Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

TCPETULA
SONISEK
| 13. 3. 2008 22:06
Ještě k tomu,že nemáš odpoledne v práci hlad,já také ne,ale stejně tu zeleninku zobu,aby mělo tělo stále pocit sytosti a pak by se nemělo stát,že přijedeš z práce a sníš co se dá,věř,že to chce čas.Nikdy bych nevěřila,že udělám v tom zdravém stravování takový obrat,ale za to vděčím jen Victorkám.Znám se,sama bych to nedokázala.Dneska můžu uvařit přítelovi co chci a vůbec mi to už neláká se tím také nacpat.Uvařím si pro sebe jídlo zvlášť a jsem v úplné pohodě.Také se stalo,že jsem neodolala a jak se žaludek ozval Také když v neděli přítel odjíždí,vše mu nabalím sebou, aby mě to tu nelákalo a já tu mám jen zdavé věcičky,protože bych možná neodolala a šup s tím do žaludku.Tak to zkus,držím Ti palečky
Sonisku
domasovanda
| 13. 3. 2008 21:52
jsem moc ráda,že je maminka v "pořádku",držela jsem pěsti,tak to vyšlo,jsem moc ráda.
Ahooooj...
SONISEK
| 13. 3. 2008 21:30
Tak jsem se před chvílí vrátila z nemocnice,je to asi 50km,vše je na dobré cestě,maminku jsme slyšely už na chodbě jak tam povídá,stačila mi už i vynadat,tak to znamená,že je to už zase ona,jak má být Jen nemůže ještě pořádně chodit,ale pusa jí jela ...Jen musím ještě zítra zavolat ošetřujícímu lékaři,dnes jsem ho tam už nezastihla a pak budu vědět více.Tak konečně se mohu také vrátit k tomu našemu hubnutí.
Holky,co to tady dneska čtu,jen samé naříkání ,že to bude zítra hrůza,tak to teda ne i kdyby nic nebo jen trošku,podívejte se do poslední tabulky!Copak nevidíte jak jste za tu dobu krásně zhubly jak na sebe můžete být pyšní,že jste to dokázali a ještě dokážete Jste už teď,tak jen tak dál.Jsme tu jak jedná velká rodina a tak to spolu všichni zvládnem.Tak bojumeme dál nebo na Vás pošlu
ahojky
ilona
| 13. 3. 2008 20:15
Holky!!Tak já vás zdravím od Uherského Hradiště. Dnes byla u mě kámoška a potěšila mě.Prej proboha kolik serm zhubla! Tak to mě tak potěšilo,že sem vám to musela písnout. Ale to zítřejší vážení bude hrůůza. Váha mě stojí a nehne se.Tak jen doufám,že nepoleze blbana nahoru! Ach joooo....
to nejde
domasovanda
| 13. 3. 2008 19:30
neposlat
holky
domasovanda
| 13. 3. 2008 19:21
Sonisku,Hibiscu,Heladomo,Bobíku,Niko,Adel,Jandulo,Lillimi ...............a ostatní

jsem ráda,že jsme tady tak skvělá parta a doufám,že nám to vydrží ještě hodně dlouho,a pak až budeme mít ten náš sen uskutečněnej,tak budeme muset založit nějaké jiné téma,aby jsme byly v kontaktu,protože by se mě po Vás moc moc stýskalo
vážení
eleanorita
| 13. 3. 2008 18:01
Ahoj holčiny , tak si čtu, že je zítra vážení, já tu zítra nebudu a dnes váhu nevím, tak nahlásím později. A k té republice.....já zdravím z Loun, jinak jsem ze Dvora Králové nad Labem. V Brně mám bráchu, dal se mi tam do armády
Iv1983
Blanch
| 13. 3. 2008 15:58
No já bych chtěla jen tak tři čtyři kilka dolů, mám hlavně hodně široké boky, tak je chci i zpevnit
Pozdráááv
Iv1983
| 13. 3. 2008 15:48
Jéééé Semily mám známou v Harrachově, jezdíme tam snad už 15 let a miluju ten kraj tam...

Pro DomasovaVanda: vysočinu tím směrem znám taky velice dobře, do Rousměrova jsme jezdili na dovolenou několik let, přes Osovou Bitýšku, Ostrov, Křízanov... taky znáááám

Blanch: určitě budeš krásná, doufám, že sem pak hodíš nějaký fotečky. Jinak jsem se tě ještě chtěla zeptat, proč vlastně hubneš, vždyť ty máš naprosto pohodovou váhu, moc tomu nerozumím...

Jinak holky, tady v Brně se dneska tááák honilo počasí, chvíli slunečno jasno, pak zas zataženo a jak kdyby měl být konec světa, mazec, dokonce padaly malý kroupy...
to je vážně dobrý
Rakkra
| 13. 3. 2008 14:48
jak jsme se tu všechny sešly z celé republiky . Já když se řekne Brno, tak si řeknu "ááááážžžžž" Brno v řivotě jsem tam byla jen jednou, a to na výstavišti. Jinak já jsem v Podkrkonoší, ze Semilska. Docela kousek to je.

Myslím, že já mít zítra žádný posun na váze nebudu. A jestli, tak nahoru a to nechcíííí. No ale můžu si za to sama, včera jsem si koupila dvě kilový činky, ty naplněný petky se mi fakt špatně drží, tak si dneska asi pustim Vaška a taky plánuju uklid, hlavně žádný rohlíky se salámkem a sýrečkem a nevim co ještě .

Všem přeji dobrou náladu ipřes tohle hnusný počasí a taky hodně chutě do cvičení papa
pro Iv1983
domasovanda
| 13. 3. 2008 13:09
já jsem od Brna,bydlím 25km od něj směr Velká Bíteš
Iv1983
Blanch
| 13. 3. 2008 12:58
oooo děkuju, no popelka zrovna nebudu, ale snad to nebude moc strašné! Z Brna nejsem, ale příští týden tam jedu
zrada
Lucisha
| 13. 3. 2008 12:53
Ahoj holky, tak si představte, že nám přestal fungovat noťas.. Takže váhu nahlásím asi až v pondělí- jestli se ve škole na net vůbec dostanu.. Zrovna teď Vám píšu ze školy.
Váha si myslím, bude stejná, teda, aspoň doufám, že ne vyšší.. To bych se musela něčím bacit po hlavičce.

Už se zase snažím držet jako ze začátku, protože jsem opravdu hodně polevila a mlsala jak o život.. Ale musím to sladké ubírat pomalu- to znamemná, že si dám aspoň něco malého, když mě honí mlsná.. Ale stejně Jsem vostuda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No nic, musím letět.. Mějte se krásně!
Brno
Iv1983
| 13. 3. 2008 12:12
Ahoj holky,

je tu někdo přímo z Brna nebo jeho blízkého okolí?
Blanch: určitě budeš krásná na plese...
Ahoj holky
heladoma
| 13. 3. 2008 11:07
Tedy to zítřejší vážení vidím bledě, pořád mě honí mlsná a ještě k tomu mám prsa jak Doly Buster nebo jak se to píše. To bude přímo tragédie. Už jsem myslela, že se konečně dostanu pod tu sedumdesátku , ale asi ne no až konečně splasknu tak to snad půjde.
....
nika2411
| 13. 3. 2008 10:55
Ahojky holky, já jsem včera hřešila a za trest mi bylo ráno špatně - večer jsem se přejedla a ještě mi to nestačilo a tak jsem si dala velkou kostičku čokolády, 2 dcl vína a popkorn. Ráno jsem byla bílo zelená........Ale představte si, že jablečný ocet to spravil. Zapomněla jsem si nachystat i svačinu, takže jsem zatím o hladu. Už mi kručí v břiše, naštěstí za chviličku je oběd - dám si rizotko nebo zeleninový salát s krabíma tyčinkama.
Tak papa, mějte se hezky
Dobré ránko
Jannis
| 13. 3. 2008 09:58
Ahojte, taky se snažím, aby se váha pohnula směrem dolů. Nějvětší důležitost dávám snídani. Člověk by se měl nějak nastartovat do toho dlouhého dne A hlavně, když se probudím, tak už se těším jak si dám ten svůj jogurt, celozrnné cereálie a jablíčko. Výborné! Co papáte vy?
Dobré ranko
Blanch
| 13. 3. 2008 08:55
Dobré ranko všem , tak jsem včera trochu zhřešila, měla jsem včera pizzu, ale dneska se zase budu snažit, bo se ten ples neodvratně blíží a taky chci nahlásit konečně nějakou změnu ve váze! Ladi akorát tu váhu nahlásím až v pondělí, dřív se asi nedostanu na net a v pondělí mi má taky konečně přijít ta nová digitální váha!
váha do tabulky
makyky
| 13. 3. 2008 08:07
Ahoj,

přidávám váhu do tabulky, od zítřka do neděle nejsem doma, je to 59,3 kg Musim dodat, že nejsem zvyklá na to, že by mi váha někdy v prvním čísle ukazovala pětku Padesát něco jsem vážila naposled před.. ? .. no už to ňákej ten rok bude
Tak hezký den všem a ať máte taky tak dobrou náladu jako já
dobré...
acrev1
| 13. 3. 2008 06:57
..ránko vše a hezký den.
dobrou noc
eleanorita
| 12. 3. 2008 22:50
tak já to balím, jdu dom, a bude se snažit nevyluxovat ledničku . Krásný sníky všem a zítra pa
Jani
eleanorita
| 12. 3. 2008 22:47
taky díky . Já si to asi fakt budu muset napsat. Jsem teď po měsíci a půl v práci, tak se snažím všechno "dohnat" a tak mi ten čas i hrozně rychle utíká a nepřemýšlím asi nad tím jesttli vůbec ten hlad mám nebo ne . Za chvilku mi končí směna a co.....kručí mi v břiše, no mám doma alespoň rajčátka a nebo kedlubnu. Jinak ta práce v čokoládovně ....mňamiky mňam, to muselo být obrvelký lákadlo.
na směny
jandula76
| 12. 3. 2008 22:36
Ahojky, nepodařilo se mi vzpomenout na tvou přezdívku, ale souhlasím zhruba s tím co napsala Sonisek , musíš si to jídlo rozvrhnout na dobu co jsi vzhůru, a udělat si zásoby do práce, jogurt je dobrý, ale ty potřebuješ i jiné živiny a to tímhle asi neobsáhneš, takže nakrájet s sebou i ten jogurt si vzít s sebou a zkus se v práci každé 2-3hod. najíst, stačí kus okurky, jogurtový nápoj, jablko apod, a pak by jsi po příchodu domů neměla cítit takový hlad, s prací na směny je to těžké, protože ti rozhodí celý organismus, tedy i metabolismus, ale zvládnout se to dá, já jsem s tímhle postupem zvládla ubrat při práci 20kg, a to jsem dělala v čokoládovnách-tudíž lákadla, ale opravdu lákadla ze všech stra(tekutá čokoláda plněná do hořkých čoko kelímku s troškou ořechů a nahoře posypáno mandlemi
Jsem děsná vid, takový chutě

Takže doporučuji se zamyslet nad tím, jak jíš, hezky v klidu si to klidně sepsat a pak to podle stavů vzhůru upravit

Ten smajloš se k tomu moc nehodí, ale je božíííííí

papapa Jana
Sonisek
eleanorita
| 12. 3. 2008 22:30
dobře . Já to takhle zkusím, ale já právě v práci nemám vůbec hlad, ani na zobání, tak se musím přemoct. Děkuju za reakci
ahojky
jandula76
| 12. 3. 2008 22:26
Zdravím všechny, venku je pěkně hnusně a nás zítra čeká složit 3000 cihel, tý jo já budu namakaná
Ale snad se mi v pátek ukáže hodně do mínusu, tak podstoupím i sundavaní cihel

doufám, tedy že se vážíme opravdu tento pátek?????
KDO TO VÍ ODPOVÍ.....

sonisku tak aspon, že tak, oni si v nemocnici s babi poradí..

A holčinky dnes jsem byla na aerobicu a přišlo nás pouze 7, asi ten vichr, tak se cvičitelka rozjela, cvičili jsme s 2 stepy, tý jo, to bylo tedy náročný, ale zmákla jsem to, tak už jdu spinkat at jsem na ten zítřek přichystaná

Mějte se všechny prímově a snad nám to všem v pátek výjde

a děvčátka úsměv prosím papapa Jana
TCPETULA
SONISEK
| 12. 3. 2008 22:21
Nevím,ale myslím si,že jsem tu asi jediná,kdo dělá na směny,tak se k tomu vyjádřím,jak to je se mnou.Já jsem přesně dělala co Ty.Od rána jsem neměla potřebu jíst,jen kafčo,než jsem šla do práce tak jsem něco uzobla,v práci v 18h přestávka a zase kafčo a přijela jsem domů a jasně,že to odnesla lednice.Ale díky tomu,že jsem se přidala sem k děvčatům a po přečtení jejich příspěvků o hubnutí,jsem udělala ve stravování razantní změnu.Ráno posnídám a dokonce si uvařím oběd(vše jen zdravé) a do práce nakrájím zeleninu a sýr a to uzobávám,abych neměla pocit hladu,v 18h si dám lehčí svačinku,třeba jogurt a dojím tu zeleninu a věř,že doma už mě nic nehoní sníst a pokud ano,opět to řeším zeleninou.A fakt to funguje,i když začátky jsou těžký,než si žakudek zvykne,ale pak Ti je hej.Tak snad mi nevyčiní děvčata,že to není zrovna to nejsprávnější,ale lepší než před tím.
Všem držím pěstičky!
bobik
| 12. 3. 2008 22:16
Tak jsem to tu dneska pročítala a všem vám děvčata držím pěstičky ať ty vaše životní problémky nějak ustojíte.

A tebe Hibiskus - Vladi beru za slovo a chci si tě adoptovat za tchyni. Ja tu svoji viděla jen dvakrát a to jsme spolu s manželem už skoro deset let a máme spolu dvě krásné děti. Jenže ona pořád drží s jeho bejvalkou a ja jsem ta co rozvratila rodinu. Přitom můj muž byl se svoji bývalou ženou rozvedený už dávno před tím než jsme se poznali a byli spolu už jen kvůli dětem pod jednou střechou a jinak si žili každý zvlášť. Ale já k ní pod střechu nesmím. Ale já se tím tedy už teď po těch letech opravdu netrápím. Spíš je mi líto jí, že se ochuzuje o ty krásné chvíle s vnoučaty a svým synem. Ten se totiž naštěstí postavil za mě a když k nim nemůžeme všichni , tak tam nejezdíme nikdo.
Holt život je někdy zbytečně zamotaný a přitom jde většinou o malichernosti.

Ale já jsem pozitivní člověk a proto pěkně dodržuji i cvičeníčko i papáníčko a pitný režim taky a cítím se opravdu skvěle. Jen včera večer jsem trochu ujela na Nutelle . Já na to sladké v poslední době ani nemám chuť, ale jak děti otevřou Nutellu, tak mi bože pomož , je to silnější než já .
Ale jinak opravdu sekám latinu.

Tady na Roatanu je teď opravdu krásně. Sluníčko pálí jako blázen. Koupeme se v bazénu i moři. Kdybych mohla tak vám všem kousek té pohody hned pošlu.
Domašovanda
bobik
| 12. 3. 2008 22:06
Dáši děkuji moc za snahu. Všechny informace o kurzu byly zprávné, jen mi paní s politováním odepsala, že kurzy jsou beznadějně obsazené. Tak si mě alespoň ponechá, kdyby se někdo náhodou omluvil a nenastoupil. I tak ti děkuji za typ.

Já mám ještě naštěstí rok čas. Malá může nastoupit do školky až příští rok.
jsem zpět
SONISEK
| 12. 3. 2008 21:59
Každé vyslovené poděkování Vám by nebylo dostačující,abych Vám všem ještě jednou vyjádřila velké díky za vaši nesmírnou podporu.Ani nevíte jak si toho vážím a jak jste mi pomohli.Ale abych napsala,jak to nakonec dopadlo.Večer jsem jí zavolala pohotovost a oni se strašně divili už když jsem jim to vylíčila do tel.,že dodnes jí nikdo doktora nezavolal.Pan doktor jí nechal odvézt okamžitě do nemocnice a prý to určitě je rozhozený cukr jak si ho nemohla píchnout když tam zase celou noc ležela a prý možná i mozková příhoda.Mluvila s cesty ani si nepamatovala,ptala se stále dokola na ty samé věci,prostě jsme s dcerou museli jednat a vím že to bylo to nejlepší rozhodnutí,než čekat do rána.Zítra zjistím kam jí odvezli,sice příjem vím,ale prý ji můžou ještě převézt úlně jinam.Ani nevíte děvčata jak se mi hrozně ulevilo.Jinak to mám k ní asi 25km,což není sice tak moc,ale denně tam opravdu jezdit nemohu,když dělám na směny.Doufám,že ji tam konečně dají do pořádkuu a bude vše na dobré cestě,i když vůbec nevím jak t bude dál...
Všem Vám přeji hodně zdaru při pátečním vážení,i já nahlásím,ale vím předem,že se na mě ty nervy za ty dva dny při hubnutí podepsali,to já jdu okamžitě s váhou dolů.Nemohla jsem od včerejška skoro jíst,ale alespoň tošku jsem se dneska donutila.Budu zase vpořádku.Mjte se moooooc krásně a zítra dám vědět mám Vás moooooc
Mrtvá
Lilimi
| 12. 3. 2008 21:44
V devět jsem dorazila z prace...ten kdo vymyslel 12 by měl dostat přes držku Jsem totalně unavená.Osprcovala jsem se a lezu skoro po 4 do pelíšku tak ahojky holky moje

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
19. 12. 2025 13:06
15785
kacenkaj
11. 12. 2025 12:24
280
Anna Vodičková
7. 12. 2025 17:26