Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

Zdravím holčiny
Surina
| 12. 3. 2008 19:41
Sonisku, musím říct, že držím palečky ať to všechno zvládneš.
Holky, já asi padnu nudou, mám hroznou krizi! Celý den ležím v posteli s tou proklatou angínou (je to sice lepší než včera, ale musím ji dostat z těla ven). K doktorovi jsem raději nešla. Nevím kdo mi to tu radil ohledně toho pojištění... Já mám sjednané normální cestovní pojištění, ale stejně bych to teď musela zaplatit ze svého a já samo šetřím každou korunku a nebyla by to určitě žádná malá položka. Tak beru ACC long, doufám, že to zabere...
Ale je to hrůza, celý den jsem akorát na netu a už fakt nevím co dělat, mám z toho úplně nerva. Tak se půjdu asi učit norštinu, ale to se mi tež nechce.
Ach jo... Snad to zítra bude lepší. Mám odpoledne kurz, uvidím jestli tam půjdu. Ale v pátek už určitě musím ven. Musím zařídit něco ohledně ubytování. Měla jsem jít večer do baru, měla jsem tam mít rande, jenže bar je od pátku zavřený, protože všichni studenti odjíždí na Velikonoce pryč. Tož tak teď nevím. Přijde za mnou sem na byt nebo už ho neuvidím ...
dotaz
domasovanda
| 12. 3. 2008 19:25
holky kdy,že e to vážíme-v pátek????
obrázek
domasovanda
| 12. 3. 2008 19:22
Posílám obrázek na zlepšení nálady
odpolední
eleanorita
| 12. 3. 2008 17:36
ahoja holčiny. Už nebuďme smutné, musíme doufat, že všechno dobře dopadne.
Chtěla jsem se Vás zeptat jestli některé z Vás pracují také na směny. Já teď mám zrovna odpolední, v práci moc nejím, ale v noci přijdu domů a snědla bych vše. Jako včera, domů jsem dorazila ve 23:30 a přepadl mě hlad, nalila jsem do sebe jogurt. Ale zajímalo by mě jak to řešíte, jestli v noci taky ještě něco zdlábnete, nebo ten hlad zkoušíte zaspat. Já teda i po tom jogurtu měla výčitky, ale s kručícím břichem bych asi neusnula.........
držím palečky
domasovanda
| 12. 3. 2008 17:04
néééé palečky,ale pěsti ať vše dobře dopadne a mamince je lépe a ať vše spolu hlavně zvládnete a brzy se nám vrať,pak mi napiš jak jsi na tom ,měj se a hlavně to vydrž,myslím na Tebe
Nazdárek
Hibiscus
| 12. 3. 2008 16:55
Viktorky, když se může na dálku adoptovat dítě, tak já se hlásím jako "tchýně na dálku" ta je určitě nejlepší...cha,cha . Jinak vám moc děkuji a doufám, že krásný vztah vydrží jak doma tak s vámi.

Sonísku - taky bych tě chtěla podpořit, určitě by ta nemocnice byla v jejim stavu na čas nejlepší. I když teď už nebudeš klidná, až se vrátí, když víš co se všechno může stát. Možná, maminku nauč zacházet s mobilem - takovým tím velkým, kde zmáčkne jen jedno číslo a dovolá se ti, popovídaly byste si a zjistila bys jak jí je, popřípadě zavolala bys pomoc. Nepsala jsi jak jste od sebe vzdáleny - jestli je to moc km.
Já mám rodiče tady na baráku, letos jim bude 75 a zatím se o sebe postarají, mám je moc ráda, ale tento stav se může ze dne na den změnit. Mám jednoho bratra, je hodný, ale má to 30 km, když jsem se vdala naši na mně a manžela nechali připsat barák s tím, že kdo je doma, automaticky bere na sebe zodpovědnost, že se v případě potřeby o rodiče postará. Takže nevím co mně čeká (někdy je lepší to nevědět), ale jesti bude třeba, budu muset zůstat z práce doma a postarat se o ně.
Držím ti moc palečky ať se maminka dá do pořádku a tobě přeju pevné nervy, jsou velmi důležité, protože pak bys mohla onemocnět i ty. Máme tě rádi a budem tě podporovat.
všem mooooc díky
SONISEK
| 12. 3. 2008 15:06
Moje zlaté Victorky,ani nevíte jak dokážete člověka v takových chvílích podržet.Strašně všem moc děkuji a jen jsem Vám chtěla dát vědět,že odjíždím do pátku k mamince postarat se o ni.Ráno jí prý zase našli na zemi,jak je slabá a chce jít na záchod tak padne.A to si ještě píchá inzulín,o to hůř.Tak zítra tam vlítnu na doktory,poradit co s ní,já osobně bych byla raději kdyby ji vzali do nemocnice a pořádně jí z toho dostali,myslím,že sama to nezvládne.Držte mi palečky a snad do pondělí budu mít již lepší zprávy.Váhu nahlásím až pak.PAPA
Holky
Zanetka
| 12. 3. 2008 12:43
jste skvělé, že se snažíte jedna druhou podpořit...., je mi tady s váma dobře a taky mi to pomáhá... přeji všem hezký den....pááááá
heladoma
Zanetka
| 12. 3. 2008 12:39
Já skončila s kojením před měsícem... kojila jsem rok a 9 měsíců, chtěla jsem do dvou let...ale i tak to stačilo...musela jsem přestat, protože mě malá pořád kousala a měla jsem úplně zničené bradavky... a stejně už to nebylo ani pořádné kojení...jen spíš závislost a hračka.... skončit pro mě nebyl problém... začala jsem ji dávat jen jednou večer před spaním...pak jednou za dva dny až pak nic.... a nezdá se mi, že bych přibrala... pořád jsem se držela na váze a hubnout začínám až teď tady s vámi. Nevím jak často jsi kojila poslední dobou, ale jestli už jen málo, tak si nemyslím, že přibereš. V každém případě neboj.... možná chvilinku budeš stát ale pak to určitě půjde zase dolů.... držím palečky.
ahojík
nika2411
| 12. 3. 2008 12:37
Ahojenky děvčátka - jak to tak pročítám, zavládl tu smutek - to je mi moc líto. Sonísku - hlavně se drž. Někdy nemůžu pochopit jednání hromady lidí - všichni jsou tak sobečtí a egoističtí, až je mi z toho zle. Neboj mamince bude zas dobře - s tvou podporou to určitě zvládne.

Dnešek je navíc takový zamračený a uplakaný, tak nám ke zlepšení nálady moc nepomůže. Mě ještě čekají 4 hodiny a jedu domů - už se těším. Včera mi přišel ten skořicový gel, a řeknu vám, že jsem myslela,že uhořím. Připadalo mi to, jak kdyby mě někdo ojel plamenometem. Takové účinky jsem fakt nečekala - snad to k něčemu bude.

Jani - moc děkuju za tvůj příspěvek, jsi moc hodná dušička, že sis na nás všecky vzpomněla a nechala každé hezký vzkazík. Jsi andílek.

Tak se mějte hezky holčičky, já se ještě večer ozvu, pápá.
ahoj děvčátka
Zanetka
| 12. 3. 2008 12:32
Lilimi jsi šikulka, že jsi se rozhodla něco s tím udělat.... budeme ti držet palečky .

Sonisek - měla jsem babičku o kterou se taky staraly pečovatelky... 3x denně k ní vždy někdo chodil... ano je pravda, že sice končí kolem 16 hod.... ale my jsme měli domluvenou poslední návštěvu na 18 hod.... zkus to snad ti vyhoví... a když né... tak babička se nemusí koupat večer... může jí pomoct pečovatelka s koupáním třeba odpoledne.... a klidně jim řekni ať ti kdykoliv zavolají, když bude nějaký problém, že s bratrem nevycházíš. Držím moc palečky
Sonisek
Iv1983
| 12. 3. 2008 11:46
Ahoj holky,

přidávám se do diskuze na téma staroušci, protože mám k tomu taky co říct, i když to dopadlo no... Začátkem února bylo přítelové babičce špatně, v pondělí se jí udělalo zle, spadla na zem a rovnou do bezvědomí. My jsme spolu v té době s přítelem chodili do práce (je tu na brigádě) a tak to byl hroznej šok. Prognozy lékařů zněly nadějně, jenže v úterý už to bylo ouha, protože se babička měla postupně probírat a stále nic Ve středu jsem šla do nemocnice a řeknu vám, nebylo nic horšího než vidět dědu, jak se snaží babičku vzbudit a pláče nad ní. Musím se přiznat, že je to něco přes měsíc, ale mám to stále v sobě... Ve čtvrtek se nic neměnilo a lékaři byli už skeptičtí, no a pátek... pátek bylo de facto rozloučení. Bylo vidět, že už dýchá jinak, tak jako ne do hloubky a večer přišel konec. Hrůza, nevěděla jsem co nejlíp udělat, jak pomoct celé rodině. Aby toho nebylo málo, tak v úterý zemřel od mého dědečka bratr ... další pohřeb během krátké doby. Já vím, že smrt patří k životu, ale nějak se mi s tím vším nechce smířit, i když vím, že to nelze změnit, tak se aspoň vypovídám tady...

Mějte se všechny co nejlíp...
:-))))))
domasovanda
| 12. 3. 2008 10:47
Ahoj holky,posílám Vám psaníčko ze školy,máme akorát přestávku tak tady na Vás kukám.Ráno u nás pršelo jako hrom,ale už se to tady v Brně vyjasňuje tak to snad bzde lepší.Tak se mějte já končím ať ještě stihnu přečíst e-maily
Dobré ránko!
Kibic
| 12. 3. 2008 09:05
Na Západě prší, přímo leje. Je to hnus.
Jináč držím palečky všem co mají starosti a problémy. Stojíme za vámi, jsme vám oporou.Alespoň, že se máte komu svěřit.
Včera jsem se ptala manžílka, jestli už na mě vidí, že těch mých 6 kilo je pryč . Tak mi sdělil, že to nějak zvlášť nevidí, ale vysvětlil mi, že to je tím, že mě vidí každý den. A to je pravda. Takže, děvčata, nezoufejte, že vás polovičky nechválí, ale pochválí vás jen ten, kdo vás dýl nevidí. Ten to pozná.
Tak a já si jdu po včerejším zahřešení zacvičit Hanku 5 s činkami. Ještě jsem to nezkoušela, tak jsem zvědavá.
Mějte se krásně.
Heladoma
Blanch
| 12. 3. 2008 08:36
Neboj, to zvládneš, s námi určitě! Ale řeknu Ti, že jsi vydržela teda dlouho kojit, co já mám v okolí maminky tak kojí tak půl roku!
Dobré ráno
Blanch
| 12. 3. 2008 08:34
Dobé ranko holčiny, já se včera držela a doufám, že mi to vydrží i dneska! Ladi, takovou tchýni jak jsi TY bych taky chtěla, ne že by přítelova maminka byla špatné, ale má jisté problémy a Ty pak na všechny přenáší a je tam potom špatná nálada, ale jinak je taky hodná! Jinak tady je taky hnusně, ale dneska mi to ani nevadí, mám odpočinkový den, protože jsem po těch dvou dnech cvičení úplně grogy! Tak hezký den děvčátka!
Sonisek
heladoma
| 12. 3. 2008 08:27
Tedy to je mi opravdu líto co prožíváš, přeji ti hodně sil ať se ti vše povede co nejlépe vyřešit.
Laďka
heladoma
| 12. 3. 2008 08:20
Tedy Laďko , takovou tchýni jsem si vždycky přála, ale bohužel se mi to nesplnilo už jsem myslela , že takové ani neexistují. Synovo přítelkyním tedy závidím.
Jandula76
heladoma
| 12. 3. 2008 08:16
Malému jsou dva roky a dva měsíme. Kojila jsem dlouho, tedy na to jaký to byl závisláček, jsme to odstavení supr zvládly. Tak teď ještě , aby to zvládla maminka nepřibrat.
Jupiii
Stefani
| 12. 3. 2008 08:13
Ahojky holčičky tak včera jsem byla po dlouhe dobe s jednou znamou a ta mi rikala ze jsem zase zhubla ze to uz se mnou neni mozne Tak jsme taaaak rada ze si toho lidi vsimaji A co jinak vy holciny?Nerika vam nekdo doma ze uz byste mely prestat,ja to slysim od rodicu i prarodicu porad
ahojki všem
Megii
| 12. 3. 2008 07:51
Včera jsem měla nějaký den blbec a byla jsem celá nějaká znechucená a tak jsem samozdřejmě zhřešila. Jak já bych se za to bila to si nedovedete představit. Snědla jsem balíček gumových bonbonu a pak jsem si dala 3 čokoládové bonbony s bonboniery, kterou tady nechal přítel. Nevím, jestli mi to udělal schválně, že mi ji tady nechal a otevřenou, ale neodolala jsem. A dneska je hned od rána hnusné počasí tak to nevypadá nadějně. Odpoledne skočím na rotoped a možná tím zaženu tu špatnou náladu. Ještě že tady holki jste s vámi jde všechno nějak líp. Hezký den a ať ho máte lepší než já.
ošetření v Norsku
Lucas
| 12. 3. 2008 07:44
Ahoj, s návštěvou u doktora v Norsku by to mohl být problém. Pokud se nemýlím, tak Norsko není členem EU. Pokud by bylo, tak je to bez problémů. Nevím sice jak je to se zdravotním pojištěním, ale u soc. pojištění je to tak, že kde člověk pracuje, tam je pojištěn (obecně řečeno), ale co mám info, tak by to tak mělo být i se zdr. poj. Ovšem zase jen u států EU. U nečlenských států se to řídí podle platné smlouvy. Ty jsi tam tuším na studijním pobytu, ne? Nejlepší bude, když kontaktuješ agenturu a zeptáš se jí na rozsah pojištění ať pak necáluješ šílené částky. Hezký den L.
zdravím všechny:-)))))
jandula76
| 11. 3. 2008 23:51
Holčinky dnes jsem se sem dostala až takto pozdě, tak budu reagovat na všechno co jsem si tu přečetla popořadě
Takže:
LILI6- nebud smutná broučku, já tohle měla minulý týden, hrůza, ale pak mě napadlo vzít si svůj notýsek kam si zapisuji úbytky a když jsem to viděla černé na bílém, byla jsem z toho úplně v šoku(ale příjemném), tak vřele doporučuju, já chci taky vše nejlépe už včera ale s holkama jsem to vydržela a ty to taky vydržíš, holt ty kila jsme nabírali dlouho, tak je taky dlouho musíme shazovat
LILIMI: tak holčinko nevím, být tebou tak už tam nejsem dávno, a přítel? Tak bud tě chce a půjde za tebou anebo ne a v tom případě za to rozhodně nestál, souhlas se všemi co tu psali, posílám pusu pejsánkovi a tobě držím palce at to vyřešíš k tvé spokojenosti

HELADOMA: Jééé a jak máš staré dítko? Že ho odstavuješ?
Neboj hele některé i zhubli, když přestali kojit, tak proč ne ty? stačí prý sundat příjem o 500kj a jsi na svém-tolik z chytrých knih, budu držet palečky

NIKA 2411: tak vidíš jak jsi blondýnu odbourala, až z tebe onemocněla, prosímtě máš skoro vysněnou váhu vypadáš super tak ti nějaká blondýna může...
Kalhot je mi líto, doufám, že to pustí , kafe je svinstvo
ADEL: Gratuluji ke zkoušce, to si zaslouží jeden malý koláček, k snídani nejlépe
HIBICUS: nechceš mi dělat tchýni? Pěkně prosím smutně koukám, já bych tě brala všema deseti, doufám, že se mi podaří taky vychovat syna k úctě k případným partnerkám a jejich životu
Sonisek:
Tebe jsem si nechala na konec, nevím moc co poradit, jen zatni zuby a jdi tam do nich, nevím jestli by to nechtělo začít shánět pečovák, já vím, že jich je málo, ale tohle je hrůza...nechápu, že nevolali doktora? To tam nemyslíl, či co?
Chápu, že mají hodně lidí a málo pečovatelek, ale snad to nebrání tomu volat lékaře?
Jsem s tebou, kdykoliv se přijd vyplakat, tady tě vždy někdo vyslechne..drž se snad bude lépe...

Táák doufám, že jsem na nikoho nezapoměla, vás je tady holčinky čím dál tím víc, ale to je dobře...

Jinak já jsem byla dnes super vzorná, doufám, že v pátek bude velký posun na váze směrem dolů, sice jsem to dostala, ale přesto doufám, že mi to nebude bránit v mínusovém skore

Jo a zdravíme do Norska, že by mimisek?
Nééé, to je blbá sranda, to je určitě kvůli té angině, to se tím pozdrželo, uvidíš

Ahojky i Blanch

tý jo mám příspěvekdlouhý jak týden, tak papapap, zítra tu nejsem, ale v pátek určitě

Jana
Ještě bych zapoměla
Blanch
| 11. 3. 2008 23:35
Holky dneska jak jsem byla na tom bodyformingu tak mi paní cvičitalka, která je i výživový poradce poradila, že když jste na aerobicu, nebo na nějakém jiném cvičení, tak při zahřívací fázi nemáte pít, že to tu půl hodinku vydržíte a že když pijete, tak se tělo zchladí a zpomalí se spalování! TAk jen pro info., mě to dost zaujalo, vůbec jsem to nevěděla!
Dobrou noc
Blanch
| 11. 3. 2008 23:31
Dobrou noc zlatíčk,, už jdu spinkat, dneska jsem se zase celý den držela a byla na bodyformingu a to jen díky Vám! Tak ještě jednou dobrou noc a krásné sny
Sonisek
Blanch
| 11. 3. 2008 23:30
Sonisku drž se, je to pro Tebe asi hodně velký šok i to že Ti nikdo nedal vědět, to se nedělá! Ale z okolí jsem i o takových zkušenostech slyšela, jak o tom že z rodiny nedali vědět, tak že se i v pečovatelských domech o Ty nemocné a staré lidi moc nestarají! Je to teď hrůza, ale zkus se zeptat na sociálním, aby tam každý den někdo chodil, nebo najít nějaký dobrý domov důchodců. Vím mě se to mluví, ale máme taky nemocnou babičku, děda se to sice pořád snaží zvládnout, ale taky nevím jak dloho to zvládne! Takže se drž a hlavu vzhůru! Budu na Tebe myslet!
dobrou...
SONISEK
| 11. 3. 2008 22:08
I já jdu spinkat ,jsem už od 4h na nohou a za chíli vstávám zase ve 4h tak pa zítra
ahoj holky
domasovanda
| 11. 3. 2008 22:02
jen Vás chci pozdravit,zítra tady nebudu jedu do školy a dojedu až večer,možná mě to vyjde sem kuknout ze školy,ale spíš tady budu až večer.

Sonisku:Tobě jsem posílala zprávičku a myslím na tebe.

Ahoj všichny a dobrou noc
Sonisek
eleanorita
| 11. 3. 2008 22:01
palečky určitě budeme držet všechny
děkuji
SONISEK
| 11. 3. 2008 21:50
Moc Vám děkuji za podporu,ono s tou pečovatelkou to není tak jednoduché.Maminka není přímo v domově,ale jsou to byty pro důchodce a tam každý den chodí jedna co se o ně stará,když něco potřebují,ale jen do 16h,kdy jí končí pracovní doba.Budu mít ted hodně starostí to vše s ní nějak vyřešit,promluvit si s jejím obvoďákem,snad poradí co dál.Držte mi palečky,holky moje zlatý...

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
19. 12. 2025 13:06
15785
kacenkaj
11. 12. 2025 12:24
280
Anna Vodičková
7. 12. 2025 17:26