Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

mejdan bude...
jandula76
| 14. 3. 2008 18:44
Jasně sonisku mejdan bude ale až já budu pod 100 tak abyste u toho nezestárli, až na mě budete čekat..:((

Je to můj vysněný cíl, ale známe, známe, už tu bylo několik pokusů a zatím nic a mimisovi už je 2 roky a maminka teprve ted dělá něco sama se sebou:((

Jinak se taky těším na tanecjen abychom do té doby nevypadali takto, chichi, až nám ta zeleninka vleze na mozek!!

Zatím vypadám spíše taktoa chtěla bych toto
Holky já se nudím:)))
Už mám odcvičeno malej už je po svačince i maminka a ted čekáme na tatku, venku je hnusně, takže musíme být doma, dokonce jsem dneska stihla i uklidit celý barák, zítra razíme ke tchýni na oslavu(ale nebojte, ona neumí vařit, tak tam nic nehrozí) ale je to otrava no a večer pak na ples
a pak už to bude klasika...

Co se chystá o víkendu u vás????

Nějaký hřešící mezičas, nebo naopak?

papa Jana
váha
Megii
| 14. 3. 2008 18:34
Tak užjsem se dneska konečně dostala k počítači. Byla jsem celý den v práci a už pomalu nevidím na oči.Co se týká váhy, tak tentokrát to není nic moc jen 0,5kg.Ale můžu si za to sama. Jak ale vidím jak vám to jde tak se na sebe moc zlobím. Takže váha 75kg do tabulky. Nějak se nemůžu donutit cvičit, nevím čim to je. Kdybych cvičila, tak je to určitě větší úbytek. Ale zase si říkám, alespoň jsem nepřibrala.
Přeji všem hezký víkend a ať není moc pokušení a hřešení. Já mám bohužel víkend pracovní, tak se uvidí.
do tabulky
SONISEK
| 14. 3. 2008 17:09
Tak já Vás taky zdravím ze západu(Tachovsko),je tady opravdu ošklivo a zima.
Dneska jsem mluvila s pí doktorkou a byl to jen rozhozený ten cukr,jak si maminka nemohla píchnout,než ji vždycky našli a to je už velký problém.Byla dehydrovaná,tak jí teď vše srovnají a není důvod jí tam dlouho držet,jinak je v pořádku

tak já hlásím váhu 80,2kg vážila jsem se hned ráno ve 4h než jsem šla do práce,protože pak bych už byla napapaná,napitá a těžká Tak mám veeeelkou radost,protože ten úbytek si myslím je znatelný,
ale myslím si,že se mi to určitě také zastaví jako některým z Vás.Ale jak zjišťuji,tak se to pak opět hýbne.

HELADOMA:Tak s tou zimou jsme na tom stejně.Od úterý jsem netopila,protože se to stalo s tou mami a tak jsem pořád do večera jezdila a večer jsem byla ráda,že jdu když jsem musela ve 4h vstávat do práce.Dneska tu mám 13stup.
tak jsem teď konečně roztopila ale chvíli to porvá než se to pořádně tady ohřeje.

jandula76:Tak už na to mejdlo připravuj,ta 100 je tu dříve než si myslíš,to bude mejdan VICTOREK...

Všem Vám gratuluji k úbytkům a hodně pevné vůle do dalšího boje
..
heladoma
| 14. 3. 2008 13:47
Konečně nám spravily kotel , tak se už ohřejeme.
No zrovna teď mě rozpálil manžel, tedy ten mě tak naštval
co vám budu povídat no chlapy. Radši jsem se sebrala a šla si přečíst vás ,abych se uklidnila

Tedy Merci kde si narazila na toho tupce , to snad ani neni možný že má někdo takový názor na ženy. Toho musel nekdo pořádně nakrknout.

Domasovando krásná vajíčka, ty jsi šikulka u nás to maluje synáček, maminka jenom uklízí

Holky blahopřeji ke shozeným kilečkům jen tak dál , holky mi budem ale kočky už aby ty kilča byly všechny pryč
vážení
Kibic
| 14. 3. 2008 13:23
Hurá!!! Zase se to trochu hejblo. Hlásím aktuální váhu 62 kg. To znamená, kilíčko dole. Že bych se za měsíc dostala pod hranici 60 kg? Jéjejku, to by byla nádhera.
Jináč na Západě prší a to mě štve. Nemůžu jít ven. A ani nehlásej nic jinýho. Já chci sluníčko!!!!
Za Soniskovu maminku jsem taky ráda, ono se to srovná.
Mějte se, děvčata, krásně.
:-))
domasovanda
| 14. 3. 2008 13:15
musím se Vám přiznat,že jsem teď to cvičení flákala,na posilovaci věži jsem neseděla ani nepamatuju,ale pořád něco dělám,tak pohybu mám dost,a poslední dva dny jsem malovala vajíčka-babičkám a dědům na hřbitov,tak se kukněte posílám je v příloze
Merci
Zanetka
| 14. 3. 2008 12:44
neboj, bude líp... zkus si o víkendu udělat chvilinku jen pro sebe, něco si přečíst, nebo jen dát nohy nahoru, ruce do klína a nemyslet.... nebo udělat něco, na co jsi dlouho neměla čas... až budeš zdravá bude zase dobře.... se synáčkama zahrejte scrable... taky ho doma hrajem a musím přiznat, že jsem závislák ...... jo a ten článek co jsi psala do deníčku je fakt super...ten chlap je prostě jednoduše debil... nic víc na to nejde říct.... myslím, že jsem taky tak strašně nezodpovědná a sobecká, že jsem porodila dvě děti a jsem na to taky patřičně pyšná ... mám dvě zdravé a krásné holky
Gratulace
Merci
| 14. 3. 2008 12:20
Chtěla bych také pogratulovat všem, kterým se daří snižovat váhu, nebo centimetříky v oblastech, které dle nás nevypadají tak jak by měly vypadat.
Jsem ráda, že se držíme nad vodou nejenom v oblasti hubnutí, ale i běžných a méně běžných problémech.
Takže se milá děvčata držme dál a dál a dál.
Váha
Merci
| 14. 3. 2008 12:08
Takže hlásím, že mám rovných 70 kg. Myslela jsem, že to půjde krapet rychleji. Ale co se dá dělat. Hlavně, že váha nejde nahoru, ale krásně klesá. Svým způsobem můžu být ráda, protože jsem moc necvičila a v jídle jsem tak trošku hřešila. Jsem jaksi nemocná (prý zase zánět průdušek), takže cvičení moc nehrozilo. Tak snad příští týden to už bude lepší.
V sobotu a neděli budu na kurzu Reiki. Jsem na to moc zvědavá. Kamarádka si ho dělala také a říkala, že je to taková malá lékárnička, kterou má stále u sebe. Tak potom uvidím. Opravdu teď to zrovna potřebuju. Energii nemám skoro vůbec jsem nervózní, podrážděná, nevyspaná a mám pocit, že se mi nic nedaří.
Jandula76
Zanetka
| 14. 3. 2008 11:57
jsi šikulka... jasně, taky jim to natři těm rádoby kamarádkám
váha
Zanetka
| 14. 3. 2008 11:50
Ahojky děvčátka... tak já hlásím první úbytky za můj první týden.... mám 67,5... takže dole je 2,5 kg ... no ze začátku to jde trochu líp, ale doufám, že až se mi to zastaví a nebude to chtít jít dolů, tak to nevzdám.... jsem šťastná za první úspěchy ... a všem gratuluji .... i těm, co na váze stojí... to prostě jednou příjde... a jste šikulky, že to nevzdáváte a to mě vždy, když vás tu všechny čtu, nakopne, abych já nebyla takový slaboch jaký jsem vždy bývala.
Sonisku - jsem ráda, že už je mamince líp, ono to s tou cukrovkou není fakt jednoduché, nezapomínat si píchnout a pravidelně jíst, aby se to nerozhodilo.... nedávno tak odadla od přítele maminka... nechtěla jíst, že nemá hlad ani chuť a pak sebou sekla... tak jak jsi psala... rozhozený cukr.... tak se ji teď taky trochu snažíme hlídat, aby jedla.

Domasovanda.... fandím ti.... dej těm sousedkám na frak .... taky mám jednu "kamarádku" , která vždycky má radost, když přiberu... je taková soutěživá... tak i já snad poprvé v životě ji vytřu zrak.
domasovanda
jandula76
| 14. 3. 2008 11:46
Ani nevíš jak ti rozumím
Takhle bych jim natáhla, těm rádoby starostlivým holčinkám, co si pořád dělají obavy o můj život, protože prostě hubnu(to je fakt divný když mám 20kg nadváhu) a hlavně těm co mají nakoupeno spoustu přípravků na hubnutí a chodí mi referevat jak zhubli 3kg, tak já se jen směju a říkám hmm, ale já jsem zhubla bez trošky 10kg, tak co a bez prášků a na dlouho
, ale to oni pochopí až jim to zase poleze nahoru, protože cpát se a doufat, že se to zhubne nějak samo, asi nefunguje, že?

Tak ti blahopřeju, žes to ustála i bez hubnoucích tabletek, já měla taky cukání si je koupit(hlavně, když se to zastavilo) a taky čekám jak jim vytřu zrak. A to si o sobě myslím, že nejsem pomstychtivá, ale tohle se fakt nedá
Tak papapapa a všem jim to natři, držím palečky

Jana
Ahojyk
jandula76
| 14. 3. 2008 11:40
Tak holky já tu jásám a řvu

Tak já mám od minulého vážení -1.8kg:))))))))))))))))

Hurá, hurá, konečně se to hýbe tak jak si to já představuju:)))
Tak holčinky jen tak dále, to bude super, až sundám vše co potřebuju, holky až tam bude pod 100 tak vás zvu všechny na mejdlo
Já mám takovou radost, takovou, takovou, takovou...

Jinak je tady taky hnusně(sev.čech) leje ale mě je to fuk, protože já zhubla(konečně po těch zastavovacích časech, se to pohlo

At se i ostatním daří suprově papapa Jana
váha
domasovanda
| 14. 3. 2008 10:48
Tak já hlasím,0,5 kg,ale to nevadí,lepší jak nic.Já jsem taky včera dostala pochvalu od sestřenice(mamka si koupila černou bundu a je jí trochen těsná,ale je pěkná,taky nevím proč si mamča koupila velikost L),ale já ji obleču a jsem ráda,že už obleču L a né jenom XL,to člověka poteší i to jedno písmenko a člověk má radost jak melé dětsko ,a sestřenice mi říkala,že v té bundě je to hodně vidět,tak mě udělala vééééééélikou radost a dneska tady byla kámoška a říkala,že ju štvu(ona má hubený nohy a zadek a má jen velký břicho,jen se k tomu nemůže dokopat,donesla mamce na zkrácení džíny,tak jsem je na sebe hodila a taky je obleču-jen v pase jsou mi velký,to člověka tak potěší a zároveň nakopne k další snažení),holky já mám takovou radost z toho všeho a ještě větší budu mít až těm místním pomlouvačným slepicím vytřu zrak .Oni si nakoupily drahý prášky na hubnutí(1700,-)a já už se těším jak zhubnou a pak to zpátky přiberou a dvakrát tolik(nikomu nic zlého nepřeji-chraň bůch,ale jim to přeji z celého srdce),ale Vy mě určite chápete,že jo
Blanch
Iv1983
| 14. 3. 2008 10:22
A kde jsi koupila ten skořicovej gel? K čemu to je, četla jsem tady, že to holky používají při cvičení... to sprchování je určitě dobrá věc, jenže mě se tááák líbí ta teplá voda že se nikdy nedonutím šplíchnout na sebe studenou
Dobré ranko
Blanch
| 14. 3. 2008 10:03
Dobré ranko všem ,! Tady to počasí zatím jde, ale myslím, že se to přes den taky zkazí , Jinak jak už jsem psala, váhu nahlásím až v pondělí, to mi má konečně příjít, nová digitální!
IV1983
Blanch
| 14. 3. 2008 09:59
NO já používám ten skořicový gel vždycky před cvičením a ráno a večer používám ten nový gel od Nivei, Siluet - stoje kolem dvou stovek, no a jinak se sprchuju tou teplou a studenou vodou! Švihadlo se snažím zapojovat, ale hrozně mě to nebaví!
jejda
heladoma
| 14. 3. 2008 08:32
to se mi to ale roztáhlo
..
heladoma
| 14. 3. 2008 08:30
to jsem ještě nechtěla odeslat

Domasovando: souhlasím ,že by byla škoda nezaložit až zhubnem novou diskusi, opravdu jste tady prima holky.
a Sonisku jsem moc ráda , že mamince je lépe.

Tak teď k té váze nic moc půl kilča dole mám 71 kg, ale jsem ráda , alspoń za to. Musím zase pořádně zabrat a začít víc cvičit , doufám že do příště také splasknou ty moje nalitý trojky.

Holky je u vás také tak hnusně , už mě to počasí fakt štve, Lukášek se ráno probudí a chce ven, ale copak to jde když pořád prší
Ahojky holky
heladoma
| 14. 3. 2008 08:20
Nevím jestly mi nepřimrznou ruce ke klávesnici, v noci nám přestal topit kotel a opraváři přijedou až v poledne. Půjdu jezdit na orbitrek abych se zahřála , Lukášek tady pobíhá tak ten se zahřeje a starší klučina je ve škole.

Holky musím se pochlubit včera u mě byla ségra a říkala jaká jsem kočka, že je to opravdu znát jak hubnu
Dobré ránko při pátku...
Iv1983
| 14. 3. 2008 07:46
Ahoj holky,

přeji vám všem zatím slunečné ráno z Brna. Gratuluju vám všem, jste šikulky. Já chtěla cvičit, koupila jsem si i pořádně pevnou podprdu speciálně na cvíčo, ale nějak mi to nevychází. Včera jsem do 22:30 lítala doma a poklízela, aby toho na sobotní úklid nebylo tolik a navíc si připadám, že na mě už leze ta pověstná jarní únava... no budu to muset nějak zmáknout, protože do školy se toho nakupilo a tak... no znáte to...

Blanch: Chtěla jsem se tě zeptat, co používáš za gely proti celulitidě? Prosím značku, množství, prostě co nejvíc info já jsem zkusila z vichy to mi připadá dobré, jenže je to taky dražší a tak uvítám další alternativy. Jinak na ty boky jak jsi psala, to je i můj problém, každý mi na to doporučuje švihadlo, jenže kdybych já to ještě tak dodržovala tak by to bylo fajn...

Jinak holky, dneska v podvečer jdu podpořit naši Kometu při zápase s Mladou Boleslaví, doufám, že to naši borci dají, už se těším na tu skvělou atmosféru na hokeji.

Tak papa a ať dnešek rychle uteče a je zase víííííkend
váha
Lilimi
| 14. 3. 2008 06:59
asi mi ta práce prospíva co do ni chodim (14 dni) pěkně mi kilečka zase ubívají takže dnešní ranní váha je 88,7 kg super že se mi to přehouplo přes tu devadesátku. Je to bezva. tak zatím a doufám že nějaké úbytky máte všechny držím palce a valím do práce....hojky
Jandula
Blanch
| 13. 3. 2008 23:20
Tak to je přesné, uděláme potom takovou diskuzi, už se na to těším, až se všechny dostaneme na naši vysněnou váhu!
Tak já zase poslední:((
jandula76
| 13. 3. 2008 23:05
Ahojky, at dělám co dělám, dříve se sem nedostanu

Tak vás všechny zdravím a Sonisku tak sláva, že je mamče lépe:))

Jéé ty smajlíci jsou boží, budou tady furt:))

Holčinky žádné bulení, mě se taky váha dloooouho nechtěla pohnout a ted už jsou první připomínky, že je to na mě znát, že jsem zhubla, jsem naprosto štastná, sice by to chtělo ještě tak 20kg, ale s vámi? V pohodě

Tak se na všechny těším zítra a hlavně na výsledečky, ty budou

Jo a holky já jsem taky ze severu čech, z Tanvaldu, Semily zdravíme to už je coby kamenem dohodil

papapa Jana

p.s. a až zhubneme založíme diskusi, jak si proboha tu váhu udržím
Sonisek
Blanch
| 13. 3. 2008 22:52
Taky jsem na Tebe myslela a jsem ráda, že to s maminkou vypadá dobře! Jen tak dál!
KO
Blanch
| 13. 3. 2008 22:51
Holky, tak jsem po dnešku úplně KO, celý den jsem se držela a teď jsem byla na aerobicu a volejbale a jdu se jen umýt a spát! Jinak jsem Vám chtěla říct, že se mi konečně lepší ta celulitida, nevím jestli je to cvičením, mytím studenou a teplou vodou, nebo těma gelama co se s nima 2x za den mažu, ale jsem strašně ráda!
ohřívač :o)
eleanorita
| 13. 3. 2008 22:27
s tím pročištěním máš pravdu. Já mám problémy s močákem, pořád se mi opakuje zánět, už jsem i založila na to téma. Tak i na ten močák je to OK
TCPETULA
SONISEK
| 13. 3. 2008 22:24
skvělý začátek,jen to vydrž,já vím,že to vše okolo hrozně láká,ale za chvilku bude po chuti.A to,že jsi jak průtokáč,to já taky ,alespoň se nám pořádně pročistí ledviny .
Díky,díky...
SONISEK
| 13. 3. 2008 22:18
Ach jo,tak jsem Tě už prošvihla

Tak pro Tebe a Denisku
AHOJ
eleanorita
| 13. 3. 2008 22:16
no dnes jsem to docela s tím dalbáním zvládla , a pitnej režim taky - ale jsem jak průtokovej ohřívač . A včera dokonce jsem odolala mé milované čokoládě, přítel si jí večer rozdělal skoro o půlnoci!!!!! no já jenom čmuchala tu vůni, a nedala jsem si ani kousíček .

Sonisek - to je dobře, že už maminku "poznáváš", brzo bude zase ještě o něco lépe.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
19. 12. 2025 13:06
15785
kacenkaj
11. 12. 2025 12:24
280
Anna Vodičková
7. 12. 2025 17:26