději ( měl podezření na Crohnovu chorobu, díky nemoci vážil necelých 45 kg!!! )se právě díky detoxikaci ze všeho dostal. Naše tělo není uzpůsobené na příliv chemie, kterou nás doktoři ládují - na všecko jsou antibiotika. Ale s každou další pilulkou ztrácíme svou přirozenou obranyschopnost a neumíme se bránit před útokem virů.....Je to na dlouho. Já o tom načetla už opravdu hodně. K téhle medicíně jsem se dostala tehdy, když už jsem nevěřila v uzdravení a moje záněty moč. měchýře byly opravdu k nevydržení a já bych radši nežila. Moji jedinou nadějí se tehy stala právě detoxikace. Jestli chcete mám o ní článek i v deníčku, tak se kdyžtak jukněte. Mějte se hezky. papa

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
3. 7. 2025 07:17
14610
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Magda
2. 7. 2025 12:04