Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)
DiskuzePřidat názor
péče o staroušky
eleanorita
| 11. 3. 2008 21:08
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
A dej svoje číslo ošetřovatelkám

, tak dnes hrdě držím chutě na uzdě
. A k tomu společnému bydlení: taky jsem to zažila, a bylo to hrozné a to jsem bydlela pouze ve společném paneláku a ne bytě. Já ji mám moc ráda, ale i takové "soužití" bylo hrozné, bylo to jako kdyby bydlela s námi. No po roce jsem řekla mojemu, že musím pryč, že už to nevydržím. Našla jsem krásnej byt a šli jsme do toho společně. Sice jsme se zadlužili na několik let a "tchýně" dost prskala, ale jsme na druhém konci města a máme vlastní byteček a hlavě je nám FAJN. Já jsem určitě proto se osamostatnit a to zcela. Pro mě to bylo jako osvobození a jsme spokojení všichni.

Tak kdo jěště neví zda má,tak doporučuji!!!!!!!
tak doufám, že budou mít pro zaměstnance ňáký výhody a slevy 
? Tak teď mám na stehně flek a jsem rudá až za ušima. Drhla jsem to na záchodě, ale akorát jsem tomu ještě pomohla. Snad to půjde dolů. Doma to hodím do pračky a jestli to nepustí, tak se zastřelím. Ještě že máme už jen 1 hodinu - musím se rychle schovat, ať mě nikdo nevidí a pak už jen tělocvik - tam půjdu do tepláků, takže pohoda. Ještě že tak.
... ty hormony!!!!!!!!!!! Na ty já asi silnou vůli nemám.
a sladké mi pomáhá.Teď budu mít dva týdny celkem klídek, jen práce a rodina, a učení polehounku, tak se těším, že se konečně zase začnu hýbat, a taky zkusím nějaké receptíky od vás. Vítám nově příchozí a přeju pevnou vůli a trpělivost

Musí být v týdnu dny, kdy máš klid a tělo se tak může dát do pořádku.